Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Θα κατέβω πάνω τους σα θύελλα φωτιάς και πύρινα ποτάμια θα πλημμυρίσουν πολλά έθνη. Η οργή Μου δεν θα έχει τέλος, δεν βλέπετε τα σημεία των καιρών; Τα κύματα της θάλασσας θα συνεχίσουν να ξεσπούν οργισμένα ενάντια σ’ αυτήν την κακή και άπιστη γενεά, γιατί το Χέρι του Πατέρα Μου θα πέσει σύντομα βαρύ πάνω στους αποστάτες. Η γενεά αυτή θα πέσει στα Χέρια του Πατέρα Μου και πολλοί απ’ αυτούς που Με λησμόνησαν, θα υποφέρουν υπερβολικά.

ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

5 Μαΐου, 2011

Kύριε! Είναι γνωστό πως ανέτρεψες βασιλείς και κυβερνήτες   από τους θρόνους τους, ανέτρεψες το ένα βασίλειο μετά το άλλο, όταν όλα αυτά έγιναν εμπόδιο στο πέρασμά Σου.
Είναι γνωστό πως εξολοθρεύεις τους εχθρούς Σου, γιατί λοιπόν εγκαταλείπεις τώρα τους φίλους Σου;  Είναι γεμάτοι αδικία και υπερηφάνεια. Είναι γνωστό πως απεχθάνεσαι την υπερηφάνεια, Θεέ μου και Πατέρα μου.
Τι έκανα για να μου αξίζει η περιφρόνηση; Μήπως παρέβηκα τις Εντολές Σου; Εγκατέλειψα τα διδάγματά Σου και το Κάλεσμά Σου;
«Καλλιέργησε τις σχέσεις σου με τους πλησίον σου, αναzωογόνησε και ένωσε την Εκκλησία Μου», ήταν το αίτημά Σου αλλά και η Εντολή Σου. «Εργάσου μαζί Μου χέρι με χέρι και δόξασέ Με», ήταν η παρηγοριά Σου.
Αποξενώθηκα από την οικογένειά μου για τα Συμφέροντά Σου.
 Οι συκοφάντες τώρα διαστρέφουν κάθε τι καλό σε κακό. Με πονηρά τεχνάσματα με περικυκλώνουν και καραδοκούν την ευκαιρία να με φτύσουν και να χύσουν αίμα.
Παιδί Μου, η πιστότητά σου δεν θα πάει χαμένη, θα έχεις από Μένα την ανταμοιβή σου. Μη χάνεις το θάρρος σου.  Όλες τις καταστάσεις είναι υπό την εξουσία Μου! Ζωή και θάνατος, καλό και κακό, είναι κι αυτά υπό την εξουσία Μου. Το Χέρι Μου κρατά το χέρι σου. Κάθε φορά που σε κρίνουν αυστηρά, κρίνουν Εμένα. Ο θυμός Μου ξεσπάει με δύναμη ενάντια στην άπιστη αυτή γενεά! Δεν πρόσεξες, Βασούλα; Η κραυγή Μου διέσχισε τον αέρα. Θα κατέβω πάνω τους σα θύελλα φωτιάς και  πύρινα ποτάμια θα πλημμυρίσουν πολλά έθνη. Η οργή Μου δεν θα έχει τέλος, δεν βλέπετε  τα σημεία των καιρών; Τα κύματα της θάλασσας θα συνεχίσουν  να ξεσπούν  οργισμένα ενάντια σ’ αυτήν την κακή και άπιστη γενεά, γιατί  το Χέρι του Πατέρα Μου θα πέσει σύντομα βαρύ πάνω στους αποστάτες. Η γενεά αυτή θα πέσει στα Χέρια του Πατέρα Μου και πολλοί απ’ αυτούς που Με λησμόνησαν, θα υποφέρουν υπερβολικά. Αα! Ναι!  Θα με θυμηθούν ξαφνικά και θα επικαλεστούν το Όνομά Μου, αλλά όχι από συντριβή ή από αγάπη, αλλά από φόβο για τη ζωή τους. Ορισμένοι, με εξωφρενική  ειρωνεία, θα εκτοξεύσουν ύβρεις και βλασφημίες εναντίον Μου, καυχώμενοι ακόμη για τη σοφία τους και για την υποτιθέμενη αυτοπραγμάτωσή τους, τη γνώση των διαμέτρων και των υπολογισμών, χλευάζοντας  εκείνη την Ημέρα τη Σοφία Μου.  Αλλά οι ελπίδες τους, Βασούλα Μου, θα είναι μάταιες, και όλα αυτά που πίστευε πως πέτυχε τούτη η γενεά, θα αποδειχθούν ανώφελα.  Όλα αυτά για τα οποία μόχθησαν χωρίς το Όνομά Μου, στην πραγματικότητα, σβήνοντας εσκεμμένα το Άγιο Όνομά Μου, θα αποδειχθούν μάταια.
Κόρη Μου! Τούτο θα σου πω: Εγώ, ο Θεός, δοκίμασα τούτη τη γενεά και όπως παρατήρησες, πολλοί αποδείχθηκαν ανάξιοι να μοιραστούν τη Βασιλεία Μου. H παραζάλη τους στο να ανακαλύψουν αυτό που είναι πέρα από το σύμπαν, Με αφήνει κατάπληκτο,1 και κάνει τους Αγγέλους Μου να ντρέπονται! Πρόσφερα τη Χάρη και το Έλεος σε όλη την ανθρωπότητα, αλλά όσοι Με άκουσαν προτίμησαν να μη δώσουν προσοχή κι ούτε να δεχθούν τη σωτήρια βοήθειά Μου. Εξαιτίας της δυσπιστίας τους θα υποφέρουν υπερβολικά, όπως ο Κάιν! Όσοι έμειναν πιστοί, θα ζήσουν μέσα στην Καρδιά Μου, μέσα στην αγάπη.  Δοκιμάζονται κι αυτοί τώρα όπως ο χρυσός στη φωτιά και αποδείχθηκαν άξιοι της Βασιλείας Μου. Θα είμαι για πάντα ο Βασιλιάς τους... Αυτή είναι η αρχή του τέλους αυτών των Καιρών2, όταν έρθει η Φωτιά Μου, όλα τα στοιχεία του κόσμου αυτού θα διαλυθούν. Ήδη έχουν μεταβληθεί οι εναλλαγές του ηλιοστασίου και η αλληλοδιαδοχή των εποχών.  Και θα ακολουθήσουν και άλλα.
Βασούλα, παιδί Μου, θα σου το υπενθυμίσω ακόμη μια φορά: Είσαι ιδιοκτησία Μου, μη φοβάσαι, γεννήθηκες για το κάλεσμά Μου. Σε διέπλασα για τους σκοπούς Μου, γιατί ήξερα πως δεν θα παρέκκλινες από την Αλήθεια  κι Εγώ, θα γινόμουν ο Άγιος Σύντροφός σου σε τούτη τη γη!  Χάραξα, πριν γεννηθείς, το δρόμο σου3. Από την αρχή ένωσα την Καρδιά Μου με τη δική σου. Ωστόσο, έδειξα την ελευθερία του πνεύματός σου στους ανθρώπους. Ήσουν και είσαι σαν το πουλί που πετάει πάνω από τον κόσμο στον αέρα,  ψηλά στον ουρανό. Οι διαχειριστές4 της Βασιλείας Μου5  είδαν και πρόσεξαν την ελευθερία σου, και έβγαλαν αυστηρή απόφαση εναντίον σου, και χωρίς συμπόνια έριξαν πάνω σου τα βέλη τους για να σε αποθαρρύνουν και να σε χτυπήσουν ανελέητα, για να μη μείνει ίχνος από το πέρασμά σου μέσα στην Εκκλησία Μου. Ποτέ δεν έπαψαν να καυχώνται για τα πονηρά τους κατορθώματα, αφού η Αρετή και η Αγάπη6 δεν κατοικούν μέσα τους. Μολονότι σε περιφρονούν, δεν θα σε βλάψουν ούτε θα σε καταβάλουν. Κι αν τα βουνά μετατοπιστούν στο μέσο των θαλασσών, κι αν τα νερά παφλάζουν και ταράζονται, μη φοβάσαι, γιατί Εγώ Είμαι στο πλευρό σου!  Το Βασιλικό Μου Σκήπτρο είναι πάνω σου για να οδηγήσει τα βήματά σου και να σε φυλάξει για να μη λοξοδρομήσεις από τους νόμους Μου. Απόλαυσε την Παρουσία Μου. Σε στηρίζω και θα είσαι ασφαλής. Πες στο λαό Μου και θύμισέ του πως η αγάπη καλύπτει πολλές αμαρτίες.  Αποδείξτε πως η μεταξύ σας αγάπη είναι αληθινή...
Επιτρέψτε Μου να σας υπενθυμίσω κάτι: Μακάριοι είστε αν σας βρίζουν και σας καταδιώκουν για Χάρη Μου, επειδή αυτό δείχνει ότι Εγώ, ο Θεός αναπαύομαι σε εσάς… Αν επρόκειτο να αρέσετε μόνο στους ανθρώπους, δεν θα σας είχα καλέσει. Αν επρόκειτο να κοπιάσετε για τα  συμφέροντά σας και τη δόξα σας και όχι για τα δικά Μου, θα είχα απομακρύνει τα Μάτια Μου από πάνω σας.
Ανοίξτε διάπλατα τις καρδιές σας και δεχθείτε Με. Μείνετε ενωμένοι βοηθώντας ο ένας τον άλλο και προσπαθήστε να παρηγορήσετε το λαό Μου σ’ αυτούς τους καιρούς. Η αγάπη για τον πλησίον σας πρέπει να είναι η κύρια μέριμνά σας.
Μη λησμονείτε να διακηρύσσετε παντού το Μήνυμά Μου, γιατί η οσμή του θανάτου έφθασε στον ουρανό και η τιμωρία που αρμόζει σε τούτη τη γενεά θα επέλθει στη γη εξαιτίας της δυσπιστίας της  και της αποστασίας της. Τους απεσταλμένους που σας στέλνω δεν τους ακούνε και βλασφημούν το Πνεύμα Μου. Πολλοί πληγώνουν ασυλλόγιστα την Εκκλησία Μου, λιθοβολώντας τους προφήτες Μου. Πολλοί βαδίζουν στο θάνατο και τους δίνω τώρα ορατά σημάδια ανάλογα με το βάρος της αποστασίας τους και των αμαρτημάτων.
Βάσανα και θλίψη βρήκαν τούτη την άπιστη γενεά. Αυτά είναι σημάδια που τους δίνονται  ήδη επειδή αρνήθηκαν να συμφιλιωθούν μαζί Μου.
Έχω δικαιώσει πολλούς από σας ενώπιον του Πατέρα, θέλω ωστόσο μια ανταπόδοση αγάπης, μια ανταπόδοση πιστότητας. Σας φανέρωσα με ποιον τρόπο εργάζομαι και τι είναι αυτό που γυρεύω. Ακούσατε το Μήνυμά Μου της Ενότητας και το πιστέψατε. Σας έδειξα τον σκοπό του καλέσματός Μου. Βάλατε τη σφραγίδα σας δοξάζοντάς Με. Μπορεί κανείς να αρνηθεί αυτό που πιστεύει; Φυλάξτε ζωντανά στην καρδιά σας όσα διδαχθήκατε από την αρχή και μη δεχθείτε να πουλήσετε το Αίμα Μου. Σας δίνω την ειρήνη Μου και σας λέω: Μη φοβάστε αφού Εγώ Είμαι μαζί σας. Κάνετε γνωστό το Όνομά Μου7 και τιμήστε Με. IC”


1 To πόσο ανόητοι μπορεί να είμαστε.

 Δεν είναι το τέλος του κόσμου.

3 Δηλ. τη ζωή μου.

4 Ο όρος εδώ έχει αρνητική χροιά, ο Κύριος εννοεί τους ιερείς χωρίς πνευματικότητα.

5 Ο Κύριος εννοεί την Εκκλησία
6 Κατάλαβα πως «Αρετή και Αγάπη» εννοεί εδώ τον Θεό. Αυτές οι δύο λέξεις αντικαθιστούν το Όνομα του Θεού.

7 Κατάλαβα ότι «σηκώνω το όνομα του Χριστού» σημαίνει σηκώνω τον Σταυρό Του, αλλά όπως είπε κάποτε Εκείνος: Ο Σταυρός Του δεν κουβαλάει μόνο πόνους αλλά και χαρές…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου