Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

H ώρα της κρίσης προβάλλει τώρα πάνω στη γη. Ό,τι έσπειρε τούτη η γη θα το θερίσει τώρα. Ο διάβολος θα σκορπίσει τον εμετό του πάνω σου, γενεά. Θα ρίξει όλη του την καταφρόνια που είχε πάντοτε για σας. Τα χέρια σας είναι γεμάτα αγρούς ανομίας, απάτης, αδικίας και επαίσχυντων αμαρτημάτων. Κορυφές αλαζονίας, κορυφές εγωϊσμού, κορυφές ισχυρογνωμοσύνης, κορυφές ασέβειας, κάθε λογής κορυφές, κορυφές ατελείωτες, θα τις σκορπίσω όπως ο καπνός σκορπίζεται και χάνεται.



ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

14 Αυγούστου, 2001

Ο Γιαχβέ μου μας κοιτάζει από το θρόνο Του ψηλά,
κοιτάζει τον καθένα μας, μας εξετάζει.
Ποιος από μας είναι έτοιμος να προσφέρει
στον Πατέρα μας ένα στεφάνι από αρετές;
Ποιος από το λαό Σου, Γιαχβέ μου,
σκαρφαλώνει στο άγιο βουνό Σου;
Πόσοι λένε την αλήθεια
από τα βάθη της καρδιάς τους;
Ποιος είναι άψογος;
Με βοήθησες και συνεχίζεις να με βοηθάς,
αφού η ψυχή μου μες στην αθλιότητά της,
διαρκώς Σου φωνάζει για βοήθεια.
Αν απόστρεφες, έστω και για ένα λεπτό,
το άγιο πρόσωπό Σου από μένα,
θα μίκραινε η ζωή μου και θα κυλούσε
στο ζοφερό σκοτάδι.
Είσαι το Φως μου, η Γιορτή μου,
η Θεότητα που με κρατάει ζωντανή.
Θα παραμείνω ζωντανή
όσο Εσύ θα ανασαίνεις μέσα μου.
Μέσα στην άφατη ευσπλαχνία Σου
μου παραχώρησες πολλές χάρες.
Με αξίωσες να μπορώ να Σε καλώ
όποτε θέλω και να συνομιλώ μαζί Σου,
ένα δώρο που είναι δύσκολο
να το πιστέψουν οι άλλοι.
Ω Κύριε, βοήθησέ με να αποδέχομαι
όλες τις κατηγορίες τους!
Ειρήνη σε σένα, μικρό λουλούδι, δικό Μου.
Γιατί να μην αισθάνομαι ελεύθερος να σου μιλώ; Ή μήπως τώρα θα πρέπει να συμβουλεύομαι τους ανθρώπους;(...)1 Δεν είναι μόνο αυτό... Νιώσε ελεύθερη να Με καλείς όποτε θέλεις. Εγώ, ο Γιαχβέ, σου έδωσα το δώρο αυτό. Είμαι ελεύθερος να δίνω σε όποιον θέλω και όσο θέλω! Χαροποίησέ Με, κόρη Μου, με το να Με έχεις στο νου σου αδιάκοπα.2
Εγώ τον έβαλα στο δρόμο σου. Κάθε βήμα που κάνεις στο Όνομά Μου, το ευλογώ. Κάθε ήχος που προφέρει το στόμα σου και Με αφορά, τον ευλογώ. Κοίτα, έχε περισσότερη εμπιστοσύνη. Εγώ έβαλα τα λόγια Μου στο στόμα σου, έχε λοιπόν θάρρος. Συνέχισε να κάνεις το καλό. Η καλοσύνη πηγάζει από Εμένα.
Έλα, θα συνεχίσουμε το έργο Μου σε αυτό το επίπεδο.3Επίτρεψέ Μου να σε απασχολήσω για λίγο ακόμη. Κάθε λόγος προέρχεται από Εμένα. Σε διάλεξα για κατοικία Μου, μην αφήνεις λοιπόν την καρδιά σου να θλίβεται για κείνους που σε κατηγορούν. Εγώ ο Δημιουργός σου, είμαι μαζί σου, νιώσε λοιπόν ευτυχής. Μην το ξεχνάς ποτέ... Είσαι πολύ μικρή για να το καταλάβεις... Ποτέ μην αμφιβάλλεις, έλα.

1 Εδώ είπα κάτι στον Γιαχβέ, το Θεό μου.
2 Στο σημείο αυτό μου ήρθε η εικόνα κάποιου γνωστού μου ιερέα.
3 Αυτό το επίπεδο οδηγιών.


20 Αυγούστου, 2001

Βασούλα, μάθε ότι Εγώ, ο Γιαχβέ, σε αγαπώ. Ποτέ μην αμφιβάλλεις για την Παρουσία Μου. Ο Ων είναι μαζί σου και βρίσκει ευχαρίστηση σε σένα.
Την πρόοδο θα την αποκτήσεις από Εμένα, μην επιτρέπεις σε κανένα, στην έρημο αυτή που σε έβαλα, να σε πείσει ότι δεν είμαι καθημερινά μαζί σου. Λάτρευέ Με και δόξαζε το Όνομά Μου. Μακάριος όποιος θωπεύει το άφατο κάλλος Μου και διψά για Μένα, γιατί αυτός θα γίνει ο τέλειος κήπος Μου κι Εγώ θα κατοικήσω σ' αυτόν.
Κόρη Μου, αντιστάσου στις επιθέσεις του πονηρού αγνοώντας τις επιθέσεις του εναντίον σου. Το Όνομά Μου είναι τυπωμένο παντού επάνω σου και μόνο αυτό τον εξαγριώνει. Ναι, χρησιμοποιεί ανθρώπους και βρίσκει ευχαρίστηση όταν πρόκειται για ιερωμένους που σε συκοφαντούν. Η κακία όμως θα φέρει το θάνατο στους μοχθηρούς.
Ενώ ο διάβολος τριγυρίζει αφρίζοντας σα λυσσασμένο σκυλί, εσύ, Βασούλα Μου, πρέπει να κάνεις το αντίθετο, να κάνεις το καλό, να επιζητείς την ειρήνη, να επιδιώκεις την αγάπη, να σπέρνεις τη δικαιοσύνη και την αρετή όπου υπάρχει ανηθικότητα. Γίνε το ευωδιαστό Μου άρωμα. Μη λησμονείς από ποιον κατάγεσαι. Ακολουθώντας τις οδηγίες Μου, θα δείξεις ότι επιλέχθηκες από Εμένα για να γίνεις ο σπαρμένος με λαμπρούς αστερισμούς ουρανός Μου και ορίστηκες να φέρεις κοντά Μου και άλλους ουρανούς όπου θα μπορώ να στερεώσω μέσα τους τη Βασιλεία Μου.
Α, Βασούλα, η ώρα της κρίσης προβάλλει τώρα πάνω στη γη. Ό,τι έσπειρε τούτη η γη θα το θερίσει τώρα. Ο διάβολος θα σκορπίσει τον εμετό του πάνω σου, γενεά. Θα ρίξει όλη του την καταφρόνια που είχε πάντοτε για σας. Τα χέρια σας είναι γεμάτα αγρούς ανομίας, απάτης, αδικίας και επαίσχυντων αμαρτημάτων. Κορυφές αλαζονίας, κορυφές εγωϊσμού, κορυφές ισχυρογνωμοσύνης, κορυφές ασέβειας, κάθε λογής κορυφές, κορυφές ατελείωτες, θα τις σκορπίσω όπως ο καπνός σκορπίζεται και χάνεται. Περίμενε και θα δεις.

Γιαχβέ είναι το Όνομά Μου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου