Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Όταν η γη είναι μολυσμένη από την αμαρτία, την αποστασία και εξουσιάζεται από το διάβολο, δεν θα παρέμβω;

ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

24 Ιουνίου 2011

Παιδί μου, είμαι ο Πατέρας σου, επίτρεψέ Μου να εργαστώ μέσα από σένα.
Δίνε μου πάντα χαρά ομολογώντας πως είσαι μια αμαρτωλή και ανίκανη να φτάσεις από μόνη σου εκεί που είσαι.
Κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος.  Κι όμως, όταν το Άγιο Πνεύμα έρχεται να κατοικήσει μέσα σου και να σου αποκαλυφθεί, με τη χάρη που σου δίνει, ενώνει σώμα και ψυχή μαζί Μας, δοξάζοντάς Μας ... Έτσι, μένοντας μόνιμα μέσα σου, σε τελειοποιεί και σου δίνει την ουσία όλων των αγαθών
Σωστά είπες πως έχω δώσει άφθονες διδασκαλίες σε σένα και σε τούτη τη γενεά πάνω στο Άγιο Πνεύμα, επειδή υπάρχει πολλή παρεξήγηση και έλλειψη Γνώσης, αφού είναι το λιγότερο γνωστό Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος.  Του απηύθυνες πολλές φορές το λόγο και σου μίλησε, κι αυτό έγινε για να καταλάβουν ότι είναι το τρίτο θείο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος. 1
Παιδί Μου, άκρως αδύνατο, θα ολοκληρώσω μαζί σου το σχέδιό Μου, οπότε μην ανησυχείς μήπως Με απογοητεύσεις. Μην ακούς εκείνον 2 που η επιθυμία του ήταν και είναι να σε αποσπάσει από την Αγκαλιά Μου.  Η ανανέωση επιτελείται και κάθε ψυχή που μεταμορφώνεται, Με δοξάζει. Κάθε ψυχή που επιστρέφει σε Μένα είναι ευλογημένη.
Βλέπεις, Βασούλα, με τις προσπάθειές σου και τις θυσίες σου, αποσπάς ψυχές από το διάβολο  κι αυτός, παύει να έχει εξουσία πάνω τους. Η πράξη αυτή, και θα πρόσθετα, η σωτήρια αυτή πράξη, έχει κι αυτή το τίμημά της, αλλά το ουσιώδες είναι η ευτυχία της κάθε ψυχής και η ασφάλειά της.
Όπως σου είπα άλλοτε, αληθινή θεολογία είναι η ενατένιση Εμού, του Θεού σας. Άφησε τους επικριτές σου να σε επικρίνουν, αν θέλουν.  Η ανθρώπινη γνώση ή η γνώση από  τα βιβλία δεν συμβιβάζεται με τη γνώση που δίνει το Πνεύμα μέσω μιας αποκάλυψης. Το Πνεύμα  χρησιμοποιεί διάφορους τρόπους για να σας πλησιάσει και να σας διδάξει, με σημεία, με μια αποκάλυψη, με μια προσωπική εμπειρία, με τα φώτα της μυστικής γνώσης και κατανόησης, με όλα αυτά.  Βασούλα Μου, σου έδωσα φτερά για να πετάς ελεύθερα σαν το πουλί που πετάει  ψηλά στον ουρανό.  Ανέβα στα ύψη, ανέβα στον ουρανό για να κερδίσεις τις ανέκφραστες αρετές που είναι προσιτές σε όλους. Εγώ, που είμαι ο Δημιουργός σου και Πατέρας σου, σε ευλογώ. Να έχεις την Ειρήνη Μου.


1 Και όχι απλώς ένα περιστέρι σαν σύμβολο

2 Το διάβολο


18 Μαΐου 2011

Βασούλα, παιδί Μου. Είμαι η Ειρήνη και η Αγάπη. Γράφε:
Η φωνή των απεσταλμένων Μου δεν ακούγεται μέσα στην ακαθαρσία των αμαρτημάτων τους. Οι ποιμένες σου1  κοιμούνται, το ίδιο και ο λαός σου. Τα πρόβατά Μου είναι σκόρπια. 

Δεν βρίσκω παρηγοριά στην καρδιά τους. Υπάρχουν παντού σκόρπια πτώματα και καθώς βαδίζω, σκοντάφτω 

πάνω σε πτώματα, αναρίθμητα πτώματα. Ήρθα κοντά τους σαν ποιμένας για να σώσω και να γλυτώσω όσους

 αποσκίρτησαν από το Λόγο Μου. Λίγοι άκουσαν το Σπλαχνικό Μου κάλεσμα κι Εγώ τους συγκέντρωσα με

 χαρά κοντά Μου. Αν η χώρα σου θρηνεί και είναι τσακισμένη και οι δυνάμεις πίνουν το κρασί του λαού σου

 αποστερώντας τους τα αναγκαία και αφήνοντας ανήμπορες ολόκληρες οικογένειες, ωθώντας τους φτωχούς να

 γίνουν φτωχότεροι, σπαράζει μέσα Μου η Καρδιά Μου
Περπάτησα για λίγο πάνω στη γη τους 2 φλεγόμενος από επιθυμία να τους ποιμάνω. Αλλά οι ποιμένες Μου έριξαν κάτω το Στέμμα Μου με φωνές και προσβολές, υψώνοντας τη φωνή τους ενάντια στο δώρο Μου. Αχ! επειδή ορκίστηκαν να παλέψουν εναντίον Μου, ενώ Εγώ τους έδινα τροφή και ποτό 3 και τους πρόσφερα στο Χέρι την Καρδιά Μου, η χώρα τους θα χτυπήσει το στήθος της. Ήμουν αποφασισμένος να τους συνάξω όλους και να τους οδηγήσω στη Βασιλεία Μου  και να βοσκήσω τα πρόβατά Μου. Και να διδάξω τον αμαρτωλό να αλλάξει τρόπο ζωής, τον ασεβή τους λογισμούς του. Ήμουν έτοιμος να σε σηκώσω 4 στους ώμους Μου, να σου φερθώ πολύτιμα, αφού είσαι δικό Μου παιδί και δίνω πλούσια τη συγγνώμη. Ακόμη κι όταν οι άγγελοί σας, σας προειδοποίησαν για τη ματαιοδοξία σας και σας φώναξαν:
"Προσέξτε! Μην καταριέστε τον Βασιλιά σας! Μην προκαλείτε τη Δικαιοσύνη Του γιατί θα κλαίτε και θα οδύρεστε με αγωνία! Οι ουράνιες δυνάμεις θα διασαλευτούν και θα αυξηθούν τα βάσανά σας... Μην εξάπτετε την οργή του Θεού. Σταματήστε να κάνετε το κακό. Μετανοήστε και μη Τον πικραίνετε άλλο."
Ωστόσο αυτοί δεν θέλησαν να ακούσουν. Βλέπεις, κόρη Μου, βρίσκομαι ανάμεσά σας, ανάμεσά σας Είμαι, αλλά Μου φέρονται περιφρονητικά. Με έχουν λησμονήσει. Τυλιγμένοι στην αδιαφορία τους, οι ποιμένες Μου δεν Μου αποκρίθηκαν. Κι ούτε γεύθηκαν τη γλυκύτητά Μου για να μη μαραθούν...  Εγώ είμαι ο Βράχος αλλά βρίσκουν ευχαρίστηση να στηρίζονται στην καταχνιά και όχι σε Μένα.
Όταν αρνούνται το γεγονός ότι Με ακούς και Με βλέπεις με την καρδιά σου, μέσα στη δυσπιστία τους παραποιούν τις Γραφές. Κατοικώ μέσα σε κάθε άνθρωπο, πώς λοιπόν αρνούνται την παρουσία Μου;
Κύριε έχεις αυξήσει την όραση της ψυχής μου, επιτρέποντάς μου να Σε ατενίζω μέσα στη μεγαλοπρέπειά Σου.
Έρχεσαι και πας, εμφανίζεσαι για κάποιο διάστημα και μετά εξαφανίζεσαι, χάνεσαι για μεγαλύτερο διάστημα, κι όμως είσαι πάντα μαζί Μου...
Βασούλα, το πρόβλημα με τους ποιμένες Μου είναι ότι Με έχουν εκλογικεύσει. Ορισμένοι Με κατέχουν, αλλά οι περισσότεροι όχι. Το Πνεύμα Μου αναπαύεται σε σένα κι αυτό το έχω αποδείξει σε πολλούς. Τα σημάδια που δηλώνουν πως κατάγεσαι από Μένα είναι ολοφάνερα. Να χαίρεσαι! Γιατί ο Σωτήρας σου τον οποίο είδες στην παιδική σου ηλικία και σε καλούσε, ποτέ δεν έπαψε να είναι μαζί σου. Δεν σε εξύβρισαν, δεν σε συκοφάντησαν, δεν σε κατηγόρησαν για απατεώνα και ούτω καθεξής; Δεν σε κυνήγησαν για Χάρη Μου; Αυτά είναι τα σημάδια πως το Πνεύμα Μου αναπαύθηκε και συνεχίζει να αναπαύεται σε σένα.
Οι ποιμένες σου απορρίπτουν το χάρισμα της προφητείας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το Πνεύμα της προφητείας έπαψε να υπάρχει! Οι Γραφές δεν ψεύδονται ποτέ και εσύ κρατήσου γερά απ’ Αυτές.
Όταν η γη είναι μολυσμένη από την αμαρτία, την αποστασία και εξουσιάζεται από το διάβολο, δεν θα παρέμβω; Δεν θα στείλω το Άγιο Πνεύμα Μου να παρακινήσει την εκλεκτή Μου και να μιλήσει στο Όνομά Μου; Είναι θανάσιμο να αρνείται κανείς το προφητικό χάρισμα. Γι’ αυτό, λοιπόν, Βασούλα Μου, μείνε ακλόνητη, μη λυγίζεις ποτέ, και μην αμφιβάλλεις. Αυξήσου μέσα στη χάρη Μου και μάθε από Μένα. Βρίσκω τη χαρά Μου σε σένα. Έλα, εμείς;  IC

1 Στην πατρίδα μου, την Ελλάδα
2 Συμβολικά
3 Πνευματική τροφή μέσα απ’ αυτά τα Μηνύματα
4 Την Ελλάδα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου