Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Είθε κάθε ίνα της καρδιάς σου να ζει για Μένα και να σου δίνει τον ενθουσιασμό να εργάζεσαι για χάρη Μου και, όπως ο δούλος που δεν απαιτεί καμιά αμοιβή, κι εσύ δεν θα απαιτήσεις ποτέ αμοιβή αλλά θα δώσεις καρδιά και ψυχή για τη Βασιλεία των Ουρανών.

ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

18 Ιανουαρίου, 2002

Κύριέ μου;
Εγώ είμαι. Ειρήνη σε σένα.
Σου έδειξα με πολλούς τρόπους την παντοδυναμία Μου. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν σου στέρησα το Φως Μου και το Έλεός Μου. Το μόνο που θέλω από σένα, αδελφή Μου, είναι αγάπη. Αγάπη αντί αγάπης, καρδιά αντί καρδιάς, αυτή είναι η αρχή Μου για σένα.
Είθε να συνεχίσεις να κάνεις προόδους στο δρόμο της ενότητας και ο ασπασμός που σου έδωσα να σε ζωογονήσει πάλι. Επίτρεψέ Μου να σου θυμίσω να είσαι στον αγρό Μου σαν το κρίνο, ελεύθερη από κάθε ανησυχία και στενοχώρια.
Είθε να προοδεύεις στο δρόμο της ενότητας που μοιράζεσαι μαζί Μου και είθε να γίνει τώρα πιο πλατύς για τη δική Μου δόξα.
Ο πατρικός Μου ασπασμός ας παρηγορήσει την καρδιά σου κι ας γεμίσει το πνεύμα σου με ζήλο για τον Οίκο Μου.

Όλα τα μέλη σου ας αναπαυθούν γλυκά στην Καρδιά Μου για να ανακτήσουν σθένος, επιμονή και τις εσωτερικές χαρές της ευεξίας.
Είθε οι κόποι σου να είναι καρποφόροι και οι δραστηριότητες που αναλαμβάνεις στο Όνομά Μου, χρισμένες με έλαιο από την Πηγή της Ζωής.
Είθε να είσαι ευεργετική για τις καταπονημένες ψυχές και το ίδιο καλή και τρυφερή για τις τσακισμένες.
Είθε Εγώ να παραμείνω για σένα πιο ακριβός από οποιονδήποτε και οτιδήποτε υπάρχει σε τούτη τη γη, ώστε με αυτή σου την πράξη της παραίτησης να παραβλέψω την κακία των ανθρώπων και να μπορέσουν να μετανοήσουν1 .
Οι καταπιεστές σου, που κυβερνούν με μάταιη δόξα και υπερηφάνεια και σε κατηγορούν ανελέητα από έλλειψη ορθής κρίσης, διαβάλλοντας τα χαρίσματα που σου έδωσα, οι αμαρτίες τους να πέσουν στο κεφάλι τους.
Είθε Εγώ να αυξάνομαι μέσα σου, ώστε όταν σε βλέπουν οι φίλοι σου, να βλέπουν Εμένα στη θέση σου και αυτή να είναι η πραγματική αιτία που σε αγαπούν.
Θα συνεχίσω να σου δίνω ακόμη περισσότερο τον εαυτό Μου, όσο επιτρέπεις στο θείο Μου Θέλημα να παραμένει μέσα σου, βασιζόμενη σε Αυτό και απαρνούμενη το θέλημά σου για το δικό Μου.
Να είσαι ευλογημένη που αποσύρθηκες από κάθε τι που σε συνέδεε με τον κόσμο αυτό και προτίμησες την Πηγή της θείας Γλυκύτητας.
Είθε η ψυχή σου να παρακινείται τώρα ακόμη περισσότερο από ζήλο για τη δόξα του Οίκου Μου, οδηγώντας Τον με δεσμά αγάπης στην πνευματική ενότητα, και τότε η θεϊκή Μου Εικόνα θα αποτυπωθεί πλήρως σε Αυτόν και θα σκορπίσει άλλη μια φορά μέσα Του το Φως Μου.
Είθε να είσαι η τέλεια εικόνα της ενότητας που θα προσελκύσει τους πάντες με χάρη σε μια αληθινή ζωή μαζί Μου. Με την αυτοκρατορική αυτή πράξη αγάπης, θα δεχθώ στο κεφάλι Μου το αυτοκρατορικό στέμμα της ενότητας.
Είθε κάθε βίαιη πράξη και μίσος εκ μέρους των ανθρώπων εναντίον σου να αντικαθίσταται εκ μέρους Μας2 με ευλογίες. Οι αργόσχολοι αυτοί θα χρειαστεί να Μου απαντήσουν την ημέρα της Κρίσεως.
Είθε κάθε ίνα της καρδιάς σου να ζει για Μένα και να σου δίνει τον ενθουσιασμό να εργάζεσαι για χάρη Μου και, όπως ο δούλος που δεν απαιτεί καμιά αμοιβή, κι εσύ δεν θα απαιτήσεις ποτέ αμοιβή αλλά θα δώσεις καρδιά και ψυχή για τη Βασιλεία των Ουρανών.

Άκουσέ Με, σε έπλασα και σε έβαλα στη γη για το εξαιρετικό αυτό έργο. Οστό από τα οστά Μου, σάρκα από τη σάρκα Μου, μείνε ενωμένη και με ένα πνεύμα μαζί Μου και στοχάσου όλες τις στολές με τις οποίες σε έντυσα για να σου παρέχω ελεύθερη πρόσβαση να μπαινοβγαίνεις στις Αυλές Μου. Αυτό είναι πράγματι ένα φοβερό μυστήριο που υπερβαίνει κάθε ανθρώπινη αντίληψη και γνώση για την πλειονότητα της δημιουργίας Μου. Όμως Εγώ, ο ουράνιος Δεσπότης, είχα τη ματιά Μου καρφωμένη πάνω σου και το χέρι Μου πάνω στο δικό σου για να κεντήσω μαζί σου τριαντάφυλλα χρυσά και να τους δώσω ζωή, για να σκορπίσουν το γλυκό τους άρωμα και να αρωματίσουν όχι μόνο την Εκκλησία αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.
Χωρίς τη συμβολή της θείας χάρης που σου έδωσα, θα παρέμενες πάμπτωχη. Τώρα όμως, με τη θεία χάρη, σε έκλεισα εντελώς μέσα στην Καρδιά Μου! και σε εξευγένισα έτσι, αφού σε ένωσα μαζί Μας. Πλημμυρισμένη και φωτισμένη από το θείο Μας Φως, σηκώσαμε το σκήπτρο Μας και χαράξαμε πάνω σου το Όνομά Μας, για να υπηρετείς τον Οίκο Μας και να απευθύνεις το ποίημα της Αγάπης Μας σε όλο τον κόσμο.
Είθε η γλώσσα σου ωραία να μιλήσει σαν πέννα γραμματέα έμπειρου και ποτέ να μην κουράζεται να ομολογεί, ακόμη και μέσα σε φλόγες.
Εγώ, ο Ιησούς, σε ευλογώ. IC

1 Με την πράξη αυτή της παραίτησης, το θείο ΄Ελεος έρχεται πάνω στους ανθρώπους και τους οδηγεί στη μετάνοια
2 Η Αγία Τριάδα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου