Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Θα εκπληρώσω την Υπόσχεσή Μου, η απελπισία σας και η αγωνία σας θα πάρουν τέλος. Πες στους γιους και στις κόρες Μου ότι η Φωνή Μου σε λίγο θα βροντήσει από ψηλά και τα θεμέλια των βουνών θα σειστούν.


EΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 



ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 

ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ 

ΤΟ 

ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

4 Απριλίου, 1997

Άνθος-της-Καρδιάς-Μου, άκουσε τα λόγια Μου. Σε ερωτώ: πιστεύεις σε ότι είναι γραμμένο μέσα στις Γραφές;
Μα και βέβαια, Κύριε!
Πιστεύεις ότι ο Θεός μπορεί να μιλήσει στον άνθρωπο;
Με έκανες να προκόψω μιλώντας μου, πώς λοιπόν να μην πιστεύω ότι μου μίλησες;
Σήμερα, πολλοί δικοί Μου, ξεσηκώνονται εναντίον Μου μέσα στο ίδιο Μου το Σπίτι... Φουσκωμένοι από έπαρση, λένε: "είμαστε θεοί". Εναντιώνονται και σηκώνουν κεφάλι μπροστά σε κάθε τι που λέγεται θεός ή είναι αντικείμενο λατρείας. Το κάνουν αυτό για να στήσουν οι ίδιοι το θρόνο τους στο Ναό Μου, προσπαθώντας να αποδείξουν πως είναι θεοί. Κάθε λόγος που διακηρύττω, γίνεται αντικείμενο περιφρόνησης απ' αυτούς τους ίδιους, αλλά η μεγάλη φωτιά είναι τώρα έτοιμη να τους καταφάγει... Ισχυρίζονται ότι έχουν συλλάβει το Μυστήριο του Εαυτού Μου, ενώ υπάρχει ένας Μεσίτης1 που υπενθυμίζει στον άνθρωπο αυτό που οφείλει να κάνει, που τον σπλαχνίζεται. Προσεύχεται στη θέση του για να διορθωθεί και να γλυτώσει από την αιώνια καταδίκη. Όλα αυτά τα κάνω επανειλημμένα για τον άνθρωπο, σώζοντας την ψυχή του από την αιώνια καταδίκη κι αφήνοντας να λάμψει πάνω του το φως της ζωής...
Για να κρύψουν τα σχέδιά τους, αυτοί οι άνθρωποι - που Με υψώνουν κάθε μέρα - συνωμοτούν στο σκοτάδι για να ανατρέψουν την Έδρα του Πέτρου και να επιβάλουν σιγή στον Βικάριο της Εκκλησίας Μου. Όλοι αυτοί τα σχέδια των οποίων έχω φανερώσει και έχω εκθέσει την αποστασία τους. Συνωμοτούν στο σκοτάδι για να Με αναγκάσουν να σωπάσω, λέγοντας "ποιος θα μας δει; ποιος θα μας αναγνωρίσει;" Αλλά οι ταπεινοί χαίρονται όταν ακούνε και αναγνωρίζουν τη Φωνή Μου, οι πιο φτωχοί αγάλλονται μπροστά στην Παρουσία Μου.
Οι θυσίες που Μου προσφέρουν2 είναι τώρα μια παρωδία. Εχουν γίνει αντικείμενο ντροπής στις Αυλές Μου. Αυτοί οι παραβάτες μέσα στον Οίκο Μου μηχανεύονται πώς να καταπνίξουν τη Φωνή Μου. Θα προσπαθήσουν να επιβάλουν μια τάξη σε όλους σας, για να καταδικάσουν τα μεγαλόπρεπα έργα της Σοφίας. Αφού αυτό3 το Έργο της Σοφίας είναι υψωμένο σαν φωτεινό λάβαρο και εκθέτει την ανομία τους, έχει γίνει ο κύριος στόχος τους. Η ωραιότερη κληρονομιά Μου4έχει γίνει σαν γυναίκα που προδίδει τον αγαπημένο της... Και σένα, που σου άνοιξα την ακοή για να Με ακούς και να γίνεις μαθήτριά Μου, σου λέω: μη φοβάσαι, γύρεψέ Με όσο ποτέ άλλοτε, για να σου γίνει αυτό γλυκιά μέθη, αφού θα είναι πιο γλυκό κι από το κρασί. Ακολούθησέ Με, για να βρεις στο τέλος την Γνώση του Θεού και την Σοφία Του, ολόψυχα αποζήτησέ Με, όπως το ορφανό αποζητάει τους γονείς του, αποζήτησέ Με με όλη σου την καρδιά. Βρες τη χαρά σου είτε στη γη είτε στον ουρανό μόνο στην Τριαδική Μου Παρουσία και σε τίποτε άλλο. Η χαρά σου να είναι με Εμάς που σε αρραβωνιάσαμε με την Αγιότητά Μας, για τη δική Μας Δόξα αλλά και για τον αγιασμό σου. 
Θεέ μου, Θεέ μου,
τώρα είναι καιρός για δράση
γιατί ο Νόμος Σου παραβιάζεται
και το κακό κερδίζει δύναμη
μέσα στον Οίκο Σου.
Βρίσκω ότι το βδέλυγμα εξαπλώνεται.
Σαν τον χείμαρρο που παρασύρει
τα θεμέλια, μας παρασύρει.
Τριαδικέ Θεέ και εγγυητή του καλού μας,
σπεύσε σε βοήθειά μας!
Θα εκπληρώσω την Υπόσχεσή Μου, η απελπισία σας και η αγωνία σας θα πάρουν τέλος. Πες στους γιους και στις κόρες Μου ότι η Φωνή Μου σε λίγο θα βροντήσει από ψηλά και τα θεμέλια των βουνών θα σειστούν. Τώρα οι έμποροι αυτοί στην Εκκλησία Μου περικυκλώνουν αυτόν που τοποθέτησα στην Έδρα του Πέτρου και δεν έχουν μάτια παρά μόνο για να δουν την ανατροπή του. Μοιάζουν με λιοντάρι έτοιμο να κατασπαράξει, με νεαρό λιοντάρι που παραφυλάει στον κρυψώνα του. Παρατηρώ αυτούς τους ίδιους που θέλουν να επιβάλουν σιγή στη Φωνή Μου,5 καθεμιά από τις κινήσεις τους, και η θέα αυτών των κινήσεων Με αηδιάζει. Παρατηρώ τον πιστό Μου υπηρέτη,6 καθώς τα χείλη του ψιθυρίζουν ατέλειωτες ευλογίες για τους διώκτες του. Αφουγκράζομαι τη φωνή του, καθώς τον χτυπούν πισώπλατα:7
"Μές στην αγάπη σου, Λυτρωτή Μου, άκουσε την παράκλησή μου. Οι σκληροί διώκτες μου με περικυκλώνουν, πόσο απομακρυσμένοι είναι από το Νόμο σου! Να' μαι, όρθιος πριν το χάραμα για να επικαλεστώ τη βοήθειά Σου. Χαίρε Δέσποινα, μήτηρ Ελέους, ... σπεύσε σε βοήθειά μας, ...βοήθησέ μας, ω Θεέ! Φύλακα των ψυχών σπεύσε σε βοήθειά μας. Madre de Dios, (Μητέρα του Θεού) Νύμφη του Αγίου Πνεύματος! Η κραυγή μου ας φτάσει κοντά σου κι ας αγγίξει την μητρική Σου Καρδιά. Ω Πανάμωμη, που στέκεσαι κοντά στον Πατέρα, στον Υιό και στο Άγιο Πνεύμα, Ουράνιε Θρόνε του Θεού, ανάλαβε την υπόθεσή μου και φέρε μας παγκόσμια ειρήνη... λυπήσου μας... λυπήσου τα παιδιά σου... Ανοίγω το στόμα μου με λαχτάρα, με ελπίδα, καθώς απλώνεις το μανδύα σου και σκεπάζεις αυτούς που πάσχουν, τους άθλιους, τους φτωχούς και τους εγκαταλειμμένους, για να μας προστατέψεις. Μας δίνεις ποτάμια από Φως και Ελπίδα, και η θλίψη μου λιγοστεύει. Σαν παιδάκι κοντά στη μητέρα του, με καθησυχάζεις, σαν παιδάκι κοντά στη μητέρα του, βρίσκω καταφύγιο κι ελπίδα σε Σένα, Ουράνιε Θρόνε της Παναγίας Τριάδας. 
Μεσίτρια όλων των χαρίτων, σώσε μας από τον θυελλώδη χείμαρρο της αμαρτίας. Πλήθυνε τις χάρες σου και γιάτρεψε τις καρδιές των γονιών για τα παιδιά τους και τις καρδιές των παιδιών για τους γονείς τους. Ω Μητέρα της Θείας Αγάπης, ζητώ από την Βασιλική σου Καρδιά, που είναι πάντα γεμάτη ευσπλαχνία και καλοσύνη, μεσίτευσε για μένα στον Πατέρα. Δεν θα διεκδικήσω τίποτε για μένα αφού Εσύ, η εγγυήτριά μου, με την ευσπλαχνία σου, έσωσες εκείνη τη μέρα τη ζωή μου8 για να ποιμαίνω τα πρόβατα που μου εμπιστεύθηκαν. Αγνή Παρθενική Καρδιά της Μαρίας, λυπήσου τα παιδιά Σου και άνοιξε την πόρτα της Καρδιάς Σου στους εξόριστους, σκορπίζοντας πάνω σε όλους μας το Φως σου. Μητέρα των αποστόλων, Μητέρα του Θριάμβου, Μητέρα της απαράμιλλης Λύτρωσης, Μητέρα των προφητών και των χαρισμάτων, Μητέρα της αληθινής Αμπέλου, οι παρακλήσεις μου ας αγγίξουν τη Μητρική Σου Καρδιά.
Μέσα στην Αγάπη Σου, άκουσε την κραυγή μου... Θεέ μου, φύλακα των ψυχών, στηρίζω τις ελπίδες μου σε Σένα... Ω Θεέ, πόσο αγαπώ το Νόμο Σου. Αμήν."
Μη σωπαίνεις άλλο, Κύριε,
στρέψε την προσοχή Σου στις προσευχές του
και άκουσε τι λέει.
Στείλε μας από ψηλά αυτό το Ζωντανό Νερό
για να μας καθαρίσει εξαγνίζοντάς μας.
Η αυγή θα έρθει μετά την ατέλειωτη αυτή νύχτα, φίλη Μου Βασούλα, και θα λάμψει η Δόξα της Τριαδικής Μας Αγιότητας.
Η Παναγία:
Κι Εγώ, η Αγία Μητέρα σας, σε χαιρετώ, Βασούλα. Ναι, οι Καρδιές Μας9 θα ανατείλουν σαν την αυγή για να φωτίσουν τη γη που είναι σήμερα βυθισμένη στο σκοτάδι. Οι Καρδιές Μας μέσα στο θρίαμβό τους, θα λάμψουν πάνω στην ανθρωπότητα, λαμπρότερες απ' όλους τους αστερισμούς μαζί, πιο αστραφτερές από χίλιους ήλιους, κι ο λαός που χρόνια τώρα περπατούσε στο σκοτάδι, θα δει ένα μεγάλο φως από τον ουρανό. Σ' αυτούς που ζούσαν στη χώρα της σκιάς, ένα φως θα λάμψει πάνω τους. Πολλοί από σας, παιδιά Μου, περιμένουν εξωτερικά σημάδια και εξωτερικά θαύματα. Πολλοί από σας στρέφουν το βλέμμα τους ψηλά ψάχνοντας στον ουρανό, κι όμως, ο Υιός Μου, ο Ιησούς, σας προέτρεψε να μη γυρεύετε εξωτερικά σημάδια, αλλά να γυρεύετε μέσα σας ό,τι είναι αληθινό και θείο. Πολλοί από σας διαβάζουν και ξαναδιαβάζουν αυτή την προφητική αποκάλυψη με τα μάτια αλλά δεν βλέπουν τίποτα, επειδή όταν διαβάζετε, διαβάζετε με μοναδικό ενδιαφέρον να βρείτε υπερφυσικά σημάδια ή ενδείξεις για θαυματουργικές ενέργειες, αντί να παρακαλείτε το Άγιο Πνεύμα να σας χαρίσει πνεύμα διάκρισης και αντίληψης για να εισχωρήσετε στο μυστήριο του Χριστού και στο μυστήριο της Ανάστασής Του και να μπορέσει η ψυχή σας να προοδεύσει πνευματικά και να φτάσει στη γη της επαγγελίας...
Όποιος συνεχίζει να σκέπτεται και να αισθάνεται έτσι, καημένα Μου παιδιά, την ημέρα που θα αντικρύσετε τον Δημιουργό σας, θα σταθείτε όρθιοι μπροστά στο Θρόνο Του με άδεια χέρια γιατί η ψυχή σας θα είναι ακόμη ένας ξερότοπος, μια άνυδρη γη, μια έρημος. Αν όμως εισχωρήσετε με ειλικρινή διάθεση στα Μυστήρια που σας αποκαλύπτουμε τώρα με τα Μηνύματα αυτά, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε ότι κάθε έργο που κάνει ο Θεός είναι γεμάτο δόξα και μεγαλοπρέπεια. Όταν στολίζει με τη Μεγαλοπρέπειά Του μια ψυχή και την μεταμορφώνει για την είσοδό της στη Βασιλεία Του και στον Ουρανό, τότε θα τιμήσετε αυτό το θαύμα επειδή θα δείτε την Δόξα του. Όταν ο Θεός φροντίζει τους πεινασμένους κι αυτούς που Τον σέβονται με την Ουράνια τροφή Του, για να μπορούν κι αυτοί να κληρονομήσουν την Βασιλεία Του και να είναι ζωσμένοι με την πιστότητα και την ακεραιότητα, τότε θα τιμήσετε κι αυτό το θαύμα, γιατί θα αναγνωρίσετε την Ευλογία Του και θα φορέσετε γύρω από το λαιμό σας την Ευλογία αυτή όπως φοριέται ένα στεφάνι.
Όταν τα Σοφά Έργα Του, που μοιάζουν με απέραντη θάλασσα και λάμπουν σαν χίλιοι ήλιοι, θα λαμπρύνουν την ψυχή σας, για να αυξηθεί ο καρπός στα χείλη σας, και κάθε λέξη που θα προφέρουν να είναι σαν φωτιά που κατακαίει και καθαρίζει αυτή τη γη, εκείνη τη μέρα και τη νύχτα θα ψάλλετε αδιάκοπα ύμνους στον Αμήν για την άφθονη καλοσύνη Του, την υπομονή και την επιείκεια που σας έδειξε όλα αυτά τα χρόνια της ερήμωσής σας, η ψυχή σας θα τιμήσει αυτά τα θαύματα και τα καταπληκτικά έργα, κάθε μέρα της ζωής σας. Για τον λόγο αυτό, παιδιά Μου, με τη μεταστροφή σας θα ανακαλύψετε την αληθινή δόξα του Θεού που κατοικεί και λάμπει μέσα σας. Ξεσκεπάστε τα μάτια σας για να δείτε ότι ο Δημιουργός σας, που σας περιβάλλει με την Αγάπη Του, ζει επίσης μέσα σας. Ο Δημιουργός σας είναι και Νυμφίος10 σας, επειδή Αυτός είναι η Κεφαλή11 κάθε δημιουργήματος... Προσευχηθείτε, παιδιά Μου, για τις καρδιές εκείνες που είναι μακριά από το Θεό. Πολλοί απ' αυτούς λένε: "ας φάμε και ας πιούμε σήμερα, αύριο θα πεθάνουμε.12Ελάτε, ας γλεντήσουμε τώρα όσο είμαστε ζωντανοί, η ζωή μας θα διαβεί σαν συννεφάκι, ναι, οι μέρες μας εδώ είναι μετρημένες και θα περάσουν σαν σκιά, ας γλεντήσουμε λοιπόν!" και εξακολουθούν να ντροπιάζουν τους εαυτούς τους και την Εικόνα του Θεού βουλιάζοντας όλο και πιο βαθιά στην αμαρτία, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι είναι μάλλον νεκροί παρά ζωντανοί... Αχ, πολλοί από αυτούς πλανήθηκαν από την ίδια τους την έπαρση, και διεστραμμένες γνώμες παραμόρφωσαν τις ιδέες τους... Ο Υιός Μου, ο Ιησούς Χριστός, ο Λυτρωτής της ανθρωπότητας, έχει τη δύναμη να τους σώσει όλους επειδή ο Πατέρας, ο Δημιουργός σας, Του έδωσε εξουσία πάνω σε όλη την ανθρωπότητα.
Σήμερα κάνει μεγάλα και καταπληκτικά θαύματα όπως ποτέ άλλοτε στην ιστορία. Ο Θεός σκύβει, παιδιά Μου, από τον ουρανό για να σας πλησιάσει. Ο Βασιλιάς σας ο Ιησούς, άφησε το Στέμμα Του και κατέβηκε από τον ένδοξο Θρόνο Του για να σας πλησιάσει. Ο Βασιλιάς αυτός, καθισμένος στο Βασιλικό Του Θρόνο, ντυμένος φοβερή μεγαλοπρέπεια, πιο λαμπρός μέσα στη Δόξα Του από το χρυσάφι και τα πολύτιμα πετράδια, σήκωσε το Πρόσωπό Του γεμάτο ευσπλαχνία και ακτινοβολώντας μεγαλείο, κοίταξε τους χορούς των αγγέλων γύρω Του. Κοίταξε τους Αγίους Του και όλη την Ουράνια Αυλή και είπε, με καρδιά φλογισμένη από αγάπη:
"Αποφάσισα να ανοίξω τις Ουράνιες Αποθήκες13 Μου και να σκορπίσω πάνω σε τούτη την απερίσκεπτη γενεά το κρυμμένο Μου Μάννα, 14 ένα θησαυρό που φυλάχτηκε γι' αυτούς τους καιρούς όταν ο κόσμος θα ψυχραινόταν και θα απομακρυνόταν από την αγάπη του Θεού μέσα στην παγωνιά της καρδιάς του.15
Ας μάθει τώρα ο κόσμος ότι οι ασεβείς θα τραφούν από τα αποθέματα αυτά. Εγώ ο ίδιος θα τους πλησιάσω με λόγια ενθαρρυντικά και θα ανακουφίσω τους ταλαίπωρους. Θα δείξω στην Αθλιότητα την μεγάλη Μου Αγάπη, και θα θεραπεύσω τις πληγές τους.16
Εγώ ο Ίδιος θα τους μιλήσω και θα τους πω ότι είμαι ο αδελφός τους και ο Θείος τους φίλος που μπορεί να τους ξαναδώσει την θεότητά τους. Μέσα στην πίκρα της δουλείας τους, θα αναρωτηθούν ο ένας μετά τον άλλο: "Πώς έφτασα να θεωρούμαι παιδί του Υψίστου, εγώ που είμαι το σκουλήκι των σκουληκιών, σκουλήκι ανάμεσα σε σκουλήκια; Πώς γίνεται αυτός ο Υπερένδοξος Θεός να με προσέξει και να με συγκαταλέξει μεταξύ των Αγίων Του; Πώς γίνεται αυτός ο ένδοξος Ήλιος να ανατέλλει και να λάμπει και για μας;" Όχι, σκουλήκι, όχι, δεν θα πεθάνεις. Ο Βασιλιάς σου δεν θα σε αφήσει να πεθάνεις, θα σε σώσω με το Χέρι Μου, σκουληκάκι, και θα έρθω σε βοήθειά σου για να αξιωθείς κι εσύ να παρουσιαστείς μια μέρα στις Αυλές Μου. Θα μεταμορφώσω την απέχθειά σου σε γιορτή, επειδή ο Βασιλιάς σας είναι κοντά σας τώρα17και από γιορτή θα σας μεταμορφώσω σε παράδεισο, σε ένδοξο ουρανό για να εξυμνηθεί και να δοξαστεί το Μεγαλείο Μου. Μέσα σε αυτόν τον ουρανό, θα Με επικαλείστε και στο εξής θα ακολουθείτε τους Δρόμους Μου για να έχετε ζωή.
Η Παντοδύναμη Πνοή Μου θα φυσήξει πάνω σας την ευωδία Μου. Κανείς δεν γνωρίζει όλα τα θαύματα που περικλείει ο ουρανός και πώς μπορώ να κάνω γνωστό το Θέλημά Μου στη γη όπως είναι στον ουρανό. Για να σε ανορθώσω σκουλήκι, σπουδαίο ή συνηθισμένο, πλούσιο ή φτωχό, θα ανοίξω τα Χείλη Μου κι από το Στόμα Μου θα σκορπίσω πάνω σου, σκουλήκι, το λεπτό Μου μύρο,18 μυρώνοντας τον καθένα από σας". Ναι, θα έρθω να τους ελευθερώσω, να τους ενθαρρύνω, θα τους δείξω τα θαυμαστά Μου έργα, υπενθυμίζοντάς τους την κληρονομιά τους, προσφέροντάς τους την Βασιλεία Μου...
Χάρη στην Άπειρη καλοσύνη Μου, θα σκύψω από τον ουρανό και με το χρυσό Μου σκήπτρο θα σηκώσω αυτούς που μόλις γεννήθηκαν για να Με ακολουθήσουν στα ίχνη Μου. Πολλοί θα κοιτάζουν χωρίς να καταλαβαίνουν την εκλογή Μου ότι η χάρη και το έλεος μπορούν να δοθούν και σε όσους κάποτε έπαψαν να υπάρχουν. Θα κατέβω ως αυτούς και θα φτάσω ως τις πιο απομακρυσμένες περιοχές και θα αναμιχθώ μαζί τους. Και θα εξυμνήσουν την αγάπη Μου περισσότερο από το κρασί, με αυτά τα λόγια:
"Πόσο σωστό είναι να Σε αγαπούμε, Κυρίαρχε του Σύμπαντος!"19
Τότε, γεμάτος ευσπλαχνία, ύψωσε το δεξί Του χέρι κι ευλόγησε τη γη. Κι εσύ, κόρη Μου, φέρε εις πέρας ό,τι σε πρόσταξε ο Θεός να κάνεις. Βλέπεις πόσο πιο φωτεινά είναι τα μάτια σου τώρα που έφαγες αυτή την μπουκιά μέλι;20 Γέμισε το στόμα σου με μύρο21  και πήγαινε με τις ευλογίες Μου. Είμαι μαζί σου. 

1 Νομίζω ότι ο Ιησούς αναφέρεται στο Άγιο Πνεύμα Του.
2 Ο Θεός μιλάει τώρα για τους αποστάτες.
3 Δηλαδή τα μηνύματα της Αληθινής εν Θεώ Ζωής.
4 Εδώ ο Ιησούς ήταν σα να μονολογούσε.
5 Αυτούς που θέλουν να καταργήσουν για πάντα την εσωτερική "ομιλία" αποκαλώντας την απλό διαλογισμό.
6 Εννοεί τον Πάπα.
7 Ξαφνικά, ο Κύριος με έκανε να ακούσω αποσπάσματα από τις προσευχές του Πάπα.
8 Η απόπειρα δολοφονίας κατά του Πάπα.
9 Του Χριστού και της Παναγίας.
10 Ησ. 54:5
11 Ρωμ. 7:4 και Α΄ Κορ. 11:3
12 Ησ. 22:13
13 Άκουσα συγχρόνως τη λέξη "αποθέματα".
14 Όταν προφέρθηκαν αυτά τα λόγια "κρυμμένο μάννα", κατάλαβα επίσης: "στους κρυμμένους θησαυρούς της ιερής Καρδιάς που επετράπη στην Αγία Γερτρούδη να διακρίνει φευγαλέα. Οι θησαυροί αυτοί, καθώς πληροφορήθηκε, φυλάγονται για εκείνους τους καιρούς που θα ψυχραινόταν η αγάπη των ανθρώπων για το Θεό, και τότε ο Ιησούς θα αποκάλυπτε το Θησαυρό Του. Αυτοί οι καιροί είναι οι σημερινοί.
15 Μου επιβεβαιώθηκε αυτό που είχα καταλάβει.
16 Πληγές της ψυχής μας από την αμαρτία.
17 Αυτό μου θύμισε τα πρώτα λόγια που πρόφερε ο άγγελός μου Δανιήλ σχετικά με το Θεό. Το 1985 είπε: "Ο Θεός είναι κοντά σου,και σε αγαπά". Αυτό σήμαινε την αρχή της μεταστροφής μου που θα ερχόταν δια μέσου της δικής Του Χάριτος.
18 Ασμ. 1:3 "Το όνομά Σου είναι μύρο ξεχυμένο για αυτό οι νεαρές κοπέλες σε αγαπούν". Ο Ιησούς εννοεί με αυτό: ξεχύνοντας το μύρο Του πάνω στους αμαρτωλούς, θα τους θεραπεύσει. Με άλλα λόγια το μύρο συμβολίζει το Όνομα Του και μόλις έρχεται το Όνομα Του πάνω στους αμαρτωλούς, τους κάνει να αγαπούν τον Θεό.
19 Εδώ, συνεχίζει η Παναγία.
20 Η Παναγία εννοεί το Ουράνιο Μάννα που εδώ συμβολίζει το Λόγο του Θεού.
21 Το μύρο συμβολίζει εδώ το Όνομα του Θεού. "Τ' όνομά σου μύρο που σκορπιέται." Ασμ. Ασμ. 1:3 








12 Απριλίου, 1997

Την Ειρήνη Μου σου δίνω. Βασούλα, έλα και άκουσε την Αγία σου Μητέρα: Ο Λόγος του Παντοδύναμου πράγματι σου απευθύνθηκε. Έλα τώρα, εσύ στην οποία έχει ανατεθεί το Θείο μήνυμα, έλα και γράψε τούτο:
"Χριστός Ανέστη!"
Αληθώς Ανέστη!
Ναι, ο Χριστός ανέστη, κι αυτό θέλει ο Θεός να πεις σε όλους. Διακήρυξε σ' αυτόν τον ετοιμοθάνατο κόσμο ότι ο Υιός Μου αληθώς ανέστη. Κήρυξε έναν Χριστό αναστημένο, άγγελέ Μου, επειδή πολλοί από τη γενεά σας δεν αναγνωρίζουν αυτήν την αλήθεια εξαιτίας του ορθολογισμού τους. Δεν διάβασες: "Αυτοί οι ίδιοι καυχώνται για τα κοσμικά τους επιτεύγματα, νομίζοντας ότι έχουν όλα όσα επιθυμούν κι ότι είναι ένδοξοι επειδή κατέχουν κοσμικά βασίλεια". Είναι γεμάτοι με τη δική τους σπουδαιότητα αντί για την πληρότητα του Τριαδικού Θεού. Γι' αυτό η γη βρίσκεται σε αναταραχή και χύνεται τόσο αίμα αθώο. Αλλά αυτά επίσης είναι τα σημεία των καιρών. Ο Σατανάς και η σκοτεινή του κυριαρχία ξερνούν πάνω στη γη τον εμετό τους φέρνοντας θλίψη στις οικογένειες καθώς και διαιρέσεις. Αναδεικνύουν ψευδοπροφήτες σε όλο τον κόσμο επιτελώντας σημεία και τέρατα, όλ' αυτά για να υποκύψουν και οι εκλεκτοί στην απάτη τους.
Αυτοί οι ψευδοπροφήτες πέφτουν πάνω σας βροχή, φέρνοντας τόση αταξία και τόση σύγχυση, φτωχά Μου παιδιά... Λόγια και ψευδορκίες γεμίζουν το στόμα τους, και οι προφητείες τους μοιάζουν με δηλητηριώδη φυτά που ευδοκιμούν τώρα στα αυλάκια του αγρού του Κυρίου. Οι ρίζες τους απλώνονται για να ξεφυτρώσουν νέα δηλητηριώδη φυτά. Τα σήματα κινδύνου αντηχούν στ' αυτιά σας, παιδιά Μου, αλλά φαίνεστε να καταλαβαίνετε η να διακρίνετε αυτά τα σήματα. Γυρεύουν τον άνεμο που θα μεταφέρει τις φωνές τους ψηλότερα από αυτές του Βασιλιά Σολομώντα, του προφήτη Ηλία ή του Μωυσή, και διακηρύσσουν ότι είναι ασύγκριτα σπουδαιότεροι.1 Στεφανώνουν τον εαυτό τους και αναρωτιούνται: "δεν είναι θαυμάσιο να έχει κανείς τόση εξουσία;" Έχετε το νου σας για να μην ξεγελαστείτε, και είθε ο Θεός να χαρίσει στις καρδιές σας διάκριση, ώστε η Δόξα Του που φανερώνεται μπροστά στα μάτια σας, να σας προσελκύσει στην Αλήθεια. 

1 Η Αγία Μητέρα μας, μας προειδοποιεί να φυλαγόμαστε από εκείνους που διακηρύσσουν ότι είναι ανώτεροι του Σολομώντα ή εκείνους που ισχυρίζονται ότι είναι ο Ηλίας ή ο Μωυσής ή...... Μετά, υπάρχουν άλλες ψυχές σε πλήρη πλάνη που παρασύρουν πολλούς άλλους να διαβάζουν τις πλάνες τους και να τις ακολουθούν.




24 Απριλίου, 1997
Ιερουσαλήμ

Ενώ προσευχόμουν με την ομάδα προσευχής της "Αληθινής εν Θεώ Ζωής" στην Ιερουσαλήμ, ο Χριστός με κάλεσε για να μου δώσει το ακόλουθο μήνυμα.
Αγαπημένες Μου ψυχές, είστε το δώρο Μου. Η παρουσία σας εδώ είναι για Μένα δώρο. Οι προσευχές σας είναι για Μένα χάδι, να είστε ευλογημένοι...
Κι εσύ,1 αδερφή μου, τα δάκρυά σου είναι πραϋντικό βάλσαμο για τις Πληγές Μου. Είμαι μαζί σας, φίλοι Μου, μείνετε μαζί Μου. IC.

1 Ο Ιησούς απευθυνόταν σε μια μοναχή που ήταν παρούσα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου