Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Εγώ, η Φωτεινή Θεότητα, είχα προβλέψει πολύ πριν τη δημιουργία σας τη μεγάλη αυτή Αποστασία. Δεν έχω λοιπόν το δικαίωμα να αναδεικνύω προφήτες; Όλος ο ουρανός χαίρεται που μέσα στη σπλαχνική Μας συγκατάβαση, νιώσαμε οίκτο για την αδιαφορία σας.



ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

10 Δεκεμβρίου, 2001

Ω Κύριε, ανόρθωνέ με
όταν φοβάμαι πολύ μην ξεγελαστώ.
Δείχνε μου ότι βαδίζω ενώπιόν Σου,
μέσα στο Φως το λαμπρό Σου.
Κάνε να ακούσω το φτεροκόπημα
από τις φτερούγες των αγγέλων Σου,
και τη λύρα των αγίων.
Όχι, δεν θέλω να ασχολούμαι
με υποθέσεις σημαντικές ή με θαύματα
ή με σύμβολα αυτού εδώ του κόσμου,
δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά.
Μου αρκεί να Σε υπηρετώ, Κύριέ μου,
να υπηρετώ στον Οίκο Σου και να έχω
την άδεια να τριγυρίζω στις αυλές Σου και
να εισπνέω το άρωμα των ενδυμάτων Σου
που προσφέρονται για τη κάθε ψυχή.
Να βλέπω τα χέρια και τα δάχτυλά Σου
να στάζουν αγνό μύρο όταν είσαι
έτοιμος να χρίσεις μια ψυχή, και
την ευχαρίστηση που Σου δίνει η πράξη αυτή.
Η καλοσύνη Σου για μας είναι απέραντη
και με τη χάρη μας ανυψώνεις για
να δούμε τη δόξα Σου.
Βασούλα Μου, βασίσου σε Μένα. Είμαι κάτι περισσότερο από φύλακας για την ψυχή σου. Έχε την θεία Ευχαριστία1 Μου στην καρδιά σου και αρωμάτισέ Με κι εσύ με τη σειρά σου!
Εγώ είμαι ο συγγραφέας του μεγάλου αυτού έργου. Γλύκανε την καρδιά Μου, γιατί είμαι γεμάτος θλίψη και απογοήτευση. Κήρυξε και μίλησε και πες τα λόγια που σου έδωσα. Ομόρφυνε την Εκκλησία Μου και γέμισε τις καρδιές και το νου των παιδιών Μου με όλα αυτά που Εγώ Είμαι. Σβήσε τους φόβους σου ότι μπορεί να ξεγελιέσαι. Δεν ξεγελιέσαι. Είμαι ο Πατέρας σου2 και σε φροντίζω. Μήπως, κόρη Μου, θα 'πρεπε να έρχεσαι συχνότερα κοντά Μου και να γράφεις; Θα σε ευχαριστούσε αυτό; (...) Α, όχι, θα σου βρω το χρόνο.
Κι Εσύ; Το θέλεις, Κύριέ Μου;
Θα ασπαστώ την απάντησή Σου.
Κόρη Μου, έχω ακόμη μπροστά Μου πολλές άγραφες σελίδες που πρέπει να τις γεμίσω και να τις χρίσω με το εκλεκτό Μου άσμα.
Το έργο Μου μοιάζει με εργόχειρο, έχω σχεδιάσει όλες τις λεπτομέρειες πάνω στο ύφασμα. Γι' αυτό, έπρεπε να βρω ένα λευκό κομμάτι ύφασμα που πάνω του θα σχεδίαζα με το ίδιο Μου το χέρι το διακοσμητικό σχέδιο από τριαντάφυλλα που είχα στο νου Μου. Με χρυσή κλωστή σε κέντησα, ζωντανεύοντας τα τριαντάφυλλα για να σκορπίσουν ολόγυρα το γλυκό τους άρωμα και να αρωματίσουν όλο το σύμπαν.
Μοιάζεις επίσης με βιβλίο ηχηρό. Κι εκεί υπάρχουν ακόμη μερικές σελίδες που πρέπει να γεμίσουν. Είσαι το έργο των χεριών Μου και πρέπει να ολοκληρώσω το έργο Μου. Έχεις ακούσει, "ο ζήλος για τον Οίκο Μου με κατέφαγε;"3
Ναι, Κύριέ Μου, το διάβασα στο Λόγο Σου...
Εγώ είμαι ο Φύλακας του Οίκου Μου και των οικείων Μου. Υποφέρω να βλέπω τον Οίκο Μου να κομματιάζεται. Έχεις διαβάσει; "από αφροντισιά πέφτει της στέγης το δοκάρι, κι από του νοικοκύρη την αδράνεια στάζει το σπίτι"4 Τον Οίκο Μου τον έχουν παραμελήσει. Κάθε σπίτι κάποιος πληρώνει γι' αυτό. Εγώ αγόρασα τον Οίκο Μου με το ίδιο Μου το Αίμα. Γιατί κανείς δεν έδωσε προσοχή στην ικεσία Μου όταν προσευχόμουν στον Πατέρα να είστε ένα; Σήμερα, αν είχατε ανταποκριθεί στο κάλεσμά Μου δείχνοντας υπακοή, θα μοιραζόσαστε ένα Ποτήριο γύρω από ένα βωμό.
Αχ, Κύριε, πόσοι όμως πιστεύουν αληθινά ότι Εσύ μου μιλάς και μας λες πως η μεγαλύτερη επιθυμία Σου είναι η ενότητα; Η ενότητα και το να μοιραζόμαστε ένα Ποτήριο συναγμένοι όλοι γύρω από ένα βωμό;
Θα πρέπει να ανοίξουν την καρδιά τους και τότε θα πιστέψουν...
Ω Χριστέ, ως πότε το Τίμιο Σώμα Σου θα πρέπει να καρφώνεται, να λογχίζεται και να τεμαχίζεται, πριν συνειδητοποιήσουμε ότι ίσως να διαιρέσαμε το Σώμα Σου σαν εργαλεία του ίδιου του "διχαστή"; Το πράξαμε άθελά μας και απερίσκεπτα. Βοήθησέ μας να βρούμε και να διαφυλάξουμε αυτό το τόσο ιερό υπόλοιπο που ονομάζεται Εκκλησία Σου. Βοήθησέ μας να το συγκεντρώσουμε ξανά.
Αν καταφέρουν οι Εκκλησίες να ξεπεράσουν τα αρνητικά εμπόδια που τις εμποδίζουν να ενωθούν, εμπόδια τα οποία, σύμφωνα με τις Γραφές, είναι ενάντια στην πραγματοποίηση της ενότητας στην πίστη στην αγάπη και στη λατρεία μεταξύ τους, Εγώ θα μείνω πιστός στην υπόσχεσή Μου να παραχωρήσω μια περίοδο ειρήνης για όλο τον κόσμο. Η ειρήνη αυτή θα ελκύσει όλους τους ανθρώπους στο Μυστικό Μου Σώμα και έτσι θα εκπληρωθούν τα λόγια που πρόφερα για όλους σας στην προσευχή Μου προς τον Θεό Πατέρα, όταν ικέτευσα:
"...ώστε να είναι όλοι ένα, όπως Εσύ, Πατέρα, είσαι ενωμένος με Μένα κι Εγώ με Σένα, κι έτσι ο κόσμος να πιστέψει ότι Με έστειλες Εσύ." 5 Η ικεσία που πρόφεραν τα θεϊκά Μου χείλη αντηχεί πάντα, κάθε δευτερόλεπτο, από τον ουρανό.
Τα λόγια που απήγγειλα σήμαιναν ότι θα πρέπει όλη η δημιουργία να δείξει ζήλο για μια ενότητα πνευματική, όχι μια ενότητα με μια υπογραμένη συνθήκη. Για να εκπληρωθούν τα λόγια Μου, οι εκκλησίες θα πρέπει πρώτα να αναζητήσουν την ταπεινοφροσύνη και την αγάπη, χάρες που μπορούν να αποκτηθούν μέσω του Αγίου Πνεύματος και μέσω μιας βαθιάς μετάνοιας.
Μη σας ξαφνιάζει ό,τι επιχειρώ. Όποιος έχει κληθεί με τη χάρη, ενώνεται με τον Τριαδικό Θεό και δεν είναι πια μόνος, αφού Εμείς ζούμε μέσα του. Τον κατοικούμε. Αφού, λοιπόν, τον έχουμε κάνει κατοικία Μας, τον κατέχουμε κι εκείνος Μας κατέχει. Γι' αυτό σε καλέσαμε, κόρη Μου, για τη δική Μας δόξα και τιμή, για να Μας υπηρετήσεις όχι μια δυο ώρες, αλλά μάλλον για να είσαι μαζί Μας όλη μέρα χωρίς ανάπαυλα, και να γυρεύεις διαρκώς το όφελος της Εκκλησίας Μου. Είθε οι κόποι σου να φέρουν την ειρήνη και η Εκκλησία να ωφεληθεί από όλα Μου τα λόγια και με τον τρόπο αυτό, να ανεφοδιαστεί με τις ευλογίες Μου.
Είθε να προοδεύεις, κόρη Μου, στη θεϊκή Μου αγάπη και ο ασπασμός Μου να ζωογονήσει το σώμα και την ψυχή σου. Μη σαστίζεις και ταράζεσαι άλλο όταν σε διώκουν οι καταπιεστές σου, να είσαι σαν το κρίνο, χωρίς έγνοιες. Ο πατρικός Μου ασπασμός να παρηγορήσει την καρδιά σου και να απαλύνει τις κακοτυχίες σου κι όλους τους περίπλοκους λογισμούς που δεν προέρχονται από Εμένα.
Δέξου με ευχαρίστηση όλα τα καθησυχαστικά Μου λόγια και κατάλαβε πόσο κοντά σου είμαι...

1 Εδώ ο Χριστός εννοεί τον Ίδιο.
2 (Ησ. 9,5) Ο Ιησούς θέλησε να αποκαλέσει τον εαυτό Του "Πατέρα" όπως Του άρεσε κι άλλες φορές να το κάνει. Γι' αυτό με κατηγόρησαν άδικα για σύγχυση των προσώπων της Αγ. Τριάδας...
3 Ψαλ. 119, 139.
4 Εκκλησιαστής 10:18.
5 Ιω. 17,2.
                                                       
                                                                                                                                                                                                                                                                       








12 Φεβρουαρίου, 2000

Από το Ανάκτορό Σου, Γιαχβέ Βασιλιά,
αλλά και Πατέρα μου, με πότισες ωσότου
χόρτασε ο ξερότοπός μου με αυτά που είχαν
να του προσφέρουν οι ουρανοί Σου.
Κάνεις ωσάν ανέμους τους αγγελιαφόρους Σου,
κι αυτούς που Σε υπηρετούν σαν της φωτιάς τη φλόγα,
για να διακηρύσσουν σε όλες τις φυλές τη Δόξα Σου
και το Μεγαλείο του Ονόματός Σου.
Ναι! Κι εγώ θα συνεχίσω να διηγούμαι
ένα ένα τα Θαυμάσιά Σου με ποιήματα,
αφού έχω παραδοθεί σε Σένα...
1 Ειρήνη, παιδί Μου. Ό,τι σου έχω δώσει πηγάζει από την Αγία Σοφία. Με τον τρόπο αυτό εργάστηκα πάντα με τους προφήτες Μου. Μίλησα και πίστεψαν. Λουσμένοι συνεχώς μέσα στο Φως Μου παραμένουν στο Θέλημά Μου.
Γνωρίζοντας την ανθρώπινη αδυναμία τους, τα Μάτια Μου όπως μιας μητέρας που προσέχει το μωρό της, προσέχουν τους εκλεκτούς Μου και τους εμποδίζουν να υποκύψουν σε αμαρτωλές επιθυμίες.
Και τότε, με μεγάλη καλοσύνη αλλά και με χαρά συγχρόνως, τους παραχωρώ ιδιαίτερες χάρες για το έργο τους, έργο που συνήθως υπερβαίνει τις ανθρώπινες δυνατότητες τους. Τους προσφέρω την προστασία Μου, φυλάγοντάς τους κάτω από τις φτερούγες Μου.2
Και σένα που σε ανόρθωσα για ένα σκοπό και πάνω σου χάραξα το Άγιο Όνομά Μου, θα σε εφοδιάσω με ό,τι χρειάζεσαι, για να κάνω τα λιοντάρια και τους δράκοντες να βρυχώνται από φόβο, επειδή θα γνωρίζουν ότι ο Ων είναι μαζί σου.
Το παντοδύναμο Χέρι Μου δεν στερείται μέτρων προστασίας, για να προστατεύσω λοιπόν το Άγιο Όνομά Μου που είναι τώρα χαραγμένο πάνω σου, σε έχω περιβάλει με τα Χέρια Μου, όπως περιβάλλει κάποιος το κτήμα του με φράχτη για να το φυλάξει από τους εισβολείς. Ποιος πρωταθλητής θα τολμήσει να έρθει τώρα να Με αντιμετωπίσει και να αμφισβητήσει την επιλογή Μου; Ο ίδιος ο Θαυμαστός Θεός έσκυψε από ψηλά για να ξαναζωντανέψει τούτη την ετοιμοθάνατη γενεά, δείχνοντας την Κυρίαρχη δύναμή Του αλλά και την ευσπλαχνία Του, δια του Θεϊκού Του Έργου μέσα σου, με τον πιο ανείπωτο τρόπο. Έσταξα σταγόνα σταγόνα σαν αποσταγμένο μύρο τη Σοφία Μου στο αυτί σου για να ανοίξω την ακοή σου. Α, 3πόσες χαρές τρύγησα πραγματοποιώντας τούτο το θαύμα των θαυμάτων! Πόση θεϊκή ευχαρίστηση αποκόμισα από τη φιλάνθρωπη αυτή πράξη ελέους, βλέποντας ότι πλησιάζει ο καιρός της παλινόρθωσης!
Πόση χαρά και αγαλλίαση πλημμύρισαν την Καρδιά Μου καθώς σε ελευθέρωνα από τη μιζέρια σου και από τη δουλεία του πονηρού και σε τράβηξα αντίθετα κοντά Μου για να γίνεις το παιδί που θα παίζει παντοτινά μαζί Μου. Ύστερα, για να κάνω τα μάτια σου να καρφωθούν πάνω στο βασιλικό Μου αξίωμα και για να θυμάσαι παντοτινά τους γάμους μας, εναπόθεσα τα γλυκύτερα φιλιά πάνω στα χείλη που θα δόξαζαν το Όνομά Μου, εντείνοντας την προσοχή σου στην υπέρτατη γλυκύτητά Μου και για να σε ακούσω να λες:
Ο Κύριος ο Θεός με έκανε νύφη Του και έντυσε με τον εαυτό Του την ψυχή μου. Ω, πόσο ευχάριστο είναι για τον Κύριό μας όταν μια ψυχή είναι εύπλαστη και πρόθυμη, επειδή η ανεξιχνίαστη Σοφία Του θα βρει τρόπο να εισχωρήσει μέσα της4 και να την προσελκύσει ολοκληρωτικά κοντά Του.
Οι Γραφές λένε: "Μακάριος είναι αυτός που εκλέγεις, που τον παίρνεις κοντά Σου μέσα στις Αυλές Σου για να κατοικεί". 5
Ναι, είναι μακάριος, επειδή τον γεμίζω με αγαθά από τον Οίκο Μου και τα αγαθά αυτά είναι άγιες διδαχές που βγαίνουν από το Στόμα Μου! Έπειτα, ντύνω τον προφήτη Μου με ουράνια πλούτη και με λαμπρότητα, που είναι οι αρετές.
Θέλω ο Ναός Μου να είναι άγιος και καθαρός, ο βωμός Μου να είναι ακηλίδωτος και να αστράφτει σαν χιλιάδες πετράδια. Κάνω τη γλώσσα του δίκοπο σπαθί για να πάει να μιλήσει απέναντι σε κάθε υπερηφάνεια και αλαζονεία, απέναντι σε όλους τους αγέρωχους ομιλητές, απέναντι σε κάθε ανθρώπινη έπαρση, απέναντι σε κάθε τι που τιμούν οι άνθρωποι, απέναντι στην αδικία και σε ό,τι αντιβαίνει στο Νόμο Μου της Αγάπης.
Βρίσκω ευχαρίστηση στο κατοικητήριό Μου,6 επειδή το Πνεύμα Μου αναπαύεται σε εκείνον που μέλλεται να μεταφέρει το Λόγο Μου. Ο προφήτης Μου, που νυμφεύθηκε την Αλήθεια, στέλνεται ως βασιλικός απεσταλμένος Μου σε κάθε άθλια γωνιά τούτης της γης για να σας ψάλλει: τη δικαιοσύνη, την καλοσύνη, την αγιοσύνη, την αρετή και για να υπενθυμίσει σε όλους σας τους Νόμους Μου. Να υπενθυμίσει σε κάθε άνθρωπο κάθε τάξης ότι:
- Χρίσμα για τους φτωχούς στο πνεύμα, Εγώ Είμαι.
- Εγγυητής του καλού σας, Εγώ Είμαι.
- Φωτεινή Θεότητα και Πηγή Υπέρτατης Αγάπης, Εγώ Είμαι.
- Κυρίαρχος και Νυμφίος όλης της πλάσης, Εγώ Είμαι.
- Ανορθωτής και Λυχνάρι σώματος και ψυχής, Εγώ Είμαι.
- Παρηγορητής γι'αυτούς που διώκονται για την επικράτηση της δικαιοσύνης, Εγώ Είμαι.
- Βάλσαμο και θεραπευτική αλοιφή για τους αρρώστους και τους ετοιμοθάνατους, Εγώ Είμαι.
Και ότι είμαι ο Κύριός σας και ο Θεός σας αλλά και ο Φίλος σας, ο Σύντροφός σας και ο Πατέρας σας συγχρόνως.
Προσφέρω, γενεά, αδιάκοπα τον εαυτό Μου σε σας, για να τελειοποιήσω την εικόνα σας που την έχετε τόσο παραμορφώσει και αμαυρώσει με όλες τις κακές σας πράξεις, τις αμαρτίες σας και την πεισματική αντίστασή σας στο να Με αναγνωρίσετε ως Πατέρα σας. Και αν σας προσφέρω αδιάκοπα τον Εαυτό Μου, είναι για να σας ανυψώσω με τη χάρη και με τη χάρη να αποκατασταθεί η όρασή σας, για να δείτε την αόρατη πραγματικότητα που ποτέ δεν φθείρεται. Για τον λόγο, αυτό αναδεικνύω προφήτες σύμφωνα με το καλόβουλο θέλημά Μου, με ένα λόγο από το Στόμα Μου, για να τους ενώσω με την Καρδιά Μου.
Εγώ, η Φωτεινή Θεότητα, είχα προβλέψει πολύ πριν τη δημιουργία σας τη μεγάλη αυτή Αποστασία. Δεν έχω λοιπόν το δικαίωμα να αναδεικνύω προφήτες; Όλος ο ουρανός χαίρεται που μέσα στη σπλαχνική Μας συγκατάβαση, νιώσαμε οίκτο για την αδιαφορία σας.
Ανέδειξα προφήτες για να δέχονται απευθείας και σε όλους τους καιρούς τις ουράνιες κλήσεις Μου, που συνοδεύονται από άφθονες χάρες. Τους κάνω μέτοχους, προσεγγίζοντας την καρδιά τους, όλων των Θείων Μου ΄Έργων. Εμφύσησα και συνεχίζω να εμφυσώ εμπνεύσεις από την Καρδιά Μου στην καρδιά τους, για να δίνουν πιστή μαρτυρία. Και αν εξαιτίας τους σκανδαλίζω πολλούς υπερόπτες, είναι επειδή οι δρόμοι τους7 δεν είναι οι δρόμοι Μου.
Από το ζήλο Μου να σώσω τούτη τη γενεά, ανέδειξα προφήτες και τους νυμφεύθηκα. Τους έμαθα πώς να αφιερώνουν το χρόνο τους μαζί Μου και πώς να μοιράζονται μαζί Μου τη ζωή τους, αν και βρίσκονται ακόμη κάτω στη γη, ανάλογα με τη χάρη που τους έδωσα.
Αυτόν τον καιρό, κατεβαίνω μαζί με τον Υιό Μου και το Άγιο Πνεύμα Μου ως τρεις Μάρτυρες. Είμαι Πνεύμα και στέλνω το Άγιο Πνεύμα της Αλήθειας για να είναι παντοτινά μαζί σας και να σας οδηγεί στην πλήρη Αλήθεια. Αναλογισθείτε το Έλεός Μου και λατρέψτε Με.
Ο Λόγος8 ήταν μαζί Μου και υπήρχε από την αρχή. Αυτός που είναι στους κόλπους Μου έδωσε μαρτυρία και Με έκανε γνωστό σε σας. Ο Λόγος Μου δίνει μαρτυρία στη γη όπως κι Εγώ και το Άγιο Πνεύμα δίνουμε μαρτυρία. Ο Υιός Μου, ο Ιησούς Χριστός, ο οποίος εξαγόρασε την Εκκλησία Του με το Αίμα Του δίνει μαρτυρία με το Αίμα9 Του και το Άγιο Πνεύμα που σας οδηγεί στην πλήρη Αλήθεια δίνει μαρτυρία με το Νερό.10 Είμαστε συνολικά τρεις Μάρτυρες και οι τρεις συμφωνούμε αφού είμαστε ένας11 Θεός με μια Θέληση, μια Δύναμη, μια Εξουσία. Και μπορείτε να αποδίδετε και στους τρεις Μας τη Δύναμη, την Αγία Σοφία και την Άπειρη Αγαθότητα.
Η Αγάπη Με ωθεί, γενεά, να χαρίσω σε ορισμένους το πνεύμα της προφητείας για να εκπληρώσουν ό,τι τους πρόσταξα να κάνουν. Τους γεμίζω το στόμα με μέλι12και με μύρο13 για να διακηρύξουν το μεγαλείο του Ονόματός Μου. Για να τους κρατήσω εδραιωμένους στην Αλήθεια και στη Σωφροσύνη, χρειάστηκε πολλές φορές να τους επιπλήξω, να τους παιδαγωγήσω και να τους διδάξω, για να γίνουν χρίσμα για όσους επαναφέρω στον Οίκο Μου. Τους μόρφωσα με την Αγία Σοφία και η Σοφία συνίσταται εξ ολοκλήρου στην εκπλήρωση του Νόμου.
Έμαθα τους προφήτες Μου να Με ατενίζουν στην Αγιότητά Μου, τους επέτρεψα και τους έδωσα πρόσβαση στην Μεγαλείο Μου, για να απολαμβάνουν την άμεση Παρουσία Μου και να γεύονται τη γλυκύτητά Μου. ¤ Επομένως η μόνη θεολογία, και θα προσθέσω με έμφαση, η μόνη αληθινή θεολογία είναι η ενατένιση Εμού, του Θεού σας, και η πρόγευση της Θεϊκής Μακαριότητας. Αυτή είναι η αληθινή και αγία θεολογία. Ο μορφωμένος θεολόγος που ανακατεύει τα χαρτιά του με τη θεολογία του, δεν γίνεται με αυτό τον τρόπο προφήτης για να προφητεύει, αλλά εκείνοι που τους έχρισα ο Ίδιος με το χρίσμα της Αγάπης Μου και τους στερέωσα γερά μέσα στην Καρδιά Μου, για να φτάσουν στις εσώτερες Θείες και εξαιρετικές εμπνεύσεις τις Καρδιάς Μου, και να τις αναγγείλουν σαν φωτιά στο λαό Μου.
Αχ, Βασούλα, και πόσες φορές έχω ακούσει από τη γη κελάρυσμα ειρωνικού γέλιου και υπεροψίας, που συνοδεύονται από πλήρη μνησικακία καθώς και αδιαφορία, όταν τους διορθώνεις στο Όνομά Μου! Ναι, οι αμαρτωλοί παραμερίζουν την επίκριση και βρίσκουν κάθε είδους δικαιολογίες για να κάνουν αυτό που θέλουν.
Φανερώνομαι με εντελώς ανέκφραστο τρόπο στους προφήτες Μου, ναι, αν και βρίσκονται ακόμη στη γη, και εκείνοι έχουν επίγνωση αυτής της χάρης. Τους ντύνω με τον Εαυτό Μου, ντύνω τη γύμνια τους και τους στολίζω με τον Εαυτό Μου και το γνωρίζουν, έχουν συναίσθηση της Θεϊκής Παρουσίας Μου στη διάρκεια της ενατένισης.
Σε έχρισα για να αντλείς από την Καρδιά Μου όλες τις θείες εμπνεύσεις για κάθε ανάγκη, ώστε να δοθούν σαν βάλσαμο στο λαό Μου και σαν δροσιστική πρωινή δροσιά πάνω σε ξερότοπο. Σε δίδαξα επίσης με τη χάρη να ερμηνεύεις τις επιθυμίες Μου. Έχω πει σε όλη αυτή τη Θεϊκή αποκάλυψη, καθώς και σε προηγούμενες αποκαλύψεις, ότι μορφώνω ο Ίδιος τους εκλεκτούς Μου και γίνομαι ο πνευματικός τους καθοδηγητής, για να τους δείξω πώς να πορεύονται. Εγώ πανηγυρίζω για τη φιλανθρωπία Μου που έφερε τη σωτηρία σε εκείνους που αγαπώ, κι εκείνοι με τη σειρά τους, ψάλλουν με χαρά τους ψαλμούς του Δαβίδ υπό την σκέπη των πτερύγων Μου.
Στεφανώνεις όσους αγαπάς με τη γενναιοδωρία Σου,
άφθονες χάρες σκεπάζουν τα κεφάλια τους.
Το ποτήρι Σου ξεχειλίζει ενώ Εσύ το μοιράζεσαι,
τους χαρίζεις την αθανασία με το Όνομά Σου,
ντύνεις την ψυχή τους με μεταξωτά από τις αρετές Σου,
ώστε η Βασιλική Καρδιά Σου
να ερωτευθεί την ομορφιά τους.
Ναι, πες στη ράθυμη αυτή γενεά ότι ο Θεός είναι εδώ.
Τα Έργα Μου είναι ανυπέρβλητα και όσοι αναγνώρισαν τη Φωνή Μου μέσα στα μηνύματα αυτά είναι ευλογημένοι, όσοι χαίρονται με αυτά, δίκαια καρφώνουν πάνω τους τα μάτια, επειδή κάθε Έργο που βγαίνει από το σπλαχνικό Μου Χέρι είναι γεμάτο δόξα και μεγαλοπρέπεια. Υπενθυμίζω στο λαό Μου ότι η προφητεία ζει αφού πηγάζει από τη Δύναμη που ασκώ, γιατί λοιπόν αυτή η υπεροψία εκ μέρους των εθνών; Δεν άκουσες ότι τους αποδίδω ο Ίδιος φόρο τιμής με την άμεση επέμβασή Μου;
Ναι, πράγματι! Και τους κρατώ κοντά στην Καρδιά Μου, όπως μια μητέρα κρατά πολύτιμα το παιδί της πάνω στην καρδιά της. Με τον ίδιο τρόπο κρατώ κι Εγώ τους προφήτες Μου κοντά στην Καρδιά Μου και αλοίμονο! Αλοίμονο σε όποιον τολμήσει να απλώσει το χέρι του και να προσπαθήσει να τους αγγίξει χωρίς την άδειά Μου!
Ευτύχησε, Βασιλική, επειδή σου επιτρέπω την ελεύθερη είσοδο και έξοδο στις Ουράνιες Αυλές Μου. Είθε η ψυχή σου να χαίρεται για το Έλεός Μου. Η Εκκλησία μαραζώνει μέσα στη μεγάλη της αποστασία, μια αποστασία που προαναγγέλθηκε αλλά κρατήθηκε μυστική. Θα πρέπει λοιπόν να παραμείνω κι Εγώ σιωπηλός;
Δεν θα παραμείνω σιωπηλός όπως το θέλει ο διάβολος, όχι, αντίθετα θα συνεχίσω να αναδεικνύω προφήτες για να αναγγέλλουν και να καταγγέλλουν, για να φωτίζουν σα λυχνάρι εκεί που υπάρχει σκοτάδι. Τους μαθαίνω να είναι γενναιόδωροι και να Με ευχαριστούν ανταποκρινόμενοι μεγαλόψυχα στο Κάλεσμά Μου, ενώ τους κρατώ με τη σκέψη και την ενατένιση στην αγαπητική αγκαλιά Μου. Γεμίζω το στόμα τους με λατρεία και το πνεύμα τους με χαρά. Όπως το αίμα ρέει αδιάκοπα και αθόρυβα στις φλέβες του ανθρώπου χωρίς να ακούγεται εξωτερικά, με τον ίδιο ήσυχο τρόπο το Άγιο Πνεύμα Μου σε δίδαξε όλο αυτό τον καιρό Βασούλα, με τη Σοφία, για τη δική σου σωτηρία και τη σωτηρία των άλλων. Κι αν συνέβη μερικές φορές να σε επιπλήξω, ήταν για την πνευματική σου ανάπτυξη και την προκοπή σου.
Από καταβολής κόσμου είχα προβλέψει την αποστασία αυτή μέσα στην Εκκλησία, όμως είχα επίσης προβλέψει το Σωτήριο Σχέδιό Μου με σένα, όταν θα άφηνα το Θρόνο Μου και θα σου απηύθυνα με θεϊκή ποίηση τον Ύμνο της Αγάπης Μου και θα σου φανέρωνα, σε σένα και στους άλλους μέσα από σένα τη στοργική Μου παρέμβαση από το Άπειρο Έλεός Μου.
Ήσουν στερημένη, γενεά, και ήρθα για να σε χορτάσω, αλλά δεν είσαι ευτυχισμένη, επειδή ακόμη και σήμερα που μιλώ, δυσανασχετείς με τις διδαχές Μου. Ήρθα για να θεραπεύσω την αποστασία σου και οι συντριμμένες καρδιές Με άκουσαν. Ήρθα για να αναστήσω τους νεκρούς σου ώστε να φτάσουν να Με αναγνωρίσουν ως Πατέρα τους, με τη δύναμη του Αγίου Μου Πνεύματος, επειδή μόνο με τη δύναμή Του μπορεί η Θεία Γνώση να αποκτηθεί και να αποκαλυφθεί σε εκείνους που επιλέξαμε, αφού έχουν το Άγιο Πνεύμα Σύμβουλο και Παιδαγωγό τους. Με τη δική Του δύναμη και όχι με την ανθρώπινη γνώση,14 τους δίνεται η χάρη μέσω της νοημοσύνης τους, να διακρίνουν τον Τριαδικό Θεό και να συνομιλούν μαζί Του. Δεν υπάρχει κανένας επιδέξιος τρόπος που να προέρχεται από την ανθρώπινη λογική και να μπορεί να τους πείσει ότι δεν Με έχουν συναντήσει. Είναι σα να τους λέτε: "Είστε γυμνοί" ενώ εκείνοι ξέρουν ότι είναι ντυμένοι. Τους έχω ντύσει ο Ίδιος με τον Εαυτό Μου. Αλλά ο διάβολος ξεγέλασε τους αξιωματούχους Μου μέσα στην Εκκλησία και σε θεώρησαν υπεύθυνη για δογματικά λάθη, ενώ αντιθέτως οι επανειλημμένες εμπνεύσεις που σου εμφύσησα με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος, θα 'πρεπε να τους το έχει κάνει σαφές και να έχουν αντιληφθεί ότι αυτό ήταν ένας δυνατός πειρασμός από τον πονηρό.
Ο Σατανάς, γεμάτος φθόνο για όλες τις δωρεές που σκορπίζω πάνω σε τούτη την ετοιμοθάνατη γενεά για να την σώσω, γεμάτος φθόνος για σένα που ξεχώρισα, στάζοντας ακόμη ουράνια δρόσο από τις Αυλές Μου, εκεί που ανατράφηκες για να σταλείς ως πολύτιμο δώρο Μου σε όλα τα έθνη, έγινε έξω φρενών και ορκίστηκε πάνω στη ζήλια του να σε καταστρέψει, ξερνώντας πάνω σου το δηλητήριό του για να φαίνεσαι αντιπαθητική, παραμορφωμένη, επικίνδυνη και άσχημη. Όμως η ευλογημένη σου Μητέρα έσπευσε σε βοήθειά σου και σε κάλυψε με το μανδύα Της.
Σε ανόρθωσα με τη χάρη, για να Με καλείς όποτε θέλεις, ένα μοναδικό βασιλικό δώρο που σπάνια δίνω στους εκλεκτούς Μου.15 Αλλά ο Σατανάς και πάλι από ζήλια κατάφερε πολλούς να σε γελοιοποιήσουν, ενώ συγχρόνως τους τραβούσε με το μέρος του. Παρά τους καλούς καρπούς που έχω συσσωρεύσει για να τους προσφέρω σ'αυτούς, ακόμη και τότε δεν έπαψαν να Με προκαλούν κα να παραβλέπουν, μέσα στην ανυποταξία τους, τους καρπούς Μου και τη συμβουλή Μου16 και παραμένουν τόσο διεστραμμένοι και δόλιοι όσο οι γιοι των προγόνων τους, προκαλώντας Με με τις υψηλές τους θέσεις.
Ύστερα υπάρχουν μερικοί που πίστεψαν ότι μίλησα, αλλά ακόμη και σε αυτούς ο Σατανάς τους έδωσε πνεύμα λήθαργου, ανθρώπινη προσαρμοστικότητα στα Θαύματά Μου, Θαύματα που είναι ζωοδόχος πηγή και που μπορούν να τους οδηγήσουν στην Αιώνια Ζωή.
Πρέπει να έχεις ακουστά την παραβολή του σπορέα, "σε εκείνον που ακούει το κήρυγμα για τη Βασιλεία και δεν το αποδέχεται, έρχεται ο πονηρός και του παίρνει ό,τι σπάρθηκε στην καρδιά του". Οι άνθρωποι αυτοί στέκουν απαθείς, αποχαυνωμένοι, χωρίς να καταλαβαίνουν.
Ύστερα έχεις αυτούς που έστησαν ολόκληρο πανηγύρι ακούγοντας μέσω του αγγελιαφόρου Μου την ηχώ της φωνής Μου, καλωσορίζοντας με μεγάλη χαρά τον προφήτη Μου και ξεσηκώνοντας και τις άλλες πόλεις για να αναγγείλουν ότι ο λόγος της Βασιλείας απευθύνεται και πάλι σ'αυτούς ελεύθερα και με δύναμη. Όμως ο ενθουσιασμός αυτός γρήγορα πεθαίνει, επειδή μέσα στην καρδιά τους ο Λόγος Μου βρήκε μόνο πετρώδες έδαφος και δεν έπιασε ρίζες. Με τις πρώτες διώξεις εξαιτίας του Λόγου Μου, ή και με μια μικρή δοκιμασία που τους τυχαίνει, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν.
Όχι, δεν είναι εκείνοι που, όταν ο κόσμος τους κακομεταχειρίζεται και λέει εναντίον τους κάθε είδους κακό και συκοφαντίες εξαιτίας του Ονόματός Μου, θα παραμείνουν σταθεροί, αφού ποτέ δεν είχαν γερά θεμέλια. Θα είναι οι πρώτοι που θα πέσουν.
Η θεϊκή Αυθεντία δεν έγινε αντιληπτή και απορρίφθηκε... Και οι απεσταλμένοι Μου17 της ειρήνης θρηνούν πικρά για τις αποξηραμένες καρδιές τους. Για να καταστρέψει το δώρο Μου18 στην ανθρωπότητα, ο Σατανάς μέσα στην μανία του έστειλε, όσο καλύτερα μπορούσε, γεωργούς για να οργώσουν τη ράχη σου, Βασούλα Μου, να ανοίξουν αυλακιές για να σε γονατίσουν. Όμως η Δεξιά Μου έκανε θρύψαλα το ζυγό τους.

1 Μιλάει ο Γιαχβέ
2 Τρόπος του λέγειν
3 Θεός φαινόταν ευχαριστημένος καθώς έλεγε "Α"
4 Στην ψυχή
5 Ψαλμ. 65: 5
6 "Κατοικητήριο" εδώ εννοεί τον προφήτη
7 Οι υπερόπτες
8 Ο Ιησούς Χριστός
9 Η Θυσία Του μας χάρισε την αιώνια ζωή
10 Με το Βάπτισμα.
11 Στην ενότητα της ουσίας.
12 Μέλι: συμβολίζει το Ουράνιο Μάννα, το Θείο Λόγο.
13 Μύρο: συμβολίζει το Όνομα του Θεού (Ασμ 1:3).
14 Οι προφήτες
15 Κύριός Μας μου το είπε από την αρχή ότι μπορούσα να Τον καλώ όποτε θέλω και Εκείνος πάντα θα απαντούσε. Και αυτό έκανε έκτοτε όποτε, Τον καλούσα.
16 Μπορεί να διακρίνει κανείς από τους καρπούς τους
17 οι προφήτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου