Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Θα αφήσω σύντομα το δράκοντα να φάει την ουρά του, θα δώσω σύντομα εντολές από τον Ουρανό. Θα ανορθώσω τον Οίκο Μου.



ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 
ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 
ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

16 Οκτωβρίου, 2000

Ο Κύριος είναι καλός γιατί Αυτός με δίδαξε.
Είναι γνωστό ότι διδάσκει και μορφώνει
τους φτωχούς και τους ταλαίπωρους.
Ο Πατέρας μου, ο Πατέρας Σας,
είναι ντυμένος Δύναμη και Μεγαλοπρέπεια.
Ας Τον υμνήσουμε με μια φωνή κι ας
εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις που
εσείς κι εγώ δώσαμε στον Ύψιστο.
Ας απευθύνουμε το ποίημά μας στον Βασιλιά.
Κι όμως, πόσο φοβάμαι μήπως ακούσω:
"Ήσουν παρούσα στο Συμβούλιό Μου;"
Μη φοβάσαι, σε έβγαλα από κάτω από τη γη, σε ξέθαψα και είπα: "Η ειρήνη θα είναι δική σου, παιδί Μου."
Από τη γη της Αιγύπτου ανέδειξα προφήτες και αγίους. Ευλογημένη η γη της Αιγύπτου, είθε το φύλλωμά της να παραμείνει πράσινο και τα δέντρα που μεγαλώνουν δίπλα στο Νείλο, να προκόβουν και να συνεχίζουν να καρποφορούν για να τρέφεται ο λαός της. Ένας λαμπρός θρόνος στήθηκε σε κάθε τόπο απ' όπου περάσαμε, η Παρθένος Μαρία, η Μητέρα Μου, ο Δίκαιος Ιωσήφ και Εγώ.
"Αίγυπτος, πατήσαμε το χώμα σου και ανέβηκε θυμίαμα στον ουρανό καθώς περνούσαμε. Δεν διάβασες στις Γραφές:
"Θα έρθουν απεσταλμένοι από την Αίγυπτο."1
Μα δεν ήξερες ότι σε έχρισα και σένα2 επίσης; Όσο απέχει ο ουρανός από τη γη είναι το μεγαλείο της Αγάπης Μου για σένα. Είθε να συνεχίζει η γη σου να παράγει τροφή και να παραμένεις χαρούμενη."
Ρώτησες, Βασούλα, αν είμαι πλήρως μέσα σου, Εγώ, ο Υπερβατικός Θεός. Έχω δείξει, αγαπημένη Μου, τα σημεία και τα θαύματά Μου σ' εκείνη που ξεχώρισα και σε έχω χρίσει χάρη μέσα στην υπερβάλλουσα Αγάπη Μου. Συνεπαρμένος από την αδυναμία σου, σε κράτησα στα χέρια Μου ενώ έσταζε πάνω σου Λάδι σαν απεσταγμένο μύρο, σκεπάζοντας το κεφάλι σου με στάλες από αγιασμένο μύρο που έμοιαζαν με ζαφείρια, για να σε παρουσιάσω στον Πατέρα ο οποίος, βλέποντας πάνω σου όλα τα σημάδια του Υιού Του, θα σε ευλογούσε3 και θα συνδιαλεγόταν μαζί σου. Από άκρα γενναιοδωρία, φύσηξα πάνω σου το άρωμά Μου για να σκορπίσεις ολόγυρά σου την γλυκειά Του ευωδία. Και τότε, οι εχθροί σου που είναι οι σκοτεινές δυνάμεις που καθοδηγούνται από τον Εωσφόρο και τον Σατανά και έρχονται σε αντίφαση με την Θεότητά Μου, θα μάθουν ότι έχεις στον ουρανό έναν Μάρτυρα και έναν Υπερασπιστή στα ύψη, που θα σε στηρίζει ωσότου ολοκληρώσεις την αποστολή σου.

Όλα αυτά σου φαίνονται υπερβολικά; Μα ποιος μπορεί να ταυτιστεί με Μένα! Δεν είμαι μια απλή περγαμηνή βιβλίου! Βασούλα Μου, δεν είμαι μόνο ένα έντυπο! Τόση έλλειψη εμπιστοσύνης, σα να είχες στα χέρια σου αγκάθια και όχι ευλογίες!4
Άφησε τους εχθρούς σου να εκτοξεύουν από φθόνο απειλές εναντίον σου, εναντίον Μου, εναντίον της Θεότητάς Μου. Άφησέ τους. Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να θριαμβεύσει εις βάρος σου, σε κανένα! Και σου το λέει αυτό ο Θεός σου, ο Ύψιστος. Άφησε τους σκεπτικιστές, τους ορθολογιστές, τους Φαρισαίους της εποχής σου, που ως αυτή τη μέρα ποτέ δεν προσπάθησαν να Με δουν μέσα στο Υπερβατικό Μου Φως και τη Δόξα Μου, να αποκομίσουν γνώση και διάκριση από το Στόμα Μου, αφού Εγώ δεν παύω να ανακαινίζω την πλάση Μου... Αυτό όμως το έχουν λησμονήσει και είμαι ουσιαστικά νεκρός μέσα στις καρδιές τους
Σας το λέω:5 "Μην αγγίξετε τους εκλεκτούς Μου, και τους προφήτες Μου μην τους βλάψετε.6 Κι εσύ, Βασούλα, που φοβάσαι μήπως σε ρωτήσω όταν θα Με αντικρίσεις: "Ήσουν παρούσα στο Συμβούλιό Μου;" άκουσε: "Δεν φώτισε η Διάκριση τα μάτια σου; Δεν ψιθύρισε η Σοφία τη γνώση Της στο νου σου, όλα αυτά τα ευλογημένα χρόνια; Εξαιτίας της μηδαμινότητάς σου και της αθλιότητάς σου, Εγώ, ο Νυμφίος της δημιουργίας Μου, έσκυψα για να σε φτάσω. Παιδί αναλφάβητο7 στον Λόγο Μου ήσουν. Απαίδευτη και αδιάφορη ήσουν σε κάθε χείμαρρο θείων λόγων, κι όμως παρ' όλα αυτά, κάτω από όλη αυτήν τη λάσπη που σε κάλυπτε, διέκρινα μια ευγενική σπίθα για το Άγιο Όνομά Μου.
Και τώρα, θέλω να σου το υπενθυμίσω: Ποιος σε ανέθρεψε; Δεν ήταν η Σοφία; Αυτή δεν ήταν ο Παιδαγωγός σου; Και ποιος σε οδήγησε στο να βαδίζεις πάνω σε ζαφείρια;8 Δεν ήταν η Σοφία; Και ποιος σε περιέβαλε για να πετάξεις ψηλά στους ουρανούς; Δεν ήταν η Σοφία; Εγώ δεν σου ανήγγειλα ότι με τα μηνύματά Μου θα στερέωνα την Βασιλεία Μου σε όλες τις καρδιές; Και με τη δύναμη του Αγίου Μου Πνεύματος θα διαπαιδαγωγούσα αυτές τις καρδιές για να τις κάνω αποστόλους των καιρών σας;

Τέκνο της Ιερής Μου Καρδιάς, που σε έχω πλεγμένο όπως το κλήμα πάνω Μου, "έλα,9 μη με φοβάσαι, έλα μην αμφιβάλλεις... Σε διάλεξα για το έργο Μου... Άφησε τις αμφιβολίες σου, έλα..."
Γράφε: Όπως σου είπα, θα στερεώσω τη Βασιλεία Μου μέσα σε κάθε καρδιά που είναι ανοιχτή στον Λόγο Μου. Μη φοβάσαι τις ύβρεις που χρησιμοποιούν οι θνητοί για να σου επιτεθούν, μη φοβάσαι την οργή του καταπιεστή. Έχω σφραγίσει τα Λόγια Μου πάνω στην καρδιά σου κι έχω αφήσει να στάξουν σταγόνες μύρου πάνω στα χείλη σου, για να ανοίγουν με τη χάρη και να αναγγέλλουν την ειρήνη και να φέρνουν την ενότητα στις καρδιές των γιων και των θυγατέρων Μου. Άφησε τους υπερήφανους να αιφνιδιάζονται με την επιμονή σου, που την χαρίζει το Πνεύμα Μου σε όσους διώκονται για χάρη Μου, και άφησε τους να αποφεύγουν να σε συναντήσουν, όπως ακριβώς κάνουν.10 Κι Εγώ, όταν έρθει η Ημέρα Μου, θα τους αποφύγω.
Όσο αυτοί σου φέρονται σκληρά, παραμονεύοντας γύρω σου, εσύ να υπομένεις αυτήν τη σκληρότητα ταπεινά και με αξιοπρέπεια, γιατί χάρη σε αυτούς τους αλαζόνες θα λάβεις την αμοιβή σου στον ουρανό... Με τις δικές σου ταλαιπωρίες ξυπνάς ψυχές που κοιμούνται ή που έχουν παρασυρθεί από τον κόσμο.
Εγώ θα συνεχίσω να σου φανερώνω το καμίνι της Καρδιάς Μου. Θα συνεχίσω να σε διδάσκω τη γνώση της Σοφίας και θα ευλογώ τα βήματά σου καθώς βαδίζεις μαζί Μου. Καθώς βαδίζεις στο δρόμο της ενότητας, νύφη Μου, μείνε προσκολλημένη στο Νυμφίο σου και στο τέλος θα νικήσω Εγώ.
(Ο Θεός είναι κοντά σου και σε αγαπά! Εγώ Είμαι.)


(Αυτό το κομμάτι είναι "εκτός κειμένου". Κατά παράκληση του π. Gerhard Wenzel, άνοιξα το τετράδιο στη σελίδα αυτή επειδή εκείνος τραβούσε φιλμ από απόσταση. Ήθελε να το κάνει να φαίνεται σα να μου υπαγόρευε ο Θεός, όταν ξαφνικά ο Κύριος είπε, παίρνοντας το χέρι μου, "ο Θεός είναι κοντά σου και σε αγαπά! Εγώ Είμαι." Το παραπάνω μήνυμα δεν είχε ακόμα τελειώσει και έμεινε για να συνεχιστεί.)
Εγώ είμαι ο Μέγας Αρχιερέας επάνω σε όλο Μου τον Οίκο, αυτόν τον Οίκο που οι άνθρωποι έχουν διαιρέσει άσπλαχνα, από έλλειψη αγάπης. Θα πρέπει λοιπόν να συνεχίσω να βλέπω τον Οίκο Μου διηρημένο και σε τέτοια κατάσταση ανταρσίας και να μην παρέμβω; Τι πρεσβεύουν;11 Σε ποιο όνομα ομολογούν την πίστη τους; Χαμήλωσα το Βλέμμα Μου για να μην τους βλέπω όταν Με υψώνουν με τα χέρια δίχως πίστη, δίχως αγιοσύνη... Κι όμως, για χάρη των πιστών Μου κατεβαίνω στα χέρια τους. Όλο και λιγότερη σημασία αποδίδουν στη Θεία Μου Ευχαριστία.
Εγώ, ο ένδοξος Βασιλιάς, η Μεγαλοσύνη υπεράνω πάσης μεγαλοσύνης, η Κυριαρχία υπεράνω πάσης κυριαρχίας, σας καλώ δια της χάριτος να φάτε τούτη τη φορά το ζωντανό Μάννα, τον επουράνιο Άρτο, με τη μορφή της Θείας Ευχαριστίας. Γι' αυτό λοιπόν, λέω στις εκκλησίες εκείνες που ο κλήρος τους δεν έχει αποδεχθεί το Μυστήριό Μου: "Συνέλθετε και αναζητήστε Με διακαώς, κυριαρχήστε και στη μνησικακία σας απέναντι στη Μητέρα Μου. Είθε να μάθουν όλες οι φυλές ότι η Σάρκα και το Αίμα Μου προέρχονται από τη Μητέρα Μου. Ναι, το Σώμα Μου προέρχεται από την Παναγία Παρθένο, από αληθινό αίμα. Ευλογημένο να είναι το Όνομά Της!
Για να σώσω όλους τους ταπεινούς της γης που Με λαμβάνουν και να τους δωρίσω την άφθαρτη ζωή, έγινα Άρτος για να σας δοθώ. Και μέσω της Κοινωνίας αυτής, αγιάζω όλους όσους Με λαμβάνουν και τους θεοποιώ, για να γίνουν σάρκα από τη Σάρκα Μου και οστό από τα Οστά Μου. Με το να κοινωνείτε Εμένα που έχω Θεϊκή Υπόσταση, Εγώ κι εσείς γινόμαστε ένα σώμα, πνευματικά ενωμένοι. Γινόμαστε συγγενείς, αφού Εγώ μπορώ να σας κάνω μέτοχους στη θέωση. Με την Θεότητά Μου, θεοποιώ τους ανθρώπους...
Δεν έχετε ακούσει: "Εσείς είστε θεοί, είσαστε όλοι σας παιδιά του Υψίστου"; 12 Τώρα, Με κρίνουν οι άνθρωπο. Το Ένδυμα13 που μπορεί να σας σκεπάσει και να σας ντύσει μεγαλόπρεπα, μεταμορφώνοντάς σας, θεοποιώντας σας, απορρίπτεται από τις εκκλησίες εκείνες που δεν μπορούν να κατανοήσουν το Μυστήριό Μου...
Σήμερα, φωνάζω πάλι από τον Ουρανό: "αδελφοί, γιατί υπονομεύετε την Θεότητά Μου; Αφού ισχυρίζεστε ότι γνωρίζετε τι είναι το σωστό, τότε γιατί το πνεύμα σας απογυμνώνει την Εκκλησία Μου; Σας προσκαλώ να βασιλέψετε μαζί Μου, σας προσκαλώ να κυβερνήσετε μαζί Μου, σας προσκαλώ να λειτουργήσετε και να μετέχετε στο Θείο Μυστήριο με τον τρόπο που αληθινά Το καθιέρωσα.
Κι αν δεν ακούσουν;
Οι υπερόπτες δεν θα πάψουν να Με χλευάζουν, αυτό όμως γίνεται επειδή παρέκκλιναν από το Φως Μου. Είμαι παρών στην Θεία Ευχαριστία Μου, όμως αν δεν δούνε την Θεότητά Μου με μάτια πνευματικά, θα συνεχίσουν να μοιάζουν με νυσταγμένο άνθρωπο που ποτέ δεν συλλαμβάνει ό,τι κι αν του λένε. "Τι είπες; Σε μένα μιλούσες; Ε;" θα ρωτάει.
Μεγαλόπρεπο και ένδοξο οι εκκλησίες αυτές Με διακηρύττουν, βεβαιώνοντας την ισχύ Μου, διαλαλώντας τη φοβερή Μου δύναμη, απευθύνοντάς Μου ύμνους, αναγνωρίζοντας την παντοδυναμία Μου και τα μεγαλεία Μου, γίνομαι όμως λίθος προσκόμματος όταν πρόκειται να μετρηθεί το μεγαλείο της Θεότητάς Μου και της Παρουσίας Μου στην Θεία Ευχαριστία 
Σήμερα, αυτός είναι ο λίθος προσκόμματος που τον απορρίπτουν οι οικοδόμοι και δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι ο ακρογωνιαίος λίθος.
Κι εσύ, κόρη Μου, συνέχισε να διακηρύττεις ότι Εγώ είμαι η μοναδική σου Αγάπη και πες στα αδέλφια σου τούτα τα λόγια: "Ο Κύριος είναι καλός, αφού Εκείνος με δίδαξε. Είναι γνωστό ότι διδάσκει και μορφώνει τους πτωχούς και τους ταλαίπωρους..."

Ευάλωτο κορίτσι Μου, θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σου:, Θα αφήσω σύντομα το δράκοντα να φάει την ουρά του, θα δώσω σύντομα εντολές από τον Ουρανό. Θα ανορθώσω τον Οίκο Μου. Θα ξαναστήσω την Θεία Ευχαριστία Μου μέσα στους οίκους14 που ερημώθηκαν από τη δική Μου Παρουσία και τότε θα γίνουν άγιοι. Απογυμνώθηκες15 από την Κυριαρχία Μου, ισοπεδώθηκες από το δράκοντα, κι όμως, σε βεβαιώνω, σας βεβαιώνω όλους: Το Πνεύμα Μου θα πέσει σαν βροχή πάνω στη γη για να την ποτίσει με την ουράνια δρόσο, και το χορτάρι της γης θα γίνει πιο πράσινο, και τα δέντρα θα ανθίσουν και το φύλλωμά τους θα είναι όμορφο και ο καρπός τους άφθονος, ναι! Άφθονος. Περιμένετε και θα δείτε!
16
"Ποιος σου είπε πως θα κρατήσεις για πάντα; Αρκετά πέταξες σαν τον αετό και έστησες τη φωλιά και το κεντρί σου ανάμεσα στα αστέρια17 Έλα τώρα να Με αντιμετωπίσεις στη μάχη. Δεν θα αντιμετωπίσεις τον Άβελ. Θα σου ρίξω κάτω το ξίφος. Λεηλάτησες τον Οίκο Μου και έκλεψες από το εσωτερικό Του αυτό που ήταν πιο Πολύτιμο. Έκλεψες με την ψυχή σου. Μπήκες στην πόλη του λαού Μου και τους τύφλωσες. Τώρα όμως έληξε ο χρόνος σου, αν και πιστεύεις ακόμη ότι μπορείς να παρατείνεις το ζοφερό σου βασίλειο για να παραπλανήσεις το λαό Μου. Όχι άλλο πια. Η δικαιοσύνη είναι έτοιμη να χυθεί σα νερό και το Πνεύμα Μου σαν χείμαρρος αστείρευτος..."
Πλησιάζει ο καιρός που θα φωνάξουν: "Α, είναι πολύ καλός τώρα ο καιρός..."
Έλα, θα σου δώσω ανάπαυση για να αποκτήσεις νέες δυνάμεις. Ζήσε τα μηνύματά Μου και ακολούθησε το μονοπάτι που χάραξα για σένα... IC

1 Ψαλμ. 68:32.
2 Ο Κύριός μας μου έδωσε να καταλάβω ότι και η Αίγυπτος, όπως οι Άγιοι Τόποι θα πρέπει να θεωρείται Αγία. Ο Κύριός μας μου έδωσε να καταλάβω ότι η Αίγυπτος προστάτευσε την Αγία Οικογένεια όταν κατέφυγαν εκεί. Η Αίγυπτος τους έθρεψε και τους πότισε, αλλά κυρίως τους προστάτευσε και ο Θεός δεν ξεχνά ποτέ μια καλή χειρονομία.
3 Μου θύμισε την ευλογία του Ιακώβ. Γεν. 27
4 Εκείνη τη μέρα με κατέτρωγαν ξαφνικά οι αμφιβολίες… από άκρα αδυναμία. Ο Κύριος μου μίλησε υπομονετικά όπως μιλάει κάποιος σε ένα απελπισμένο παιδί...
5 Ο Κύριος απευθύνεται στους σκεπτικιστές.
6 Ψαλμ. 105:15
7 Ο Κύριός μας θέλησε να χρησιμοποιήσει την ελληνική λέξη "analphabet" στη θέση της αγγλικής "illiterate".
8 Ζαφείρια εδώ συμβολίζουν τις αρετές.
9 Στο αγγλικό κείμενο, γραμμένο ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες.
Όπως είπα και προηγουμένως, από άκρα αδυναμία, ένα κύμα αμφιβολίας κυρίευσε το μυαλό μου. Ο Χριστός μίλησε, υποθέτω, στα ελληνικά, για να ακουστεί πιο πατρικός, όπως ο πατέρας μου στην παιδική μου ηλικία, και να με παρηγορήσει καλύτερα .
10 Ορισμένοι επίσκοποι, όταν τους ζητούν να με συναντήσουν, μόλις ακούσουν το όνομά μου γίνονται έξω φρενών.
11 Όσοι δεν κατάλαβαν ακόμη ότι για να ενωθούν, θα πρέπει να λυγίσουν με ταπείνωση και αγάπη.
12 Ψαλμ. 82:6
13 Συμβολικό όνομα του Χριστού.
14 Ο Κύριος εννοεί τις εκκλησίες.
15 Ο Κύριος εννοεί την εκκλησία.
16 Ξαφνικά, ο Κύριος στράφηκε στον πονηρό (στο δράκοντα) και είπε τα λόγια αυτά.
17 Συγχρόνως άκουσα "πιστούς". 























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου