Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Η επιστροφή Μου επίκειται, άσχετα αν δεν έχετε πλήρως συλλάβει τη σημασία της. Η Αγάπη Μου για όλους σας Με ωθεί να επισπεύσω την Επιστροφή Μου.Η Παντοδυναμία, η Σοφία και η Καλοσύνη θα κυριαρχήσουν σύντομα.



EΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 



ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 

ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ 

ΤΟ 

ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

5 Νοεμβρίου, 1998

(Στις ΗΠΑ, σφοδρή διαμάχη ξέσπασε εναντίον μου, πριν από την άφιξή μου. Φαίνεται, όπως μου είπε κάποτε ο Κύριός μας, ότι με την προσέγγιση του Αγίου Πνεύματος αγριεύουν όλοι οι δαίμονες και ο διάβολος βάζει όλη την ενέργεια των πονηρών δυνάμεων για να προκαλέσει χάος. Με τι χαρακτηριστικό τρόπο μάχεται ο διάβολος το σωτήριο μήνυμα του Σωτήρα μας! Και πόσες φορές έδρασε με τον τρόπο αυτό, πριν την άφιξή μου, πάνω σ' αυτούς που είναι αφοσιωμένα παιδιά του Θεού! Είθε οι ψυχές αυτές που επιτρέπουν στο Σατανά να να τους ψιθυρίζει στο αυτί και τον ακούνε, να συγχωρεθούν και να φυλαχτούν από το κακό... Κι όμως, επειδή όλος αυτός ο θόρυβος έβγαινε από τα βάθη της Κόλασης, το δυνατό Χέρι του Θεού κατάφερε να τον διώξει, και ο Κύριός μας θριάμβευσε στο τέλος. Συγκεντρώθηκαν χιλιάδες για ν' ακούσουν το μήνυμα του Κυρίου Μας, και αυτοί που υπήρξαν θύματα του Σατανά και έκαναν ψεύτικες δηλώσεις από διαδόσεις για να εμποδίσουν την παρουσία μου, αποδυναμώθηκαν...)
Ευλογημένος αυτός που επιζητεί τη δικαιοσύνη και ενεργεί με ακεραιότητα...
Παιδί Μου, μάθε ότι όλες οι γλώσσες που πρόφεραν κατηγορίες εναντίον σου, κατά την ημέρα της Κρίσεως θα διαψευσθούν, εκτός και αν μετανοήσουν. Χρειάζονται προσευχή και θυμίαμα εξιλέωσης.
Στον ήχο του Αγίου Μου Πνεύματος βασανίζονται όλοι οι δαίμονες και εντείνουν τις δυνάμεις τους με κάθε τρόπο, φθάνοντας στα άκρα. Επιτίθενται στους απεσταλμένους Μου με ανήλεη οργή και ψευδολογίες, επειδή αυτές οι Εξουσίες, οι Αρχές και οι Δυνάμεις έχουν μεγάλη ισχύ πάνω στη γη. Όμως μη φοβάσαι, πειθαρχούν στις διαταγές Μου. Οπισθοχωρούν ενώπιόν Μου και τρέμουν ενώπιον του Σταυρού Μου.
Σε έχρισα με μύρο, χαρμόσυνε αγγελιαφόρε Μου, για να είσαι η ηχώ Μου της Αγάπης, της Ενότητας και της Συμφιλίωσης. Το λέω κατ' επανάληψη ότι σε έχω κάνει μάρτυρα για το λαό Μου βλέπεις; Όλοι συγκεντρώνονται και έρχονται για να ακούσουν τον Ύμνο Μου της Αγάπης και όταν τον ακούσουν ακτινοβολούν, γιατί Εγώ, σαν ήλιος, φέγγω πάνω τους με τη λαμπρότητά Μου και τη Δόξα Μου.
Σήμερα, σας το λέω: ο Σωτήρας σας θα συντομεύσει τη νίκη Του. Η επιστροφή Μου δεν αργεί. Θα φέρω τη σωτηρία σε όσους Με αγαπούν.
Από την αρχή μίλησα για τα μέλλοντα και προανήγγειλα γεγονότα προτού συμβούν, κι όμως πολλών τα μαλλιά έγιναν γκρίζα κι ακόμη δεν εννόησαν τα λεγόμενά Μου κι ούτε θα τα εννοήσουν. Γι' αυτό κι Εγώ θα σας δώσω την επίγνωση. Σας είχα προειδοποιήσει άλλοτε,1 γενεά, ότι εξαιτίας της Μεγάλης αυτής Αποστασίας, οι επαναστάτες2 που ονομάζουν τους εαυτούς τους διανοούμενους με βαθμό, μπήκαν κρυφά με έφοδο στο Ιερό Μου για να διαρπάξουν και να λεηλατήσουν ελεύθερα. Πρόθεσή τους ήταν να ποδοπατήσουν, όπως τη λάσπη στους δρόμους, τη Θεότητά Μου και την Παντοτινή Θυσία Μου, εγκαθιστώντας νομοθέτες αχρείων νόμων.
Έχω πει ότι το Χέρι Μου είναι πάντα υψωμένο για να χτυπήσει και ότι η Δικαιοσύνη Μου θα φυσήξει πάνω σας και θα σας προξενήσει αμέτρητες φουσκάλες, κατακαίοντας τη γενεά σας και κάθε ζωντανή ύπαρξη γύρω της. Τότε, πολλοί θα θέλουν να ανασάνουν αλλά δεν θα εισπνέουν παρά καυτό άνεμο που θα τους καίει τα σωθικά αφήνοντάς τους σαν ζωντανούς πυρσούς.
Δεν ήξερες, γενεά διεφθαρμένη, ότι στους σκοτεινούς καιρούς που ζεις, εισπνέεις μια καυτή αποστασία ; Αποστασία που σε καίει μέσα κι έξω γεμίζοντας το εσωτερικό σου με αμέτρητες φουσκάλες;
Μερικοί μπορεί να ρωτήσουν: " γιατί το έκανε αυτό ο Θεός σ' εμάς;" Δεν διαβάσατε ότι "η οργή του Θεού φανερώνεται από τον ουρανό για να τιμωρήσει κάθε ασέβεια και κακία των ανθρώπων, που με τα άδικα έργα τους συγκαλύπτουν την αλήθεια3 Κι όμως κανείς δεν κατάλαβε τα λόγια Μου...
Είχα ζητήσει σημαντικές και ειλικρινείς επανορθώσεις για να μην υποστείτε τις συνέπειες αυτής της Αποστασίας, ελάχιστες όμως ήταν αυτές που έλαβα, επειδή τα λόγια Μου λογοκρίθηκαν λόγω δυσπιστίας απέναντί Μου. Δεν Με πίστεψαν και δεν πίστεψαν απόλυτα στη Δύναμή Μου, ώστε να διαδώσουν τα λόγια Μου και να προειδοποιήσουν τη γενεά αυτή.
Η δική σου συμπεριφορά, γενεά, και οι πράξεις σου έφεραν πάνω σου την Αποστασία αυτή που σου τρυπάει την καρδιά, αλλά συγχρόνως, ενώ σας τα λέω αυτά, τα Μάτια Μου γεμίζουν δάκρυα Αίματος και η Καρδιά Μου συνεχίζει να θρηνεί σαν φλογέρα για όλους σας...
Σήμερα φωνάζεις, γενεά: "Θεέ μου, αγωνιώ για την οικογένειά μου και για μένα. Σφαδάζω και πονώ από τον καυτό άνεμο." Μέχρι σήμερα όμως τα λόγια Μου τα αγνοήσατε και δεν τα πήρατε στα σοβαρά. Ασθμαίνετε αναζητώντας καθαρό αέρα, ενώ καίγεστε εσωτερικά, κι όμως όταν το Άγιο Πνεύμα της Χάριτος κατεβαίνει με δύναμη επάνω σας για να σας ελευθερώσει κι έρχεται ένδοξα κοντά σας για να εισπνεύσετε την Πνοή της Ζωής, την Πνοή του Θεού, δηλαδή το Άγιο Πνεύμα, οι ατίθασες και ανυπότακτες καρδιές σας εξακολουθούν να Με απορρίπτουν.
Η επιστροφή Μου επίκειται, άσχετα αν δεν έχετε πλήρως συλλάβει τη σημασία της. Και έτσι λοιπόν, Βασούλα Μου, η Αγάπη Μου για όλους σας Με ωθεί να επισπεύσω την Επιστροφή Μου.
Η Παντοδυναμία, η Σοφία και η Καλοσύνη θα κυριαρχήσουν σύντομα. Η Εκκλησία θα αναβιώσει μέσα στην Τριαδική Της Δόξα.
Μακάριος όποιος Μου επιτρέπει να κατοικήσω στην ψυχή του.
Μακάριος όποιος γέρνει στο Στήθος Μου και Μου επιτρέπει να τον αγκαλιάσω, η ψυχή του θα αναγνωριστεί4 στις Αυλές Μου από την οσμή της δικής Μου ευωδίας επάνω του.
Μακάριος όποιος δέχεται τον Λόγο Μου και τον φυλάει, θα κριθεί άγιος.
Να πεις στη γενεά αυτή και ειδικά σε όσους δεν Με γνωρί-ζουν, ότι Εγώ ο οποίος από Θεϊκή Αγάπη σου έδωσα μυστικές χάρες για να ανορθώσεις την Εκκλησία, να την ομορφύνεις και να Της δώσεις να πιει από Πηγές Ζωντανού Νερού, είμαι ο Συγγραφέας της αποκάλυψης αυτής και φυλάω ακόμη μεγαλύτερες χάρες από τη Δύναμή Μου, επειδή αυτές θα σου δοθούν αργότερα και στην ώρα τους.
Μου χάρισες από τα αγαθά Σου.
Κύριε, Εσύ που αγαπάς τη Ζωή,
το φιλεύσπλαχνο δώρο Σου έσωσε εμένα και πολλούς άλλους.
Δόξα στο Θεό, δοξασμένο το Άγιο Όνομά Του.
Αναπαύσου τώρα, αγαπημένη Μου στο Αναπαυτήριό σου5, οι μελωδικοί παλμοί που ακούς είναι οι στεναγμοί της Αγάπης Μου για τον καθένα από σας.
Έλα, εμείς; 

1 Την 3/7/88.
2 Με άλλα λόγια, οι επαναστάτες είναι "ο καπνός του Σατανά" για τον οποίο μίλησε ο Πάπας Παύλος ΣΤ΄.
3 Ρωμ. 1:18
4 Θα γίνει αποδεκτή.
5 Η Ιερή Του Καρδιά. 








11 Νοεμβρίου, 1998

Κύριέ μου πολυεύσπλαχνε, έλα,
σε παρακαλώ, να καλλιεργήσεις
τη θέλησή μου για να γίνει Θέλησή Σου,
να την απογυμνώσεις και να τη μεταμορφώσεις,
για να μην είναι τίποτε άλλο
παρά μόνο το Θείο Σου Θέλημα.
Έλα και νέκρωσε καθετί που
Σε προσβάλλει μέσα μου, ώστε
με αυτή τη σπλαχνική χειρονομία Σου,
να βρεθώ την ημέρα της Κρίσεως άψογη
και αρεστή στα μάτια Σου.
Ιησού, Εσύ που πέθανες από πληθωρική αγάπη
για μένα, για να μου δώσεις ζωή και ευτυχία
και να με αξιώσεις να μοιραστώ τη Βασιλεία Σου
και τη δόξα Σου, σφράγισέ με δική Σου για πάντα.
Ιερέα Μου, συνέχισε να Μου φορείς στεφάνια αγάπης στο Κεφάλι. Αντικατάστησε το ακάνθινο Στεφάνι που Μου επέβαλε με χαρά τούτη η γενεά και συνεχίζει να Με σέρνει βίαια σε νέες Γεσθημανές. Έγραψα από την πληθωρική Μου αγάπη αλλά και με αγωνία συγχρόνως, παρόμοια με κείνη στη Γεθσημανή, όλες αυτές τις σελίδες για όλους εσάς, ώστε να πιστέψετε στη δύναμη του Αγίου Μου Πνεύματος που δίνει μαρτυρία. Τίμησέ Με στην καρδιά σου, Παρασκευή, δίνοντάς Μου το χρόνο σου για να γράψω και πάλι τα Λόγια Μου που είναι γεμάτα θλίψη και στεναγμό. Μην παύεις να προσεύχεσαι και κράτα το νου σου προσηλωμένο αποκλειστικά στην αμετάβλητη Θεότητά Μου.1

Αχ, παιδί Μου... Συνέχισε να είσαι υπομονετική και με την υπομονή σου αυτή θα συνεχίσω να πλημμυρίζω την ξεραμένη γη, μέσα στην θεϊκή Μου Αγάπη, με ουράνια δρόσο, και να δίνω ανάπτυξη εκεί που δεν υπάρχει παρά μόνο σκουριά. Μην αφήνεις την καρδιά σου να ταράζεται, έχε εμπιστοσύνη σε Μένα τον Δημιουργό σου, μπορώ να κάνω σπουδαία πράγματα. Τα πλούτη Μου είναι άπειρα σε αρετή και χάρη, γι' αυτό νύφη Μου, σε προσκαλώ να μοιραστείς με το Νυμφίο σου το ένδοξο Εργαλείο των γάμων μας, που είναι το μεγαλείο του Σταυρού Μου...
(Κατάλαβα ότι η πρόσκλησή Του να μοιραστώ τον Σταυρό ήταν πρόσκληση όχι μόνο να Τον μοιραστώ αλλά και να διεισδύσω πλήρως στο μυστήριο του Πάθους του Κυρίου μας, επειδή η πρόσκληση αυτή μου είχε ήδη γίνει στις αρχές της κλήσης μου. Ο Κύριός μας, ο Νυμφίος μας, ο Φιλάνθρωπος Θεός, άφηνε ακόμη μια φορά το θρόνο Του για να μου προσφέρει μια πληρέστερη γνώση της αξίας του Σταυρού.)
Έλα πρόθυμα, όπως έρχεσαι κάθε φορά που σε καλώ, στην αγκαλιά Μου.2 ... Όποιος αγκαλιάζει Εμένα, αγκαλιάζει τον Σταυρό Μου… Και τώρα άφησέ Με να σου εμφυσήσω τα Θεϊκά Μου Λόγια:
Σου έχω πει ότι όταν αγκαλιάζεις Εμένα, αγκαλιάζεις τον Σταυρό Μου και με αυτό το αγκάλιασμα λούζεσαι μέσα στο Φως Μου. Ο δρόμος, και το επαναλαμβάνω, ο μόνος δρόμος για μια κοινωνία Θεϊκής Αγάπης μαζί Μου είναι όταν πρόθυμα αγκαλιάζεις με αγάπη τον Σταυρό Μου, που ξέρεις ότι κουβαλάει τους πόνους του αλλά και τις χαρές του επίσης και που θα σε οδηγήσει εκεί που θα εξυψωθεί η ψυχή σου: στον Γολγοθά. 
Στην τρυφερή Μου αγκαλιά θα βρεις χαρές, όμως η μεγαλύτερη χαρά απ' όλες θα είναι όταν θα ανακαλύψεις ότι έγινες αντίγραφο του Πάθους Μου και αποτελείς μέρος Εμού, ο Οποίος είμαι το Υπέρτατο Θύμα: άλλη μια θυσία αγάπης, άλλος ένας ζωντανός εσταυρωμένος, άλλος ένας δούλος για να πουληθεί σε όλο τον κόσμο. Μέσα στην αγκαλιά Μου, η ψυχή σου θα αντλήσει από Μένα δύναμη και όλες τις αρετές για να Μου μοιάσει. Η καρδιά σου, ερωτευμένη με το Πνεύμα Μου, θα ψάλλει δοξολογίες που θα φτάσουν στα ουράνια, στον Αμήν, και με τον τρόπο αυτό θα δοξαστεί ο Τριαδικός σας Θεός...
Ποιος στις μέρες σας κατανοεί πλήρως το μεγαλείο του Σταυρού Μου; Ελάχιστοι. Γι' αυτό έρχομαι μέσα από σένα, για να παιδαγωγήσω τον κόσμο με πάθος. Από τη δίψα που έχω για τις ψυχές και την αγωνία Μου να τις βλέπω να πέφτουν στην αιώνια καταδίκη, προσκαλώ τον καθένα στον κόσμο αυτό σε μεταστροφή, για να σας προετοιμάσω για την ένδοξη επικράτηση της επίγειας Βασιλείας Μας, κατά την οποία το θείο Μου θέλημα θα γίνει η πεμπτουσία της καθημερινής σας ζωής και το έμβλημα στο μέτωπό σας.
Φωνάζω μέσα στη νύχτα της ψυχής σας, παρατηρώντας πότε - πότε από το παράθυρο της καρδιάς σας και ελπίζοντας να ακούσω από σας τα λόγια αυτά: "έλα, αγαπημένε Σωτήρα, έλα και άνοιξε τα μάτια της Νύχτας μου και στρέψε την καρδιά μου προς την Αγαθότητά Σου, μακριά από το κακό. Έλα και άνοιξέ μου τις πύλες της Αρετής, για να μπω και να προσκυνήσω με ευλάβεια την Τριαδική Σου Δόξα. Αγαπημένε της ψυχής μου, δώσε μου ακόμη μια φορά τη ζωή με τον ένδοξο Λόγο Σου." Και Εγώ θα σου απαντήσω: "Ποτέ δεν θα σε εγκαταλείψω. Προς τιμήν του Ονόματός Μου, Εγώ που η μεγαλοπρέπειά Μου υπερβαίνει γη και ουρανό, θα σου χαρίσω τη Ζωή."
Ευχαρίστησέ Με τώρα, Βασούλα, και ακούμπησε επάνω Μου. Ανάπαυσέ Με πρόθυμα μέσα στην καρδιά σου, αφιερώνοντας το χρόνο σου για Μένα. Αγάπα Αυτόν που ελάχιστα αγαπιέται και ακολούθησε τις οδηγίες Μου.
Εγώ, ο Ιησούς, σε ευλογώ και σου λέω: Ο ουρανός Μου είναι μέσα σου. Θα συνεχίσω αύριο το Μήνυμά Μου. IC
Την επομένη, ο Χριστός επανήλθε και με κάλεσε για να μου υπαγορεύσει και η καρδιά μου περίχαρη, Τον καλωσόρισε με αυτά τα λόγια:
Με την πληθωρική Σου Αγάπη, Κύριε του Ελέους,
με την θεϊκή Σου τρυφερότητα, έλα στο πλευρό μου.
Η σφραγισμένη δούλη Σου είναι στη διάθεσή Σου.
Είχες την τιμή να σφραγιστείς, σημάδι ότι ανήκεις σε Μένα, ότι είσαι κτήμα Μου... Αυτά τα σημάδια είναι ευγενικά και ανεκτίμητα και τα φανερώνω σε όσους επιθυμώ να τα φανερώσω. Αν και δεν είναι ορατά εξωτερικά, γίνονται ορατά δια της χάριτος, με τα μάτια της ψυχής.3
Εγώ ο Ίδιος ήρθα στο κόσμο για να υπηρετήσω και όχι για να Με υπηρετήσουν. Αν και είχα θεϊκή υπόσταση, εκένωσα τον εαυτό Μου και πήρα μορφή δούλου. Αφού ο Πατέρας Μου Με έδωσε δώρο σε όλους σας για τη λύτρωσή σας, και με την πλήρη Θέλησή Μου,4 κι Εγώ στις μέρες σας προσκαλώ για τους σκοπούς Μου τους εκλεκτούς Μου, τους ανορθώνω για το λυτρωτικό Μου Σχέδιο και τους κάνω αντίγραφα δικά Μου.
Τους έχω ξεχωρίσει πολύ πριν τη δημιουργία τους με σκοπό να γίνουν η αληθινή εικόνα Μου και συνεργάτες στο αγαπητικό Μου Σχέδιο. Έχουν την τιμή να σφραγίζονται με τα ίδια σημάδια με τα οποία σφραγίστηκα ο Ίδιος, για να τους κάνω ολοκληρωτικά δικούς Μου και να δείξω στον κόσμο ότι είναι πραγματικά δικοί Μου και ότι είναι ο σπόρος Μου... Όταν λοιπόν εκτίθενται σε διώξεις, εμπτυσμούς και απειλές, όταν γίνονται αντικείμενο παρεξηγήσεων, συκοφαντιών και επιθέσεων, να ξέρετε ότι προέρχονται από Μένα, ότι είναι οστό από τα οστά Μου και σάρκα από τη σάρκα Μου.
Σφραγισμένες με όλα αυτά τα ευγενικά σημάδια που δέχθηκα για τη σωτηρία σας, ανίερη γενεά, κι αυτές οι ευγενικές ψυχές για χάρη σας ποδοπατιούνται, σφαγιάζονται καθημερινά, και δικάζονται ακόμη και από τους αξιωματούχους της Εκκλησίας Μου. Όπως το πρόβατο που οδηγείται στη σφαγή, και αυτές επίσης οδηγούνται με τις ψευδείς κατηγορίες εκείνων που ακόμη και σήμερα συμβάλλουν στη σφαγή των αγίων και των προφητών Μου όλων των εποχών.
Με πόσο δόλιο τρόπο παρακάμπτουν τα λόγια Μου5 για να δικαιολογήσουν τη δυσπιστία τους!
Η συμπεριφορά τους6 Με δυσαρεστεί επειδή γίνονται εχθροί όλου του ανθρωπίνου γένους, αφού παρεμποδίζουν τους εκλεκτούς Μου από το να αναγγείλουν το θέλημά Μου στο λαό Μου και να ανοικοδομήσουν τον Οίκο Μου. Έτσι λοιπόν, οι δυνάστες αυτοί φτάνουν συνεχώς στο έπακρο της ανομίας τους.
Όπως σου έχω πει, Βασούλα Μου, σε δίνω δώρο σε όλα τα έθνη, δηλαδή προς όφελός τους, για να επαναλαμβάνεις τα Λόγια Μου και να υπηρετείς την Εκκλησία.
Από καταβολής κόσμου σε προόριζα να γίνεις η αληθινή Μου εικόνα και να συμμετέχεις στα παθήματά Μου, ώστε μια μέρα να συμμετέχεις και στη Δόξα Μου. Στο Φως του Σταυρού Μου, θα πλαστείς σύμφωνα με το δικό Μου Νου. Όποιος εργάζεται για το Φως, εργάζεται για την ύψωση του Σταυρού Μου.
Σου έχω δώσει αγαπημένη Μου, πνεύμα επιμονής για να συμβαδίζεις με το δικό Μου βήμα. Η νύχτα έχει σχεδόν τελειώσει και σε λίγο θα ξημερώσει - θάρρος, λοιπόν, κόρη Μου, θάρρος... Ενωμένη με τον Σταυρό Μου, τα έκανες όλα αυτά στο Όνομά Μου, δηλαδή έδωσες μαρτυρία με τα Μηνύματά Μου στο έπακρο των δυνατοτήτων σου. Όλα αυτά έγιναν για να εκπληρωθούν τα λόγια της Γραφής: "Αυτοί που ποτέ δεν Με άκουσαν και δεν Με είδαν, θα Με ακούσουν και θα Με δουν, κι αυτοί που ποτέ δεν Με κατάλαβαν, θα Με καταλάβουν με τη χάρη του Αγίου Μου Πνεύματος."
Γι' αυτό λοιπόν, συνέχισε να αγκαλιάζεις τον Σταυρό Μου και φτάσε στα πέρατα της γης με τον ύμνο της Αγάπης Μου στο ένα χέρι και στο άλλο τον Σταυρό Μου. Γίνε ο χαρούμενος αγγελιοφόρος Μου, χωρίς ποτέ να αφήνεις τον Σταυρό Μου. Συνέχισε να αναγγέλλεις το θέλημά Μου και όλα αυτά που άκουσες και έμαθες από Μένα. Γίνε η χαρά Μου και ο ουρανός Μου.
Να το θυμάσαι: Σου πρόσφερα τον Σταυρό Μου της Ενότητας για να Τον μοιραστείς μαζί Μου και πρέπει να παραμείνεις μπολιασμένη πάνω στον Θείο Νυμφίο σου, ανάμεσα στον κόρφο Του και τον Σταυρό Του. Τα μάτια σου ας διακρίνουν, με τη βοήθεια του Σταυρού Μου, εκείνα που είναι αόρατα κι όμως αιώνια και όχι εκείνα που είναι ορατά και θα φθαρούν μια μέρα. Γύρευε λοιπόν με τη δύναμη του Σταυρού Μου όσα μπορεί να σου προσφέρει αργότερα στον ουρανό.
Όλα το Πλούτη που κρύβονται στην Καρδιά Μου μπορούν να γίνουν ορατά με το μάτι του απολυτρωτικού εργαλείου της σωτηρίας σας: του Σταυρού Μου... Η απόδειξη ότι κάποιος είναι ενωμένος κι έχει γίνει ένα με Μένα, έχει διαπλαστεί εντός Μου και δεθεί μαζί Μου, είναι όταν και η καρδιά σας είναι μπολιασμένη πάνω στον Σταυρό Μου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Όποιος είναι πεπεισμένος ότι ανήκει σε Μένα, πρέπει να καταλάβει ότι ανήκει και στον Σταυρό Μου.
Δεν έχετε διαβάσει:7 Η λύπη που αντιμετωπίζεται σύμφωνα με το θέλημα του Θεού οδηγεί στη μετάνοια και αυτή καταλήγει στη σωτηρία8 για την οποία κανένας δεν μετανοεί. Αντίθετα, η λύπη που προέρχεται από ανθρώπινα προβλήματα οδηγεί στο θάνατο. Αυτή λοιπόν η ίδια η λύπη, που είναι σύμφωνη με το θέλημα του Θεού, να τώρα πόση προθυμία σου έδωσε, πόση ανάγκη για απολογία, πόση αγανάκτηση, και πόσο φόβο, πόσο πόθο και σ' αυτά θα πρόσθετα πόση χαρά, πόσο έντονη επιμονή και καρτερία.
Αφού λοιπόν δια της χάριτος οδηγήθηκες στην απόγνωση9 για να μετανοήσεις, άνοιξαν τα μάτια της ψυχής σου επειδή υπάκουσες πιστά στη φωνή Μου. Βασούλα Μου, δες με πιο τρόπο σε οδήγησα στη μετάνοια, δες με ποιο τρόπο σε οδήγησα στο Σταυρό Μου. Δες πόση χαρά έλαβα όταν θεληματικά και αυθόρμητα παραδόθηκες σε Μένα, και ύστερα στον Σταυρό Μου! Η χαρά Μου ξεχειλίζει και είμαι γεμάτος παρηγορία. Το να συνάξω τα πρόβατά Μου δεν είναι εύκολο έργο, πόσο μάλλον να τα ενώσω, κόρη Μου. Όμως με το να Με εμπιστεύεσαι στα θέματα αυτά, να Μου δείχνεις εμπιστοσύνη, αγάπη και πίστη, Εγώ μπορώ να προχωρήσω μέσα σου, διαδίδοντας το Μήνυμά Μου όπως θέλω να διαδοθεί και, Βασούλα Μου, μέσα από τις δοκιμασίες σου, Εγώ θριαμβεύω.
Γαλήνεψε και συνέχισε να ζεις μέσα στο Φως του Σταυρού Μου: μια αληθινή Ζωή με Μένα, τον Ιησού Χριστό 


1 Τότε ο Ιησούς αναστέναξε βαθιά.
2 Έγινε μια μικρή παύση και ύστερα, με αλλαγμένο τον τόνο της φωνής Του που έγινε πολύ σοβαρός, είπε: " Όποιος αγκαλιάζει Εμένα, αγκαλιάζει το Σταυρό Μου..."
3 Όπως λέει ο Κύριός μας, μόνο με τη χάρη μπορούν "τα μάτια της ψυχής" να διακρίνουν πράγματα που δεν είναι εξωτερικά και αντιληπτά με τα φυσικά μάτια. Ακόμη και τα στίγματα του Πάθους Του που σημαδεύουν μια ψυχή (εσωτερικά στίγματα), μπορεί να δοθούν σε μια ψυχή που τα αισθάνεται και που γίνεται με αυτόν τον τρόπο αντίγραφο του Υπέρτατου Θύματος.
4 Το Θέλημα του Χριστού ταυτιζόταν με το Θέλημα του Πατέρα Του.
5 Ο Χριστός εννοεί ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν ακολουθούν τη συμβουλή Του: "Θα τους αναγνωρίσετε από τους καρπούς τους."
6 Α' Θεσσ. 2:15-16.
7 Β Κορ. 7:10-11.
8 Ναι, επειδή οδηγεί στη μετάνοια, κι επομένως στο αγκάλιασμα του Σταυρού.
9 Το 1985. 







28 Νοεμβρίου, 1998

Σήμερα, συμπληρώνονται 13 χρόνια ευλογημένων μηνυμάτων. Όλη τη μέρα ήμουν σε περισυλλογή. Αναλογιζόμουν πώς μου δόθηκε όλη αυτή η χάρη χωρίς να την αξίζω. Έλεγα: "Κανείς δεν βρήκε τόσο μεγάλη χάρη ενώπιον του Θεού στην αξιοθρήνητη κατάσταση που βρέθηκα εγώ. Ο Θεός έδειξε μεγάλο έλεος για την ψυχή μου. Ο Βασιλεύς των Βασιλέων με έφερε μέσα στον Βασιλικό Του Οίκο. Με φώναξε με το όνομά μου και με κάλεσε στο μεγαλόπρεπο γεύμα Του, μου φέρθηκε με βασιλική γενναιοδωρία. Ύστερα, σαν να μη έφταναν όλα αυτά για να ικανοποιήσουν την ανυπομονησία Του να με ευχαριστήσει, από υπερβολική και πληθωρική αγάπη για μένα, ο Βασιλεύς των Βασιλέων μου έδωσε το προνόμιο όποτε θέλω να βρίσκομαι ενώπιον της Βασιλικής Του Παρουσίας, να μπαίνω και να βγαίνω ελεύθερα στις Βασιλικές Αυλές Του.Η αθλιότητά μου και καθώς φαίνεται η μηδαμινότητά μου κέρδισαν την ευμένειά Του. Αποφασισμένος να με σώσει, μου αποκάλυψε τον ουρανό και τη γη και όλα τα θαυμάσια που υπάρχουν υπό τον ουρανό. Και για να δοξαστεί το Άγιο Όνομά Του, ο Κύριός μας και ο Θεός μας με έμαθε να υμνώ το Όνομά Του."
Ω, Κύριε, αν και ο θάνατος
με αντίκριζε καταπρόσωπο,
η Παντοδυναμία Σου με έσωσε.
Παρέδωσες το Βασιλικό Σου Σκήπτρο
σε κάτι ανύπαρκτο. 1
Είθε όλοι να μνημονεύουν τη δύναμη
του Ονόματός Σου και του Σκήπτρου Σου
στους αιώνες των αιώνων.
Με χαρά φανέρωσες στην ταλαίπωρη ψυχή μου
τα Πλούτη Σου και τα ατέλειωτα
μεγαλεία της Βασιλείας Σου.
Ποτέ δεν μου φέρθηκες όπως μου άξιζε
για τα πολλά μου σφάλματα, αντίθετα
έδωσες εντολή στον άγγελό μου λέγοντας:
"Πάρε την. Φέρε την με ασφάλεια σπίτι κοντά Μας, 2
μέσα στον Οίκο Μας..." Και αυτό έκανε...
(Ύστερα απ' αυτό, ο άγγελός μου τράβηξε την προσοχή μου. Του ζήτησα, όπως έκανα παλιά, να μου σχεδιάσει κάτι...)
Κόρη του Υψίστου, ειρήνη, ειρήνη, είσελθε στη χαρά του Κυρίου μας. Να υπακούς μόνο σ'Αυτόν. Εγώ ο φύλακας άγγελός σου, σου προσφέρω το ρόδο αυτό μέσα από την καρδιά Μου. Κατάλαβε και μάθε να αναγνωρίζεις τον Κύριό μας. Είσελθε στην Ιερή Του Καρδιά. Ο Θεός σε κάλεσε και τώρα έχεις συμφιλιωθεί με το Θεό.
Εγώ, ο Δανιήλ, ο υπηρέτης του Θεού, σε οδήγησα στον Ύψιστο. Σήμερα χαίρεται ο ουρανός, έλα, πλησίασε με εμπιστοσύνη τον θρόνο της Χάριτος.
Εγώ, ο Δανιήλ, σε ευλογώ στο όνομα της Παναγίας Τριάδος.
Δανιήλ, ο υπηρέτης-του-Θεού.
(Ο Πατέρας έσκυψε από ψηλά και με πλησίασε...)
Βασούλα Μου, τίποτε δεν Με ευχαριστεί περισσότερο από το να αυτοσυγκεντρώνεσαι στην Παρουσία Μου. Ύμνησε το Όνομά Μου. Εγώ ο Θεός, ρίχνω το βλέμμα Μου από τον ουρανό στο δωμάτιό σου, λουλούδι. Είδες τη δόξα Μου, γεύθηκες τη γλυκύτητά Μου και κέρδισες την ευμένειά Μου. Πριν σχηματιστούν τα βουνά, πριν οτιδήποτε φανεί πάνω στη γη σε διάλεξα, αγαπημένη Μου, για να ψάλλεις ένα μελωδικό σκοπό τιμώντας το Τρισάγιο Όνομά Μου και δίνοντας με το Λόγο Μου ζωή στους νεκρούς. Παιδί Μου, από την ώρα που γεννήθηκες ανέθεσα στον άγγελό Μου να σε φυλάει και να σε φέρει κοντά Μου. Βλέπεις; Ποιος μπορεί να πει: "Ο Θεός δεν φανέρωσε τη Θεϊκή Του Δύναμη. Ο Θεός δεν θυμήθηκε την Αγάπη Του και την Πιστότητά Του για τη δημιουργία Του."
Αχ Βασούλα, πέρασαν δεκατρία ευωδιαστά χρόνια, δεκατρία χρόνια ευλογημένων Μηνυμάτων, που σου τα εμπιστεύθηκα για να αναγγείλεις στα έθνη το Θέλημά Μου. Εγώ μίλησα κι εσύ πίστεψες… Σου έδωσα αυτόν τον τεράστιο θησαυρό και πλημμύρισα τη γενεά σου με την οσμή της ευωδίας Μου, και κάθε ψυχή που Μου άνοιξε το παράθυρο της καρδιάς της, ευωδίασε από μέσα και απ' έξω, αφού η γλυκύτητά Μου εισχώρησε ως το μεδούλι αρωματίζοντας ψυχή, νου και πνεύμα… Δεν ήξερες πως όταν υπόσχομαι κάτι, το πραγματοποιώ;
Παιδί Μου, ακούμπησε τώρα πάνω στην ίδια Καρδιά με την οποία πλησιέστερος είναι ο Υιός Μου, ο Ιησούς Χριστός και θυμήσου: Θα καλλιεργήσω τη γενεά αυτή και θα τους κάνω να καταλάβουν ότι η αθανασία βρίσκεται στην εγγύτητα με τον Τριαδικό Θεό. Σκοπός Μου είναι να προσελκύσω όλες τις ψυχές σε θεϊκή και στενή κοινωνία αγάπης, θεοποιώντας τους με την κοινή Ουσία Μας και το κοινό Μας Θέλημα...
Δόξα στον Τριαδικό Θεό μας,
το Θεό του ουρανού και της γης,
μπρος στη δύναμη του οποίου
θα γονατίσει όλη η δημιουργία.
Δόξα σ'Αυτόν από γενεά σε γενεά
μέσα στην Εκκλησία.
Ας διακηρύξουμε όλοι:
Υπάρχει ένας Κύριος, μια πίστη,
ένα βάπτισμα και ένας Θεός, Πατέρας όλων,
μέσα απ' όλα και μέσα σε όλα.
Και υπάρχει μια αληθινή θεολογία:
η ενατένιση του Θεού μέσα στην Τριαδική Του Δόξα
και στο Θεϊκό του Μυστήριο!
Να είσαι ευλογημένη. Ενώπιον όλου του ουρανού, Εγώ, ο Αιώνιος Πατέρας σου, σε ευλογώ δίνοντάς σου το χρίσμα της Θεϊκής Αγάπης Μου στο μέτωπό σου.

1 Μεταφορική έννοια: Δεν υπήρχα ως τη στιγμή που ο Κύριός μας με ανέστησε από τον πνευματικό μου θάνατο.
2 Η Αγία Τριάδα. 

Εγώ είμαι ο Βράχος και το Θεμέλιο της Χριστιανοσύνης. Εγώ είμαι αυτός που είναι, ήταν και θα έρθει....... Ήρθε ο καιρός η Θεία Δίκη Μου να ανατρέψει τους ασεβείς που προσκυνούν το Θηρίο.




EΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 



ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 

ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ 

ΤΟ 

ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.


15 Οκτωβρίου, 1998

Κύριε, δώσε στ' αυτιά μου λόγια και κάνε την καρδιά μου προσεκτική για να τα αναγνωρίσει. Ναι, επειδή ο Λόγος Σου, Πολυεύσπλαχνε Κύριε, είναι η χαρά μου, η αγαλλίασή μου, η γνώση των σοφών. Έχε πάντα το Λόγο Σου έτοιμο στα χείλη μου, και γέμισε το στόμα μου με τίποτε άλλο παρά μόνο με το Ουράνιο αυτό Μάννα.
Α, Βασούλα, δεν έγραψα για σένα εκατοντάδες σελίδες διδαχής και γνώσης, για να μπορείς να ερμηνεύεις την Αλήθεια και με φρόνιμα λόγια να απαντάς σε όσους σε ρωτούν; Είμαι δίκαιος σε καθετί που αναλαμβάνει το Χέρι Μου. Συγκεντρώσου τώρα σε Μένα για τη δόξα Μου, και μην αφήνεις το νου σου να σου υπαγορεύει. Μην αφήνεις τίποτε να έρχεται ανάμεσα σε σένα και σε Μένα.1 Δεν στόλισα με θεϊκή γενναιοδωρία την ψυχή σου, μέσα στην οποία κατοικώ; Δεν έχεις δει τους καρπούς από τις χάρες Μου;
Αγαπημένη Μου, ο θησαυρός που σου εμπιστεύθηκα ας γίνει σωτηρία για πολλές ψυχές. Με την θεϊκή Μου εξουσία σε κάλεσα και σε επιφόρτισα, παρά τις αδυναμίες σου, να αποκαταστήσεις τον Οίκο Μου και την τιμή Μου.
Αν δεν ήταν αυθεντική,2 θα παρασυρόταν η ψυχή σου καθώς και οι ψυχές των άλλων στο να Με υμνούν και να επιζητούν να στοχάζονται βαθιά τη Θεότητά Μου και να μιλούν με χάρη για την Παντοτινή Παρουσία Μου;
Δεν σε έντυσα με τον εαυτό Μου και μάλιστα σε ορατή μορφή;3 Και ποιος, πες Μου, σε συμφιλίωσε με τον Πατέρα δείχνοντας σε σένα και μέσα από σένα τη λαμπρότητα και την αληθινή εικόνα του Πατέρα; Και ποιος σε πληροφόρησε ότι είμαστε4 ο Νυμφίος της δημιουργίας Μας;
Σου έδειξα πολλά σημάδια της Ευσπλαχνίας Μου. Σε διαβεβαιώνω, αγαπημένη Μου, ότι πραγματικά σε κάλεσα στο βασιλικό Μου γεύμα.
Όταν ο Νυμφίος οδηγεί τη νύφη Του ιδιαιτέρως για να συνδιαλεχθεί μαζί της κατ' ιδίαν και να την κρατήσει πάνω στην Καρδιά Του, σκύβοντας προς το μέρος της, μετά την Εορτή θα μπορούσε εκείνη να διαμαρτυρηθεί; Θα μπορούσες εσύ να διαμαρτυρηθείς;
Να είσαι λοιπόν δραστήρια όταν σε θέλω δραστήρια και ανάμεσα στα πλήθη, τώρα όμως πέρασε την ώρα σου μαζί Μου μέσα σε ιερή περισυλλογή, με το να αναπαύεσαι σε Μένα, και να εγκαταλείπεσαι στο θέλημά Μου. Μη νομίζεις ότι θα είσαι λιγότερο αποδοτική. Έλα και είσελθε στη θεϊκή Χαρά του Σωτήρα σου.
(Τα στοργικά λόγια του Κυρίου μας με καθησύχασαν.)
Να το θυμάσαι, αγαπημένη Μου, ότι η αληθινή και καθαρή θεολογία είναι η ενατένιση Εμού, του Φιλάνθρωπου Θεού σου.
Να είσαι ευλογημένη 

1 Μια σκοτεινή σκέψη πέρασε από το μυαλό μου: " κι αν έκανα λάθος;" Ήθελα να βεβαιωθώ.
2 Τούτη η αποκάλυψη.
3 Ο Κύριος εννοεί όταν οι άνθρωποι Τον είδαν στη θέση μου και το πρόσωπό μου εξαφανίστηκε.
4 Η Αγία Τριάδα. 


















19 Οκτωβρίου, 1998

Κύριε, βοήθα με σε όλα,
βοήθα με να επανορθώνω για το λαό Σου,
για την Εκκλησία Σου, να προσφέρω θυσίες,
προσευχές, που θα υψωθούν σαν θυμίαμα στον
ουρανό και θα γίνουν οσμή ευωδίας για τον
Πατέρα, άγιο μύρο για τον Υιό κι ευχή
αφιέρωσης στο Άγιο Πνεύμα.
Ω Αγία Τριάδα, κέντημα της ψυχής μου,
υπέροχο στολίδι της καρδιάς μου,
έμβλημα του νου μου, αρμονία της φωνής μου,
φρουρέ της ύπαρξής μου,
τι περισσότερο θα μπορούσα να πω
και πάλι να μην είναι αρκετό;
Μόνοι Μας1 περιφράξαμε την περιοχή Μας. Με μια Ουσία, μια Δύναμη και μια Γνώση, είμαστε ένας Θεός, ναι, με μια Θέληση και μια Εξουσία περιφράξαμε την ιδιοκτησία Μας2, της δώσαμε γλώσσα μαθητή και χρίσαμε το θείο Έργο Μας3.
Με τη Δύναμή Μας σαν ζωοποιό υγρό σε πλημμυρίσαμε, όπως ο ήλιος λάμπει την άνοιξη λάμψαμε επάνω σου, δυναμώνοντας την πόλη Μας και το ιερό Μας4, πριν σε κακομεταχειριστούν οι διώκτες σου.
Μέσα στη Γνώση Μας σου αποκαλυφθήκαμε, επικοινω-νώντας οι ίδιοι μαζί σου και σε μορφώσαμε, εσένα και τους άλλους μέσα από σένα, με τη γνώση που έχουν λάβει οι σοφοί, εορτή5 του Ελέους Μας!
Τέρψη της Τρισαγιότητάς Μας, μείνε ριζωμένη στο Θέλημά Μας και γίνε σαν κλαδάκι σμύρνας το καλοκαίρι, για να συνεχίσεις να φανερώνεις την Αλήθεια και να δίνεις μια καλύτερη ερμηνεία της Αποκάλυψης που σου έχει δοθεί.
Θα σε πλημμυρίσουμε με το Φως Μας για να κατανοήσεις καλύτερα το Λόγο Μας, τυπώνοντας την θεϊκή Μορφή Μας σε κάθε λόγο που σου δίνουμε. Το Μεγαλείο Μας θα συμπληρώσει όλα αυτά που ακόμη σου λείπουν. Και τότε, σαν την ελιά τη φορτωμένη με καρπούς και σαν το σφυρήλατο, μαλαματένιο τάσι, με κάθε λογής ανεκτίμητα πετράδια στολισμένο6, θα επανορθώσεις με αξιοπρέπεια, τούτη την ώρα της οδυνηρής αποστασίας. Σαν ψάλτες που ψάλλουν ύμνους αινέσεως, η αδύνατη φωνή σου θα Μας απευθύνει έκκληση με τα δικά Μας λόγια, με τη δική Μας γνώση και σύμφωνα με το δικό Μας Θέλημα. Χάρη στη βασιλική γενναιοδωρία Μας, προικίσαμε μέσα στους Κόλπους Μας την καρδιά σου με Σοφία για να τη μεταδώσεις σε τούτη τη γενεά και να μπορούν να επωφεληθούν απ' αυτήν.
Γι' αυτό λοιπόν, μικρή Μου, συνέχισε να βαδίζεις στο μονοπάτι που στρώθηκε για σένα με ζαφείρια και γίνε κήρυκας και απόστολος της Τριαδικής Μας Θεότητας. Σπείρε σε όλες τις χώρες ώστε η Βασιλεία Μας να απλωθεί από τη μια θάλασσα στην άλλη. Τα βουνά και οι λόφοι θα υποκλιθούν βαθιά μπροστά στη σωτήρια δικαιοσύνη Μας. Και με τη Δύναμή Μας, θα καλέσουμε στην ύπαρξη αυτά που δεν υπάρχουν7 όπως κι αυτά που υπάρχουν.

Εγώ είμαι η Ζωή και η Ανάσταση που ζωοποιεί τους νεκρούς. Μείνε αφοσιωμένη σε Μένα και άνθισε. Μη δυσανασχετείς ποτέ. Γίνε σαν το ρόδο που φυτρώνει στην όχθη ενός ρυακιού. Έχε την ευλογία Μου και ανάδιδε για τον Σωτήρα σου γλυκειά μυρωδιά σαν θυμίαμα, σκορπίζοντας το άρωμά σου μαζί με το δικό Μου μέσα στον Οίκο Μου, μεθώντας τους οικείους Μου και οδηγώντας τους έτσι στη μεταστροφή και στη μια καρδιά.
Θα σε προστατεύσω από τη μανία και τη ζήλια. Πες: " όλα τα Έργα του Κυρίου είναι καλά κι Αυτός για κάθε ανάγκη θα φροντίσει, όταν θα έρθει η ώρα της."8 Ναι, εξύμνησε τα Έργα Μου και γίνε με τον τρόπο αυτό ο Παράδεισός Μου, Παρασκευή μου9.
Ω Κύριε, κάνε να φυλάξω στο νου τις οδηγίες Σου και μην αφήσεις τη λησμονιά να με κυριεύσει! Στερέωσε τα βήματά μου και κράτησέ με ξύπνια και στην υπηρεσία Σου...
Παιδί Μου, η Σοφία φώτισε την ψυχή σου σαν γλυκειά φλόγα και δεν έπαψε να σου φανερώνει τα μυστικά Μας καθώς και τον εαυτό Μας με τρόπο που να αναζωογονήσει τούτη τη γενεά, δυναμώνοντάς την για να αυξηθεί μέσα στη λαμπρότητά Μας και να αξιωθεί τον Παράδεισο.
Με την ελεύθερη βούλησή Μας, Εμείς, μες στην Τριαδική Μας Δόξα, θελήσαμε να σου φερθούμε φιλικά και οικεία και να σε πλημμυρίσουμε με χείμαρρους από χάρες και παρηγορίες. Σου αποκαλύψαμε κάτι ξεχασμένο από την Εκκλησία Μου: τη γλυκύτητα αυτή που ξεχειλίζει, ναι! Την θεία γλυκύτητα του Παντοκράτορα Θεού που προσελκύει μυριάδες αγγέλους γύρω από το Θρόνο Μου, αμέτρητες ψυχές για να Με λατρεύουν και να χαίρονται με αυτό το ουράνιο γεύμα. Με την άφατη γλυκύτητά Μας αγκαλιάζουμε όλο τον Ουρανό.
Η Εκκλησία Μου Με λησμόνησε, ναι, και Με παραμέλησε, η ίδια Μου η Νύφη… Παραμένει γυμνή και δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για την Θεία Μου γλυκύτητα. "Πώς γίνεται, νύφη Μου, να Με αποστρέφεσαι όταν σου ανοίγω την καρδιά Μου για να συνδιαλεχθώ μαζί σου; Η Καρδιά Μου πλημμυρίζει από άφατη γλυκύτητα, αχ, αλλά δεν έχεις αντιληφθεί αυτό που προσελκύει κοντά Μου τη δημιουργία Μου..."
Στενέ Μου σύντροφε, απομάκρυνε τη ματιά σου από το περιβάλλον σου και κάρφωσε τα μάτια, το νου και την ψυχή σου σε ιερή ενατένιση της Καρδιάς Μου, και επίτρεψέ Μου να συνεχίσω τον γλυκό και οικείο διάλογο μαζί σου.
Μια ζωή που την ξοδεύεις γενναιόδωρα για Μένα με την ελεύθερη βούλησή σου Με σαγηνεύει Εμένα, τον Θείο Σύντροφό σου. Μια ζωή που υπέμεινε προσβολές και συκοφαντίες για χάρη Μου Με συγκινεί μέχρι δακρύων. Χαρά-της-Καρδιάς Μου, δεν έχεις ακόμη καταλάβει εντελώς πως, από τη διάπυρη αγάπη Μου για σένα, δέθηκα άρρηκτα μαζί σου ώστε να γίνεις ένα πνεύμα με Μένα. Γι' αυτό λοιπόν, μείνε στην Ειρήνη Μου. Η πιστή Μου Αγάπη ποτέ δεν θα σε εγκαταλείψει.
Αχ, Βασιλιά Μου, η καρδιά μου
συγκινείται από τον έξοχο λόγο Σου,
μεθάει όταν απευθύνεσαι σε μένα.
Η Χάρις10 είναι επάνω μου σαν δροσιά,
επισκιάζοντάς με στο δυνατό κόρφο της.
Το φρούριό μου είναι ο Ίδιος ο Θεός,
ο Θεός που με αγαπάει πιστά.
Βλέπεις, αγαπημένη Μου, κάθε οικοδόμημα που δένεται μαζί Μου, μεγαλώνει ώστε να γίνει άγιο και καθαρό για την Θεότητά Μου. Επομένως, εσύ Βασούλα Μου, μέσα Μου οικοδομείσαι για να γίνεις ιερό σκεύος που Με περικλείει, καθαρό και άγιο πνευματικό κατοικητήριο για την Τρισαγιότητά Μας, όπου θα μπορούμε να ατενίζουμε την εικόνα Μας. Χαίρε λοιπόν κι ευτύχησε μπροστά στο Νυμφίο σου που είναι τόσο γενναιόδωρος απέναντί σου. Μείνε άμεμπτη και δεν θα σε εγκαταλείψω ποτέ.
Τώρα, χαρά-της-Καρδιάς Μου, μπορείς να επιστρέψεις στις άλλες ασχολίες σου. Δέξου από τον Σωτήρα σου τον Ασπασμό της θεϊκής Του Αγάπης στο μέτωπό σου.
Εγώ, ο Ιησούς Χριστός, σε ευλογώ. IC


1 Με την ελεύθερη βούλησή Της η Υπεραγία και Θεία Τριάδα με έκανε δική Της και ήρθε να κατοικήσει μέσα μου, γιατί Αυτή το αποφάσισε και κανείς άλλος.
2 Εμένα .
3 Εμένα σαν δημιούργημα.
4 Πόλη και Ιερό: Εμείς είμαστε η πόλη και το ιερό του Θεού που κατοικεί μέσα μας.
5 Ο Θεός με φώναξε: εορτή!
6 Σοφία Σειράχ: 50: 9,10.
7 Θα οδηγήσει σε πνευματική ανάσταση τούτη τη γενεά.
8 Σοφία Σειράχ 39:33.
9 Το "μου" γραμμένο ελληνικά.
10 Ο Θεός. 


























20 Οκτωβρίου, 1998

Κύριέ μου και Θεέ μου,
είσαι αληθινά πανέμορφος,
και βυθισμένος στην Ομορφιά Σου
είσαι Θεϊκός και Καθαρός.
Πώς να μην ερωτευθώ εγώ και
όλοι οι άλλοι τη Γλυκύτητά Σου;
Η Χάρη είναι δροσιά πάνω στα Χείλη Σου
και με τη μεγαλοπρέπεια και
λαμπρότητά Σου μας ευλόγησες,
μας φέρθηκες με αβρότητα,
μας χάρισες την εύνοιά Σου και μας
κατέκλυσες με αναρίθμητα δώρα, για να
μοιάσουμε όχι μόνο στους αγγέλους Σου
αλλά να μοιάσουμε σε Σένα.
Ο Λόγος Σου μοιάζει χρυσοποίκιλτο ύφασμα
με το οποίο με έντυσες, στολίζοντας
την ψυχή μου για τη μεγαλοσύνη Σου.
Και όλα αυτά τα έκανες
με τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση, χωρίς καν
να σκεφθείς ότι αυτό θα μπορούσε να μειώσει
το βασιλικό Σου Σκήπτρο.
Ο Θεός με έχρισε ...
Πράγματι, σε έχρισα και με μεγάλη χαρά...
Έλα τώρα και στηρίξου επάνω Μου. Πιο πιστό από Εμένα δεν θα βρεις. Δυνατότερο και ισχυρότερο από Εμένα δεν θα βρεις. Εγώ είμαι ο Βράχος και το Θεμέλιο της Χριστιανοσύνης. Εγώ είμαι αυτός που είναι, ήταν και θα έρθει.
Συνεργάτες έχουμε γίνει. Εγώ κι εσύ, εσύ κι Εγώ, δεμένοι σε ένα. Καμιά ανθρώπινη δύναμη δεν θα μπορούσε να αναστήσει την ψυχή σου, αν δεν σου είχε δοθεί από ψηλά.
Σε βεβαιώνω: ο Νυμφίος σου θα συνεχίσει να σε διαποτίζει με τη δρόσο του ουρανού1 , ώστε κι εσύ με τη σειρά σου να ποτίσεις αυτή την άνυδρη γη με χείμαρρους Διδαχής. Και τότε η συκιά θα δώσει τα σύκα της και το αμπέλι τα σταφύλια του. Η ελιά θα είναι καρποφόρα, επειδή ήρθε ο καιρός η Θεία Δίκη Μου να ανατρέψει τους ασεβείς που προσκυνούν το Θηρίο.
Σε λίγο η θύελλα θα κοπάσει...
Υπηρέτησε τον Οίκο Μου και μίλησε στο Όνομά Μου ώστε Εγώ, μέσα στην υπερβατική Μου Αγάπη, να συνεχίσω να ρίχνω βροχή τις ευλογίες Μου πάνω σε τούτη τη γενεά.
Υπηρέτησε τον Οίκο Μου και κάνε το Τρισάγιο Όνομά Μου να ακουστεί από τους αποστάτες σαν μουσική και τότε θα θεραπευθούν.
Υπηρέτησε τον Οίκο Μου χωρίς επιφύλαξη, εκλεκτή Μου, με το καθαρό Μου Μάννα και γέμισε τα πεινασμένα στόματα με το Λόγο Μου.
Υπηρέτησε τον Οίκο Μου για να ανακτήσει τη δύναμή Του υπενθυμίζοντάς Του ότι η Παρουσία Μου φωτίζει κάθε σκοτάδι.
Αχ, Βασούλα, πες τους πώς περιμένω να Με προσκαλέσουν, και μόλις δω τα χείλη τους να ανοίγουν, έτοιμα να προφέρουν τα πρώτα λόγια πρόσκλησης, θα κατέβω κοντά τους και θα τους ανασύρω από αυτά τα σκοτεινά νερά για να πετάξουν μαζί Μου πάνω στα φτερά του ανέμου. Δεν θα κρυφτώ ούτε και θα κρύψω τη χαρά Μου, αντίθετα θα τους μιλήσω με ποίηση, ξεδιπλώνοντας το ένα μυστήριο μετά το άλλο.
Στο ξερό χώμα θα ρίξω νερό2 και ποτάμια3 στην άνυδρη γη. Θα χαρίσω πλουσιοπάροχα το Πνεύμα Μου καθώς και τις Ευλογίες Μου και θα βλαστήσουν όλοι. Με πνεύμα ποτισμένο από τη δρόσο του ουρανού θα Με τιμήσουν. Ο τρυφερός σας Νυμφίος και πάλι σας βεβαιώνει γι'αυτά τα πράγματα, που Εγώ, με την τριαδική Μου αγιότητα προ πολλού σας αποκάλυψα. Δεν υπάρχει άλλος Βράχος από Εμένα, το Θεό σας.
Βλέπεις τα θαυμαστά έργα που επιτελώ για τον Οίκο Μου; Σε όρισα μάρτυρα μέσα στον Οίκο Μου και στερέωσα το Έργο Μου όπου ήταν θέλημά Μου.
Βλέπεις πόσο αγαπώ τον Οίκο Μου; Περιβεβλημένος με δύναμη, Εγώ Είμαι. Γι' αυτό λοιπόν ύψωσε τη φωνή σου μέσα στον Οίκο Μου και ρώτησε τους ποιμένες Μου:
"Υπάρχει κανείς πρόθυμος να εργασθεί με σθένος και αγάπη για την ανοικοδόμηση του ετοιμόρροπου Οίκου Μου; Υπάρχει κανείς που να είναι πρόθυμος να υπερασπισθεί αυτό τον Οίκο; Υπάρχει κανείς που να καταλαβαίνει τώρα αυτά που λέω; Υπάρχει κανείς στον Οίκο του Κυρίου διατεθειμένος να εξαπλώσει τη Βασιλεία του Θεού;4
Αν υπάρχει κάποιος πρόθυμος, τότε Εγώ θα λάμψω επάνω του με τη λαμπρότητά Μου και θα τον ντύσω με τον εαυτό Μου. Θα του κάνω γνωστό τον εαυτό Μου κι εκείνος θα Με δει να στέκομαι μπροστά του. Θα δει τον Αιώνιο και Αθάνατο Βασιλέα και θα προσελκύσει όλους τους ανθρώπους κοντά Μου, επειδή θα έχω πλουτίσει την ψυχή του με την αμετάβλητη Θεότητά Μου και θα τον έχω στολίσει με ό,τι στολίδι μπορεί να φανταστεί κανείς, και με το βασιλικό του αυτό ανάστημα θα μπορεί να θεραπεύσει τούτη τη γενεά.
Οι κουφοί θα ακούσουν και οι τυφλοί θα δουν και όλοι μαζί με μια φωνή θα φωνάξουν: " ανήκουμε στην Αγία Τριάδα: στον Πατέρα, στον Υιό και στο Άγιο Πνεύμα."
Κι εσύ Βασούλα, μην αποκάμεις να γράφεις, κάνε άφθονους καρπούς. Όλοι Μου οι άγγελοι χαίρονται στη θέα αυτών των καρπών.
Βρίσκομαι στο πλευρό σου, μη φοβάσαι λοιπόν.
Σε αγαπώ. IC

1 Κατάλαβα επίσης: με τη γεμάτη χάρη Παρουσία του Ιησού Χριστού.
2 Ευλογίες.
3 Το Άγιο Πνεύμα .
4 Η φωνή του Χριστού ακουγόταν σα να αντηχούσε μέσα σε άδειο χώρο.