Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Η δύναμη του Διχαστή έχει διεισδύσει σαν καπνός στον Οίκο Μου για να πολιορκήσει τη γη Μου. Το καταστροφικό του έργο είναι ισχυρό και οι αγαπημένοι του στόχοι είναι οι αφιερωμένες Μου ψυχές. Διαστρέφει τους λογισμούς τους για να ακολουθούν τα πάθη της καρδιάς τους. Ο Άνομος απ' όπου κι αν περάσει, αφήνει πίσω του την κατάρα του... Έχει ορκιστεί να σας ξεσηκώσει τον ένα εναντίον του άλλου.




EΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 

ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 

ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ 

ΤΟ 

ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

30 Ιανουαρίου, 1996

Νυμφίε μου,1 μην επιτρέψεις να
επιστρέψω σε Σένα με άδεια χέρια.
Κάνε να επιστρέψω σε Σένα με δοχεία
θυμιάματος και δοχεία καρπών:
μια ολόκληρη στρατιά έτοιμη να
θυσιαστεί για το Θέλημά Σου.
Θυσία Μου, ζήσε για Μένα, πάρε το λάδι σου από Μένα. Άκου: ξέσπασε σε χαρούμενες κραυγές. Αν κάποιος σου επιτεθεί εξαιτίας Μου, θεώρησέ το τιμή. Αδύνατη, ω, αδύνατη ψυχή, πότε θα μάθεις; Πότε; Γιατί να μην μπορώ να σε θρέψω με τούτο τον επιούσιο άρτο που με τόση θέρμη γεύθηκα για να σας σώσω και να δοξάσω τον Πατέρα Μου; Θα έπρεπε να ζητάς περισσότερα, θα έπρεπε να ζητάς να πέφτουν πάνω σου βροχή. Λες: "Νυμφίε μου, μην επιτρέψεις να επιστρέψω σε Σένα με άδεια χέρια", κι Εγώ σου λέω: Νύφη Μου, πόσο δίκιο έχεις, επομένως δέξου τη συμβουλή του Νυμφίου σου: ικέτευσε για περισσότερα βάσανα, φέρε Μου αυτό το θυμίαμα που Μου υποσχέθηκες.
Σύνελθε και έλα στα λογικά σου. Θα μπορούσα, αν Με άφηνες, να σε κατακλύσω με δοκιμασίες, αναποδιές, τα πάντα. Δεν μπορείς να δεις πόσο είσαι ευνοημένη; Μη μελαγχολείς άλλο, μείνε η λαμπρή φλόγα των Ματιών Μου και μην προσπαθείς να τη σβήσεις... Αλήθεια, σε έχω εκτεθειμένη στον κόσμο σαν λάβαρο με τα εμβλήματά Μου πάνω σου, αλλά ο κόσμος αρνείται να δει ότι τα εμβλήματα είναι δικά Μου. Έτσι, μαζεύουν πέτρες για να πετροβολήσουν το λάβαρό Μου... Άλλοι, σε κυνηγούν σαν έξαλλοι κυνηγοί.
Βρες την ευτυχία σου στην τυραννία που σου επιβάλλουν, δεν θα τους επιτρέψω να σου δώσουν περισσότερο από ό,τι είναι αναγκαίο. Ο Παντοδύναμος που τα βλέπει όλα, σημειώνει κάθε σου βήμα και αν σε αδικούν περισσότερο από ό,τι σου αναλογεί, ο Πατέρας Μου κι Εγώ θα σε ανακουφίσουμε και θα σε οδηγήσουμε στην κληρονομιά σου. Μη νομίζεις ότι δεν καρφώνουν Εμένα όταν σε καρφώνουν. Ό,τι κάνουν σε σένα, το κάνουν σε Μένα. Στενάζω μέσα σου με πόνο. Με βασανίζουν μέσα σου. Δεν Μου κάνει κόπο να αφαιρέσω έναν τύραννο... αλλά τώρα σου λέω να μείνουν έτσι τα πράγματα για λίγο και έχε Μου εμπιστοσύνη. Εξαγνίζω την κατοικία Μου με μια θυσία... Και τώρα, μείνε υπάκουη σε Μένα τηρώντας τους όρκους πιστότητας... Αρνήθηκαν το δώρο που Μου δίνει χαρά... Έχυσαν αίμα αθώο και τα χέρια τους είναι γεμάτα με αυτό το αίμα. IC

1 Ησ.54:5 "... άνδρας σου θα γίνει ο Δημιουργός σου..."





31 Ιανουαρίου, 1996

Ο Αγαπημένος μου κατέβηκε στο δωμάτιό μου
για να με σφίξει στην Ιερή Του Καρδιά και
να με πάρει μαζί Του, με του ανέμου τα φτερά.
Είμαι του Αγαπημένου μου και ο Αγαπημένος μου
είναι παντοτινά δικός μου.
Σήμερα, τα Μάτια του Αγαπημένου μου είναι περίλυπα,
και το Κεφάλι Του γέρνει στον ώμο μου.
"Πηγή Ζωντανού Νερού",
ποιος σε λύπησε τόσο πολύ;
Οι δικοί Μου, οι ίδιοι οι δικοί Μου... Είμαι τόσο εξαντλημένος, η λύπη Μου είναι απύθμενη... Δεν μπορώ να σου κρύψω τη θλίψη Μου, Βασούλα... Τίποτα πια δεν μπορεί να μείνει κρυφό μεταξύ μας αφού σε έφερα τόσο κοντά Μου. Άκουσε τώρα αυτά που έχει να σου πει ο Αγαπημένος σου. Αυτός που σε έπλασε, ο Δημιουργός σου και Θείος σου Πατέρας, αποφάσισε να υψώσει την ψυχή σου κοντά Του... Δεν το κρατώ μυστικό, ναι! Ο Πατέρας Μου σηκώθηκε και η κραυγή του αντήχησε σε κάθε ουράνιο αυτί. Σηκώθηκε για να σε πάρει πάλι κοντά Του, Αυτός που σε ανέθρεψε πατρικά και σε καθοδήγησε προσφέροντάς σε δώρο στην ανθρωπότητα. Σαν Θεός που είναι, βλέπει την αθωότητά σου. Σαν Θεός που είναι, δεν βλέπει όπως βλέπει η ανθρωπότητα, και σου το λέω, σηκώθηκε, γιατί η τυραννία που σου επιβάλλουν ξεπέρασε κάθε μέτρο... Η ερώτησή Μου σε σένα είναι: θέλεις ο ουράνιος Πατέρας σου να σε γλυτώσει από τα τυραννικά χέρια και από τα υποκριτικά χείλη;
Κύριε, δεν έκανα μια συμφωνία μαζί Σου;
Έκανα συμφωνία τα μάτια μου να μη βλέπουν
τις πρώτες τρεις μέρες της ζωής μου.
Είχα κάνει συμφωνία με το Δημιουργό Μου
και τον Αγαπημένο Μου να μείνω στο σκοτάδι
και να μη δουν τα μάτια μου τον ήλιο στη δόξα του
και τη λάμψη του φεγγαριού να με φωτίζει,
για να μπορώ να εκπληρώσω την αποστολή μου
μέχρι τέλους και να Σε δοξάσω.
Βασούλα Μου, πάλι σε ρωτώ: "Θέλεις να παρατείνεις τα δεινά σου στη γη, παιδί Μου, ή θέλεις το πρωί να ξυπνήσεις μέσα στο Φως Μου, στους κόλπους Μου, με χιλιάδες αγγελικές φωνές ολόγυρά σου, όπου η ασφάλεια, η δόξα και η ίδια η Γλυκύτητα θα σε περιβάλλουν;"
Αχ, Θεέ Μου, η ψυχή Μου διψά για Σένα.
Η ψυχή μου Σε αποζητά.
Τώρα θα μπορούσα απλά να πω:
"Έλα! Έλα και σώσε με για να απολαμβάνω
αιώνια την εγγύτητά Σου."
Η ψυχή μου λιώνει μέσα μου από αγάπη για Σένα.
Το πνεύμα μου θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή
να παραδοθεί στα Χέρια Σου και, αν ήθελα,
θα μπορούσα να κατευθύνομαι στον Οίκο του Θεού μου
ανάμεσα σε χαρούμενες φωνές και ύμνους
και ένα θριαμβευτικό πλήθος.
Θα μπορούσα να βρίσκομαι μαζί με το Θεό της χαράς μου!
Όμως θέλω να είμαι αντικείμενο περιφρόνησης
ανάμεσα στους νεκρούς και την απαίσια τυραννία τους.
Δεν είμαι ορφανή, Εσύ είσαι μαζί μου.
Οι Γραφές λένε: "Αν κάποιος είναι αθώος,
Εσύ, Σωτήρα μου, θα τον ελευθερώσεις".
Με άφησες τώρα εντελώς ελεύθερη να διαλέξω.
Πανάγιε, εγώ δεν ζητώ τίποτε για μένα,
Εσύ μου έδωσες ζωή και χαρά, δένοντάς με μαζί Σου.
Κι Εσύ παρακολούθησες κάθε μου ανάσα
με στοργική φροντίδα κι έτσι το Τραγούδι
που θέλεις να τραγουδήσεις μπορεί να συνεχίσει
να ακούγεται για να ελευθερωθούν πολλά έθνη,
και μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις την άρπα Σου,
Θεέ μου, γιατί στο τέλος το Θηρίο θα έρθει
τρέμοντας να ζαρώσει μπροστά Σου.
Χρησιμοποίησέ με σαν αντικείμενο περιφρόνησης
και έχε με πάντα εκεί που επικρατεί το σκοτάδι
και η αταξία, και εκεί που το ίδιο το φως
είναι σαν την πιο ζοφερή νύχτα.
Μα σε παρενοχλούν!
Προς μεγαλύτερη Δόξα Σου!
Ας γίνει έτσι. Ας με παρενοχλούν.
Κόρη Μου, ας γίνει όπως θέλεις. Σε ευλογώ στο Όνομα της Τριαδικής Μας Αγιότητας. Πες Μου όμως, τι θα κάνω όταν ο Πατέρας Μου θα σηκωθεί πάλι;
Υπενθύμισέ Του τη συμφωνία μας, Κύριε.
Στη θύμηση αυτή, η Καρδιά Μου μαλακώνει... Υπόλοιπό Μου, θα σώσω πολλούς με την ίδια σου την αθλιότητα, με τη γενναιοδωρία σου, όμως θυμήσου, κάθε κίνηση δική σου που Με τιμά, προέρχεται από Μένα... Γι' αυτό απόφυγε κάθε τάση αυτοεκτίμησης... Κάνε λίγο ακόμη υπομονή. Είδα ποτέ καμιά δυστυχία που να χρειάζεται αγάπη και να μην της έδωσα την Καρδιά Μου; Βλέπεις, είμαι φίλος σου. Κανείς δεν μπορεί να πει: "ο Κύριος μας επιβάλλει τις προσταγές του..." Και σε σένα, κόρη Μου, λέω: Είμαι ευτυχής που δεν παρέβης τη συμφωνία σου με τον Πατέρα Μου. Θα χρησιμοποιήσω τη γενναιοδωρία σου για να ευλογήσω κάθε άνθρωπο στη γη και να σκορπίσω το Έλεός Μου πριν από τη μέρα της συμφοράς. Θα σκορπίσω πνεύμα καλοσύνης και προσευχής.
Σε βεβαιώνω, Εγώ, ο Κύριος, θα σε κάνω φρούριο. Θα σε κάνω δυνατή με τη δύναμή Μου. Α! Η Καρδιά Μου χαίρεται εξαιτίας σου! Τα μάτια μας ας σμίξουν και ας γιορτάσουν με τούτη τη χαρά. Θα επαναφέρω πολλούς σε Μένα. Αυτοί που ξεστράτισαν θα επιστρέψουν τελικά σε Μένα...Έλα, στηρίξου στο Θεό της χαράς σου! Μην αποθαρρύνεσαι ποτέ. Θυμήσου πως κι Εγώ, όταν Με καταδίκασαν και μου έδωσαν να σηκώσω το Σταυρό Μου, έπεσα στο ίδιο χώμα που σας βαστάει όλους, αλλά ξανασηκώθηκα για να ολοκληρώσω το Έργο Μου. Διδάξου λοιπόν από το Σωτήρα σου. Στο τέλος, το κέρδος θα είναι δικό σου... η πνοή της Παντοδυναμίας θα σε σηκώσει πάλι. Από τις ταλαιπωρίες σου θα αντλήσω άφθονη ζωή.1 Τούτο να ξέρεις: ο Πατέρας σου θα σου απαντήσει από τον Άγιο Τόπο Του. Είμαι στο πλευρό σου...
Πατέρα Μου...
Εγώ Είμαι2 . Σήμερα θα σε παραδώσω στα έθνη και θα είμαι η Ασπίδα που θα σε σκεπάζει... Σήμερα, Με στεφάνωσες με δόξα. Η τυραννία και η αδικία περικυκλώνουν αίμα αθώο και η Καρδιά Μου ήταν έτοιμη να σε γλιτώσει από την Τυραννία - πώς να παραμείνω σιωπηλός όταν βλέπω τους διώκτες σου να παραμονεύουν για να σε παγιδεύσουν μαζί με το σύμβουλό σου; Πώς να παραμείνω σιωπηλός όταν ακούω: "πώς θα τους παγιδεύσουμε;"
Όμως να, η παρηγοριά που σας προσφέρω:3 να επιδιώκετε να κάνετε το καλό, να στηρίζετε το δίκαιο,4 είμαι μαζί σας... Μείνετε πιστοί, οι καιροί είναι τόσο πονηροί. Δεν θέλω μια μέρα να πω: Κοιτάξτε, να η κόρη Μου, κείτεται ολομόναχη στο χώμα, χωρίς κανένα για να τη σηκώσει". Γέμισα τα ρουθούνια σου 5 με τη Δύναμή Μου και άναψα μέσα σου φλόγα για να στηρίξεις το δίκαιο... Ό,τι κάνεις να το κάνεις με πνεύμα πραότητας.6 Ακόμη κι αν η μαρτυρία σου δεν γίνεται δεκτή, έχε ειρήνη. Μην κοιτάς αριστερά ή δεξιά. Θα σηκωθούν πολλοί και θα δηλώσουν ότι είναι σταλμένοι από Μένα.7 Να μη σε εξαπατήσουν πάλι... Μη φοβάσαι, δεν θα ντροπιαστείς. Όσο για σένα, κόρη Μου, θα σε παρηγορήσω καθώς και όλους όσους Με εμπιστεύονται.
Οι καιροί είναι πονηροί αλλά θυμήσου, ο Πλάστης σου σκύβει με στοργή πάνω σε όλους σας. Εργάσου ειρηνικά στο Όνομά Μου. Κόσμησε το Όνομά Μου με την αγάπη σου και συνέχισε να φυτεύεις αμπέλια στην άνυδρη γη. Είμαι ο Πατέρας σου, άφησέ Με να είμαι η παρηγοριά σου, στη θύμηση της Αγάπης Μου που ποτέ δεν θα σε εγκαταλείψει. Κι εσύ 8 που λες: "Διαμαρτύρομαι ενάντια στην τόση αδικία. Δεν υπάρχει απάντηση. Ενώ ενίσταμαι κατά της αδικίας αυτής, δεν βγαίνει ποτέ μια απόφαση. Μου έκλεψαν την τιμή μου..." Σου λέω: Αν απέρριψαν αυτό που παρακάλεσες γραπτά, έχε ειρήνη... Τι μεγαλύτερη τιμή μπορούσαν να σου κάνουν; Δεν θα φροντίσω, φίλε Μου, να αποδοθεί Δικαιοσύνη στο τέλος; Είμαι ο Κύριος και έχεις την ευλογία Μου. Σε ξέρω στη μάχη γενναίο,9 αλλά άφησε σε Μένα αυτή την τιμή. Συνέχισε να φυτεύεις στον Οίκο Μου... Θα φροντίσω να συνεχίσεις να παραμένεις ανθηρός για να δώσεις καρπό παρά την προχωρημένη σου ηλικία. 
Κόρη Μου, η συγκατάθεσή σου από αγάπη για Μένα Με συγκίνησε μέχρι δακρύων... μακάρια είσαι εσύ που είσαι φτωχή, η Βασιλεία Μου σου ανήκει. Είμαι μέσα σου Βασιλιάς... Με την αδυναμία αυτή, θα συντρίψω τη δύναμη των κακών.10 Σε ευλογώ, παιδί Μου. 

1 Μεταστροφές.
2 Μιλά ο Αιώνιος Πατέρας.
3 Σε όλους μας.
4 Συγχρόνως άκουσα "να τηρείτε το δίκιο".
5 Του π. Ο' Carroll.
6 Συγχρόνως άκουσα "σταθερότητας".
7 Ψευδοπροφήτες.
8 Ο π. O' Carroll.
9 Διέκρινα το θείο χιούμορ και η καρδιά μου σκίρτησε με χαρά!
10 "Η δύναμή μου φανερώνεται στην πληρότητά της μέσα στην αδυναμία" Β' Κορ.12:9. 







12 Φεβρουαρίου, 1996
Ρόδος

Κύριέ Μου;
Εγώ είμαι. Μάθε, Βασούλα Μου, από τους αγίους. Δεν είμαι ένας Θεός περίπλοκος, ούτε είμαι απομακρυσμένος. Δεν κρύβω το πρόσωπό Μου και δεν κρατώ κανένα στο σκοτάδι. Και μόνη η Παρουσία Μου είναι Φως! Πολλοί από σας λένε:1 "Κύριε, πες μας κάτι καινούριο..." Αυτό είναι το πνεύμα του Αντίχριστου και το πνεύμα αυτό είναι διαδεδομένο στον κόσμο. Δεν θα σας φέρω τίποτε καινούριο: Πέθανα, αναστήθηκα, είμαι ο Πρώτος και ο Έσχατος. Όποιος πιστεύει σε Μένα θα έχει ζωή αιώνια. Είμαι αιώνια ζωντανός και ένδοξος, και κρατώ τα κλειδιά του θανάτου και του Άδη. Υπάρχουν κι άλλα που πρόκειται να έρθουν, αλλά τα πάντα είναι γραμμένα μέχρι τη συντέλεια του κόσμου. Θα έρθω με το Πνεύμα Μου να σας ξαναδώσω το φως σας, για να εκπληρωθούν αυτά που είπα... ότι στο τέλος θα θριαμβεύσω.
Ακόμη και σήμερα η γη Μου διαιρείται, κομματιάζεται, και μέσα στον Οίκο Μου και στην οικογένειά Μου γίνονται αγοραπωλησίες. Στους προφήτες που τους στέλνω, λένε: "μην προφητεύετε". Ήρθε ο καιρός που σας έλεγα προηγουμένως, όταν καρδινάλιοι θα στρέφονται εναντίον καρδιναλίων, επίσκοποι εναντίον επισκόπων, ιερείς εναντίον ιερέων.
Η δύναμη του Διχαστή έχει διεισδύσει σαν καπνός στον Οίκο Μου για να πολιορκήσει τη γη Μου. Το καταστροφικό του έργο είναι ισχυρό και οι αγαπημένοι του στόχοι είναι οι αφιερωμένες Μου ψυχές. Διαστρέφει τους λογισμούς τους για να ακολουθούν τα πάθη της καρδιάς τους. Ο Άνομος απ' όπου κι αν περάσει, αφήνει πίσω του την κατάρα του... Έχει ορκιστεί να σας ξεσηκώσει τον ένα εναντίον του άλλου. Μέσα στην οργή του, ορκίστηκε να σας δοκιμάσει όλους όπως το σιτάρι στο κόσκινο, ιδίως τους αφιερωμένους Μου, και να τους απογυμνώσει. Ορκίστηκε να σας κάνει όλους παιχνίδι του. Σας βεβαιώνω: όποιος δεν έχει έντιμη καρδιά θα υποκύψει, αλλά οι έντιμοι θα νικήσουν με την ευθύτητα.
Να είσαι δυνατή, Βασούλα. Εγώ, ο Ιησούς, ευλογώ εσένα και τους συντρόφους σου. Μην κρίνεις. Εμείς; Σε αγαπώ. Ειρήνη. IC


1 Το μήνυμα αυτό δόθηκε 5 λεπτά πριν από ένα τηλεφώνημα για μια συνέντευξη στο Ράδιο Δουβλίνο. Ο ρεπόρτερ τελειώνοντας ρώτησε: "Μας λέει ο Ιησούς τίποτε καινούριο;" 






Μάρτιος, 1996

Την Ειρήνη Μου σου δίνω. Μέσα σε αυτή την Ειρήνη δέξου το Μήνυμά Μου...1 Δεν έχει παρά να διαβάσει το Μήνυμά Μου και ύστερα να αποφασίσει. Κόρη Μου,όλη η κτίση Με υπακούει...
Ναι, η πλάση Σε υπακούει,
αλλά τα πλάσματά Σου δεν Σε υπακούνε όλα!
Όχι...δεν υπακούνε όλοι. Πολλοί υποκύπτουν στον πειρασμό και θέλουν να κερδίσουν την αποδοχή των ανθρώπων αντί για την δική Μου. Πολλοί δείχνουν μεγαλύτερη προθυμία να αρέσουν στους ανθρώπους από ό,τι σε Μένα, τον Θεό τους. Και για μερικούς, είναι το προσωπικό συμφέρον που τους κάνει να Με παρακούνε. Άλλοι δεν αποφάσισαν ακόμη να αφήσουν πίσω τους τα πάθη τους, τις αμαρτωλές επιθυμίες τους. Αμαρτάνουν όπως αναπνέουν. Μίλησα για την κριτική των άλλων και πώς η γλώσσα τους μπορεί να γίνει η αιτία της καταδίκης τους, ωστόσο πάνω σε αυτό μπορώ να προσθέσω κάτι ακόμη: Τα στόματα που εκτοξεύουν φωτιά δαγκώνοντας τους άλλους, τρώγοντας ο ένας τον άλλο, κι αυτοί επίσης θα υποφέρουν επειδή θλίβουν το Άγιο Πνεύμα Μου.
Οι δρόμοι του Αγίου Μου Πνεύματος είναι τόσο διαφορετικοί! Όποιος έχει το Πνεύμα Μου για οδηγό, του δίνεται η χάρη να τηρεί τους Νόμους Μου και τους Τρόπους Μου που είναι ήπιοι, φιλεύσπλαχνοι και τόσο τέλειοι. Είμαι η Πηγή της Αγάπης και Ιησούς είναι το Όνομά Μου. Όμως ο διάβολος είναι η πηγή του Κακού και κάθε λογής αδικίας... Κόρη Μου, μη χάνεις ποτέ το θάρρος σου, η ζωή σου ας γίνει λαμπρό στολίδι, λουλουδένιο στεφάνι, καπνός από θυμίαμα που όλο και ανεβαίνει, ώστε η Εικόνα του αόρατου Θεού να γίνει σε σένα ορατή για όλη την αιωνιότητα. Μείνε πιστή σε Μένα. Είμαι στο πλευρό σου. Μη φοβάσαι ποτέ!Ύμνησέ Με, κόρη Μου. Ειρήνη...
Κύριέ Μου, Ζωή Μου, Οικογένειά Μου,
είμαι μέλος Σου και το πνεύμα μου νιώθει για Σένα αγαλλίαση.
Ευλογώ το Όνομά Σου παντοτινά κι αιώνια.

Τίμησε, δημιουργία,
τα κραταιά έργα του Θεού και δόξασε
Αυτόν που υψώνει τους ταπεινούς.
Πώς μπορεί ποτέ θνητός να αμφιβάλλει
για τις θαυμαστές Σου επεμβάσεις;
Βασούλα Μου, η ζωή σου να είναι μια αδιάλειπτη προσευχή προς Εμένα...Κανείς να μη σε ξεγελάσει λέγοντάς σου πως ο Θεός δεν έχει τρόπο να πλησιάσει το λαό Του...Μην επιτρέπεις στους ανθρώπους αυτούς να ταράζουν το πνεύμα σου. Θυμίαμά Μου, προσευχήσου για τους ανθρώπους αυτούς να έρθουν κι αυτοί να πιουν από την Πηγή Μου και να ζωοποιηθούν. Αν είναι κακοπροαίρετοι και απρόθυμοι να ακούσουν και να καταλάβουν, είναι γιατί έχουν εγκαταλείψει Εμένα και τους Νόμους Μου.
Αχ...2 Βασούλα, λουλούδι Μου, αυτή η γενεά έχει γίνει ερημότοπος. Προσευχήσου για τη μεταστροφή του κόσμου. IC

1 Ρώτησα τον Ιησού τι θα συμβεί αν "κάποιος" δεν υπακούει, ή δεν δίνει προσοχή στα αιτήματά Του.
2 Αναστεναγμός



Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Μη λέτε: "Να τολμήσω, εγώ, ο αμαρτωλός να ζητήσω το Φως το Απρόσιτο; Προσιτό μόνο για τους αγίους;" Αν αληθινά πιστεύετε ότι είστε αμαρτωλοί όπως λέτε και ανάξιοι για τα Δώρα Μου, το αδύνατο θα γίνει δυνατό.





EΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 

ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 

ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ 

ΤΟ 

ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.



17 Δεκεμβρίου, 1997

Σε Σένα που εισακούς τις
προσευχές έρχεται κάθε άνθρωπος.
Οι ανομίες μας, μας ξεπερνούν σε
δύναμη αλλά τις παραβάσεις μας
μπορείς Εσύ να συγχωρήσεις.
Μακάριος είναι αυτός που εκλέγεις,
που τον παίρνεις κοντά Σου μέσα
στις αυλές Σου για να κατοικεί!
Θα μας χορτάσουν τα αγαθά του οίκου Σου,
η Ιερότητα του αγιαστηρίου Σου.
(Ψαλμ. 65:3-4)
Βασούλα Μου, άφησέ Με να χρησιμοποιήσω το αυτί σου για να Με ακούσεις, άφησέ Με να χρησιμοποιήσω το χέρι σου για να καταγράψεις τα λόγια Μου. Ύστερα άφησέ Με να χρησιμοποιήσω το νου σου για να τον γεμίσω με τη Γνώση Μου και να γεμίσω όλη σου την ύπαρξη με διδαχές από τη Σοφία. Δέξου όλες τις προσφορές Μου, αγαπημένη Μου φίλη, και θα προχωρήσεις με το ρυθμό που είχα προβλέψει. Θέλω, Βασούλα Μου, να αφήσω γι' αυτή τη γενεά και για τις επόμενες μια αιώνια ανάμνηση του Ελέους Μου.
Κανένα απ' όλα αυτά τα Πλούτη που προέρχονται από το ταμείο της Καρδιάς Μου δεν μπορεί να αποδοθεί σε σένα, αφού δεν γνώριζες τίποτα στην αρχή, όταν σε κάλεσε ο Εραστής της ανθρωπότητας, αφού όλο σου το σώμα βρισκόταν τότε στο σκοτάδι. Αλλά αφού είμαι ο Κύριος των αγίων, κατά τον ίδιο τρόπο είμαι και ο Κύριος των ταλαίπωρων. Σε κοίταξα και σε αγάπησα... Είναι πασίγνωστη η ευσπλαχνία Μου και η τρυφερότητα της Καρδιάς Μου. Είναι πασίγνωστη η αδυναμία που έχω στα παιδιά. Χαίρε, λοιπόν, κόρη Μου, που ο Βασιλιάς σου έσκυψε από το Θρόνο Του για να δώσει στην ψυχή σου τον τριπλό ασπασμό της ανάστασης.
Τώρα η ψυχή σου, συνεπαρμένη από τη γλυκύτητα των ασπασμών Μου, Με εξυμνεί, δοξάζοντας τον Αγαπημένο σου. Γνώριζα τότε ότι ένα Μου βλέμμα πάνω σου θα μαλάκωνε αμέσως τη σκληρότητα της επιμονής σου και θα θρυμμάτιζε το περίβλημα που τύλιγε την καρδιά σου. Και έτσι έγινε... Ω, και τι δεν θα έκανα για να φέρω μια τόσο εύθραυστη ψυχή σε πλήρη πνευματική κοινωνία με την Θεότητά Μου για να γίνει ένα πνεύμα μαζί Μου! Σου παρήγγειλα, αγαπημένη Μου, να κτίσεις μέσα σου έναν άγιο ναό, ένα θυσιαστήριο στην πόλη όπου θα στήναμε1 τη σκηνή Μας, αντίγραφο της ιερής εκείνης σκηνής που είχαμε ετοιμάσει εξαρχής και το έκανες, πιστή μικρή Μου φίλη. Γι' αυτό η Σοφία μπόρεσε να βοηθήσει εσένα και μέσα από σένα χιλιάδες άλλες ψυχές. Η Σοφία, με το Θείο Έργο εκπαίδευσε εσένα και πολλούς άλλους και σας οδήγησε όλους σε ένα δρόμο θαυμαστό. Το Έργο αυτό είναι η απόδειξη της Αγάπης Μου που ξεχειλίζει.
Ω ευλογημένη Καρδιά του Ιησού που
ξεχειλίζεις από χάρες, θεία Καλοσύνη,
Εσύ που μ' ένα βλέμμα Σου ανατρέπεις
βασιλείς και βασίλεια, μεθάς πόλεις και χωριά,
φλογίζεις τις καρδιές παράφορα και
τις κρατάς αιχμάλωτες της αγάπης και
παντοτινά ερωτευμένες με τη Θεότητά Σου.
Τα Μάτια Σου, Κύριέ μου, είναι
Κήπος της Εδέμ, εξαιρετικά ωραίος.
Η Καρδιά Σου είναι ένας απέραντος κόσμος
χάρης μέσα στη Χάρη, ολόκληρη η ύπαρξή σου,
σαν φιλντισένιος πύργος στολισμένος
αστραφτερά πολύτιμα πετράδια.
Αιώνιο Φως, οι δυο Σου Φύσεις είναι
ο παλμός της καρδιάς μας.
Ω, Θεέ! Βρίσκω ότι δεν επαρκώ
στο να βρω λέξεις που να πλησιάζουν
αρκετά στην περιγραφή της Μεγαλοπρέπειας
και της Λαμπρότητας του Κυρίου μου.
Αχ Βασούλα, παρηγοριά Μου! Ήμουν αποφασισμένος να σε κάνω μέτοχο της Βασιλείας Μου! Αυτή η αγάπη που έχω, αυτή η δίψα που έχω για τις ψυχές, καίει στην Καρδιά Μου. Η αγάπη Με οδήγησε στο Σταυρό, περιφρονώντας την ατίμωση. Η Αγάπη Μου τώρα Με φέρνει κοντά σου, γενεά, για να καλέσω ένα από τα πιο ανεπαρκή πλάσματα ανάμεσά σας, αυτήν που είχε άγνοια όχι μόνο της Γραφής αλλά και του Θελήματός Μου, σκάνδαλο εκείνο τον καιρό για τους αγίους και τους αγγέλους Μου. Το γεγονός ότι κάλεσα από το θάνατό της μια τόσο άθλια ψυχή, την ανύψωσα στη Θεϊκή Μου Καρδιά και την ανέθρεψα στις Βασιλικές αυλές Μου, είναι ένα σημάδι που δεν θα πρέπει να το αγνοήσετε, είναι ένα σημάδι για να αυξηθεί η εμπιστοσύνη σε σας τους υπόλοιπους και να μάθετε ότι καλώ όλες τις ψυχές να εγκαταλείψουν τη σημερινή τους αμαρτωλή διαγωγή και να επιστρέψουν ολόψυχα κοντά Μου, ώστε να γίνουν κι αυτοί μέτοχοι της Δόξας Μου.
Έλα, αγαπημένη Μου, Εγώ, ο Ιησούς, σε αγαπώ.

1 Η Αγία Τριάδα.












3 Ιανουαρίου, 1996

Γιαχβέ, τα Έργα Σου είναι ευλογίες,
πλούτος κι ένα λυχνάρι.
Συγχώρησέ μας1 που δεν τα δεχόμαστε
σαν δικά Σου δώρα με όλη μας την καρδιά.
Κόρη Μου, Εγώ, ο Πατέρας σου, σου δίνω την Ειρήνη Μου. Από τις πρώτες κιόλας μέρες σου, σε έβαλα να καθίσεις στην Αυλή Μου για να σε διδάξω την ευθύτητα, την αγάπη και ποιος είμαι. Για να μην υιοθετήσεις τον τρόπο που ζει ο
κόσμος, ήρθα σε σένα για να κατακτήσω την καρδιά σου. Θέλησα να σε κάνω φίλη Μου και να σε διδάξω ότι το να Με σέβεσαι είναι η αρχή της Σοφίας. Αν και δεν σου άξιζε να δεις τη Δόξα Μου, ήρθα κοντά σου, μέσα στη σιωπή σου, για να κερδίσω το "ναι" σου. Ύστερα, πρόσταξα το σκοτάδι να μη σκοτεινιάζει γύρω σου και τη νύχτα να μεταμορφωθεί σε φως.
Μέλος του Ανατολικού Οίκου, κόρη του Οίκου αυτού, σηκώθηκαν ψευδομάρτυρες εναντίον σου αλλά έχε την ελπίδα σου σε Μένα, τον Πατέρα σου. Ακολούθησε τις οδηγίες Μου, έχε ειρήνη και μην εξαντλείσαι. Άντεξε και διακήρυξε την Δόξα Μου και το Πατρικό Μου Κάλεσμα. Θα παραμείνεις στις Αυλές του Οίκου Μου για να προοδεύσεις και να βοηθήσεις να προοδεύσει ο λαός Μου. Δεν θα σε αφήσω, γι' αυτό κι εσύ μη Με αφήσεις.
Σου το λέω: από τη στιγμή που θα λήξει η καταπίεση και ο άρχων του κάτω κόσμου θα αλυσοδεθεί κι αυτοί που καταπατούν τη θυσία του Υιού Μου θα έχουν φύγει, από το εσωτερικό του Οίκου στον οποίο ανήκεις θα σηκωθεί ένας ευοίωνος άνδρας, σαν αναμμένος πυρσός, για να αποκαταστήσει το Ιερό Μου και το Τρισάγιο Όνομά Μου... και το βασίλειο του Άνομου θα καταρρεύσει. Θα συνεχίσω, Βασούλα Μου, να είμαι ο Ύμνος σου και το Λυχνάρι σου. Θα είμαι στο πλευρό σου και θα σε καθοδηγώ όλες τις μέρες της ζωής σου. Θα είσαι η συνεργάτις Μου και η φίλη Μου, η ηχώ Μου και το όπλο Μου. Και το στόμα σου θα μοιάζει με σπαθί για όλους εκείνους που ερημώνουν το Ιερό Μου. 
Είμαι γνωστός, Εγώ ο Γιαχβέ, ότι υπερασπίζομαι τους απλούς και η Καρδιά Μου μαλακώνει για όσους έχουν καθαρή καρδιά. Όποιος έρχεται σε Μένα σαν μικρό παιδί, θα γνωρίσει και θα του επιτραπεί να συναντήσει τη Σοφία που θα τον οδηγήσει στη Βασιλεία Μου. Τα Μάτια Μου ευνοούν τις μικρές καρδιές γιατί μέσα σε αυτές τις καρδιές χαρίζεται άφθονα η Γνώση Μου. Αλίμονο σε όσους δεν Με υποδέχονται με απλότητα καρδιάς αλλά θαρρούν πως είναι ανώτεροι στις Αυλές Μου και "λένε το κακό καλό και το καλό κακό, που βάζουν το σκοτάδι για φως και το φως για σκοτάδι, που βάζουν το πικρό για γλυκό και το γλυκό για πικρό" 2 Το Πνεύμα Μου, βλέποντας τις εγωιστικές προθέσεις τους θα τους χωρίσει από Εμένα, τον Τρισάγιο.
Θέλεις να χαρείς τον Ουρανό; Θέλεις να απολαύσεις την Παρουσία Μου; Τότε έλα σε Μένα σαν παιδί! Θέλεις να Με συναντήσεις και να Με δεις; Τότε έλα σε Μένα με αθωότητα καρδιάς. Έλα σε Μένα με καθαρή καρδιά και τα λέπια που σκεπάζουν τα μάτια σου θα πέσουν για να δεις τη Δόξα Μου και Εκείνον που ήταν, είναι και θα έρθει. Μην παγιδεύεσαι μέσα στην υπερηφάνειά σου γιατί θα επιτρέψω σ' αυτούς τους μικρούς να σε κάνουν να σκοντάψεις. Εγώ, ο Θεός, είμαι μαζί σου, κόρη Μου. Να είσαι τρισευλογημένη μέσα στην Τριαδική Μας Αγιότητα.

1 Λέω "εμάς" γιατί ανήκω στην παγκόσμια οικογένεια που έπλασε ο Θεός και ζητώ συγνώμη γι' αυτή την οικογένεια που ακόμη δεν πιστεύει ότι αυτά τα μηνύματα προέρχονται από το Θεό.
2 Ησ.5:20









9 Ιανουαρίου, 1996

Το σπίτι μου είναι στις Αυλές του Κυρίου
και το πνεύμα μου βρίσκει χαρά
στη λαμπρότητα της Τρισάγιας Μεγαλοσύνης Του.
Μέσα σε Σένα η ψυχή μου κινείται,
ενεργεί και συνεχίζει να εμπιστεύεται.
Μέσα σε Σένα, Αιώνιε Πατέρα,
το πνεύμα μου λαχταρά, ποθεί
και αναζητεί την Αλήθεια.
Μη μου στερείς, Ουράνιε Πατέρα,
τα Επτά Δώρα του Πνεύματός Σου,
αλλά στείλε τα σε μένα για να φωτίσουν
το δρόμο μου και να λαμπρύνουν το πνεύμα μου,
μέσα στο λουτρό της Θείας Τριαδικής Σου Αγιότητας.
1 Σου δίνω την Ειρήνη Μου. Αν η γη αρνείται να καρποφορήσει και η χώρα έγινε μια έρημος, η αιτία είναι η αποστασία...Το Άγιο Πνεύμα Μου σπάνια το θυμούνται, το διαλαλούν ή βασίζονται σ' Αυτό - γι' αυτό η γη έχει παρακμάσει και η ψυχή σας, σαν αστέρι που σβήνει και χάνει τη λάμψη του, έχει σκοτεινιάσει. Με το Νόμο του Τριαδικού Θεού στις καρδιές σας, Βασούλα, μπορείτε όλοι να πείτε: "ο Θεός μου θα με ακούσει". Και από τα βάθη της Καρδιάς Μου θα σας χορηγήσω τα επτά δώρα του Αγίου Μου Πνεύματος αν Μου το ζητήσετε. Τώρα πες Μου, Βασούλα Μου, έχεις τη γνώμη ότι κέρδισες από μόνη σου τη γνώση της Βασιλείας Μου;
Όχι, όχι, Θεέ μου.
Από την αρχή δεν γνώριζα τίποτε
για τη Βασιλεία Σου.
Νομίζεις, παιδί Μου, ότι οι προφητείες σου βγήκαν από σένα την ίδια;
Όχι, γιατί η Γραφή λέει:
"Κανείς δεν μπορεί να προφητεύει από μόνος του".
Είσαι ευλογημένη γιατί άφησες το Άγιο Πνεύμα Μου να αναπαυθεί επάνω σου και να ενεργήσει μέσα σου. Αυτή την πραγματικότητα θέλω τώρα να αποκαλύψεις για να μπορέσω όλους σε τούτη τη γη να τους τραβήξω κοντά Μου, για να ζουν με την πλούσια χάρη Μου και κάθε ζωντανή ύπαρξη να μπορεί να Μου ανήκει όπως κι Εγώ επιθυμώ να τους ανήκω. Η ελευθερία βρίσκεται στο τρισάγιο Πνεύμα Μου. Η παρηγοριά και η ζωοποίηση βρίσκεται στο Πνεύμα Μου. Τα αμαρτωλά σας πάθη μπορούν να καθαριστούν από το τρισάγιο Πνεύμα Μου. Αυτό μπορεί να σας προσφέρει την ελευθερία για να Με υπηρετήσετε με ένα νέο, θελκτικό τρόπο, προσελκύοντας πολυάριθμα έθνη στην αγιοσύνη, γιατί θα ανανεωθείτε από το Άγιο Πνεύμα Μου. Φίλτατο παιδί, γράφε:
Αποφασισμένος να μοιραστώ με όλους σας τη Δόξα Μου, σκορπίζω στις μέρες σας πλουσιοπάροχα το Άγιο Πνεύμα Μου για να σας ανανεώσω και να βρείτε την ελευθερία σας στο Πνεύμα Μου. Οι άνθρωποι γυρεύουν την καταστροφή τους, όμως η Αγάπη Μου είναι πιστή και η Ευσπλαχνία Μου μεγάλη. Κοίταξα τη δημιουργία Μου και είπα: θα αφήσω τον άνεμο να τους μεταφέρει την Πνοή Μου2 νωρίτερα απ' ό,τι σχεδίαζα. Δεν θα κρατήσω κατάστιχα ούτε λογαριασμό, καθώς τα Έργα Μου απέχουν από τα έργα σας. Η Πνοή Μου θα μεταφερθεί από τους ανέμους πάνω σε όλη τη δημιουργία Μου, για να πουν: "ο Θεός δεν μας ξέχασε, αυτή είναι η δρόσος Του, αυτές είναι οι δροσοσταλίδες Του" και συγχρόνως θα σκορπίσω πάνω σας τη Διδαχή σαν προφητεία. Και στους πιο ασήμαντους, δημιουργία, θα χαρίσω τα Δώρα Μου, για να διαπιστώσετε τη γύμνια σας και να αντιληφθείτε πως σε όλη τη διάρκεια της ζωής σας Με λυπήσατε. Τότε, σαν παιδί θα κλάψετε και θα στραφείτε σε Μένα, τον Πατέρα σας. Και στο εξής θα αποζητάτε μόνο την ουράνια πραγματικότητα που διαρκεί.
Μη γυρεύετε αλλού την ελευθερία παρά μόνο στο Άγιο Πνεύμα Μου. Και όπως τον καιρό των πρώτων καρπών,3 θα πληρωθείτε με ποικιλία χαρισμάτων από το Άγιο Πνεύμα Μου. Πολλοί από σας θα ψάλλουν σε γλώσσες, άλλοι θα αποκτήσουν ευγλωττία. Τα δώρα Μου είναι πολυάριθμα και θα σας δοθούν γενναιόδωρα. Ελάτε! Ελάτε να κερδίσετε τη φιλία του Αγίου Μου Πνεύματος για να γίνετε συνεργάτες Του, γιατί θα σας μυήσει στα μυστήριά Μας, ανοίγοντας τα μάτια της καρδιάς σας για να καταλάβετε και να συλλάβετε το Ασύλληπτο που σας προσφέρεται δωρεάν. Ω, ελάτε! Μη στέκεστε αδιάφοροι, ελάτε να κληρονομήσετε ό,τι σας ανήκει από την αρχή. Ελάτε να κληρονομήσετε το Απρόσιτο Φως που όμως είναι ολόγυρά σας και που μπορεί να είναι μέσα σας! Ελάτε να αποκτήσετε το Απροσπέλαστο που μπορεί όμως να το φτάσει ο καθένας! Ελάτε και μη στέκεστε απόμακροι και φοβισμένοι, ελάτε να κληρονομήσετε το μυστήριο της Βασιλείας Μου.
Σήμερα σας προσφέρω τη Χαρά, την Ειρήνη, την Κληρονομιά σας. Σας προσφέρω έναν Ανεκτίμητο Θησαυρό, ωραιότερο από οτιδήποτε θα μπορούσε να διανοηθεί κανείς. Αν σας ακολουθώ ακούραστα είναι από την περίσσεια αγάπη που έχω για σας. Από όλες τις χάρες με τις οποίες σας προίκισα αυτή είναι η Κορωνίδα Μου.4 Πλησιάστε Με και θα σας εμφυσήσω την Αθανασία, θα ζωντανέψω την ψυχή σας για να κινείται, να ποθεί και να αναπνέει μέσα στη Δόξα Μου, ώστε να μην ανήκετε πια στον εαυτό σας αλλά σε Εκείνον που σας κινεί ενωμένους με τη Μοναδικότητά Μας.
Μη λέτε: "Να τολμήσω, εγώ, ο αμαρτωλός να ζητήσω το Φως το Απρόσιτο; Προσιτό μόνο για τους αγίους;" Αν αληθινά πιστεύετε ότι είστε αμαρτωλοί όπως λέτε και ανάξιοι για τα Δώρα Μου, το αδύνατο θα γίνει δυνατό.5 Αμέσως θα σας φλογίσω για να σας αναλώσω και να κάψω στη ρίζα του κάθε τι που δεν ήταν δικό Μου. Ύστερα, θα αντικαταστήσω όλα αυτά που εμπόδιζαν το πέρασμά Μου μέσα σας με Εκείνον που θεωρούσατε Απρόσιτο. Θα γίνει το φως των ματιών σας, το κίνητρο της ύπαρξής σας, ο παλμός της καρδιάς σας, η ικανότητα του λόγου σας, το γέλιο και η χαρά σας, το βασιλικό στολίδι της ψυχής σας, ο φύλακας του πνεύματός σας. Θα γίνει ο αδελφός σας, η αδελφή σας και ο πιστός σας φίλος. Θα γίνει η γιορτή σας, το πανηγύρι σας, το συμπόσιό σας, ο κρυμμένος θησαυρός, το μαργαριτάρι, ο ύμνος στον Ύμνο, το αμήν στον Αμήν, η γη της επαγγελίας και το θεμέλιο όλων των αρετών που πάνω τους θα χαράξει το Άγιο Όνομά Του.
Ελάτε λοιπόν να λάβετε τη Σφραγίδα της ελευθερίας σας, ομολογώντας ότι είστε αμαρτωλοί και υποταγμένοι στην αμαρτία, ώστε κι Εγώ με τη σειρά Μου να σας επιδαψιλεύσω τα Ανεξάντλητα Πλούτη Μου και τη Βασιλεία των Ουρανών. Το Άγιο Πνεύμα Μου θα σβήσει τη δίψα σας. Θέλω να σας μεταμορφώσω όλους σε μια άψογη φυλή, σε έναν άγιο λαό, όμοιο με την εικόνα Μας, γιατί λοιπόν, γιατί Μου ζητάτε τόσο λίγα... και με τόσο λίγη πίστη; Γιατί υποτιμάτε τη γενναιοδωρία Μου; Η έλλειψη πίστης είναι θανάσιμο δηλητήριο για το πνεύμα σας, και σας παρασύρει σε ό,τι αντιπαθώ: σε ανθρώπινες διατάξεις και διδασκαλίες. Έχετε μάθει ότι η Εκκλησία είναι το Σώμα του Υιού Μου και ότι Αυτός είναι η Κεφαλή.6 Εσείς λοιπόν που είστε μέλη του Σώματός Του, θα πρέπει να αποζητάτε τα δώρα του Αγίου Μου Πνεύματος και να εισχωρείτε στο μυστήριο του Χριστού, μυστήριο που θα σας θεοποιήσει.
Με τη δύναμη του Πνεύματός Μου, θα δείτε ένα λαμπρό όραμα της κληρονομιάς σας, εκεί που όλος ο άγιος λαός αναπαύεται, θα δείτε τον δικό σας τόπο ανάπαυσης. Είστε άξιοι της Βασιλείας Μου; Σε ποιόν βασίζεστε; Προσηλώστε τα μάτια, το νου και την καρδιά σας σε Μένα και ελάτε να κερδίσετε τη Βασιλεία Μου. Ελάτε να κερδίσετε Εμένα, το Θεό σας. Βασιστείτε σε Μένα και σε κανέναν άλλον. Η εσωτερική σας δύναμη είναι το Άγιο Πνεύμα Μου μέσα στο οποίο αναπνέετε και κινείστε και υπάρχετε. Η εσωτερική χάρη, το μεγαλείο, η ευγλωττία και η ομορφιά σας είναι το Άγιο Πνεύμα Μου. Το εσωτερικό φως της ψυχής σας είναι το Τρισάγιο Πνεύμα Μου που κάνει την ψυχή σας άφθαρτη, πλήρη χάριτος, ουρανό Μου, ανάπαυσή Μου και τέλεια διαμονή για Μένα, τον τριαδικό και ομοούσιο Θεό σας. Ο εσωτερικός σας Μεσολαβητής, που υψώνει στα σύννεφα το πνεύμα σας και σας φέρνει σε κοινωνία με τους Αγίους και τους Αγγέλους Μου είναι το Άγιο Πνεύμα Μου. Θα σας διδάξει να μένετε ακλόνητοι όταν σας διώκουν και σας συκοφαντούν εξαιτίας Μου. Βάλτε την καρδιά σας να τελειοποιήσετε την ψυχή σας, γεμίζοντάς την με το Πνεύμα Μου, και θα ζήσετε!
Έλα, κόρη, εμείς; Ο Θεός-είναι-μαζί-σου.

1 Μιλάει ο Δημιουργός.
2 Το Άγιο Πνεύμα. Έχουμε ήδη έκχυση Αγίου Πνεύματος, π.χ. τα χαρισματικά κινήματα.
3 Συγχρόνως άκουσα τη λέξη: αποστόλων.
4 Ο Θεός αναφέρεται στο Άγιο Πνεύμα Του.
5 Ο Θεός εννοεί ότι αν ομολογήσουμε ότι είμαστε αμαρτωλοί, έχουμε ήδη αναγνωρίσει την αναξιότητά μας. Με πνεύμα ταπεινοφροσύνης, μπορούμε να αποκτήσουμε τα Δώρα του Πνεύματός Του.
6 Κολ.1:18











27 Ιανουαρίου, 1996

Γιαχβέ, Πατέρα, μου μίλησες
όπως ένας Αββάς, ένας Φίλος,
ευλογώ το Τρισάγιο Όνομά Σου.
Η στοργή Σου με αγκάλιασε και
μου αποκάλυψε το Δρόμο της Ζωής και
από τότε έχτισες το Παλάτι Σου και
την Κυριαρχία Σου μέσα στην ψυχή μου.
Ναι, μου φέρθηκες με την ίδια στοργή
που ο πατέρας φέρεται στα παιδιά του.
Με κράτησες στα χέρια Σου
με την ίδια προσοχή που κρατάει
κανείς μια εύθραυστη πορσελάνη.
Σηκώθηκες από τον Ουράνιο Θρόνο Σου.
Σηκώθηκες, κατέβηκες και με πλησίασες
απαλά με το βασιλικό σου ύφος,
κι ενώ άγγιζες με το Δάχτυλο τα χείλη μου,
μου ένευσες με τα μάτια και
η καρδιά μου σκίρτησε από χαρά.
Ο Γιαχβέ, ο Βασιλιάς, κατέβηκε στο δωμάτιό μου.
Ντυμένος φοβερή λαμπρότητα, μεγαλοπρέπεια και δόξα,
ο Δημιουργός και Βασιλιάς μου,
μου μίλησε με απλότητα και με άφησε έκθαμβη, άφωνη
και εντυπωσιασμένη από την Πατρική Του συμπεριφορά.
Βλέπεις; Γιαχβέ είσαι η Χαρά και η έκσταση της ψυχής μου,
η αγαλλίασή μου κάθε ώρα της ημέρας,
η παρηγοριά, η καλοσύνη της καρδιάς μου.
Η Αγάπη Σου, Γιαχβέ, είναι σαν Πηγή που κελαρύζει
πάνω στα βουνά καιμέσα στις κοιλάδες,
δίνοντας ζωή ακόμη και στις πέτρες!
Πανάγιε, πάρε με, πάρε με και κρύψε με μέσα σε
στήλη νεφέλης μακριά από τα σπλάχνα αυτής της γης.
Κρύψε με στη νεφέλη Σου από την αναταραχή,
και όπως κάποτε είπε ο Δαυίδ, κι εγώ λέω:
"Αν δεν με βοηθούσε ο Κύριος, η ψυχή μου παραλίγο
θα κατοικούσε μέσα στου θανάτου τη σιωπή".
(Ψαλ. 94:17)
Πανάγιε, μεγάλα τα κατορθώματά Σου
στην καθημερινή μου ζωή,
έλα λοιπόν, ω έλα Πατέρα,
δεν βλέπεις πόσο διψά για Σένα η ψυχή μου;Έλα και μάγεψέ με ακόμη μια φορά.

Είσαι ο καρπός του Πλούτου Μου... Φίλτατο παιδί, τι είναι για Μένα να έρθω στο δωμάτιό σου από τους ουρανούς; Τι είναι για Μένα να κατέβω από το Θρόνο Μου και να σε επισκεφθώ; Βλέπεις; Και τι είναι για Μένα, παιδί Μου, να σε μυρώσω με το μύρο Μου; Όλα αυτά δεν είναι τίποτα για Μένα. Με άκουσες να χτυπώ και Μου άνοιξες την πόρτα. Το να διαλέγομαι μαζί σου Με ευφραίνει. Το να σε επισκέπτομαι σφραγίζοντάς σε κάθε φορά με το Όνομά Μου, Με δοξάζει. Το να σε μυρώνω με το Μύρο Μου, στερεώνει μέσα σου τη Βασιλεία Μου. Αχ Βασούλα, η συναναστροφή Μου συναρπάζει την ψυχή σου, επειδή όλα τα λόγια που σου ψιθυρίζω στο αυτί είναι ζωή. Δέξου τη συντροφιά Μου και νιώσε αμέτρητη χαρά στην Παρουσία Μου, απολαμβάνοντας να είσαι με το Δημιουργό σου και Πατέρα όλων. Η Σοφία ανήκει στα παιδιά, έλα λοιπόν σε Μένα σαν παιδί, ακόμη και παίζοντας1 μπροστά Μου. Φοβάσαι μήπως τα λόγια Μου σκανδαλίσουν;
Είμαι σίγουρη ότι θα σκανδαλίσουν μερικούς!
Ο καθένας κρίνει από το περίσσευμα της καρδιάς του. Όλα τα λόγια που λέω είναι ορθά και θα ακουστούν καθαρά και ίσια από εκείνον που καταλαβαίνει. Γοητευτικά για τους απλούς και όσους έχουν καθαρή καρδιά, αλλά προσβλητικά και σκανδαλώδη για τα τσακάλια. Μη δίνετε με το ορθολογιστικό σας πνεύμα αφορμή να σας πειράξει ο διάβολος. Μην αυξάνεστε πάνω σε ψευδαισθήσεις, αλλά τα θεμέλιά σας να αυξάνονται στο πνεύμα Μου. Χτίστε το οικοδόμημά σας με τη δύναμη του Αγίου Μου Πνεύματος που θα σας ανακαινίσει.
Ελάτε να μάθετε: όσο αόρατος κι αν φαίνομαι, μπορείτε να Με βρείτε ολόγυρά σας και στα πράγματα που έπλασα. Όποιος ζει για Μένα, θα ζήσει μαζί Μου. Όποιος αγαπά τον πλησίον του νίκησε τον κόσμο και βρίσκεται ήδη στα ίδια ίχνη με τον Υιό Μου, τον Ιησού Χριστό, και κατευθύνεται στη Βασιλεία Μου. Ναι, όποιος ζει με αγάπη ζει μια Αληθινή Ζωή με Μένα. Είμαι ο Πατέρας σας πριν από τον γήινο πατέρα σας. Εγώ σας γέννησα2 πριν από τον σαρκικό πατέρα σας. Δεθείτε μαζί Μου για να μη Με χάσετε από τα μάτια σας και ντροπιαστείτε. Υπακούστε στις εντολές Μου, αλλά με την καρδιά σας και όχι άψυχα. Αποφασίστε να πράττετε το ορθό για την υπόλοιπη ζωή σας, αλλά με μια νότα χαράς. Αποφασίστε να μην καταπνίγετε πια το Άγιο Πνεύμα της Χάριτος γύρω σας για να μπορείτε κι εσείς να αντλήσετε από Αυτό πνοή. 
Άνθρωπε! γεννημένε από τη γυναίκα, τίμησε τη Γυναίκα που είναι ντυμένη τον ήλιο! Αδύνατε άνθρωπε! Βρες παρηγοριά στην αγκαλιά Της, σ' αυτά τα ίδια χέρια που μετέφεραν τον Υιό Μου μέσα από την έρημο στην Αίγυπτο. Τίμησε τη Μητέρα που Με τίμησε με την καλοσύνη Της. Γιατί, δεν την προίκισα με τόσες χάρες; Έκανα μεγάλα πράγματα για τη Γυναίκα που είναι ντυμένη τον ήλιο, έτσι ώστε από την ημέρα που την επισκίασε το Πνεύμα Μου, να την μακαρίζουν όλες οι γενεές. Ντροπή και ατίμωση περιμένει όσους έπαψαν να την τιμούν. Δεν Μου αρέσουν τα σαρκαστικά σας σχόλια για την Γυναίκα που προίκισα με τόσες χάρες, και στον καθένα θα αποδώσω τα οφειλόμενα.
Ταπεινώστε το πνεύμα σας, ταπεινώστε το τώρα ακόμη περισσότερο και μην κάνετε μορφασμούς όταν είναι να ζητήσετε τη μεσολάβησή Της. Ποιος σας είπε ότι δεν θα Την ακούσω; Η Μητέρα σας δεν μεσολάβησε στην Κανά; Αυτά τα σημεία επιτελέστηκαν για να μπορεί το πνεύμα σας να αντιληφθεί ό,τι απορρίπτει σήμερα το πνεύμα σας.3 Αυτό το σημείο προοριζόταν για όλες τις μέλλουσες γενεές. Η Γυναίκα η ντυμένη τον ήλιο, η ντυμένη το Τρισάγιο Πνεύμα Μου που γεμίζει τον κόσμο, κατέχει τη θέση της Μητέρας του Θεού.
Έλα, κόρη Μου, κάνε το καλύτερο που μπορείς κι Εγώ θα κάνω τα υπόλοιπα. Ο Γιαχβέ μέσα στη δόξα Του σε ευλογεί. Ας πληθαίνουν οι καρποί σου. 4 Φλόγα-των-Ματιών-του-Υιού Μου, θυμήσου, δεν είσαι μόνη, είμαι μαζί σου. 



1 Όταν ο Θεός μου νεύει με τα μάτια, "παίζει" μαζί μου.
2 Ο Δημιουργός αποφασίζει να δημιουργήσει.
3 Ο Θεός απευθύνεται σε όσους αρνούνται την Ευλογημένη μας Μητέρα και σε όσους δεν την τιμούν αρκετά.
4 Αυτό ακούστηκε σαν προσταγή.