Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ένα Προειδοποιητικό Μήνυμα Για Τον Κόσμο Και Την Αμερική

ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

7 Φεβρουαρίου, 2002

Φρούριό Μου, σε κάλεσα με σκοπό να αναγγείλω την Επιστροφή Μου. Σε κάλεσα για να φανερώσω το απύθμενο Έλεός Μου για όλα τα παιδιά Μου, που παραμένουν πάντα απαθή στον δικό τους κόσμο της αδιαφορίας. Οι επίμονες κλήσεις Μου για μετάνοια δεν εισακούστηκαν. Ο κόσμος τώρα παρασύρεται ακόμη πιο βαθιά στη λάσπη της αμαρτίας και στη σκιά του θανάτου. Ο σπόρος μου είναι νεκρός από έλλειψη ποτίσματος. Πολλοί ποιμένες Μου Με πρόδωσαν, συμπαρασύροντας μαζί τους εκατομμύρια ψυχές στην Άβυσσο και στον όλεθρο. Μπορεί κανείς να πει: "Δεν μας προειδοποίησαν. Δεν είδαμε κανένα ουράνιο σημάδι"; Και συνεχίζουν να ζουν για τον εαυτό τους...
Η γενεά αυτή έγινε αδιάφορη προς το Λόγο Μου και προτιμά να ζει για το Σατανά που της δίνει ό,τι αντιβαίνει στο Νόμο της αγάπης Μου. Ελευθερία και ανεξαρτησία το ονομάζουν, αλλά στην πραγματικότητα είναι δέσμιοι του Πονηρού. Ο καθένας τώρα είναι εξοπλισμένος για να κάνει πόλεμο. Το σκοτάδι κυριαρχεί στον κόσμο. Οι καρδιές τους, που είναι ποταπές κι έχουν γίνει κατοικία κάθε λογής πονηρών πνευμάτων, παρακινούνται μόνο προς τον Άρχοντα του Σκότους.
Έχω δώσει σε όλους σας χρόνο και ευκαιρίες για να απαλλαγείτε από την ανομία και την ασέβεια και να στοχασθείτε την Ευσπλαχνία Μου, στους καιρούς αυτούς του Ελέους. Δεν έπαψα να φανερώνω για χάρη σας στον ουρανό, με βασιλική διαταγή, εκπληκτικά θαύματα, για να ζωογονήσω την πίστη σας, όμως πολλοί από σας, ιδίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού ενθαρρύνθηκαν να ακολουθήσουν την οδό των αρετών που οδηγεί σε Μένα και στην αιώνια Ζωή, στράφηκαν ενάντια σε Μένα και τους απεσταλμένους Μου που μεταφέρουν τον Λόγο Μου, και Με απέρριψαν περιφρονητικά. Ανώτεροι και κατώτεροι, βάλθηκαν το ίδιο να καταστρέψουν το Έργο αυτό.
Η Βασιλεία Μου είναι μπροστά στις πόρτες σας, είστε όμως έτοιμοι να Με δεχθείτε; Με απλοχεριά και γενναιοδωρία βασιλική, ετοίμασα συμπόσιο πνευματικής τροφής για να ζωογονήσω το πνεύμα σας. Όταν ήμουν εκεί1 και σας περίμενα να σας θρέψω με το ίδιο Μου το χέρι και να σας σώσω από το θάνατο, εσείς αρνηθήκατε να πλησιάσετε. Επομένως, λαμβάνοντας υπόψη την απροθυμία σας για ειλικρινή μετάνοια και πόση εχθρότητα δείξατε, αντίθετα, προς τις προειδοποιήσεις Μου, οι πρόσφατες σκηνές θρήνου που έλαβαν χώρα2 δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τα θλιβερά πρωινά που σας περιμένουν3, θλιβερά πρωινά που θα τα επισύρει το δικό σας χέρι.
Το έθνος σας κυβερνά σε πλήρη αντίθεση με όλο το Νόμο Μου της Αγάπης, ο οποίος διαφέρει από το παράδοξο σύστημα των νόμων σας. Νόμων που διαπράττουν τα πιο ειδεχθή εγκλήματα, σε σημείο να θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνο τη γη αλλά και τη σταθερότητα ολοκλήρου του σύμπαντος.
Πολλές φορές έχω παραχωρήσει το σκήπτρο Μου, ακόμη και σε πλάσματα που δεν υπήρχαν4. Σήμερα, με θλίψη, βλέπω από τον ουρανό πως τα σχέδιά σας θα στραφούν εναντίον σας. Ο κόσμος ήδη γεύεται τους καρπούς της πορείας του, προκαλώντας τη φύση να επαναστατήσει σπασμωδικά, επισύροντας επάνω σας καταστροφές, ασφυκτιώντας από τις δολοπλοκίες σας. Χρόνια τώρα σας γνέφω, όμως ελάχιστοι από σας έδωσαν σημασία. Η κάθαρση αυτή που επικρέμεται τώρα σα μάστιγα επάνω σας, γενεά, θα τραβήξει πολλούς κοντά Μου και όσοι απέκρουσαν περιφρονητικά τις προειδοποιήσεις Μου, μέσα στην απελπισία τους, θα επιστρέψουν σε Μένα. Και τότε, όταν θα συμβούν όλα αυτά, όταν όλα τα πλάσματα που δεν υπήρχαν επανέλθουν στην ύπαρξη, θα βάλω φωτιά στη γη και θα τη λυτρώσω από τη μάστιγα. Όταν μιλάει ο Θεός, η φωνή Του σείει τη γη.
Η Βασιλεία Μου θα είναι σε λίγο ανάμεσά σας, αφού επίκειται η θεϊκή Μου επίσκεψη, και όλοι όσοι έχουν κληθεί να ομολογήσουν ανοιχτά σε όλους τους κατοίκους τούτης της γης δεν θα καταπνίγονται άλλο πια5, αφού οι άνθρωποι θα μοιάζουν με διψασμένο χώμα που αποζητά τη δρόσο των λόγων Μου. Και θα ομολογούν τα έργα του Υπέρτατου Τριαδικού Θεού τον οποίον ποτέ δεν είχαν ξανασυναντήσει ή ξαναδεί με τα μάτια της ψυχής τους.
Ικετέψτε τον ουρανό ο καιρός αυτός της κάθαρσης να μην είναι για σας τόσο σκληρός όσο ήταν για τα Σόδομα και Γόμορρα.
Η Εκκλησία Μου θα ανακαινιστεί.
Προσκολλήσου σε Μένα, Βασούλα, γιατί έχω δέσει πίσω Μου πολλούς καταπιεστές σου. Ύψωσε τον Σταυρό Μου πάνω από το κεφάλι σου και δόξασέ Με μιλώντας για την κυριαρχία και δύναμή Μου. ΙC

1 Ο Ιησούς εννοεί στις ΗΠΑ.
2 11 Σεπτεμβρίου, 2001. Το γεγονός αυτό είχε αναγγελθεί 10 χρόνια πριν, 11.9.91, προειδοποιώντας μας να μετανοήσουμε...
3 Αποκ. 11, 18. "Ήρθε ο καιρός να καταστρέψεις αυτούς που καταστρέφουν την οικουμένη. "
4 Οι πνευματικά νεκροί.
5 Αποκ. 11, 11 "Ύστερα από τρεισήμισι μέρες, ζωογόνα πνοή από το Θεό μπήκε μέσα τους και ξαναστάθηκαν στα πόδια τους."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου