Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ο Σατανάς έχει αναλάβει προσωπικά να κηρύξει πόλεμο κατά της Εκκλησίας Μου. Με βία επιτίθεται σε ό,τι έχω εξαγοράσει με το ίδιο Μου το Αίμα. Κρατάει διηρημένη την Εκκλησία Μου και καταριέται κάθε πιστή καρδιά που ομολογεί την Αλήθεια και το Νόμο Μου. Πολλοί από σας που ανήκουν στην Εκκλησία, την λεηλατούν σήμερα. Την λεηλατείτε αρνούμενοι να αναγνωρίσετε το Σώμα Μου στην Θεία Ευχαριστία και να συμμετάσχετε στο Θείο Μου Μυστήριο με τον τρόπο που αληθινά το καθιέρωσα. Λεηλατείτε τον Οίκο Μου όταν πρόκειται να μετρηθεί το μεγαλείο της Θεότητάς Μου και της Παρουσίας Μου στην Θεία Ευχαριστία. Λεηλατείτε τον Οίκο Μου με πολλούς άλλους τρόπους.


ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

20 Ιανουαρίου, 2001
Εβδομάδα υπέρ της ενότητας

Κύριε, γιατί έχεις τυφλώσει
τόσους πολλούς απέναντι στα Έργα Σου;
Μήπως για την πεισματική τους άρνηση
να μετανοήσουν και να συμφιλιωθούν;
Δίδαξέ με και ανάγγειλε το Θέλημά Σου...
Α, παιδί Μου... Το θέλημά Μου είναι να εργάζεσαι με αγάπη στο φως του Αγίου Μου Πνεύματος! Το Πνεύμα Μου σήμερα περισσότερο από ποτέ φωνάζει για συμφιλίωση μεταξύ των ποιμένων Μου. Για να σωθούν, πρέπει όλοι να μετανοήσουν και να συμφιλιωθούν. Κάθε ποιμένας ας εξετάσει την πορεία του. "Σκέψου την αγάπη με την οποία Εγώ, ο Πατέρας Μου και το Άγιο Πνεύμα σε καταπλημμυρίζουμε, ποιμένα, κάθε στιγμή της ζωής σου..."
Α, κόρη Μου, μη φανταστείς ότι δεν γνωρίζω τις απαιτήσεις της αποστολής που σου εμπιστεύθηκα. Το να ενωθεί ο Οίκος Μου δεν είναι εύκολο έργο, πόσο μάλλον να ζωογονηθεί! Έχε όμως θάρρος γιατί δεν είσαι μόνη, Εγώ είμαι μαζί σου. Μην αποθαρρύνεσαι από εκείνους που δε διακρίνουν σε σένα το σχέδιό Μου, έχω αφαιρέσει την όραση από εκείνους που ισχυρίζονται "εμείς βλέπουμε", και έχω δώσει την όραση σε εκείνους που δεν μπορούσαν να δουν. Γίνε υπόδειγμα ενότητας για τον υπόλοιπο κόσμο και προώθησε, με τις θυσίες σου, τη συμφιλίωση μεταξύ αδελφών.
Ο Σατανάς έχει αναλάβει προσωπικά να κηρύξει πόλεμο κατά της Εκκλησίας Μου. Με βία επιτίθεται σε ό,τι έχω εξαγοράσει με το ίδιο Μου το Αίμα. Κρατάει διηρημένη την Εκκλησία Μου και καταριέται κάθε πιστή καρδιά που ομολογεί την Αλήθεια και το Νόμο Μου.
Πολλοί από σας που ανήκουν στην Εκκλησία, την λεηλατούν σήμερα. Την λεηλατείτε αρνούμενοι να αναγνωρίσετε το Σώμα Μου στην Θεία Ευχαριστία και να συμμετάσχετε στο Θείο Μου Μυστήριο με τον τρόπο που αληθινά το καθιέρωσα. Λεηλατείτε τον Οίκο Μου όταν πρόκειται να μετρηθεί το μεγαλείο της Θεότητάς Μου και της Παρουσίας Μου στην Θεία Ευχαριστία. Λεηλατείτε τον Οίκο Μου με πολλούς άλλους τρόπους. Οι Γραφές ποτέ δεν ψεύδονται ούτε επιδέχονται απορρίψεις, εσείς όμως απορρίπτετε μέρη απ' αυτές, λεηλατώντας τες και με τον τρόπο αυτό. Στην Εκκλησία Μου, για να την εμπλουτίσω της έδωσα αποστόλους, ανέδειξα και της έδωσα προφήτες, διδασκάλους και μετά απ' αυτούς, θαύματα, το χάρισμα της θεραπείας και ποικίλα άλλα χαρίσματα. Εσείς όμως ληστεύετε τον Οίκο Μου, τον λεηλατείτε σήμερα.
Τα Μάτια Μου είναι πολύ καθαρά για να αντικρίζουν αυτή την ανταρσία. Μην ξαφνιάζεστε λοιπόν όταν Εγώ καλώ. Μην ξαφνιάζεστε όταν Εγώ, από άπειρη καλοσύνη και ευσπλαχνία, κατεβαίνω κοντά σας, δημιουργία, για να κοιτάξω από το παράθυρο των καρδιών σας. Μην ξαφνιάζεστε για το ότι, παρά τη φοβερή σας αθλιότητα, σας προσφέρω, χωρίς να το αξίζετε, ένα πλούσιο δείπνο και με βασιλική γενναιοδωρία και μεγαλοπρέπεια έρχομαι για να σας ντύσω με τον εαυτό Μου, ώστε όταν οι άγγελοί Μου σας οδηγήσουν στις αιώνιες χαρές του ουρανού και στις αυλές Μας, να λογαριασθείτε σάρκα από τη Σάρκα Μου, οστό από τα Οστά Μου. Και τότε, θα ακουστεί η ετυμηγορία:
"Ανάλογα με τη ζωή που έζησε η ψυχή αυτή πάνω στη γη, της αξίζει η ουράνια προίκα αντάξια μιας νύφης, αφού παρέμεινε πιστή Στη Νύμφη1. Η ψυχή αυτή, παρ' όλες τις δοκιμασίες που της έστελνα και την κλυδώνιζαν σαν πλοίο σε τρικυμία, προσκολλήθηκε σε Μένα και παρέμεινε κολλημένη πάνω Μου όπως το στρείδι πάνω στο βράχο. Με το να μείνει έτσι προσκολλημένη στη Νύμφη2 και σε Μένα, τον Νυμφίο,3 έγινε μέτοχος της θεότητάς Μου. Η ένωσή της με το Πνεύμα Μου την αποκρυστάλλωσε, δίνοντάς της θεϊκή μορφή,4 και σαν τον ήλιο, οι ακτίνες της την έκαναν να ακτινοβολεί, επειδή κατείχε Εμένα μέσα της. Η δόξα των θεοποιημένων υιών και θυγατέρων Μου στον ουρανό είναι τώρα και δική της. Αυτή είναι η προίκα που θα λάβει από τον ίδιο τον Νυμφίο. Αυτός είναι η Προίκα... Έλα, έλα να συμμετάσχεις στις χαρές του ουρανού και του ίδιου του Θεού, παντοτινά κι αιώνια!"
Ω, μακάρι να ήξερες, γενεά, πόσες φορές παραχώρησα το Βασιλικό Μου Σκήπτρο... Πόσο λαχταρώ να πω στην κάθε ψυχή: "Αγαπημένε, έλα και πάρε το μονοπάτι που οδηγεί στη μόνιμη κατοικία σου, τη μόνη αληθινή κατοικία και το μόνο αληθινό αναπαυτήριο για την ψυχή σου... Έλα και μπες στο νυμφώνα της Καρδιάς Μου. Σε προσκαλώ να ακολουθήσεις την οδό των αρετών που οδηγεί σε Μένα. Σαν στοργικός Νυμφίος, θα ντύσω την ψυχή σου με τους θησαυρούς Μου, πρώτα όμως θα ντύσω την ψυχή σου με τη Θεότητά Μου. Θα σε ντύσω σαν βασίλισσα,5 μεγαλόπρεπα, με το Όνομά Μου και με την Παρουσία Μου. Θα κάνω την ψυχή σου ένα ζωντανό θυσιαστήριο, ένα διαρκή ύμνο που θα ψάλλεται για Μένα, τον Θεό σου. Εγώ, ο μέγας Βασιλεύς, Αυτός που υπερβαίνει τα όρια της φύσης, θα αναμιχθώ με την ψυχή σου ώστε εσύ κι Εγώ να γίνουμε ένα.
Δεν μπορείς τίποτε να κάνεις από μόνη σου, γι' αυτό η Παρουσία Μου, που είναι καθάριο Φως, είναι αναγκαία για να φωτιστεί με τη χάρη όλο σου το σώμα. Κι όπως φανερώνομαι στους αγγέλους Μου, θα φανερωθώ και σε σένα μέσα στο φως αυτό, και τότε μόνο θα μπορείς να πεις:
"Βλέπω..."
Και τότε, Εγώ, θα σου γνωρίσω τον εαυτό Μου. Θα συνδιαλεχθώ μαζί σου κι εσύ μαζί Μου. Εγώ, ο φύσει Τριαδικός Θεός, θα σκύψω για να συνδιαλεχθώ με το πλάσμα που ανάπλασα και έγινε ένας κατά χάριν θεός γεννημένος από Εμένα. Ένας εξ υιοθεσίας κληρονόμος της Βασιλείας Μου. Εσύ που είσαι τόσο αδύναμος και τόσο φθαρτός, αν μετανοήσεις αληθινά στη θέα της αξιολύπητης ψυχής σου, Εγώ μπορώ να σε κάνω όμοιο με την τέλεια Εικόνα Μου."
Το έργο Μου και το σχέδιό Μου, που είναι η δόξα των τόσο πονηρών καιρών σας, είναι να ελκύσω όλες τις ψυχές στην Ιερή Μου Καρδιά. Και τότε, μέσα σε τούτη την Καρδιά, θα τους αποκαλυφθεί όλη Μου η δόξα και θα Την δει όλη μαζί η ανθρωπότητα. Ναι, πράγματι, ο σκοπός Μου είναι να σας ελκύσω όλους στα ίχνη της δόξας Μου. Στο εξής, Εγώ θα είμαι η μερίδα σας, η τέρψη σας, ο Νυμφίος σας, ντυμένος τη δόξα Μου. Κι όπως ο νυμφίος χαίρεται με τη νύφη του, στους γάμους μας, θα σας ψιθυρίσω στο αυτί:
"Και τώρα, έλα να ευλογήσεις τον Κύριο των όλων, ο "ποιών θαυμάσια" βρίσκεται παντού. Πλησίασέ Με, αφού Εγώ είμαι ο προστάτης σου και το στήριγμά σου. Τρυφερή Μου νύφη, εσύ που συγκατατέθηκες να Με ακούσεις, είθε να ευφρανθείς σε Μένα, τον Κύριό σου. Είθε να παραμείνω στην καρδιά σου σαν θυμίαμα ευωδιαστό και τα λόγια Μου να είναι στο στόμα σου6όταν τα τρως, γλυκά σαν μέλι, να είναι σαν μουσική στα αυτιά σου, αγαπημένη Μου."
Θα σου αποκαλύψω τότε τους θησαυρούς που φύλαξα για τη γενεά σου. Θα σου προσφέρω τον θησαυρό του Ελέους Μου και θα σου μάθω ότι, μέσα στο Έλεός Μου, λόγια βγαίνουν από το στόμα Μου. Με τα λόγια Μου ανασταίνω τους πνευματικά νεκρούς, αναμορφώνω τους αποστάτες, θεραπεύω τους αρρώστους κι ελευθερώνω τους αιχμαλώτους. Το στόμα Μου μοιάζει με κοφτερό σπαθί.
Από το Έλεός Μου, διαπλάθω με τον λόγο Μου προφήτες, που θα ενοχλήσουν όσους ζούνε στο σκοτάδι αλλά, αντίθετα, θα παρηγορήσουν το λαό Μου. Από το Έλεός Μου, ανοίγω τα μάτια των τυφλών, κι όσους βρίσκονται θαμμένοι στο χώμα, τους σηκώνω για να αντικρύσουν το Φως. Και σε όλους εκείνους που βασίζονταν στις δικές τους δυνάμεις, τους φανερώνω, από το Έλεός Μου, τη δόξα και τη μεγαλοσύνη Μου, ώστε οι καρδιές τους να στραφούν σε Μένα, το Θεό τους.
Στους καιρούς αυτούς της χάριτος, το Έλεός Μου είναι ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς που φύλαξε η Καρδιά Μου για τους καιρούς σας. Όχι ότι έπαψα ποτέ να σας κατακλύζω με το Έλεός Μου, αλλά, στους δικούς σας καιρούς, που είναι τόσο πονηροί, δείχνω όσο ποτέ οίκτο για όσους είναι γερμένοι στο χώμα και τα σώματά τους ποδοπατημένα στη γη από την αμαρτία. Μέσα στην έρημο της καρδιάς σας, φύτεψα ουράνιους σπόρους για να δουν όλοι και να γνωρίσουν το μεγαλείο του Ελέους Μου.
Δεν έχω πει, άλλωστε, ότι στους έσχατους καιρούς θα χαρίσω πλουσιοπάροχα το Πνεύμα Μου σε όλη την ανθρωπότητα, άσχετα από το πόσο άθλιοι μπορεί να είστε; Αυτός είναι ο πλούτος της χάρης Μου... Σήμερα, σας ανυψώνω με τη χάρη. Μέσα στο Έλεός Μου, σας κατακλύζω με τις χάρες Μου για να σας κάνω να αντιληφθείτε ποιος είναι Αυτός που φέρνει την ελευθερία, και ποιος είναι ο Ζωοδότης, ώστε να δείτε τα πλούσια ελέη που σας περιμένουν.
Η εποχή σας έχει περισσότερους νεκρούς παρά ζωντανούς από τις αμαρτίες της, την ασέβειά της και την αδιαφορία της απέναντί Μου. Από τότε που δημιουργήθηκε ο κόσμος, ποτέ δεν έπαψα να φανερώνω την παντοτινή Μου δύναμη και τη θεότητά Μου. Με γνωρίζουν όλα όσα ήρθαν στην ύπαρξη από την ανυπαρξία. Ωστόσο, ακόμη και στη γήινη ύπαρξή σας, Εγώ μπορώ να ζήσω μέσα σας, μπορώ να ζωοποιήσω τούτη τη γήινη ύπαρξη, με τη χάρη αναστηθήκατε. Θα πρέπει λοιπόν να βλέπω τα πλάσματά Μου να καταγίνονται διαρκώς με έργα ανταρσίας που τα οδηγούν στο θάνατο; Δεν θα ενεργήσω με ευσπλαχνία;
Μαζί Μου υπάρχουν μεγάλα πλούτη, πολύτιμα αγαθά που πλουτίζουν όσους Με πλησιάζουν με καρδιά συντετριμμένη. Στους γάμους μας, θα σας προσφέρω τον θησαυρό της γνώσης για το πώς να Με κατέχετε. Τον θησαυρό της γνώσης του Τριαδικού Θεού και της κατανόησής Του. Δεν έχετε ακούσει ότι μόνο με την αγία Σοφία χτίζεται ένα σπίτι και με τη σύνεση στερεώνεται; Με τη γνώση, γεμίζουν τα κελάρια του από κάθε λογής αγαθά, από σπάνιους θησαυρούς θεϊκής αξίας που τόσο πολύ επιθύμησαν οι σοφοί όλων των εποχών;
Με άλλα λόγια: όταν Με γνωρίζετε, η ψυχή και ο νους σας πλημμυρίζουν με το υπερβατικό Φως Μου και τη δόξα Μου. Η ψυχή σας πλημμυρίζει με τη θεότητά Μου, με Εμένα. Τότε και μόνο τότε, η καρδιά σας θα ανοίξει στη διδαχή και θα ακούσετε τη γνώση, αποκτώντας την Αλήθεια που θα την αγαπήσετε πολύ. Ακόμη και η φύση σας θα μεταμορφωθεί, αγαπημένοι Μου, στη δική Μου θεϊκή φύση. Όλες τις προθέσεις σας θα τις παρακινεί το Άγιο Πνεύμα Μου που ακούραστα αφαιρούσε από το εσωτερικό σας τη σκουριά για να προικίσει το πνεύμα σας με το Πνεύμα Μου και, μέσω του Πνεύματός Μου, με τον μεγαλοπρεπή Πλούτο που είναι η Βασιλεία Μου.
Θα ρωτήσετε: "και τι σημαίνει να κατανοεί κανείς το Θεό;" Το να Με κατανοείτε είναι η αρχή της Σοφίας. Είναι το να Με αναγνωρίζετε ως Θεό σας και να Με φοβάστε7. Όποιος με φοβάται, αποφεύγει κάθε κακό.
Είναι επίσης το να Με δείτε με τα πνευματικά σας μάτια ενώ είστε ακόμη στη γη. Είναι απαραίτητο για τον καθένα σας να Με γευθεί σε τούτη τη ζωή. Είναι σημαντικό για όλες τις ψυχές να αναζητούν τούτη τη θέα,8 και αν η ψυχή σας δεν κατάφερε να φτάσει στα ύψη Μου9, αγωνισθείτε και επιμείνετε να ανυψώσετε το πνεύμα σας με την περισυλλογή. Πώς αλλιώς θα γνωρίσετε το Θεό σας; Πώς θα γίνετε, αν δεν Με έχετε δει, ένας ανάμεσα στους γιους και τις θυγατέρες Μου, ντυμένος το Τρισάγιο Φως Μου;
Δεν είμαι ούτε απρόσιτος ούτε απροσπέλαστος, αφού ενώνομαι με την ψυχή σας. Ενώνομαι μαζί σας και γινόμαστε ένα. Και μόλις ενωθούμε, για να σας θυμίσω την κληρονομιά σας, σας δίνω τη δυνατότητα να Με γνωρίσετε. Με μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα, οδηγώ την ψυχή σας στα βάθη Μου για να σας αποκαλυφθώ με γενναιοδωρία βασιλική. Έχετε διαβάσει ότι τα βάθη του Θεού μπορεί κανείς να τα γνωρίσει μόνο με το πνεύμα για να καταλάβει τα πνευματικά πράγματα. Η Γραφή λέει:
"όποιος δεν έχει το Πνεύμα δεν παραδέχεται τα δώρα που φανερώνει το Πνεύμα του Θεού, αφού για εκείνον όλα αυτά είναι μωρία. Και δεν μπορεί να τα καταλάβει, γιατί αυτά τα πράγματα μόνο με τη βοήθεια του Πνεύματος κατανοούνται.
Αντίθετα, ο άνθρωπος που έχει το Πνεύμα, όλα τα καταλαβαίνει, αυτόν όμως κανείς από εκείνους που δεν έχουν το Πνεύμα δεν είναι σε θέση να τον καταλάβει. Όπως λέει και η Γραφή "Τις σκέψεις του Κυρίου ποιος κατάλαβε για να του γίνει σύμβουλος;"10
Ο θησαυρός της γνώσης και κατανόησής Μου είναι συνεχώς ο ουρανός στη γη. Είναι το να ενεργείτε με αγάπη, δικαιοσύνη και ευθύτητα εδώ στη γη. Αφού λάβετε με τη χάρη τούτο τον θησαυρό δια του Αγίου Πνεύματος, θα γνωρίσετε το θέλημά Μου μέσα σας. Είπαμε κάποτε:11 "όποιος θέλει να καυχάται, να καυχάται επειδή είναι ικανός να Με γνωρίζει και να Με κατανοεί..." Τούτος ο θησαυρός αξίζει περισσότερο κι απ' τα μαργαριτάρια. Α, και τότε ακολουθεί ο θησαυρός της οικειότητας, της οικειότητας με Μένα, τον Θεό σας. Τα φλογερά ξεσπάσματα που βγαίνουν από τη φλεγόμενη από αγάπη καρδιά σας, θα είναι τα πρώτα σημάδια της στενής σχέσης σας μαζί Μου. Οι παρατεταμένες περίοδοι δίψας για Μένα, το να με αποζητάτε αδιάκοπα, θα είναι η αρχή της προσέγγισής σας στη στενή ένωση που τόσο πολύ επιθυμώ για όλες τις ψυχές, για να μπορούν να έρθουν και να γευθούν τη Γλυκύτητά Μου και, με όλη σας την ψυχή, θα μπείτε στις ουράνιες χαρές και θα ψάλλετε τις μελωδίες των αγγέλων Μου στον ουρανό, για να τιμήσετε το Έλεός Μου πάνω σας.
Και τότε, όπως κάποτε ο Δαυίδ, φλεγόμενος από αγάπη, Μου φώναξε, θα Μου φωνάξετε κι εσείς τα δικά του λόγια:
"Θεέ, Θεός μου είσαι Εσύ! Διψάει για σένα η ψυχή μου, η σάρκα μου σε αποζητάει... Νιώθω μέσα μου σαν έρημη, στεγνή και άνυδρη γη χωρίς Εσένα, λαχταρώ να Σε αντικρύσω. Τη νύχτα στο κρεβάτι μου η σκέψη μου σε Σένα όλο γυρίζει, και ψιθυρίζω προσευχές. Μαζί Σου δέθηκε η ψυχή μου12... Παρά τη νεότητά μου13, μου έδωσες περισσότερη σύνεση κι από τους γέροντες14επειδή ακολουθώ τις θεϊκές Σου οδηγίες. Ω, πόσο ευχάριστο είναι να είναι κανείς φίλος Σου, γλυκέ μου Θεέ. Η παρουσία Σου, τόσο στενά συνυφασμένη με την ψυχή μου, με χαροποιεί και είναι γλυκύτερη κι από μέλι. Η ευωδία Σου αρωματίζει τα σύμπαντα και συνεπαίρνει την ψυχή μου, ενώ συνάμα ζωογονεί την ύπαρξή μου."
Με το ξύπνημά σας, θα ανακαλύψετε ότι Εγώ είμαι ο Αγαπημένος σας, ο Ουρανός σας, η Εδέμ σας και ότι σε Μένα μπορείτε να ζήσετε. Θα ανακαλύψετε, με το Φως που έβαλα στην καρδιά σας, τη μεγαλοσύνη των Έργων Μου, και θα υμνήσετε το Άγιο Όνομά Μου. Θα ανακαλύψετε ότι η ματιά Μου πάνω σας είναι σαν μαγνήτης, κι Εγώ θα χαίρομαι να σας κοιτάζω, αφού θα βλέπω τη δική Μου εικόνα, θα βλέπω σ' εσάς τον εαυτό Μου... Γι' αυτό λοιπόν, μην εκπλαγείτε όταν θα έρθω να σας πω:
"Εγώ είμαι τώρα ο Κυβερνήτης σας κι άλλη επιθυμία δεν έχω από το να βλέπω σ' εσάς τον εαυτό Μου. Η Παρουσία Μου μέσα σας ανάβει σαν φλόγα έναν πόθο και μια δίψα για Μένα. Κάθε στεναγμό νοσταλγικό θα τον δεχθώ σαν μυρωμένη ανθοδέσμη από ρόδα, που θα Με ανακουφίσει από τις προσβολές των ανθρώπων εναντίον Μας"15.
Είμαι Τέλειος και θέλω να είστε κι εσείς τέλειοι. Δεν διαβάσατε; "όπως της πόλης ο κυβερνήτης έτσι και οι κάτοικοί της16..."
Και τότε Εγώ, με τη σειρά Μου, θα σας φανερώσω τις επουράνιες στρατιές ενώ συγχρόνως θα σας τραγουδήσω με τρόπο ποιητικό για τη θρησκεία και την αρετή. Θα συνάξω όλους τους αγίους στον ουρανό, θα συνάξω όλες τις ουράνιες αυλές για να τους φανερώσω τη μεγαλοσύνη Μου και την κυριαρχία Μου μέσα σας κι ότι σας έκανα βασιλικό διάδημα για το κεφάλι Μου, βασιλικό θαύμα των καιρών σας. Όλα σας τα στολίδια θα είναι θεϊκά αφού θα σας τα προσφέρω Εγώ. Η παλιά σας δουλεία θα γίνει κοντά Μου ελευθερία.
Σήμερα, ρίχνω το βλέμμα Μου από τον ουρανό για να μετρήσω τις καθαρές καρδιές.
Τι μπορώ να πω; Ήταν μάταιη η θυσία Μου; Το Πνεύμα Μου είναι συντετριμμένο... Θυσιάστηκα για χάρη σας, για να σας λυτρώσω από κάθε κακία και να εξαγνίσω ένα λαό για να είναι αποκλειστικά δικός Μου και να μην έχει άλλη φιλοδοξία από το να πράττει το καλό.
Έκανα τα πάντα για να δικαιωθείτε με τη χάρη και να γίνετε κληρονόμοι της Βασιλείας Μου. Δεν έπαψα να σας διδάσκω όλους εντατικά και με μεγάλη ευσπλαχνία, το Νόμο Μου, ανακαινίζοντάς σας με το Άγιο Πνεύμα της Χάριτος, μέχρι σημείου να επαναλαμβάνομαι συνεχώς. Σας διδάσκω τώρα καθοδηγώντας σας στο δρόμο της αγίας Σοφίας. Δεν πρόκειται για νέα διδασκαλία αλλά για την ίδια διδασκαλία της Νύμφης17, στην οποία μπορείτε να βασίζεστε.
Ανήκετε όλοι στον Οίκο Μου, αφού εξαγόρασα τον Οίκο Μου με το ίδιο Μου το Αίμα και έχυσα κάθε σταγόνα του Αίματός Μου για όλους... Εσείς είστε ο Οίκος Μου...18
Μου ζήτησες, κόρη Μου, στην αρχή19 να εκφράσω το θέλημά Μου. Επαναλαμβάνω σε όλους σας ότι το θέλημά Μου είναι να εργάζεστε με αγάπη στο Φως του Πνεύματός Μου, για να είστε όλοι ένα. IC
(Το μήνυμα αυτό δεν μου δόθηκε σε μια μέρα. Άρχισε στις 20 Ιανουαρίου και συνεχίστηκε επί αρκετές εβδομάδες και τους επόμενους μήνες, λόγω των συχνών ταξιδιών μου.)

1 Η Εκκλησία: νύμφη κι αυτή του Χριστού.
2 Η Εκκλησία.
3 Ο Ιησούς Χριστός
4 Μέτοχος στη θέωση.
5 Όταν ο Χριστός μιλάει για τις ψυχές, χρησιμοποιεί γένος θηλυκό. Έτσι εξηγείται ο όρος «βασίλισσα».
6 Μπορεί κανείς μεταφορικά να «φάει» τα θεία λόγια...
7 Εννοεί «να Με σέβεστε» (σημ. μετ. )
8 Τη θέα του Θεού.
9 Ο Κύριος εννοεί: «τον Ίδιο»
10 Α΄ Κορ. 2:14-16
11 Ιερ. 9:23
12 Ψαλμ. 63 αποσπάσματα
13 Την αναγέννηση που δίνει το Πνεύμα.
14 Τους μορφωμένους.
15 Η Αγία Τριάδα.
16 Σοφ. Σειράχ 10:2.
17 Η Εκκλησία.
18 Εβρ. 3:6
19 Αυτού του μηνύματος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου