Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Αγαπημένες ψυχές, έχετέ Με πάντα στο νου σας, δοξάζομαι με αυτό τον τρόπο.


EΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 

ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 

ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ 

ΤΟ 

ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

Μάιος, 1996
Ισπανία

Κύριέ Μου;

Εγώ Είμαι. Στηρίξου σε Μένα. Στην Ιερή Καρδιά Μου βρες την Ειρήνη που σου δίνω. Θυμήσου, είμαι μαζί σου. Κόρη Μου, μην αφήσεις πέτρα αμετακίνητη, για να μην πούμε κάποτε ο Πατέρας κι Εγώ: "δεν έβαλες τα δυνατά σου". Πάνω απ' όλα, δείξε προτίμηση σε όσους η καρδιά τους απέχει από Μένα όσο η γη από τον ουρανό. Πιάσε το δυνατό Μου Χέρι και μη φοβάσαι. Όσοι θέλουν να ακούσουν, θα ακούσουν. Έλα. IC.
Να προσεύχεσαι, να προσεύχεσαι, δεν είναι δύσκολο να προσεύχεσαι. Βασούλα, πες: "Χριστός Ανέστη!"
Να το πω όπως συνηθίζεται...1
Ναι, πες το τώρα...2 και ανέστην. Ευχαρίστησέ Με και ύμνησέ Με! Λουλούδι, δική Μου, κόρη της Εκκλησίας Μου, ο Χριστός σου αληθώς ανέστη. Έλα, ευλογώ εσένα και όλους αυτούς που διάλεξα για να σε συντροφεύουν. Θα ανταμειφθούν στο τέλος. Ο Πατέρας Μου κι Εγώ ευλογούμε αυτές τις καρδιές και τους λέμε:
Διαδώστε τα Μηνύματά Μας, σώζουν....

1 ( Σημείωση Βασούλας για τους ξένους.) Επί 40 μέρες μετά το Πάσχα, οι Ορθόδοξοι χαιρετούν ο ένας τον άλλο με το "Χριστός Ανέστη". Η απάντηση είναι: "Αληθώς ανέστη!" Ο Ιησούς ήθελε να ακολουθήσω αυτή την παράδοση.
2 Το είπα. 







23 Μαίου, 1996
Αίγυπος, Αλεξάνδρεια

Κύριέ Μου;
Εγώ Είμαι. Α! Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί σου γιατί Με κατάλαβες. Παιδί Μου, συνειδητοποίησε πόσο ευτυχισμένος είμαι όταν όλοι σας Μου απευθύνετε προσευχές με μια φωνή, αφιερώνοντάς Μου το χρόνο σας. Συνειδητοποίησε πόσο ευτυχισμένος είμαι όταν εσείς κι Εγώ μοιραζόμαστε τα πάντα. Το μόνο που ζητώ είναι αγάπη. Αγαπημένες ψυχές, έχετέ Με πάντα στο νου σας, δοξάζομαι με αυτό τον τρόπο. Μην ξεχνάτε πως Με ευχαριστούν μικρά πράγματα που φαίνονται σημαντικά στα Μάτια Μου. Νιώστε ότι σας αγαπώ.

Εγώ, ο Ιησούς, σας ευλογώ για την ώρα της λατρείας που Μου αφιερώνετε. Έχετε την Ειρήνη Μου. IC







13 Ιουνίου, 1996

Ευτυχισμένοι όσοι ακολουθούν τους δρόμους Σου.
Μακάριος όποιος ακούει τους χτύπους της Καρδιάς Σου,
γιατί δίνουν ζωή...
Ειρήνη σε σένα. Μικρή Μου, είσαι στην Καρδιά Μου, μίλα λοιπόν άφοβα, άκου το Πνεύμα Μου και γράφε:
Ευτυχισμένα τα έθνη που μαθαίνουν να επευφημούν την Ιερή Μου Καρδιά! Θα ζήσουν στο φως της χάρης Μου. Ευτυχισμένα τα έθνη που αφιερώνονται στην Ιερή Μου Καρδιά, και τι δεν θα κάνω γι' αυτά! Θα τηρήσω την υπόσχεσή Μου και θα δουν μια μέρα το Θρόνο Μου. Ορκίστηκα στην Αγιότητά Μου να τα κρατήσω ασφαλή στην Καρδιά Μου, και θα το κάνω... Ποτέ δεν παραβαίνω την αξιοπιστία Μου κι εσύ, ευχαρίστησέ Με στις συνάξεις Μου και μη φοβάσαι. Έχει μείνει λίγος χρόνος τώρα και κανείς δεν μπορεί να γλυτώσει από την Ώρα Μου. Θυμήσου, είμαι το Καταφύγιό σου.
Κάνε κατοικία σου την Ιερή Μου Καρδιά και μη χωριστείς ποτέ από Μένα. Με ευχαριστούν οι διψασμένοι στεναγμοί σου για Μένα, το Θεό σου. Σε ευλογώ. Προσευχήσου για τους αμετανόητους. Τους αγαπώ κι αυτούς το ίδιο με σένα. Η αγάπη Μου για σας είναι απύθμενη. Να θυμάστε, ο Ων είναι μαζί σας και για πάντα. Ανανεωθείτε με τη δύναμη του Πνεύματός Μου. Ο Ων είναι ο Παρηγορητής σας και το Ποτό σας, είναι ο Άρτος σας. Τι ωφελείται ο άνθρωπος, αν κερδίσει ολόκληρο τον κόσμο και τους θησαυρούς του, αλλά χάσει τη ζωή του; Ελάτε να Με φάτε και να Με πιείτε, μεγαλύτερο θησαυρό από αυτόν δεν μπορώ να σας προσφέρω. Σας βεβαιώνω: δεν έχετε μέσα σας ζωή αν δεν Με φάτε και δεν Με πιείτε. Εγώ είμαι ο Άρτος της Ζωής.
Το Πνεύμα Μου είναι επάνω σας, να είστε ευλογημένοι μέσα στην Αγιότητά Μου. 







