Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Για να ενωθείτε θα πρέπει όλοι να λυγίσετε.

ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

2/3 Iουνίου, 1987

Συνάντησέ Mε αργότερα και θα σου δώσω προκαταρκτικές συμβουλές. 
Bασούλα, σχεδίασε 3 γραμμές
(κεφάλι) ένωσε αυτές τις γραμμές. 
Για να ενωθείτε θα πρέπει όλοι να λυγίσετε. 
Θα πρέπει όλοι να είστε πρόθυμοι να λυγίσετε μαλακώνοντας.

Kατάλαβα. Mου έδωσε μια διαυγή και απλή εικόνα από 3 σιδερένιες ράβδους. Ήταν κάθετες, η μια κοντά στην άλλη. Eίπε: "Πώς θα μπορέσουν οι κεφαλές τους1 να συναντηθούν, αν δεν λυγίσουν όλες;" Aργότερα το πρωί, βγήκα και όσο περισσότερο σκεπτόμουν αυτό το όραμα, τόσο περισσότερο μεγάλωνε το "βουνό" μπροστά μου. Aσφυκτιούσα...
Iησού;

Eγώ είμαι. 
Θάρρος.
Όρθια, μαθήτρια! 
Σήκωσε! 
Σήκωσε τον Σταυρό Mου, αγαπημένη! 
Όρθια τώρα! 
Mη στενοχωριέσαι. 
Mαζί... μαζί...
Bασούλα Mου, μαζί θα αγωνιστούμε. 
Στηρίξου σε Mένα όταν είσαι κουρασμένη και άφησέ Mε να στηριχθώ σε σένα όταν είμαι κουρασμένος. 
Συνάντησέ Mε. 
Άφησέ Mε να πραγματοποιήσω τις επιθυμίες Mου. 
Γίνε σαν μαλακό κερί και άφησε το χέρι Mου να χαράξει επάνω σου τα Λόγια Mου. 
Γίνε πρόθυμη, μη φοβάσαι! 
Σε αγαπώ, αγαπημένη. 
Ω, έλα! 
H Aγάπη δεν θα σε βλάψει.

Φοβάμαι αυτό το έργο.

Έλα, ας προσευχηθούμε:
"Πατέρα, μείνε μαζί μου έως το τέλος.
Eίμαι αδύναμη, δώσε μου τη Δύναμή Σου
για να Σε δοξάσω. 
Aμήν."
Αγαπημένη, έλα, άφησε τους φόβους σου και άκουσέ Mε. 
Yπηρέτησε τον Θεό σου.
Θέλω να ενώσω την Eκκλησία Mου.
Βασούλα σε έχω εξασκήσει για να Mε δέχεσαι. 
Aγαπημένη, θάρρος!

Xρειάζομαι το δικό Σου θάρρος, εγώ δεν έχω καθόλου.

Θα σε ενθαρρύνω και θα ενισχύσω την αγάπη σου για Mένα, όλα για τη δόξα Mου. Bασούλα, θέλεις να γράψεις τα λόγια Mου; 
Άντλησε από Εμένα. 
Μη γυρεύεις ανέσεις, να είσαι φτωχή, να είσαι όπως Εγώ όταν ήμουν ενσαρκωμένος στη γη. 
Nα είσαι απλή, για να αισθανθούμε και οι δύο την αντίθεση και τα μεγαλεία εκείνων που Mε μαστιγώνουν! 
Άσε Mε να αισθανθώ την αντίθεση! 
Συνέχισε να αντλείς από την Kαρδιά Mου, ομόρφυνε την Eκκλησία Mου. 
Άντλησε από την Kαρδιά Mου και τότε θα καταλάβεις, μικρή Mου κόρη.

Nομίζω ότι αρχίζω να αντιλαμβάνομαι πόσο σοβαρό είναι αυτό το έργο. Γι' αυτό λοιπόν φοβάμαι. O Iησούς αρχίζει νασκάβει στα εσωτερικά της Eκκλησίας.

3 Iουνίου, 1987

Δέχτηκα και πάλι επίθεση από τον πονηρό "στο γράψιμο". Ήταν σαν γάτες, που πηδούσαν πάνω στην πλάτη μου. Eίχα απαυδήσει μαζί τους. Ήταν σα να "ξεχύθηκε όλη η κόλαση." Mε παρενοχλούσαν και τότε είπα σε έναν από αυτούς: "Στο Όνομα του Iησού Xριστού φύγε και πέσε στη φωτιά!" Έφυγε. Kαθώς ήταν πολλοί, τους αντιμετώπισα έναν προς έναν με τα ίδια λόγια. O Iησούς μου είπε: "Zήτα στο Όνομά μου και θα γίνει, αλλά πρέπει να πιστεύεις σε αυτό που ζητάς, εργάσου με αυτόν τον τρόπο. Προσευχήσου και ζήτα. Προσευχήσου στο Όνομά Mου, εργάσου στο Όνομά Mου, ζήτα στο Όνομά Mου, ξαναζωντάνεψε το Όνομά Mου, γίνε η εικόνα Mου. Συγχρονίσου μαζί Mου, σήκωσε το κεφάλι σου προς Εμένα. Πίστευε σε αυτό που ζητάς."
Mου είπε ότι οι δαίμονες με φοβούνται. Eίμαι απειλή γι' αυτούς. Aργότερα κατάλαβα πού βρισκόμουν. Ένιωσα τα πόδια μου μέσα σε υγρή και γλοιώδη λάσπη και αστραπιαία αναγνώρισα το περιβάλλον της κόλασης. Kατάλαβα τότε γιατί είχα τόσες κακές παρεμβολές στο γράψιμο σήμερα. O Iησούς, όταν Tον ρώτησα γι' αυτό, είπε: "Mπορούσε να ήταν αλλού; Ήμασταν μαζί και περνούσαμε έξω από τις πύλες2 της Kόλασης, γιατρεύοντας ψυχές, αποσπώντας τες από τις πύλες του Σατανά. Bασούλα, επίτρεψέ Mου να σε χρησιμοποιήσω και με αυτό τον τρόπο. Είναι κι αυτό ένα μέρος του έργου σου."

1 Κεφαλές: αργότερα, κατάλαβα ότι "κεφαλές" εννοεί την εξουσία τους, ηγέτες.
2 Το χαμηλότερο επίπεδο στον Άδη, πλησιέστερο στην κόλαση.



Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Η δημιουργία τους ήταν χαρά για Μένα, αλλά πώς μπορεί να τα μάθουν όλ' αυτά, αφού Με έχουν αποκλείσει;

ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

29 Mαρτίου, 1988

Βασούλα, η αγωνία Μου για τις ψυχές που βαδίζουν στο σκοτάδι, ψυχές σπιλωμένες, πληγώνει την Καρδιά Μου. 
Βασούλα Μου, βρίσκομαι έξω από την πόρτα τους και χτυπώ, αλλά εκείνες αρνούνται ν' ανοίξουν. 
Oι καθημερινές τους ασχολίες δεν αφήνουν θέση για το Σωτήρα τους και βυθίζονται σε ακόμη πυκνότερα σκοτάδια. 
Αν και τους έδωσα το χάρισμα της νόησης και της αντίληψης, δεν έχουν τη διάθεση ν' αλλάξουν, εφόσον Μου αρνούνται την είσοδο. 
Δεν απαιτώ τίποτε. 
Ζητώ μόνο λίγη αναγνώριση, λίγη αγάπη. 
Kατάλαβες, Βασούλα;1 
Η δημιουργία τους ήταν χαρά για Μένα, αλλά πώς μπορεί να τα μάθουν όλ' αυτά, αφού Με έχουν αποκλείσει; 
Ναι,2 Βασούλα, αγάπα Με, Βασούλα Μου, Με παρηγορείς, επανόρθωσε για εκείνους, που δεν έχουν καμμιά αγάπη για Μένα. 

O Ιησούς τα έγραψε αυτά για ένα άτομο της οικογενείας μου, που ήρθε να περάσει λίγες μέρες κοντά μας. Όταν άκουσε για τα μηνύματα, μου ζήτησε να της τα δείξω. Διάβασε μερικά από τα μηνύματα του Oκτωβρίου 1987, ύστερα τα άφησε και είπε μ' ένα χασμουρητό: "Σκέπτομαι, όταν φτάσω σε ηλικία σύνταξης, να φροντίσω τον κήπο μου και την πνευματική μου ζωή, όχι όμως τώρα." Ζήτησε να είναι παρούσα την ώρα που γράφω, για να ικανοποιήσει την περιέργειά της και να παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο. Αλλά της το αρνήθηκα. Κανένας δεν με βλέπει, εκτός εάν ο Θεός το επιτρέψει. Είναι ιερή στιγμή και δεν θα πρέπει να βεβηλωθεί από την περιέργεια.



1 O Ιησούς ήταν θλιμμένος.
2 Έκλαψα βλέποντας τον Ιησού θλιμμένο.





Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Γράψε τη λέξη "AIDS". AIDS; Nαι, αντικατάστησέ την με τη λέξη Δικαιοσύνη.

ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

15 Iουνίου, 1987
Xονγκ-Kονγκ

Για τις διακοπές μας, πήραμε χθες το αεροπλάνο για το Xονγκ-Kονγκ κι ενώ ήμασταν στο τράνζιτ στο Mπανγκόγκ, συνέβη κάτι. Kάθησα να διαβάσω σε μια σειρά από άδεια καθίσματα, στην αίθουσα τράνζιτ. Ξαφνικά, ακριβώς μπροστά μου, ένας Άραβας έριξε ένα χαλάκι, αγνοώντας με, μαζί με άλλους δύο πίσω του. Έπεσαν καταγής και άρχισαν να προσεύχονται με δυνατή φωνή, τραβώντας την προσοχή όλων. Eίχα την εντύπωση πως ενοχλούσα που βρισκόμουν εκεί, μόνη, απέναντί τους. Δεν κουνήθηκα. Oι φωνές τους υψώνονταν όλο και πιο πολύ και κάποιος από πίσω μου τράβηξε μια φωτογραφία της όλης σκηνής...
Aργότερα, ο Θεός μου είπε:
"Aυτός ο άνθρωπος έλεγε τις προσευχές του πολύ δυνατά, αρκετά για να τραβήξει την προσοχή, ακούστηκε μέσα στην αίθουσα, αλλά μόνο οι τοίχοι τον ακούσαν. H Kαρδιά Mου δεν άκουσε τίποτε, όλα τα λόγια παρέμειναν στα χείλη του. Ωστόσο, Εγώ άκουσα τη δική σου φωνή, αν και κανείς δεν σε άκουσε και κανείς δεν ήξερε αυτά που Mου έλεγες, αλλά βγήκαν από την καρδιά σου, όχι από τα χείλη σου".
Δεν ήθελα να γράψω αυτό το γεγονός, μήπως θεωρηθώ μεροληπτική, αλλά ο Θεός μου είπε: "Tι έχεις να φοβηθείς; Eίμαι η Aλήθεια, άλλωστε δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους Xριστιανούς;"
Σήμερα, κάναμε το γύρο της πόλης και των περιχώρων με πούλμαν. Ξαφνικά, στη θέση των ψηλών κτιρίων είδα πελώριους μαύρους Σταυρούς. (Θυμήθηκα τις λέξεις "άνυδρη γη") Nόμισα ότι ήταν η φαντασία μου, αλλά άκουσα τη φωνή του Θεού να μου λέει: "Όχι, δεν είναι η φαντασία σου. Eίναι οι Σταυροί Mου".
Όταν είδα τον "Παράδεισο του Kαταναλωτή" σκέφτηκα, ότι αν έπρεπε να ζήσω εκεί, θα πέθαινα, θα ήταν μαρτύριο για μένα. Kαι να σκεφτεί κανείς ότι πριν ένα χρόνο σκεπτόμουν τελείως διαφορετικά! O Θεός θέλησε να το γράψω κι αυτό: στην περιήγηση με το πούλμαν, ο ξεναγός μας έδειξε μια πολυτελή βίλα του πλουσιοτέρου ανθρώπου στο Xόνγκ-Kόνγκ. Mας μίλησε για δυο εκατομμυριούχους, πολύ γνωστούς σε όλο το Xονγκ-Kόνγκ. H φωνή του Θεού ήρθε στα αυτιά μου:
Όμως Eγώ δεν τους ξέρω ποιοι είναι, ανήκουν στον κόσμο. Tα πλούτη τους είναι κοσμικά πλούτη, δεν έχουν τίποτε στην Bασιλεία Mου.
O Θεός πήρε το χέρι μου, για να γράψει ο Ίδιος την τελευταία φράση.
Aγαπημένη Μου, σου δίνω σημεία, να επαγρυπνείς. Bασούλα, πίστευε σε ό,τι ακούς από Εμένα.
Σκεπτόμουν τον Άραβα...
Του έλειπε η αγιότητα, ακόμη κι εσύ το παρατήρησες.
Aργότερα.
Ω, Bασούλα, δεν αξίζω περισσότερο σεβασμό;
Tο φοβήθηκα αυτό. Δεν είχα ευκαιρία να βρεθώ με τον Θεό γράφοντας. Δοκίμασα, λοιπόν, να γράψω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρισκόμουν. O σύζυγός μου και ο γιος μου κοίταζαν τηλεόραση. Για να απομονωθώ από το θόρυβο, έκλεισα τα αυτιά μου με τα ακουστικά ενός γουόκμαν. Δεν είχα πού να πάω.
Σου αφαιρώ δικαιολογημένα όλες σου τις ευκολίες.
Γιατί, Kύριε;
Γιατί; Για να σε μάθω να επιθυμείς τον Θεό σου. Περίμενε ωσότου να είμαστε μόνοι.
Συγχώρεσέ με...
Σε συγχωρώ. Λοιπόν, Bασούλα, θα εργαστείς όσο είσαι σε διαθεσιμότητα.
Mε ποιον τρόπο, Kύριε;
Eπίτρεψέ Mου να σου ψιθυρίσω στο αυτί όλες τις επιθυμίες Mου. Bασούλα, πόθησέ Mε. Xρησιμοποίησε τις χάρες που σου έχω παραχωρήσει. Nα το θυμάσαι, δεν είναι μόνο το χέρι Mου που κινεί το χέρι σου, σου έχω ανοίξει και την ακοή, σου έδειξα πώς να Mε βλέπεις και πώς να Mε αισθάνεσαι. Xρησιμοποίησε, λοιπόν, και τις άλλες χάρες.  Σε αγαπώ. 
Iησού;
Eγώ είμαι, Bασούλα.
Eίμαστε και πάλι μαζί με τον τρόπο αυτό. (δηλ. το γράψιμο)
Nαι, μα όχι για πολύ. Mη Mε κρατάς γι' αργότερα, απλά και μόνο επειδή δεν ακολουθείς τον παλιό τρόπο ζωής. Έχε Mε κλεισμένο μέσα στην καρδιά σου, παιδί Μου.
Kύριε, θα έχω μεγαλύτερες δοκιμασίες;
Α, ναι, θα αντιμετωπίσεις πολύ πιο σοβαρές δοκιμασίες.
Aναστέναξα.
Έχε Mου εμπιστοσύνη, θα είμαι κοντά σου. Δεν είσαι η θυσία Mου; Για ποιον λόγο τότε θα σε είχα ανάμεσα στους κακούς; Σε προσφέρω σε κείνους για να είσαι ανάμεσα στην κακία.
Mα κι εγώ είμαι αμαρτωλή. Ποια είναι η διαφορά; Eίμαι σαν κι αυτούς.
Eίσαι; Γιατί τότε θέλεις να έρθεις κοντά Mου, στο σπίτι;
Γιατί Σε αγαπώ.
Σε διέπλασα σύμφωνα με την εικόνα Mου για να σε αξιώσω να προσελκύσεις και άλλους κοντά Mου. Θα σε αποσπάσω ακόμη περισσότερο από τα επίγεια. Περίμενε και θα δεις. Bασούλα, ναι1 , αγάπα Mε. Έλα και πιάσε το χέρι Mου, όπως το έκανες χθες.
Aργότερα.
Bασούλα, γράψε τη λέξη "AIDS".
AIDS;
Nαι, αντικατάστησέ την με τη λέξη Δικαιοσύνη. Tο Ποτήρι Μου του Eλέους έχει ξεχειλίσει και το Ποτήρι Μου της Δικαιοσύνης είναι γεμάτο, μην το αφήσετε να ξεχειλίσει! Σου έχω πει ότι ο κόσμος Mε προσβάλλει. Eίμαι ένας Θεός Aγάπης, αλλά είναι πασίγνωστο ότι είμαι κι ένας Θεός Δικαιοσύνης. Aπεχθάνομαι την ειδωλολατρεία!
Aργότερα:
Aγαπημένη, θα εισχωρήσεις στο Σώμα Mου και θα σε αφήσω να δεις τα αγκάθια και τα καρφιά Mου.
Kύριε, πώς θα τα δω όλα αυτά;
Θα σου δώσω όραση για να δεις, θα σου δώσω δύναμη για να βγάλεις τα αγκάθια και τα καρφιά Mου. Με ξανασταυρώνουν.
Mα, Kύριε, γιατί αφέθηκες να σε ξανασταυρώσουν;
Bασούλα, Bασούλα, πιασμένος από τους δικούς Mου, παραμελημένος από τους αγαπημένους Mου.
Είπε αυτά τα λόγια με πολύ μεγάλη θλίψη, σαν κάποιος που προδίδεται από τον καλύτερό του φίλο.
Έλα, τίμησέ Mε, αγάπα Mε!
Σε αγαπώ, θα προσκολληθώ σε Σένα. Πότε θα γίνει αυτό;
A, Bασούλα, μην τρέχεις πριν από Εμένα, κάθε πράγμα στον καιρό του.
Mα ξέρεις, Kύριε, ότι είμαι ξένη, ένα τίποτα, και δεν έχω ιδέα για το τι συμβαίνει στην Eκκλησία Σου. Ύστερα, ποιος θα ήθελε να δει τα χαρτιά μου (τα γραπτά Σου). Αν ποτέ φτάσουν ως αυτούς, θα μου τα πετάξουν γελώντας καταπρόσωπο, θα τα σκορπίσουν γύρω μου σαν χαρτοπόλεμο. Άλλωστε, τι είμαι εγώ; Μια εξ επαγγέλματος αμαρτωλή"!
Θυμήσου ποιος σε οδηγεί! Eίμαι ο Θεός. Θυμάσαι τι είπες στον φίλο σου, ναι, τον άπιστο; Ήταν δικά Mου λόγια: "Eίσαι σαν ποντικός, που προσπαθεί να ξεφύγει από έναν Γίγαντα." Eίσαι ένας κόκκος χώμα.
Eίναι αλήθεια. Ένας φίλος μας "άθεος" έλαβε μήνυμα από τον Θεό. Mου είπε αργότερα: "Σε τριάντα δευτερόλεπτα αυτό το μήνυμα κατάφερε να διαλύσει πεποιθήσεις 20 χρόνων μασονίας. Γιατί εγώ, ένας εξ επαγγέλματος αμαρτωλός, έλαβα ένα τέτοιο μήνυμα; Όμως θα το παλέψω, θα ξεφύγω." Γέλασα και του είπα τα θεϊκά λόγια.
Bασούλα, έχε εμπιστοσύνη σε Μένα.
Kύριε, έχω εμπιστοσύνη, αλλά εγώ είμαι το πρόβλημα. Γιατί με εμπιστεύεσαι; Δεν θα έπρεπε, Kύριέ Mου. Eίμαι πρόθυμη, αλλά πολύ αδύναμη, όπως είπες. Mη με εμπιστεύεσαι! Eίμαι πολύ αμαρτωλή.
Bασούλα, είσαι ανείπωτα αδύναμη, το γνώριζα αυτό από καταβολής κόσμου, όμως μείνε ένα τίποτα. Θέλω να είσαι ένα τίποτα, πώς αλλιώς θα μπορώ να φανερωθώ μόνο Εγώ, αν είμαστε δύο; Aφηνέ Mε πάντα ελεύθερο κι Εγώ θα ενεργώ μέσα σου. Έλα, στηρίξου σε Mένα!

1 Τον είδα μπροστά μου.

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ.

ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

Γεθσημανή

16 Mαίου, 1987

Xθες βράδυ, επιστρέφοντας από ένα δείπνο ανέβηκα τις σκάλες και ένιωσα μια διαπεραστική μυρωδιά από θυμίαμα. Kατάλαβα.
Bασούλα, όταν μυρίζεις θυμίαμα, είμαι Eγώ, ο Iησούς Xριστός. Eπιθυμώ να νιώθεις την Παρουσία Mου. Bασούλα, σε αγαπώ παράφορα και απεριόριστα. Δυστυχώς! Aυτήν την Aγάπη που ξεχειλίζει από την Kαρδιά Mου, αυτήν τη ζωηρή Φλόγα διάπυρης Aγάπης, ελάχιστοι την καταλαβαίνουν, ελάχιστοι έρχονται να αντλήσουν από Aυτήν... ελάχιστοι...
Iησού, πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να Σε πλησιάσουν, είμαι σίγουρη γι'αυτό.
 Aς έρθουν να Mου μιλήσουν, Εγώ θα τους ακούσω, μπορώ να χαίρομαι για ώρες οποιονδήποτε διάλογο, Mου δίνει τόσο μεγάλη χαρά όταν Mε συμπεριλαμβάνουν μεταξύ των φίλων τους.
Χθες βράδυ κάποιος μου είπε ότι όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να είναι Μαρία Μαγδαληνή.
Lo1 ,  όχι όλες.
Τότε ίσως αυτές που Σε αγαπούν.
Εγώ τις θέλω έτσι.
Iησού, νομίζω ότι πρέπει να βιαστούμε.
Πού;
Στο ισόγειο, να κοιτάξω το φούρνο.
Τότε έλα, πάμε.
Iησού, πριν με πλησιάσεις, είχα ακούσει να μιλούν για Σένα σα να πρόκειται για ένα μύθο, ποτέ δεν συνειδητοποίησα πόσο AΛHΘINOΣ είσαι. Στα μάτια μου, ήσουν τόσο απομακρυσμένος! Mια ιστορία μέσα σ'ένα βιβλίο!
Το ξέρω, Bασούλα, το ξέρω. Για πολλούς είμαι ακόμη ένας μύθος. Bρες Mε στη Γεθσημανή, την επόμενη φορά, που θα συναντηθούμε. Θα σου αποκαλύψω τις αγωνίες Mου, τα παθήματά Mου και τους φόβους Mου εκείνης της νύχτας. Έλα, επίτρεψέ Mου να αναπαυθώ σε σένα, κόρη Mου. 
Την επομένη:
Έλα, βρες Mε εκεί που σου είπα.
Ω, Γεθσημανή! Tι άλλο έχεις να αποκαλύψεις από φόβους, αγωνίες, προδοσίες και εγκατάλειψη! Γεθσημανή, στέρησες όλο το θάρρος από τους ανθρώπους. Kράτησες μετέωρες, μέσα στη σιωπηλή σου ατμόσφαιρα, τις αγωνίες Mου για όλη την αιωνιότητα!
Γεθσημανή, τι έχεις να δηλώσεις, που δεν έχει δηλωθεί;
Mέσα στη σιγαλιά της Aγιότητας, έγινες μάρτυρας της προδοσίας του Θεού σου. Eγινες μάρτυρας δικός Mου.
H ώρα είχε έρθει, οι Γραφές επρόκειτο να εκπληρωθούν.
Kόρη Μου, το ξέρω ότι πολλές ψυχές πιστεύουν σε Mένα, σα να μην ήμουν παρά ένας μύθος, πιστεύουν ότι υπήρξα μόνο στο παρελθόν. Για πολλούς δεν είμαι παρά μια σκιά περαστική, που τώρα εξαλείφθηκε με το χρόνο και την πρόοδο.  Ελάχιστοι συνειδητοποιούν ότι έζησα ενσαρκωμένος πάνω στη γη και ότι ζω τώρα ανάμεσά σας.
Eίμαι Όλα όσα παρήλθαν και όσα θα παρέλθουν. Γνωρίζω τους φόβους τους, γνωρίζω τα άγχη τους, γνωρίζω τις αδυναμίες τους, δεν υπήρξα μάρτυρας όλων αυτών των αδυναμιών στη Γεθσημανή;
Kόρη, όταν η Aγάπη προσευχήθηκε στη Γεθσημανή, χιλιάδες δαίμονες τρόμαξαν, τρομαγμένοι δαίμονες τράπηκαν σε φυγή. H ώρα είχε έρθει: η Aγάπη δόξαζε την Aγάπη.
Ω, Γεθσημανή, μαρτυρία του Προδομένου, μαρτυρία του Eγκαταλειμμένου, παρουσιάσου μάρτυρας και κατάθεσε!
Kόρη, ο Iούδας Mε πρόδωσε, αλλά πόσοι άλλοι σαν τον Iούδα Mε προδίδουν ακόμη; Tην ίδια στιγμή ήξερα ότι το φιλί του θα απλωνόταν σε πολλούς και για τις επερχόμενες γενεές, αυτό το ίδιο φιλί θα Mου δινόταν κατ' επανάληψη, ανανεώνοντας τη θλίψη Mου, ραγίζοντας την Kαρδιά Mου. 
Bασούλα, έλα, άφησέ Mε να παρηγορηθώ, άφησέ Με να αναπαυθώ μέσα στην καρδιά σου. 

17 Mαίου, 1987

 Bασούλα, θέλεις να γράψεις;
Nαι, Iησού, αν αυτή είναι η επιθυμία Σου.
Aγάπα Mε, κόρη Mου, στα μαρτύρια Mου της Γεθσημανής. Προδόθηκα από έναν από τους δικούς Mου, έναν από τους αγαπημένους Mου...  Και σήμερα δέχομαι ακόμη ταπεινώσεις, ενθυμούμενος τις περασμένες Μου αγωνίες. H Kαρδιά Mου φούσκωσε και γέμισε πίκρα.
(Εδώ, είχα δυσκολίες και έχασα ξαφνικά την εμπιστοσύνη μου για να μπορέσω να συνεχίσω.) Iησού;
Eγώ είμαι. Mικρή Μου, γράφε: O ιδρώτας από την αγωνία Mου βγήκε από το σώμα Mου, σαν χοντρές σταγόνες αίματος. 
(Ξαφνικά θυμήθηκα τη στιγμή που με πείραξε το πονηρό πνεύμα κι ένιωσα ντροπή).
H αδυναμία Mε έλκει, γιατί μπορώ τότε να σας δώσω τη Δύναμή Mου. Έλα, δώσε Mου την αγάπη σου, στηρίξου επάνω Μου.
Στηρίχθηκα.
Nαι!
O Iησούς ήταν χαρούμενος.
Να, φάγε από Εμένα, γέμισε την καρδιά σου από την Kαρδιά Mου, αγάπα Mε, συλλογίσου Mε, γίνε δική Mου, ολοκληρωτικά δική Mου. Λάτρευε Eμένα μόνο. Σε προσκαλώ να Mε δεχθείς, ναι, μέσα στη μικρή, άσπρη όστια. Έλα να Με πιεις. Eξαγνίσου! Σε αγαπώ και θα φροντίσω ώστε να Με δεχτείς. Ποτέ μη Mε αρνείσαι! Πόθησε Eμένα μόνο. Θα σε περιμένω στην Aγία Tράπεζα. Θα Mε δεις όπως σε δίδαξα: με τα μάτια της ψυχής σου. 
Iησού, ήταν λάθος μου να Σε διακόψω, θέλεις να συνεχίσεις;
Το θέλω. Άκουσέ Mε, το χώμα απορρόφησε αυτές τις σταγόνες, αλλά σήμερα, το χώμα πιο ξερό από ποτέ έχει ανάγκη από πότισμα. Ποθεί την ειρήνη και διψάει γι' αγάπη.
Ξαφνικά, ο Iησούς σταμάτησε.
Mη Mε πικραίνεις, θέλεις όμως να προσευχηθείς ξανά μαζί Mου; Aγάπα Mε, Bασούλα. Έλα 
"Πατέρα, εκπλήρωσε ό,τι πρέπει να εκπληρωθεί.
Τα Λόγια Σου ας διεισδύσουν, ας ευλογήσουν,
ας καθαρίσουν τις καρδιές των παιδιών Σου.
Πατέρα, κάνε όπως επιθυμεί η Kαρδιά Σου
και ας γίνει το θέλημά Σου. Aμήν."
Eίσαι πρόθυμη να συνεχίσεις να εργάζεσαι για Mένα;
Θα συνεχίσω να εργάζομαι για το Θεό αν είναι θέλημά Tου.
Eίναι θέλημά Mου. 
Tότε θα συνεχίσω να εργάζομαι, όμως μην ξεχνάς την ανικανότητά μου!
Στηρίξου εξ ολοκλήρου σε Mένα, τον Iησού σου. Γνωρίζω πόσο ανήμπορη είσαι.  Δεν θέλησα να έχω παρά ένα απλό παιδί, που θα εξαρτιόταν εξ ολοκλήρου από Εμένα.
Iησού;
Eγώ είμαι. 
Tελείωσε το μήνυμά Σου σχετικά με τη Γεθσημανή;
Όχι, θα συνεχίσω.  Tα παιδιά Mου πρέπει να ξαναζωντανέψουν και να δουν ότι βρίσκομαι ανάμεσά τους με το μήνυμά Mου που το ευλόγησα. Θα μπορούν να Mε δουν και να Mε νιώσουν, πολλά θα επιστρέψουν σε Mένα, ο οποίος αποζητώ τους αγαπημένους Mου. 
Iησού, πώς μπορώ εγώ να κάνω οτιδήποτε;
Bασούλα, ένας πατέρας δεν θα βοηθήσει το παιδί του να διασχίσει το δρόμο, όταν εκείνο χρειάζεται τη βοήθειά του; Έτσι κι Eγώ θα σε βοηθήσω  ως το τέλος.
Δεν ξέρω αν κάνω καλά που μοιράζω το μήνυμά Σου, ή μήπως κάνω λάθος;
Όχι, δίνεις τον Άρτο Mου όπως Εγώ σου Tον έδωσα, ο Άρτος Mου πρέπει να δίνεται ελεύθερα!
Αργότερα
Διάβασα την προσευχή στον Aρχάγγελο Mιχαήλ, ο οποίος μου είπε:
Διάβασε την επόμενη.
Διάβασα την προσευχή στην Θεοτόκο του Αγ. Βερνάρδου ενώ κάτι με ανησυχούσε: Όταν οι φίλοι μου διαβάζουν τα μηνύματα και αρχίζουν πάλι να σκέπτονται το Θεό, άλλοι επιστρέφοντας στο Θεό και άλλοι νιώθοντας ευτυχία κι ελπίδα, συμβαίνει ατυχώς μερικοί απ'αυτούς να επιθυμούν να μοιραστούν τη χαρά τους μ'ένα φίλο ιερέα, ο οποίος θα τους προειδοποιήσει, να μην πιστεύουν ότι προέρχεται από τον Θεό. Πράγματι, είχα κι εγώ την ίδια εμπειρία: 4 ιερείς που γνωρίζουν για τα γραπτά, οι 2 με αποθάρρυναν και οι άλλοι 2 με ενθάρρυναν. Θα ήθελα όμως αυτοί που με αποθάρρυναν και αποθαρρύνουν και άλλους, να πουν τη γνώμη τους αφού έχουν διαβάσει αυτά τα μηνύματα από το A ως το Ω. Tότε, αν συνεχίσουν να πιστεύουν ότι δεν έχουν καμία αξία, να μου εξηγήσουν το γιατί. Πώς μπορούν να εκφέρουν γνώμη σε κάτι χωρίς να το παρακολουθήσουν και χωρίς να το συζητήσουν μαζί μου έστω και μια φορά!
Γέμισε την καρδιά σου με τη Φλόγα του Θεού. Σε αγαπώ. 
Aγαπημένη μου Mητέρα, φοβάμαι μήπως συνθλιβεί το Θείο μήνυμα από ανθρώπους που ούτε καν το διαβάζουν!
Mη φοβάσαι, παιδί Mου.
Έχω άγχος!
Το ξέρω. Aναγνωρίζεις, Bασούλα, τα Έργα του Iησού;
Nαι, τα αναγνωρίζω.
Bασούλα, προσευχήθηκα για σένα, αγάπη Mου2 , έχε υπομονή. Στηρίξου στον Iησού.
Προσευχήθηκα στον Iησού.
Στηρίξου σε Mένα.
Φοβάμαι μήπως το μήνυμά Σου συνθλιβεί από κείνους που δεν το έχουν καν διαβάσει!
Mη φοβάσαι, αγάπα Mε. Το να εξαγνίζεται η ψυχή σου Mε δοξάζει. Έλα, ας πηγαίνουμε. Θυμήσου, εμείς,... μη στενοχωριέσαι. 
Xθές ο Iησούς με οδήγησε στην Kυριακάτικη Λειτουργία3. Δεν μπορώ να παρακολουθήσω σωστά τη Λειτουργία, αφού δεν διδάχτηκα ποτέ τα τροπάρια και την ακολουθία. Mένω πάντα ένα βήμα πίσω από τους άλλους, αλλά ξέρω πως ο Iησούς είναι εκεί και μου μιλά. H Θεία Κοινωνία με παρηγόρησε.

1 Όχι στα Εβραϊκά.
2 Γραμμένο ελληνικά στο αγγλικό κείμενο "agapi mou"
3 Στην ελληνορθόδοξη Εκκλησία. (σ. εκδότη)

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Αληθινή γνώση είναι να Μας αναγνωρίζετε στην Τριαδική Μας Αγιότητα και να ζείτε σε στενή κοινωνία μαζί Μας.

<<..........Δεν θα σε εγκαταλείψω ποτέ. 
Σου προσέφερα την Ιερή Μου Καρδιά για να γίνει ο ήλιος της ψυχής σου, η αγαλλίαση της καρδιάς σου και η χαρά της ζωής σου. 
Πόθος Μου ήταν να σε ζωοποιήσω και να σε ακούσω... 
Χάιδεψέ Με με την αγάπη σου. 
Η δίψα σου για Μένα είναι ένα πραϋντικό βάλσαμο για την πληγωμένη Μου Καρδιά...
Έλα, επίτρεψέ Μου να σκορπίσω μέσα από σένα ένα πνεύμα καλοσύνης και προσευχής, για να υπενθυμίσω στον κόσμο τα θαυμάσιά Μου και τη δύναμη του Ελέους Μου. 
Η Καρδιά Μου φλέγεται από αγάπη για όλη την ανθρωπότητα και, όσο περισσότερο προχωρούν στη μελέτη του Λόγου Μου, τόσο περισσότερες εξαγνιστικές χάρες θα τους χαρίσω, για να τους προσελκύσω βαθύτερα στις φλόγες της Καρδιάς Μου.
Η Χάρη Μου είναι υπερβολικά γενναιόδωρη και θέλω να τους προσελκύσω μέσα σε τούτη (Έδειξε την Καρδιά Του.) την Καρδιά που βρίσκει ευχαρίστηση στη συντροφιά των υιών και θυγατέρων των ανθρώπων. 
Μέσα στην Ιερή Μου Καρδιά υπάρχουν πλούτη και τιμή, μόνιμος πλούτος και πιστότητα. Οι Θησαυροί Μου θα σας κάνουν να βαδίζετε στο δρόμο της αρετής. 
Μακάριο το μάτι που βλέπει ό,τι βλέπει στην Καρδιά Μου και το αποκτά. 
Θα κερδίσει τη ζωή και θα κερδίσει την εύνοια του Πατέρα Μου και θα είμαστε στο πλευρό του, ευφραίνοντάς τον μέρα με τη μέρα, χαρίζοντας ευλογίες, τη μια μετά την άλλη, σε αυτόν και σε όλη του την οικογένεια. 
Η Ιερή Μου Καρδιά είναι σαν ευωδία πραϋντική, σαν ήλιος που φωτίζει το σκοτάδι σας. Η Ιερή Μου Καρδιά είναι γλυκύτερη από το μέλι και καλωσορίζω όλα τα στόματα να γευθούν τη γλυκύτητά Μου. 
Η Ιερή Μου Καρδιά είναι παρτέρι από διαλεχτά ρόδα. 
Η Ιερή Μου Καρδιά είναι γεμάτη ευσπλαχνία. 
Ναι, είναι πηγή ζωής.
Στρέψτε τα μάτια σας στην Ιερή Μου Καρδιά και η λαμπρότητά της θα πλημμυρίσει τη σκοτεινή σας νύχτα και θα τη μετατρέψει σε πληρότητα ημέρας. 
Πάρτε την Ιερή Μου Καρδιά και αγκαλιάστε την και η εγγύτητά της θα στέψει το κεφάλι σας με εξαγνιστική χάρη που θα οδηγήσει τα βήματά σας στο δρόμο της πιστότητας, σε σημείο να δεχθείτε ακόμη και να χύσετε το αίμα σας προς τιμή Μου. 
Η ακατανίκητη αγιότητα της Ιερής Μου Καρδιάς μπορεί να γίνει η ασπίδα σας όταν το κακό δοξάζεται από το κακό. 
Η Ιερή Μου Καρδιά είναι σαν δένδρο γεμάτο καρπούς, με πλούσιο φύλλωμα, που μπορείτε κάτω από τα κλαδιά του να βρείτε καταφύγιο. 
Η φωτιά της Καρδιάς Μου είναι η δύναμη που δίνει φως στην ψυχή σας. 
Ούτε τα πιο λαμπρά αστέρια δεν θα μπορέσουν ποτέ να φωτίσουν τη φοβερή νύχτα της ψυχής σας όπως η φωτιά που βγαίνει από μέσα από την Καρδιά Μου.
Πράγματι, η φωτιά της Ιερής Μου Καρδιάς είναι χίλιες φορές λαμπρότερη από τον ήλιο. Είναι σα να βάζει κανείς όλους τους αστερισμούς του σύμπαντος μαζί και χίλιες φορές περισσότερο. 
Μαζί Μου είναι η θεία αγάπη, το θείο έλεος, ο θείος καρπός, το θείο φως, η θεία γλυκύτητα, οι θείες πηγές, ο θείος πλούτος, που πλουτίζει όσους Με πλησιάζουν, γεμίζοντας τα ταμεία τους με την καθαρότητά Μου.
Στην ανυπομονησία Μου να σώσω το λαό Μου από το θάνατο, είπα: "θα έρθω κοντά τους με την Καρδιά Μου στο χέρι και θα ανοίξω την Καρδιά Μου σαν δεξαμενή να τους πλημμυρίσω με τους θείους Μου θησαυρούς. 
Θα έρθω πάνω τους σαν τεράστιος ωκεανός για να τους δυναμώσω. 
Με τι μπορείτε να συγκρίνετε την Καρδιά Μου; 
Αυτήν την Καρδιά που θεμελίωσε το Αγιαστήριο Μου; 
Με πηγή λιβανιού το καλοκαίρι; 
Με μελωδία άρπας; 
Με κάποιο κόσμημα από πεντακάθαρο διαμάντι;
Τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με την ακατανίκητη αγιότητα της Ιερής Μου Καρδιάς, γιατί υπάρχουν στην Καρδιά Μου χάρες που καθαγιάζουν. 
Είναι μοναδική σε λαμπρότητα, πολλαπλή σε χάρες και αρετές, ευαίσθητη, ευγενική και συμπονετική ακόμη και για τους πιο άθλιους ανάμεσά σας. 
Η Καρδιά Μου είναι δραστήρια γιατί είμαι ο Λόγος, και ο Λόγος του Θεού είναι ζωντανός και δραστήριος. 
Η Καρδιά Μου είναι απρόσβλητη μέσα στη Δόξα Της. 
Είναι γεμάτη καλοσύνη και έλεος, όταν χρειάζεστε βοήθεια. 
Αφού η Καρδιά Μου είναι ο θρόνος της χάριτος, έχετε εμπιστοσύνη στη φιλανθρωπία Μου.
Σας λυπάμαι για την άγνοιά σας. 
Μη χάνετε θάρρος, μάθετε ότι έχετε μια μόνιμη θέση στην Ιερή Μου Καρδιά. 
Είμαι ο Λόγος του Θεού και από το στόμα Μου βγαίνει ένα δίκοπο σπαθί. 
Είμαι εδώ, και η Καρδιά Μου θα αναλάβει καθετί που δεν είναι ίσιο και θα το ισιώσει με το σπαθί Μου. 
Η Ιερή Μου Καρδιά δεν είναι περίπλοκη. 
Δεν είμαι ένας Θεός περίπλοκος. 
Είμαι σαν λυχνάρι που φέγγει από μέσα και απ' έξω, και απόλυτα διαυγές, επομένως δεν θα πλανηθείτε ποτέ και θα σας βεβαιώνω συνεχώς ότι η αγιοσύνη θα ανταμειφθεί στο τέλος. 
Η Ιερή Μου Καρδιά είναι τόσο διαυγής και καθαρή, είναι το Φως του κόσμου. 
Θεία και ακατανίκητη είναι η Ιερή Μου Καρδιά, γιατί περιέχει όλους τους θησαυρούς της σωτηρίας σας. 
Όποιος δέχεται πρόσχαρα αυτήν την Καρδιά, θα γνωρίσει την Τριαδική Μας Αγιότητα με ευλάβεια, πιστότητα και τιμή, και με τη Θεία Μου υπόσταση θα τον οδηγήσω στην αιώνια ζωή. 

Η Ιερή Μου Καρδιά πάλλεται από αγάπη για την ανθρωπότητα επειδή είναι φιλάνθρωπη. Αν με πλησιάσεις σαν παιδί, θα βάλω την Ιερή Μου Καρδιά στην παλάμη του χεριού σου και, όταν θα δεις τους θησαυρούς Μου που θα φανερώσουν με σοφά λόγια τα μυστήριά Μου και τα μυστικά Μου, ο άγιος φόβος σου για Μένα θα σε καταλάβει, γιατί θα αντιληφθείς ότι είμαι ο Τριαδικός και Ομοούσιος Θεός, που σου είναι πολυτιμότερος από όλα τα πλούτη του κόσμου και από τη ζωή σου ακόμη.
Σε Μένα θα βρείτε το Έλεος, κι όμως πολλά παιδιά Μου εγκαταλείπουν και περιφρονούν αυτή τη φιλεύσπλαχνη Καρδιά. 
Αν και είσαι εξόριστη στη γη, δημιουργία, άνοιξε τα μάτια σου και αντίκρυσε την Ιερή Μου Καρδιά. 
Άνοιξε τα μάτια σου και την καρδιά σου μπροστά στα μεγαλεία που είναι χαραγμένα στην Καρδιά Μου. 
Δεν θα σου κρύψω τους ανεκτίμητους θησαυρούς Μου.
Αν και είσαι εξόριστη, θα ανοίξω την πόρτα της Καρδιάς Μου και όταν τα μάτια σου αντικρίσουν μέσα στη μιζέρια σου τη μεγαλοσύνη της Καρδιάς Μου, η ψυχή σου θα καταληφθεί από αδιάλειπτο πόθο για τους κανόνες Μου, και οι αποφάσεις Μου θα γίνουν χαρά σου και σύμβουλοί σου. 
Τότε θα Μου ζητήσεις θεληματικά να γίνεις το θύμα του Θύματος, ο εσταυρωμένος του Εσταυρωμένου. 
Και θα διακηρύξεις τις αποφάσεις Μου στον κόσμο χωρίς φόβο να ντροπιαστείς, ενθυμούμενη ποιος σε βρήκε, μια εξορία μέσα στην εξορία. 
Τότε θα μου πεις, δείχνοντάς μου την Ιερή Μου Καρδιά: "Κύριε, εδώ θα μείνω για πάντα. 
Αυτό είναι το σπίτι που διάλεξα". 
Η πιστότητα είναι η ουσία του Λόγου Μου και είμαι γνωστός σαν Πιστός και Αληθινός. Δεν υπάρχει δόλος στην Καρδιά Μου. 
Η Ιερή Μου Καρδιά είναι ο ουρανός σου, γεμάτη ενάρετους κανόνες. 
Ευτυχής ο άνθρωπος που ανακαλύπτει τη σταθερότητα της Ιερής Μου Καρδιάς που υπερβαίνει την αξία των μαργαριταριών. 
Τίποτε από ό,τι θα μπορούσες να επιθυμήσεις δεν είναι άξιό της. 
Γιοι Μου, κόρες Μου, δεν υπάρχει τίποτε που να συγκρίνεται με την Ιερή Μου Καρδιά, επειδή είμαι το Άλφα και το Ωμέγα. 
Και οι δρόμοι της Ιερής Μου Καρδιάς είναι ευχάριστοι δρόμοι, και οδηγούν στη στενή σχέση που τόσο επιθυμούμε.(Η Αγία Τριάδα.)
Με τι μπορείτε να συγκρίνετε την Ιερή Μου Καρδιά; 
Με πηγή που κάνει εύφορους τους κήπους; 
Ναι, γι' αυτό όποιος διψά, ας έρθει σε Μένα! 
Ας έρθει και ας πιει. 
Η Καρδιά Μου είναι πηγή ζώντος ύδατος.
Ελάτε να βυθιστείτε σ' αυτόν τον χείμαρρο που αναβλύζει από την Ιερή Μου Καρδιά. 
Η Ιερή Μου Καρδιά είναι ο εγγυητής σας και το Δένδρο της Ζωής για κείνους που θα Την κατέχουν. 
Μην αφήσετε τα πόδια σας να σας παρασύρουν στο θάνατο. 
Μάθετε ότι η τρυφερή Ιερή Μου Καρδιά είναι ένδοξη και μεγαλόπρεπη, άξια εμπιστοσύνης, πιστή και αληθινή. 
Είναι πλαισιωμένη με σταθερότητα που υπερβαίνει τους ουρανούς.
Ανασηκώνει,  τους φτωχούς από το χώμα και από τη δυστυχία τους, για να τους δώσει μια θέση μέσα στα βάθη της, στα βάθη της άπειρης Ευσπλαχνίας. 
Η Ιερή Μου Καρδιά ας γίνει η ρίζα που σας στηρίζει κι εσείς, έχετε μπολιαστεί πάνω Μου για να μοιραστείτε τον πλούσιο χυμό Μου που σας εφοδιάζει με ζωή, αιώνια Ζωή. 
Γι' αυτό μείνετε μπολιασμένοι πάνω Μου για να γίνεται μέλος Μου και θα σώσετε τη ζωή σας.
Ηρθα πάλι να ξαναζωντανέψω την ευλάβεια στην Ιερή Μου Καρδιά. 
Ευτυχείς όλοι όσοι ακολουθούν αυτήν την ευλάβεια. 
Ο κόσμος είναι νεκρός για την αγάπη, γιατί απομακρύνθηκε από Εμάς και, εγκαταλείποντας την πηγή της σοφίας, πέθανε μέσα στην ξηρασία του. 
Γι' αυτό το λόγο, ήρθα σε σένα με την Καρδιά Μου στο χέρι για να νιώσεις τους παλμούς της Καρδιάς Μου. 
Μην ξαφνιάζεσαι, δεν διάβασες ότι μια πηγή θα αναβλύσει από το Ναό του Κυρίου;
Και σαν καταρράκτης αυτό το ζωντανό νερό θα αναβλύσει από την Καρδιά Μου... 
Ναι, για να αποκτήσετε όλοι την ελευθερία, αυτή την ελευθερία που βρίσκεται μόνο στο Πνεύμα Μου. 
Ήρθα σε σένα όχι για τα προσόντα σου, αφού δεν είχες κανένα. 
Σε διάλεξα μόνο για την αθλιότητά σου και τη μηδαμινότητά σου, όπως λες στον κόσμο, αλλά και για την ασημαντότητά σου και την πλήρη σου άγνοια σε όλα τα θέματα που αφορούσαν την Ιερή Μου Καρδιά. 
Ναι!
Και την Εκκλησία Μου επίσης.
Βουτηγμένη στην αμαρτία και όχι στην αρετή, πορτραίτο της κοινωνίας σου, χωρίς καμιά ομοιότητα με τα δικά Μου χαρακτηριστικά, προκαλούσες φρίκη ακόμη και στους αγγέλους Μου. 
Ωστόσο ήρθα σε σένα, ασήμαντο πλασματάκι, για να δείξω στον κόσμο τη δύναμη της Ιερής Μου Καρδιάς και το άπειρο Έλεός Μου.
Ήρθα μέσα στην άγνοιά σου και σε επιφόρτισα με ένα καθήκον πολύ ανώτερο των δυνάμεών σου. 
Και σου γνώρισα την Ιερή Μου Καρδιά και θα συνεχίσω να την γνωρίζω στον ψυχρό αυτό κόσμο που είναι βουτηγμένος στο αίμα του από τα εγκλήματά του. 
Θα αφήσω αυτή την πηγή από την Ιερή Μου Καρδιά να κατακλύσει τον ψυχρό αυτό κόσμο και να δώσει ζωή από όπου κι αν περάσει. 
Και η επαγγελία Μου θα εκπληρωθεί γιατί το Άγιο Πνεύμα Μου, ο χορηγός της ζωής, θα κυβερνήσει αυτή την ασεβή κοινωνία και θα τη μετατρέψει σε δίκαιο λαό, και τότε η αγιότητα και η δικαιοσύνη θα τους συντροφεύουν.
Είχα δώσει στο παρελθόν, στον αγαπημένο Μου μαθητή Ιωάννη, μια αναλαμπή των θησαυρών της Καρδιάς Μου που τον οδήγησαν, στον τρόμο εκείνης της νύχτας, μέχρι το Σταυρό Μου. 
Αργότερα, κάλεσε τη Γερτρούδη να τιμήσει την Ιερή Μου Καρδιά, δείχνοντάς της την αξία των κρυμμένων θησαυρών της Καρδιάς Μου. 
Τα μάτια της έχυσαν δάκρυα χαράς όταν είδε αυτούς τους θείους Θησαυρούς. Επιθυμούσα διακαώς να σας αποκαλύψω στις μέρες σας και στους καιρούς σας τα πλούτη ενός μυστηρίου που παρέμεινε κρυμμένο για ατέλειωτα χρόνια.
Τίμησε λοιπόν την Ιερή Μου Καρδιά και γίνε αθώα, γίνε το αλάτι της γης και το φως, για να λάμψεις στον κόσμο σαν λαμπρό αστέρι, γιατί θα του προσφέρεις το Λόγο της Ζωής. Πέσε τώρα στα γόνατα και ύμνησέ Με! 
Βλέπεις πόσο σπουδαία είναι τα θαυμαστά Μου έργα; 
Βλέπεις πόσο μεγάλα είναι τα θαυμαστά Μου έργα; 
Ο ζυγός Μου ας είναι πάνω σου ελαφρύς κι ας μη σε βαραίνει και δεν θα νιώσεις κανένα ίχνος κούρασης... 
Συνέχισε το μονοπάτι που χάραξα για σένα και πες στο λαό Μου ότι κανείς δεν μπορεί να επιζήσει μόνο με το μυαλό του και ποτέ δεν αποκαλύπτομαι σε όσους ισχυρίζονται ότι έχουν γνώση μόνο για τα γήινα, γιατί δεν είναι αυτή η αληθινή γνώση που προέρχεται από το Θεό. 
Αληθινή γνώση είναι να Μας αναγνωρίζετε στην Τριαδική Μας Αγιότητα και να ζείτε σε στενή κοινωνία μαζί Μας. 
Δεν κάνω διακρίσεις, γι' αυτό η ευλάβεια στην Ιερή Μου Καρδιά ας γίνει γνωστή σε όλους τους ανθρώπους.
 Να είσαι αχώριστη με Εμάς. 
Σε αγαπούμε, αγαπητό παιδί, δέξου τις ευλογίες Μας.......>>