Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Στις μέρες σου, όταν οι άνθρωποι συνεχίζουν να σε ρωτούν πώς θα ξέρουν αν ζουν σύμφωνα με το Θέλημά Μου, πες τους: «αν το πνεύμα σας δεν αναπαύεται στον Θεό, αλλά νιώθει ανησυχία, απόγνωση και στενοχώρια για οτιδήποτε στον κόσμο αυτό, είναι σημάδι πως δεν έχετε εγκαταλειφθεί πλήρως στο θείο Θέλημα.Γιατί αυτός που ζει σύμφωνα με το θείο Θέλημα, εμπιστεύεται τον Θεό. Αν συναντήσει ταλαιπωρίες, και απειλείται η ζωή του, δεν θα χάσει την ειρήνη του, όχι, αλλά αν φοβάστε για τη ζωή σας, κι αυτό επίσης είναι σημάδι πως δεν έχετε παραδώσει ακόμη τη θέλησή σας στο θείο Θέλημα.




EΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 

ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 

ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ 

ΤΟ    ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.




24 Ιουνίου 2011

Παιδί μου, είμαι ο Πατέρας σου, επίτρεψέ Μου να συνεχίσω να εργάζομαι μέσα από σένα.
Δίνε μου πάντα χαρά ομολογώντας πως είσαι μια αμαρτωλή και ανίκανη να φτάσεις από μόνη σου εκεί που είσαι.
Κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος.  
Κι όμως, όταν το Άγιο Πνεύμα έρχεται να κατοικήσει μέσα σου και σου αποκαλύπτεται, με τη χάρη που σου δίνει, ενώνει σώμα και ψυχή μαζί Μας, δοξάζοντάς Μας ... 
Έτσι, μένοντας μόνιμα μέσα σου, σε τελειοποιεί και σου δίνει την ουσία όλων των αγαθών
Σωστά είπες πως έχω δώσει άφθονες διδασκαλίες σε σένα και σε τούτη τη γενεά πάνω στο Άγιο Πνεύμα, επειδή υπάρχει πολλή παρεξήγηση και έλλειψη Γνώσης, αφού είναι το λιγότερο γνωστό Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος.  
Του μίλησε πολλές φορές  κι Αυτό σου μίλησε, κι αυτό έγινε για να καταλάβουν ότι είναι το τρίτο θείο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος. 1
Παιδί Μου, πάρα πολύ αδύνατο, θα ολοκληρώσω με σένα το σχέδιό Μου, οπότε μην ανησυχείς μήπως Με απογοητεύσεις. 
Μην ακούς εκείνον 2 που η επιθυμία του ήταν και είναι να σε αποσπάσει από την Αγκαλιά Μου.  
Η ανακαίνιση επιτελείται και κάθε ψυχή που μεταμορφώνεται, Με δοξάζει. 
Κάθε ψυχή που επιστρέφει σε Μένα είναι ευλογημένη.
Βλέπεις, Βασούλα, με τις προσπάθειές σου και τις θυσίες σου, αποσπάς ψυχές από το διάβολο  κι αυτός, παύει να έχει εξουσία πάνω τους. 
Η πράξη αυτή, και θα πρόσθετα, η σωτήρια αυτή πράξη, έχει κι αυτή το τίμημά της, αλλά το ουσιώδες είναι η ευτυχία κάθε ψυχής και η ασφάλειά της.
Όπως σου είπα άλλοτε, αληθινή θεολογία είναι η ενατένιση Εμού, του Θεού σου. Άφησε τους επικριτές σου να σε επικρίνουν, αν θέλουν.  
Η ανθρώπινη γνώση ή η γνώση από  τα βιβλία δεν συμβιβάζεται με τη γνώση που δίνει το Πνεύμα με μια αποκάλυψη. 

Το Πνεύμα  χρησιμοποιεί διάφορους τρόπους για να σας πλησιάσει και να σας διδάξει, με σημεία, με μια αποκάλυψη, με μια προσωπική εμπειρία, με τα φώτα της μυστικής γνώσης και κατανόησης, με όλα αυτά.  
Βασούλα Μου, σου έδωσα φτερά για να πετάς ελεύθερα σαν το πουλί που πετάει  ψηλά στον ουρανό.  
Ανέβα στα ύψη, ανέβα στον ουρανό για να αποκτήσεις τις ανέκφραστες αρετές που είναι προσιτές σε όλους. 
Εγώ, που είμαι ο Δημιουργός σου και Πατέρας σου, σε ευλογώ. Να έχεις την Ειρήνη Μου.
AlphaOmega

1 Και όχι ένα περιστέρι σαν σύμβολο
2 Το διάβολο




















8  Δεκεμβρίου 2011

Κόρη Μου, στηρίξου σε Μένα. 
Ακολούθησε τον δρόμο που ετοίμασα για σένα, έναν δρόμο σκεπασμένο με εξαίσια ζαφείρια, το δρόμο αυτό  που θα σε οδηγήσει σε Μένα. 
Ακολούθησε το δρόμο του δίκαιου, γιατί είναι ίσιος . 
Ακολούθησε το δρόμο των αποφάσεών Μου, μεγάλωσε την Εκκλησία Μου, συγκέντρωσε το λαό Μου για να ανθίσουν και να καρποφορήσουν. 
Σε εξορκίζω, κόρη από την Αίγυπτο, να ατενίζεις Εμένα, τον Κύριό σου, και να Με αγαπάς. 
Μην απομακρύνεις το βλέμμα σου από πάνω Μου ώσπου να τελειώσει ο θερισμός, για να συνεχίσεις να γνωρίζεις το Θέλημά Μου.
Κοίταξέ Με, κόρη Μου, ευχαρίστησέ Με ατενίζοντάς Με.

Ο Θεός τον οποίο ατενίζω
γεμίζει με αγαλλίαση το πνεύμα μου,
η λαμπρότητά Του γεμίζει όλο το σύμπαν,
Είναι το Άλφα και το Ωμέγα,
κι όμως είναι απερίγραπτα ανεξίκακος και πράος.
Όλες οι γήινες φροντίδες σβήνουν όταν Σε κοιτώ,
Όλες οι ανησυχίες εξαφανίζονται, χάνονται
μέσα στο Φως της ειρήνης και της αγιότητας Σου

Είναι αλήθεια, κόρη Μου, είμαι Άγιος και η λαμπρότητά Μου καλύπτει όλο το σύμπαν. 
Το άκτιστο Φως της Θεότητάς Μου φανερώνει στους ανθρώπους την Βασιλεία του Πατέρα Μου και τους επιτρέπει να διεισδύσουν στα μυστήρια Εμού, του Υιού του Ανθρώπου.
Κάλεσα και συνεχίζω να τους καλώ όλους να παραδοθούν στο Θέλημά Μου και να μετανοήσουν, για να εισέλθουν στο Θείο Φως Μου που θα τους φανερώσει την Βασιλεία του Πατέρα Μου και το Θέλημά Του. 
Όλες οι καρδιές πρέπει να διώξουν την κακία γιατί το κακό οδηγεί στον θάνατο.
Στις μέρες σου, Βασούλα Μου, όταν οι άνθρωποι συνεχίζουν να σε ρωτούν πώς θα ξέρουν αν ζουν σύμφωνα με το Θέλημά Μου, πες τους: «αν το πνεύμα σας δεν αναπαύεται στον Θεό, αλλά νιώθει ανησυχία, απόγνωση και στενοχώρια για οτιδήποτε στον κόσμο αυτό, είναι σημάδι πως δεν έχετε εγκαταλειφθεί πλήρως στο θείο Θέλημα.
Γιατί αυτός που ζει σύμφωνα με το θείο Θέλημα, εμπιστεύεται τον Θεό. Αν συναντήσει ταλαιπωρίες, και απειλείται η ζωή του, δεν θα χάσει την ειρήνη του, όχι, αλλά αν φοβάστε για τη ζωή σας, κι αυτό επίσης είναι σημάδι πως δεν έχετε παραδώσει ακόμη τη θέλησή σας στο θείο Θέλημα.
Η ψυχή που δεν φοβάται, καθόλου, είναι η ψυχή που έχει παραδώσει τη θέλησή της στον Θεό. Όταν μια ψυχή προσεύχεται ζητώντας από τον Θεό να αποκτήσει κάτι, αλλά δεν το λαμβάνει και ανησυχεί που δεν το έλαβε, η ψυχή αυτή είναι ακόμη μακριά από το θείο Θέλημα.
Η ψυχή που έχει παραδώσει τη θέλησή της στο θείο Θέλημα δεν ανησυχεί, δεν φοβάται, και δεν  αγωνιά για το τι μπορεί να συμβεί, αυτή η ψυχή παραμένει αμέριμνη και γαλήνια, αποδέχεται την απόφαση του Θεού, δεν χάνει ποτέ τη γαλήνη της. Εκείνος, όμως, που νοιάζεται μόνο για τη ζωή του και για όλα τα υλικά πράγματα της γης, αυτή η ψυχή θα ζει συνεχώς με αγωνία, φόβο και ανησυχίες και μόνο όταν εγκαταλειφθεί στο θείο Θέλημα, θα μπορεί να ζήσει ειρηνικά και να γνωρίσει το Θέλημα του Θεού.»

Τότε, και μόνο τότε, θα δουν καθαρά και θα Με αναγνωρίσουν. Η Γραφή λέει: «Πράγματι, όλοι όσοι στερούνται τη γνώση του Θεού, είναι από τη φύση τους ανόητοι, γιατί δεν κατόρθωσαν να διακρίνουν τον αληθινό Θεό μέσα από τα υλικά αγαθά που βλέπουν γύρω τους. Δεν αναγνώρισαν τον τεχνίτη από την παρατήρηση των έργων του.»2 Κάποιοι θα πουν: «ο Κύριος μου προκαλεί βάσανα και θλίψεις που ξεπερνούν την αντοχή μου». «Ό,τι προέρχεται από το Θέλημά Μου, αν είστε μέσα στη χάρη Μου, θα μπορέσετε να το αντέξετε με ανάλαφρη καρδιά και με ανδρεία, γιατί η αγάπη υπομένει με αγάπη και με χάρη». Αυτά μπορείς να τους πεις. Κι αν ρωτήσουν: «Μα γιατί ο Κύριος δεν μου δίνει αυτή τη χάρη, και το δώρο της ανδρείας για να υπομένω ό, τι ταλαιπωρεί την ψυχή μου;» Η απάντησή Μου είναι: «Θέλω να εγκαταλείψετε το θέλημά σας για το δικό Μου! Δεν παραδώσατε το θέλημά σας στο Θέλημά Μου, αλλά εξακολουθείτε να πορεύεστε μόνοι σας. Κι ακόμη χειρότερα, δεν αναρωτηθήκατε γιατί κάθε φορά που λέτε, «ο Θεός μου έδωσε να καταλάβω, ή μου είπε να κάνω αυτό κι αυτό,» αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά και δεν πραγματοποιήθηκαν; Είναι κι αυτό ένα σημάδι ότι δεν έχετε εγκαταληφθεί πλήρως στο θέλημά Μου. Ταπεινώστε τους εαυτούς σας. Ζητήστε Μου να σας χαρίσω πνεύμα συντετριμμένο, και θα αναπαυθείτε σε Μένα. Και τότε θα σας φανερώσω την Βασιλεία του Πατέρα Μου.» Μην απελπίζεσαι, γιατί είμαι πάντα μαζί σου. Η Αγάπη σε αγαπά.
 IC
 Έλα...


1 Ταυτόχρονα άκουσα τη λέξη ‘ομαλός’
2 Σοφία 13: 1


















27 Δεκεμβρίου 2011

Κύριε, γλίτωσέ μας τούτη τη χρονιά από τον πονηρό κι ας έρθει η Βασιλεία Σου κι ας μας περιβάλει η κυριαρχία Σου.

Βασούλα, την ειρήνη Μου σου δίνω. 
Είμαι γνωστός πως έχω κάνει σπουδαία πράγματα, γι αυτό έχε πίστη σε Μένα. Μην παραλείπεις ποτέ να αναγγέλλεις όλα όσα σου έχω δώσει. 
Να είσαι υπομονετική με τους διώκτες σου και δυστυχώς, αυτά που είπα τότε στον Ουράνιο Πατέρα Μου αφορούν και τους δικούς σας καιρούς. 
Επέπληξα τις πόλεις στις οποίες έκανα πολλά θαύματα κι ωστόσο δεν ήταν διατεθειμένες να μετανοήσουν. 
Αναρωτιέσαι γιατί ο κλήρος δεν σε πιστεύει και δεν βλέπει πως αυτά τα Μηνύματα είναι έργο του Ελέους Μου. 
Ορισμένοι μάλιστα ευχαριστιούνται να σε καταδικάζουν χωρίς να σε δικάσουν. Ρωτάς γιατί δεν τους δίνεται η χάρη να πιστέψουν. 
Λοιπόν, όπως είπα άλλοτε λέω και σήμερα: “Σε ευλογώ Πατέρα, Κύριε του ουρανού και της γης, γιατί αυτά τα έκρυψες από τους σοφούς και τους συνετούς  και τα φανέρωσες σε μικρά παιδιά. 
Ναι, Πατέρα, γιατί αυτό ήταν το θέλημά Σου."
Και τα τσακάλια ακόμη δίνουν το γάλα τους στα μικρά τους και τα θηλάζουν, οι κόρες του λαού Μου όμως έχουν γίνει σκληρές σαν στρουθοκάμηλοι στην έρημο.1 Όσο για τους νέους, τα πρόσωπά τους έχουν γίνει σκοτεινά από την αμαρτία.
Βασούλα, άκουσε και γράφε: συνωμότησαν εναντίον σου, σε κυνήγησαν. Κάθε κακή πράξη όμως, κάθε συκοφαντία εναντίον σου θα πέσει στο κεφάλι τους. Εμπιστεύσου Μου, μείνε σταθερή και έχε την ελπίδα σου σε Μένα. Δεν είσαι μόνη, Εγώ Είμαι μαζί σου!
Σε ευνόησα ανάμεσα σε πολλούς για να μιλήσεις στο Όνομά Μου. 
Η καλοσύνη είναι πάνω σου και στο κεφάλι σου έβαλα ένα στεφάνι θάρρους, ελπίδας και πιστότητας. 
Βλέπεις, σε έκανα μάρτυρα για την πονηρή αυτή γενεά. 
Και η Κύπρος θα αυξηθεί στο Όνομά Μου και ο άνεμος θα μεταφέρει παντού τα λόγια Μου. 
Συγκέντρωσε τα έθνη,  κάθε λογής λαούς για να ακούσουν τα μηνύματά Μου. 
Θα έρθουν και θα συναχθούν πολλοί περισσότεροι για ν’ ακούσουν τα μηνύματά Μου. 
Κατάλαβες;
Βασούλα Μου, θα συνεχίσω να συγκεντρώνω το ποίμνιό Μου και  όσο για σένα: η Αγάπη σε αγαπά, μείνε μέσα στο Φως Μου και έχε την ελπίδα σου σε Μένα.  IC


1 Θρήνοι 4:3


















1η Μαρτίου 2010

Κύριε!

Εγώ Είμαι! 
Η Παρουσία Μου είναι μαζί σου. 
Θα γιατρέψω τις πληγές σου. 
Βασούλα Μου, σε διάλεξα απ’ όλη την ανθρωπότητα, για να φανερώσω τον Λόγο Μου σ’ αυτή τη γενεά. 
Δεν πρέπει να νιώθεις αποθαρρυμένη. 
Θα έλθω σε βοήθειά σου.
Με προκαλούν! 
Πάρε θάρρος, παιδί Μου... 
Τούτο λέω στις Εκκλησίες:
Το να απορρίπτετε στην εποχή σας και στους καιρούς, όπως στο παρελθόν, τα ίδια δώρα του Αγίου Πνεύματος που είναι για το όφελος και  την προκοπή της Εκκλησίας, η απόρριψή σας αυτή είναι μισητή πράξη στα Μάτια Μου! 
Ένας πνευματικός θάνατος που έχει εισχωρήσει μέσα σας! 
Αποστάτες που εξοργίζουν το Άγιο Πνεύμα Μου! 
Αυτοί είναι που έχουν πέσει σε πνευματική νωθρότητα και σε αίρεση. Κατάλαβες; 
Πώς να κατοικήσει μέσα τους το Άγιο Πνεύμα Μου όταν κυριαρχούνται από νωθρότητα και άλλα πάθη; 
Πώς είναι ποτέ δυνατό να δουν με το Φως του Αγίου Μου Πνεύματος, όταν κουβαλούν στην καρδιά τους εχθρότητα και κλείνουν μέσα τους τόση κακία;
Σε βεβαιώνω, μόνο με τη χάρη του Αγίου Μου Πνεύματος μπορεί να τους αποκαλυφθεί η αλήθεια. 
Με θλίβει το γεγονός πως πολλοί ιερείς Μου δεν Με αναζητούν. 
Και ακόμη χειρότερα, όταν βλέπουν μια ψυχή να φλέγεται από θεϊκή αγάπη για Μένα, να βρίσκει ευχαρίστηση σε Μένα και όχι στον κόσμο, να προτιμά Εμένα περισσότερο απ’ όλα τα ανθρώπινα πάθη και είναι ερωτευμένη με την Παρουσία Μου, η μνησικακία τους αυξάνει περισσότερο. 
Τις προνομιακές ψυχές που διάλεξα να ευνοήσω, τις ποδοπατούν, είτε από πνευματικό φθόνο είτε από ορθολογιστικό πνεύμα. 
Δεν παραδέχονται τη γλώσσα με την οποία σας διδάσκω, αφού η σάρκα τους τα αντιλαμβάνεται σαρκικά, ενώ Εγώ διδάσκω πνευματικά θέματα με τρόπο πνευματικό. 
Είναι όπως λένε γι’ αυτούς οι Γραφές: Όποιος δεν έχει το Πνεύμα, δεν παραδέχεται τα δώρα που φανερώνει το Πνεύμα του Θεού, αφού για κείνον όλα αυτά είναι μωρία. 
Και δεν μπορεί να τα καταλάβει, γιατί αυτά τα πράγματα μόνο με τη βοήθεια του Πνεύματος κατανοούνται. 
Η πνευματική τους  τυφλότητα δεν θα τους επιτρέψει ποτέ να σβήσουν τον εγωισμό τους, και να αντιληφθούν πως η υψηλότερη αρετή είναι η αγάπη. 
Η αγάπη είναι η σπουδαιότερη αρετή και με το μέτρο αυτής της αρετής θα κριθείτε όλοι στο τέλος. 
Είναι σωστό αυτό που λες, Βασούλα, όταν μιλάς στο Όνομά Μου, ότι κάθε πίστη και ελπίδα έχουν σαν θεμέλιο την αρετή αυτή και όσοι κάνουν το καλό και είναι καλόκαρδοι, στοργικοί, σπλαχνικοί και πράοι στην καρδιά, αυτοί θα δουν τον Θεό και θα κληρονομήσουν την Βασιλεία Του. 
Με άλλα λόγια, όσοι έχουν καθαρή καρδιά... 2 
Ναι! 
Ο Λόγος του Θεού είναι λύτρωση, σωτήρια βοήθεια. 
Είναι η επίγνωση του Θεού που την έχουν μόνο όσοι Μας κατέχουν.3 
Είναι ο ίδιος ο Λόγος του Θεού που είναι Αγάπη. 
Και είναι από Αγάπη που πρόθυμα έγινα άνθρωπος και πρόθυμα σήκωσα τον Σταυρό Μου. 
Πολλά μάτια θάμπωσαν όταν Με είδαν Αναστημένο.
- Η αγάπη είναι άγια, είναι το σύμβολο της Εικόνας Μου και όλων όσων αντιπροσωπεύω.
- Η αγάπη είναι πολυτιμότερη από τα πλούτη.
- Ναι!  Η αγάπη, σε σύγκριση με το Φως, είναι πιο λαμπρή από τον ήλιο αφού επισκιάζει όλες τις άλλες αρετές.
- Η αγάπη είναι ανεξάντλητος θησαυρός για τον άνθρωπο, γιατί χαίρεσαι περισσότερο όταν δίνεις παρά όταν παίρνεις.
- Η αγάπη δεν ζητάει το συμφέρον της  αλλά προσφέρεται σε όλους τους ανθρώπους
Εκείνος που κατέχει την αρετή αυτή κυβερνά μαζί Μου. 
Η θεϊκή εξουσία είναι ένα δώρο που σας δίνω και σας το δίνω ανάλογα με το μέτρο της αγάπης που έχετε. 
Αναλογισθείτε τι είναι  καλό και τι είναι  κακό και λογικευθείτε. 
Λογικευθείτε και προσπαθήστε να νεκρώσετε τον εγωϊσμό σας για να κερδίσετε την αγάπη και μόλις την κερδίσετε και στεφθείτε με αυτήν, θα σας οδηγήσει στην ακαταμάχητη αγιότητα, αφού η αρετή αυτή  πάντοτε  θριαμβεύει!
Γι’ αυτό μην αφήσετε το νου σας να εξαπατηθεί από τη διαφθορά και την πονηρία, ή από τη δολιότητα της κακίας. 
Σας το λέω, να ζείτε μια  άμεμπτη ζωή, ώστε η ψυχή σας να προσκολληθεί στο Πνεύμα Μου το Άγιο, σε Εκείνον που Τον αποκαλείτε Αόρατο. 
Δεν θα μπορέσετε ποτέ να αποκτήσετε γερά θεμέλια και βαθιές ρίζες σε Μένα, αν δεν έχετε αγάπη.
- Η αγάπη μοιάζει με πηδάλιο πλοίου που σας κατευθύνει στον προορισμό σας. Χωρίς αυτήν τείνετε να παρασυρθείτε από κάθε λογής ρεύμα και να χαθείτε.
- Η αγάπη θα σας οδηγήσει στον αληθινό προορισμό σας, που είμαι Εγώ. Θα σας κάνει επίσης ικανούς να αναγνωρίσετε Εμένα στον πλησίον σας και να τον αγαπήσετε. 
Σε τι θα ωφελήσει αν δεν έχετε αγάπη για τον πλησίον αλλά έχετε ζήλο για την Εκκλησία Μου; Ελάτε λοιπόν να ανασάνετε μέσα σε Μένα και να αποκτήσετε τα δώρα Μου και τις αρετές αυτές.
Χρειάζομαι, γενεά, την πλήρη αποκόλλησή σου από τα γήινα και θα αυξάνομαι μέσα σου μέρα με τη μέρα, ενώ εσύ θα ελαττώνεις τον εαυτό σου και τη θέλησή σου. 
Και έτσι θα σε βγάλω από τον κόσμο αυτόν της φθοράς και θα σε βάλω στην Καρδιά Μου. 
Να είστε ευλογημένοι, όλοι εσείς που είστε τώρα πρόθυμοι να υπακούσετε στις εντολές Μου.   IC


1A Kορινθ. 2: 14
2Κατά Ματθ. 5: 8
3Την Αγία Τριάδα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου