Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

«Κάνω τη Φωνή Μου να ακουστεί από τον ουρανό. Φωνάζω δυνατά για να ακούσουν όλοι, καλοί και κακοί. Πράγματι, η Φωνή Μου έφτασε στα πέρατα του κόσμου. Καλοί και κακοί πρέπει το ίδιο να μετανοήσουν. Οι καλοί, επειδή δεν κάνουν ακριβώς το Θέλημά Μου και δεν προσεύχονται με τον σωστό τρόπο. Πολλοί Με πλησιάζουν μόνο με τα χείλη. Οι κακοί, επειδή αδιάκοπα διαπράττουν θανάσιμα αμαρτήματα από τη σκληροκαρδία τους και την αδιαφορία τους απέναντί Μου.»


ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

21η Μαΐου, 2001

Κύριε,
είναι μεγάλες οι ανομίες μας,
συγχώρησέ μας όμως,
βοήθησέ μας για να ανθίσει
και πάλι η σάρκα μας!
Τράβηξε όλες τις ψυχές από την παγίδα
που άπλωσε πάνω τους ο εχθρός,
αφού μόνο Εσύ είσαι το Καταφύγιό μας,
ο Βράχος μας, το Φρούριο και η Ζωή μας.
 Το θανατικό που απλώνεται αμείλικτα
στον κόσμο μας και δρα μόνο
τη νύχτα στο ζοφερό σκοτάδι,
αλλά αφανίζει με τη μάστιγά του
στο άπλετο φως,
παραμονεύει τώρα το Ποίμνιό Σου.
Θα αναλάβεις να σώσεις το λαό Σου
από τη λάσπη των πονηρών ανθρώπων;
Η Γραφή λέει:
«ο Γιαχβέ αγαπά όσους αποστρέφονται το κακό,
φυλάει των αφοσιωμένων του τις ψυχές,
τους λευτερώνει από την εξουσία των ασεβών.»
Ας σπεύσει λοιπό το δυνατό Σου Χέρι
σε βοήθειά μας, ας τρέμει ο εχθρός
μπρος στη Μεγαλοσύνη Σου,
ας μην πει ο εχθρός:
«Πόσο αναξιόπιστος είναι ο Θεός σας...»
Ο Εχθρός Σε προκαλεί, σε δοκιμάζει,
Θεέ μου, για να δει τι θα κάνεις.
Γι’ αυτό, Γιαχβέ μου,
Εσύ που μέσα στην ευσπλαχνία Σου
με ζωοποίησες, δείξε το Μεγαλείο Σου,
πως Εσύ είσαι πράγματι η Σωτηρία μας,
ο Βράχος μας και στο πλευρό μας,
δείξε τη δόξα και τη δύναμή Σου,
θυμήσου τους εκλεκτούς Σου,
το λαό Σου, κι όλους αυτούς
που σε υπηρέτησαν με πάθος.
Πότε θα αφήσεις να ακουστεί
η κρίση Σου από τον ουρανό;
Πότε θα σηκωθείς και θα χτυπήσεις
με το σκήπτρο Σου τη γη για να επιβάλεις τη σιγή;
Με μια Σου επιτιμητική ματιά
κι όλα τα στοιχεία της φύσης
μπορούν να αρπάξουν φωτιά.
Με μια Σου κίνηση
και η γη θα ερημωθεί.
Μια Σου οργισμένη λέξη
και τ’ αστέρια από τον ουρανό,
θα κατρακυλήσουν και θα πέσουν πάνω μας.
Κύριε! Είμαι έργο των χεριών Σου
κι έχεις βάλει μέσα μου μια σπίθα
για να με κρατάει ζωντανή.
Αν τώρα φλέγομαι από πάθος
για τους ενάρετους,
για το λαό Σου και για τους δίκαιους,
να βρουν το δίκιο τους σε Σένα,
η αιτία είναι η δική Σου Φλόγα.
Αξίωσέ με να δω
δικαιωμένους τους οσίους Σου,
δείξε τη Δύναμή Σου προστάζοντας όλα
να βγούνε σε καλό.
Ας έρθει ο Θρίαμβος Σου!
Σου είπα κάποτε, Βασούλα, ότι ο λαός Μου, το ποίμνιο, περιπλανιέται εδώ κι εκεί. Γι’ αυτόν το λόγο όρισα μια περίοδο χάριτος. Στην περίοδο αυτή της χάριτος, θέλησα να φανερώσω την Αγιότητα του Ονόματός Μου, ώστε όποιος κατέστη ακάθαρτος να έχει την ευκαιρία να επιστρέψει.
Έρχομαι στην περίοδο αυτή της χάριτος, για να σας ενθαρρύνω όλους να ζείτε άγια ζωή και να τηρείτε τις εντολές Μου. Το Όνομά Μου ακούστηκε σε πολλές χώρες και σε απόμακρα νησιά. Με το Κάλεσμά Μου γύρισα όλη τη γη, όπως στο προείπα, για να Με ακούσουν όλοι και να έχουν την ευκαιρία να Με ανακαλύψουν. Για την απροσπέλαστη καρδιά, έδωσα ιδιαίτερες χάρες για να ανοίξει με τις ακτίνες του θεϊκού Φωτός Μου και, σαν λάμψη φωτεινή, έλαμψε και σ’ αυτές ακόμη τις καρδιές.
Τι πρέπει να πω σήμερα; Μήπως παρέλειψα να βοσκήσω το Ποίμνιο; Απομάκρυνα ποτέ τη ματιά Μου από τους αρρώστους σας και τους μοναχικούς; Δεν σας ίσιωσα το δρόμο για να μη σκοντάφτετε όταν βαδίζετε; Δεν έδειξα σε όλους σας τα βάθη του Ελέους Μου; Όταν είδα πολλούς από σας να κατηφορίζουν την κοιλάδα του θανάτου και να είναι τόσο απομακρυσμένοι από την οδό της Ζωής, δεν επενέβην; Αλλά, δυστυχώς! Πολλοί από σας επαναστατούν ακόμη εναντίον Μου…
Όπως είπα προηγουμένως για τους καλούς και τους κακούς, δεν σου είπα, κόρη, να πας και να πεις σε όλους, καλούς και κακούς, αυτά τα λόγια:
«Κάνω τη Φωνή Μου να ακουστεί από τον ουρανό. Φωνάζω δυνατά για να ακούσουν όλοι, καλοί και κακοί. Πράγματι, η Φωνή Μου έφτασε στα πέρατα του κόσμου. Καλοί και κακοί πρέπει το ίδιο να μετανοήσουν. Οι καλοί, επειδή δεν κάνουν ακριβώς το Θέλημά Μου και δεν προσεύχονται με τον σωστό τρόπο. Πολλοί Με πλησιάζουν μόνο με τα χείλη. Οι κακοί, επειδή αδιάκοπα διαπράττουν θανάσιμα αμαρτήματα από τη σκληροκαρδία τους και την αδιαφορία τους απέναντί Μου.»
Θα σου πω όμως τι γίνεται και τι εννοώ. Η Γραφή σας διδάσκει όλους ότι όποιος βάζει το χέρι του στο αλέτρι και κοιτάζει προς τα πίσω, δεν είναι κατάλληλος για τη Βασιλεία του Θεού.»
Όταν ήσασταν υποδουλωμένοι στην αμαρτία, δεν νιώθατε υποχρεωμένοι να υπηρετείτε το καλό και το σωστό, και τι κερδίσατε από τη διαγωγή σας αυτή; Ντρέπεστε τώρα γι’ αυτήν, γιατί οδηγούσε τελικά στο θάνατο. Τώρα, όμως, σας έδειξα γι’ άλλη μια φορά το δρόμο και ελευθερωθήκατε από τη λάσπη που είναι η αμαρτία και η ενοχή σας. Γίνατε δούλοι του Θεού και καρπός της νέας σας ζωής είναι ο εξαγιασμός, και το τέλος της πορείας σας είναι η ουράνια κατοικία σας. Γιατί ο μισθός που δίνει η αμαρτία είναι ο θάνατος, ενώ το δώρο που σας δίνω Εγώ είναι η αιώνια ζωή την οποία έφερε ο Υιός Μου, ο Ιησούς Χριστός.
Από μια ζωή φυλακισμένη στην αμαρτία, σε έκανα ελεύθερο άνθρωπο, Βασιλική, ελεύθερο να βαδίζεις την οδό των αρετών που ετοίμασα για όλους σας. Σε έκανα να δεις με τη χάρη, την ουράνια πραγματικότητα που την αγνοούσες εντελώς. Στην περίοδο αυτή της χάριτος, έδειξα σε όλους σας τη λαμπρότητά Μου, αλλά αφού σκόρπισα σε πολλούς από σας όλες αυτές τις χάρες, πολλοί παραμένουν μακριά από Μένα.
Όταν έκανα γνωστά τα Μηνύματά Μου σε τούτη τη γενεά, ακούστηκε δυνατά σα σάλπιγγα: «ελάτε να ακούσετε τον Θείο Λόγο!» Ο κόσμος έτρεξε αθρόα. Μαζεύτηκαν γύρω από την απεσταλμένη Μου για να ακούσουν τα λόγια Μου. Άκουγαν αλλά ποτέ δεν αντιλήφθηκαν πλήρως τα λόγια Μου και αυτοί οι ίδιοι ακούνε πάντα, διαβάζουν, αλλά ο Λόγος δεν εισδύει στην καρδιά τους και εξακολουθούν να διαβάζουν, αλλά οι καρδιές τους είναι παραμένουν μακριά από Μένα. Δεν εφαρμόζουν τα λόγια Μου. Προτιμούν να ψάχνουν για σημάδια στον ουρανό, αφού οι καρδιές τους δεν αποφάσισαν ακόμη για Μένα. Ναι, ακούνε αδιάφορα τα λόγια Μου και γι’ αυτό δεν τα θέτουν σε εφαρμογή. Η Βασιλεία του Θεού βρίσκεται ανάμεσά σας, αλλά δεν τη βλέπετε γιατί δεν μετανιώσατε και δεν κενώσατε1 τον εαυτό σας για χάρη Μου. 
Όταν τούτο το θαύμα, γιατί είναι θαύμα όταν μιλώ Εγώ, δεν σας άγγιξε και δεν το βλέπετε, πώς λοιπόν εσείς, που λάβατε τόσα πολλά, περιμένετε να μπείτε με άδεια χέρια στον Ουρανό; Ο Θεός είναι πολύ κοντά σας, κι όμως, πώς και δεν Τον βλέπετε; Δεν ακούσατε την αγγελική πρόσκληση στο δικό Μου δείπνο; Δεν είδατε τη γενναιοδωρία του Χεριού Μου; Όταν φωνάζω Εγώ, ο κόσμος διαλύεται και συγκλονίζονται πολλά βασίλεια.
Με ρώτησες, κόρη, πότε θα βροντοφωνάξω την κρίση Μου από τον Ουρανό; Σε διαβεβαιώνω: όταν λήξει ο καιρός αυτός του Ελέους και της Χάριτος… Ύστερα, Μου ζήτησες να αφήσω το Δυνατό Μου Χέρι να σπεύσει να σας γλιτώσει από τον εχθρό. Δεν ήμουν μαζί σας όλο αυτόν τον καιρό, και ακόμη δεν είδατε το Δυνατό Μου Χέρι; Σας βεβαιώνω, όποιος σπεύδει να μετανοήσει και πασχίζει να επιστρέψει σε Μένα, Εγώ, με τη σειρά Μου, θα τον βαπτίσω με το Άγιο Πνεύμα για να γίνει πεντακάθαρος και σύμφωνα με τη δική Μου εικόνα.
Λες ότι ο εχθρός Με προκαλεί. Ναι, πάντα Με προκαλούσε, δεν σας έμαθα όμως να τον αποκηρύσσετε;2 Δεν αναλάμβανα πάντα να σώσω το Ποίμνιο από τη λάσπη του πονηρού; Ο διάβολος δεν έχει καμιά εξουσία πάνω σε εκείνον που είναι καλά ριζωμένος σε Μένα.
Όσο γι’ αυτούς που οι καρδιές τους βρίσκονται πάντα μέσα στη λάσπη, την ημέρα που θα φωνάξουν σε Μένα, θα Με δουν σαν κριτή τους. Τους καιρούς όμως αυτούς της Χάριτος, έρχομαι με Έλεος, και σας απευθύνομαι με ποίηση. Τα λόγια που προφέρω είναι ευσέβεια και αρετή. Με έλαιο αγαλλιάσεως μυρώνω όλους όσους Με πλησιάζουν και τους σφραγίζω το μέτωπο. Αυτός είναι ο τρόπος που σας πλησιάζω όλους σε τούτους τους καιρούς. Το πλησίασμά Μου είναι Λύτρωση, Σωτηρία, Έλεος. Αν μονάχα συνειδητοποιούσατε αυτό που σας προσφέρω, δεν θα μένατε έτσι, θα ανοίγατε την πόρτα της καρδιάς σας και θα Με καλωσορίζατε. Σας κατακλύζω όλους με θαύματα για να ντύσω την ψυχή σας και να την κάνω κατάλληλη για τη Βασιλεία Μου.
Κι εσύ, κόρη, που κατοικείς μέσα στον κήπο Μου, μείνε γαλήνια για να μπορείς να ακούς τη Φωνή Μου. Σε ευλογώ καθώς κι εκείνους που σου έδωσα να σε βοηθήσουν να σηκώσεις τον Σταυρό της Ενότητας που σου εμπιστεύθηκε ο Υιός Μου. Μη δίνεις σημασία σε εκείνους που επιβλέπουν το καλό που παράγει το Έργο Μου και δεν πιστεύουν. Τα περήφανα κύματά τους θα συντριβούν μια μέρα. Θα δεις τη δική Μου δύναμή όταν πληθύνει το Έργο Μου και επηρεάσει τον κόσμο που είναι βουτηγμένος στην αμαρτία.
Έλα, συγκεντρώσου στην Παρουσία Μου. Είμαι μαζί σου. 

1 Στο αγγλικό κείμενο χρησιμοποιείται η λέξη «κένωση», δηλ. να αδειάσουμε τον εαυτό μας, να δώσουμε χώρο στο Θεό (σημ.μετ.)
2 Κατάλαβα ότι ο διάβολος προκαλεί το Θεό μέσα από εμάς!




3 Αυγούστου, 2001

Ειρήνη σε σένα.
Πες Μου, αγαπημένη Μου, αυτά τα λόγια στην εορτή Μου.
"Σύρε με, Αγαπημένε μου, στα βήματά Σου
που αναδίδουν γλυκιά ευωδία μύρου.
Οδήγησέ με από το χέρι στο δώμα Σου1, Βασιλιά μου,
όπου θα ακούσω ιδιαιτέρως τη βασιλική φωνή Σου.
Λάμπρυνέ μου το πρόσωπο, ω Φιλάνθρωπε,
με το χαμόγελό Σου.
Η γεμάτη αγάπη τρυφερή ματιά Σου,
μια ασύγκριτη ματιά
που υπερβαίνει κάθε αίσθηση,
ας πέσει επάνω μου.
Αν σε απογοήτευσα ποτέ ή αν έστω
και για μια στιγμή σε έκανα,
εξαιτίας της αδυναμίας μου,
να σηκώσεις το φρύδι, ικετεύω
την πανίερη Καρδιά Σου
να μου δείξει συμπόνια.
Εξουσιάζεις τη ζωή και το θάνατο,
και τώρα έρχομαι σε Σένα για να βρω
καταφύγιο στην Ιερή Σου Καρδιά,
εκεί που βρίσκεται η Ζωή
και η παντοτινή ανάπαυση. "
Να, αυτή είναι η Καρδιά που μάτωσε για σένα και για όλη την ανθρωπότητα. Αυτή είναι η Καρδιά της παρηγορίας και του ελέους. Αυτή είναι η Καρδιά που σου χάρισε το έλεός Της. Όποιος από σας λατρεύει τούτη την Καρδιά, θα καλυφθεί με το πέπλο της Σοφίας που θα λαμπρύνει την ψυχή σας, για να προσχωρήσει έτσι, στολισμένη, στη δική Μου μορφή.
Μπορείς να Μου πεις, κόρη Μου, πού γεννήθηκες;
Γεννήθηκα στην Ιερή Σου Καρδιά. 2
Ναι! Γεννήθηκες στην Ιερή Μου Καρδιά. Όσοι ανήκουν σε Μένα γεννήθηκαν στην Καρδιά Μου.
Δεν διάβασες: "θα Μου φωνάξει: Εσύ είσαι ο Πατέρας μου, ο Θεός μου, ο Βράχος της Σωτηρίας μου! Κι εγώ σ' αυτόν προνόμια πρωτότοκου θα δώσω, θα τον κάνω υπέρτατον στους βασιλείς της γης" αφού η ευγένειά του θα προέρχεται από τον Βασιλέα των βασιλέων, κι αφού θα ζει στα ύψη, ανάμεσα σε εκείνους που τους οδήγησα στη θέωση με τη θεότητά Μου. Οι κοσμικοί βασιλείς ανήκουν στα κοσμικά στοιχεία, όσοι όμως γεννιούνται από Μένα θα έχουν ανώτερη εξουσία στον ουρανό. Πνοή του ανέμου3 οι επιφανείς και σαν καπνός οι άσημοι. Στις ζυγαριάς το δίσκο όλοι μαζί λιγότερο θα ζύγιζαν από την πνοή του ανέμου. Γι' αυτό λοιπόν, πέστε στην ψυχή σας, αγαπημένοι Μου:
"Μονάχα στο Θεό βρες τη γαλήνη, γιατί Αυτός σου δίνει την ελπίδα σου."
Ας αναγαλλιάσει η καρδιά σας και η ψυχή σας ας ξανανιώσει γιατί σ' αυτούς τους καιρούς, σκορπίζω πλούσιες τις χάρες Μου στην ανθρωπότητα, όπως δεν ξανάγινε ποτέ στην ιστορία. IC

1Η Ιερή Του Καρδιά.
2 Τα λόγια αυτά μου τα ενέπνευσε το Πνεύμα του Κυρίου...
3 Ψαλμ. 62, 10




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου