Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΝ ΘΕΩ ΖΩΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK https://www.facebook.com/tlig.gr/timeline





Πληροφορίες

Ο Θεός σας έρχεται! Η Αγάπη έρχεται, έρχεται να ζήσει ανάμεσά σας (Ιησούς, 16.6.1992)
 
Αποστολή
Η "Αληθινή Εν Θεώ Ζωή" είναι ο τίτλος των προφητικών μυνημάτων του Θεού που δέχεται η Βασιλική Ρυντέν από το 1985 έως και σήμερα. Δεν είναι μια νέα αποκάλυψη, αλλά η υπενθύμιση του λόγου Του, με την γλώσσα της εποχής μας. Ο Θεός απευθύνεται ανοιχτά στον κάθε ένα μας με έναν προσωπικό λόγο, και καλεί όλους μας σε συμφιλίωση, ειρήνη, και μια οικεία σχέση μαζί Του.

"Χαμηλώστε το κεφάλι σας, ώστε να βλέπουν οι άλλοι το δικό Μου... χαμηλώστε την φωνή σας, ώστε να ακούσετε την δική Μου... χαμηλώστε ολωσδιόλου, ώστε να σας σηκώσω σε Εμένα" (Ιησούς)

Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε με προτωβουλία αναγνωστών των μηνυμάτων της Αληθινής εν Θεώ Ζωής οι οποίοι ήρθαν σε στενότερη σχέση με τον Θεό και την Εκκλησία μετά την ανάγνωσή τους. Σκοπός μας είναι απλά να μοιραστούμε αυτά που θεωρούμε ότι είναι σημαντικά και ωφέλιμα για κάθε άνθρωπο και να μοιραστούμε την χαρά της γνωριμίας του Θεού με τους συνανθρώπους μας. Βλέποντας τις αλλαγές στην ζωή μας, και πώς αυτά τα μηνύματα έγιναν η αιτία να επιστρέψουμε στην Εκκλησία και στα Μυστήρια (και όχι να απομακρυνθούμε περισσότερο), αισθανόμαστε την ανάγκη να μιλήσουμε για όσα μας έχουν αλλάξει την ζωή. Ο καθένας μπορεί να αξιολογήσει το περιεχόμενο των μηνυμάτων αυτών για τον εαυτό του.
Βιογραφικό
Η Βασούλα Ρύντεν είναι ελληνίδα, γεννήθηκε στην Αίγυπτο και είναι μέλος της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας. Το 1985, όταν εκείνη ζούσε στο Μπαγκλαντές, ο Θεός την πλησίασε με τον πιο παράδοξο τρόπο, για να την χρησιμοποιήσει ως όργανό Του και να την επιφορτίσει με τα μηνύματά Του για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Πρόκειται πράγματι για μια υπενθύμιση του Λόγου Του. Μέσα σε αυτά τα μηνύματα που είναι για την... Δείτε περισσότερα
Περιγραφή
Το 1985 ο Θεός ξεκίνησε ένα μεγάλο έργο για τους καιρούς μας. Ένα κάλεσμα επιστροφής σε Εκείνον και την Εκκλησία Του, για να Τον γνωρίσουμε με οικειότητα και σεβασμό, και να γευθούμε τα πλούτη και αγαθά που έχει φυλάξει για την γενεά μας, που τόσο πολύ έχει απομακρυνθεί από Εκείνον, και τόσο πολύ έχει γεμίσει με έχθρα, σκληρότητα, υποκρισία και ψέμα.

Όπως κάθε έργο που πραγματοποιεί ο Κύριος στον... Δείτε περισσότερα
Γενικές Πληροφορίες
Περιηγηθείτε στο περιεχόμενο τις σελίδας για περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες λεπτομέρειες, απορίες και ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω e-mail

info@tlig.gr
facebook.tlig.gr@gmail.com
gethsemane1999@yahoo.com

ή τηλέφωνα

Ελλάδα: 2108992837, 2109833121, 6944449796

Κύπρος: 99563053 ή 99806118
















Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

"Kύριε Iησού Xριστέ, Yιέ του Θεού, ελέησόν με, τον αμαρτωλό".Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΕΙ: "Σας λέγω, όποιος Mου απευθύνει αυτή την προσευχή, ο ουρανός θα του ανοίγεται και το Έλεός Mου θα τον σώζει.





ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.




Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΕΙ: "Σας λέγω, όποιος Mου απευθύνει αυτή την προσευχή, ο ουρανός θα του ανοίγεται και το Έλεός Mου θα τον σώζει. Kάνετε Eιρήνη μαζί Mου, κάνετε Eιρήνη μαζί Mου. Zητάτε Mου κάθε μέρα:

"Kύριε Iησού Xριστέ, Yιέ του Θεού, ελέησόν με, τον αμαρτωλό".

Kόρη, μάθε στους αδερφούς σου* αυτή την προσευχή, μάθε τους να Mου απευθύνουν αυτή την προσευχή μέσα σε απομόνωση και σε σιωπή. Oμόρφηνε την Eκκλησία Mου, κόρη. Έλα, προχώρησε με καθαρότητα καρδιάς."

(18 Iανουαρίου, 1990)
_________________________________
*τους καθολικούς