3 Ιουλίου, 1996

Εσύ είσαι που στέλνεις
το Φως Σου στις καρδιές μας;
Εγώ Είμαι.
Εσύ είσαι, Σαδδάι,
που Σε θεωρούσαμε τόσο απρόσιτο
και που τώρα φανερώνεσαι σε μας,
Εσύ που είσαι ντυμένος φοβερή δόξα;
Ιδού! Εγώ Είμαι.
Θέμα και Άσμα της ζωής μου,
Εσύ είσαι που επιτελείς κάτι που υπερβαίνει
τη γνώση μας και την αντίληψή μας;
Εγώ Είμαι. Εκπληρώνω την Υπόσχεσή Μου. 
Βάλσαμο των ματιών μου, βλέπω καλά;
Εσύ είσαι που στέλνεις από ψηλά,
με την πιστή Σου Αγάπη, το Άγιο Πνεύμα Σου;
Εγώ Είμαι, ναι! Πόσο περισσότερο θα μπορούσα να μιλήσω; Βλέπεις, Βασούλα; Κατεβαίνω για να είμαι μαζί σας. Αγαπημένοι Μου, ο Πατέρας είπε: δεν θα κρατήσει κατάστιχα ούτε λογαριασμό στα βιβλία Του,1 αλλά θα σας κατακλύσει με το Άγιο Πνεύμα Του συντομότερα από τον προκαθορισμένο χρόνο. Άλλωστε ο Πονηρός προκαλεί τη Δύναμή Μου και εκτοξεύει τις απειλές του κατά της Εκκλησίας Μου. Γιατί λοιπόν θα πρέπει να αναβάλω ή να μείνω κι άλλο σιωπηλός; Τώρα Εγώ ο Ίδιος θα τον προκαλέσω με τη Δύναμη του Αγίου Μου Πνεύματος και θα προσελκύσω τον καθένα σας στην Ιερή Μου Καρδιά. Θα προσελκύσω όλους εσάς που το επιθυμείτε σε μια στενή κοινωνία μαζί Μου, ώστε πολλοί από σας να τιμηθούν με το μυστήριο της Σωτηρίας σας, που είναι ο Σταυρός Μου. 
Θα περιβάλω την ψυχή σας και θα σας κρατήσω έτσι, σε τέλεια κοινωνία μαζί Μου. Και με τη χάρη, θα σας αποσπάσω μεγαλύτερες θυσίες, μεγαλύτερες επανορθώσεις. Θα σας προσελκύσω σε βαθύτερη εσωτερική ζωή και υψηλότερες μορφές προσευχής... Και όπως ο Υιός του Ανθρώπου δεν ήρθε για να Τον υπηρετήσουν αλλά για να υπηρετήσει, θα σας μάθω κι εσάς να κάνετε το ίδιο. Κι εσείς, παιδιά Μου, σηκώστε Μαζί Μου το Σταυρό της Ενότητας και αφεθείτε να οδηγηθείτε από το Πνεύμα Μου, θα είναι για σας Σημάδι και εγγύηση,2 ότι προέρχεστε από Μένα. Η Χάρη Μου αναπαύεται πάνω σας.
Έχω ακόμη φυλαγμένες πολλές χάρες για σένα, γενεά, χάρες που θα σε οδηγήσουν στην αγιότητα και στη Βασιλεία Μου. Γι' αυτό λέω σ' εσάς που είστε έτοιμοι να κρίνετε, μην αρχίζετε να κρίνετε κατά τα φαινόμενα, πρόωρα, αφήστε να ωριμάσει η κρίση σας και να γίνει σύμφωνα με κάθε τι καλό και δίκαιο. Σήμερα φωνάζω όπως φώναξα κάποτε στην Ιερουσαλήμ: Αν κάποιος διψά, ας έρθει! Ας έρθει σε Μένα! Ελάτε να πιείτε, εσείς που πιστεύετε σε Μένα! Από την Ιερή Μου Καρδιά αναβλύζουν πηγές ζωντανού νερού! Ελάτε να ξεκουραστείτε, ελάτε να ζωογονηθείτε! Και τότε το φως των ματιών σας θα γίνει το φως του Πνεύματός Μου. Πολλοί από σας μετέτρεψαν τη Βασιλεία Μου σε μια Βασιλεία όπου κυριαρχούν μόνο τα λόγια. Σας το λέω: Η Βασιλεία Μου είναι Δύναμη.3 Θα επισκεφθώ όποιον διψά για Μένα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και με μεγάλη δύναμη θα αποκαταστήσω τη Βασιλεία Μου. 
Σε ευχαριστώ γιατί σκορπίζεις πάνω μας
απλόχερα τα Πλούτη Σου, τα Δώρα Σου
και τις Χάρες Σου, ω Κύριε!
Με τη δύναμη του Πνεύματός Σου,
θα αφανίσεις τη σοφία των σοφών και
των έξυπνων την εξυπνάδα θα την καταπατήσεις.
Θα διασκορπίσεις τους φιλόσοφους
και θα τους εξουθενώσεις.
Ω Άγιε, έλα και δείξε την ισχύ της Δύναμής Σου 4
δείξε τη Δύναμη του Αγίου Σου Πνεύματος,
δείξε τη Δύναμη της Καλοσύνης Σου,
δείξε τη Δύναμη της Πιστότητάς Σου, της Εγγύτητάς Σου,
της Χαράς και της Αγάπης Σου.
Πρέπει να ζυμωθούμε.5
Δώσε μας λοιπόν αυτή τη χάρη,
ω Κύριε, δώσε μας αυτή τη χάρη να νικήσουμε το κακό,
και να απαλλαγούμε από την παλιά μαγιά της αμαρτίας
και της κακίας που ακόμη παραμένει μέσα μας
και να την αντικαταστήσουμε με φρέσκια μαγιά!
Άκουσε: Το Πνεύμα Μου θα κρίνει ανάμεσα σε πολλούς λαούς, το δίκιο θα αποδώσει σε έθνη δυνατά.6 Αυτό θα γίνει για να εκπληρωθούν τα λόγια όταν σου ζήτησα να προφητεύεις.
Η Καλοσύνη είναι μαζί σου! Μην αμφιβάλλεις ποτέ... Γύρευέ Με πάντα, αυτό Με ευχαριστεί. Το χέρι σου ας μείνει μέσα στο δικό Μου και δεν θα πλανηθείς...
Σε ευλογώ.

1 Εννοεί χρονολογίες.
2 Άκουσα επίσης "εγγυητής".
3 Αναφορά στην Α΄ Κορ. 4:20
4 Δηλαδή: δείξε τη Δύναμη της Βασιλείας Σου.
5 Αναφορά στο Λουκά 13:20 η παραβολή της μαγιάς.
6 Ησ. 2:4








4 Ιουλίου, 1996

Ειρήνη σε σένα. Είπα: Θα έρθω με φωτιά μεγάλη. Μείνε ακλόνητη και προσευχήσου με εμπιστοσύνη και θάρρος. Άκουσε, παιδί Μου: Ξέρω ότι στερήθηκες το γράψιμο αλλά αυτό έγινε για να πληρωθεί το χρέος εκείνων που παρανόμησαν εναντίον Μου. Ένας αγαπημένος Μου αδελφός Με απαρνιέται φανερά και πολύ συχνά... Θλίβει το Άγιο Πνεύμα Μου με τη σκληρότητά του. Έβαλα στο πλευρό του ένα παιδί. Με μεγάλη εμπιστοσύνη του παρέδωσα το παιδί Μου. Α... πώς δεν Με βλέπει στο παιδί που ανέστησα από τους νεκρούς; Έως πότε θα τον ανέχομαι; Γιατί φθείρει τον ίδιο του τον εαυτό;
Τα ρούχα Μου είναι λεκιασμένα με αίμα, η σάρκα Μου είναι σχισμένη από το μαστίγιο και είμαι ξαπλωμένος δίπλα του, βασανισμένος και κυριευμένος από αγωνία... Κι εσύ, Βασούλα Μου, σήκωσε αυτό το Σταυρό για χάρη Μου για να μην υστερήσεις. Καλύτερη προσφορά δεν θα μπορούσες να έχεις... Ο Πατέρας Μου θα υψώσει τα μάτια σου για να δεις σπουδαιότερα πράγματα που θα έρθουν.
Εγώ ο Ιησούς, σε τίμησα με το Σταυρό Μου, κόρη, έχε την Ειρήνη Μου. Σε ευλογώ. Η Σοφία είναι στο πλευρό σου. Εγώ Είμαι.






8 Ιουλίου, 1996

Κύριε;
Εγώ Είμαι. Μην ξαναπέσεις ποτέ σε πειρασμούς... Τα Μηνύματά Μου ας γίνουν η χαρά της ζωής σου. Διακήρυξέ τα. Είμαι στο πλευρό σου και η Σοφία θα σε εφοδιάσει με ορθή διδασκαλία... Καρπέ της Καρδιάς Μου, καρπέ του Ελέους Μου, Εγώ, ο Κύριος, θα σε βοηθήσω. Ωστόσο, ο σύμβουλός σου...1
Ποτέ μην ξεχνάς ότι είμαι ενωμένος με σένα κι εσύ με Μένα. Μοιράσου τις δυσκολίες σου, ο αγώνας σου δεν τελείωσε. Έχω δώσει και στους δυο σας ένα ευγενές έργο. Σε σένα, λουλούδι Μου, έδωσα αυτό το Μήνυμα, επιπλέον σου έδωσα πνευματικά δώρα. Σε εφοδίασα με χαρίσματα και χάρες και όπως έκανα θαυμαστά έργα στους πρώτους καρπούς,2 και έδειξα με αυτούς τη δόξα Μου, το ίδιο θα γίνει και με σένα. Θα δείξω τη Δόξα Μου και τη δύναμη του Αγίου Μου Πνεύματος όταν θα Μου επιτρέψεις να σε βυθίσω μέσα Μου. Και τον σύμβουλό σου, που τον ανόρθωσα για τη δόξα Μου και τους σκοπούς Μου, σε παρέδωσα σε αυτόν για να σε συμβουλεύει, σε παρέδωσα σε αυτόν για να σε ενθαρρύνει, να σε παρηγορεί, και να σε φροντίζει ιδιαίτερα. Σύντομα θα Με βλέπεις πρόσωπο με πρόσωπο μαζί με εκείνον που έβαλα δίπλα σου. Φρόντισε τώρα να ζεις για τους σκοπούς Μου φέρνοντάς Μου όσο το δυνατόν περισσότερες ψυχές. Αναστήλωσε τα γκρεμισμένα Μου θυσιαστήρια.
Η Χάρη είναι πάνω σου. Έλα. 

1 Από λεπτότητα παραλείφθηκε η συνέχεια.
2 Τους αποστόλους. 










ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
12 Ιουλίου, 1996
(Μετά από φήμες σύμφωνα με τις οποίες κάποιοι ισχυρίζονται πως τους είπε ο "Ιησούς" ότι αυτοί θα είναι οι συνεχιστές ή οι "κληρονόμοι" αυτού του έργου: "Η Αληθινή εν Θεώ Ζωή").
Βασούλα Μου, όποιος ισχυρίζεται ότι "κληρονομεί" αυτό το Μήνυμα είναι εξαπατημένος και ξεγελασμένος από το Σατανά. Άνοιξε λοιπόν τα μάτια σου και πρόσεξε! Κανείς μετά από σένα δεν θα παραλάβει τη "συνέχεια" των μηνυμάτων της "Αληθινής εν Θεώ Ζωής". Τα Μηνύματα αυτού του Έργου θα τελειώσουν μαζί σου, όταν θα σε πάρω κοντά Μου. Όποιος λοιπόν ισχυρίζεται ότι είναι "κληρονόμος" αυτού του έργου και του προσθέτει κάτι, μάθε ότι δεν προέρχεται από Μένα. Έχω ευλογήσει αυτό το έργο που θα εφοδιάσει την Εκκλησία με καλούς καρπούς. Ιησούς Χριστός είναι το Όνομά Μου. Ο Ζωντανός που χορηγεί τη Ζωή σου μιλάει τώρα. Να είσαι ευλογημένη.







13 Ιουλίου, 1996

Έλα, Κύριε,
στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού Σου.
Έλα στο τραπέζι μου, Κύριε,
για να ευλογήσεις αυτό που
θα μοιραστούμε πλάι-πλάι.
Έλα Κύριε και φράξε με,
μπρος και πίσω,
στην Ιερή Σου Καρδιά κλείσε με μέσα.
Άφησε τότε Το Φως Σου να με καλύψει και
να τυλιχτεί γύρω μου, για να μην υπάρχει
πια σκοτάδι μέσα μου ή γύρω μου.
Έλα, Πιστέ Επισκέπτη,
να με επισκεφθείς τώρα.
Να, ο Θεός θα με επισκεφθεί τώρα...
Ο Ων είναι μαζί σου. Σου δίνω την Ειρήνη Μου. Ο Επισκέπτης σου σε ρωτάει: Γνωρίζεις κανένα που να Με ξεπερνάει σε Κάλλος και Τελειότητα; Όχι, δεν υπάρχει κανείς... ούτε υπάρχει κανείς που να Με ξεπερνάει σε Σοφία, σε συμβουλή και σε σύνεση. Έχεις τον Τέλειο Επισκέπτη να στέκεται στο κατώφλι σου. Πράγματι προσκάλεσες τώρα στο τραπέζι σου το Άλφα και το Ωμέγα, τον Δίκαιο, που όχι μόνο θα προχωρήσει στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σου για να μοιραστεί το γεύμα πλάι σου, αλλά θα ανάψει και το λυχνάρι σου. Έλα τώρα, στηρίξου σε Μένα και ικανοποίησε τη δίψα Μου για ψυχές. Αντίθετα από ό,τι νομίζεις, οι ικεσίες σου δεν πάνε χαμένες. Α... Βασούλα Μου, είμαι και ο Ποιμένας σου, ακούμπησε λοιπόν το κεφάλι σου στην Ιερή Μου Καρδιά για να αποκομίσεις τις απολαύσεις της Καρδιάς Μου, για να γίνεις πιο πρόθυμη από ποτέ να επανορθώσεις για τους αδελφούς σου και τις αδελφές σου... Μη φοβάσαι, παιδί του Πατέρα Μου, θα σε κατευθύνω όπως πάντα. Έλα, εμείς; Εγώ, ο Ιησούς Χριστός, ο Υιός του Θεού και Σωτήρας, θα αγιάσω το υπόλοιπό Μου με το Άγιο Πνεύμα Μου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου