Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Προσέξτε να μην σας ξεγελάσει κανείς, γιατί πολλοί αρνούνται να πιστέψουν ότι οι ωδίνες που ξεκίνησα και ήδη βρίσκονται στην τελευταία φάση τους - αυτές οι ωδίνες θ' αυξηθούν κι άλλο τώρα, γιατί πλησιάζει η Βασιλεία Μου επί της γης. Σας βεβαιώνω, αν δεν ήταν οι γενναιόδωρες ψυχές Μου που επανορθώνουν για τους κακούς, ούτε ένας άνθρωπος δεν θα έμενε ζωντανός μετά τις δοκιμασίες και την θλίψη αυτών των ημερών.


ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 
ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

28 Δεκεμβρίου, 1993

"Όλοι εμείς με ακάλυπτο πρόσωπο, αντανακλώντας την λαμπρότητα του Κυρίου, μεταμορφωνόμαστε σε ομοιότητα με αυτόν από λαμπρότητα σε λαμπρότητα. Τούτο προέρχεται από τον Κύριο, το Πνεύμα." (Β' Κορινθ. 3:18)
Ειρήνη σε σένα. Μακάριος όποιος φυλάει αυτό το προφητικό Μήνυμα, είστε το εκλεκτό Μου ποίμνιο... Βασούλα, είναι το πνεύμα σου έτοιμο να γράψει;
Στήριξε το πνεύμα μου με το Πνεύμα Σου και άσε με να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να Σ' ευχαριστήσω.
Θα έρθω στο στρατόπεδό σου. 1 Θα έρθω για να συναντήσω τους πρώτους καρπούς Μου. Θα έρθω στο λαό Μου, σ' αυτούς που δεν έχουν ανταλλάξει τη Δόξα Μου με ό,τι δεν έχει δύναμη. 2 Θα έρθω στους αγίους που έδειξαν σταθερότητα και κράτησαν την πίστη τους.3 

Προσέξτε να μην σας ξεγελάσει κανείς, γιατί πολλοί αρνούνται να πιστέψουν ότι οι ωδίνες που ξεκίνησα και ήδη βρίσκονται στην τελευταία φάση τους - αυτές οι ωδίνες θ' αυξηθούν κι άλλο τώρα, γιατί πλησιάζει η Βασιλεία Μου επί της γης. Σας βεβαιώνω, αν δεν ήταν οι γενναιόδωρες ψυχές Μου που επανορθώνουν για τους κακούς, ούτε ένας άνθρωπος δεν θα έμενε ζωντανός μετά τις δοκιμασίες και την θλίψη αυτών των ημερών. Όχι, λίγοι από σας κατάλαβαν πως η μεσολάβησή τους θα σας σώσει. Κι εσείς που προέρχεστε από τον ίδιο Μου τον Οίκο και λέτε: "αυτοί οι προφήτες προφητεύουν ψέματα στο Όνομα του Θεού. Δεν τους έστειλε ο Θεός. Οι προφητείες τους στοχεύουν εκείνους που αγαπάει περισσότερο!" Σας λέω: οι προφήτες που δεν έστειλα και που προφητεύουν στο Όνομά Μου, θα σας πουν μόνο για καλά μελλοντικά πράγματα.
Οι δικοί Μου προφήτες στέλνονται για να σας φωνάξουν με αγωνία: "μετανοήστε! Γιατί η οργή του Θεού θ' ανάψει μια φωτιά που θα σας κατακάψει!" Αλλά εσείς δεν ακούτε, γιατί εκλαμβάνετε τα καλέσματά Μου σαν απειλή όταν φωνάζουν με πόνο: "Μετανοήστε! γιατί ο Καταστροφέας είναι για τα καλά εγκατεστημένος σε κάθε πόλη, και κανένας από σας δεν θα ξεφύγει! Η Κοιλάδα έγινε τώρα ένας ομαδικός τάφος. Μετανοήστε! αλλιώς θα πεθάνετε κι εσείς εκεί!" Δεν θέλετε να ακούσετε. Εσείς που δεν πιστεύετε, δεν διαβάσατε, "όποιος αγαπάει την διαπαιδαγώγηση, αγαπάει τη γνώση, όποιος όμως μισεί τον έλεγχο είναι άφρονας;" 4 Δώστε προσοχή σ' αυτή την παροιμία. Σας βεβαιώνω, επειδή το πνεύμα σας προόδευσε, χάσατε τη νοημοσύνη, η αυτοπεποίθησή σας και ο φαρισαϊσμός σας, σας τύφλωσαν και έγιναν αιτία να φύγετε μακριά από τους προφήτες Μου για να μην ακούτε. Γιατί είστε τόσο ανυπόμονοι να ενωθείτε με την παρέα των προγόνων σας, εκείνων που δήλωναν "αν ζούσαμε εμείς την εποχή των προγόνων μας, δεν θα παίρναμε μέρος στο φόνο των προφητών;" 5 Γι' αυτό κι Εγώ σας στέλνω προφήτες και τους εκλεκτούς από τις Αυλές Μου: για να σας σώσω.

Σας το λέω, μερικοί ποιμένες Μου επαναστατούν εναντίον Μου και μετέτρεψαν αυτή τη γενεά σε μια έρημο και την έκαναν να αποστατήσει, αλλά εσείς εξακολουθείτε να εκλαμβάνετε το Ουράνιο Σημείο Μου σαν απειλή. Όταν γεμίζω τους ουρανούς με το Μάννα 6για να κατέβει πάνω σας σαν σταγόνες πρωινής δροσιάς που πέφτουν στο χώμα για να γεμίσουν το στόμα σας με Ακεραιότητα, ριγείτε και η καρδιά σας κρίνει βιαστικά. Όταν Με βλέπετε από ψηλά να στρατοπεδεύω μέσα στις ψυχές, τη μία μετά την άλλη 7τρέμετε και συνεχίζετε να καταστρέφετε τα στρατόπεδά Μου, 8 τις ιδιοκτησίες Μου... Όταν βλέπετε την Κιβωτό της Διαθήκης 9 σαν αστραφτερό Σημάδι στον ουρανό, αυτόν τον λαμπρό θησαυρό που απλώνεται μπροστά σας, αυτό το Θαύμα που περικλείει τη Δόξα Μου, λεηλατείτε και απογυμνώνετε όλους αυτούς που καλωσορίζουν τη Δόξα Μου...
Μακάριος όποιος γεύεται το κρυμμένο Μου Μάννα - είναι η Τροφή 10 της σωτηρίας σας και θα γίνει δεκτός στην Βασιλεία Μου για να μοιραστεί τη Δόξα Μου. Μόνον Εγώ είμαι η Σοφία, Εγώ ο Θεός κηρύττω σε σας, και σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε σας σφραγίζω όλους με την σφραγίδα του Αγίου Μου Πνεύματος. Ανοίξτε τις καρδιές σας και δεχθείτε αυτές τις πνευματικές ευλογίες που ακατάπαυστα σας στέλνω από τον Ουρανό. Αναγνωρίστε τον Θρόνο Μου, όπως και οι υπόλοιποι άγιοι. Αναγνωρίστε αυτό το μεγάλο και θαυμαστό Σημείο του Υιού του Ανθρώπου και ενωθείτε κι εσείς στον ύμνο των αγίων ψάλλοντας:
Πόσο μεγάλα και θαυμαστά είναι όλα Σου
τα έργα Κύριε Θεέ Παντοδύναμε.
Δίκαιες και αληθινές οι ενέργειές σου 
11 Βασιλιάς από την αρχή,
ποιος είναι σαν Εσένα;
Εσύ μόνον είσαι Άγιος,
και τώρα οι πρώτοι θα γίνουν έσχατοι
και οι έσχατοι πρώτοι.
Φανερώθηκες σ' εκείνους
που δεν Σε αναζήτησαν.
Έδειξες τον Θρόνο σου σ' εκείνους,
Που ποτέ δεν τίμησαν τ' Όνομα Σου.
Και τώρα αυτοί είναι που έρχονται
να Σε λατρεύσουν και να Σε προσκυνήσουν.
Διδάχθηκαν από το Στόμα του Πνεύματός Σου
να Σου απευθύνουν δοξολογίες.
Αυτοί είναι που θα μείνουν πιστοί σ' Εσένα,
επειδή Εσύ, που είσαι το Αρνίο, και
κάθεσαι πάνω στο Θρόνο, θα είσαι
ο Ποιμένας τους και θα τους οδηγήσεις
σε πηγές ζωντανού νερού.
Λυτρώθηκαν για να είναι η πρώτη προσφορά
σε Σένα, τον Θεό μας και σε σένα το Αρνίο. 12
Το Άγιο Πνεύμα Μου θα συνάξει τους ανάπηρους και θα συγκεντρώσει εκείνους που πλανήθηκαν. Θα μπολιαστούν πάνω Μου για να τιμήσουν και πάλι το Άγιο Όνομά Μου και να αποκαταστήσουν τη Βασιλεία Μου στη γη. Βασούλα, η χάρη Μου είναι πάνω σου -λοιπόν τι έχεις να φοβηθείς: Είμαι μαζί σου.... Ανόρθωσε τον Οίκο Μου...13 Σου το λέω, σύντομα θα είσαι μαζί Μου - εν τω μεταξύ κάνε γνωστό το Όνομα του Πατέρα Μου και το δικό Μου, ώστε τα παιδιά Μου να καταλάβουν σε ποιόν ανήκουν και από ποιόν προέρχονται. Επίτρεψέ Μου να σε χρησιμοποιήσω για το Σχέδιό Μου. Μικρή Μου, Εγώ, ο Ιησούς, σ' ευλογώ. IC.

1 Ο Θεός εννοεί ότι θα είναι παρών και θα είναι μαζί μου. Α' Σαμ. 4.7: "Ο Θεός ήρθε στο στρατόπεδό τους." Η ψυχή μας μπορεί να γίνει το στρατόπεδο μέσα στο οποίο ο Θεός μπορεί να ζήσει. Μπορούμε να γίνουμε και ο Θρόνος Του.
2 Αναφ. στην Αποκ. 13:14 "την εικόνα του θηρίου."
3 Αποκ: 13:10
4 Παρ. 12:1
5 Μτ. 23:30
6 Ο Θεός μιλάει για το Άγιο Πνεύμα Του
7 Α΄ Σαμ. 4:7
8 Στρατόπεδα είναι οι ψυχές που ο Θεός κυρίευσε και τις έκανε Δικές Του
9 Η Κιβωτός της Διαθήκης συμβολίζει εδώ την Παρουσία του Θεού, καθώς και το Άγιο Πνεύμα του Θεού
10 Εδώ, το Άγιο Πνεύμα είναι "Τροφή", πνευματική γνώση: Σοφία. Οι Εβραίοι μετέφεραν το ουράνιο μάννα μέσα σε δοχείο τοποθετημένο στην κιβωτό της διαθήκης (Εβρ. 9:4)
11 Αποκ. 15:3
12 Αποκ. 14:4
13 Ο Θεός το είπε αυτό μετά από παύση, το είπε με πολύ σοβαρό τόνο αλλά πολύ ήρεμα, με μεγαλοπρέπεια και αυθεντία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου