Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Στις μέρες σου, όταν οι άνθρωποι συνεχίζουν να σε ρωτούν πώς θα ξέρουν αν ζουν σύμφωνα με το Θέλημά Μου, πες τους: «αν το πνεύμα σας δεν αναπαύεται στον Θεό, αλλά νιώθει ανησυχία, απόγνωση και στενοχώρια για ό, τι έχει σχέση με τον κόσμο, αυτό είναι ένα σημάδι πως δεν έχετε εγκαταλειφθεί πλήρως στο θείο Θέλημα. Γιατί αυτός που ζει σύμφωνα με το θείο Θέλημα, εμπιστεύεται τον Θεό. Αν συναντήσει ταλαιπωρίες, και απειλείται η ζωή του, δεν θα χάσει την ειρήνη του, όχι, αλλά αν φοβάστε για τη ζωή σας, είναι κι αυτό ένα σημάδι πως δεν έχετε παραδώσει ακόμη τη θέλησή σας στο θείο Θέλημα.

ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

8 Δεκεμβρίου 2011

Κόρη Μου, στηρίξου σε Μένα. Ακολούθησε τον δρόμο που ετοίμασα για σένα, έναν δρόμο σκεπασμένο με εξαίσια ζαφείρια, τον δρόμο αυτόν  που θα σε οδηγήσει σε Μένα. Ακολούθησε το δρόμο του δίκαιου, γιατί είναι ίσιος . Ακολούθησε το δρόμο των αποφάσεών Μου, μεγάλωσε την Εκκλησία Μου, συγκέντρωσε το λαό Μου για να ανθίσει και να καρποφορήσει. Σε εξορκίζω, κόρη από την Αίγυπτο, να ατενίζεις Εμένα, τον Κύριό σου, και να Με αγαπάς. Μην απομακρύνεις το βλέμμα σου από πάνω Μου ώσπου να τελειώσει ο θερισμός, για να συνεχίσεις να γνωρίζεις το Θέλημά Μου.
Κοίταξέ Με, κόρη Μου, κάνε Με να χαρώ ατενίζοντάς Με.
Ο Θεός τον οποίο ατενίζω
γεμίζει με αγαλλίαση το πνεύμα μου,
η λαμπρότητά Του γεμίζει όλο το σύμπαν,
Είναι το Άλφα και το Ωμέγα,
κι όμως είναι απερίγραπτα ανεξίκακος και πράος.
Όλες οι γήινες φροντίδες σβήνουν όταν Σε κοιτώ,
Όλες οι ανησυχίες εξαφανίζονται, χάνονται
μέσα στο Φως της ειρήνης και της αγιότητας Σου
Είναι αλήθεια, κόρη Μου, είμαι Άγιος και η λαμπρότητά Μου καλύπτει ολόκληρο τον κόσμο. Το άκτιστο Φως της Θεότητάς Μου φανερώνει στους ανθρώπους την Βασιλεία του Πατέρα Μου και τους επιτρέπει να διεισδύσουν στα μυστήρια Εμού, του Υιού του Ανθρώπου.
Κάλεσα και συνεχίζω να τους καλώ όλους να παραδοθούν στο Θέλημά Μου και να μετανοήσουν, για να εισέλθουν στο Θείο Φως Μου που θα τους φανερώσει την Βασιλεία του Πατέρα Μου και το Θέλημά Του. Όλες οι καρδιές πρέπει να διώξουν την κακία γιατί το κακό οδηγεί στον θάνατο.
Στις μέρες σου, Βασούλα Μου, όταν οι άνθρωποι συνεχίζουν να σε ρωτούν πώς θα ξέρουν αν ζουν σύμφωνα με το Θέλημά Μου, πες τους: «αν το πνεύμα σας δεν αναπαύεται στον Θεό, αλλά νιώθει ανησυχία, απόγνωση και στενοχώρια για ό, τι έχει σχέση με τον κόσμο, αυτό είναι ένα σημάδι πως δεν έχετε εγκαταλειφθεί πλήρως στο θείο Θέλημα.
Γιατί αυτός που ζει σύμφωνα με το θείο Θέλημα, εμπιστεύεται τον Θεό. Αν συναντήσει ταλαιπωρίες, και απειλείται η ζωή του, δεν θα χάσει την ειρήνη του, όχι, αλλά αν φοβάστε για τη ζωή σας, είναι κι αυτό ένα σημάδι πως δεν έχετε παραδώσει ακόμη τη θέλησή σας στο θείο Θέλημα.
Η ψυχή που δεν έχει φόβο, κανένα, είναι η ψυχή που έχει παραδώσει τη θέλησή της στον Θεό. Όταν μια ψυχή προσεύχεται ζητώντας από τον Θεό να αποκτήσει κάτι, αλλά δεν το λαμβάνει και ανησυχεί που δεν το έλαβε, η ψυχή αυτή είναι ακόμη μακριά από το Θέλημα του Θεού.
Η ψυχή που έχει παραδώσει τη θέλησή της στο θείο Θέλημα δεν ανησυχεί, δεν φοβάται, και δεν  αγωνιά για το τι μπορεί να συμβεί, αυτή η ψυχή παραμένει αμέριμνη και γαλήνια, αποδέχεται την απόφαση του Θεού, δεν χάνει ποτέ τη γαλήνη της. Το άτομο, όμως, που νοιάζεται μόνο για τη ζωή του και για όλα τα υλικά πράγματα της γης, αυτή η ψυχή θα ζει συνεχώς με αγωνία, φόβο και ανησυχίες και μόνο όταν εγκαταλειφθεί στο θείο Θέλημα, θα μπορεί να ζει ειρηνικά και να γνωρίσει το Θέλημα του Θεού.»
Τότε, και μόνο τότε, θα δουν καθαρά και θα Με αναγνωρίσουν. Η Γραφή λέει: «Πράγματι, όλοι όσοι στερούνται τη γνώση του Θεού, είναι από τη φύση τους ανόητοι, γιατί δεν κατόρθωσαν να διακρίνουν τον αληθινό Θεό μέσα από τα υλικά αγαθά που βλέπουν γύρω τους. Δεν αναγνώρισαν τον τεχνίτη από την παρατήρηση των έργων του.»2 Κάποιοι θα πουν: «ο Κύριος μου προκαλεί βάσανα και θλίψεις που ξεπερνούν την αντοχή μου». « Οτιδήποτε προέρχεται από το Θέλημά Μου, αν είστε μέσα στη χάρη Μου, θα μπορέσετε να το αντέξετε με ανάλαφρη καρδιά και με ανδρεία, γιατί η αγάπη υπομένει με αγάπη και με χάρη». Αυτά μπορείς να τους πεις. Κι αν ρωτήσουν: «Μα γιατί ο Κύριος δεν μου δίνει αυτή τη χάρη, και το δώρο της ανδρείας για να υπομένω ό, τι ταλαιπωρεί την ψυχή μου;» Η απάντησή Μου είναι: «Θέλω να εγκαταλείψετε τη θέλησή σας στο δικό Μου Θέλημα! Δεν έχετε παραδώσει τη θέλησή σας στο Θέλημα Μου, αλλά εξακολουθείτε να βαδίζετε μόνοι σας. Κι ακόμη χειρότερα, δεν αναρωτηθήκατε γιατί κάθε φορά που λέτε, «ο Θεός μου έδωσε να καταλάβω, ή μου είπε να κάνω αυτό κι αυτό,» αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά και δεν πραγματοποιήθηκαν; Είναι κι αυτό ένα σημάδι ότι δεν έχετε αφεθεί πλήρως στο θέλημά Μου. Ταπεινώστε τους εαυτούς σας. Ζητήστε Μου να σας χαρίσω ένα πνεύμα συντετριμμένο, και θα αναπαυθείτε σε Μένα. Και τότε θα σας φανερώσω την Βασιλεία του Πατέρα Μου.» Μην απελπίζεσαι, γιατί είμαι πάντα μαζί σου. Η Αγάπη σε αγαπά.
 IC .Έλα...

1 Ταυτόχρονα άκουσα τη λέξη ‘ομαλός’
2 Σοφία 13: 1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου