Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Είμαι ο Θεός κι έχω τη δύναμη να συγχωρώ και να σκορπώ την οργή. Έδωσα την ευκαιρία σε όλους τους ανθρώπους να Με πλησιάσουν. Έδωσα την ίδια ευκαιρία σε όλα τα έθνη να διαβάσουν τον Ύμνο της Αγάπης Μου. Πολλοί αγνόησαν τα λόγια Μου. Σας ερωτώ όλους με σοβαρότητα: Τί κάνατε με τις Γραφές; Οι Γραφές είναι ο καθρέφτης που Με καθρεφτίζει. Πώς γίνεται, αφού λέτε ότι γνωρίζετε τις Γραφές, να μην αναγνωρίζετε την ομιλία Μου; Πώς γίνεται να διαψεύδετε τόσο εύκολα την αλήθεια; Σας βεβαιώνω, αν δεν Με αναγνωρίζετε τώρα στα λεγόμενά Μου, είναι απλούστατα επειδή δεν γνωρίζετε και δεν καταλαβαίνετε τις Γραφές που είναι το κλειδί του Αγίου Πνεύματος.





ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

13 Νοεμβρίου, 2001

Βασούλα, είναι τώρα δεκαέξι χρόνια που σε καλώ κι όλα αυτά τα χρόνια επέτρεψα στα μάτια σου να δουν πολλά και να ακούσεις ακόμη πιο εντυπωσιακά πράγματα. Σε πλημμύρισα εσένα και τους άλλους, μέσω των μηνυμάτων Μου, με θείο φως για να μπορείτε να Με κατανοήσετε.
Eίμαι το Φως και πάνω από κάθε φως. Εγώ, με τη λαμπρότητά Μου, είμαι ανώτερος από κάθε φως, κάθε φωτεινότητα. Μπορώ να δώσω σε οποιονδήποτε το φως αποκαλυπτόμενος σε αυτόν. Ο νους σου, επομένως, πρέπει να είναι ενωμένος με τον δικό Μου και θα τον πλημμυρίσω με το θείο Μου φως, για να δει όσα μάτι δεν είδε και να αντιληφθεί τα πράγματα με το δικό Μου νου, μέσα από το θείο Μου Φως...
Σε γέμισα με τη γνώση και κατανόηση του εαυτού Μου. Ναι, παιδί Μου, σε έκανα βωμό πάνω στον οποίο τοποθέτησα το προφητικό Μου λειτούργημα, και σου παραχώρησα κάθε δυνατότητα για να ψάλλεις τα λόγια Μου και ο ήχος τους να ακουστεί σε όλους τους ναούς1. Σε γέμισα, προς μεγάλη Μου χαρά, με μυστικά αποφθέγματα για να αναστήσεις το Όνομά Μου και να φτάσει σε μακρινές χώρες και λαούς.
Έριξα στην καρδιά σου φως για να σου δείξω τη μεγαλοπρέπεια των έργων Μου. Τα αυτιά σου άκουσαν και συνεχίζουν να ακούνε τη μεγαλόπρεπη Φωνή Μου και τα πνευματικά σου μάτια Με είδαν πρόσωπο με πρόσωπο. Έκανα να ανθίσει2 τούτη η γη για να ενθαρρύνω όσους απελπίζονταν από τη σιωπή Μου, για να ανακτήσουν την ελπίδα και να ζωογονηθούν.
Έκανα, όπως σου είπα, να ανθίσει τούτη η γη, πολλοί όμως αντί να χαρούν, παρέμειναν αδιάφοροι και η αδιαφορία τους ποδοπάτησε με μανία κάθε τι που άνθιζε, δίνοντας μόνο όρκους στο Όνομά Μου για το πώς θα κατέστρεφαν κάθε τι που ανθίζει. Αυτή ήταν η καθημερινή τους έγνοια.
Είμαι ο Θεός κι έχω τη δύναμη να συγχωρώ και να σκορπώ την οργή. Έδωσα την ευκαιρία σε όλους τους ανθρώπους να Με πλησιάσουν. Έδωσα την ίδια ευκαιρία σε όλα τα έθνη να διαβάσουν τον Ύμνο της Αγάπης Μου. Πολλοί αγνόησαν τα λόγια Μου.
Σας ερωτώ όλους με σοβαρότητα: Τί κάνατε με τις Γραφές; Οι Γραφές είναι ο καθρέφτης που Με καθρεφτίζει. Πώς γίνεται, αφού λέτε ότι γνωρίζετε τις Γραφές, να μην αναγνωρίζετε την ομιλία Μου; Πώς γίνεται να διαψεύδετε τόσο εύκολα την αλήθεια; Σας βεβαιώνω, αν δεν Με αναγνωρίζετε τώρα στα λεγόμενά Μου, είναι απλούστατα επειδή δεν γνωρίζετε και δεν καταλαβαίνετε τις Γραφές που είναι το κλειδί του Αγίου Πνεύματος.
Αν μερικοί από σας λένε: "Δεν μας χρειάζεται τούτη η προφητική αποκάλυψη, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να την ακούμε ή να την διαβάζουμε, αφού μας αρκούν οι Γραφές και μπορούμε να αντλήσουμε από εκεί όλη τη γνώση." Σας ερωτώ, μέσα στη δυσπιστία σας: "Ξέρετε γιατί δεν πιστεύετε και ξέρετε γιατί είστε τόσο αδιάφοροι και αποφασισμένοι να κλείσετε την καρδιά σας; Ξέρετε γιατί δεν γυρεύετε τίποτε περισσότερο; Είναι επειδή δεν έχετε το Άγιο Πνεύμα που θα μπορούσε να σας ανεβάσει απο το σκοτάδι στο Φως Του και να φωτίσει την ψυχή σας, για να δείτε να σας αποκαλύπτεται ο Υιός μαζί με τον Πατέρα. Το Άγιο Πνεύμα θα εμφυσούσε μέσα σας μια αναστάσιμη πνοή που θα σας δυνάμωνε και θα σας ζωοποιούσε εντός Μου. Μπορεί μια ψυχή που είναι νεκρή να εννοήσει τις Γραφές και να τις εφαρμόσει, αν δεν είναι ζωντανή; Αν είχατε εννοήσει τις Γραφές που μοιάζουν με καθρέφτη και καθρεφτίζουν την εικόνα Μου, δεν θα λέγατε: "Μου αρκούν οι Γραφές."
Όχι, φίλε μου, δεν αρκούν οι Γραφές αν δεν κατέχεις το Άγιο Πνεύμα. Μόνο με το Φως του Αγίου Πνεύματος μπορεί να γίνει κατανοητή η Αποκάλυψη, και όλα αυτά που πριν φάνταζαν μέσα στις Γραφές μυστήρια απροσπέλαστα και σφραγισμένα, θα γίνουν κατανοητά και σαφή, αφού το κλειδί της γνώσης θα σου δοθεί από το Πνεύμα.
Κι όμως, σε βεβαιώνω: όποιος Με δέχθηκε πρόθυμα - και τώρα ακόμη που μιλώ - είναι ευλογημένος, επειδή μέσα από Μένα δέχεται τη γνώση και τη Σοφία με τρόπο τόσο θαυμαστό που είναι σα να έχει διαβάσει όλες τις Γραφές! Θα μοιάζει ο ίδιος με βιβλίο ηχηρό και θα κουβαλάει μέσα του τις θεϊκές εμπνεύσεις που αποκτώνται με τη χάρη. Και τότε, κόρη Μου, όταν θα διαβάζει τις Γραφές δεν θα βλέπει μόνο λόγια αλλά, όπως το δοκίμασες κι εσύ, Βασούλα, θα βλέπει το βαθύ πνευματικό νόημα του περιεχομένου τους με τα πνευματικά του μάτια.
Γι' αυτό, μην εναντιώνεστε στους απεσταλμένους Μου που είναι σαν βιβλίο ηχηρό και με το χάρισμα της προφητείας, έρχονται εκ μέρους Μου. Δεν αποκαλύπτουν περισσότερα απ' ό,τι περιέχουν οι Γραφές αλλά είναι για σας οδηγοί. Καθοδηγούν με νέο τρόπο τη ζωή σας για να ζείτε αληθινά εντός Μου, βελτιώνοντας τη ζωή σας, δίνοντάς σας ελπίδα και παρηγορία. Μπορώ να μετατρέψω όποιον θέλω από μια άθλια ύπαρξη σε καθεδρικό Ναό.
Να μην κρίνεις κι Εγώ θα έρθω σε σένα για να συλλάβεις την πραγματικότητα των λόγων Μου. Οι Γραφές είναι η Εικόνα Εμού, του Θεού σου, μη Την υποτιμάς αλλά και να μη λες ότι Την γνωρίζεις, ενώ απέχεις πολύ από το να Με γνωρίζεις. Τήρησε τις Εντολές και εκπληρώσε αυτά που λένε για να έχεις θέα του εαυτού Μου.3 Η εκπλήρωση των λόγων Μου θα οδηγήσει την ψυχή σου στην δική Μου επίγνωση. Τότε και μόνο τότε, θα γίνεις συμμέτοχος στη θέωση, όχι με τον κανόνα.

Δεν έχεις καταλάβει τη σημασία των λόγων αυτών: "Να ακούτε πρόθυμα κάθε ομιλία που προέρχεται από το Θεό;" Εσύ ακούς; Κάθε ανθρώπινη ύπαρξη έρχεται αντιμέτωπη με τις πράξεις της. Καταστροφές, αρρώστιες, πείνα, βάσανα, πόλεμοι, αίμα και θάνατος έχουν αντικαταστήσει τώρα τα λουλούδια Μου4 από το δικό σας χέρι και τις αμαρτίες σας.
Χρόνια τώρα ευλογώ τούτη την άνυδρη γη και σαν χείμαρρος την ποτίζω με τις ευλογίες Μου. Φανέρωσα θαυμαστά σημεία στον ουρανό και σας έστειλα ξυπόλητους τους αγγέλους Μου για να φλογίσουν με το λόγο Μου τις καρδιές σας, γενεά. Τους έστειλα να σας προειδοποιήσουν ότι αν δεν μετανοήσετε, δεν προσευχηθείτε και δεν επανορθώσετε για τις αμαρτίες σας, διορθώνοντας τον τρόπο ζωής σας, κι αν δεν δώσετε την πρέπουσα τιμή στα Άχραντα Μυστήριά Μου και δεν ζήσετε άγια, ενωμένοι, βάζοντας Εμένα σαν σφραγίδα στην καρδιά σας, θα επισύρετε πάνω σας, από δικό σας λάθος, όλα τα δεινά της γης. Ό,τι προέρχεται από τη γη επιστρέφει στη γη. Ο κόσμος όλος είναι γεμάτος από τόσο πολύ κακό.
Σας ζήτησα να επιστρέψετε σε Μένα, όμως ο σπόρος Μου5, που ήταν νεκρός, δεν με άκουσε και δεν έπαψε να Με προσβάλλει. Προσέξτε, ο ουράνιος θόλος και οι ουρανοί από ψηλά συγκλονίζονται από την Επίσκεψή Μου6. Τα βουνά και τα θεμέλια της γης τρέμουν από τις ανομίες σας. Ποιος όμως ενοχλήθηκε όταν πριν δέκα χρόνια σας προειδοποίησα για την τιμωρία που σας περίμενε αν δεν μετανοούσατε; Ποιος προσπάθησε να καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο κινούμαι; Και τώρα, πέστε Μου, ποιος θα αναφέρει αν αποδόθηκε δικαιοσύνη; Περίμενε κανείς από σας να πέσουν οι Πύργοι από τις αμαρτίες και τις κακίες σας;
Κι όμως, αχ, σας είχα προειδοποιήσει, αλλά οι πολυάσχολες συναλλαγές σας γέμισαν με βία τη γενεά σας και αντί να γείρετε πάνω στον κόρφο του Πατέρα και να αναπαυθείτε σ' Αυτόν, πάψατε να ζείτε τη στιγμή που προτιμήσατε να γείρετε πάνω στο χρυσάφι και στο ασήμι. Κι όμως, το τραπέζι σας παραμένει μέχρι σήμερα αδειανό.
Εγώ είμαι το Συμπόσιό σας, ο Πλούτος σας κι αν Εγώ, ο Θεός, δεν έχω γίνει τα πάντα για σας, πώς περιμένετε να λάβετε την ανταμοιβή σας στον ουρανό; Άσχετα από το τι είστε και ποιοι είστε, Εγώ θέλω το καλό σας. Γι' αυτό, δίνω τα λόγια Μου στους απλούς οι οποίοι, με το προφητικό λειτούργημα που εμφύσησα μέσα τους, θα έρθουν μέχρι τα πόδια σας για να αποθέσουν εκεί αυτόν τον εκλεκτό θησαυρό. Επιπλέον, τους ανακαίνισα με το Άγιο Πνεύμα ώστε ό,τι έχουν να σας πουν, είτε για να σας πληροφορήσουν είτε για να διορθώσουν τυχόν λάθη, να το κάνουν με πλήρη αυθεντία.
Ζήτησα από τις προσφιλείς αυτές ψυχές να παραιτηθούν από κάθε τι που δεν τις οδηγούσε σε Μένα και να έχουν μια φιλοδοξία, η οποία είναι: το όφελος της Εκκλησίας Μου, και να είναι έτοιμες να πολεμήσουν οτιδήποτε κακό επιχειρείται κατά του Μυστικού Μου Σώματος. Ναι, ασφαλώς και θα διωχθούν για τις πράξεις τους, και η ύπαρξή τους θα θεωρηθεί εκ μέρους των νεκρών ως απειλή. Όμως Εγώ τις έχω χρίσει. Κι αν στα μάτια ορισμένων φαίνονται ασήμαντες, στα δικά Μου μάτια, αξίζουν περισσότερο απ' όλα τα κοσμήματα μαζί κι απ' όλα τα βασιλικά αξιώματα και τους θησαυρούς. Για Μένα είναι αξιαγάπητοι και ευγενείς αφού τους ανέθρεψα Εγώ.
Χρισμένοι με μύρο από τις Αυλές Μου, θα προσελκύσουν μεγάλα πλήθη για να αποκατασταθεί το Μυστικό Μου Σώμα, η Εκκλησία, που έχει ερειπωθεί από αμέλεια των ποιμένων.
Κύριε, αυτός, όπως αντιλαμβάνεσαι, είναι ένας από τους λόγους που με διώκουν, επειδή μέμφεσαι την ιεραρχία!
Το ξέρω. Όμως σου δόθηκε ο λόγος και σε διέπλασα για να σε στείλω στον κόσμο αυτό που έχει αποστατήσει και να μιλήσεις εξ Ονόματός Μου.
Οι ποιμένες είναι διηρημένοι, αντιμάχονται ο ένας τον άλλο. Ζουν σε πνευματική παρακμή κι αν υπάρχουν ακόμη μερικοί που σηκώνουν πρόθυμα τον Σταυρό Μου με ζήλο για τον Οίκο Μου, κι αυτοί επίσης διώκονται από αυτούς τους παραβάτες. Μπορούν να πουν7 ότι Με έχουν υπακούσει κατά γράμμα; Αν απαντήσουν "ναι", ας Μου εξηγήσουν τότε τη διαίρεσή σας. Η διαίρεση είναι αμάρτημα. Γνωρίζετε βέβαια τη σημασία των λόγων αυτών: "όταν ένα βασίλειο χωριστεί σε αντιμαχόμενες παρατάξεις ερημώνεται κι όταν σε μια πόλη, ή σε μια οικογένεια πέσει διχασμός θα διαλυθεί.8"
Τους λείπει το διακριτικό σημάδι της πίστης: δεν υπάρχει πια αγάπη...
Ακόμη κι αν η διαίρεση αυτή δεν προήλθε άμεσα απ' αυτούς αλλά από τους προπάτορές τους, αναζωπυρώνουν τη φωτιά αυτή που βγαίνει υποχθόνια9και τη διατηρούν ζωντανή. Τώρα, λοιπόν, ζητώ από τους ποιμένες Μου να μετανοήσουν, να Μου προσφέρουν μια ειλικρινή μετάνοια για να επιτρέψουν, με την τεράστια αυτή δύναμη, να επιτελεστεί μια μεταμόρφωση. Η ειλικρινής μετάνοια είναι η πύλη που οδηγεί τις ψυχές από το σκοτάδι στο φως.
Κύριέ μου, η καρδιά μου δεν είχε ποτέ υψηλές φιλοδοξίες, συγχώρεσέ με ωστόσο που τολμώ να Σου κάνω αυτή την ερώτηση:
Αν κάποιος από τους ποιμένες Σου φτάσει διαβάζοντας ως εδώ και πέσει πάνω στα λόγια που μόλις πρόφερες ζητώντας τους να μετανοήσουν, δεν θα είναι ένας απ' αυτούς για τους οποίους λες ότι είναι γεμάτοι ζήλο για τον Οίκο Σου και σηκώνουν πιστά τον Σταυρό Σου; Οι Άβελ, όπως τους αποκαλείς, που τα διαβάζουν κι επειδή δεν έχει φθαρεί η απλότητά τους, ακούνε πρόθυμα αυτά που λες;
Είναι λάθος αν πω ότι όσοι διαβάζουν τα μηνύματά Σου είναι αυτοί που είναι ειλικρινείς και πιστοί στον Οίκο Σου; Πώς θα φτάσουν τα λόγια Σου σε εκείνους που θέλεις Εσύ να ακούσουν, που αποκαλούν τα έργα Σου δαιμονικά; Εσύ καλείς, αλλά ελάχιστοι ακούνε. Ποιος απ' αυτούς θα ακούσει; Οι ποιμένες που ήδη βιώνουν στην καρδιά τους την ενότητα;
Μη σε απασχολούν ζητήματα που ξεπερνούν τα όρια του νου και της αντίληψής σου. Έχω τον τρόπο να κατευθύνω τα λόγια Μου προς αυτούς που έχουν ανάγκη σωτηρίας... Είναι γνωστό ότι σε Μένα βρίσκεται η Ευσπλαχνία10.
Όσο για εκείνους που αποκαλείς ειλικρινείς και πιστούς στον Οίκο Μου, τούτο σου λέω: Δεν είναι μόνο όσοι διαβάζουν το Μήνυμά Μου και το ακολουθούν, που είναι ειλικρινείς και πιστοί στον Οίκο Μου, αλλά έχω φυλάξει για τον εαυτό Μου πραγματικά αφοσιωμένους ανθρώπους, επιλεγμένους με τη χάρη, που παρέμειναν πιστοί και είναι πρόθυμοι να κουβαλήσουν στους ώμους τους τον Σταυρό Μου της Ενότητας, και με τα έργα τους αρωματίζουν όχι μόνο το Σώμα Μου αλλά και τον κόσμο όλο.
Με άλλα λόγια, δεν είναι μόνο όσοι κλήθηκαν με τη χάρη και ανταποκρίθηκαν ακούγοντας τα λόγια που σας δίνω σ' αυτό το μήνυμα, που είναι ειλικρινείς και πιστοί.
Κι εσύ, κόρη Μου, είδες τι πραγματοποίησα πρόσφατα;
Ναι, Κύριε, το είδα.. (Κάτι ανάμεσα σε μένα και τον Κύριο.)
Ύμνησε τότε το Όνομά Μου το Άγιο και θα δεις σπουδαιότερα πράγματα από αυτά, περίμενε και θα δεις... Έχε υπομονή και επίτρεψέ Μου να συνεχίσουμε το δρόμο μας μαζί. Βλέπεις; Βλέπεις πού σε έφερα; Μη φοβάσαι, η Παρουσία Μου σου δίνει ειρήνη... ΙC

1 Κατάλαβα ότι ο Θεός εννοούσε τις ψυχές..
2 Στέλνοντας ευλογίες.
3 Για να μπορείς να Με δεις (σημ. μετ.).
4 Συμβολική λέξη για τις ευλογίες.
5 Εμείς
6 Με άλλα λόγια: Η θεϊκή φανέρωση μέσα απ' αυτό το μήνυμα είναι πολύ ισχυρή και εμφανής.
7 Οι παραβάτες.
8 Ματθ. 12, 25.
9 Από την Κόλαση.
10 Εκείνη τη στιγμή, αν και δεν ήταν τόσο φανερό με την απλή αυτή φράση, ο Κύριος Ιησούς μου αποκάλυψε ότι αισθάνεται υπέρμετρη θεϊκή αγάπη για όλους τους ποιμένες Του και γι' αυτό τους επιτιμά, σε σημείο να τρέμει από ευαισθησία και στοργική συγκίνηση. Κι ήταν σα να άκουγα τον Κύριό μας να κλαίει σαν παιδάκι που του φέρθηκαν άδικα και να λέει: Το σώμα Μου το χτύπησαν, οι φίλοι Μου Με έκαναν αγνώριστο από τις πληγές. Μου έβγαλαν τον χιτώνα, αυτοί που φυλάνε τον Οίκο Μου έπαψαν να συνομιλούν μαζί Μου κι όμως, από τα χείλη Μου που στάζουν μέλι, θα μπορούσαν να λάβουν το βάλσαμο της αναγέννησης. Τρέμω στα ενδόμυχα του είναι Μου να μην τους χάσω. Με διαμέλισαν, Με τραυμάτισαν, και όταν δοκιμάζονται, Με προσβάλλουν. Κι αν υπάρχουν ανάμεσά τους μερικοί συνετοί ή άγιοι άνθρωποι που δείχνουν την καλή τους διαγωγή, στεφανωμένοι με ταπείνωση και θεϊκή αγάπη προς Εμένα, τρέχουν καταπάνω τους σαν λυσσασμένοι λύκοι για να τους ξεσκίσουν. Όπως ο Κάϊν που υπηρετούσε το Διάβολο κι έκοψε το λαιμό του αδελφού του, τους φέρονται κι αυτοί με τον ίδιο τρόπο..."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου