Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ..ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ...Αν ήξερε, μόνο, η Δημιουργία του Θεού πόσο η προσευχή αυτή μάχεται το κακό, θα την έλεγε καθημερινά.

Άγιε Μιχαήλ Αρχάγγελε,
υπεράσπισέ μας την ημέρα της μάχης,
γίνε ο φρουρός μας ενάντια στην κακία
και τις παγίδες του διαβόλου.

Ο Θεός ας τον επιτιμήσει,
παρακαλούμε ταπεινά, και κάνε Εσύ,
Πρίγκιπα της Επουρανίου Στρατιάς,
με τη δύναμη του Θεού,
να κατακρημνιστεί στην κόλαση ο διάβολος
και όλα τα πονηρά πνεύματα
που περιφέρονται στον κόσμο,
αναζητώντας τον όλεθρο των ψυχών.
Αμήν.



19 Αυγούστου, 1996

(Ο αρχάγγελος Μιχαήλ)
Παιδί του Πατέρα και του Υψίστου, νύφη του Νυμφίου, κήπε του Αγίου Πνεύματος, καρπέ της Παναγίας Τριάδας, ξέρεις τι σημαίνει "φόβος Κυρίου"; Σημαίνει να απεχθάνεσαι κάθε τι κακό και αντίθετο προς το Θεό. Ο Θεός είναι αγαθός, πράος, ήπιος, ελεήμων, είναι αγάπη και η Αλήθεια. Η ψυχή σου λοιπόν ας φοβάται το Θεό και ας αφήσει το Θεό να την τελειοποιήσει. Ο φόβος του Κυρίου είναι η αρχή της Σοφίας και η Σοφία δίνεται σ' αυτούς που είναι σαν τα παιδιά γιατί σε κάτι τέτοιους ανήκει η βασιλεία των ουρανών. Γι' αυτό, αν δεν αλλάξετε τις καρδιές σας1 και δεν ελευθερωθείτε από την κακία, δεν θα εισέλθετε ποτέ στη βασιλεία του Θεού...
Α!.. δεν έχετε ακουστά πως ο Δημιουργός σας, ο Τρισάγιος Θεός που εξουσιάζει τα πάντα, έχυσε δάκρυα χαράς την ώρα της δημιουργίας σας; Ναι, είναι αυτός ο ίδιος Θεός που είναι ο Ύψιστος, ο μέγας και ζωντανός Θεός, που Του οφείλετε τη ζωή σας, που σας έπλασε, και που ο κόσμος σήμερα έχει στραφεί εναντίον Του. Πώς είναι δυνατό να πιστεύει κανείς ότι θα γλυτώσει από την Θεία Δίκη; Τα πάντα βρίσκονται αιώνια κάτω από το βλέμμα του Θεού, κι αυτά που βλέπει, τα εγκλήματα και οι προσβολές κατά της Αγιότητάς Του, είναι πιο βαριά κι από της θάλασσας την άμμο... Έως πότε θα βλέπει να βεβηλώνεται η Εικόνα Του; Μπορεί ο άνθρωπος να βασίζεται στο μηδέν και έως πότε; Όποιος αρνείται την Πιστή Αγάπη, αρνείται τη Ζωή. Κι όμως, ο Θεός που ξέχασαν ποτέ δεν τους ξέχασε.
Τώρα μπορώ να παρακαλέσω να σας ελεήσει όλους, ιδιαίτερα όσους ανάμεσά σας είναι πιο σκληρόκαρδοι. Οι αδύνατοι και ενδεείς πρέπει να γλυτώσουν και να σωθούν από τη λαβή του πονηρού που μηχανεύεται την πτώση του λαού του Θεού. Ελάτε λοιπόν! Ξαναζωντανέψτε τις προσευχές σας σε Μένα και θα μεσολαβήσω. Ελάτε! Με μοναδική σκέψη τη σωτηρία των παιδιών του Θεού, ελάτε να προσευχηθείτε! Ενώ σας δίνω τούτη την προειδοποίηση, θα υπάρξουν κι αυτοί που δεν θα ακούσουν. Ζητήστε τη μεσολάβησή Μου και θα σας προστατεύσω και θα σας υπερασπιστώ απέναντι στο κακό και την κυριαρχία του. Όπως ο ουρανός υμνεί τα θαυμαστά έργα του Θεού, υμνήστε κι εσείς ακατάπαυστα τον Ύψιστο, τον Δημιουργό σας, γιατί ποιος μπορεί στους ουρανούς να συγκριθεί με τον Παντοδύναμο; Ποιος ανάμεσα στο λαό του Θεού μπορεί να Τον συναγωνιστεί; Ο Θρόνος του, σαν ήλιος μπροστά μου, φωνάζει: "Δικαιοσύνη!" Από τη στιγμή που θα μιλήσει ο Πανάγιος, ο Λόγος Του θα εκπληρωθεί και θα αποδοθεί Δικαιοσύνη με τη φωτιά. Όμως όποια καρδιά ήταν αρεστή στο Θεό και Του φώναζε: "είσαι ο Πατέρας μου, ο Θεός μου, ο Βράχος της Σωτηρίας Μου!" αυτός θα γίνει ο πρωτότοκος του Θεού και δεν θα φοβηθεί την πύρινη Ημέρα της Παρουσίας Του. Σε λίγο, ο Γιαχβέ θα περάσει ανάμεσά σας. Θέλω να ακούσω τις ένθερμες προσευχές σας, και μετά να αναρωτηθείτε: "Τι σημαίνει για μένα η Ημέρα του Κυρίου;"
Όποιος μηχανεύεται το κακό, θα επιτύχει τη δική του απώλεια. Γι' αυτό σας λέω: ελάτε και σπείρετε σπόρους ειρήνης και συμφιλίωσης, για να είναι ο καρπός σας αρεστός στον Παντοδύναμο, και η ανταμοιβή σας θα είναι ο Ουρανός. 
Άγιος Μιχαήλ, Αρχάγγελος του Θεού.

1 Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ τώρα απευθύνεται σε όλους.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου