Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Λαέ Μου, δικοί Μου, αναζητήστε Με με όλη σας την καρδιά και απομακρύνετε το βλέμμα σας από τον κόσμο. Υψώστε τα σε Μένα και προσηλώστε τα στον Δημιουργό σας. Εγώ, ο Δημιουργός σας, που σας αγαπώ βαθιά, σας λέω: Η ελευθερία βρίσκεται στο Τρισάγιο Πνεύμα Μου.


EΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 


 

ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 

ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ 

ΤΟ 

ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.


6 Μαίου, 1997

Κύριέ μου, Μερίδα μου, Συμπόσιό μου,
δεν μου λείπει τίποτε στην Παρουσία Σου,
ευλογημένο το τρισάγιο Όνομά Σου.
Ήμουν πεσμένη στο χώμα, ώσπου
έφτασε στα αυτιά μου ο Λόγος Σου
και μου έδωσε ζωή.
Τότε, με τη μεγάλη Σου Αγάπη και Ευσπλαχνία,
μου φίλησες τα μάτια για ν' ανοίξουν.
Και άρχισα να βλέπω.
Είδα πέρα από το στερέωμα των άστρων, κι
αντίκρυσα μέσα στην καρδιά μου το Μεγαλείο Σου.
Είδα τον Αόρατο Θεό, κι Αυτός
που ήταν απρόσιτος στο άγγιγμά μου,
ξαφνικά ήταν μέσα μου κι ολόγυρά μου!
Το Απρόσιτο έγινε αμέσως προσιτό
με ένα λόγο από το Στόμα Του.
Αυτός που μεσιτεύει μέσα μου ύψωσε
το πνεύμα μου πάνω σε σύννεφο και
μαζί Του και με τη δύναμή Του,
έφερε την ψυχή μου σε πλήρη κοινωνία
με Σένα, για να εισδύσει στα απόκρυφα
μυστικά της Μεγαλοσύνης Σου.
Βασούλα Μου, έχω εναποθέσει την αγάπη Μου μπροστά στα μάτια σου.1 Δεν πρόσεξες πως σε περιέβαλα με τραγούδια απολύτρωσης; Θέλεις να σου τραγουδήσω ακόμη ένα δικό Μου τραγούδι;
Ω, ναι! Θέλω να μου τραγουδήσεις
ένα ατέλειωτο τραγούδι.
Θα τραγουδήσω αυτό το τραγούδι2 που θα τραγουδιέται για πάντα και για όλους σας. Κι εσύ, αγαπημένη Μου, μπορείς να γίνεις η άρπα Μου και η λύρα Μου, συνοδεύοντας τη Φωνή Μου. Έλα, έλα και πες στην ψυχή σου: "Ο Ιησούς είναι η σωτηρία μου"3
Εγώ είμαι η σωτηρία σου.
Βλέπεις πώς έρχομαι με το λεπτό Μου άρωμα από θυμίαμα και μύρο ως το δωμάτιό σου; Φθαρτή Μου, μην περιφέρεσαι άλλο σαν περιπλανώμενη, επίτρεψέ Μου να σε ελκύσω κοντά Μου. Απόλαυσε την Παρουσία Μου, απόλαυσε το μεγάλο πλούτο της Καρδιάς Μου, εσύ με την οποία δέθηκα με γαμήλια δεσμά. Έγινα ο βασιλικός σου σύμβουλος. Για να σε εμψυχώσω, θα φανερώνομαι από καιρό σε καιρό.4 Μη ρωτάς: "ποιος είναι αυτός σαν στήλη φωτός;"5 Πριν να σηκωθεί ο άνεμος της αυγής, πριν να χαθούν οι σκιές, πλησίασε τον Αγαπημένο σου και βρες καταφύγιο στον κόρφο Του και τότε η ψυχή σου θα ευφρανθεί μέσα στον κόρφο Του. Κανείς δεν θα ταράξει την ανάπαυσή σου. Κανείς δεν μπορεί να αγγίξει την ανάπαυσή σου στην Καρδιά Μου γιατί θα σε φυλάξω, αγαπημένη, με ασφάλεια.

Κανείς δεν θα τολμήσει να σε ενοχλήσει, κανείς δεν θα τολμήσει να σε πλησιάσει, όταν θα δει από μακριά στα μάτια Μου τη φλόγα της αποκλειστικής Μου αγάπης που θα σε φυλάει ζηλότυπα. Θα αφήσω τώρα να μιλήσει η αποκλειστική Μου αγάπη.
Όπως είπε ο Δαβίδ στον ψαλμό: "χρίζεις την κεφαλή μου με λάδι", σου το λέω με την Καρδιά Μου στο χέρι: θα αποτίσω σε σένα, νύμφη Μου, φόρο τιμής χρίζοντας το κεφάλι σου με λάδι γιατί υπέφερες για χάρη Μου ταλαιπωρίες και διώξεις. Αυτό το λάδι, αγαπημένη Μου, ας καλύψει το κεφάλι σου κι ας θεραπεύσει όλες σου τις ατέλειες και, σαν κρίνο ανάμεσα σε αγκάθια, ας γίνει η παρουσία σου τόσο λαμπρή κι ωραία ώστε να μπορέσει να ελκύσει πολλές ψυχές στο νυμφώνα της Καρδιάς Μου, για να βρουν κι αυτές σε Μένα τη χαρά τους και να μαρτυρούν όλες Μου τις ευλογίες στις μέρες που θα έρθουν.
Τότε, με ύμνους θριαμβευτικούς θα δοξολογήσουν το Άγιο Όνομά Μου κι Εγώ θα υποκινήσω την αγάπη τους για να Με αποζητήσουν. Θα διεγείρω τη δίψα τους για να γυρέψουν μόνο την Καρδιά Μου. Σαν βασιλιάς καθισμένος στο βασιλικό του θρόνο, ντυμένος με τη βασιλική του στολή, απαστράπτοντας από το χρυσάφι και τα πολύτιμα πετράδια, κρατώντας σκήπτρο στο δεξί του χέρι, θα έχω σαν πρωταρχική και προσωπική Μου φροντίδα να διατηρήσω μέσα στην καρδιά σου το Θρόνο Μου, για να συνεχίσει η καρδιά σου να είναι στολισμένη με τον πλούτο του Βασιλιά σου και Κυρίου σου. Αυτόν τον πλούτο να Με γνωρίζεις στην τριαδική Μου δόξα, τον πλούτο να Με σέβεσαι και να Με φοβάσαι και τον πλούτο να αποφεύγεις κάθε λογής αμαρτία και, τελικά, τον πλούτο να πράττεις το Θείο Μου Θέλημα κι αυτό που ευχαριστεί Εμένα, το Θεό σου...

Συνοδοιπόρε Μου, αναπαύσου τώρα στον κόρφο Μου και αφέσου στα Χέρια Μου για να σε σηκώσουν, αφέσου στα χάδια και στα φιλήματά Μου. Κανείς δεν θα τολμήσει να ταράξει την ανάπαυσή σου όταν συναντήσει το βλέμμα Μου. Κι αν κανείς 6 φερθεί τόσο απερίσκεπτα ώστε να Με προκαλέσει, η Πνοή Μου θα τον σαρώσει και θα τον κάνει σκόνη.7 Έλα, το πνεύμα σου ας απορροφήσει τα μυστικά της Σοφίας, το πνεύμα σου ας καυχηθεί για τη μια και αληθινή Γνώση που ο Ίδιος σου έδωσα.
Το πνεύμα σου ας χαίρεται να έχει Εμένα, τον μονογενή Υιό που είμαι μέσα στην αγκαλιά του Πατέρα, τόσο κοντά στην καρδιά σου όσο μπορεί κανείς να είναι. Το πνεύμα σου ας απορροφήσει την Γλυκύτητά Μου. Εγώ, ο Ιησούς, είμαι η σωτηρία σου και ο Άγιος Σύντροφός σου. Αυτός που σου τραγουδάει, είναι κρυμμένος μαζί σου και μέσα σου. Εγώ είμαι.8
Βασούλα Μου, συλλογίσου τα πολλά δώρα που σου έδωσα για να σε κάνω όχι μόνο ηχώ Μου, αλλά και την πιο ακριβή Μου νύμφη. Καλλιεργημένη από τον Λόγο Μου, πειθαρχημένη από τη Σοφία Μου, προικισμένη από το Πνεύμα Μου και φροντισμένη από την Βασιλική Μου Καρδιά, χαίρε! Χαίρε και ευτύχησε γιατί Εγώ, ο Ιησούς, είμαι η Σωτηρία σου! Ύψωσε λοιπόν τα μάτια σου, αγαπημένη Μου, ύψωσε τα μάτια σου και αντίκρυσε Αυτόν που πρόσφερε για σένα τη ζωή Του. Μην ακούς όσους μιλούν ανόητα και είναι γεμάτοι δόλο. Δεν Με συνάντησαν ποτέ κι ούτε Με γνωρίζουν, αλλά η δόξα Μου ανέτειλε πάνω σου και, μέσα από σένα, σε πολλές καρδιές.
Αυτός είναι ο πλούτος της Ιερής Μου Καρδιάς που αναγγέλθηκε προ πολλού, ένας πλούτος που θα επαναφέρει πολλά έθνη σε Μένα και στις Αυλές Μου. Ύψωσε λοιπόν τα μάτια σου και αντίκρυσε τον ένδοξο Βασιλιά σου, τον πάντα τρυφερό σου Αγαπημένο. Στη θέα αυτής της λαμπρότητας θα ακτινοβολήσεις, αφού ο πλούτος της Καρδιάς Μου θα συνεχίσει να ρέει προς εσένα σαν τη θάλασσα, για να σε αξιώσει να συνεχίσεις το Έργο Μου με χάρη. Σε έχρισα, αγαπημένη Μου, για να πας να διακηρύξεις ότι ανακαινίζω τη δημιουργία Μου και ότι η επιστροφή Μου επίκειται.

Αλλά για την ώρα, Εγώ κι εσύ θα πάμε πάλι στα έθνη, ιδίως όπου υπάρχει περισσότερη ερημιά παρά ζωή. Άσε Με να ανανεώσω μέσα στην Καρδιά Μου τη δύναμή σου και να γεμίσω την καρδιά σου με την Ειρήνη Μου. Θα φανούμε πάλι μαζί όταν έρθει η ώρα. Οι νίκες Μου όσον αφορά την κατάκτηση των ψυχών, θα χαιρετίζονται σε κάθε βήμα Μου κι εσύ, προσκολλημένη σε Μένα, θα τρέχεις και δεν θα κουράζεσαι, θα μιλάς και δεν θα διψάς, θα στέκεσαι όρθια χωρίς ποτέ να αποκάμεις. Θα προχωρείς μαζί Μου, τα πόδια σου μόλις θα αγγίζουν το χώμα, ενώ θα σου υψώνω το χέρι για να ευλογείς το λαό Μου στο Τρισάγιο Όνομά Μου.
Τώρα σε κρατώ, εκλεκτή Μου, από το δεξί χέρι για να σε ντύσω με την πλουσιότερη στολή Μου. Θα σε ντύσω με τον Εαυτό Μου. Όταν θα ντυθείς τον Εαυτό Μου, αυτή η στολή θα σου δώσει μεγάλο σθένος τις ώρες του πόνου. Θα σε παρηγορήσει τις στιγμές της δοκιμασίας και της θλίψης και επί πλέον θα σου στείλω τη Μητέρα Μου, για να είναι πάντα στο πλευρό σου. Με την αγάπη Της, θα σε καθοδηγήσει στο να ζεις μια άγια ζωή με φόβο Θεού. 
Ευχαρίστησέ Με τώρα και φύλαξε τα Λόγια Μου στην καρδιά σου παντοτινά ώστε ό,τι κάνεις, να το κάνεις με αξιοπρέπεια και τιμή, αφού ορίστηκες από τον Βασιλέα των βασιλέων. Και αν κάποιος σε ρωτήσει: "Ποιος είναι ο συνθέτης αυτού του άσματος;", απάντησέ του λέγοντας: "είναι Αυτός που ζει στα ύψη της Δόξας. Είναι Αυτός, Αυτός ο Ίδιος που με την Τριαδική Του Αγιότητα φύσηξε μέσα σας ζωή. Είναι Αυτός που είπε στη Σαμαρίτιδα: "το νερό που θα σου δώσω θα γίνει μέσα σου μια πηγή που θα αναβλύζει νερό αιώνιας ζωής". Είναι Αυτός που θα πει στους σωρούς τα ξερά κόκαλα: "κόκαλα ξερά, ακούστε τα λόγια του Λόγου, γεμίστε με την Πνοή Μου και αναστηθείτε!" Πες τους, αδελφή Μου κι αγαπημένη Μου: "ο Ποιητής και Συνθέτης αυτού του άσματος είναι Αυτός μέσα στον οποίο θα ζείτε αιώνια, αν Τον ακολουθήσετε".
Πνοή της πνοής Μου, φλόγα των Ματιών Μου, μην αποκάμεις να γράφεις, αλλά συγχρόνως κράτησε το αυτί σου κολλημένο στο Στήθος Μου. Ούτε οι επίσημες τελετουργίες που γίνονται προς τιμήν Μου μπορούν να ξεπεράσουν ή ακόμη να πλησιάσουν αρκετά αυτές τις πολύτιμες στιγμές που είμαι μαζί σου και είσαι ανοιχτή σε Μένα σαν βιβλίο, για να γράψω μέσα σου τον Ύμνο της Αγάπης Μου. Αυτόν τον Ύμνο Αγάπης που Αυτός που είναι Άγνωστος για τους άγνωστους,9 θα τους αποκαλυφθεί στην πληρότητα της Δόξας Του. Επειδή Εγώ, ο Κύριος, δεν περιφρονώ την ανθρωπότητα και οι χάρες Μου δεν είναι όλες περασμένες. Αυτά θα πουν οι άγνωστοι με μεγάλη χαρά:
"Ο Ιησούς είναι η Σωτηρία Μου!"
Ο Θεός είναι φίλος σου, Βασούλα Μου, Αυτός που έχει γνώση των πάντων είναι φίλος σου. Αυτός τον οποίο προσκάλεσες στο τραπέζι σου είναι ο Πιστός και Αφοσιωμένος σου Φίλος. Τα έθνη ας πληροφορηθούν τούτο: ότι μπορούν να μάθουν ποιος είναι Αυτός που στέκεται τώρα στην πόρτα τους και χτυπά. Αν Με ακούσουν και Μου ανοίξουν την πόρτα, θα μπω στο σπίτι τους και θα δειπνήσω μαζί τους, κι αυτοί μαζί Μου. Τότε Εγώ με τη σειρά Μου, όταν έρθει η ώρα, θα τους δείξω την ευγνωμοσύνη Μου προσκαλώντας τους να μοιραστούν τον ουράνιο Θρόνο Μου.
Κύριε, είσαι Μεγάλος, είσαι Ένδοξος,
θαυμαστά Κραταιός, Ακατανίκητος.
Είθε όλη Σου η δημιουργία να
Σε υπηρετεί με ευθύτητα!
Εγώ κι ο Πατέρας Μου κατοικήσαμε μαζί σου,10 εξαιτίας της μεγάλης σου αγάπης για Μένα...
Αχ, Βασούλα, έχω ακόμη πολλά να σου πω, αλλά τώρα είναι καιρός να εκπληρώσεις και τις άλλες σου υποχρεώσεις. Είμαι μαζί σου και χαίρομαι να σε βλέπω να εκπληρώνεις τις υπόλοιπες ασχολίες σου για την οικογένειά σου. Από τη γέννησή σου, αγαπημένη Μου και κατά την παιδική σου ηλικία, τα Μάτια Μου δεν έπαψαν ποτέ να παρακολουθούν με αγαλλίαση αυτήν που η Ιερή Μου Καρδιά είχε διαλέξει για να την κάνει μια μέρα δένδρο. Κόρη-του-Υιού,11 σε αγαπώ. Αιώνια ζωή είναι να γνωρίσεις Εμένα, τον μόνο Αληθινό Θεό. Έλα.

1 Ο Ιησούς συνόδευε την εξήγησή του με μια χειρονομία. Είχε σηκωμένα τα δύο Χέρια, σα να κρατούσε κάποιον, ύστερα τα χαμήλωσε, σαν να ακουμπούσε κάποιον κάτω μαλακά.
2 Τα μηνύματα αγάπης του Ιησού είναι τραγούδια. Ο Λόγος του Θεού είναι τόσο υπέροχος που είναι ένα άσμα για την ψυχή.
3 Ο τίτλος του άσματος του Ιησού.
4 Όταν ο Χριστός εμφανίζεται στη θέση μου, σβήνοντας τελείως το πρόσωπό μου. Πολλοί άνθρωποι έχουν γίνει μάρτυρες αυτού του φαινομένου.
5 Μια νύχτα, όταν όλα ήταν σκοτεινά στο δωμάτιο, είδα κοντά μου δύο στήλες εκθαμβωτικά λαμπρές, σαν καθρέφτης που άστραφτε στον ήλιο αλλά δεν ενοχλούσε τα μάτια. Φοβήθηκα και τότε άκουσα: "μη φοβάσαι", ύστερα χάθηκε.
6 Κατάλαβα, κακούς παρείσακτους.
7 Υπήρχε ένας τόνος χιούμορ στη φωνή Του όταν είπε αυτά τα λόγια.
8 Ιωαν. 18:6,8
9 Οι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν το Θεό, που δεν Τον συνάντησαν (Mt 7:21-23).
10 Κατάλαβα ότι ήταν σαν να μου έλεγε: "σε νυμφευθήκαμε".
11 Κατάλαβα ότι με αυτή την έκφραση ο Ιησούς, που είναι Βασιλιάς, αναφερόταν συμβολικά στο όνομά μου - Βασιλική. 























21 Μαίου, 1997

Κύριε, η Γραφή λέει:
"οι φτωχοί θα φάνε και θα χορτάσουν"
Ψαλμ. 22:27).
Σήμερα γεμίζεις με τα λόγια Σου
τα πεινασμένα μας στόματα, γιατί
λοιπόν αυτή η αναταραχή στον Οίκο Σου;
Επειδή το χέρι σου ξεσκεπάζει όλους τους εχθρούς που έχουν εισχωρήσει στην Εκκλησία Μου.
Μα κουνούν το κεφάλι και ειρωνεύονται τα λόγια Σου.
Μην ανησυχείς για τους κακούς. Θα έρθει η μέρα που θα διωχθούν από τις Αυλές Μου.1 Όμως εσύ δεν πρέπει να αρχίσεις τον πόλεμο...
Μου έδωσες ένα όραμα πριν από μερικές μέρες
και φαινόσουν τόσο ευτυχής, τόσο γεμάτος χαρά!
Κοιτούσα την αγαπημένη Μου...

Α! Τι να πω;
Το Όνομά Μου.
Ιησούς Χριστός, αγαπημένος Υιός του Θεού και Σωτήρας.
Έχε την ίδια εμπιστοσύνη που είχες εκείνη τη μέρα. Πίστεψέ Με όταν σου λέω πως ό,τι και να συμβεί, θα παραμείνω μαζί σου ως το τέλος. Είθε η Καρδιά Μου να απολαμβάνει πάντα αυτή τη χαρά σε σένα 2 ...στην αθωότητά σου βεβαίως. Χαίρεσαι αυτό το ταξίδι μαζί Μου;
Βασιλιά μου... Μπορεί ένας Βασιλιάς,
που ντύθηκε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια,
που φόρεσε για Μανδύα Του το φως,
να χαίρεται όπως φαίνεσαι να χαίρεσαι
τη συντροφιά ενός σκουληκιού;
Με την αθλιότητά σου αιχμαλώτισες τον Βασιλιά σου. Κι εσύ αιχμαλωτίστηκες από Όλα αυτά που Εγώ είμαι κι εσύ δεν είσαι.
Ήρθες σε κάποιον ασήμαντο,
τους πεινασμένους τους γέμισες με αγαθά.
Θα σε εξυμνώ όσο ζω.
Η αγαπημένη Μου θα εφαρμόσει το θέλημά Μου μαζί Μου κι Εγώ θα σε κρατήσω κοντά στην Καρδιά Μου. Δεν διάβασες: "θα σώσω όποιον είναι αθώος".3 4 Όχι, μη λες τίποτε τώρα, αγάπα Με μόνο...αγάπη για Αγάπη, καρδιά για Καρδιά. Η αγάπη ας υψώσει την ψυχή σου σε Μένα. 

1 Δεν κατάλαβα αν ο Θεός αναφέρεται στις ουράνιες Αυλές ή εννοεί εδώ την Εκκλησία.
2 Δεν κατάλαβα, γι' αυτό πρόσθεσε τα ακόλουθα.
3 Ιώβ 22:30
4 Ετοιμαζόμουν να πω κάτι. 


















5 Ιουνίου, 1997
Ελλάδα-Ρόδος

(Αυτό το μήνυμα δόθηκε για τα μέλη της "Αληθινής εν Θεώ Ζωής" που συγκεντρώθηκαν απ' όλο τον κόσμο: 140 άτομα από 23 εθνικότητες.)
Κύριέ μου, ο Λόγος σου
είναι λυχνάρι στα πόδια μου.
Η Παρουσία Σου είναι η Χαρά
και η Ειρήνη της καρδιάς μου.
Σωτήρα της ανθρωπότητας,
τι μπορώ να κάνω για να είμαι
αρεστή στα Μάτια Σου;
Τι να δώσω στον Γιαχβέ,
τον Πατέρα μου, σε αντάλλαγμα για
τη γενναιοδωρία Του απέναντί μου;
Ειρήνη σε σένα1 ... Κάνε να αντηχήσει η Φωνή Μου στα πέρατα της γης. Όλοι να ακούσουν και να μάθουν ότι είμαι ένας Θεός ελεήμονας και οικτίρμονας. Λαέ Μου, δικοί Μου, αναζητήστε Με με όλη σας την καρδιά και απομακρύνετε το βλέμμα σας από τον κόσμο. Υψώστε τα σε Μένα και προσηλώστε τα στον Δημιουργό σας. Εγώ, ο Δημιουργός σας, που σας αγαπώ βαθιά, σας λέω: Η ελευθερία βρίσκεται στο Τρισάγιο Πνεύμα Μου. Ο Ύμνος της Αγάπης Μου για σας είναι το δώρο Μου που θα σας δώσει περισσότερη πνευματική δύναμη και θα σας ελκύσει κοντά Μου, για να φτάσετε να γνωρίσετε σε Μένα τον Πατέρα σας. Ευλογημένοι της Καρδιάς Μου, μείνετε πιστοί σε Μένα και θα ζήσετε. Ποιος Με επιθυμεί; Ας έρθει σε Μένα και θα γίνει η χαρά του όπως κι αυτός θα γίνει η χαρά Μου, ο κήπος Μου κι ο ουρανός Μου. Ευλογημένοι όλοι εσείς που ήρθατε σ' αυτή τη σύναξη στο Όνομά Μου, να είστε ένα μέσα στη Μοναδικότητά Μας
(Καθώς διάβαζα αυτό το μήνυμα στη συγκέντρωση, με μαγνητοσκοπούσαν. Κάποιος θέλησε να ελέγξει την κάμερα, είδε τότε την εικόνα του Παντοκράτορα, που ήταν δίπλα μου στο τραπέζι, να κινεί τα χείλη την ώρα που διάβαζα το μήνυμα. Τα χείλη Του ήταν συγχρονισμένα με τα δικά μου.)

1 Μιλάει ο Πατέρας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου