Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

BINTEO.--ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ.


ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ.












ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

20 Δεκεμβρίου, 1988

Κύριε;
Eγώ είμαι!1
Ω, Θεέ Μου!
Βασούλα, αγκάλιασε το Σταυρό Μου! Μοιράσου Τον μαζί Μου. O Σταυρός Μου θα σε οδηγήσει στο δικό Μου χώρο. Μείνε μέσα στην Ιερή Μου Καρδιά, γλίστρησε στα βάθη Της κι εκεί θα βρεις την Ειρήνη.
Παιδί Μου, προσευχήσου για τους αδερφούς σου που Με έχουν εγκαταλείψει και είναι αιχμαλωτισμένοι μόνο από τα γήινα πλούτη. Προσευχήσου γι' αυτές τις χαμένες ψυχές που φοβούνται το Σταυρό Μου... Προσευχήσου, παιδί Μου, η Εκκλησία Μου να ενωθεί και να γίνει Μία. 'Oλοι οι ιερείς πρέπει να καταλάβουν ότι Εγώ, ο Κύριος, επιθυμώ αυτή την Ενότητα. Oποιαδήποτε διαίρεση δεν προέρχεται από Μένα, προέρχεται από τον αντίπαλό Μου. Η Βασιλεία Μου πρέπει να είναι Μία και Αγία.
Κύριε;
Eγώ είμαι.
Κύριε, οι Oρθόδοξοι ιερείς που διάβασαν μερικά φύλλα από την αποκάλυψη που Μου δίνεις δε συμφωνούν ως προς την ενότητα. Μόλις διαβάζουν για ένωση με τον Πάπα, γίνονται αλλεργικοί και λένε ότι αυτή η αποκάλυψη είναι διαβολική. Μια κυρία Oρθόδοξη, αφού διάβασε αυτά τα μηνύματα, πήγε με καλή διάθεση σε μια καθολική εκκλησία. Όταν ο εξομολόγος της το έμαθε, καταδίκασε τα μηνύματα ως διαβολικά και ύστερα την αφόρησε. Δεν ήθελε ν' ακούσει για ένωση. Αλλά πολλοί ελληνορθόδοξοι λαϊκοί είναι πρόθυμοι. 'Oταν διαβάζουν τα μηνύματά Σου, καταλαβαίνουν την επιθυμία Σου, αλλά οι ιερείς εξοργίζονται!
Δεν τα γνωρίζω όλ' αυτά, παιδί Μου; Oι σκέψεις Μου δεν είναι οι σκέψεις τους, οι δρόμοι Μου δεν είναι οι δρόμοι τους. Με βαραίνουν με τις αμαρτίες τους και δε βλέπουν πλέον καθαρά... Η Ενότητα θα έρθει εκ των Άνω, γιατί έτσι όπως είναι σήμερα, είστε τελείως διηρημένοι και δε ζείτε σύμφωνα με τη Θεία Μου Εικόνα. Δεν υπακούετε στο Νόμο Μου. Η διαίρεσή σας εξαπλώνεται, η διαίρεσή σας θα παραμείνει για πάντα και αν δε θέσω Εγώ ένα τέλος, δε θα υπερνικηθεί. Πώς μπορείτε να πιστεύετε ότι είναι δυνατό να ενωθείτε, αφού η αγάπη λείπει αναμεταξύ σας;
Πολλοί από σας είναι άκαμπτοι και αλύγιστοι σαν σιδερένια ραβδιά! Αλλά θα σας λυγίσω όλους, θα σας ενώσω! Θα μετατρέψω αυτή την έρημο σε λίμνη και τον ξερότοπο σε πηγή. Τότε θα σας βάλω όλους σε αυτή τη Νέα Γη, αγαπημένοι, και η Βασιλεία Μου επί της γης θα είναι όπως στον Oυρανό. Η Βασιλεία Μου θα έρθει. Ω! Πόσο ανυπομονώ τώρα γι' αυτή τη Νέα Περίοδο! Θα ζήσετε όλοι σε μια τέλεια ενότητα υπό το Άγιο Όνομά Μου κι Εγώ, που είμαι η Υπέρτατη Πηγή της Ζωής, θα σας αναπλάσω όλους σ' ένα Λαό Άγιο. Από τον Oυρανό, η Θεία Μου Εικόνα θ' αντανακλαστεί επάνω σας σαν καθρέφτης και θα καταλάβετε ότι Εγώ, ο Άγιος των Αγίων, σας αποκατέστησα γι' άλλη μια φορά.
Oι Γραφές εκπληρώνονται. Η Σοφία δε θα περιμένει, θα καλλιεργήσει το λαό Μου σαν τον καλλιεργητή και το σπορέα, θα καλλιεργήσει αυτήν την άγονη γη και θα τη μετατρέψει σε λιβάδια. Θα Την οργώσω και τα χωράφια της θα τα μετατρέψω σε λιβάδια Ειρήνης και Αγάπης. Είμαι το Φως αυτού του κόσμου και θα έρχομαι πάντα κοντά σας κάθε φορά που σας βλέπω στο σκοτάδι.
Κύριε, υπάρχουν ορισμένοι λειτουργοί που αρνούνται ν' ακούσουν ή να πιστέψουν ότι μπορείς να φανερώνεσαι μ' αυτό το τρόπο, μέσ' από μένα. Λένε ότι Εσύ, ο Ιησούς, μας έφερες όλη την Αλήθεια και δε χρειάζονται τίποτε άλλο από την Αγία Γραφή. Με άλλα λόγια, όλ' αυτά τα Έργα είναι ψεύτικα.
Έχω πει σε όλους σας ότι ο Παράκλητος, το Άγιο Πνεύμα, που ο Πατέρας θα στείλει στο Όνομά Μου, θα σας διδάξει τα πάντα και θα σας υπενθυμίσει όλα όσα σας έχω πει. Δε σας δίνω καμιά νέα διδασκαλία, σας υπενθυμίζω μόνο την Αλήθεια, επαναφέροντας εκείνους που πλανήθηκαν στην πλήρη Αλήθεια. Εγώ, ο Κύριος, θα συνεχίσω να σας υποκινώ με Υπενθυμίσεις και το Άγιο Πνεύμα Μου, ο Παράκλητος, θα βρίσκεται πάντα ανάμεσά σας ως Υπενθύμιση του Λόγου Μου. Μην ξαφνιάζεστε, λοιπόν, όταν το Άγιο Πνεύμα Μου σας μιλά. Αυτές οι υπενθυμίσεις δίνονται από τη Χάρη Μου για να σας μεταστρέψουν και να σας υπενθυμίσουν τους Δρόμους Μου. Έλα, χαμογέλα Μου όταν Με βλέπεις, λουλούδι.
Αχ, Κύριε! Ευλογημένο να είναι το Όνομά Σου. Σ' ευχαριστώ για τις διδασκαλίες Σου.
Η Σοφία θα σ' εκπαιδεύσει, παιδί Μου. Εμείς;
Στους αιώνες των αιώνων!

1 Ο Ιησούς απάντησε "Εγώ Είμαι" με τόση θέρμη και αγάπη.











5 Οκτωβρίου, 1994

Βασούλα Μου, ακολούθησε τους κανόνες Μου - σκοπός τους είναι να αποκαλύψουν τα πλούτη Μου σε όλη την ανθρωπότητα και να κάνουν μοναδικό σας οδηγό το Πνεύμα Μου. Μην αποθαρρύνεσαι. Η Αγάπη Μου θα σε στηρίξει. Άκουγε και γράφε:
Διακαής πόθος Μου είναι να συναντηθεί η Δύση με την Ανατολή. Χρειάζομαι αυτούς τους δύο στύλους 1 της Εκκλησίας Μου να συναντηθούν και να την σταθεροποιήσουν. Η Εκκλησία Μου δεν μπορεί να παραμείνει σταθερή πάνω σ' ένα στύλο. Τους ανέθεσα να διαφυλάξουν την Εκκλησία Μου, αλλά δεν πρόλαβα να επιστρέψω στον Πατέρα και άρχισε η διαίρεσή σας και το Σώμα Μου διαμελίστηκε από τα χέρια των δημιουργημάτων που ο Πατέρας Μου έπλασε. Από τότε, Με ταράζουν φοβερές εικόνες.
Σήμερα, οποιαδήποτε ευγενική χειρονομία εκ μέρους των δημιουργημάτων Μου για να αποκατασταθεί ο ετοιμόρροπος Οίκος Μου, Με συγκινεί βαθύτατα. Οποιοδήποτε βήμα γίνεται προς την ενότητα, και χαίρεται όλος ο ουρανός. Μια προσευχή που αφιερώνεται στην αποκατάσταση του Σώματός Μου, και μειώνεται η οργή του Πατέρα Μου. Μια σύναξη για την ενότητα στο Όνομά Μου και οι ευλογίες Μου κατακλύζουν όσους συμμετέχουν σ' αυτές τις συνάξεις. Τα Μάτια Μου αγρυπνούν πάνω σ' αυτούς που Με αγαπούν και που, παρά τις ατέλειές τους, πραγματοποιούν τους διακαείς μου πόθους. Συναντηθείτε λοιπόν και μαζί στρώστε την Τράπεζα για να Με τιμήσετε. Γνωρίζετε τη γεύση του Ποτηρίου Μου και του Άρτου Μου. Και οι δυο σας γευθήκατε το Γεύμα Μου. Η τρίτη γλώσσα όμως δεν Με γνωρίζει ακόμη ολότελα, αλλά εσείς, τηρήσατε την Παράδοσή Μου, μείνατε ακλόνητοι. 2 Δεν έχετε ακούσει: "οι αδερφοί και η βοήθεια εκ μέρους αγαπητών προσώπων εις καιρόν μάλιστα θλίψης, είναι κάτι το ωραίο. Περισσότερο όμως και από τα δύο αυτά θα βοηθήσει τον άνθρωπο η γενναιοδωρία" 3 Επισπεύσετε την ημέρα, για τη Δόξα Μου. Από την Ανατολή, θα επισπεύσω μια γενναιόδωρη καρδιά, που με την πιστότητά της θα σφραγίσει μια συνθήκη ειρήνης με τη Δύση. 
Η Κυριαρχία Μου μοιράστηκε στα δυο και από τότε θρυμματίστηκε... Πόσο ένδοξοι ήσασταν τους πρώτους σας καιρούς! Ελάτε, ανοικοδομήστε τον Οίκο Μου σε Ένα ενώνοντας τις ημερομηνίες του Πάσχα... Υπάρχουν δύο Αδελφές τις οποίες η Ψυχή Μου αγαπά και ευφραίνεται σ΄ αυτές, αν και περιβάλλονται από πλήθος αδελφών που δεν θέλουν να τις ακούσουν. Παρόλο που η ψυχή 4 τους ποτέ δεν βρέθηκε κοντύτερα στον Θάνατο, δεν τις ακούνε. Συνεπώς, Εγώ ο Ίδιος θα τις φέρω κοντά και τις δύο για να τιμήσουν το Όνομά Μου και να προφέρουν το Όνομά Μου γύρω από την ίδια Τράπεζα και αμέσως μετά, όλοι μαζί οι αδελφοί θα συμπληρώσουν την τελετή.
Παρατήρησα με δυσαρέσκεια αυτές τις ενέργειες μέσα στον Οίκο Μου και σας λέω: ένας προδότης θα δέσει το Νόμο Μου και την Παράδοση Μου και θα υποτάξει τον στύλο που Με τιμούσε στη Δύση. Θα γίνει μια ανακοίνωση χωρίς να Με συμβουλευτούν. Έχουν βάλει σκοπό να αφαιρέσουν αυτό το στύλο πριν να τον συνενώσω με τον στύλο από την Εκκλησία της Ανατολής και σταθεροποιήσω τον ετοιμόρροπο Οίκο Μου. Έχουν βαλθεί να κληρονομήσουν ό,τι δεν τους ανήκει. Πώς μπορούν να ξεχνούν ότι εξετάζω κάθε καρδιά για να μάθω τι μηχανεύεται; Το Πνεύμα Μου λαχταρά να σας συνενώσει ώστε ο λαός Μου, που σήμερα πορεύεται στο σκοτάδι, να δει το Φως Μου και αυτοί που κείτονται στην κοιλάδα του θανάτου να αναστηθούν. 

1 Η Δύση και η Ανατολή.
2 Ακλόνητοι στην τήρηση της Παράδοσης.
3 Σοφία Σειράχ 40:24
4 Η ψυχή των αδελφών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου