Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ...ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝ ΘΕΩ ΖΩΗ-Ο ΘΕΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ( Νο1 ) ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ

EΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 
ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 
ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

14 Αυγούστου, 2001


Ο Γιαχβέ μου μας κοιτάζει από το θρόνο Του ψηλά,
κοιτάζει τον καθένα μας, μας εξετάζει.

Ποιος από μας είναι έτοιμος να προσφέρει
στον Πατέρα μας ένα στεφάνι από αρετές;

Ποιος από το λαό Σου, Γιαχβέ μου,
σκαρφαλώνει στο άγιο βουνό Σου;

Πόσοι λένε την αλήθεια
από τα βάθη της καρδιάς τους;

Ποιος είναι άψογος;

Με βοήθησες και συνεχίζεις να με βοηθάς,
αφού η ψυχή μου μες στην αθλιότητά της,
διαρκώς Σου φωνάζει για βοήθεια.

Αν απόστρεφες, έστω και για ένα λεπτό,
το άγιο πρόσωπό Σου από μένα,
θα μίκραινε η ζωή μου και θα κυλούσε
στο ζοφερό σκοτάδι.

Είσαι το Φως μου, η Γιορτή μου,
η Θεότητα που με κρατάει ζωντανή.

Θα παραμείνω ζωντανή
όσο Εσύ θα ανασαίνεις μέσα μου.

Μέσα στην άφατη ευσπλαχνία Σου
μου παραχώρησες πολλές χάρες.
Με αξίωσες να μπορώ να Σε καλώ
όποτε θέλω και να συνομιλώ μαζί Σου,
ένα δώρο που είναι δύσκολο
να το πιστέψουν οι άλλοι.
Ω Κύριε, βοήθησέ με να αποδέχομαι
όλες τις κατηγορίες τους!
Ειρήνη σε σένα, μικρό λουλούδι, δικό Μου.

Γιατί να μην αισθάνομαι ελεύθερος να σου μιλώ; Ή μήπως τώρα θα πρέπει να συμβουλεύομαι τους ανθρώπους;(...)1 Δεν είναι μόνο αυτό... Νιώσε ελεύθερη να Με καλείς όποτε θέλεις. Εγώ, ο Γιαχβέ, σου έδωσα το δώρο αυτό. Είμαι ελεύθερος να δίνω σε όποιον θέλω και όσο θέλω! Χαροποίησέ Με, κόρη Μου, με το να Με έχεις στο νου σου αδιάκοπα.2

Εγώ τον έβαλα στο δρόμο σου. Κάθε βήμα που κάνεις στο Όνομά Μου, το ευλογώ. Κάθε ήχος που προφέρει το στόμα σου και Με αφορά, τον ευλογώ. Κοίτα, έχε περισσότερη εμπιστοσύνη. Εγώ έβαλα τα λόγια Μου στο στόμα σου, έχε λοιπόν θάρρος. Συνέχισε να κάνεις το καλό. Η καλοσύνη πηγάζει από Εμένα.

Έλα, θα συνεχίσουμε το έργο Μου σε αυτό το επίπεδο.3 Επίτρεψέ Μου να σε απασχολήσω για λίγο ακόμη. Κάθε λόγος προέρχεται από Εμένα. Σε διάλεξα για κατοικία Μου, μην αφήνεις λοιπόν την καρδιά σου να θλίβεται για κείνους που σε κατηγορούν. Εγώ ο Δημιουργός σου, είμαι μαζί σου, νιώσε λοιπόν ευτυχής. Μην το ξεχνάς ποτέ... Είσαι πολύ μικρή για να το καταλάβεις... Ποτέ μην αμφιβάλλεις, έλα.

1 Εδώ είπα κάτι στον Γιαχβέ, το Θεό μου.
2 Στο σημείο αυτό μου ήρθε η εικόνα κάποιου γνωστού μου ιερέα.
3 Αυτό το επίπεδο οδηγιών.
 

22 Μαΐου, 2012

(Μήνυμα για την Κύπρο)
"Εγώ είμαι η Πύλη της Ελπίδας όπου υπάρχει απελπισία, της Χαράς όπου υπάρχει θλίψη, της Παρηγορίας όπου υπάρχουν βάσανα. Εγώ είμαι η Θύρα της Ζωής όπου υπάρχει ο θάνατος. Θα μιλήσω στην καρδιά τους, οδηγώντας τους έξω από την ερημιά τους και με μεγάλη στοργή θα φροντίσω τα πρόβατά Μου. Δεν θα είμαι σκληρός μαζί τους και θα ακούσω τους ταπεινούς όταν Μου ζητήσουν να τους συγχωρήσω.
Πράγματι πολλοί από σας λησμόνησαν τη διδασκαλία Μου,  και Με λησμόνησαν, όμως, Εγώ ποτέ δεν σας λησμόνησα, παρότι αχ, πολλοί από σας αμάρτησαν απέναντί Μου… Ελάτε κοντά Μου και μάθετε πως είμαι ο Καλός Ποιμένας. Είμαι η ισχυρή σας προστασία, το δυνατό σας στήριγμα που ζωογονεί το πνεύμα σας και φωτίζει τα μάτια σας. Δίνω θεραπεία, ζωή και ευλογίες. Είμαι τα Πάντα.
Ελάτε κοντά Μου και μιλήστε Μου απ’ την καρδιά σας, και θα σας ακούσω. Μετατρέψτε τη ζωή σας σε μια αδιάλειπτη προσευχή και χαροποιήστε Με. Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε και διορθώστε τον τρόπο της ζωής σας. Εξαγνισθείτε με τη μετάνοια και μη σπαταλάτε πια το χρόνο σας με γήινα πράγματα που φθείρονται, στρέψτε αντίθετα, τα μάτια σας στον Πλούτο Μου που δίνει ζωή. Κάνετε ό,τι μπορείτε για να ζείτε άγια και ειρηνικά με όλους. Να είστε τέλειοι όπως ο Ουράνιος Πατέρας σας είναι τέλειος, και οι αμαρτίες σας δεν θα δυναστεύουν πια στη ζωή σας. Να ζείτε με τη χάρη μια Αληθινή Ζωή με Μένα, τον Θεό σας, και θα σβήσω τη δίψα σας. Εγώ, ο Ιησούς Χριστός, ευλογώ τον καθένα σας. IC»

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ο στόχος σας λοιπόν πρέπει να είναι η αγάπη επειδή στο τέλος θα κριθείτε με το μέτρο της αγάπης και όχι της ευγλωττίας σας ή των γνώσεών σας, ή κάποιας θυσίας σας ή των δώρων που Εγώ, μέσα στην Αγαθότητά Μου σας δώρισα. Θα κριθείτε με το μέτρο της αγάπης σας. Τα χαρίσματα που σας έδωσα ήταν για να οικοδομήσετε την Εκκλησία.


ΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 
ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 
ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

22 Ιανουαρίου 1998
Ινδία

Λουλούδι Μου, τούτη εδώ η γη ας πανηγυρίσει. Είθε όλο αυτό το έθνος στο οποίο σε έστειλα να θαυμάσει τα έργα Μου και να πλημμυρίσει από την χάρη Μου. Οι ευλογίες Μου είναι πάνω σε τούτο το λαό... Μπροστά στους αγγέλους Μου και τους αγίους Μου, τους λέω: "Εγώ, ο Ιησούς Χριστός, ο Υιός του Θεού και Σωτήρας, είμαι η βοήθειά σας και η πανοπλία σας. Στραφείτε προς Εμένα και μελετήστε όλες τις Εντολές Μου. Μάθετε να είστε τίμιοι και απαρνηθείτε τον εαυτό σας. Η επιστροφή Μου επίκειται. Μη λέτε, "Δεν έχω καταφύγιο." Εγώ είμαι το καταφύγιό σας και η καρδιά Μου το αναπαυτήριό σας.
Επειδή Μου είσαι τόσο ακριβή, Ινδία, έστειλα και σε σένα τους σπόρους Μου1 για να τους σπείρεις στη γη σου, και η σοδειά θα είναι πλούσια και άφθονη αν βάλεις τα δυνατά σου να δουλέψεις τη γη. Και η γη σας θα ανταποκριθεί στο σπόρο και τότε όλοι θα γνωρίσουν την Αγάπη Μου και θα ανταποκριθούν στο Κάλεσμά Μου. Μη δειλιάζετε, ελάτε κοντά Μου με προσευχές, χρειάζομαι ένθερμες προσευχές από την καρδιά σας για τη μεταστροφή του κόσμου. Με αυτό τον τρόπο θα Με ευχαριστήσετε. Σήμερα ακούσατε τη Φωνή Μου2 και σας το λέω: μην αμφιβάλλετε και μη σκληραίνετε τις καρδιές σας, γιατί η Χάρη μου περνάει τώρα πάνω σας.
Να είστε ένα στο Όνομά Μου 
(Αργότερα, στις 3.45 π.μ. με κάλεσε ο Ιησούς.)
Πες τους: Αυτό που χρειάζομαι είναι αγάπη, συμφιλίωση και πνεύμα συγγνώμης. Ναι, θέλω να Μου αποδείξουν την αγάπη τους για Μένα. IC
Είμαι μαζί σου...

1 Ο Ιησούς εννοεί τα μηνύματα της "Αληθινής εν Θεώ Ζωής".
2 Με τα μηνύματα. 

26 Ιανουαρίου, 1998
Ινδία

Εγώ είμαι. Γράψε, Βασούλα Μου, τα λόγια Μου γι' αυτό το Έθνος:
Σας δίνω την Ειρήνη Μου... Η Ειρήνη που σας κληροδοτώ ας παραμείνει μαζί σας και ας σας περιβάλει. Μη φοβάστε και μη λέτε: "Τι πρέπει να κάνω, Κύριε;"
Ινδία, αχ Ινδία, πρόσφερέ Μου την καρδιά σου και προσευχήσου ειλικρινά στο Σωτήρα σου μεσ' από την καρδιά σου. Οι προσευχές σου θα εξαγιάσουν την ψυχή σου καθώς και τις ψυχές των άλλων. Να προσεύχεσαι αδιάλειπτα και τότε ο διάβολος θα τραπεί σε φυγή... Μείνε ενωμένη μαζί Μου και ρίζωσε σε Μένα και τότε κανείς και τίποτε στον κόσμο αυτό δεν θα μπει ανάμεσα σε σένα και σε Μένα.
Η μεγάλη Μου Επιστροφή επίκειται. Ήρθα μέχρι το κατώφλι σου με την Καρδιά Μου στο Χέρι. Πάρε την, Ινδία, και βάλε την μέσα στη δική σου καρδιά. Ήρθα με το μήνυμα Μου. Προσκαλώ το έθνος σας να στρέψει τις καρδιές του προς το Θεό και να ζήσει άγια. Είμαι ο Θεός και ο Κύριος. Διαδώστε τον Ύμνο της Αγάπης Μου και φυτέψτε αμπελώνες όπου κι αν πάτε. Καλλιεργήστε τη γη σας και μη διστάζετε. Μη φοβάστε τις θύελλες που μπορεί να ξεσπάσουν πότε- πότε. Εγώ είμαι μαζί σας... Η Ιερή Μου Καρδιά είναι το καταφύγιό σας, ελάτε λοιπόν να αφιερώσετε τους εαυτούς σας και τις οικογένειές σας σ' Εμένα και στην Άμωμη Καρδιά της Μητέρας σας. Εγώ, ο Ιησούς Χριστός, σκοπεύω να παραμείνω στη χώρα σας και να την αγιάσω. Γι' αυτό σας καλώ όλους να αφιερώσετε τη χώρα σας στις δυο Καρδιές Μας. Μείνετε πιστοί σ' Εμένα και ενωμένοι στο Όνομά μου.

Σας ευλογώ, μικρά Μου παιδιά. 

25 Φεβρουαρίου, 1998

Γιαχβέ,
κάνε η αγάπη μου να είναι
τόσο συνυφασμένη με τη δική Σου,
που να μπορείς να πεις:
"Καλώς ήρθες στον Οίκο Μου."
Ισχυρίζομαι ότι η αγάπη αυτή είναι
συνυφασμένη και με το Θείο Θέλημά Σου και
δεν αρκεί μόνο να καταλαβαίνουμε τα Λόγια Σου,
αν δεν ενεργούμε σύμφωνα με αυτά, Κύριέ Μου.
Βασούλα Μου, η σκιά του θανάτου που πλανιέται πάνω από τη γενεά σου - μια σκιά που μπορεί να την βυθίσει στα έγκατα της αβύσσου - σκεπάζει τώρα ένα μεγάλο μέρος της. Αλίμονο σ' αυτούς που βολεύονται τόσο αναπαυτικά και νιώθουν ασφαλείς τώρα. Αυτοί είναι που παριστάνουν το Θεό και λένε: "Ο Γιαχβέ δεν έχει καμιά δύναμη επάνω μας." Κάθονται με σιγουριά πάνω στο θρόνο τους και δηλώνουν πως κανείς δεν μπορεί σε αξία να τους φτάσει. Χρειάζεται άραγε να πω περισσότερα; Η αγάπη λείπει από μέσα τους...
Εγώ θα μιλώ και εσύ θα γράφεις.
Προσευχήσου να αντηχήσουν τα λόγια Μου καθαρά για να τα ακούσουν όλοι. Σου εμπιστεύθηκα ένα από τα ευγενέστερα Έργα Μου στους καιρούς σας. Αυτό το θείο Έργο έχει ανατεθεί σε σένα. Ναι, ήταν θέλημά Μου να σου το δώσω και να το εναποθέσω με πολλή αγάπη στα χέρια ενός απλού παιδιού, που θα εξαρτιόνταν πλήρως από Εμένα. Αυτή τη στιγμή1 , δεν θέλω αυτή να είναι μια επίσκεψη περαστική από το Θρόνο Μου σε σένα, αλλά δώσε Μου εσύ το χρόνο σου και θα δεχθώ την προσφορά σου όπως δέχεται κανείς στεφάνια από γαρδένιες.
Αχ, Κύριέ Μου, η ουράνια Παρουσία Σου
συνοδεύεται από τα λεπτότερα αρώματα.
Δείξε μου λοιπόν, Κύριέ Μου,
το κάλλος του Προσώπου Σου
και κάλυψέ με το λαμπρό Σου Φως.
Κάνε με να ακούσω τη Φωνή Σου σαν
την πιο γλυκειά μελωδία, πιο γλυκειά
κι από χίλιες κερήθρες μέλι μαζί.
Έλα τότε να εισπνεύσεις το μύρο που βγαίνει από το Στόμα Μου.2 Ποια είναι η σημαία που έχω υψώσει επάνω σου;
Η σημαία που βλέπω υψωμένη επάνω μου είναι η Αγάπη.
Ναι, η αγάπη. Η αγάπη είναι πάνω από όλα. Όποιος αγαπά, πράττει το Θέλημά Μου. Αυτό είναι το κλειδί της εισόδου σας στην ουράνια Βασιλεία Μου. Αν ισχυρίζεστε ότι ζείτε ενωμένοι μαζί Μου και δεν έχετε αγάπη, τότε δεν μπορείτε να λέτε ότι ζείτε ενωμένοι μαζί Μου. Μια αληθινή ζωή μαζί Μου είναι το να ζει κανείς με τον ίδιο τρόπο που έζησε ο Χριστός.
Ακούσατε ότι δεν θα μπουν στη Βασιλεία Μου εκείνοι που φωνάζουν το Όνομά Μου, αλλά μόνο εκείνοι που θρεμμένοι από την αγάπη,3 πράττουν το Θέλημά Μου όσο βρίσκονται ακόμη στη γη. Πέστε Μου, σε τι χρησιμεύει ένα οπωροφόρο δένδρο που ποτέ δεν καρποφορεί; Ή σε τι χρησιμεύει μια άρπα χωρίς χορδές; Με άλλα λόγια, σε τι Μου χρησιμεύουν οι ύμνοι σας όταν λέγονται χωρίς αγάπη; Σε τι χρησιμεύουν οι θυσίες σας όταν προσφέρονται χωρίς αγάπη;
Ο στόχος σας λοιπόν πρέπει να είναι η αγάπη επειδή στο τέλος θα κριθείτε με το μέτρο της αγάπης και όχι της ευγλωττίας σας ή των γνώσεών σας, ή κάποιας θυσίας σας ή των δώρων που Εγώ, μέσα στην Αγαθότητά Μου σας δώρισα. Θα κριθείτε με το μέτρο της αγάπης σας. Τα χαρίσματα που σας έδωσα ήταν για να οικοδομήσετε την Εκκλησία. Το θεμέλιο σας και το οικοδόμημα των έργων και των χαρισμάτων σας ας είναι στερεωμένα πάνω στην αγάπη, για να μην υστερείτε σε καλά έργα. Ναι, επειδή ο καλός άνθρωπος κερδίζει την εύνοιά Μου.
Η Πόλη4 Μου θα υψωθεί πάνω στην ευλογία του Αγίου Πνεύματος... Και η θύελλα θα κοπάσει... Και τότε όλα τα πλάσματα πάνω στη γη θα ζουν μια αληθινή ζωή μαζί Μου και η αγάπη τους θα είναι τόσο συνυφασμένη με το Θέλημά Μου, που η ψυχή τους θα γίνει ο θρόνος της Σοφίας. Ναι, σ' αυτούς αναφέρεται η Γραφή όταν λέει: "η ψυχή του δίκαιου είναι ο θρόνος της Σοφίας." Επειδή η καρδιά που Με αγάπησε δεν στερείται θησαυρών. Όταν μίλησε το Πνεύμα Μου μέσα από το στόμα σου, περιστέρι Μου και είπε: "δεν αρκεί να κατανοούμε τα Λόγια Του αν δεν ενεργούμε σύμφωνα με αυτά." ήταν για να σας κάνω να καταλάβετε ότι αν η αγάπη σας δεν συμβαδίζει με το Θείο Θέλημά Μου, η πτώση σας θα είναι μεγάλη. Όσο είστε προσκολλημένοι στον εφήμερο αυτό κόσμο, ποτέ δεν θα αντιληφθείτε ότι το σώμα σας μπορεί να αιχμαλωτισθεί με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος, ώστε οι σκέψεις σας να γίνουν ευγενείς σκέψεις. Και τότε, με τέτοιες θεϊκές και ευγενείς σκέψεις, στην κατάσταση αυτή της θείας χάριτος, έχοντας απορροφήσει μέσα σας τη δύναμη της Θεότητας, μέσα σας θα συντελεστεί το έργο Μου και θα γίνει το Θέλημά Μου. Και όπως είπα κάποτε σε όλους σας, το επαναλαμβάνω: Θα έρθει καιρός και αυτή η ώρα πλησιάζει, που αν και θα βρίσκεστε ακόμη ανάμεσα στους ανθρώπους, ο νους σας θα βρίσκεται στον ουρανό και θα δοξολογεί την Τρισαγιότητά Μας.

Αν και το σώμα σας θα κινείται ανάμεσα στους ανθρώπους, η ψυχή και ο νους σας αιχμαλωτισμένοι από το Θέλημά Μου, φωτισμένοι από το ανώτερο Φως Μου, θα μοιάζουν αγγελικοί. Θα βρεθείτε να βαδίζετε στην Εδέμ, στον Παράδεισο ανάμεσα στους αγγέλους και τους αγίους Μου, επειδή η κοινωνία σας μαζί Μου θα είναι ολοκληρωμένη... Α! Κι Εμείς θα χαιρόμαστε να βλέπουμε σ'εσάς τον εαυτό Μας. Θα είστε η εικόνα του αόρατου Θεού. Θα αντικρίζουμε μέσα σας τον ουρανό.5Κι εσείς που θα Μας κατέχετε, θα μπορείτε να ζείτε τη ζωή που προσμέναμε από σας, μια ζωή που θα φτάσει, δια της τελείας σοφίας και πνευματικής αντίληψης, στην πλήρη και τέλεια γνώση του θεϊκού μου Θελήματος. Η ζωή που θα ζείτε, πολυαγαπημένα Μου παιδιά, εσείς που πλαστήκατε για τις αυτοκρατορικές Μας Αυλές, θα είναι σύμφωνη από κάθε άποψη με το Νου Μου. Εγώ θα σας αγιάσω, κι εσείς θα λάβετε τη δύναμη να γίνετε ολότελα αφοσιωμένοι. Όταν όλα αυτά τα πράγματα6 αναγγέλθηκαν στο Μήνυμα της Αλήθειας7 ελάχιστοι από σας κατάλαβαν τα λόγια Μου.
Σήμερα ο κόσμος ακούει αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα, βλέπει αλλά παράγει εικόνες που δεν καταλήγουν πουθενά. Όσο για εκείνους που φαίνονται να είναι κοντά στην Καρδιά Μου και κρατούν τα κλειδιά της Βασιλείας Μου, ακόμη κι αυτοί δεν έχουν καταλάβει. Κι όμως ποθούν διακαώς να Μου προσφέρουν προσευχές, ευχαριστίες, και μεταχειρίζονται αυστηρά το σώμα τους, όμοια με εκείνους τους οποίους στεφάνωσα με το στεφάνι της δόξας.8 Κι όμως, όταν η Θεϊκή Πνοή Μου9 φυσάει επάνω σας ένα άρωμα, μια γλυκειά ευωδία για να σας ανανεώσει, ναι, όταν το Άγιο Πνεύμα Μου κατεβαίνει από τα ύψη των ουρανών για να πυρπολήσει τη γη σαν βαπτιστικό φιλί, κάνουν ό,τι μπορούν για να σβήσουν τη φλόγα του Αγίου Μου Πνεύματος.
Σήμερα, όταν η Φωνή Μου γίνεται ακουστή, τους τρομάζει και χάνουν τα λογικά τους κι αμέσως κάνουν ό,τι μπορούν για να την χαμηλώσουν. Εγώ που είμαι η πηγή ανεκτίμητων θαυμάτων, είμαι έτοιμος να ανοίξω τους ουρανούς και να σας κάνω γνωστές τις μυστικές προθέσεις Μου: την έκχυση του Αγίου Μου Πνεύματος, την Επαγγελία που αναφέρει η Γραφή, σκοπός του οποίου είναι να ενεργήσει πάνω στη δημιουργία Μου όπως δεν ξανάγινε ποτέ στο παρελθόν, υψώνοντάς τους ως τον ουρανό και φέρνοντας καθετί πάνω στη γη όσο το δυνατό πλησιέστερα στον ουρανό. Εγώ, Βασούλα, ο οποίος καθοδηγώ τα πάντα και αποφασίζω με τη Θέλησή Μου, ουδέποτε αθέτησα μια υπόσχεση, είμαι όμως γνωστός ότι γκρεμίζω κάθε φραγμό διαίρεσης.
Γι' αυτό λοιπόν πρέπει να στηρίζετε την ελπίδα σας σε Μένα επειδή, όπως είπα, είμαι έτοιμος να γκρεμίσω, με τη δύναμη και τη χάρη του Αγίου Μου Πνεύματος, τους φραγμούς της διαίρεσής σας και να σας ενώσω, για τη δόξα Μου, σε ένα Σώμα. Και τότε η γενεά σας, έχοντας ξαναβρεί τα λογικά της, θα φωνάξει σε Εμάς:
"Λατρευτή Τριάδα!
Κράτησε τα μάτια μας προσηλωμένα
στη μια Καρδιά και δώσε στη ψυχή μας
αυτά που στερείται.
Δώσε μας το χρίσμα Σου,
ω, Αγία και Θεϊκή Τριάδα,
ρίχνοντας πάνω μας το μύρο σου,
για να μείνουμε άρρηκτα ενωμένοι
μαζί Σου, στο Θέλημά Σου, και
προετοίμασέ μας για την ένδοξη επικράτηση
της επίγειας Βασιλείας Σου,
κατά την οποία το Θέλημά Σου θα γίνει
η πεμπτουσία της καθημερινής μας ζωής
και το έμβλημα στο μέτωπο μας, και
η Αγάπη, σημαία πάνω από τα κεφάλια μας."
Αχ, κρίνο Μου, ο Πλάστης σου τα λέει αυτά, για να πας να πεις στους δικούς Μου:
"Ο Γιαχβέ, ο Κύριός Μου και
ο πιο σπλαχνικός Πατέρας,
θα μας ντύσει με την
αυτοκρατορική στολή Του,
και θα στολίσει τη γη με
τους κρυμμένους θησαυρούς
που με τόση ευσπλαχνία φύλαξε
για τους καιρούς μας."
Θα στολίσω τούτη τη γη με την Άνοιξη, τη δική Μου Άνοιξη. Ποια είναι η Άνοιξη του Γιαχβέ; Η Άνοιξή Μου, αγαπημένοι Μου, θα είναι όταν όλη η δημιουργία Μου θα λάμπει με φως λαμπρό. Με το βάπτισμα του εξαγνισμού, θα αναμορφωθείτε στην πρώτη σας εικόνα. Με αυτόν τον Εξαγνισμό, θα ποθείτε όλοι μια στενότερη κοινωνία αγάπης μαζί Μου και οι ψυχές σας φλογισμένες θα αναζητούν την Αλήθεια, την Οδό και τη Ζωή. Και μέσα στην Αλήθεια όπου θα γευθείτε μεθυστικά αρώματα, η ψυχή σας, προικισμένη με το Πνεύμα της Χάριτος, θα τελειοποιηθεί.Η ζοφερή σας εικόνα δεν θα υπάρχει πια επειδή Εγώ, ο Νυμφίος σας και ο στοργικότερος πατέρας, θα φέγγω επάνω σας.10
Η Αγάπη βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής για να αποκαταστήσει τη Βασιλεία Του. Αυτή θα είναι η επικράτηση της επίγειας Βασιλείας Μου και το θέλημά Μου θα γίνει στη γη όπως γίνεται στον ουρανό. Τώρα λοιπόν είναι καιρός για μετάνοια. Χρησιμοποιήστε σωστά τον καιρό σας, γιατί ζείτε σε πονηρούς καιρούς. Απαρνηθείτε το θέλημά σας και βρείτε κοντά Μου χάρη αναγνωρίζοντας το Θέλημά Μου. Α, Βασούλα, ευλογημένη από το Κάλεσμά Μου, σκόρπισε τα λόγια Μου σε ποτάμια Ελέους και Ελπίδας. Γίνε σαν το κρίνο την περίοδο αυτή της Σαρακοστής, αδιαφορώντας για τον εαυτό σου και άφησε τον Φύλακά σου να σε φροντίζει. Σβήσε ολότελα και γίνε σαν ρευστή ουσία, για να μπορείς να χυθείς μέσα σε Μένα, το Θεό σου, και να ενωθείς πνευματικά μαζί Μου... Εγώ, ο Θεός, θα σε συναντώ όποια ώρα της ημέρας θέλεις. Κάλεσέ Με όποτε θέλεις, αγαπημένη Μου. Ύψωσε λοιπόν το πνεύμα σου προς Εμένα υμνώντας Με με ευγνωμοσύνη και δόξασε το τρισάγιο Όνομά Μου για το χάρισμα που σου έδωσα: μια ορθάνοιχτη πύλη που οδηγεί σε Μένα. 
Κήπε της Πόλης Μου11
κράτος του Κράτους
άντλησε με χαρά από Μένα τη Ζωή.
Α! και εξαφανίσου μέσα στη Θεότητά Μου. Μην αφήνεις καμιά σκιά να διασχίσει το πνεύμα σου. Ο Κύριός σου σπλαχνικά σκύβει κοντά σου για να σε ντύσει με τον στολισμό της Αγάπης Του. Θα αυξάνομαι μέσα σου, γι' αυτό μην ενδίδεις στις αδυναμίες σου και Μου προκαλείς θλίψη αμφιβάλλοντας για την αγαθότητά Μου. Αγκάλιασε ολόψυχα την πολύτιμη δρόσο της θείας χάρης που οδηγεί το πνεύμα σου στο Ανώτερο Φως Μου. Η ίδια η Άνοιξη σε προσκαλεί.
Κύριέ μου, πολλοί μεγάλοι βασιλιάδες
θα χάριζαν ολόκληρο το βασίλειό τους
για μια σταγόνα από αυτές τις χάρες
που με τόση στοργή μου πρόσφερε
η άπειρη Θεϊκή Σου Αγάπη.
Θα έπαιρνα το θάρρος να συνεχίσω λέγοντας:
"Ναι! Ναι! Σε μια στιγμή παράφορης Αγάπης,
μου πρόσφερες άφθονες χάρες που τις
σκόρπισες αφειδώς πάνω σε τι; Σε μια ταλαίπωρη..."
Κι όμως είσαι η εκλεκτή Μου! Ακόμη και τότε,12 είδα μέσα στην ανθρώπινη αδυναμία σου αυτό που υπήρχε κάτω από την κρούστα της αμαρτίας, είδα κάτω από τα σκοτεινά αυτά στρώματα μια παιδική αγάπη, και η Καρδιά Μου σ' αυτή τη θέα συγκινήθηκε μέχρι δακρύων. Και μόνο αυτό αιχμαλώτισε το Έλεός Μου. Ήσουν υποδουλωμένη στην αμαρτία κι όμως μια λεπτή ροή αγάπης ξεπηδούσε από σένα πότε-πότε. Και τότε είπα: "Θα αναλάβω να καταστρέψω κάθε τι που δεν είναι δικό Μου, και να αναζωπυρώσω με τη φλόγα Μου ό,τι λίγο απομένει ακόμη από Μένα." Και με το ξεχείλισμα της λυτρωτικής Μου Ευσπλαχνίας, έπραξα σύμφωνα με το Θέλημά Μου. Έλα τώρα και γίνε σαν πύρινη δάδα μέσα σ' αυτό το σκοτάδι της γενεάς σου. Πλησίαζέ Με συχνά για να γευθείς τη γλυκύτητά Μου και να βιώσεις τις χάρες αυτής της εγγύτητας, αλλά τιμώντας Με συγχρόνως.
(Το παραπάνω μήνυμα μου δόθηκε κατά διαλείμματα και συνεχίστηκε πολύ αργότερα, μέσα στο Μάρτιο, αφού δεν είχε τελειώσει. Η αιτία ήταν τα πολλά ταξίδια για την αποστολή μου.)

Μάρτιος, 1998

( συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος).
Βασούλα, Εγώ, μαζί με τον Υιό Μου, τον Ιησού Χριστό και το Άγιο Πνεύμα, αφήσαμε επανειλημμένα τον ουράνιο ένδοξο Θρόνο Μας για να κατεβούμε στη γη αυτοπροσώπως, και σε επισκεφθήκαμε με τον τρόπο αυτό για να τυπώσουμε πάνω σου τον Ύμνο της Αγάπης Μας. Σου αναθέσαμε το καθήκον να μεταβιβάσεις τα θεϊκά λόγια Μας σε πολλά έθνη κι εσύ έκανες αυτό που σου ζητήσαμε να κάνεις. Άφησες σπίτι και οικογένεια, χώρα και ανέσεις προς χάριν του Ονόματός Μας, πολυαγαπημένη Μου, και γι'αυτό σου υπενθυμίζω την ανταμοιβή της αυταπάρνησης: και μόνο γι' αυτό θα ανταμειφθείς εκατονταπλάσια και θα κληρονομήσεις τη Βασιλεία Μου, δηλαδή την αιώνια ζωή. Κόρη Μου, στην οποία εμπιστεύθηκα τον τεράστιο αυτό θησαυρό, μη δίνεις προσοχή σε ανταγωνιστικές συζητήσεις που γίνονται στο Όνομά Μου. Γίνε σαν περιστέρι που σκίζει τον αέρα, πάνω από κάθε κραυγή και αναταραχή. Μην αποσπάσαι λοιπόν και μην αναστατώνεσαι από εξωτερικούς παράγοντες. Στρέψε το βλέμμα σου σ' Εμένα, ενθυμούμενη ότι είμαι δικός σου κι εσύ δική Μου. Μη δυσαρεστείσαι όταν λαβαίνεις λιγότερο ένδοξες χάρες13 από κείνες των πρώτων τριών χρόνων, επειδή ό,τι γίνεται σε σένα είναι για τη δική Μου δόξα. Για να σε διατηρήσω ταπεινή έκανα τη σοφή αυτή ενέργεια που για σένα ίσως να είναι ακατανόητη, αλλά αυτή Μου η ενέργεια σου έδωσε αμέσως την ελευθερία να έρθεις κοντά Μου και να εργαστείς ελεύθερα για Μένα. Η ενέργειά Μου σε έβαλε σε θέση να μπορείς να έρθεις κοντά Μου με τη δική σου θέληση, υψώνοντας τους λογισμούς σου σ' Εμένα, προσφέροντάς Μου ό,τι μπορείς. Και καθώς παρατηρούσα το σπόρο Μου να δίνει τη ζωή της για τη σωτηρία πολλών και να μη στηρίζεται σε κανένα άλλο παρά μόνο στο Σωτήρα της που έβγαλε την ψυχή της από την κοιλάδα του θανάτου και την οδήγησε σε στενή κοινωνία με την Καρδιά Του, χαιρόμουν για το σπόρο Μου.14 Πες Μου, μπορεί ο άνθρωπος να εξαπατήσει το Θεό;
Όχι, ποτέ.
Με το να ντύνεται κανείς στα λευκά15
δεν γίνεται πιο άγιος, ή ενάρετος, ή ειλικρινής.
Κι όμως πολλοί εξαπατούν τις καρδιές των παιδιών Μου, εξαπατούν Εμένα, με την ψευδολογία τους.16 Σε βεβαιώνω, όταν έρθει η Ημέρα Μου, θα αποκλειστούν από τη Βασιλεία Μου, γι' αυτούς τους λόγους επιβάλλεται κρίση.
Η χάρις Μου σε έκανε ικανή να διακρίνεις αυτό που προέρχεται από το Αληθινό Φως κι αυτό που προέρχεται από το σκοτάδι, όμως σε άφησα να δεις πόσο περισσότεροι έλκονται από το σκοτάδι παρά από το Φως. Σου τα είπα αυτά, ώστε όταν έρθει ο καιρός του ξεδιαλέγματος να θυμηθείς όλα όσα σου είπα...17
Δώσε τους χαιρετισμούς Μου στους φίλους σου. Οι φίλοι σου είναι φίλοι Μου, περιστέρι Μου. Πες τους αυτά που τους λέει ο πολυεύσπλαχνος Πατέρας τους: Πες τους πως αν παραμείνουν ενωμένοι μαζί Μου μέσα στην Αγάπη Μου, η χαρά τους θα είναι ολοκληρωμένη και οτιδήποτε πασχίσουν για χάρη Μου αλλά δεν καταφέρουν να το ολοκληρώσουν ή να το επιτύχουν εξαιτίας της ανθρώπινης αδυναμίας τους, Εγώ, σαν Πατέρας που είμαι, βλέποντας την ευγένεια των σκέψεών τους, θα λάβω υπόψη τις καλές προθέσεις τους, επειδή θέλησαν να Με ευχαριστήσουν. Γι' αυτό λοιπόν κι Εγώ θα τους χορηγήσω ό,τι στερούνται, ώστε πολλοί να πιστέψουν στο Έργο Μου και στον Θεϊκό Ύμνο της Αγάπης. Δεν θα πιστέψουν χάρη σε αυτούς, αλλά χάρη στην έκδηλη τελειότητα του Έργου που θα συντελεστεί με την Θεότητά Μου.18 Κι εσύ, περιστέρι Μου, ατένισε το Νυμφίο που σε ανύψωσε και με το Πνεύμα Του σε καθοδήγησε στην κλήση Του.19 Ψάλλε Μου ένα ψαλμό λέγοντας:
Κρήνη Ζώντος Ύδατος,φύλαξε την ψυχή μου σε καιρό θλίψης,
κράτησέ την προσηλωμένη στην Καρδιά Σου,
εκεί που οι Πηγές του Γιαχβέ δροσίζουν και
ευφραίνουν κάθε καρδιά που έρχεται να αναπαυθεί
στο βαθύτατο αυτό Κέντρο της Αγάπης.

Ιδού Εκείνος που με έντυσε
με τη βασιλική Του στολή20για να
προσελκύσει γενναιόδωρα το ένα έθνος
μετά το άλλο και να τα συνάξει σε ένα σώμα
γύρω από την υπερευλογημένη Αγία Τριάδα. 
Ιδού, η άπειρη Ευσπλαχνία που χαίρεται
πάντα με την ταλαίπωρη καρδιά μου,
σα να μην υπήρχαν άλλα πλάσματα εκτός από μένα.
Ας είναι αιώνια ευλογημένος ο Γιαχβέ. Αμήν.
Ναι, σου έδωσα τη Ζωή με τη θεότητά Μου, σβήνοντας τις ατέλειές σου. Και τώρα, δεμένη και αχώριστα ενωμένη με την ίδια τη Θεότητα, σε ευλογώ τριπλά στο Όνομά Μου. Είθε τα επιτεύγματά σου να φέρουν ευημερία σε όλη την ανθρωπότητα. Να τα επιτελείς αγιάζοντας το Όνομά Μου και να ζεις ειρηνικά με όλους.

1 Εδώ υπήρξε μια ελαφριά διστακτικότητα. Νόμισα ότι ο Θεός θα σταματούσε το μήνυμά Του και θα με άφηνε να φύγω, αλλά Εκείνος είπε τα ακόλουθα.
2 Ο Θεός σταμάτησε για λίγο, ύστερα άλλαξε ο τόνος της Φωνής Του.
3 Εδώ, αγάπη εννοεί επίσης τον Θείο Λόγο και την υπακοή σ' αυτόν.
4 Εδώ κατάλαβα ότι ο Γιαχβέ εννοούσε με τη λέξη "Πόλη" την επίγεια βασιλεία Του.
5 Έναν πνευματικό ουρανό
6 Αυτά που ο Θεός μας λέει τώρα.
7 Η Αγία Γραφή.
8 Οι Άγιοι.
9 Το Άγιο Πνεύμα.
10 Αποκ. 22:5
11 Ξαφνικά ο Γιαχβέ, ο γλυκύτατος Θεός μου, μίλησε συμβολικά. Φωτίζοντας το νου μου με έκανε να καταλάβω ότι "κήπος της Πόλης Μου" σημαίνει : "Βασούλα του Ιερού Μου", καθώς και "κράτος του Κράτους"
12 Ο Θεός εννοούσε πριν ακόμη μεταστραφώ, δηλ. πριν από το Θείο κάλεσμα.
13 Άμεσες απαντήσεις στις δικές Μου ερωτήσεις και σ' αυτούς που ρωτούσαν τον Κύριο, μέσω εμού. Επιπλέον, συνεχείς ευωδίες και οράματα της Παρουσίας Του.
14 Εδώ έγινε μια μικρή σιγή.
15 Ψευδοπροφήτες υπάρχουν πολλοί σήμερα, πολύ περισσότεροι από αυτούς που διάλεξε ο Θεός. Όμως ο Θεός το επιτρέπει αυτό για να δοκιμάζει τους ανθρώπους.
16 Ειδικά ένα άτομο που δεν παύει να προκαλεί το Θεό με τα ψέματα

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Όλα αυτά τα μηνύματα έρχονται από τον ουρανό και είναι εμπνευσμένα από Μένα.

ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 
ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 
ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

30 Ιουλίου, 1999

1
Έχε την ειρήνη Μου και έχε υπομονή. Έλα και πες:
"Πατέρα Πολυεύσπλαχνε,
αργώ να αντιληφθώ
το Θείο Θέλημά Σου."
Πες το.2
Να τι θέλω από σένα:
Ηρέμησε, νύφη Μου, και μην παραφορτώνεσαι με δουλειά. Έχει φυτρώσει μέσα σου ένα ρόδο, δροσερό και ανθισμένο, κι ενώ εσύ κάθεσαι σε σιωπηλή περισυλλογή και Μας στοχάζεσαι και ενώνεσαι μαζί Μας, το άρωμα του ρόδου σου Μας ευωδιάζει και Μας στέλνει ένα λεπτότατο άρωμα, ενώ Εμείς σε φροντίζουμε στέλνοντας μέσα σου τις ακτίνες Μας που το διατηρούν δροσερό και ανθισμένο. Αν πάψεις να Μας στοχάζεσαι, η ομορφιά του ρόδου σου θα μαραθεί... Γι΄ αυτό λοιπόν, ο Θείος Νυμφίος σου, σου λέει:
Μην αντικαθιστάς τη δική Μου στοχαστική ενατένιση με άλλα πράγματα που σε αποσπούν από τον κόρφο Μου. Μην επιτρέπεις σε όσους αντικρούουν ό,τι λες, αγαπημένη Μου, να σου υπαγορεύουν τις ιδιοτροπίες τους, γιατί σου έχω στείλει έναν από τους εκλεκτότερους αγγέλους των αγγελικών Μου χορών, για να σε οδηγήσει σε Μένα. Αυτός ο ουράνιος άρχοντας σε απομάκρυνε από τον κόσμο για να σε εισάγει μαζί Του στις ουράνιες Αυλές Μου.
Είναι πολύ μικρή η ανθρώπινη καρδιά για να κατανοήσει όλα όσα έκανα για σένα, ιδιαίτερα στους τόσο πονηρούς καιρούς σας που πάρα πολλοί μορφωμένοι παριστάνουν τους σοφούς.
Σου έχω στείλει, όπως σου είπα, για να σε συνοδεύει στην αποστολή σου, έναν ουράνιο άρχοντα που τον ακολουθούν και άλλες αγγελικές δυνάμεις, όπως συνήθως κάνω γι'αυτούς που έχω επιλέξει. Μετά την είσοδό σου στις ουράνιες Αυλές Μου, σε δελέασα με ποίηση και θρησκεία και σε έκανα άρπα Μου. Σε άφησα να δοκιμάσεις τις τέρψεις που μπορούσε να σου προσφέρει η Ματιά Μου. Την έριξα πάνω στα μάτια σου σα χρυσαφένια λάμψη και τα πλημμύρισα με το Φως Μου.
Ο υπερβολικός Μου ζήλος να σου διδάξω τη Σοφία, με έκανε να παραβλέψω την αδυναμία σου. Όπως ακριβώς κάθε μαθητής αρχίζει το σχολείο μαθαίνοντας το αλφάβητο, σου έμαθα το αλφάβητό Μου που είναι να δώσεις όλη σου την προσοχή στο Λόγο Μου.
Επέτρεψα στα μάτια σου να δουν την ένδοξη μεγαλοπρέπειά Μου. Σου εμπιστεύθηκα κάτι που υπερβαίνει κάθε γνώση.
Να επαγρυπνείς γιατί ο εχθρός σου θα 'θελε να σε δει να εγκαταλείπεις την αφοσίωσή σου σε Μένα και να σε ελέγχει φορτώνοντάς σε υπερβολικά με δουλειά, όπως ένα παραφορτωμένο πλοίο που βυθίζεται. Εσύ που είσαι το πλοίο Μου και μεταφέρεις τον Θεϊκό Μου Θησαυρό, μην παραφορτώνεσαι με κίνδυνο να βυθιστείς. Θέλω να σε βλέπω ευτυχισμένη και να Με στοχάζεσαι περισσότερο. Το έργο της μαρτυρίας σου δεν τελείωσε. Θα σε αφήσω τώρα να βυθιστείς ακόμη μια φορά στις Θεϊκές Μου Πηγές, δίνοντας στην ψυχή σου ανάπαυση.3
Α, πώς μπορώ να λησμονήσω τη στιγμή που σε πλησίασα... Με τη μεγαλύτερη προσοχή, για να μη σε τρομάξω και φύγεις, στάθηκα δίπλα σου. Και με τη μεγαλύτερη λεπτότητα σου φανέρωσα την Αγάπη Μου που μέχρι τότε σου ήταν τελείως άγνωστη. Ποτέ πριν δεν είχες μάθει για το άπειρο Έλεός Μου, ούτε για την άβυσσο της Αγάπης Μου.
Χαίρε λοιπόν, κόρη Μου, και ξαλάφρωσε πάνω Μου τα προβλήματά σου κι αυτό ας γίνει μάθημα και στους άλλους που σηκώνουν περισσότερα απ' ό,τι μπορούν να σηκώσουν. Δεν θέλω να αποκάμεις, για να είσαι παραγωγικότερη και αποτελεσματικότερη για το Έργο Μου. Έχω πει ότι δεν πρέπει να καθυστερείς το Έργο Μου και ότι θα πρέπει να ακολουθείς μόνο το δικό Μου βήμα.
Όλα αυτά τα μηνύματα έρχονται από τον ουρανό και είναι εμπνευσμένα από Μένα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν επωφελώς για τη διδασκαλία και για τη διόρθωση των λαθών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να οδηγήσουν την Εκκλησία στην Ενότητα και να διαπαιδαγωγήσουν τους ανθρώπους σε μια ζωή όπως τη θέλει ο Θεός. Σας δίνονται για μια καλύτερη επεξήγηση4 της Αποκάλυψης5 που σας έχει δοθεί. Είναι μια ανεξάντλητη πηγή εκπληκτικής χάρης για όλους σας, για να σας ανανεώσει.
Εγώ είμαι ο Ζωοδότης, ο Ανακαινιστής των πάντων. Εγώ είμαι η Πηγή του ουράνιου Μάννα. Ναι, πράγματι! Σε πλησίασα στην κατάσταση που ήσουν για να πραγματοποιήσω μια εκπληκτική και θαυμαστή ένωση μαζί σου. Ανάξια ήσουν και απείχες πολύ από την αξίωσή Μου για "αμοιβαιότητα αγάπης", κι όμως θελκτική μέσα στη μηδαμινότητά σου και στη δεκτικότητά σου απέναντι στη Φωνή Μου.
Άφησέ Με να το μοιραστώ αυτό μαζί σου. Από την ημέρα που πέθανες για τον εαυτό σου, σαν σημάδι της στενής φιλίας Μου σε έκανα νύφη Μου, για να σε έχω κοντά Μου και να σου ψιθυρίζω ορθές συμβουλές, ώστε να μπορείς κι εσύ να συμβουλεύεις τους άλλους. Σου χάρισα πλούσια τη στοργή Μου και την πατρική Μου αγάπη. Με ένα χείμαρρο Θεϊκής Γλυκύτητας, σου ζήτησα να ταξιδέψεις μαζί Μου και για χάρη Μου από το Βορρά στο Νότο και από την Ανατολή στη Δύση. Και όπως σου είπα και πριν, σου έδωσα για την προστασία σου πλήθος από αγγέλους και αρχαγγέλους, άρχοντες από τα ανώτερα τάγματα, για να σε συνοδεύουν στην αποστολή σου. Τους πρόσταξα να παραμείνουν στις περιοχές αυτές όπου σπάρθηκαν οι σπόροι Μου και να προστατέψουν ό,τι σπάρθηκε.
Δεν σε ανέθρεψα χωρίς λόγο στις βασιλικές Αυλές Μου και δεν σου χάρισα δώρα βασιλικά χωρίς λόγο. Τώρα, επωφελούμαι από τους κόπους σου και αποκομίζω τους θελκτικούς καρπούς των κόπων σου. Δίνω χάρες στους εκλεκτούς Μου για διάφορους λόγους: προορίζονται για το όφελος του λαού Μου, για το όφελος της Εκκλησίας Μου αλλά και για την αιώνια χαρά που αυτές οι επιλεγμένες ψυχές θα λάβουν από Μένα στον ουρανό.
Όσο για εκείνους που αμφισβητούν κάθε Μου λόγο και αρνούνται να ανοίξουν την καρδιά τους και να δουν το μεγάλο όφελος που αποκόμισε η Εκκλησία Μου, αρνούνται να δουν την Ευλογία και την Αγάπη Μου, θα κριθούν ανάξιοι αφού υποτίμησαν και υποτιμούν ακόμη και σήμερα τη Δύναμή Μου και το Έλεός Μου.
Σε είχα προειδοποιήσει, Βασούλα, να μην αποκάμεις ποτέ να κάνεις το καλό και να μάθεις να είσαι υπομονετική, επειδή θα έδρεπες στο τέλος και στην κατάλληλη ώρα ό,τι είχες σπείρει:
Να είναι το έργο σου αξιέπαινο και τίποτα να μην πάει χαμένο.
Να σου δίνουν θάρρος οι παρηγορίες Μου και να φωτίζουν την ψυχή σου.
Η πατρική Μου στοργή να είναι συνεχής τέρψη σου και εσωτερική αύρα στην ψυχή σου.
Οι Θεϊκές θωπείες Μου να σου είναι βάλσαμο για σένα, όταν η ψυχή σου είναι πληγωμένη ή κουρασμένη, που θα σε δυναμώνουν και θα σβήνουν κάθε λογής πίκρα που μπορεί να φυτρώσει μέσα σου.
Κάθε πνευματική άσκηση που κάνεις να μεγαλύνεται μέσα Μου, ώστε να λάβεις από Μένα απεριόριστες χάρες.
Να είμαι Εγώ η μοναδική σου αγάπη και πάνω απ' όλα.
Το στόμα σου να περιέχει το Μύρο6 που σου δόθηκε, ώστε γλυκά να διαλαλείς το Μεγαλείο Μου.
Είθε να εμφανιστείς μια μέρα ενώπιόν Μου τέλεια και τιμημένη στις Αυλές Μου...
Αγαπημένη Μου, το Όνομά Μου Γιαχβέ, όταν το προφέρεις, Με χαροποιεί σε τέτοιο βαθμό, που Με κάνει να κλίνω προς εσένα με μεγάλη στοργή και η χαρά Μου είναι ασυγκράτητη. Όλη η ουράνια Αυλή, παρασυρμένη από τη χαρά Μου, εξυμνεί ολόκαρδα και με μια φωνή την παράφορη αγάπη Μου για σένα και την πατρική Μου στοργή. Με εξυμνούν για το Άπειρο Έλεος που έχω για τη Δημιουργία Μου. Και τώρα, ας ακούσω από σένα τρία "Κύριε Ελέησον"...
Κύριε ελέησον, Κύριε ελέησον, Κύριε ελέησον...
Το Έλεός Μου σου το δίνω καθώς και τις ευλογίες Μου. Να το θυμάσαι, μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να παρακουράζεται. Εγώ, ο Θεός, θα συνεχίσω να σε φυλάω μέσα στη Δύναμή Μου και στη Χάρη Μου.
Γιαχβέ είναι το Όνομά Μου.

1 Μιλάει ο Θεός Πατέρας.
2 Το είπα.
3 Πιστεύω επίσης ότι ο Θεός θέλει να είμαι απομονωμένη μαζί Του επειδή τα λόγια Του είναι μάλλον προσωπικά.
4 Άκουσα συγχρόνως "κατανόηση".
5 Της Αγίας Γραφής.
6 Μύρο εδώ σημαίνει " Όνομα", το Όνομα του Θεού. 









6 Οκτωβρίου, 1999

Υψώνω την ψυχή μου στον Κύριο,
για να εισδύσει στα βάθη του Πατέρα μου
και να γευθεί τη Γλυκύτητά Του.
Η καρδιά Μου όμως είναι πολύ μικρή για να
συλλάβει Εκείνον που περικλείει όλα τα όντα,
κι ακόμη πιο μικρή όταν προσπαθεί να καταλάβει
πώς Αυτός που υπερβαίνει όλους τους αιώνες και τα
σύμπαντα, Αυτός που είναι σφραγισμένος και απρόσιτος,
γίνεται σε μένα ασφράγιστος και προσιτός, και κατανοητός.
Η Τέλεια Φιλανθρωπία Του μου επιτρέπει
να δοκιμάσω τη Γλυκύτητά Του, κάνοντας
την ψυχή μου να ακτινοβολεί από την Επίσκεψή Του.
Βασιλικώτατο Θαύμα των Θαυμάτων,
Σε αγαπώ, μίλησέ μου, Σε παρακαλώ...
Αχ Βασούλα, είμαι κατ' ουσίαν αόρατος, όμως αφήνομαι να γίνω αντιληπτός από εκείνους που επιλέγω να γίνω αντιληπτός. Με έπιασες ποτέ με το χέρι σου;
Ναι...
Με ποιο τρόπο έπιασες το Θεό σου;
Αυτό έγινε σε ένα όραμα που ευαρεστήθηκες
να μου δώσεις, να πιάσω το χέρι Σου.
Το αριστερό Σου Χέρι για να είμαι πιο ακριβής.
Ένιωσα τα δάχτυλά Σου, και όλο Σου το Χέρι
είναι αυτό που λέμε: ενός αριστοκράτη.
Λεπτά και μακριά δάχτυλα.
Επιπλέον, Σε έπιασα και με άλλο τρόπο,
Αγαπημένε μου, έπιασα την Παρουσία Σου.
Σε έπιασα για να σε κάνω δικό μου.
Τράβηξα το Έλεός Σου με την ίδια μου την αθλιότητα
κι Εσύ, Φιλάνθρωπε Θεέ, ακατανόητο Έλεος,
με πλησίασες και μου πρόσφερες τον εαυτό Σου.
Ναι, επειδή δεν Με είδες με τα σωματικά μάτια, αλλά με τα μάτια της καρδιάς και Με έπιασες με αόρατο τρόπο...
Το Πνεύμα που είναι ο Δάσκαλός σου και το Λυχνάρι σου, σε ανυψώνει στις Ουράνιες Αυλές Μου για να ατενίζεις αυτό που μάτι δεν έχει δει και να ακούς αυτό που αυτί δεν έχει ακούσει. Εγώ είμαι η οικογένειά σου. Στηρίξου λοιπόν στη Δύναμή Μου.
Σε έχω κάνει συγκληρονόμο Μας, συμμέτοχο στη θέωση με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος. Αυτή η πρόσκληση απευθύνεται και σε όλους όσους έχουν πεθάνει για τον εαυτό τους και έχουν ενωθεί μαζί Μας και γίνονται με αυτή την θεία ένωση αγάπης, συγκληρονόμοι με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος. Όπως σου έχω πει πολλές φορές, από την άπειρη Αγάπη Μου σε ονόμασα Παρασκευή1 και δίκαιο κήρυκά Μου, μόνο δια της χάριτος. Και όπως τον καιρό των προγόνων σου, σου έδωσα ένα πνευματικό χάρισμα, το χάρισμα της προφητείας. Σε πρόσταξα να μιλήσεις στο Όνομά Μου και να διακηρύξεις άφοβα και καθαρά όλα όσα σου δίδαξα. Φλόγισα την ψυχή σου για να πας και να δώσεις ένθερμη μαρτυρία, φλογίζοντας και άλλες καρδιές για να Με γνωρίσουν. Το Άγιο Πνεύμα ήταν η θεραπεία σου και η προφητική πηγή των μηνυμάτων αυτών, όπως και για όλους τους καιρούς. Αυτό είναι που σας κάνει συμμέτοχους στη θέωση.
Η μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορεί να Μου προσφέρει κανείς είναι να φέρει ψυχές πίσω σε Μένα. Μη χάνεις την εμπιστοσύνη σου γιατί και μόνο αυτή η υπηρεσία είναι θεϊκό σημάδι ότι είσαι ανίκανη από μόνη σου να το επιτύχεις, παρά μόνο με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο αποκαλύπτεται η χάρις του Αγίου Πνεύματος. Μόνον Αυτός σου δίνει τη δυνατότητα να φέρεις ψυχές σε Μένα.
Έχω έρθει επανειλημμένα κοντά σου, πολυαγαπημένη Μου, όχι μόνο σαν γραπτός λόγος αλλά και σαν Δύναμη και σαν Άγιο Πνεύμα με όλη Μας τη Θεότητα, κάνοντας φανερή όσο ποτέ την παρουσία Μας ως Μονάδα μέσα στη Θεία ένωση της Μοναδικότητας Μας. Όταν αντιμετώπισες μεγάλη αντίδραση γύρω σου στη Σύρο, σε εγκατέλειψα;2 Το γεγονός αυτό σε έκανε μεγάλο παράδειγμα της Δύναμής Μου στις υπόλοιπες Κυκλάδες. Ποιο πλάσμα θα μπορούσε ποτέ να επιβληθεί στην Αγιότητα και στη Δύναμή Μου;
Κι Εγώ ο Ίδιος υπέφερα από τους συμπατριώτες Μου,3γιατί λοιπόν ξαφνιάζεσαι όταν κι εσύ, η απεσταλμένη Μου, δέχεσαι την ίδια μεταχείριση; Υπόμεινε όπως κι Εγώ υπέμεινα υπομονετικά.
Αγαπημένη, σάρκα από τη Σάρκα Μου, οστό από τα Οστά Μου, δεν βλέπεις όλες αυτές τις παρηγορίες που σου δίνω; Η επίσκεψή Μου κοντά σου δεν είναι επίσκεψη μονοήμερη, η επίσκεψή Μου κοντά σου είναι αιώνια.4 Σε περίπτωση που το λησμόνησες, κοίταξε πάλι το δρόμο που ο Πατέρας Μου έστρωσε για σένα: έστρωσε το ένα ζαφείρι πάνω στο άλλο, ώστε τα πόδια σου να πατούν μόνο πάνω σε αρετές. Μείνε σταθερή και μη ταλαντεύεσαι. Κανείς άνθρωπος δεν θα μπορέσει να γκρεμίσει το οχυρό Μου.5 Εγώ ζω μέσα σε αυτό το οχυρό και κανένας δεν θα μπορέσει να καταστρέψει την κατοικία Μου. Έχεις το λόγο Μου... Εγώ θα προχωρώ κι εσύ θα ακολουθείς. Όπου υπάρχει το Πνεύμα, υπάρχει ελευθερία και δύναμη.
Σήμερα, ο κόσμος δεν έχει μάτια για τα ουράνια πράγματα, γι' αυτό υπάρχει τόση δυσπιστία ανάμεσα στα κράτη και καθόλου ελευθερία. Ο κόσμος πιστεύει σε ό,τι βλέπει, αυτά όμως τα πράγματα διαρκούν μόνο για λίγο.
Πήγαινε, Βασούλα μου, και μίλησε στον κόσμο αυτό που καταρρέει, για εκείνα τα πράγματα που είναι αόρατα αλλά αιώνια. Κάνε να ακτινοβολήσει η Δόξα Μου. Το φως πρέπει να τοποθετηθεί πάνω στις στέγες, ένα τόσο εκθαμβωτικό φως που προέρχεται μόνο από Εμένα. Τα Λόγια που σου έδωσα είναι λυχνάρι που φέγγει στο σκοτάδι. Φώτισε αυτό το σκοτάδι εσύ που μεταφέρεις τον Λόγο Μου.
Η Λάμψη Μου δεν θαμπώνει ποτέ. Σωστά λες ότι ο Θεός είναι φωτιά ή όταν λες ότι αυτή είναι η φωτιά του Αγίου Πνεύματος. Μπορείς να τη συγκρίνεις με την υλική φωτιά που πυρπολεί τα πάντα και εισχωρεί μέσα από κάθε άνοιγμα, ό,τι και να αγγίξει το φλογίζει. Η Φωτιά του Θεού είναι Φωτιά Αγάπης και εσύ, Βασούλα Μου, δεν γλίτωσες από αυτήν. Βλέπεις πώς σε κατατρώει; Γιατί πιο πλάσμα, αν δε το κατέτρωγε η Αγάπη, θα έγραφε για Μας προσευχές σε μορφή θρησκευτικών ποιημάτων;
Το Άγιο Πνεύμα, αφού σε σφράγισε με το πύρινο φιλί του βαπτίσματος και σε πυρπόλησε, διείσδυσε στη διάνοιά σου και κρυσταλλοποίησε την ψυχή σου με την Θεϊκή Φλόγα Του, όπως η πέτρα γίνεται διαμάντι, που είναι καθαρός άνθρακας σε κρυσταλλοποιημένη μορφή, από την υπερβολική θερμότητα. Με τον ίδιο τρόπο και η Φωτιά του Αγίου Πνεύματος καθαρίζει τις ψυχές και τις κάνει διάφανες σαν κρύσταλλο και καθαρές σαν διαμάντια. Η ενέργεια αυτή του Αγίου Πνεύματος συνοδεύεται με πόνο. ΄Όποιος αρπάζεται από τις αγαπητικές αυτές φλόγες, υποφέρει καθώς φλέγεται από φωτιά αλλά και από αγάπη συγχρόνως. Όπως η Φωτιά σε άρπαξε πέρα ως πέρα και σε στριφογύρισε και σε μεταμόρφωσε από πέτρα σε διαμάντι, το Άγιο Πνεύμα με την αγαπητική Του ενέργεια σε προετοιμάζει για να δεις το Θεό. Δεν έχεις διαβάσει: "Μακάριοι όσοι έχουν καθαρή καρδιά, γιατί αυτοί θα δουν το Θεό"; Από τη στιγμή που θα δεις το Θεό, όπως λέει η Γραφή, η ψυχή σου θα φωνάξει:
"Χαρά μου! Πόσο σωστό είναι να Σε αγαπούμε;"
Και αμέσως θα Μας αρπάξεις για να Μας κατέχεις... Και Εγώ θα κατέβω από τα σύννεφα για να σε σηκώσω και να σε μεταφέρω πάνω στις Φτερούγες Μου, για να πετάξουμε ψηλά στους ουρανούς. Και σαν ξεναγός, θα σου διηγηθώ την ιστορία των πραγμάτων που είναι αόρατα για το μάτι και απρόσιτα για την αφή. Θα σου δείξω τον ένδοξο Θρόνο Μου απ' όπου βασιλεύω, αλλά που κι εσύ κοντά Μου θα μπορείς να βασιλεύεις μαζί Μας. IC

1 Παρασκευή σημαίνει: "προετοιμασία, προετοιμασία για την ημέρα του Κυρίου".
2 Με είχαν καλέσει στη Σύρο και ο Κύριός μας είχε ετοιμάσει μια μεγάλη πόρτα στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι που εκπέμπει και στα άλλα 12 νησιά. Ο μητροπολίτης έδωσε εντολή να μοιραστεί ένα φυλλάδιο εναντίον μου. Παρ' όλα αυτά, το πρόγραμμα μεταδόθηκε και άρεσε τόσο πολύ στον κόσμο που το επανέλαβαν αρκετές φορές. Αγοράστηκαν επίσης και βιβλία.
3 Στα αρχεία, είμαι γραμμένη ότι η οικογένεια μου, από την πλευρά του πατέρα μου, κατάγεται από τη Σύρο.
4 Ένιωθα αυτολύπηση επειδή ο Ιησούς δεν με επισκεπτόταν αρκετά συχνά, και να που η Λειτουργία μου προσπαθούσε να με παρηγορήσει με τόσο τρυφερή φωνή, που έμοιαζε με ατέλειωτη Μακαριότητα.
5 Αυτή η φράση ειπώθηκε σαν εντολή και με μεγάλη αυθεντία. "Οχυρό" εννοεί εμένα.