Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Προσευχήσου αυτή η Ουράνια Τροφή που δόθηκε από το Πνεύμα να μοιραστεί στους πεινασμένους και τους φτωχούς. Το Μάννα Μου να γεμίσει τα στόματά σας!

ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

8 Απριλίου, 1993

Κύριε, Θεέ μου,
Εσύ ξέρεις ότι δεν πρόκειται
να βρεθεί ψέμα στα χείλη μου.
Εσύ που μπορείς και εξετάζεις την ψυχή μου
και ερευνάς τις αμαρτίες μου,
ξέρεις ότι είμαι αθώα και όχι ένοχη για
όλες τις κατηγορίες με τις οποίες με καταδικάζουν.
Δεν με έχεις προικίσει με το Πνεύμα Σου;
Πόλη Μου! Αγαπημένη Μου! Εγώ σε καθοδήγησα για να βαδίσεις στα Ίχνη Μου και στο Φως Μου. Ήρθα να σου πω ότι δεν είσαι μόνη. Βλέπεις; Τα χέρια Μου είναι σαν ένας πύρινος τοίχος ολόγυρά σου. Σε σένα λέω: μη γυρεύεις τη δόξα των ανθρώπων γιατί όποιος θαυμάζεται από τους ανθρώπους είναι απεχθής στα Μάτια Μου. Γι' αυτό άσε τους να σε κυνηγήσουν, άσε τους να σε καταδιώξουν και μη φοβάσαι, πρόβατό Μου, εκείνους που σκοτώνουν το σώμα και μετά δεν μπορούν να κάνουν τίποτε περισσότερο. Θα σου πω ποιον να φοβάσαι: να φοβάσαι εκείνον που, αφού σκοτώσει, έχει τη δύναμη να ρίξει στην κόλαση.
Ευλόγησέ Με καλύτερα, γιατί κρύβω ακόμη αυτά τα πράγματα που σου δίδαξα από τους σοφούς και τους συνετούς και τα φανερώνω στα νήπια, γιατί αυτό είναι που Μ' ευχαριστεί και ευφραίνει την Ψυχή Μου. Μάθε ότι όποιος σε αγγίζει1 , αγγίζει την κόρη των Ματιών Μου! Κάνε ό,τι μπορείς, Βασούλα Μου, για να παρουσιαστείς μπροστά Μου σαν μια ψυχή που πέρασε τις δοκιμασίες της με πίστη. Δείξε Μου ότι θα σταθείς σταθερή σαν δένδρο καλά ριζωμένο στην Αλήθεια, την Αγάπη, την Πίστη και την Ελπίδα και όταν έρθω να γευθώ τον καρπό σου, να ευφρανθώ! Προτίμησε να υποφέρεις παρά να ενδίδεις στις αδυναμίες της σάρκας σου. Παιδί Μου, κανείς δεν θα καταφέρει να σε χωρίσει από Μένα, χαίρε λοιπόν!
Αλλοίμονο2 στον κόσμο που φέρνει εμπόδια στο Μήνυμά Μου! Κι ακόμη περισσότερο στον άνθρωπο που τα προκαλεί! Βασούλα, μέσα από σένα θα δείξω την Δόξα Μου. Αν σε τριγυρίζουν μερικές εχθρικές ψυχές, γίνε γι' αυτές σαν δίκοπο σπαθί που διαπερνά το Ψέμα. Προσευχήσου αυτή η Ουράνια Τροφή που δόθηκε από το Πνεύμα να μοιραστεί στους πεινασμένους και τους φτωχούς. Το Μάννα Μου να γεμίσει τα στόματά σας! Κι εσύ,3 που η Ψυχή Μου σε ρίχνει σαν δίχτυ σε κάθε έθνος... 4 "είμαι στενοχωρημένος πάρα πολύ. Αύριο είναι η πρώτη σταύρωση, και πάλι ο Υιός Μου θα ξανασταυρωθεί σε εφτά μέρες.." 5
Θα ντύσω τους Ουρανούς στα μαύρα... Προσευχήσου για την ενοποίηση της ημερομηνίας του Πάσχα. Έχε την Ειρήνη Μου. Εγώ, ο Γιαχβέ, σε αγαπώ. Διακήρυξε άφοβα το Λόγο Μου! Έλα.

1 Δηλαδή, με διώκει.
2 Ο τόνος του Θεού άλλαξε.
3 Ένιωσα τη Φωνή του Θεού να γίνεται θλιμμένη και Τον ένιωσα θλιμμένο.
4 Ο Θεός μου μίλησε στην γλώσσα μου. (Ελληνικά)
5 "είμαι στεναχωρημένος...μέρες" μου υπαγορεύθηκε στα ελληνικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου