Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Η Βασίλισσα του Ουρανού βρίσκεται πάντα δίπλα στο Θρόνο του Υψίστου. Όσο απέχει ο ουρανός από τη γη είναι το μεγαλείο του Ονόματός Της, του Ονόματός Της που περιβάλλεται με φως. Όλος ο κόσμος ας γονατίσει μπροστά σε Εκείνη που έχει τον Ιερό Τίτλο: Μητέρα του Θεού.


ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 

ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

20 Μαρτίου, 1996
Ευαγγελισμός

Είμαι η δούλη σου και είμαι εδώ
για να Σε υπηρετήσω, Μεγαλειότατε.
Χωρίς Εσένα είμαι ένα μηδέν.
Καθαρή αγαλλίαση της ψυχής μου, Σε ακούω.
Αγαπημένη Μου, έλα και μάθε: ποιος Με μεγάλυνε περισσότερο; Θα σου πω ποιος Με μεγάλυνε περισσότερο: η Νέα Εύα.. Ναι! Η Γυναίκα που είναι ντυμένη τον ήλιο, με το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και στο κεφάλι της στεφάνι με δώδεκα αστέρια.1Επειδή Εγώ, που δημιούργησα τον ουρανό, τη γη, τη θάλασσα κι όσα υπάρχουν σ' αυτά,2 την τοποθέτησαπάνω από όλα αυτά.3 Η Βασίλισσα του Ουρανού βρίσκεται πάντα δίπλα στο Θρόνο του Υψίστου. Όσο απέχει ο ουρανός από τη γη είναι το μεγαλείο του Ονόματός Της, του Ονόματός Της που περιβάλλεται με φως. Όλος ο κόσμος ας γονατίσει μπροστά σε Εκείνη που έχει τον Ιερό Τίτλο:
Μητέρα του Θεού.
Στα παρθενικά της σπλάχνα, Με δόξασε με το να δεχθεί Εμένα, τον Άμωμο Αμνό, προσφέροντας ένα ιερό για το Ιερό. Έλα να ψάλλεις προς τιμήν Της ένα νέο ύμνο. Όλοι οι κάτοικοι της γης ας τιμήσουν την Άμωμη Καρδιά της, το Θυσιαστήριο μέσα στο οποίο συνελήφθην και έγινα Θεάνθρωπος. Κανείς δεν Με δόξασε όπως η Γυναίκα που είναι ντυμένη τον ήλιο. Ναι! είναι τόσο εξαίσια ωραία μέσα στην τέλεια Αγάπη Της που τα νησιά, τα βουνά, οι λόφοι, οι κοιλάδες και οι πηγές, όλα υποκλίνονται στο διάβα Της. Και σήμερα όπως χθες, όταν η Ωραιότερη Αγάπη διαβαίνει τη γη, συνοδευμένη από τους Αγγέλους Μου που δεν παύουν με τα μάτια τους να θαυμάζουν την Θαυμαστή, την Αγιωτέρα των Παρθένων, εκστατικοί μπροστά στο Κάλλος του Αριστουργήματος του Πατέρα Μου, όταν διαβαίνει τη γη, μεσολαβεί στοργικά και αποκρίνεται στις παρακλήσεις σας.
Ακούστε Με: η Ιερή Μου Καρδιά είναι ο ουρανός σας, δημιουργία - η Ιερή Μου Καρδιά που τόσοι από σας αρνούνται και περιφρονούν, είναι ο Ουρανός σας, ο Παράδεισός σας, η Βασιλεία σας, το Μερίδιό σας, το Αναπαυτήριό σας για την αιωνιότητα. Πλησιάστε λοιπόν αυτήν την Καρδιά που σας αγαπάει τόσο και θα σκορπίσω, από την Καρδιά Μου στην καρδιά σας, αμέτρητες ευλογίες για να μετατρέψω την ψύχη σας σε ένα φιλντισένιο πύργο, σε έναν ουρανό για Μένα μόνο. Πώς μπορεί κανείς να αμφιβάλλει για την Αγάπη Μου; Αχ, αγαπημένοι, κάθε φορά που αμφιβάλλετε για την Αγάπη Μου, ο ήλιος σκοτεινιάζει από τη θλίψη Μου... Σήμερα θέλω να σας αποκαλύψω, από τη μεγάλη Μου Αγάπη, την Καρδιά της Μητέρας σας.4
"5 Ω, αριστούργημα του Πατέρα Μου! Υπέροχο αριστούργημα του Γιαχβέ! Νύμφη του Αγίου Μου Πνεύματος! Λαμπρή Μου Τράπεζα! Η Καρδιά Σου, αγαπημένη των Αγαπημένων,6 είναι ενωμένη με την δική Μας! Η Καρδιά Σου είναι ο περιφραγμένος Μου κήπος, μια σφραγισμένη πηγή. Η Καρδιά Σου είναι Πηγή που κάνει εύφορους τους κήπους. Η Καρδιά Σου, ω Λατρευτή, είναι ο Θρόνος Μου που πάνω του τιμήθηκα. Καρδιά της Καρδιάς, την οποία έστεψα ενώπιόν Μας και ενώπιον όλης της ουράνιας αυλής Μου. Πώς μπορεί οποιοδήποτε πλάσμα Μου να απαρνιέται την Καρδιά Σου;7 Εσύ, η Κιβωτός της δύναμης, όλη περιβεβλημένη με αρετές, το Νέο Μου Άσμα,8 η Άρπα Μου, το Οχύρωμά Μου, Εσύ που σαγηνεύεις τον Ποιητή του ουρανού και της γης με το μεγαλείο Σου, Εσύ που στέκεσαι δίπλα Μας, στέκεσαι πολύ κοντά σε όσους Σε επικαλούνται. Κι όμως, πώς μπόρεσε ο άνθρωπος να πέσει τόσο χαμηλά και να πάρει το απατηλό μονοπάτι να απαρνηθεί την Καρδιά Σου;"

Δεν άκουσες, δημιουργία, ότι είμαι η Καρδιά της καρδιάς Της, η Ψυχή της ψυχής Της, το Πνεύμα του πνεύματός Της; Δεν άκουσες ότι οι δύο Μας Καρδιές είναι ενωμένες; Συλλογίσου την Καρδιά Μου που φέρνει τη Λύτρωση, συλλογίσου την Καρδιά Της που συνεργεί στη Λύτρωση. Συλλογίσου την Αγαλλίαση της Καρδιάς Μου, που ανατέλλει σαν την αυγή για να φωτίσει τη γη μες το σκοτάδι της. Συλλογίσου την Καρδιά της Βασίλισσας που φωτίζει την ανθρωπότητα, λαμπρότερη σε ακτινοβολία από όλους τους αστερισμούς μαζί, λαμπρότερη από τον ήλιο, που ακτινοβολεί σαν τη Δόξα Μου λόγω της μοναδικής Της τελειότητας. Συλλογίσου την έμψυχη Τράπεζα του Θεού σου. Συλλογίσου και τίμησε περίσσια το Θρόνο Μου, όπως Εγώ τον τιμώ.
Μη ρωτάς: "πώς είναι δυνατόν ο Ύψιστος να Της έχει παραχωρήσει ένα τόσο υψηλό Θρόνο στις Ουράνιες Αυλές Του;" Όχι μόνο Την όρισα Βασίλισσα των Αγγέλων Μου και των δημιουργημάτων Μου, αλλά Την όρισα να είναι και ο Θρόνος Μου. Η Βασίλισσα του ουρανού και της γης είναι ο Θρόνος του Βασιλέως των βασιλέων επειδή Εγώ, ο Κύριος και Δεσπότης του σύμπαντος, Της έδωσα την πρώτη θέση στην Ιερή Μου Καρδιά. Προορισμένη να είναι το διάδημα της Δόξας Μου, προορισμένη να είναι το δοχείο του Αληθινού Φωτός που έλαβε σάρκα από το γένος του Δαβίδ, προορισμένη να είναι η τιμή Μου και το καύχημά Μου, το Πνεύμα, μαζί με Μένα και τον Πατέρα, είπε:
" Μαρία κεχαριτωμένη, είμαστε μαζί σου. Δεν θα σου αποκρύψουμε κανένα μυστικό. Η Πνοή Μας θα είναι πνοή σου, απαύγασμα της Δόξας Μας. Μαρία, εικόνα της Αγαθότητάς Μας, σου δίνουμε την Ειρήνη Μας στην Καρδιά Σου, στην τέλεια αυτή Καρδιά Εγώ, ο Υιός, θα θριαμβεύσω. Η Καρδιά Μας θα είναι καρδιά σου, ένα φλογερό καμίνι θείας αγάπης. Η Ψυχή Μας θα είναι ψυχή Σου,9 ένας μεγαλόπρεπος θησαυρός, ένας Παράδεισος για Μας. Το Πνεύμα Μας θα είναι πνεύμα Σου. Ναι, επειδή όποιος βρίσκεται σε κοινωνία με Εμάς, γίνεται ένα πνεύμα μαζί Μας." 
Αυτήν προικίσαμε με τόσες χάρες, Αυτήν που περιφρονείται από πολλούς, κι όμως είναι το βάλσαμο των ματιών σας, το φάρμακο των πληγών σας, η φιλεύσπλαχνη ικεσία προς τον Αιώνιο Πατέρα για τις δεήσεις σας, η μεσίτρια και συνήγορος της ψυχής σας.
Αδύνατε άνθρωπε... Η Νύμφη του Αγίου Μου Πνεύματος είναι ο Ναός του Ναού, η γη της επαγγελίας για τους αδύνατους και τους ταλαίπωρους, η εικόνα του αιωνίου Φωτός Μου. Η παρηγορήτρια του Παρηγορητή σου είναι η παρηγοριά στις θλίψεις σου... Τι έχει να πει ο άνθρωπος; Τι μπορεί να πει ο άνθρωπος όσο βρίσκεται σε τούτη την πρόσκαιρη ζωή; Πώς μπορεί με το φθαρτό του σώμα να ανακαλύψει την ουράνια πραγματικότητα που έπλασε το παντοδύναμο Χέρι του Πατέρα Μου, όταν την ψυχή του την βαραίνει η αμαρτία; Εξουσιάζεις το πνεύμα σου, άνθρωπε, χωρίς κανένα φως, χωρίς καμιά κρίση. Άνοιξε σήμερα την καρδιά σου, άνθρωπε, και όλα τα μυστήρια που σου φάνταζαν απύθμενα, θα σου αποκαλυφθούν στο Θείο Μου Φως το Τρισάγιο, και θα καταλάβεις ποια είναι η Γυναίκα που είναι ντυμένη τον ήλιο.
Τότε, όλη σου η ύπαρξη θα εξυψωθεί και η καρδιά σου θα γεμίσει αγαλλίαση και θα εκστασιαστεί όταν τα μάτια σου, ξεσκέπαστα, θα δουν την Ευλογημένη Καρδιά των ευλογημένων καρδιών, την Αγιωτέρα των αγίων, την ασύγκριτη Καρδιά, να φλέγεται με απεριόριστη αγάπη, με φλόγα ζωηρή και τόσο λαμπερή. Τότε θα καταλάβεις, φίλε Μου, τι είναι Αρετή και πώς μέσα σε αυτή την ενάρετη Παρθενική Καρδιά, Εγώ, ο Θεός, έγινα Θεάνθρωπος. Θα δεις τη Μητέρα του Σωτήρα σου, τη Μητέρα των προφητών, τη Μητέρα των μαθητών, τη Μητέρα των χαρισμάτων, τη Μητέρα του Θριάμβου, τη Μητέρα των απείρων χαρίτων, τη Μητέρα της απαράμιλλης Λύτρωσης, τον Αμπελώνα της Αληθινής Αμπέλου, την Οδό που κατευθύνει στην Οδό και οδηγεί τους πάντες σε Μένα, την ορθάνοιχτη Πύλη του Ουρανού μέσω της οποίας μπορούν όλοι να εισέλθουν στην αιώνια ζωή.
Δεν παρατήρησες πώς μαλακώνει η Καρδιά Μου και ευνοεί πάντα την Καρδιά Της; Πώς είναι δυνατόν στην Καρδιά αυτή που βάσταξε τον Βασιλιά σας, να Της αρνηθώ οτιδήποτε Μου ζητήσει; Όλοι οι πιστοί να ευλογείτε την Καρδιά Της γιατί, ευλογώντας την Καρδιά Της, ευλογείτε Εμένα. Βασίλισσα και λατρευτή θα Την ανακηρύξετε μόλις Την γνωρίσετε. Ύψωσε λοιπόν τα μάτια σου, δημιουργία, στη θέα της Καρδιάς Της και σου υπόσχομαι ότι δεν θα πάψεις ποτέ να αυξάνεις σε λαμπρότητα. Η καρδιά σου θα υψωθεί στο καμίνι της Καρδιάς Της και, πάλλοντας από αγαλλίαση και πλήρης, θα μπεις στην Καρδιά Της όπως βυθίζεται κανείς σε έναν ωκεανό αγάπης, αφού τα πλούτη της Καρδιάς Της είναι πλατειά σαν τη θάλασσα που έρχεται σε σένα κι εσύ σ' αυτή τη θάλασσα. Τα Πλούτη του ουρανού και της γης αναπαύονται στην Καρδιά Της και μπορούν να γίνουν όλα δικά σου!
Αν και η νύχτα σκεπάζει ακόμη το πνεύμα σου και την καρδιά σου, σήκω! Σήκω και στρέψε τα μάτια σου σ' αυτή τη λαμπρή θέα της Καρδιάς Της, που τόσοι προφήτες θέλησαν να δουν στον καιρό τους αλλά δεν μπόρεσαν. Σήκω και πρόσθεσε ένα νέο ύμνο στον Ύμνο της Παναγίας Τριάδας, ψάλλε και πες:
"Αδελφοί! Αδελφές! Ελάτε να σκεπαστούμε από τη Σκέπη της Χάριτος μέσα στη Χάρη. Ελάτε να καλυφθούμε από το Φως της Βασίλισσας. Ελάτε να μας επισκιάσει Εκείνη που επισκιάστηκε από το Άγιο Πνεύμα." Δεν ακούσατε ότι τα έθνη θα έρθουν στο Φως Της και οι βασιλείς στην ανατέλλουσα λαμπρότητά Της, όταν η Καρδιά Της στο τέλος θα θριαμβεύσει μαζί με τη δική Μου; Κάτι που είναι μυστήριο για τους πλούσιους στο πνεύμα, αλλά για τους φτωχούς και τους ταπεινούς μια Ευλογία που τόσο λαχταρούσαν...
Ελάτε! πριν σας προλάβει ο χείμαρρος της αμαρτίας! Ελάτε μέσα σ' αυτή την Κιβωτό10 που μπορεί να σας σώσει. Μην είστε σαν τους προγόνους σας τον καιρό του Νώε που δεν άκουσαν. Ελάτε μέσα σ' αυτή την Κιβωτό και θα σωθείτε από τα ορμητικά νερά της αμαρτίας και δεν θα πνιγείτε στον χείμαρρο της αμαρτίας. Ελάτε να γίνετε τα υιοθετημένα παιδιά της Μεσίτριας σαν αποτέλεσμα της αφοσίωσης που είχατε σε Αυτήν. Με το να αφιερώνεστε σ' Αυτήν, αφιερώνεστε σε Μένα. Κάθε ευλάβεια προς τιμήν της Καρδιάς Της θα διευρύνεται και θα ανεβαίνει προς Εμένα, αφού η ένωσή Μας είναι τέλεια... Με την αφιέρωσή σας στην Καρδιά Της, όλες οι εντολές Μου θα γίνουν καλύτερα κατανοητές μέσα στο Φως Της, επειδή το βήμα σας θα καθοδηγείται από την Καρδιά Της, αφού το χέρι σας θα το κρατάει ο ίδιος ο Θρόνος της Χάριτος. Πόσες ευλογίες θα λάβετε επαναλαμβάνοντας την αφιέρωσή σας στην Καρδιά Της! Ελάτε στην Υπερευλογημένη, που δείχνει στα παιδιά Της τη μητρική Της Αγάπη δείχνοντάς τους το δρόμο του ουρανού. Ελάτε στη συνεργό του Λυτρωτή σας, η Καρδιά της οποίας, φλεγόμενη από αγάπη, προσφέρθηκε κι αυτή να διαπεραστεί για χάρη σας. Ελάτε να τιμήσετε αυτή την Καρδιά, σαν λυχνάρι αναμμένο, που φωτίζει από μέσα και απ' έξω, δίπλα στη δική Μου Καρδιά.
Αν λέτε: " Δεν έχουμε ανάγκη την Καρδιά Της", μάθετε ότι στην πραγματικότητα λέτε: "Δεν έχουμε ανάγκη την Καρδιά του Κυρίου!" Μάθε, αδύνατε άνθρωπε, ότι η Ιερή Μου Καρδιά και η Άμωμη Καρδιά της Μητέρας σου είναι τόσο ενωμένες, που μέσα στην τέλεια ένωσή τους αυτές οι δύο Θείες Καρδιές γίνονται ένα... Σε βεβαιώνω, αν γνωρίσεις την Καρδιά Της, όχι μόνο θα γνωρίσεις την Καρδιά Μου αλλά και την Καρδιά του Πατέρα Μου. Δεν είπα ότι είμαι ενωμένος με τον Πατέρα και ο Πατέρας με Μένα; Αν είμαι ενωμένος με τον Πατέρα και ο Πατέρας με Μένα, και η Καρδιά Μου είναι ενωμένη με τον Πατέρα και η Καρδιά Του με τη δική Μου. Όποιος δεν δέχεται ότι είμαστε αχώριστοι και ενωμένοι, δεν δέχεται τον Λόγο Μου. Μη γίνεσαι δούλος του μυαλού σου και μην αφήνεις να σε νικήσουν τα επιχειρήματα του κόσμου.
Πες Μου, ποιο πλάσμα έχει καρδιά όμοια με την Καρδιά της Μαρίας; Δεν υπάρχει καρδιά σαν της Μαρίας. Τέλεια εξαρχής, αμόλυντη από τη γέννησή Της και γεμάτη χάρες, ξεπερνώντας σε χάρες τις χάρες των Αγγέλων Μου. Γι' αυτό οι Άγγελοί Μου, κατά χιλιάδες, ρωτούσαν ο ένας τον άλλο: "Ποια είναι Αυτή κάτω από το πέπλο Της;" "Γιατί υποκλίνονται οι βουνοκορφές για να Την χαιρετήσουν καθώς διαβαίνει;" "Ποια είναι Αυτή με την άσπιλη Καρδιά, που αρέσει τόσο στο Θεό;" "Είδατε πώς όλη η δημιουργία του Θεού χαμηλώνει το βλέμμα της καθώς διαβαίνει;" "Ποια είναι Αυτή που μοιάζει με βρύση περιβολιών, με πηγή τρεχούμενων νερών;" "Ποια είναι Αυτή, με μια Καρδιά τόσο αγνή, γεμάτη θεία αγάπη, που αποζητάει το Θεό μέρα και νύχτα, νύχτα και μέρα, και σε τέλεια κοινωνία με τον Ύψιστο;" "Ποια είναι αυτή η Παρθένος, η τόσο ταπεινή παρά το μεγάλο της πλούτο σε αρετές και χάρες, που ο ύψιστος Θεός δεν την αφήνει ποτέ από τα μάτια Του;" Οι περισσότεροι άγγελοί Μου έμεναν σιωπηλοί και εκστατικοί, δεν εύρισκαν τα κατάλληλα λόγια...
Μέσα σ' αυτή την Καρδιά, σ' αυτή την Άβυσσο χάριτος άσκησα την εξουσία Μου. Ο Ποιητής του ουρανού και της γης, ο Δημιουργός της Χάριτος, βρήκε τον ουρανό Του μέσα στον ουρανό, τη χάρη Του μέσα στη χάρη, για να πάρει μορφή δούλου. Ήρθα στη Θαυμαστή Ταπείνωση για να υπηρετήσω και όχι να υπηρετηθώ. Εγώ, ο Λυτρωτής όλης της ανθρωπότητας, ο αναμενόμενος Μεσσίας, ήρθα στο τέλειο αντίγραφο της Ιερής Μου Καρδιάς για να μοιραστώ τις λύπες, τις χαρές, τα παθήματα, το μαρτύριο, τα θαυματουργικά έργα, τις προδοσίες, τις αγωνίες, τη μαστίγωση και τη σταύρωση. Οι Καρδιές Μας εξιλέωσαν μαζί.
Κάθε λεπτό που πέρασε η Αγία Μου Μητέρα πάνω στη γη ήταν ένας τέλειος ύμνος αγάπης, ευσπλαχνίας, ταπείνωσης και αγνότητας, ένας θησαυρός από τους θησαυρούς Μου. Ήρθα μέσα σε αυτή την Αγία Καρδιά, εικόνα και ομοίωση της Ιερής Μου Καρδιάς, για να γίνω Θεάνθρωπος, για να ακολουθήσω τα βήματά Της11 και αργότερα, να ακολουθήσει Εκείνη τα βήματά Μου.12 Είπα ότι Εγώ κι Εκείνη μοιραστήκαμε τα πάντα μέχρι τον Σταυρό. Η ένωσή Μας ήταν τόσο τέλεια που δεν χρειαζόταν να μιλούμε, μιλούσαν οι καρδιές Μας. Τα λόγια και οι σκέψεις Μου δεν είχαν ανάγκη μετάδοσης κατά την απουσία Μου. Με την υπέρτατη δύναμη του Αγίου Μου Πνεύματος, τα πάντα της ήταν γνωστά. Μέσα στην παρθενική Της Καρδιά τα πάντα της ήταν γνωστά, αφού κατείχε τον Θεό και ο Θεός την κατείχε. Με τον τρόπο αυτό η καθημερινή Της τροφή ήταν το Θέλημα του Αιώνιου Πατέρα.
Ω, δημιουργία! Η Ψυχή Μου καταθλίβεται όταν πολλοί από σας απαρνιούνται την Καρδιά Της! Και οι Άγγελοί Μου τρέμουν για την ημέρα εκείνη που θα κρίνω αυτούς τους ανθρώπους! Για όσους αντίθετα Την τίμησαν και Την αγάπησαν, η Πόρτα της Καρδιάς Της θα είναι ανοιχτή για την είσοδό σας στον ουρανό. Και θα πω σε σένα που Την αγαπάς και Την τιμάς: "Έλα! Η αγάπη σου γι' Αυτήν ήταν στη γη τόσο μεγάλη, που μπορείς σήμερα να φτάσεις στο δωμάτιό σου και να υποκλιθείς μπροστά στον Άγιο Ναό Μου.13 "Δημιουργία, αυτό το μεγάλο θαυμαστό Σημάδι14 στον ουρανό, η Γυναίκα που είναι ντυμένη τον ήλιο και κάνει τους δαίμονες να παραλύουν από φόβο, αυτό το μεγάλο θαυμαστό Σημάδι που φωτίζει τους ουρανούς τρομοκρατώντας το Σκοτάδι,15 δεν είναι άλλη από τη Μητέρα Μου. Σε αντίθεση με το σκοτάδι, ανέδειξα την Παναγία αυτή Παρθένο να είναι για όλους σας τη νύχτα Πύρινη Στήλη που θα οδηγεί τα βήματά σας, και την ημέρα Ήλιος που θα φωτίζει το ζοφερό σας σκοτάδι.
Την ημέρα εκείνη που συνελήφθην με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος στα παρθενικά Της σπλάχνα, όλοι οι δαίμονες παρέλυσαν έντρομοι, ενώ συγχρόνως στον ουρανό ένα μεγάλο πλήθος από τις επουράνιες στρατιές υμνούσαν τον Θεό και έψαλλαν:
"Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη, εν ανθρώποις ευδοκία."
Έτσι λοιπόν, από τον ουρανό κατέβηκα στον ουρανό, από το Θρόνο Μου, στο θρόνο Μου... Ναι, εκεί που ευδοκιμούσαν όλες οι αρετές θέλγοντας την Ιερή Μου Καρδιά με το άρωμα της τέλειας Αγάπης Της. Η Καρδιά της Τέλειας είναι απαράμιλλη και συνάμα αξιαγάπητη... Η Καρδιά Της, από τη στιγμή της άμωμης Σύλληψής Της, ήταν μια αδιάλειπτη προσευχή, ένα θυμίαμα εξιλέωσης, μια αδιάκοπη λατρεία προς τον Θεό. Είναι ο δικός Μου Αμπελώνας16 τον οποίο καλλιέργησε το κραταιό Χέρι του Πατέρα Μου, για να ριζώσει σε αυτή τη γη η Άμπελος η Αληθινή.
Πλησιάστε την Καρδιά της Ευλογημένης σας Μητέρας που είναι σαν ημέρα λαμπρή. Ελάτε να αντλήσετε από τις χάρες Της που είναι αναρίθμητες και από αυτή τη λάμψη που βγαίνει από τα Χέρια Της. Η Καρδιά Μου, γεμάτη χάρη και αλήθεια, έλαβε σάρκα μέσα στα γεμάτα χάρη και αλήθεια παρθενικά Της σπλάχνα. Και τώρα, οι δυο Καρδιές Μας ενωμένες, θα νικήσουν τη μεγάλη Συμφορά, όχι με τη σωματική δύναμη ή την ένοπλη βία, αλλά με την αγάπη και την θυσία.

1 Αποκαλ.12:1
2 Αποκαλ.10:6
3 Το ενδεικτικό σημείο είναι ότι έχει κάτω από τα πόδια Της το φεγγάρι.
4 Ένιωσα την Καρδιά του Ιησού να λιώνει από αγάπη προφέροντας τη λέξη "Μητέρα".
5 Ο Ιησούς απευθύνθηκε στη Μητέρα Του με δυνατή φωνή.
6 Κατάλαβα ότι εννοεί την Αγία Τριάδα.
7 Ο Ιησούς έδειχνε θλίψη και απορία συγχρόνως.
8 Κατάλαβα ότι εννοεί τη Νέα Εύα.
9 Δηλαδή: η Ζωή Μας θα είναι ζωή σου.
10 Η Καρδιά της Παρθένου Μαρίας.
11 Όταν ο Ιησούς, παιδάκι, ακολουθούσε τη Μητέρα Του.
12 Κατάλαβα ότι η Παναγία ακολουθούσε τον Ιησού στην αποστολή Του.
13 Η Παναγία: ο Ναός του Θεού.
14 Αποκαλ. 12:1
15 Το διάβολο.
16 Η Παναγία


Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΒΙΝΤΕΟ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ??? H αδιάλειπτη προσευχή κρατά το διάβολο μακριά.


Η Βασούλα μιλά για την αδιάλειπτη προσευχή όπως την δίδαξε ο Ιησούς Χριστός    







ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:





Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 
ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 
ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.



Απόσπασμα απο το μήνυμα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής που έδωσε ο Ιησούς Χριστός στις 22 Μαΐου, 2012.
...........Ελάτε κοντά Μου και μιλήστε Μου απ’ την καρδιά σας, και θα σας ακούσω. Μετατρέψτε τη ζωή σας σε μια αδιάλειπτη προσευχή και δώστε Μου χαρά. Προσεύχεστε, προσεύχεστε, προσεύχεστε και διορθώστε τον τρόπο της ζωής σας.............

 

 ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝ ΘΕΩ ΖΩΗ  

Προσεύχεστε Αδιάλειπτα Και Γρηγορείτε

19 Iανουαρίου, 1990

Eιρήνη σε σένα. Mελέτησε το μυστήριο της Παρουσίας Mου. Ω, Bασούλα, υπάρχουν τόσοι πειρασμοί μέσα στον κόσμο, που δε συμφέρει στις ψυχές ν' αποκοιμιούνται ούτε δευτερόλεπτο, οφείλουν να προσεύχονται αδιάλειπτα και να γρηγορούν. Aυτοί οι πειρασμοί γεννιούνται από το τίποτα. Oι παγίδες, που στήνει ο Σατανάς, είναι με τόση πανουργία κρυμμένες, ώστε οι ψυχές να πέφτουν αμέσως μέσα σ' αυτές, έχοντας πλήρη άγνοια ακόμη και της πτώσης τους! Aν οι ψυχές Mε άκουγαν μονάχα και προσεύχονταν συχνότερα και συναισθάνονταν την Παρουσία Mου συχνότερα, μιλώντας Mου σαν στο σύντροφό τους, ή απευθύνοντάς Mου προσευχές σαν στον Πατέρα τους, τότε θ' αντιλαμβάνονταν περισσότερο αυτές τις παγίδες. H αδιάλειπτη προσευχή κρατά το διάβολο μακριά και τις ψυχές τους πιο κοντά σ' Eμένα. Nα Mε υμνείς, κόρη, από καιρό σε καιρό, αυτό Mε δοξάζει και M' ευχαριστεί. Nα λες αυτά τα λόγια:

Δόξα στον Ύψιστο Θεό,
Eυλογημένο τ' Όνομά Tου.

Aυτά τα λόγια μόνο και δοξάζομαι. Ύστερα να λες αυτά:

Iησού μου, Eσύ που με τίμησες
ευλογημένος νά' σαι. 

Έλα, αυτές οι γραμμές M' ευχαριστούν. Eμείς;
Nαι, Kύριε.

Eμείς;




























Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Και τότε θα έρθει ο καιρός που οι δικοί Μας δεν θα έχουν λόγο πάνω στις δυνάμεις αυτές του Σατανά και στα στρατεύματα του σκότους, και πάλι δεν θα καταλαβαίνουν, ακόμη κι όταν θα δουν με τα μάτια τους το ξίφος να υψώνεται εναντίον του Σταυρού. Ο κυβερνήτης των πονηρών δυνάμεων θα Τον καταργήσει από τους δημόσιους χώρους και μαζί με το θηρίο και όλους τους οπαδούς του θα συνεχίσουν το σχέδιό τους της αποχριστιανοποίησης του λαού Μας. Και τότε ακόμη, οι αξιωματούχοι Μας θα παραμείνουν τυφλοί και θα συνεχίσουν να αγνοούν τις φιλεύσπλαχνες επεμβάσεις Μας, γινόμενοι συνεργάτες εν αγνοία τους με εκείνους που κήρυξαν πόλεμο εναντίον του Σταυρού.


ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 
ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 
ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

6 Ιουνίου, 2000

Η Γραφή μας λέει να πλησιάσουμε με θάρρος
το θρόνο της χάριτος του Θεού,
για να μας σπλαχνιστεί και
να μας δωρίσει τη χάρη Του,
την ώρα που τη χρειαζόμαστε.1
Τώρα, από τον Ουρανό δείχνεις, και θα έλεγα,
επιδεικνύεις το έλεός Σου πάνω μας, για να
μεταμορφώσεις την τωρινή μας κατάσταση
σε καλύτερη, γεγονός που θα μας οδηγήσει
στο δρόμο της σωτηρίας.
Ο θρόνος της χάριτος αποφάσισε,
ο θρόνος της χάριτος ενοχλημένος
από τις συσσωρευμένες αμαρτίες,
προχώρησε και έδωσε μια εντολή:
"Έχουμε πει: μακάριοι όσοι έχουν καθαρή καρδιά,
γιατί αυτοί θα δουν το Θεό.
Σήμερα, η γενεά αυτή που υποκρίνεται
πως δεν Μας καταλαβαίνει, ποτέ δεν θα Μας δει
και στην κατάσταση που βρίσκεται δεν θα φτάσει
ποτέ στον τόπο της ανάπαυσής της.
Πώς θα μπορούσαμε ποτέ,
στην σημερινή αμαρτωλή τους κατάσταση,
να κατοικήσουμε σ'αυτούς και αυτοί σ' Εμάς;
Ω ερειπωμένη γενεά!
Μόνο από Εμάς θα έρθει η σωτηρία.
Το Άπειρό Μας Έλεος Μας ωθεί
να σκορπίσουμε απλόχερα
στη γενεά αυτή αυξημένες χάρες που δεν τις αξίζει.
Το Έλεός Μας θα σώσει πολλά παιδιά Μας
που αδιάκοπα αντιστέκονται στην Αγάπη Μας.
Με το Έλεός Μας θα αναστήσουμε ψυχές,
όμως αλίμονο σε κείνες τις καρδιές που είναι
τόσο κακές ώστε να θέλουν να μειώσουν,
ή να συκοφαντήσουν, ή να αρνηθούν
να πιστέψουν στο έλεός Μας.
Θα τιμωρηθούν με τη Δικαιοσύνη
επειδή βλασφήμησαν το Έλεός Μας."
Πώς γίνεται τόσοι πολλοί δικοί Σουνα μάχονται ατέλειωτα και ποταπά το Έλεός Σου;
Πώς γίνεται, ενώ γνωρίζουν τις Γραφές,
να μην αντιλαμβάνονται τις ενδόμυχες
εμπνεύσεις του Πνεύματός Σου;
Πώς γίνεται να μη μπορούν να αναγνωρίσουν
τους Τρεις που δίνουν μαρτυρία στον Ουρανό; 2

Εσύ, Θεέ μου, μέσα στην
ανυπέρβλητη Αγάπη και Ευσπλαχνία Σου,
αποφάσισες να διαλέξεις μια ανίκανη
και αδύναμη ύπαρξη, και να της αναθέσεις
να ενεργήσει σύμφωνα με τις εντολές Σου,
παραγγέλλοντάς της να προφητεύει,
δηλαδή να μεταδίδει το Λόγο Σου.
Την έμαθες να προσφέρει προσευχές,
παρακλήσεις και θυσίες,
για να κερδίσει ακρόαση από Σένα.
Την έμαθες να προσφέρει τη θέλησή της.
Κύριέ Μου, έκανα κάθε προσπάθεια
για να παρουσιαστώ ενώπιόν Σου σαν
δοκιμασμένος εργάτης που δε χρειάζεται
να ντρέπεται, αλλά που διατηρεί
το μήνυμα της αλήθειας στον ίσιο δρόμο.
Με κάλεσες και αποκρίθηκα,
με κάλεσες και Σε αναγνώρισα.
Με κάλεσες και μετάνιωσα για τις αμαρτίες μου.
Με κάλεσες και με κατηγόρησαν,
με κατηγόρησαν και με κατηγορούν ακόμη
επειδή Σου αποκρίθηκα.
Με έχρισες για να δώσω μαρτυρία,
αλλά εκείνοι υψώνουν τη φωνή τους
για να πνίξουν τη δική Σου Φωνή.
Κόρη Μου, με τη δύναμη του Πνεύματός Μου εργάστηκες αφοσιωμένα, βοηθώντας την Εκκλησία Μου. Ήσουν και συνεχίζεις να είσαι στην υπηρεσία του λαού Μου. Ανταποκρίθηκες στο κάλεσμά Μου.
Κοίτα, Βασούλα, το Έλεός Μου προσφέρεται σε όλους αυτούς που κάνουν έκκληση στο Νυμφίο. Η Δικαιοσύνη Μου σήμερα επιτρέπει στο Έλεός Μου να πλησιάσει τους νεκρούς3 που η δυσωδία τους έφτασε στα ρουθούνια Μου, για να τους αναστήσει. Αυτό είναι έργο του Θείου Ελέους. Όμως η σωτήρια Δικαιοσύνη του Ελέους λέει σε όλους τούτο:
Μην επιτρέπετε στην καρδιά σας να σας υπαγορεύει και να σας λέει: "Πώς είναι δυνατόν ο Θεός να μιλάει τόσο πολύ σε τούτη τη γυναίκα;" Με αυτό υποβιβάζουν το σπλαχνικό Μου κάλεσμα. Με άλλα λόγια, υποβιβάζουν Εμένα. Η συμπεριφορά των ανθρώπων αυτών έχει σαν πρότυπο τον τρόπο που σκέπτεται ο σημερινός κόσμος. Δεν διάβασες: "ποιος μπορεί να κατανοήσει το Πνεύμα Του Κυρίου, και ποιος μπορεί να Του δώσει συμβουλές; Ποιος Του έδωσε ποτέ κάτι ώστε το δώρο Του να φαίνεται σαν χρέος που επιστρέφεται; "Δεν έχετε καταλάβει πόσο πλούσιες και ανεξερεύνητες είναι η Σοφία Μου και η Γνώση Μου; Πώς μπορεί ένα ανθρώπινο πλάσμα να τολμά να υψώνει τη φωνή και να δηλώνει ότι έφτασε στη ρίζα των αποφάσεών Μου, ή των έργων Μου, χωρίς να καταδικάζει τον εαυτό του; Συνεπώς, κόρη Μου, ό,τι υπάρχει προέρχεται από Μένα και προκαλείται από Μένα και υπάρχει για Μένα. 
Ναι Βασούλα, σε κάλεσα και Μου αποκρίθηκες, για να μιλήσεις για Μένα. Σε κάλεσα για να επιδείξω όπως είπες το Έλεός Μου, ώστε με τη βοήθεια του Θεϊκού αυτού καλέσματος πολλοί αμαρτωλοί να συναισθανθούν τύψεις και να παρακινηθούν να συμφιλιωθούν μαζί Μου και να μετανοήσουν. Και τότε, όταν θα δουν τον τρόπο με τον οποίο σου φέρομαι και πόσες χάρες σκόρπισα επάνω σου, μπορεί και άλλους να τους ελκύσει η Τρυφερότητά Μου και να αποφασίσουν να αλλάξουν ζωή και να αρχίσουν να ζουν μια αληθινή ζωή μαζί Μου, γνωρίζοντας ότι από τη στιγμή που θα αποφασίσουν για Μένα, θα γευτούν κι αυτοί τη γλυκύτητά Μου. Οι προσευχές τους θα αυξηθούν και όσοι ζούσαν χωρίς προσευχή, θα μάθουν κι αυτοί να προσεύχονται αδιάλειπτα...
Σήμερα, ο Δημιουργός σου, σου λέει ότι μέσα στη σιωπή σου βρίσκει την ανάπαυσή Του. Από τους αγαπητικούς στεναγμούς σου για Μένα, τον Κύριό σου και Θεό σου, δέχομαι στεφάνια ευωδιαστής δόξας. Από τον ζήλο σου για τον Οίκο Μου, δέχομαι δοξολογία και το Σώμα Μου ανακουφίζεται από τους βασανιστές Μου με το βάλσαμο της αγάπης σου. Σα χρυσαφένιο ρυάκι, ωραίο να το βλέπει κανείς, θέλω να σε μεταμορφώσω για τα μάτια Μου, αγαπημένη Μου. Είμαι ο Δημιουργός σου και η Σωτηρία Σου.
Όχι, μπήκα στη ζωή σου χωρίς κανένα εκ μέρους σου προσόν όμως Εγώ, όταν σε είδα, σε αγάπησα. Αποφάσισα να μη σου στερήσω τις χάρες Μου ούτε τον Σταυρό Μου. Για να σε οδηγήσω στο κέντρο της Καρδιάς Μου, χρειάστηκε να σε ελαττώσω, αλλά δεν σήκωσα ούτε ραβδί ούτε φωνή. Σε έφερα κοντά Μου με τη στοργική Μου συγκατάβαση.
Δεν είχες καλά-καλά αναγεννηθεί όταν το Πνεύμα Μου σε έκανε να φωνάξεις "Αββά!" Έμπλεο από χαρά, το Πνεύμα Μου, μαζί με Μένα και τον Πατέρα, σε ευλογήσαμε τριπλά και αμέσως μετά, συναθροίσαμε τις Ουράνιες Αυλές και τους είπαμε:
"Θα κερδίσουμε μεγάλη τιμή από την Αδυναμία. Η Νίκη θα είναι δική Μας τελικά, αλλά4 όταν φτάσουν τα νέα σ' αυτούς που βλάπτουν την Εκκλησία, θα προχωρήσουν με μοχθηρία εναντίον του παιδιού Μας. Στίφη σκληρόκαρδων ανθρώπων θα δείξουν την πονηρή τους καρδιά με αγριότητα, αλλά εκείνη θα προσκολληθεί σ' Εμάς και θα είναι για όλους αυτούς φανερό σημάδι ότι ο Τριαδικός Θεός είναι μαζί της. Και μολονότι θα φανεί κάποια στιγμή στα μάτια τους χαμένη, σύντομα θα διαπιστώσουν ότι οι δολοπλοκίες τους κατέληξαν στο μηδέν.
/
Θα προικίσουμε το πνεύμα της με θάρρος για το απολυτρωτικό Μας Σχέδιο και όταν θα μιλάει για Μας, θα μιλάει με αυθεντία επειδή θα ακολουθεί τη Βασιλική Μας Εντολή.
Στην αρχή, οι αρμόδιοι δεν θα δίνουν σημασία ούτε σε αυτήν ούτε στα λεγόμενά Μας. Θα αγνοήσουν τα Βασιλικά Μας διατάγματα, ενώ συγχρόνως η Αυθεντία Μας μέσα από αυτήν θα εξαπλώνεται σε όλα τα έθνη. Κι ενώ ο Οίκος Μας θα αρχίσει να ανακαινίζεται και να αναγεννιέται με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος, ο κυβερνήτης του θηρίου, αυτός που τολμά να Μας καταδικάζει, αυτός που φέρεται στις ευγενικές καρδιές σα να ήταν εγκληματίες, θα προχωρήσει με μεγάλη δύναμη κατά του παιδιού Μας και του ευγενικού Μας Σκοπού. Στην πραγματικότητα όμως θα στοχεύει εναντίον Μας, επειδή συνειδητοποιεί ότι το Άσμα της Αγάπης Μας εκθέτει σε κίνδυνο5 τον ίδιο και τους οπαδούς του, αφού θα τους ξεσκεπάζαμε αυτούς και το μακροχρόνιο σχέδιό τους εναντίον της Εκκλησίας. Θα αποκαλύπταμε σε όλα τα έθνη ότι θα τα εξαναγκάσουν και θα τα αλυσοδέσουν για να τα τρέφουν τη μια μέρα με φυσιοκρατία, την άλλη μέρα με ορθολογισμό, επιβάλλοντας πάνω τους το νόμο τους, θέλοντας να χαμηλώσουν τη δική Μου Φωνή.
Και όπως λένε οι Γραφές, αυτό θα γίνει. Οι Γραφές λένε: 6 "Τις σάρκες των αγίων σου και το αίμα τους τα σκόρπισαν γύρω από την Ιερουσαλήμ, κανείς δε βρέθηκε για να τους θάψει." Επειδή 7 "το θηρίο που ανεβαίνει από την άβυσσο", όπως λέει πάλι η Γραφή, "θα κάνει πόλεμο εναντίον τους, θα τους νικήσει και θα τους σκοτώσει.8 Τα πτώματά τους θα αφεθούν στον κεντρικό δρόμο της μεγάλης πόλης όπου σταυρώθηκε ο Κύριός τους. Αυτή συμβολικά λέγεται Σόδομα και Αίγυπτος."
Μια πασίγνωστη πολυάνθρωπη πόλη του Χριστού, γνωστή ως η αιώνια πόλη, δεν θα πάψει ποτέ να απορρίπτει τα Καλέσματά Μας, όπως η απόρριψη των Σοδόμων. Κι όμως ισχυρίζονται ότι είναι ανοιχτοί και μάλιστα ανοιχτοί στο Πνεύμα Μας. Όμως θα γίνεται το αντίθετο. Θα σταυρώνουν κάθε Λόγο που δίνω, θα τον καρφώνουν πάνω στο ξύλο.
Όταν συμβεί αυτό, πολλοί ιερείς θα σταθούν δακρυσμένοι μπροστά στο βωμό και κλαίγοντας με λυγμούς θα λένε: "Κύριε, μην αφήσεις να έρθει η καταστροφή πάνω στον Οίκο Σου. Είδες την εκδικητικότητα εκείνων9 που έχουν ορκιστεί να εναντιωθούν σε όλους τους Άγιους Κανόνες Σου κι όμως υποκρίνονται αντίθετα τους σοφούς για το καλό, όπως λένε, της ανθρωπότητας. Αυτά ακριβώς τα τσακάλια χλευάζουν τη Θεότητά Σου και ρίχνουν δηλητηριασμένα βέλη εναντίον της πίστης μας. Για να ενδυναμώσεις το λαό Σου και να ενδυναμώσεις και να προειδοποιήσεις τους ιερείς Σου, ήρθες με ένδοξη δύναμη ανάμεσά μας κάνοντας τους ανέμους αγγελιοφόρους Σου και πύρινες φλόγες τους υπηρέτες Σου, για να Σε δοξάσουν. Τους διάλεξες για να φέρουν το Άγιο Όνομά Σου και να Το επιδεικνύουν, να Σε τιμούν ενδυναμώνοντας τον Οίκο Σου και συναθροίζοντας ξανά το ποίμνιό Σου, και να βοηθήσουν τον Οίκο Σου να ονομαστεί και πάλι: Ένας Οίκος προσευχής. Σε ευχαριστούμε για τη φιλεύσπλαχνη Αγάπη Σου και γιατί βρήκες τρόπο να μας ξυπνήσεις όλους από την απάθεια.
Τώρα όμως δες, τώρα που τα πτώματα γεμίζουν την πόλη Σου10 κι ενώ το θηρίο με τους οπαδούς του τα ποδοπατούν και χαίρονται και πανηγυρίζουν για το θάνατό τους, δες πώς χαίρονται κάθε φορά που εκφέρεται από τους αξιωματούχους Σου αρνητική κρίση κατά των εκλεκτών Σου.
Ως πότε λοιπόν το Αίμα του Χριστού ο οποίος, έχοντας το Πνεύμα του Θεού, πρόσφερε τον εαυτό Του άψογη θυσία στο Θεό, θα καθαρίζει τη συνείδησή μας από τα έργα που οδηγούν στο θάνατο, για να μπορέσουμε να λατρεύουμε τον Ζωντανό Θεό;
Πόσο χρόνο χρειάζονται ακόμη οι αξιωματούχοι Σου για να αντιληφθούν ότι με το να απορρίπτουν τις φιλεύσπλαχνες επεμβάσεις Σου γίνονται χωρίς να το ξέρουν συνεργάτες με τον κυβερνήτη του θηρίου και τους οπαδούς του;
Πολυεύσπλαχνε Κύριε, βρήκες τρόπο να μας προειδοποιήσεις όλους για εκείνον που ισχυρίζεται με καμάρι ότι είναι Θεός. Δες όμως τώρα πώς λυσσομανούν εναντίον σου για να κλείσουν τα στόματα εκείνων που Σε δοξολογούν.
Κύριε και Ουράνιε Βασιλιά μας, σπεύσε σε βοήθειά μας! Φανερώσου με δύναμη σ' αυτούς τους καιρούς της μεγάλης θλίψης."
Και τότε, θα εφαρμοστεί φοβερή καταπίεση σαν διάταγμα, μολονότι στην αρχή ούτε λέξη δεν θα είναι σε γραπτή μορφή. Ο άγιος λαός και οι επίλεκτες ψυχές Μας συνεχώς θα ποδοπατούνται και θα συντρίβονται, αφού είναι οι απεσταλμένοι Μας μέσω των οποίων αποκαλύπτουμε τα σχέδια των πονηρών δυνάμεων, για να προειδοποιήσουμε το λαό Μας. Δεν πάψαμε να τους προειδοποιούμε από την αρχή του φιλεύσπλαχνου Καλέσματός Μας ότι οι πονηρές αυτές δυνάμεις που Μας προκαλούν, σχεδιάζουν να μεταβάλουν τους καιρούς και το Νόμο.
Και τότε θα έρθει ο καιρός που οι δικοί Μας δεν θα έχουν λόγο πάνω στις δυνάμεις αυτές του Σατανά και στα στρατεύματα του σκότους, και πάλι δεν θα καταλαβαίνουν, ακόμη κι όταν θα δουν με τα μάτια τους το ξίφος να υψώνεται εναντίον του Σταυρού. Ο κυβερνήτης των πονηρών δυνάμεων θα Τον καταργήσει από τους δημόσιους χώρους και μαζί με το θηρίο και όλους τους οπαδούς του θα συνεχίσουν το σχέδιό τους της αποχριστιανοποίησης του λαού Μας. Και τότε ακόμη, οι αξιωματούχοι Μας θα παραμείνουν τυφλοί και θα συνεχίσουν να αγνοούν τις φιλεύσπλαχνες επεμβάσεις Μας, γινόμενοι συνεργάτες εν αγνοία τους με εκείνους που κήρυξαν πόλεμο εναντίον του Σταυρού.
Και τότε, όταν θα αντιληφθούν ότι αμάρτησαν και ότι οι συνεχείς συζητήσεις τους για το ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να αναχαιτίσουν και να αναγκάσουν τους προφήτες Μας να σωπάσουν, βοηθούσαν τον εχθρό, θα ομολογήσουν: "Κύριε, αμαρτήσαμε και ανομήσαμε επειδή προδώσαμε τη διδασκαλία Σου. Δεν ακούσαμε τους αγγελιαφόρους Σου και δεν τους πήραμε στα σοβαρά! Μίλησαν εξ ονόματός Σου στους λαούς όλων των χωρών. Η σωτήρια δικαιοσύνη ανήκει σε Σένα. Αλλά εμείς δεν ακούσαμε..." Αυτά τα λόγια θα ακούσουμε.
Βλέπετε, όσο κι αν εξεταστεί το παιδί Μας και βγει αληθινό, αφού θα φέρει όλα τα απαραίτητα σημάδια και τις ευλογίες που πηγάζουν από ψηλά, οι συνωμότες θα συνεχίσουν με θρασύτητα τα πονηρά τους σχέδια.
Σε κάθε έθνος θα τοποθετήσουν από έναν κυβερνήτη και θα ευχαριστιούνται να πράττουν το κακό. Εμείς όμως στο πλευρό της θα βάλουμε έναν άρχοντα από τις Ουράνιες Αυλές Μας, έναν άρχοντα από τις υψηλότερες βαθμίδες για να είναι φύλακάς της, να την βοηθά να ανακαλύπτει τα ψεύτικα λόγια και τις διεστραμμένες καρδιές. Φίλοι, επαναστάτες και αμαρτωλοί, θα κληθούν όλοι μαζί και θα ξεσκεπαστούν και το χρυσαφένιο Μας ρυάκι θα απλωθεί μέσα στους κύκλους τους.
Κι εμείς στο μέσον τους, θα καλέσουμε τον καθένα με το όνομά του: " Να, ο Κύριός σου, ο Αληθινός Νυμφίος σου, που έρχεται με δύναμη. Μα δεν άκουσες ότι ο βραχίονάς Μου μπορεί να υποτάξει τα πάντα σε Μένα; Θα σου στερήσω τώρα την αγκαλιά Μου εξαιτίας του ότι σφαγίασες το Σώμα Μου; Ή θα σου στερήσω τη φιλεύσπλαχνη Αγάπη Μου και την Αγαθότητά Μου και δεν θα σε βγάλω από την απάθειά σου; Α όχι! Η Αγάπη Μου Με ωθεί επίσης να σε σώσω και δεν θα σου στερήσω την αγκαλιά Μου ούτε θα σου στερήσω τη γλυκύτητά Μου, επειδή αν σου την στερούσα, θα πέθαινες."
Η αιώνια και Αγία Σοφία Μας, που είναι γλυκύτερη κι από μέλι, θα δελεάσει τις καρδιές τους, ώστε να πλημμυρίσουν οι καρδιές τους από τη γλυκύτητα της Σοφίας και να ομολογήσουν:
"Υπάρχει ένας Θεός, μια πίστη και μια Εκκλησία!"
Τα λόγια αυτά θα είναι σα μελωδικός ύμνος στα αυτιά Μας. Αυτός θα είναι ο Θρίαμβός Μας". Να τι είπαμε όταν συναθροίσαμε τις Βασιλικές Αυλές στον Ουρανό.
Ευαρεστηθείτε να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε Μένα και στις θεϊκές Μου επεμβάσεις. Κι εσείς που λέτε: "δεν χρειαζόμαστε να δούμε θαύματα", σας λέω: "Βάλτε το χέρι σας στο στόμα σας και μη βλέπετε τη φιλεύσπλαχνη επέμβασή Μου σαν επίθεση, παραχωρήστε στο λαό Μου τη χάρη να σωθεί με τα θαυμαστά έργα που επιτελώ στη ζοφερή σας εποχή.
Κάνετε λοιπόν αυτό που είναι σωστό, δηλαδή συμπορευθείτε ταπεινά με Μένα, το Θεό σας."
Βασούλα Μου, μάθε ότι τα πάντα υποτάσσονται στο Σκήπτρο Μου. Έλα και στοχάσου τη σωτήρια Δικαιοσύνη Μου.
Πώς γίνεται και δεν πίστεψαν ή δεν κατάλαβαν τη γλώσσα Σου; 11
Δεν κατάλαβαν τη γλώσσα του Νυμφίου επειδή μίλησα με όρους του Πνεύματός Μου και όχι με όρους που τους δίδαξε η ανθρώπινη σοφία.
Γι' αυτό αγαπημένη Μου, σκέψου με τον τρόπο που σκέπτομαι Εγώ και ύμνησέ Με με χαρά και μην ακούς αυτούς που δεν ανταποκρίθηκαν στον Ύμνο της Αγάπης Μου. Πίστευε στις Γραφές που λένε: "πόσο ωραία είναι τα πόδια εκείνων που φέρνουν το χαρμόσυνο μήνυμα..."12
Οι Γραφές ποτέ δεν ψεύδονται. Μείνε μπολιασμένη πάνω Μου...

1 Εβρ.4:16.
2 Τον Πατέρα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα.
3 Πνευματικά νεκροί.
4 Μόλις ακούστηκε αυτό το "αλλά", όλοι οι Άγγελοι και οι Άγιοι κατάλαβαν φαίνεται πριν να ακούσουν τα υπόλοιπα, επειδή με τον τρόπο που ειπώθηκε, ήξεραν ότι θα ακολουθούσαν δυσάρεστα νέα, και αμέσως τα πρόσωπά τους σοβάρεψαν.
5 Αυτός και οι οπαδοί του είναι οι σκοτεινές δυνάμεις του κακού στους καιρούς μας που κυριαρχούν στον κόσμο και μάχονται τη Θεότητα του Ιησού Χριστού, και το Θεό Πατέρα. Μάχονται επίσης και τον Σταυρό.
6 Α Μακκ.7:17.
7 Αποκ. 11: 7-8.
8 Οι δυνάμεις του κακού "σκοτώνουν" με συμβολικό τρόπο τους απεσταλμένους του Χριστού και της Παναγίας με συμβολικό τρόπο, αρνούμενοι το γεγονός ότι ο Ιησούς και η Παρθένος Μαρία μιλούν με την ιδιότητα των δυο μαρτύρων.
9 Των πονηρών δυνάμεων.
10 Από την αποστασία.
11 Ρωμ. 10:16.
12 Ρωμ. 10:15