Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ...ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝ ΘΕΩ ΖΩΗ-Ο ΘΕΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ( Νο1 ) ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ

EΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 
ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 
ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

14 Αυγούστου, 2001


Ο Γιαχβέ μου μας κοιτάζει από το θρόνο Του ψηλά,
κοιτάζει τον καθένα μας, μας εξετάζει.

Ποιος από μας είναι έτοιμος να προσφέρει
στον Πατέρα μας ένα στεφάνι από αρετές;

Ποιος από το λαό Σου, Γιαχβέ μου,
σκαρφαλώνει στο άγιο βουνό Σου;

Πόσοι λένε την αλήθεια
από τα βάθη της καρδιάς τους;

Ποιος είναι άψογος;

Με βοήθησες και συνεχίζεις να με βοηθάς,
αφού η ψυχή μου μες στην αθλιότητά της,
διαρκώς Σου φωνάζει για βοήθεια.

Αν απόστρεφες, έστω και για ένα λεπτό,
το άγιο πρόσωπό Σου από μένα,
θα μίκραινε η ζωή μου και θα κυλούσε
στο ζοφερό σκοτάδι.

Είσαι το Φως μου, η Γιορτή μου,
η Θεότητα που με κρατάει ζωντανή.

Θα παραμείνω ζωντανή
όσο Εσύ θα ανασαίνεις μέσα μου.

Μέσα στην άφατη ευσπλαχνία Σου
μου παραχώρησες πολλές χάρες.
Με αξίωσες να μπορώ να Σε καλώ
όποτε θέλω και να συνομιλώ μαζί Σου,
ένα δώρο που είναι δύσκολο
να το πιστέψουν οι άλλοι.
Ω Κύριε, βοήθησέ με να αποδέχομαι
όλες τις κατηγορίες τους!
Ειρήνη σε σένα, μικρό λουλούδι, δικό Μου.

Γιατί να μην αισθάνομαι ελεύθερος να σου μιλώ; Ή μήπως τώρα θα πρέπει να συμβουλεύομαι τους ανθρώπους;(...)1 Δεν είναι μόνο αυτό... Νιώσε ελεύθερη να Με καλείς όποτε θέλεις. Εγώ, ο Γιαχβέ, σου έδωσα το δώρο αυτό. Είμαι ελεύθερος να δίνω σε όποιον θέλω και όσο θέλω! Χαροποίησέ Με, κόρη Μου, με το να Με έχεις στο νου σου αδιάκοπα.2

Εγώ τον έβαλα στο δρόμο σου. Κάθε βήμα που κάνεις στο Όνομά Μου, το ευλογώ. Κάθε ήχος που προφέρει το στόμα σου και Με αφορά, τον ευλογώ. Κοίτα, έχε περισσότερη εμπιστοσύνη. Εγώ έβαλα τα λόγια Μου στο στόμα σου, έχε λοιπόν θάρρος. Συνέχισε να κάνεις το καλό. Η καλοσύνη πηγάζει από Εμένα.

Έλα, θα συνεχίσουμε το έργο Μου σε αυτό το επίπεδο.3 Επίτρεψέ Μου να σε απασχολήσω για λίγο ακόμη. Κάθε λόγος προέρχεται από Εμένα. Σε διάλεξα για κατοικία Μου, μην αφήνεις λοιπόν την καρδιά σου να θλίβεται για κείνους που σε κατηγορούν. Εγώ ο Δημιουργός σου, είμαι μαζί σου, νιώσε λοιπόν ευτυχής. Μην το ξεχνάς ποτέ... Είσαι πολύ μικρή για να το καταλάβεις... Ποτέ μην αμφιβάλλεις, έλα.

1 Εδώ είπα κάτι στον Γιαχβέ, το Θεό μου.
2 Στο σημείο αυτό μου ήρθε η εικόνα κάποιου γνωστού μου ιερέα.
3 Αυτό το επίπεδο οδηγιών.
 

22 Μαΐου, 2012

(Μήνυμα για την Κύπρο)
"Εγώ είμαι η Πύλη της Ελπίδας όπου υπάρχει απελπισία, της Χαράς όπου υπάρχει θλίψη, της Παρηγορίας όπου υπάρχουν βάσανα. Εγώ είμαι η Θύρα της Ζωής όπου υπάρχει ο θάνατος. Θα μιλήσω στην καρδιά τους, οδηγώντας τους έξω από την ερημιά τους και με μεγάλη στοργή θα φροντίσω τα πρόβατά Μου. Δεν θα είμαι σκληρός μαζί τους και θα ακούσω τους ταπεινούς όταν Μου ζητήσουν να τους συγχωρήσω.
Πράγματι πολλοί από σας λησμόνησαν τη διδασκαλία Μου,  και Με λησμόνησαν, όμως, Εγώ ποτέ δεν σας λησμόνησα, παρότι αχ, πολλοί από σας αμάρτησαν απέναντί Μου… Ελάτε κοντά Μου και μάθετε πως είμαι ο Καλός Ποιμένας. Είμαι η ισχυρή σας προστασία, το δυνατό σας στήριγμα που ζωογονεί το πνεύμα σας και φωτίζει τα μάτια σας. Δίνω θεραπεία, ζωή και ευλογίες. Είμαι τα Πάντα.
Ελάτε κοντά Μου και μιλήστε Μου απ’ την καρδιά σας, και θα σας ακούσω. Μετατρέψτε τη ζωή σας σε μια αδιάλειπτη προσευχή και χαροποιήστε Με. Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε και διορθώστε τον τρόπο της ζωής σας. Εξαγνισθείτε με τη μετάνοια και μη σπαταλάτε πια το χρόνο σας με γήινα πράγματα που φθείρονται, στρέψτε αντίθετα, τα μάτια σας στον Πλούτο Μου που δίνει ζωή. Κάνετε ό,τι μπορείτε για να ζείτε άγια και ειρηνικά με όλους. Να είστε τέλειοι όπως ο Ουράνιος Πατέρας σας είναι τέλειος, και οι αμαρτίες σας δεν θα δυναστεύουν πια στη ζωή σας. Να ζείτε με τη χάρη μια Αληθινή Ζωή με Μένα, τον Θεό σας, και θα σβήσω τη δίψα σας. Εγώ, ο Ιησούς Χριστός, ευλογώ τον καθένα σας. IC»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου