Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ:Βρισκόμαστε πολύ κοντά στα προαναγγελθέντα γεγονότα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, βρίσκονται μπροστά στις πόρτες μας. Γεγονότα που τα επισύρει η κακία του κόσμου, ο εγωισμός, η έλλειψη αγάπης, γεγονότα που είναι αποτέλεσμα της απόρριψης του Θείου Λόγου, της έχθρας, της υποκρισίας και της αθεΐας. Η γη κινδυνεύει, και θα υποφέρει με φωτιά.

7 Ιανουαρίου, 2008

Χθες τη νύχτα, στις 3:10, η Παναγία με κράτησε ξύπνια μέχρι τις 4:00 για να μου δώσει ένα μήνυμα για όλους εμάς. 
Η Παναγία μου έδωσε να καταλάβω ότι ο Χριστός εκείνη την ώρα δέχεται επιθέσεις περισσότερο από κάθε άλλη ώρα. 
Η Υπερευλογημένη μας Μητέρα μου μίλησε από τις 3:30 μέχρι τις 4:00. Δεν μου ζήτησε να σηκωθώ και να γράψω αμέσως το μήνυμα, και ανησυχούσα μήπως λησμονήσω αυτά που μου έλεγε, αλλά εκείνη μου είπε ότι θα μου τα θύμιζε όταν θα τα έγραφα και θα σας τα έστελνα για να τα μεταδώσετε. 
Να ποιο ήταν το μήνυμα:
Το πρώτο μέρος του μηνύματος αφορούσε εμένα προσωπικά και το υπόλοιπο ήταν για τον κόσμο. 
Το πρώτο μέρος του μηνύματός Της ήταν για να με καθησυχάσει και να με παρηγορήσει. 
Η Παναγία μου είπε ότι είναι πάντα στο πλευρό μου, ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ο Σατανάς επιτίθεται με οργή σε μένα και σε ολόκληρο τον κόσμο. 
Ότι ο Θεός βρίσκεται πολύ κοντά μου και με αγαπά, και ο Ουρανός δεν είναι τυφλός μπροστά στις δυσκολίες και τους διάπυρους πόνους που υποφέρω, αλλά ο Θεός χρειάζεται αυτές τις θυσίες. 
Ότι ο Θεός είναι Πιστός στον Λόγο Του κι Εκείνη θα χαιρόταν να με ακούει να προσεύχομαι με περισσότερη συνέπεια το ροδάριο... 
Ύστερα είπε: "«να είσαι συγκεντρωμένη όταν προσεύχεσαι..»
Το δεύτερο μέρος του μηνύματος είναι το ακόλουθο:
Ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στα προαναγγελθέντα γεγονότα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα κι ότι βρίσκονται μπροστά στις πόρτες μας. 
Γεγονότα που τα επισύρει η κακία του κόσμου, ο εγωισμός, η έλλειψη αγάπης, γεγονότα που είναι αποτέλεσμα της απόρριψης του Θείου Λόγου, της έχθρας, της υποκρισίας και της αθεΐας. 
Η γη κινδυνεύει, και θα υποφέρει με φωτιά. Η οργή του Θεού δεν μπορεί πλέον να συγκρατηθεί και θα πέσει πάνω τους, γιατί ο άνθρωπος αρνείται να βάλει φρένο στην αμαρτία. 
Ότι το Έλεος του Θεού θέλησε όλα αυτά τα χρόνια να προσελκύσει όσο το δυνατό περισσότερους κοντά Του, απλώνοντας το χέρι Του για να τους σώσει, ελάχιστοι όμως το κατάλαβαν και έδωσαν προσοχή. 
Ότι ο καιρός του Ελέους Του δε θα κρατήσει για πολύ και έρχεται η ώρα που ο καθένας θα δοκιμαστεί, και η γη θα ξεράσει από το εσωτερικό της ποτάμια φωτιάς και οι άνθρωποι της οικουμένης θα αντιληφθούν την αναξιότητά τους και την ανικανότητά τους επειδή δεν είχαν το Θεό μες στην καρδιά τους. 
Ο Θεός είναι σταθερός κι αληθινός στο Λόγο Του. 
Ήρθε ο καιρός που ο οίκος του Θεού θα δοκιμαστεί, και όσοι αρνήθηκαν το Έλεός Του θα δοκιμάσουν την θεϊκή Φωτιά. 
(Ρώτησα εδώ για τους ανθρώπους της Εκκλησίας που μας διώκουν και εθελοτυφλούν μπροστά στα φιλεύσπλαχνα έργα Του.
Η Παναγία είπε ότι αυτοί θα πάθουν αυτό που τους αξίζει.
Η Παναγία συνέχισε μιλώντας για θυσίες. 
Μου ζήτησε να υπενθυμίσω σε όλους ότι ο Θεός ο Δημιουργός μας, μάς ζητάει να Του παραδοθούμε περισσότερο και ότι δεν αρκεί η μεταστροφή αν δεν συνοδεύεται από θυσίες και σταθερές προσευχές. 
Ότι αν κάποιος λέει ότι έχει μεταστραφεί και έχει βρει τον Θεό μέσω της Αληθινής εν Θεώ ζωής, θα πρέπει τότε να προσφέρει περισσότερες θυσίες σαν πράξη προσφοράς και θυσίας. 
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να δείξει κανείς στο Θεό την αγάπη και την γενναιοδωρία του. 
Ότι κανείς δεν μπορεί να πει «ανήκω στην Αληθινή εν Θεώ Ζωή» δίχως να προσφέρει θυσιαστήρια αγάπη. 
Ότι αυτοί που αληθινά αγαπούν τον Θεό, είναι ευλογημένοι και δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν εκείνες τις ημέρες. 
Η Παναγία είπε ότι εκείνοι που επιμένουν μέσα στις δοκιμασίες είναι ευλογημένοι. 
Ότι είναι ευχαριστημένη με τους ιερείς (τον κλήρο) που μετέχουν και προωθούν τα θεϊκά αυτά Έργα (όπως της Αληθινής εν Θεώ Ζωής, και είναι ανοιχτοί στο Πνεύμα) και πρέπει να νιώθουν σιγουριά, αφού έλαβαν ιδιαίτερες χάρες από το Πνεύμα του Θεού, και με τη βοήθεια του Πνεύματος πήραν δύναμη από τον Κύριο και τα λυτρωτικά Του σχέδια. 
Ότι ο Χριστός τους χαρίζει την ειρήνη Του.
Αν κάποιος υπηρετεί και προσφέρει τον εαυτό του σαν θυσία, η κρίση που θα έρθει με φωτιά δεν θα είναι τόσο αυστηρή γι’ αυτόν γιατί θα απολαμβάνει πνευματικά το θεϊκό κάλεσμα που τον ανέστησε.
Πολλοί έχουν αποσκιρτήσει αλλά και πολλοί θα αναστηθούν. Πολλοί δεν κράτησαν σφαλισμένο τον Θείο Λόγο στην καρδιά τους και παρέβησαν τον Λόγο που τους δόθηκε όχι μόνο μέσα απ’ τα μηνύματα της Αληθινής εν Θεώ Ζωής, αλλά και τον Λόγο που τους δόθηκε μέσα στην Αγία Γραφή.
Ύστερα η Παναγία είπε: «Βασούλα όποιος κρίνει εσένα, θα κριθεί κι αυτός αυστηρά από τον Θεό. 
Συνέχισε να προσμένεις με χαρά το άκουσμα του Θείου Λόγου και ευτύχησε, παιδί Μου, η Μητέρα σου ποτέ δεν θα σε εγκαταλείψει.» 
(Τότε η Παναγία μού θύμισε το όραμα που είχα όταν είδα τους πνευματικούς μου γάμους με τον Χριστό τότε που ήμουν πολύ νέα, και πώς με υποδέχθηκε χαρούμενη και χαμογελαστή, τακτοποιώντας το νυφικό μου φόρεμα και φτιάχνοντας το χτένισμά μου για να έχω τέλεια εμφάνιση για τον Υιό Της, τον Ιησού Χριστό.) 
«Μίλησε άφοβα και μη φοβάσαι εκείνους που σου εναντιώνονται. 
Ο Κύριος κι Εγώ σε ευλογούμε και σου δίνουμε ειρήνη και αγάπη.»
Αυτό είναι όλο. Μελετήστε το, παρακαλώ, και διαβάστε το προσεχτικά.
Εν Χριστώ,




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου