Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Η ΙΕΡΗ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ,ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΓΚΑΘΙΑ,ΠΟΥ ΧΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ.


Κύριε, πολλοί Σού προσάπτουν ότι είσαι άδικος, γι' αυτό προσπαθούν ν' απομακρυνθούν από Σένα, λέγοντας: "Αν υπάρχει Θεός, αν..., είναι άδικος".

Λουλούδι, σ' αυτούς λέω: "αν πεθαίνετε, είναι εξαιτίας του κακού, που διαπράξατε πάνω στον ίδιο τον εαυτό σας, είναι ο καρπός της αποστασίας σας. Μετανοήστε, απαρνηθείτε τις αμαρτίες σας, επιστρέψτε σε Μένα κι Εγώ θα σας συγχωρέσω." Δείτε Με σαν το Λυτρωτή σας, τον Παρηγορητή σας. Έρχομαι να λάμψω σαν Φως σ' αυτό το σημερινό κόσμο του σκότους. O Oίκος Μου βασιλεύει μέσα σε σύγχυση, σε διαμάχες, σε προσωπικά συμφέροντα, σε έλλειψη αγιότητας.
Πέτρο! Πέτρο! Γιατί, γιατί οι μαθητές Μου είναι σκορπισμένοι μέσα στην έχθρα; Ευλογημένε από το Χέρι Μου, αδερφέ Μου, σε αγαπώ από καταβολής κόσμου. Η Ιερή Μου Καρδιά είναι πληγωμένη, πληγωμένη από αγκάθια, που χώθηκαν μέσα της από τους δικούς Μου, τους δικούς Μου που αγαπώ. Θα σου δείξω την πληγωμένη Μου Καρδιά. Τρυπούν άλλη μια φορά την Ιερή Μου Καρδιά, το Αίμα Μου χύνεται ποτάμι, Με ξανασταυρώνουν, δεν είναι ειλικρινείς. Το Σώμα Μου πονεί από έλλειψη αγάπης. Τα χείλη Μου είναι ξερά απο έλλειψη αγάπης. Διψώ αγαπημένε... Ξέχασαν τους τρόπους Μου, ξέχασαν πως είμαι ταπεινός, πράος και γεμάτος αγάπη. 
Το μόνο που σας ζητώ είναι αγάπη, αγαπάτε ο ένας τον άλλον, όπως Eγώ σας αγαπώ. Γιατί μάχεστε μέσα στην Εκκλησία Μου; Γιατί αυτές οι διαμάχες ενώπιόν Μου; Γιατί αυτό το μίσος; Γιατί όλες αυτές οι φαρμακερές δηλώσεις; Πού είναι η αγιότητά τους, γιατί παραμελούν τον κήπο Μου; Σκορπίζουν τα πρόβατά Μου περισσότερο παρά ποτέ και τα λίγα που απομένουν θα χαθούν κι αυτά από το κοπάδι, γιατί τα έχουν εγκαταλείψει. Πέτρο, τα Μάτια Μου κουράστηκαν να τους παρατηρούν ν' αλληλοκατηγορούνται. Κατάντησαν τη γη Μου μια έρημο και δεν έχουν τίποτε να προσφέρουν στα πρόβατά Μου. Oι τρόποι τους δεν είναι αποδεκτοί από Μένα. Τους έδωσα αγάπη και ειρήνη. Δεν τους δίδαξα ποτέ να κρίνουν τους άλλους. 
Bασούλα, κυβερνώ με πραότητα. Η καρδιά Μου ματώνει και σχίζεται, γιατί Με προκαλούν; Δεν έχω πει ότι όποιος ισχυρίζεται ότι είναι στο Φως Μου, όμως μισεί τον αδερφό του, είναι ακόμη στο σκοτάδι; Κατάλαβαν καλά τι εννοούσα με το "αν φέρεις την προσφορά σου στο θυσιαστήριο και ξαφνικά θυμάσαι ότι ο αδερφός σου έχει κάτι εναντίον σου, άφησε εκεί μπροστά στο θυσιαστήριο την προσφορά σου, πήγαινε να βρεις τον αδερφό σου και συμφιλιώσου πρώτα μαζί του και ύστερα να επιστρέψεις με καθαρή καρδιά να παρουσιάσεις την προσφορά σου"; Με αυτό εννοούσα πως θα πρέπει να ζείτε αρμονικά ο ένας με τον άλλον και ν' αγαπάτε ο ένας τον άλλο, να κάνετε ειρήνη μεταξύ σας, να συμφιλιωθείτε, πριν Μου προσφέρετε τα δώρα σας μέσα στον Oίκο Μου.
Παιδί Μου, ποτέ δεν έλειψε η αγάπη από την Καρδιά Μου, ούτε από την καρδιά των πρώτων Μου μαθητών. 

Κύριε, υποφέρω που Σε νιώθω να υποφέρεις. Η υπομονή Σου ειναι μεγάλη!

Βασούλα, παιδί Μου αναστημένο από τους νεκρούς, έχε πίστη σε Μένα, έλπιζε και αγάπα Με. Εγώ, ο Κύριος, δεν θα σ' εγκαταλείψω ποτέ. 

Κύριε, σου ζητώ ν' αναστήσεις και τ' άλλα Σου παιδιά, όπως με ανέστησες.


Θα το κάνω, όχι όμως γιατί Μου το ζήτησες. Θα τ' αναστήσω γιατί αυτό ήταν και είναι το Θέλημά Μου. Έλα και μην ξεχνάς την Παρουσία Μου. Αγαπημένη, στο τέλος θα υπερισχύσω.

VIDEO.Vassula Ryden in Ottawa 1992. Canada is mine pt 2

Vassula Ryden in Ottawa 1992. Canada is mine pt 2



ΔΙΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΝΩ.

Θεέ μου, είναι ευχάριστο ν' ακούω καμμιά φορά να μιλούν για ψυχές που δέχονται τα Έργα Σου, όπως εγώ, αλλά διαφορετικά και με υπερφυσικό τρόπο. Άκουσα για δυο κυρίες που δέχονται τα ίδια περίπου μηνύματα με μένα, δοσμένα από το Άγιο Πνεύμα, αλλά σε έκσταση, όπως ο Άγιος Ιωάννης!

Δίνω ελεύθερα τον Λόγο Μου, πάντα θα τον δίνω. Ευχαρίστησέ Με, αγαπημένη, και προσευχήσου μαζί Μου. Η Ψυχή Μου σ' έχει ευνοήσει. Έλα, ας προσευχηθούμε:
"Πατέρα Δίκαιε,
είμαι πρόθυμη να κάνω το Άγιο Θέλημά Σου.
Είμαι πρόθυμη να συνεχίσω να ευαρεστώ
την τόσο Ευαίσθητη Καρδιά Σου,
αντικαθιστώντας τ' αγκάθια με την αγάπη μου,
αγκάθια, που βρίσκονται ακόμη μέσα Σου. Αμήν." 
Έλα, θα σου μάθω μιαν άλλη προσευχή, πολύ αποτελεσματική για επανόρθωση. Πες μετά από Μένα αυτά τα λόγια:
"Πιστεύω, λατρεύω, ελπίζω και Σε αγαπώ. Αμήν." 

Μα Κύριε, αυτό το είπε ο άγγελός Σου στη Φατιμά!

Εγώ δίδαξα τους αγγέλους Μου να προσεύχονται με αυτό τον τρόπο. Τώρα διδάσκω τα παιδιά Μου να προσεύχονται και να κάνουν επανορθώσεις με αυτό τον τρόπο. 

Ναι, Κύριε, είσαι πράγματι η Ελπίδα μου, είσαι η Ευτυχία μου, το Χαμόγελό μου. Σε Σένα πιστεύω, είσαι η Χαρά της ζωής μου, είσαι η ζωή μου, Σε λατρεύω και Σε προσκυνώ παντοτινά. Αμήν.

Έλα σε Mένα, τώρα.  Ναι, κάνε το σημείο του Σταυρού Μου.Ναι, Τριαδικά. Σε αγαπώ, κόρη Μου. Εμείς;

Ναι, Κύριε.

Πες τους, πες τους. 

O Κύριος εννοεί με αυτό, ότι κάνοντας το σημείο του Σταυρού, το έκανα όπως μου το δίδαξε η ορθοδοξία. O αντίχειρας, ο δείκτης και ο μεσαίος ενωμένοι: μία Τριάδα, επιβεβαιώνοντας έτσι την Αγία Τριάδα.

VIDEO.Vassula Ryden In The News

Vassula Ryden In The News

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΕΙΜΑΙ ΠΝΕΥΜΑ.Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΦΟΡΗΤΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

Ιησού, μπορεί ο πόνος ν' αγγίξει το δοξασμένο Σου Σώμα; Εσύ και η Αγία μας Μητέρα δεν είστε υπεράνω πόνου τώρα στον Oυρανό;

Βασούλα, δεν έχω φυσικό σώμα. Είμαι Πνεύμα. Εφόσον είμαι Πνεύμα, δεν αισθάνομαι φυσικό πόνο. H Ψυχή Μου όμως υποφέρει αφόρητα, το ίδιο και η Ψυχή της Αγίας σας Μητέρας, όταν βλέπουμε τα παιδιά Μας να οδεύουν κατευθείαν στις παγίδες του Σατανά.
Μα, Κύριε, υποφέρεις κι Εσύ όταν υποφέρω, π.χ. υποφέρεις αν κάποιος με κατηγορήσει άδικα; Yποφέρεις κι Εσύ;

Αν κατηγορείσαι άδικα, υποφέρω και για τον ένα και για τον άλλο, και για τον κατήγορο και για τον κατηγορούμενο. H αδικία προέρχεται από το Σατανά και εφόσον προέρχεται απ' αυτόν, σημαίνει ότι ο κατήγορος έγινε υποχείριο του Σατανά. Όσο για τον κατηγορούμενο, η Καρδιά Μου πονεί για το θύμα. Τα λόγια Μου τα επιβεβαιώνω μέσα στην Αγία Γραφή. Είμαι δοξασμένος. Eπειδή όμως είμαι ενωμένος μαζί σας, αισθάνομαι ό,τι αισθάνεστε. 



Σ' ευχαριστώ, Κύριε.

VIDEO."Heaven is Real But So is Hell" Vassula Ryden


"Heaven is Real But So is Hell" Vassula Ryden


Vassula Ryden prophesied the fall of the Twin Towers on 9/11, exactly 10 years to the day before the event. She shares her encounters with God, and the many incredible miracles that have accompanied the messages she's received. Referred to as "God's chosen instrument" by Bishop Anil Couto and "a tremendous source of hope" by Archbishop Vincent Concessao, Vassula shares an intimate discussion with Malcolm about mankind's faith and future.

ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ , ΘΑ ΠΑΩ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ .


5 Iανουαρίου, 1988


Όταν ξαναδιάβασα το κείμενο για τη Ρωσία που κειτόταν νεκρή έκλαψα πάλι πικρά.

Μην κλαις, Βασούλα, σου είπα: Θα την αναστήσω.

Την αγαπώ, Κύριε. Νιώθω οίκτο γι' αυτήν, Κύριε. Την αγαπώ.

Αγάπα την, όπως την αγαπώ, είναι κι αυτή κόρη Μου, αδερφή σου.

Κύριε, θα πας κοντά της και θα την αναστήσεις; Θα επιστρέψει σε Σένα;

Θα πάω κοντά της, θα την αναστήσω και θα την επαναφέρω στον Oίκο Μου. Θέλω να την αγαπήσουν όλα τα παιδιά Μου και να την περιβάλουμε όλοι με αγάπη. 

Θεέ μου, είχες πει ότι θα συνεχίσεις το χθεσινό σου μήνυμα.

Συνεχίζω. Όταν η Ρωσία έγινε εξαρτημένη από το Σατανά, εφόσον η γη της ήταν άγονη, εκείνος της προσέφερε το θανάσιμο καρπό, που φυλάει σαν παρακαταθήκη γι' αυτούς που αγαπώ: σκοτώνει σταδιακά, όσο περισσότερο τρώει κανείς, τόσο περισσότερο τον έχει ανάγκη, είναι θανάσιμος, σκοτώνει σιγά σιγά. Την τάισε απ' αυτό τον καρπό και τη θανάτωσε. Πέθανε με αυτό τον καρπό σφιγμένο ακόμη μέσα στην παλάμη της. Βασούλα, έχε Μου εμπιστοσύνη, θα την αναστήσω. Κόρη, μην ανησυχείς, άφησέ Με ελεύθερο και θα ολοκληρώσω τα Έργα Μου.

Κύριε, ανησυχώ, γιατί μου ζήτησες να ευλογήσω τα παιδιά Σου, του Garabandal, και να τους κάνω γνωστό το μήνυμά Σου.  Ύστερα να επιτρέψω στις εκκλησιαστικές αρχές να διαβάσουν πώς ν' αρχίσουν την ένωση και να τους ζητήσω να καθαγιάσουν το Garabandal και να τους κάνω να καταλάβουν ότι το Garabandal είναι πράγματι η συνέχεια της Fatima. Aκόμη να τους πω πόσο πληγωμένη είναι η Παναγία γιατί δεν τιμήθηκαν οι εμφανίσεις Της στο Garabandal, επαναλαμβάνοντας το σφάλμα της Fatima. Ω! Κύριε! τώρα η Ρωσία, κι εσύ συνεχίζεις να μου υπενθυμίζεις ότι πρέπει να παραδώσω αυτό το μήνυμα στον υπηρέτη Σου Ιωάννη-Παύλο... Tόσες εντολές κι εγώ δεν έχω κάνει ΤΙΠOΤΕ απ' όλα αυτά. O Λόγος Σου είναι πάνω μου κι είναι πολύ βαρύς για να τον σηκώσω...

Πες το τώρα.

Ήθελα να πω ...ολομόναχη. Συγχώρεσέ με.

Βασούλα, Tον σηκώνω μαζί σου, μοιράζομαι το Σταυρό Μου μαζί σου. Βασούλα, σε συγχωρώ. Σου έχω δώσει και μάρτυρες, που σηκώνουν τον ίδιο Σταυρό. Συνεχίζεις να ξεχνάς ότι Εγώ ο Κύριος θα τα κάνω όλα, όχι εσύ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να Με αγαπάς και να τρέφεσαι από Μένα. Έλα, θα σου ψιθυρίσω την Αγάπη Μου. Χαίρε, κόρη, γιατί ήρθε η Ώρα. Αγάπα Με, όπως σε αγαπώ. Είμαι ο Ιησούς Χριστός, ο Αγαπημένος Υιός του Θεού και Σωτήρας. Σχεδίασε το σημείο Μου.


Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

VIDEO.L'AVERTISSEMENT - VASSULA


L'AVERTISSEMENT - VASSULA


ΣΤΙΣ 4 Iανουαρίου, 1988 Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ:<<ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΚΟΡΕΣ ΚΕΙΤΕΤΑΙ ΝΕΚΡΗ.Η ΡΩΣΙΑ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ.ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΟΥ.


4 Iανουαρίου, 1988

Βασούλα!  Ω, Βασούλα! Έχω μια από τις αγαπημένες Μου κόρες που κείτεται νεκρή! Μια αδερφή σου!

Ποια κείτεται νεκρή, Κύριε;

Η Ρωσία, η αγαπημένη Μου κόρη. Έλα. Έλα και θα σου την δείξω. Κοίτα!

O Θεός με πήγε στην άκρη μιας ερήμου και μου έδειξε, με το Δείχτη Του και το χέρι τεντωμένο, κάτω από έναν καυτό ήλιο την κόρη Του και αδερφή μου. Tο σώμα της απαλλαγμένο απο την τυραννία, να κείτεται νεκρό στη μέση της ερημιάς. Φαινόταν εγκαταλειμμένη ακόμη και στο θάνατό της. Eίχε πεθάνει ολομόναχη, χωρίς κανένα δίπλα της να την παρηγορήσει. Όταν είδα αυτό το οδυνηρό θέαμα, ξέσπασα σε δάκρυα λύπης. Έκλαψα πικρά όταν την είδα.

Ω, μην κλαίς, θα την αναστήσω, Βασούλα, θα την αναστήσω για τη Δόξα Μου. Θα την ξαναζωντανέψω, όπως ξαναζωντάνεψα το Λάζαρο. 

Ω, Θεέ, μου δίνεις τόσο πόνο...

Αυτός ο πόνος που νιώθεις δεν είναι τίποτε σε σύγκριση με το Δικό Μου. Την αγαπώ, Βασούλα, λυπήσου την κι εσύ. Δεν θα την αφήσω να κείτεται νεκρή, εκτεθειμένη στους καυτούς ανέμους. Βασούλα, αγάπα την αδερφή σου, λυπήσου την. Πήγαινε κοντά της, αγάπα την, αγάπα την, γιατί είναι τόσο λίγο αγαπητή απ' όλους! Με είχε εγκαταλείψει κι είχε στραφεί εναντίον Μου. Στράφηκε εναντίον Μου όταν μεγάλωσε και ήρθε η ώρα της ν' αγαπήσει. Την κάλεσα για να μοιραστώ μαζί της το Μανδύα Μου, αλλά έφυγε. Νιώθοντας ώριμη, πίστεψε ότι μπορούσε να τραφεί από μόνη της.
Μου γύρισε την πλάτη και έφυγε. Σαν μια άπιστη σύζυγος τράπηκε σε φυγή. Αγαπημένη Μου, ξέρεις τι είναι να χάνεις μια κόρη; Η καρδιά Mου ράγισε, έκλαψα. Σαν να μην αρκούσε αυτό, περήφανα και χωρίς καμμιά τύψη κήρυξε ανοιχτό πόλεμο ενάντια σε Μένα, τον Πατέρα της και σε όλους τους μάρτυρες Αγίους! Έπαψε πλέον να πιστεύει σε Μένα. Έπαψε να Με λατρεύει, να ελπίζει σε Μένα και να Με αγαπά! Φαινόταν να έχει ξεχάσει την αγάπη που κάποτε μοιραστήκαμε. Της είχα δώσει γιους και κόρες, αλλά, μέσα στη μανία της, έσφαξε τα παιδιά Μου και τα παρέδωσε στο Σατανά, όπως προσφέρουν ένα ολοκαύτωμα. Σαν να μην αρκούσε αυτό, στράφηκε στο Σατανά και έκανε μαζί του μια συμφωνία, να του είναι πιστή και να τον λατρεύει, αν της προσέφερε όλα όσα εκείνη επιθυμούσε. 
O Σατανάς δέχθηκε υπό τον όρο να ενεργήσει ελεύθερα. O Σατανάς τότε την απέσπασε από Μένα τελείως. Τον άφησε να κόψει τα δεσμά μας - την έκανε να τον εμπιστευθεί. Δόλιος καθώς είναι, οδήγησε πρώτα την κόρη Μου σε βαλτότοπους όπου και αναγκάστηκε να στηριχθεί επάνω του, από φόβο μη βυθιστεί στην κινούμενη άμμο. Του ζήτησε να της επιτρέψει να στηριχθεί εξολοκλήρου επάνω του. Βασούλα, όπως η Ιερουσαλήμ που εγκατέλειψε κάποτε τον Oίκο Μου, τον Oίκο της Αγιοσύνης Μου, για να γίνει μια κόρη χωρίς καμμιά ηθική, προσφέροντας τα παιδιά της το ένα μετά το άλλο σαν θυσία, η Ρωσία, η κόρη Μου, θεώρησε φρόνιμο να κάνει το ίδιο. Πήρε τα Άγια Δώρα Μου και τα προσέφερε στο Σατανά, που τα μετέτρεψε σε όπλα. 
O Σατανάς την τύφλωσε με την αίγλη του, και μέσα στην τύφλωσή της την έσυρε από το βάλτο και την πήγε στην έρημο για να διψάσει και να πεθάνει. Την είδα να περπατάει γυμνή και να παλεύει μέσα στο ίδιο της το αίμα. Την κάλεσα αλλά δεν ήθελε ν' ακούσει.ΡΩΣΙΑΤην ξανακάλεσα, αλλά δεν άκουσε το κάλεσμά Μου. Αντ' αυτού Με προκάλεσε, φωνάζοντας τις νεώτερές της αδερφές να υποστηρίξουν τα ήθη της. Αν αρνιόντουσαν, τις εξανάγκαζε με το σπαθί της. Δεν έχω πει: "Όποιος σηκώνει μάχαιρα, θα χαθεί από μάχαιρα;" Της περιόρισα τον άρτο της, για να χρειαστεί το δικό Mου Άρτο, αλλά προτίμησε να λιμοκτονήσει παρά να τραφεί από Μένα. Εξαντλημένη και πεινασμένη, έστειλε τις νεώτερές της αδερφές να συνεχίσουν τα κακά της έργα στα κρυφά, γιατί η ματαιοδοξία της εμπνεόταν από την ίδια τη Ματαιοδοξία, που είναι ο Σατανάς. Η γη της δεν απέδιδε αρκετό καρπό για να τη θρέψει, έγινε, θα μπορούσε να πει κανείς, εξαρτημένη από τον εχθρό Μου. 
Κόρη, μην κάνεις άλλο τώρα, θα συνεχίσω αυτό το μήνυμα αύριο. Έλα, άσε Με να σ' ευλογήσω, κόρη. Θρέψου από Μένα. Εμείς;

Ναι, Κύριε.

VIDEO.Mgr René Laurentin présente Vassula Ryden, prophète


Mgr René Laurentin présente Vassula Ryden, prophète




http://madmagz.com/fr/magazine/154786 -Mensuel de Septembre 2012
pour lire le mensuel de juin juillet août 2012 -http://madmagz.com/fr/magazine/154651
Site officiel : http://catholique-magazine.sitego.fr/
tiré du site : http://fabienne.guerrero.free.fr/
Pour s'abonner gratuitement au magazine : catholique.magazine@laposte.net

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΡΩΤΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΡΓΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ?

Παντοδύναμε Κύριε, φύλαξέ μας να μην πέσουμε σε πλάνη, γιατί είναι ολέθρια κι αφανίζει ολόκληρα έθνη. Aρκεί ένα και μοναδικό σφάλμα, όπως στην Αρχή.

Ναι, Βασούλα, να φοβάσαι αυτή τη μάστιγα, γιατί η Πλάνη είναι μια μάστιγα μεταδοτική. 

Θεέ μου, διάβασα κάπου, ότι ο λόγος που η Eκκλησία είναι απρόθυμη να δεχτεί τις προσωπικές αποκαλύψεις είναι γιατί ό,τι είναι να μάθουμε περιέχεται ήδη στην Αγία Γραφή. Γι' αυτό δεν δέχεται καμμία νέα αποκάλυψη. Εννοώ νέα, ξεχωριστή από τη Βίβλο. Φοβούνται μήπως η νέα αποκάλυψη τους παραπλανήσει...

Βασούλα, βλέποντας τη Δημιουργία Μου έτοιμη να πέσει στην παγίδα του εχθρού Μου θα παραμείνω αδρανής και παρατηρητής της πτώσης, χωρίς να θέλω να σπεύσω σε βοήθειά της; Θυμάσαι όταν θεράπευσα έναν υδρωπικό, την ημέρα του Σαββάτου; Τι είχα ρωτήσει τους Φαρισαίους;

Κύριε, πρέπει να συμβουλευτώ την Αγία Γραφή.

Φέρε τότε το Λόγο Μου. 

Έφερα την Αγία Γραφή και σημείωσα (Λουκ. 14,2).

Ναι, κόρη Μου, ρώτησα: Είναι ή όχι αντίθετο στο Νόμο να θεραπεύεται ένας άνθρωπος την ημέρα του Σαββάτου; Δεν απάντησαν. Είπα: ποιος από σας εδώ, αν πέσει ο γιος του ή το βόδι του σ' ένα πηγάδι το Σάββατο, δεν θα το ανασύρει χωρίς δισταγμό; (Λουκ. 14,1-6) Και μέχρι σήμερα δεν μπόρεσαν να δώσουν απάντηση.  . Σήμερα ρωτώ αυτούς που αρνούνται αυτήν την αποκάλυψη: Είναι αντίθετο στο Νόμο Μου, στην εποχή σας, να σώσω τη Δημιουργία Μου από την πτώση με τα σημερινά Μου Έργα Πρόνοιας; Βασούλα, είμαι ο Ιησούς και Ιησούς σημαίνει Σωτήρας. 

Πες τους, Κύριε, θύμισέ τους, τότε, Κύριε, όλ' αυτά.

Αγαπημένη, έχουν στεφανώσει την Καρδιά Μου μ' ένα ακάνθινο στεφάνι. H Ιερή Μου Καρδιά αιμορραγεί.

Ιησού, το αντιλαμβάνονται άραγε;

Θα πάω σιωπηλά στην πόρτα τους και χωρίς να χτυπήσω θα μπω στο σπίτι τους και θα τους δείξω την Ιερή Μου Καρδιά. Αυτοί που θ' αποδειχθούν ειλικρινείς θα αντιληφθούν το λάθος τους. Έλα, κόρη Μου. Εμείς;

Ναι, Κύριε, ενωμένοι.


VIDEO.ヴァッスーラ・ライデン 東京講演 Vassula Ryden's witnessing meeting in Tokyo





ヴァッスーラ・ライデン 東京講演 Vassula Ryden's witnessing meeting in Tokyo

2005年11月3日に行われた、ヴァッスーラ・ライデンの東京での講演の模様です。­Vassula Ryden's witnessing meeting in Tokyo, on November 3rd 2005

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

H EΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ .ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΡΟΔΑΡΙΟ.

Αν ξεχαστώ και τολμήσω να κάνω κριτική για κάποιον, ή νομίσω ότι καταλαβαίνω περισσότερα από τους άλλους, αμέσως ο Θεός μού υπενθυμίζει "ποιον" έχει, για να παραδώσει το μήνυμά Του. Με μια μόνο διαπεραστική ματιά Του με βάζει στη θέση μου, τοποθετώντας με εκεί που θα 'πρεπε να είμαι και μόνο με αυτές τις τρεις λέξεις: σκόνη και στάχτες μου υπενθυμίζει ότι είμαι ένα τίποτα και η τελευταία απ' όλη τη Δημιουργία Του. Όχι, μερικοί δεν θα το καταλάβουν αυτό, θα νομίσουν ότι, αφού ο Θεός με διάλεξε να δεχτώ το Λόγο Του, αξίζω, μα δεν καταλαβαίνετε; Διαλέγοντας εμένα, που είμαι η τελευταία όλων, ο Θεός μάς δείχνει την Άπειρη Ευσπλαχνία Του, ότι δίνει ακόμη και στον τελευταίο και δεν θα δώσει ΠOΛΥ περισσότερα σ' αυτούς που είναι πολύ πιο άξιοι στα Μάτια Του από μένα, αν ζητήσουν με πίστη! Δεν παρατηρήσατε την υπομονή Του μαζί μου, αντί να με χτυπήσει, η Αγάπη Του αναβλύζει πιο άφθονη. Πώς μπορεί η Δημιουργία Του να Τον απορρίπτει; Αλλά δεν θα πρέπει να μιλώ αφού ανήκα πριν σ' αυτή την ομάδα. Τώρα λέω: "Αγαπάτε το Θεό σας, όσο αγαπάτε την αναπνοή σας, αφού χωρίς αυτήν θα πεθάνετε. O Θεός μας έδωσε τη ζωή εμφυσώντας μέσα μας, η Πνοή Του είναι η ζωή μας. O Θεός είναι η Πνοή μας, ο Θεός είναι η Ζωή μας."

Ω, Βασούλα! O Άβελ Μου θα ζήσει αυτή τη φορά. Η ειλικρίνεια θ' αφανίσει το κακό.  Μακάριοι αυτοί που ενθαρρύνουν το Λόγο Μου. Μακάρια τα πρόβατά Μου που αναγνωρίζουν τη Φωνή Μου. Μακάριοι αυτοί που θα θρέψουν τα πρόβατά Μου πάλι. Μακάριοι οι απλοί στην καρδιά. Μακάριοι αυτοί που θα προσευχηθούν το ροδάριο την ημέρα του καθαγιασμού του Garabandal  και που θα γονατίσουν και θα χαιρετίσουν τη Μητέρα Μου. Μακάριοι αυτοί που θα σηκώσουν το Σταυρό Μου της Ειρήνης και της Αγάπης, ενωμένοι. 
Μακάρια τα πρόβατά Μου που επιστρέφουν στον Πέτρο. Μακάριοι αυτοί που ταπεινώνουν τους εαυτούς τους και ακολουθούν το παράδειγμά Μου. Μακάριοι αυτοί που τηρούν την εντολή Μου και αγαπούν ο ένας τον άλλο όπως σας αγαπώ. Μακάριοι αυτοί που μαρτυρούν για Μένα και δεν σκανδαλίζονται στο Όνομά Μου. Αγαπημένη της Ψυχής Μου, έχε πίστη και εμπιστοσύνη σε Μένα, είμαι ο Θείος σου Διδάσκαλος, ποτέ μην αμφιβάλεις για το Λόγο Μου. Έλα, είσαι αδύναμη, έλα, στηρίξου σε Μένα, που είμαι η Δύναμή σου.

Ναι, Κύριε, Σε χρειάζομαι. Δεν μπορώ να κάνω χωρίς Εσένα, ποτέ!

Αγάπα Με, επιθύμησέ Με, γίνε ο ουρανός Μου. Αχ, Βασούλα, θυσιάζεις τώρα για Μένα, αλλά σύντομα θα σ' έχω κοντά Μου.

Ανυπομονώ γι' αυτή τη μέρα.

Μείνε κοντά Μου, έχω κάτι να σου ζητήσω. 

Ναι, Κύριε;

Για χάρη Μου, Βασούλα, για χάρη Μου, θέλεις να μάθεις το ροδάριο; N' απευθύνεις το "Xαίρε" στη Μητέρα Μου σε κάθε περίσταση. Θα το κάνεις για Μένα, Βασούλα;

Κύριε, δεν μου το έμαθαν ποτέ.

Δεν το ξέρω αυτό, Βασούλα; Γι' αυτόν το λόγο έρχομαι να το διδάξω σε σένα και σε όλους αυτούς που δεν άκουσαν ποτέ για το ροδάριο. 

Ναι, Κύριε, είμαι πρόθυμη να μάθω. Κύριε, βοήθησέ με να μάθω.

Να, τι επιθυμώ ν' ακούσω απ' όλους εσάς που δεν ξέρετε, τα ίδια λόγια: "Ναι, Κύριε, είμαι πρόθυμος να μάθω. Κύριε, βοήθησέ με να μάθω." Θα σας διδάξω όλους εσάς, που είστε πρόθυμοι να μάθετε. Έλα, κόρη Μου, αναπαύσου εντός Μου. Δεν θα σ' εγκαταλείψω ποτέ. 

O Ιησούς θα πρέπει να ένιωσε πόση νοσταλγία νιώθω γι' Αυτόν και πόσο υποφέρω εδώ. Είναι πάλι αυτό το κύμα "επιθυμίας για το Θεό", να θέλω να είμαι η θυσία Του, πλήρως αποσπασμένη. Φαίνομαι να ταλαντεύομαι: μένοντας εδώ, θα μπορούσα να "θρέψω" μερικά από τα πρόβατά Του, που δεν αρνούνται ποτέ το Νέο Άρτο Του και να Τον ευαριστήσω με την επιστροφή μερικών ψυχών. Όμως, να είμαι μαζί Του θα είναι κι αυτό θαυμάσιο για μένα. Τι είναι καλύτερο;


Ο Ιησούς μου ζήτησε να σας λέω πάντα να βγάζετε από τα μηνύματα το όνομα μου, Βασούλα, και να το αντικαθιστάτε με το δικό σας όνομα.

VIDEO. Ein Vortrag über die Hieratische Schrift Vassulas. Von Dr. theol. Niels Christian Hvidt

Die Handschrift Vassulas

Ein Vortrag über die Hieratische Schrift Vassulas. Von Dr. theol. Niels Christian Hvidt

ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ Garabandal. ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ Fatima..

Τη νύχτα μεταξύ 25ης και 26ης Δεκεμβρίου, ο Ιησούς μού υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του μηνύματος του Garabandal μαζί μ' εκείνο της Fatima και ότι και τα δύο μηνύματα είναι ταυτόσημα. Ήταν σαν να μην είχα αναπαυτεί εκείνη τη νύχτα. Tο μήνυμα αντηχούσε στ' αυτιά μου επανειλημμένα. O Ιησούς τόνιζε την Παρουσία Tου.

O ιερός τόπος της Fatima φωνάζει για τον καθαγιασμό του Garabandal. Σας δίδαξα να διαβάζετε τα Σημεία των Καιρών, γυρεύετε αυτά τα Σημεία; Πώς γίνεται και δεν διακρίνετε τα Σημεία; Δεν έχετε καμμία διάκριση; Γιατί ο νους σας είναι κλειστός; Γιατί αρνείστε να δείτε; Γιατί αρνείστε ν' ακούσετε; Ξεχάσατε τα Λόγια Μου; Γιατί επαναλαμβάνετε τα λάθη σας; Αγαπημένοι, γιατί όλες αυτές οι φαρμακερές επιθέσεις στο μήνυμα του Garabandal, που δόθηκε από την Αγία Μητέρα σας, η οποία είναι η Κιβωτός της Διαθήκης του Λόγου Μου σε σας; Η εναντίωση των ιερατικών Μου ψυχών στις εμφανίσεις του Garabandal και στο μήνυμά του είναι όλα τεχνάσματα του Σατανά, όπως στη Fatima, με τα οποία προσπαθεί ακόμη μια φορά να εμποδίσει το μήνυμά Μου να γίνει παγκόσμιο.
Δεν έχετε καταλάβει ότι ο Σατανάς, που γνωρίζει την αξία του Σχεδίου Σωτηρίας Μου, το οποίο δόθηκε μέσω της Μητέρας Μου στο Garabandal σε παιδιά, προσπαθεί γι' άλλη μια φορά να εξαλείψει το Σχέδιό Μου, αφήνοντάς σας έτσι όλους στο σκοτάδι για να πέσετε; O Σατανάς διπλασιάζει σήμερα περισσότερο από ποτέ τις προσπάθειές του για να θριαμβεύσει πάνω στην Αγία Σας Μητέρα. Καταφέρνει με τις μηχανορραφίες του την Εκκλησία Μου ν' απορρίψει αυτές τις εμφανίσεις, που είναι η συνέχεια του μηνύματος Σωτηρίας της Fatima. O Σατανάς προσπαθεί μέσα στη μανία του να σας εμποδίσει να τραφείτε από Μένα. Το Σχέδιο Σωτηρίας Μου είναι σαφές, έρχομαι να λυτρώσω τα παιδιά Μου. Αναγνωρίστε τη Φωνή Μου. Μην αιφνιδιάζεστε με το είδος των οργάνων που χρησιμοποιώ. 
Διάλεξα ένα τίποτα, που να μην ξέρει τίποτα, ένα λευκό καμβά, για να γίνει φανερό ότι τα Έργα που καλύπτουν αυτό το φύλλο  προέρχονται από Μένα και για να πιστέψετε ότι είμαι Eγώ ο Ιησούς, ο Αγαπημένος Υιός του Θεού, που σας μιλώ αυτή τη φορά. Ανάμεσά σας είναι η Βασιλεία Μου. Άβελ Μου, ξέρω ότι εσείς θα Με αναγνωρίσετε πάλι. Ω, αγαπημένοι πόσο σας αγαπώ! Θα σας αποκαλύψω σύντομα το Σχέδιό Μου. 

Κύριε, αν οι ιερωμένοι δεν αναγνωρίσουν τη Φωνή Σου, τότε Κύριε τι θα συμβεί;

Βασούλα δεν είναι δική σου δουλειά να ρωτάς, σκόνη και στάχτες.  Άσε Με να σε οδηγήσω όπως επιθυμώ, άσε αυτά τα πράγματα σε Μένα. 

Ναι, Κύριε.

Ω, έλα μη Με παρανοείς! Είμαι η Αγάπη, μάθε να δέχεσαι. Έλα, Εμείς; Θα γεμίσω το λυχνάρι σου.

Ναι, Κύριε. Σ' ευχαριστώ που με φροντίζεις με Αγάπη.

Aς πηγαίνουμε. 


VIDEO. 2 DAS WAHRE LEBEN IN GOTT (Vassula)



2 DAS WAHRE LEBEN IN GOTT (Vassula)

Gott ist nicht fern und Er schweigt auch nicht !
Gerade in dieser Zeit spricht Er wie nie zuvor. Er wählte eine Frau die allem Spirituellen völlig fern stand und Fragen stellt, wie Millionen sie stellen würden. Es sind mittlerweile 10 Bände (Titel "DAS WAHRE LEBEN IN GOTT"), die rund um die Welt gehen und Gott nennt sie Seine Liebeshymne an die Menschheit. Die Botschaften dauern bis heute an.
("...Meine große Rückkehr steht nahe bevor. Ich bin den ganzen Weg bis zu euch gekommen mit Meinem Herzen in der Hand. (26.1.98)...Die Liebe ist auf dem Weg der Wiederkehr, um Ihr Reich wiederherzustellen. (25.2.98))
Eine kurze Präsentation von Vassula und den Ereignissen in zwei Teilen.

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ.

Βασούλα, ήρθε η ώρα να ενώσω την Εκκλησία Μου. Συγκεντρωθείτε πάλι, αγαπημένοι. Ελάτε να ξαναχτίσετε αυτά τ' αρχαία ερείπια, ξαναχτίστε το παλιά Μου θεμέλια, θεμέλια που στήθηκαν από το δικό Μου Χέρι. Τιμήστε τη Μητέρα Μου, όπως Εγώ, που είμαι ο Λόγος και υπεράνω όλων, Την τιμώ. Δεν θα ήταν, λοιπόν, επιθυμία Μου και σεις, που είστε σκόνη και στάχτες, να Την αναγνωρίσετε ως Βασίλισσα των Oυρανών, τιμώντας Την; Η σημερινή Μου πίκρα είναι να βλέπω πόσα λίγα γνωρίζει η Δημιουργία Μου για τη σπουδαιότητά Της. Η πλειονότητα των ιερωμένων Μου, που φέρουν το όνομα του Λουθήρου και έχουν πλήρως απομονωθεί, πρέπει να επιστρέψουν στον Πέτρο.

Κύριε, θα σοκαριστούν!

Βασούλα, θα τους λυγίσω τα γόνατα για να τιμήσουν τη Μητέρα Μου. Εγώ ο Κύριος μιλώ: θα τους κάνω να λυγίσουν! Και όταν γίνει αυτό, θ' αφήσω το Φως Μου να λάμψει επάνω τους και να τους αναστήσει. Θα ισχυροποιήσω τους μίσχους σας και θα γίνετε ένας κήπος ποτισμένος, σαν μια πηγή που τα νερά της δεν στερεύουν ποτέ. Θα ξαναχτίσω το εγκαθίδρυμά Μου.
Έλα, αγαπημένη, να είσαι εύκαμπτη και εύπλαστη όπως τώρα, για να χαράξω επάνω σου τα Λόγια Μου. Μην ξεχνάς ποτέ την Αγία Παρουσία Μου.

Ναι, Κύριε. 
Θεέ μου, οι Προτεστάντες θα σοκαριστούν! 

Βασούλα, περίμενα χρόνια ν' αλλάξουν, άφησέ Με τώρα ελεύθερο να καταγράψω τις επιθυμίες Μου. 

Μα θα σκανδαλιστούν!

Άκουσε. Μπορεί κανείς να Με ακούει μόνο όταν τον συμφέρει και ύστερα να κλείνει τ' αυτιά του, όταν αυτό που λέγω δεν τον συμφέρει;

Τότε θα τ' απορρίψουν όλα. Aφού δεν θα μπορούν να επιλέξουν τμήματα, θα ισχυριστούν ότι δεν είναι από Σένα.

Αν το κάνουν, θα είναι σαν να Με αποκηρύσσουν ως Θεό τους. 

Κύριε, να τολμήσω να πω ότι αυτό είναι δύσκολο γι' αυτούς; Δεν θα νιώσουν ότι Σε αποκηρύσσουν. Σ' αγαπούν παρ' όλ' αυτά και Σε λατρεύουν αληθινά, Κύριε.

Βασούλα, ήρθα για να σας ενώσω όλους. Θα μπορούσε κάποιος μαθητής Μου ν' αρνηθεί το κάλεσμά Μου;

Όχι, όχι αν είναι ειλικρινής, Κύριε.

Απ' αυτή τη διαπίστωση που έκανες, εξαρτάται ό,τι είναι να ειπωθεί: "Αν είναι ειλικρινείς", τότε θ' ακούσουν. Έρχομαι να λάμψω επάνω σε όλους σας και να σας φωτίσω για να μπορέσω να σας ενώσω. Αλλά, προς μεγάλη Μου λύπη, θα υπάρξουν αυτοί, που θα προτιμήσουν το σκοτάδι από το Φως, γιατί οι πράξεις τους είναι πονηρές. Θ' αρνηθούν να έρθουν κάτω από το Φως Μου, από φόβο μήπως εκτεθούν οι πράξεις τους. Oι πιστοί Μου, όμως, και όσοι ειλικρινά αναγνωρίζουν τα έργα Μου και Με ακολουθούν, θα έρθουν κάτω από το Φως Μου, εκθέτοντας άφοβα τις πράξεις τους, γιατί θα δείξουν πως ό,τι κάνουν εντάσσεται σε Μένα, το Θεό τους.
Έχω πει πως αν κάνετε το Λόγο Μου κατοικία σας, θα είστε πράγματι μαθητές Μου, θα μάθετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει. Και τώρα σας λέγω τούτο: Αν αναγνωρίσετε το σημερινό Μου Λόγο, θα είστε αληθινά οι μαθητές Μου, θα μάθετε την Ειλικρίνεια μέσα στην Aλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει και θα σας αξιώσει να ενωθείτε εν Αγάπη και να Με δοξάσετε. 
Έρχομαι σε όλους σας με την Καρδιά Μου στο Χέρι να σας Την προσφέρω, αλλά, παρά την έκκλησή Μου, πολλοί θα Με απορρίψουν, αποκηρύσσοντάς Με ως Θεό, γιατί η καρδιά τους έχει σκληρύνει. Αν Μ' αγαπούσαν, θ' άκουγαν το κάλεσμά Μου. Αν αρνούνται ν' ακούσουν, είναι γιατί τους έχασα από παιδιά. Η σοφία τους τούς έχει τυφλώσει. Όμως, αληθινά σας λέγω, τα πρόβατα που Μού ανήκουν θ' αναγνωρίσουν τη Φωνή Μου. Όσα δεν αναγνωρίσουν τη Φωνή Μου, δεν είναι δικά Μου πρόβατα, γιατί δεν πιστεύουν στην Παντοδυναμία Μου.
Ξέρετε γιατί τα πρόβατά Μου είναι σκορπισμένα και το Σώμα Μου ακρωτηριασμένο; Ξέρετε γιατί βασιλεύει η δυσαρμονία μέσα στην Εκκλησία Μου; Είναι γιατί περπατούσαν τη νύχτα χωρίς να τους οδηγεί κανένα φως. Αναζητήστε Εμένα, που είμαι το Φως κι Εγώ θα σας οδηγήσω. Αποδιώξτε την υποκρισία σας και την ισχυρογνωμοσύνη σας. Να είστε πράοι και ταπεινοί. Ανοίξτε τις καρδιές σας κι αφήστε το Χυμό Μου να σας πλημμυρίσει. Είμαι ο Καλός σας Ποιμένας που σας αγαπά. Βασούλα, μίλησέ Μου, έχε Με σαν τον Άγιο Σύντροφό σου. 

Θα το κάνω, Θεέ Μου. Σ' αγαπώ, Κύριε. Επιθυμώ να δοξάσω τ' Όνομά Σου, Κύριε.

Αγαπημένη Μου, το έχω δοξάσει και πάλι θα το δοξάσω. Η Βασιλεία Μου θα βασιλέψει αιώνια. Έλα, θάρρος, κόρη Μου, είμαι μαζί σου.