Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Ο Κύριός σου, ο Πατέρας και Θεός της ζωής σου, σου λέει: Μη φοβάσαι, η καρδιά που βασίζεται στην προσευχή, στην αγάπη και στην ταπεινοφροσύνη, δεν θα κλονιστεί την κρίσιμη ώρα του πειρασμού αλλά θα διώξει τους δαίμονες.



EΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 



ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 

ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ 

ΤΟ 

ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.


30 Νοεμβρίου, 1998

Κύριε, κάνε να βρω τη χαρά που μου υποσχέθηκες
στο τέλος του δρόμου που χάραξες για μένα.
Για τον σκοπό αυτό, δίκαιε Πατέρα,
μάθε με να φορώ σαν ένδυμα
τη δικαιοσύνη και το θάρρος.
Ω Κύριε! Ο Οίκος Σου πλήττεται
διαρκώς από την ανταρσία κι ακόμη
δεν φάνηκε κάποιο σημάδι για την
ενοποίηση της ημερομηνίας του Πάσχα,
κάτι πραγματικά ορατό. Όχι ακόμη...
Από τη στιγμή που με βάφτισες
βυθίζοντάς με στη γεμάτη αγωνία
Λίμνη της Καρδιάς Σου,
η ζωή μου έχει γίνει σα φλογέρα
που παίζει θρηνητικό σκοπό!
Ναι, ξέρω ότι με κάλεσε η Θεϊκή Δύναμη
αυτοπροσώπως και ότι με περιβάλλει στοργικά
ένας ζωντανός Υπερασπιστής που θα θριαμβεύσει
πάνω σε όλο το χώμα αυτής της γης.
Όμως, μετά το ξύπνημά μου,
είμαι ακόμη μέσα στη σάρκα μου.
Ω, ερμηνευτή των λογισμών μου,
μην αφήνεις την άρπα Σου, όπως με ονομάζεις,
να γίνει μοιρολόϊ, γιατί τότε
θα διέπραττα αμάρτημα.
Μην αφήσεις τη στοργή Σου
τόσο όσο με δοκιμάζει τώρα.
Κόρη μου, σταμάτα τη φλυαρία. Αυτή τη στιγμή στέκομαι στοργικά μπροστά σου, και σου υπενθυμίζω ότι είναι αδύνατο να είσαι μαζί Μου και να μη συμμετέχεις στο Πάθος Μου και τα χαρακτηριστικά σου να μη μοιάζουν με τα δικά Μου. Αχ! Στη στενή κοινωνία μας και στο αγκάλιασμά μας, σου έδωσα το χρίσμα της Αγάπης Μου για να γίνεις άλλος ένας ζωντανός εσταυρωμένος, άλλος ένας σκλάβος για να πουληθεί στον κόσμο. Αν σε βύθισα σε αυτό που εσύ σωστά ονομάζεις Λίμνη γεμάτη αγωνία της Καρδιάς Μου, δες τι σου χάρισε αυτό το βάπτισμα, τι ευωδία, τι βασιλική στολή. Σε μεταχειρίστηκα όπως μεταχειρίζομαι τους εκλεκτούς Μου1
"Ιδού, σε έντυσα με τον Υιό Μου, τον Ιησού Χριστό"
Κι Εγώ2 που είμαι η Πύλη από την οποία εισέρχονται οι ενάρετοι στον ουρανό, σε βεβαιώνω: μείνε σαν το κρίνο που έχει στάξει πάνω του αγνό μύρο μέσα σε τούτη τη γεμάτη αγωνία Λίμνη, που στην πραγματικότητα συμβολίζει τα Δάκρυα του Χριστού, για να πούμε στην αγαπημένη μας: "Πόσο ευωδιαστό το άρωμά σου, πιο ευωδιαστό απ' όλες τις άλλες μυρωδιές. Στολισμένη με το άφωτο Φως Μας, συνέχισε να σκορπίζεις το γλυκό σου άρωμα, για να βρεις στο τέρμα του δρόμου που χαράξαμε για τη νύφη Μας την θελκτικότερη ανάπαυσή σου για την αιωνιότητα."
Βασούλα Μου, η αγωνία αυτή που έχω μέσα στην Καρδιά Μου, Μου την επιβάλλει όπως σου έχω ξαναπεί3δια της βίας τούτη η γενεά που Με σέρνει σε νέες Γεθσημανές. Τι περισσότερο θα μπορούσα να έχω κάνει και δεν το έκανα; Αν και η φύση Μου ήταν θεϊκή, εκένωσα τον εαυτό Μου για να πάρω μορφή δούλου. Υπηρέτησα. Και μέχρι σήμερα, δεν είναι ικανοποιημένοι.4

Ο Οίκος Μου είναι ερειπωμένος κι Εγώ, ανυπομονώντας να σώσω το λαό Μου από την καταστροφή, ανέδειξα με το Βασιλικό Μου Σκήπτρο προφήτες για να πάρουν μορφή δούλου και να υπηρετήσουν πρόθυμα τον Οίκο Μου και να Τον ενδυναμώσουν, τον Οίκο αυτό που εξαγόρασα με το Ίδιο Μου το Αίμα.
Μερικοί από τους ποιμένες Μου μπορεί να ρωτήσουν: "Μα τι πρέπει να κάνουμε για να γίνει η ζωή μας αποδεκτή από Σένα;" Σας κάλεσα να προσευχηθείτε και να μετανοήσετε μέσα από την καρδιά σας, για να συμφιλιωθείτε με Μένα, το Θεό σας: Εγκαταλείψετε τον προηγούμενο τρόπο ζωής και ακολουθήστε Με ώστε η ζωή σας να γίνει αποδεκτή από Μένα, και με τον τρόπο αυτό να αυξηθεί μέσα σας η επίγνωση της Τρισαγιότητάς Μας. Ύστερα, επιτρέψτε Μας να σας οδηγήσουμε στην ενατένιση του Νυμφίου και στη θεϊκή οικειότητα μέσα στους κόλπους Μας.
Θέλετε να εισέλθετε στη χαρά της Τριαδικής Μας Θεότητας; Καλέστε το Άγιο Πνεύμα, τον Χορηγό της Ζωής, τον Χορηγό των χαρισμάτων, τη φώτιση της καρδιάς σας, που μπορεί να γεμίσει τα σύμπαντα χωρίς να περιορίζεται από τα όριά τους, να απλώσει τη δύναμή Του μέσα στην ψυχή σας και όλα να τα κυβερνήσει με καλοσύνη. Χάρη στη φιλάνθρωπη Αγάπη και τη Χάρη Του, θα σας δείξει την ένδοξη Δύναμή Του με τη μεταμόρφωση που μπορεί να επιτελέσει μέσα σας, δίνοντάς σας τη δύναμη και τη χάρη που χρειάζονται για να μην επαναστατήσετε ποτέ ξανά.
Πολλοί5 από σας, καθισμένοι πίσω από τα επισκοπικά τους γραφεία, ρωτούν ακόμη: "Γιατί να επεμβαίνει ο Θεός, όταν η Εκκλησία μας τόσα χρόνια τώρα πλουτίζεται από το Άγιο Πνεύμα και από τόσους πολλούς Αγίους μας;"
"Για να λήξει η ανταρσία σας και για να λήξει η αποστασία σας" είναι η απάντησή Μου. Μέσα στην άκρα συγκατάβασή Μας, σας σπλαχνιστήκαμε. Η ίδια η Άνοιξη θα αρωματίσει τούτη τη γη, ευωδιάζοντας και ξαναζωντανεύοντας με το άρωμά Μου τη γενεά αυτή που αποστάτησε...
Και σχετικά με την ενοποίηση της ημερομηνίας του Πάσχα, Βασούλα Μου, ακόμη περιμένω μπροστά στις πόρτες τους, όπως ο ζητιάνος περιμένει ελεημοσύνη, ακόμη περιμένω να ενώσουν τις ημερομηνίες αυτές... Συνέχεια μιλούν για ενότητα και αδελφοσύνη. Μόνο η μεταστροφή της καρδιάς θα τους οδηγήσει με ταπείνωση στο δρόμο της ενότητας.
Σας βεβαιώνω ότι είχα κάνει γνωστό στον απόστολό Μου Παύλο, με μια αποκάλυψη στην καρδιά του, τη σπουδαιότητα της ενότητας και τον τρόπο διατήρησης της ενότητας του Πνεύματος με την ειρήνη που σας ενώνει όλους μαζί. Του έδωσα επίσης να καταλάβει τη σειρά των δώρων Μου. Του αποκάλυψα ότι επιδαψιλεύω στον καθένα σας τη χάρη Μου, παραχωρώντας την με οποιοδήποτε τρόπο. Του έκανα γνωστό ότι ανέβηκα στα ύψη, πήρα αιχμαλώτους και έδωσα δώρα στην ανθρωπότητα. Και σε άλλους το δώρο Μου ήταν να γίνουν απόστολοι, σε άλλους προφήτες, σε άλλους κήρυκες του Ευαγγελίου. Σε άλλους ποιμένες και διδάσκαλοι, ώστε όλοι αυτοί με μια καρδιά και μια φωνή να οικοδομήσουν το Σώμα Μου, την Εκκλησία.
Ανέδειξα με τον Λόγο Μου προφήτες, και δεν είναι προφήτες Μου εκείνοι που ονομάζουν τους εαυτούς τους θεολόγους, αλλά εκείνοι που τους εξυψώνω στην Καρδιά Μου και τους στερεώνω καλά μέσα Της, για να φτάσουν στην πλήρη επίγνωση του Θείου Μου Θελήματος και να γίνουν ικανοί να αναγγείλουν το Θέλημά Μας στο λαό Μας. Τους τιμώ ο Ίδιος επεμβαίνοντας προσωπικά, για να τους προετοιμάσω και να τους παραδώσω σε όλους εσάς για να σας νουθετήσουν με τον Λόγο Μου.
Προφήτες Μου είναι εκείνοι που με τη χάρη τρέφονται απ' ευθείας από το Στόμα Μου και που βάζω τον Λόγο Μου απ' ευθείας στο στόμα τους. Έρχονται σε όλους σας στάζοντας ακόμη ουράνια δρόσο και τα λόγια τους πέφτουν πάνω σας σαν ζωογόνος βροχή.
Τα λόγια των προφητών Μου, που πηγάζουν από την άμεση επέμβασή Μου, μοιάζουν με σπαθί, για να οδηγήσουν αυτούς που αποστάτησαν σε μετάνοια, αποδίδοντάς Μου τιμή και δόξα. Τα λόγια τους φεγγοβολούν σαν πυρσός μέσα στο σκοτάδι της ψυχής σας. Πολλά από τα οστά τους ανθίζουν και πάλι μέσα από τον τάφο.6
Αν κάποιος ρωτήσει: "Γιατί ο Κύριος μας δίνει τόση έμφαση στη θέση των προφητών του;" πες τους τούτο: "Ο Κύριός μας λέει: Μην παρακάμπτετε τα λόγια Μου για να δικαιολογήσετε τον ορθολογισμό σας. Απαρνηθείτε την αμαρτία σας και νιώστε ευτυχείς. Είθε να χαίρονται οι ψυχές σας για την ευσπλαχνία του Κυρίου σας. Μην καταδιώκετε τους προφήτες Μου, γιατί είναι οι άγγελοί Μου που σας παρηγορούν όλους με τον Λόγο Μου. Η αποστολή τους είναι να σας προειδοποιήσουν και να σας οδηγήσουν όλους σε μετάνοια." Τώρα λοιπόν είναι καιρός για μετάνοια. Απαρνηθείτε την αμαρτία και βρείτε κοντά Μου χάρη.
Αχ, Βασούλα, έφερα από την Αίγυπτο ένα σπόρο για να τον φυτέψω εκεί που ο εχθρός Μου έχει αφαιρέσει τα αποθέματα της γης σε τροφή. Με τρυφερότητα και προσοχή καθάρισα ένα χώρο γι' αυτόν, τον έχρισα και τον φύτεψα. Ανυπομονώντας να σώσω το λαό Μου από την καταστροφή, εμπλούτισα το χώμα του. Ρίζωσε κι έγινε δέντρο. Τα κλαδιά του απλώθηκαν κι έφτασαν μέχρι τη θάλασσα. Ο καρπός του, άφθονος και χυμώδης. Αν και το επισκέφθηκαν συχνά κεραυνοί, τυφώνες και άγριες καταιγίδες, αυτό δεν κλονίστηκε.

Μέσα σε τρία χρόνια και λίγες μέρες, ο εχθρός Μου έτρεμε και ριγούσε. Φλεγόμενος από θυμό, γεμάτος απειλές, ξεσήκωσε στρατό για να κοσκινίσει τους καρπούς του με της καταστροφής το κόσκινο, να τους τιθασεύσει με χαλινάρι. Εγώ όμως τους μάζεψα ένα-ένα και τους έκρυψα στην Καρδιά Μου. Κάθε φορά που οι άνθρωποι επιτέθηκαν στο δένδρο Μου, δεν μπόρεσαν ποτέ να το τσακίσουν, επειδή το σκέπαζε η Τριαδική Ευλογία... και πόσες φορές γεωργοί βάλθηκαν να ανοίξουν αυλακιές στη ράχη του για να το σπάσουν, όμως η δεξιά Μου συνέτριψε το ζυγό τους, ρίχνοντάς τους όλους σε σύγχυση.
Πόσο ευλογημένα είναι τα έθνη που θα βρουν καταφύγιο κάτω απ' τα κλαδιά του και θα φάνε τον καρπό του που τον σφράγισα με το Άγιο Πνεύμα Μου! Ο Λόγος της Ζωής σου δόθηκε ελεύθερα, Βασούλα Μου, ώστε κι εσύ με τη σειρά σου να τον δώσεις ελεύθερα στους ετοιμοθάνατους. Αλοίμονο σε κείνους που απλώνουν το χέρι με φωτιά για να καταστρέψουν ό,τι φυτεύτηκε από Μένα!
Θα συνεχίσω να σε καλύπτω με τη γλυκύτητά Μου και να αναπτύσσομαι με χάρη σαν γλυκειά ουσία μέσα σου, ώστε ο κόσμος όλος να γευθεί τη γλυκύτητά Μου. Αυτοί που σε κατηγορούν ας σκορπιστούν σα σύννεφο που χάνεται.
Εγώ, ο Φιλάνθρωπος Θεός, ο Κύριός σου και ο Θεός σου, ζητώ να σε φιλήσω με τα φιλήματα του Στόματός Μου7 και να σε αρωματίσω, ώστε να παραμείνεις θελκτική στα μάτια Μου.
Να είσαι καλή. 

1 Ξαφνικά, μίλησε ο Πατέρας
2 Ύστερα, μίλησε το Άγιο Πνεύμα
3 11 Νοεμβρίου 1998
4 Τούτη η γενεά.
5 "πολλοί" δεν σημαίνει "όλοι."
6 Κατάλαβα ότι ποτέ δεν θα πάψουν να μας στέλνονται προφήτες. Επίσης, το γεγονός ότι ο προφήτης Ηλίας δεν πέθανε αλλά ανελήφθη στους ουρανούς, θέλει να δείξει ότι η προφητεία ποτέ δεν θα εκλείψει.
7 Άσμα Ασμάτων 1:2




7 Ιανουαρίου, 1997

Κύριε;
Εγώ Είμαι. Σου έδωσα αυτή τη χάρη να Με καλείς και να Με έχεις συντροφιά σου. Σου δίνω λοιπόν την Ειρήνη Μου. Αυτές οι στιγμές Με ευχαριστούν. Να είσαι συνετή και να στηρίζεσαι σε Μένα. Πες Μου, μικρή Μου, είσαι ευτυχισμένη να είσαι μαζί Μου όπως τώρα;
Πώς να μην είμαι;
Ο Γιαχβέ είναι στο πλευρό μου
και είναι καλός μαζί μου.
Είσαι στο πλευρό μου και δεν φοβάμαι τίποτε.
Το Άγιο Πνεύμα είναι στο πλευρό μου σαν λαμπρός
ήλιος και είναι οδηγός μου και ασφάλειά μου.
Σε υμνώ, Θεέ μου,
Σε ευχαριστώ για όλα τα καλά
που κάνεις για μένα..
Μακάρια εσύ που έλαβες αυτό το δώρο από τον Πατέρα, ελευθέρωσε εσένα και όλους τους δικούς σου. Ελευθέρωσε πολλούς ανθρώπους... Επίτρεψέ Μου τώρα να αναπαυθώ σε σένα κι εσύ, αγαπημένη Μου, έλα να αναπαυθείς σε Μένα. Μην αφήνεις τίποτε να σε πειράξει, μην αφήνεις τίποτε να σου αφαιρέσει την ειρήνη σου και τη χαρά σου. Λέω "σου" επειδή σου έδωσα δώρο την Ειρήνη Μου καθώς και τη Χαρά Μου. Κράτησέ τες, διατήρησέ τες και φύλαξέ τες. Έλα, Εγώ κι εσύ θα συνεχίσουμε την αποκατάσταση του Οίκου Μου. Να είσαι συνετή. Θα σε φυλάω. Εμείς; Δεν είμαι ποτέ μακριά σου. Ο Θεός-είναι-μαζί-σου, και σε ευλογώ.



13 Ιανουαρίου, 1997
Μανίλα

Ποτέ μην αμφιβάλλεις για την πιστότητά Μου. Ειρήνη σε σένα. Δεν είμαι ποτέ μακριά σου. Ο Πλάστης σου είναι το Λυχνάρι σου, γι' αυτό μη φοβάσαι μέσα σ' αυτό το σκοτάδι. Πλασμένη μέσα στην Αγάπη Μου γι' αυτό το Μήνυμα Αγάπης, σε ευλογώ. Βασούλα, Εγώ, ο Ιησούς, είμαι ευχαριστημένος από το έργο σου... Επίτρεψε στο Χέρι Μου να αποκαλύψει ακόμη σπουδαιότερα πράγματα, γι' αυτό σου ζητώ να παραμείνεις πιστή σε Μένα. Επίτρεψε στη Φωνή Μου να ακουστεί για να αγιάσω το λαό Μου με τη Διδαχή. Σου έχω αποδείξει την Αγάπη Μου, Βασούλα, διαλεχτή Μου, φανερώνοντάς σου την τρυφερότητα της Ιερής Μου Καρδιάς. Το μόνο που ζητώ από σένα τώρα είναι μια ανταπόδοση αγάπης: αγάπη με Αγάπη, καρδιά με Καρδιά. Σε ευλογώ με την τρυφερότητά Μου.
Πήγαινε εν ειρήνη και γίνε ο φορέας του Λόγου Μου. IC




26 Ιανουαρίου, 1997

Κύριε, αγαπώ την Ιερή Σου Καρδιά
που με πλημμυρίζει με την αγάπη Της.
Ναι, η Καρδιά του Βασιλιά Μου
είναι σαν τρεχούμενο νερό.
Και τώρα ο Βασιλιάς μου, μου λέει:
"Γιατί με άφησες να περιμένω τόσο πολύ;
Τα άνθη προβάλλουν κιόλας στη γη!
Κόρη Μου, που σε επιθύμησα τόσο,
έλα σε Μένα! Έλα να γευθείς
την γλυκύτητα της Καρδιάς Μου!"
Είμαι ο ουράνιος Νυμφίος σου που σου άνοιξε την ακοή για να ακούσεις τη γλυκιά Μου ομιλία και άναψε μέσα σου σαν φλόγα έναν πόθο. Εισέβαλα στη ζωή σου για να σου αποκαλύψω το κάλλος Μου και η ψυχή σου να υποκύψει στα θέλγητρά Μου. Ήρθα να προετοιμάσω την καρδιά σου, ξυπνώντας την αγάπη σου, για να πιεις από την Πηγή της Καρδιάς Μου που είναι πιο γλυκιά από το κρασί. Θα αναζητήσεις τότε την αστραφτερή Μου τελειότητα και θεληματικά θα Μου προσφέρεις τον εαυτό σου. Εγώ τότε θα τιμήσω τη Δύναμή Μου και τη Δόξα Μου, που σε νίκησα.1

Α! Βασιλοκόρη,2 σε κάλεσα μπροστά στους αγγέλους Μου, για να γευθείτε εσύ και η γενεά σου την Αγάπη Μου. Και τώρα αγαπημένη, εσύ που τρέμεις διαρκώς από φόβο μην ξεγελαστείς, ο Κύριός σου, ο Πατέρας και Θεός της ζωής σου, σου λέει: Μη φοβάσαι, η καρδιά που βασίζεται στην προσευχή, στην αγάπη και στην ταπεινοφροσύνη, δεν θα κλονιστεί την κρίσιμη ώρα του πειρασμού αλλά θα διώξει τους δαίμονες. Δεν πρόσεξες πως φύσηξα πάνω σου ένα άρωμα σαν θυμίαμα για να προσελκύσω την προσοχή σου; Και τώρα που είσαι μαζί Μου, θα σε ρωτήσω: ξέρεις τι επιθυμεί η Ιερή Μου Καρδιά;3 Να έρθεις σε Μένα σαν κρίνο για να απολαύσω την καρδιά σου αφού την βυθίσω ολόκληρη στην Ιερή Μου Καρδιά, αγάπη με Αγάπη, καρδιά με Καρδιά. Έλα, όπως ο ωκεανός καταπίνει μια σταγόνα νερό, έτσι θέλω κι εσύ να εξαφανιστείς εντός Μου. Σε αγαπώ παράφορα και επιθυμώ να σε οδηγήσω στο νυμφώνα της Καρδιάς Μου, αποκλειστικά για Μένα, Εγώ κι εσύ, για να αποσυρθούμε μαζί σε μια πνευματική ησυχία, ή μήπως θέλεις ένα προσκύνημα; Αυτό4 θέλεις;5
Θα πάμε στους κήπους της Καρδιάς Μου και η φιλία μας θα είναι τέτοια που και οι άγγελοί Μου θα ζηλεύουν τη θέση σου. Μακάρι να ήξερες, αγαπημένη Μου, την αγάπη που έχω για σένα...! Όποιο κι αν διαλέξεις, προσκύνημα ή ησυχία, δεν θα χρειαστεί να περπατήσεις, θα σε κουβαλήσω στον κόρφο Μου και θα ανακουφίσω τα πόδια σου που σε κράτησαν όρθια για χάρη Μου6 επί ώρες στη διάρκεια της αποστολής σου, υπηρετώντας Με. Η δροσιά δεν ανακουφίζει από τη ζέστη; Με τον ίδιο τρόπο θα ανακουφίσω τα πόδια σου. Βασούλα, έχεις καταλάβει για ποιο λόγο ήρθα σε σένα ως Ιερή Καρδιά; Ήρθα με αυτό τον τρόπο για να κερδίσεις απ' αυτήν ακριβώς την Καρδιά7 το Έλεος...ναι, όχι μόνο εσύ, αλλά όλοι σας.
Έλα τώρα. Γιατί τρέμεις; Δεν σε έκανα νύφη Μου με ένα δαχτυλίδι; Δεν σου έδωσα μια γεύση από τις τέρψεις της Καρδιάς Μου; Δεν σου έδειξα την καλοσύνη της Καρδιάς Μου; Γιατί λοιπόν διστάζεις;
Κύριε, δεν καταλαβαίνω καθόλου
ποιες είναι οι επιθυμίες Σου.
Αυτό που μου προσφέρεις να κάνω μαζί Σου,
αυτό το προσκύνημα ή αυτή την ησυχία,
δεν καταλαβαίνω.
Αγαπημένη Μου, εσένα που ανόρθωσα και κάλεσα για Μένα και τη Δόξα Μου, έλα τώρα να ευφρανθείς σε Μένα. Θα είμαι η χαρά σου και το χαμόγελό σου, θα είμαι το συμπόσιό σου, θα σε αφήσω να επωφεληθείς από τους Θησαυρούς της Καρδιάς Μου. Ρίξε μια ματιά σε Μένα, ρίξε μια ματιά στην Καρδιά Μου... Κοίτα, δεν σου άνοιξα την πόρτα της Καρδιάς Μου; Σου πρόσφερα τη Βασιλική Μου Καρδιά. Έλα να βρεις σε Μένα τη χαρά σου. Αν ο κόσμος ορκίστηκε να σε πληγώσει, Εγώ ορκίστηκα να σε προφυλάξω από το δηλητήριό του και να σε προορίσω για τη Δόξα Μου.
Αν ο κόσμος είναι άπιστος, ήταν για να σου αποδείξω ότι μόνο Εγώ είμαι πάντα πιστός στην Αγάπη Μου και στη φιλία Μου. Επομένως, εσένα που ανέθρεψα, σε σένα λέω: μην αποθαρρύνεσαι απ' αυτό που σου συνέβη. Εγώ επέτρεψα να πέσει πάνω σου αυτό το βάρος προς μεγαλύτερη δόξα Μου. Είμαι τώρα έτοιμος, αγαπημένη Μου, να κάνω οτιδήποτε για την πνευματική σου ανάπτυξη και τον εξαγιασμό της ψυχής σου. Η συναναστροφή σου μαζί Μου θα είναι πλήρης κι Εγώ θα νιώθω πιο ελεύθερος να σε σηκώσω στα χέρια Μου.
Θα είμαι πιο ελεύθερος να φύγω μαζί σου και να ισχυροποιήσω την ένωσή μας. Κάποτε σου είπα ότι και οι πιο στενοί σου φίλοι δεν θα σε καταλάβαιναν και θα σου προξενούσαν σοβαρές πληγές και ως εκ τούτου, θα έπεφτες θύμα των λογισμών τους, αλλά κι αυτοί επίσης θα έπεφταν θύματα του δικού τους λάθους. Μπορεί ωστόσο να τους ανταμείψω αργότερα για όλα τα καλά που έκαναν και δεν θα λησμονήσω τις θυσίες τους, αλλά θα τους επιπλήξω αυστηρά για τη σκληρότητά τους απέναντι σ' εκείνη που διάλεξα, για τη δική τους έλλειψη αγάπης και πραότητας...

Δεν θα βρεις ποτέ στον κόσμο αυτό, περιστέρι Μου, την τέλεια καρδιά. Όχι, δεν υπάρχει. Είμαι η μοναδική Καρδιά, μαζί με εκείνη της Μητέρας σας, που είμαστε τέλειες και μοναδικές χάρη στην Αγάπη Μας και την Πιστότητά Μας. Έλα σε Μένα και θα σου δώσω το δώρο της Αγάπης Μου. Έχω φυλάξει πολλά δώρα για σένα, αγαπημένη Μου. Έλα στο Νυμφίο σου και επίτρεψέ Μου να σε εντάξω στο Σώμα Μου, όπου μπορείς να αποσυρθείς μαζί Μου σε μια γαλήνια ησυχία. Θα σε πάρω από το χέρι και θα σε οδηγήσω στο δώμα της Καρδιάς Μου όπου θα αγκαλιαστούμε με αγάπη. Με την Αγάπη Μου, θα συνεφέρω και θα παρηγορήσω την ψυχή σου με τα φιλήματα του στόματός Μου.8 Θα σε συνεφέρω δυναμώνοντας την αγάπη σου κι εσύ, με αυτή την αγάπη, ακόμη κι αν είναι ατελής, θα παρηγορήσεις τον Παρηγορητή σου και θα γίνεις βάλσαμο για τις Πληγές Μου. Κι ενώ Εγώ, ο Βασιλιάς σου, θα αναπαύομαι στον κόρφο σου απολαμβάνοντας κάθε σταγόνα της αγάπης σου, θα σου δείχνω πότε πότε, αδελφή Μου, τη Βασιλική Μου Καρδιά, αυτήν την Καρδιά που σε ανέθρεψε στις Αυλές Μας9 , αυτήν την Καρδιά που είναι τα Πάντα, αυτήν την Καρδιά που χαρίζεται πλουσιοπάροχα σε όλη την ανθρωπότητα, αυτήν την Καρδιά που έχει συνθέσει μελωδίες και ύμνους για τους αγαπημένους Της. Ναι, Αυτός που σου ψάλλει τώρα είναι ο Εραστής της ανθρωπότητας, ο Νυμφίος όλης της γης.10

Αν και μερικοί από σας δεν έχουν καμιά θύμηση του Θεού τους, ως αυτή τη μέρα Εγώ, χάρη στην Πιστότητά Μου και στην περίσσεια Μου Αγάπη, έρχομαι σε σας για να σας προσφέρω την Καρδιά Μου. Μεγαλύτερη προσφορά από αυτήν κανείς δεν μπορεί να δώσει. Ας θαυμάσουν τα μάτια σας την ωραιότητα της Καρδιάς Μου. Είναι η Καρδιά της Μεγάλης Θυσίας, είναι η Καρδιά της Νέας Διαθήκης, είναι η Καρδιά της Αληθινής Αμπέλου, είναι η Καρδιά που είναι μέσα στους κόλπους του Πατέρα. Είναι η Καρδιά που λάμπει στο σκοτάδι και το σκοτάδι δεν μπορεί ποτέ να τη νικήσει. Είναι η Καρδιά του Λόγου που έλαβε σάρκα και έζησε ανάμεσά σας. Είναι η Καρδιά που ζει μέσα στην καρδιά σας για να γίνετε όλοι η καρδιά της Καρδιάς Μου και η καρδιά της Καρδιάς Μας. Είναι η Καρδιά των μαρτύρων και των προφητών που με όλη τους την καρδιά έκαναν το θέλημα του Πατέρα και Τον δόξασαν με την καρτερία τους, την πραότητά τους και την τέλεια υπακοή τους. Είναι η καρδιά της τέλειας Ενότητας, που δεν σας διαφοροποιεί τον ένα από τον άλλο αφού όλοι ανήκετε σ' αυτή την Καρδιά. Είναι η Καρδιά που προσευχήθηκε στον Πατέρα να είστε όλοι ενωμένοι μαζί Μας...
Με τι μοιάζει η Καρδιά του Κυρίου; Η Καρδιά του Κυρίου μοιάζει με απέραντο ωκεανό Αγάπης και Ελέους. Μοιάζει με ασύγκριτο και ανεκτίμητο θησαυρό που όποιος τον κατέχει ποτέ δεν θα τον αφήσει, αφού ξέρει ότι μέσα σε Αυτόν υπάρχει αιώνια ζωή. Η Καρδιά Μου μοιάζει με διάπυρο καμίνι Αγάπης, έτοιμο να αναλώσει την καρδιά σας με την Αγάπη της. Η Καρδιά Μου είναι Φως, λαμπρότερο από όλους τους αστερισμούς μαζί. Ο χρόνος κυλάει ανάμεσα στην αυγή και το σούρουπο και όλα περνούν γρήγορα, αλλά η Αγάπη Μου είναι σταθερή και παντοτινή.

Ελάτε όλοι εσείς που διψάτε χωρίς καν να το ξέρετε. Ελάτε να γνωρίσετε αυτή την Καρδιά του Θεού σας, για να μπορέσετε να Με καταλάβετε και να αναγνωρίσετε σε Μένα τον Τρισάγιο Θεό. Ελάτε να κάνετε δική σας τούτη την Καρδιά, ώστε η καρδιά σας να προσηλωθεί στη Βασιλεία Μου και σε κάθε τι ενάρετο. Ελάτε να βάλετε την καρδιά σας μέσα στην Καρδιά Μου, για να μπορώ μια μέρα να σας πω αληθινά: "έλα, παιδί Μου, έλα να μοιραστείς τον Θρόνο Μου μαζί Μου. Σε γνωρίζω από πάντα, δικέ Μου, υπόλοιπό Μου, οστό από τα Οστά Μου και σάρκα από την Σάρκα Μου. Έλα, μέλος δικό Μου, έλα να κληρονομήσεις αυτό που σου ανήκει από καταβολής κόσμου. Πνοή της Πνοής Μου, ανήκεις σε Αυτόν που σε κινεί σε στενή κοινωνία με τη Μοναδικότητά Μας. Α, καρπέ-της-Καρδιάς-Μου, αυτά θα σου έδειχνα ενώ θα αναπαυόμουν σαν χορτασμένο νήπιο στον κόρφο σου."
Να Μου υποσχεθείς, Βασούλα Μου, αγαπημένη Μου, ότι θα αφήσεις το Νυμφίο σου να αναπαυθεί ανενόχλητος στην καρδιά σου.11 Μάθε από τον Αγαπημένο σου: είμαι πράος και ταπεινός στην καρδιά και σε Μένα η ψυχή σου θα βρίσκει πάντα την ανάπαυσή της. Ας βρω το ίδιο σε σένα, ας βρω πραότητα και ταπεινοφροσύνη.
"Δεν θέλω να ενοχλήσετε ούτε να ξυπνήσετε την
αγάπη μου ώσπου μονάχη της να το θελήσει".12
Γι' αυτό, δίδαξέ με να είμαι όπως θέλεις,
για να Σου είμαι αρεστή.
Η γλυκύτητα που θα αισθανθεί η καρδιά σου, θα σου θυμίσει την Αγία Μου Παρουσία που αναπαύεται στην καρδιά σου. Αλλά θυμήσου επίσης ότι δεν έχεις παρά να πεις: "γλιστρώ" και η Αγάπη Μου αμέσως θα σε στηρίξει και θα σου χαρίσει απλόχερα, αγαπημένη Μου, χιλιάδες παρηγοριές. Σε ευλογώ με τον ασπασμό της Αγάπης Μου. Εγώ, ο Ιησούς Χριστός, είμαι πάντα μαζί σου. Εμείς; IC

1 Εννοεί το κακό μέσα μου.
2 Με αποκαλεί έτσι επειδή το όνομά μου είναι Βασιλική.
3 Δεν μπορούσα να μαντέψω.
4 Εννοεί το δεύτερο.
5 Αναστέναξα μην ξέροντας τι θέλει ο Κύριός μου και τι εννοεί.
6 Ο Ιησούς, λέγοντας αυτά, τελείωσε με ένα τόνο συγκίνησης. Κουνούσε ελαφρά το θείο Του Κεφάλι.
7 Ο Ιησούς έδειξε με το δείχτη την Καρδιά Του.
8 Άσμα Ασμάτων 1:1
9 Η Αγία Τριάδα.
10 Αναφορά στον Ησ. 54:5
11 Κατάλαβα ότι, αν έλειπε από την καρδιά μου η ειρήνη, θα τάραζα τη σιωπή που ήθελε να βρει ο Σωτήρας μου.
12 Ασμ. 2:7



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου