Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝ ΘΕΩ ΖΩΗ:<<.......Σήμερα ρωτώ αυτούς που αρνούνται αυτήν την αποκάλυψη: Είναι αντίθετο στο Νόμο Μου, στην εποχή σας, να σώσω τη Δημιουργία Μου από την πτώση με τα σημερινά Μου Έργα Πρόνοιας; .....>>


ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχει τίποτε καινούργιο στα μηνύματα της Αληθινης εν Θεω Ζωής, όλα βρίσκονται μέσα στην Βίβλο.
Αυτή η ένσταση στην αυθεντικότητα των μηνυμάτων της Αληθινής εν Θεώ Ζωής έχει απαντηθεί πολλές φορές. Και διατυπώνεται έτσι: «Αν δεν υπάρχει κάτι καινούργιο στα μηνύματα της ΑΕΘΖ, και όλα όσα λέγονται μέσα σ’ αυτά βρίσκονται στη Βίβλο, τότε γιατί ο Θεός να μπει στον κόπο να δώσει αυτά τα μηνύματα; Μας έχει ήδη πει ότι χρειάζεται να μάθουμε μέσα στο Ευαγγέλιο. Αν θέλουμε να γνωρίσουμε αυτό που λέει ο Θεός, μπορούμε απλώς να ψάξουμε εκεί.»
Η απάντηση σε αυτή την ένσταση είναι ότι αν όλοι μας διαβάζαμε τη Βίβλο, τότε ίσως πράγματι να μην υπήρχε ανάγκη για τα μηνύματα της ΑΕΘΖ. Αλλά οι περισσότεροι από μας δεν διαβάζουν τη Βίβλο. Έτσι ο Θεός πρέπει να βρει κάποιον άλλο τρόπο να μας πλησιάσει και να μας καλέσει πίσω στο Δρόμο Του. Το κάνει αυτό μέσα από τους προφήτες Του και τους μυστικούς Του, οι οποίοι φωνάζουν σε κάθε γενεά για μετάνοια, για επιστροφή στον Θεό και για ανάγνωση του Λόγου του Θεού.
Η γενιά μας μπορεί να συγκριθεί με ένα παιδί που πήγε με τον πατέρα του για πικνίκ κοντά στην άκρη ενός γκρεμού. Ο πατέρας προειδοποιεί το παιδί να μην πλησιάσει την άκρη του γκρεμού. Και υπάρχουν πολλά προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν στο παιδί ότι είναι επικίνδυνο να πλησιάσει τον γκρεμό. Αλλά εκείνο αψηφώντας την προειδοποίηση του πατέρα του, και τα σημεία κινδύνου, συνεχίζει να παίζει πολύ κοντά στην άκρη του γκρεμού και διατρέχει κίνδυνο να πέσει από το βράχο. Είναι δυνατόν ένας πατέρας που αγαπάει το παιδί του και το βλέπει αυτό να πει, «Λοιπόν, του δόθηκαν όλες οι προειδοποιήσεις που χρειαζόταν, αν πέσει στο γκρεμό, είναι δικό του πρόβλημα.»; Φυσικά και όχι – θα φώναζε στο παιδί ξανά και ξανά, λέγοντάς του να μην κάνει ανοησίες και να φύγει από το γκρεμό. Και αυτό ακριβώς κάνει ο Θεός στα μηνύματα της Αληθινής εν Θεώ Ζωής.
Θεέ μου, διάβασα κάπου, ότι ο λόγος που η εκκλησία μπορεί να είναι αρνητική στις προσωπικές αποκαλύψεις είναι επειδή όλα όσα χρειαζόμαστε να γνωρίζουμε βρίσκονται ήδη στη Βίβλο, έτσι δεν δέχονται κάποια νέα αποκάλυψη – εννοώ όχι νέα σαν θέμα, αλλά καινούργια σχετικά με την Βίβλο. Η απομάκρυνση απ’ αυτή την πρακτική, τους φέρνει απλώς φόβο, μήπως αυτή η νέα προσωπική αποκάλυψη τους οδηγήσει σε λάθος δρόμο.
Βασούλα, βλέποντας τη Δημιουργία Μου έτοιμη να πέσει στην παγίδα του εχθρού Μου θα παραμείνω αδρανής και παρατηρητής της πτώσης, χωρίς να θέλω να σπεύσω σε βοήθειά της; 
Θυμάσαι όταν θεράπευσα έναν υδρωπικό, την ημέρα του Σαββάτου; 
Τι είχα ρωτήσει τους Φαρισαίους
Κύριε, πρέπει να συμβουλευτώ την Αγία Γραφή.
Φέρε τότε το Λόγο Μου;
Έφερα την Αγία Γραφή και σημείωσα (Λουκ. 14,2).
Ναι, κόρη Μου, ρώτησα: Είναι ή όχι αντίθετο στο Νόμο να θεραπεύεται ένας άνθρωπος την ημέρα του Σαββάτου; 
Δεν απάντησαν. 
Είπα: ποιος από σας εδώ, αν πέσει ο γιος του ή το βόδι του σ’ ένα πηγάδι το Σάββατο, δεν θα το ανασύρει χωρίς δισταγμό; (Λουκ. 14, 1-6) 
Και μέχρι σήμερα δεν μπόρεσαν να δώσουν απάντηση. 
1 Σήμερα ρωτώ αυτούς που αρνούνται αυτήν την αποκάλυψη: Είναι αντίθετο στο Νόμο Μου, στην εποχή σας, να σώσω τη Δημιουργία Μου από την πτώση με τα σημερινά Μου Έργα Πρόνοιας; 
Βασούλα, είμαι ο Ιησούς και Ιησούς σημαίνει Σωτήρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου