Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Πόσο περισσότερο θα μπορούσα να σε προειδοποιήσω, γενεά; Η θεϊκή Μου επίσκεψη επίκειται και η εξαγνιστική Φωτιά πλησιάζει, κατά την οποία οι ψυχές σας θα λιώσουν σαν κερί από τη θερμότητά της.



ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 
ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 
ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

5 Φεβρουαρίου, 1999

Πώς μπορώ να ανταποδώσω την Καλοσύνη
που μου έδειξε ο Παντοδύναμος;
Έκανε σ' εμένα θαυμαστά έργα.
Έκτισα μέσα σου το Θρόνο Μου για να διαρκεί αιώνια. Είμαι ο Βασιλιάς σου που σε έχρισε για να έχεις είσοδο στη Βασιλεία Μου. Είμαι ο Βασιλιάς της ασφάλειας της ψυχής σου.
Η καρδιά μου λιώνει σαν το κερί και
ρευστοποιείται μπροστά στη θεία Παρουσία Σου.
Χαίρομαι για τη Λαμπρότητα και τη Μεγαλοσύνη Σου!
Έδειξες τη Δύναμή Σου επιτρέποντας
στη Θεία Παρουσία Σου να διασχίσει
σαν ποτάμι την έρημο της ψυχής μου.
Αλληλούια!
Και καθετί μολυσμένο μέσα στην ξηρασία της ψυχής μου καθαρίστηκε από το μεγαλείο της Αγάπης Σου.
Ναι, αγαπημένη Μου, Είμαι γνωστός για το Έλεός Μου και την τρυφερή Μου Καρδιά. Δεν έχεις ακούσει ότι μπορώ να κάνω τις ερημιές ποτάμια και την άνυδρη γη νεροπηγές; Ύμνησέ Με στις συναθροίσεις και δώσε στη γενεά αυτή να καταλάβει ότι το Βασιλικό Αξίωμα ανήκει σε Μένα.
Με τι μπορούν να ανταλλάξουν την ηγεμονία Μου;
Η Βασιλική Καρδιά Μου αναδεικνύει τους πτωχούς τω πνεύματι. Υψώνω τους δύστυχους και τους άθλιους και τους δίνω βασιλική στολή που τους επιτρέπει να βαδίζουν στις Αυλές Μου. Τους ευλογώ αποτυπώνοντας πάνω τους το Άγιο Όνομά Μου και τους ανοίγω τις πύλες της αρετής, ώστε η διαγωγή τους να είναι αρεστή για το Βασιλικό Μου Αξίωμα. Εκπαιδευμένοι από Μένα θα μάθουν να ζουν μια άψογη ζωή.
Θα διακηρύξω σε κάθε σύναξη
το μεγαλείο του Ονόματός Σου,
χωρίς φόβο θα φωνάξω ότι το Έλεος είναι μαζί μας
και σκύβει από τον ουρανό για να μας πλησιάσει..
Και σ' αυτούς που με διώκουν,
να επέμβεις με ευσπλαχνία.
Γλίτωσέ με από την καταπίεση των ανθρώπων.
Στήριξέ με όπως μου το υποσχέθηκες
και κάνε να υποταχθεί η γλώσσα
που λέει κακοήθειες και ψέματα.
Παρατήρησες κάποιους περιορισμούς; Εμπρός, πες το...
Έχω άδικο αν πω:
στα "εσωτερικά τείχη" του Οίκου Σου,
εκεί, δεν βρίσκω αρκετή υποστήριξη...
Κανείς δεν θα μπορεί να σε χτυπήσει, ούτε ακόμη και τα "εσωτερικά τείχη", όπως τα ονόμασες, του Οίκου Μου, όσο Εγώ είμαι μαζί σου και στο πλευρό σου.
Τα "εσωτερικά τείχη" θα είχαν κλείσει πάνω σου, όμως οι κτίστες που κοπίασαν για να κτίσουν αυτά τα "εσωτερικά τείχη", κοπίασαν μάταια. Και μόνο ο ζήλος σου για τον Οίκο Μου που σε κατατρώγει, θα τα γκρεμίσει...
Δεν σε ρώτησα αν τα "εσωτερικά τείχη" του Οίκου Μου σε υποστηρίζουν ή όχι. Σε ρώτησα αν παρατήρησες κάποιους περιορισμούς...
Όχι, συνολικά όχι.
Το Μήνυμά Σου εξαπλώνεται και μπορώ
να δω τη Δόξα Σου και τη Δύναμή Σου.
Μεγάλα τα κατορθώματά Σου, Θεέ Μου.
Άφησες τα παιδιά Σου να δουν τη Δόξα Σου.
Εσύ κυβερνάς τα πάντα...
και εξαπλώνεις το Άγιο Μήνυμά Σου
της Αληθινής εν Θεώ Ζωής...
Γι' αυτό, μη φοβάσαι. Αν κάποιος σε λυγίσει, Εγώ θα σε ξανασηκώσω. Σε ανόρθωσα για να γίνεις η μαθήτριά Μου. Εγώ είμαι ο Νυμφίος σου, έλα λοιπόν, είσελθε στη χαρά του Κυρίου σου!
Άκου προσεχτικά και γράφε:
Μέχρι σήμερα, δεν δόθηκε αρκετή προσοχή1 στα σπλαχνικά Μου Καλέσματα, ούτε ελήφθησαν υπόψη οι προειδοποιήσεις Μου. Μαθήτριά Μου, η Επιστροφή Μου επίκειται. Σε έστειλα για να διακηρύξεις το Λόγο Μου σε τούτο τον κόσμο και να μιλήσεις στο Όνομά Μου το Άγιο, αλλά παρ' όλα αυτά πολλοί αρνήθηκαν να ακούσουν.
Η ώρα του Σατανά πλησιάζει στο τέλος της επειδή ο θρίαμβός Μου είναι κοντά. Για τον λόγο αυτό κρατάει τόσους πολλούς αιχμαλώτους, δεμένους με την αποστασία, δεμένους με το ψέμα.
Γενεά! Γενεά, πολλές ήταν οι αποστασίες σου, μεγαλύτερη όμως από αυτήν δεν έχω ξαναδεί. Σήμερα, η αμαρτωλή αυτή γενεά αρνείται να ακούσει τα σπλαχνικά Μου καλέσματα και συνεχίζουν να ακολουθούν αυτά που τους υπαγορεύουν οι πωρωμένες καρδιές τους. Σηκώνουν τους ώμους και λένε, κόρη Μου: " προτιμούμε να κάνουμε όπως μας αρέσει..." και συμβιβάζονται με το κακό...

Αφού εγκατέλειψαν την Πηγή του Ζώντος Ύδατος, θα πεθάνουν μέσα στην αποστασία τους.
Ο Πατέρας Μου είναι πολύ προσβεβλημένος. Ως πότε η γη θα είναι διηρημένη και κομματιασμένη; Ως πότε η Εκκλησία Μου θα είναι διηρημένη και σε ανταρσία;2Το Πνεύμα του Πατέρα Μου διαρκώς βλασφημείται και γελοιοποιείται από πολλούς λειτουργούς Μου. Δεν έχει ακόμη ακούσει τούτη η γενεά μια βοή από τον ουρανό; Δεν έχετε ακόμη ακούσει από τα ύψη των ουρανών το θρήνο των Αγίων;
Αχ, Βασούλα, οι ψυχές3 αυτές χαίρονται για τις βδελυρές τους πράξεις. Πώς να μην ζητάει εκδίκηση ο ουρανός; Και θα προσθέσω με δάκρυα στα Μάτια ότι πολλοί αξιωματούχοι της Εκκλησίας Μου εμπιστεύονται περισσότερο αυτά που έχουν σε μεγάλη υπόληψη οι άνθρωποι, ξεχνούν όμως ότι αυτά τα πράγματα Μου φαίνονται αηδιαστικά.
Σας ερωτώ σοβαρά: Εγώ δεν γεμίζω τον ουρανό και τη γη; Δεν θα χαρίσω λοιπόν πλουσιοπάροχα το Άγιο Πνεύμα Μου σε όλη την ανθρωπότητα και δεν θα εκπληρώσω την υπόσχεσή Μου;
Λέω λοιπόν σε όλους αυτούς που ακολουθούν τις προσταγές των πωρωμένων τους καρδιών: "Αφού δεν βλέπετε τη γη να πλημμυρίζει από την ένδοξη λαμπρότητα του Πνεύματός Μου και συνεχίζετε να ονομάζετε κακό καθετί που είναι καλό και άγιο, από την απιστία σας θα επισύρετε στα κεφάλια σας τις αμαρτίες σας."
Ευλογημένοι αυτοί που πιστεύουν, είθε να εισέλθουν στη χαρά Μου! Δεν θα ήθελα να εξαπατηθεί κανείς και να πιστέψει ότι μειώθηκε η οργή του Πατέρα Μου. Το Έλεός Του είναι μεγάλο αλλά το ίδιο μεγάλη είναι και η αυστηρότητά Του, και αχ, γενεά, πώς είναι δυνατό να γλιτώσεις την καταδίκη; Θα θερίσεις ό,τι έχεις σπείρει όλα αυτά τα χρόνια...
Γι΄ αυτό λοιπόν, Βασούλα, ο αγώνας σου δεν τελείωσε, ύμνησε το Όνομά Μου στις συναθροίσεις Μου. 4 Σου έδωσα ένα πνευματικό δώρο, να μπορείς να στρέφεις τις καρδιές των πατέρων προς τα παιδιά τους και τις καρδιές των παιδιών προς τους πατέρες τους. Πολλοί θα ωφεληθούν από το δώρο σου και από τους κόπους σου.
Όσοι ακούσουν με προσοχή θα δεχτούν μέσα στις καρδιές τους αγιαστικές χάρες και με αυτές τις χάρες, ένα μεγάλο μέρος από τη σκουριά των αμαρτημάτων τους θα θεραπευθεί, επειδή θα είναι εκείνοι που υποδέχτηκαν το Άγιο Πνεύμα Μου της Χάριτος.
Αυτοί οι καιροί είναι οι καιροί που αναφέρουν οι Γραφές5 για την Ημέρα Μου και για μια φωτιά που κατακαίει, όταν οι ουρανοί θα διαλυθούν στη φωτιά κι αλίμονο για την αμετανόητη καρδιά!
Πόσο περισσότερο θα μπορούσα να σε προειδοποιήσω, γενεά;
Η θεϊκή Μου επίσκεψη επίκειται και η εξαγνιστική Φωτιά πλησιάζει, κατά την οποία οι ψυχές σας θα λιώσουν σαν κερί από τη θερμότητά της.
Σου πρόσφερα, γενεά, και συνεχίζω να σου προσφέρω τη συγκατάβαση της στενής και θεϊκής φιλίας Μου, αλλά εσείς δεν την δεχτήκατε, και πολλοί από σας δεν κατάλαβαν τι σας πρόσφερε ο Νυμφίος.
Κόρη Μου, να θυμάσαι ότι σε έχω περιβάλει με ιδιαίτερη φροντίδα. Δεν έχεις ακούσει τις μαρτυρίες εκείνων6 που τους έδωσα τη χάρη να δουν πάνω σου τη Μορφή Μου, και τους τόνωσα με την εμφάνισή Μου; Μην υποτιμάς λοιπόν τη θεϊκή Μου Δύναμη.
Θα συνεχίσω να φανερώνομαι πάνω σου και να σε ντύνω με τη Μορφή Μου επειδή αυτό ευχαριστεί τον Πατέρα.
Κράτα τα μάτια σου καρφωμένα πάνω στην αδυναμία σου, στην αθλιότητά σου, στις ατέλειές σου, στους τόσους πολλούς δισταγμούς σου, δίνε Μου πάντα πρόσχαρα την ελευθερία να σου ζητώ το χρόνο σου και την προθυμία σου για να εκχριστιανιστεί τούτη η αποχριστιανοποιημένη κοινωνία σου μεσολαβώντας συγχρόνως με αγάπη για την Ενότητα της Εκκλησίας Μου.
Το μόνο σου ενδιαφέρον να είναι τα δικά Μου Ενδιαφέροντα. Παρακάλεσε για τη μεταστροφή των αμαρτωλών. Αυτές οι προσευχές, όταν προσφέρονται σε Μένα, μοιάζουν με αρωματική ευωδία λιβανιού. Ο στεναγμός σου αυτός7 ευωδίασε την Καρδιά Μου και τον δέχθηκα με ευχαρίστηση...
Αγάπα Με και επανόρθωνε για εκείνους που Με ξανασταυρώνουν καθημερινά... Απόλαυσε την Παρουσία Μου, είμαι μαζί σου.
Εγώ, ο Ιησούς σε ευλογώ. IC.

1 Όχι τόσο όσο ήταν αναμενόμενο.
2 Άκουσα συγχρόνως: ασυμφιλίωτη και χωρίς ειρήνη.
3 Οι ψυχές: η γενεά που αποστάτησε.
4 Ο Κύριος εννοεί στις συνάξεις προσευχής.
5 Β΄Πέτρ. : 3: 1-18.
6 Πολλοί άνθρωποι σε διάφορες χώρες είδαν το Άγιο Πρόσωπο του Χριστού να φαίνεται πάνω στο πρόσωπό μου.
7 Ξαφνικά αναστέναξα επειδή γνώριζα την αποστολή που μου είχε αναθέσει ο Ύψιστος ! Να παρακαλώ, να κάνω επανορθώσεις και να γυρίζω τον κόσμο κάνοντας ευαγγελισμό χωρίς ανάπαυση, ώστε η ζωή μου να γίνει μια αδιάλειπτη προσευχή και θυσία. 


3 Μαρτίου, 1999

Κύριε;
Εγώ Είμαι... naha lishbu firό nabish khaleh shbekh nirό malekh bissδ: mbarakh abshan khedir lah coghar.1
Είμαι ο Σωτήρας σου, το Παν για σένα, ο Ουρανός σου. Μακάριος όποιος Με δέχεται. Έχε την Ειρήνη Μου Εγώ, ο Ιησούς, σε ευλογώ.
Είναι θαυμάσιο να σε βλέπω να εξαρτάσαι ολοκληρωτικά από τη Δύναμή Μου! Θα λυπόμουν πολύ αν έβλεπα αυτό να σου γίνεται συνήθεια και να μην εξαρτάσαι από τη χάρη. Βλέπεις πόσο ευδιάκριτη είναι η θεία Παρουσία Μου όταν επικοινωνώ μαζί σου;
Βασούλα, άκουε και γράφε: "η σωτηρία σας βρίσκεται στη μεταστροφή και στην εσωτερική γαλήνη." Αυτό ήταν ένα από τα Θέματα που απηύθυνα σε όλους σας τα τελευταία αυτά χρόνια. Σε αντάλλαγμα όμως όσων πρόσφερε ο Νυμφίος,2 δέχεται παρ' όλα αυτά εχθρότητα και περιφρόνηση.
Φωνάζει και λέει: "Η Επιστροφή Μου επίκειται, να είστε έτοιμοι να Με δεχθείτε σε κατάσταση χάριτος, όσο ακόμη η Χάρις βρίσκεται μπροστά στις πόρτες σας!" Κι όμως μέσα στον λήθαργό σου, γενεά, το σκοτάδι σου συνεχίζει να αυξάνεται, αυξάνοντας την υπεροψία σου. Το Φως Μου φέγγει πολύ δυνατά, κι όμως μέσα στο σκοτάδι σου, γενεά, κανένας δεν το βλέπει. Να, έρχομαι για να φωτίσω τη ζοφερή σου νύχτα, αλλά μέχρι σήμερα το Άγιο Πνεύμα Μου δεν το τιμάς.
Χορταίνεις, γενεά, με καθετί το ανόσιο που είναι βδέλυγμα στα Μάτια Μου. Μαθαίνεις για τους αγγελιοφόρους που σου στέλνω και δείχνεις την ευγνωμοσύνη σου υψώνοντας τα χέρια και δοξολογώντας Με δυνατά επειδή τους στέλνω ως "απεσταλμένους του Υψίστου" για να είναι ανάμεσά σας.
Όμως αντί να στοχάζεσαι τα Λόγια Μου, η αντοχή σου επηρεάζεται από τη ροπή σου προς καθετί το εντυπωσιακό. Οι άνθρωποι αυτοί είναι όπως τους περιγράφουν οι Γραφές: "μοιάζουν με νυσταγμένο άνθρωπο, αποχαυνωμένο από τον ύπνο, τον οποίο προσπαθείτε να ξυπνήσετε αφού του εξηγήσετε μερικά πράγματα. Όταν τελειώσετε, εκείνος θα πει: περί τίνος πρόκειται; Η καρδιά του, σαν σπασμένο βάζο, δεν θα συγκρατήσει τίποτα από τη γνώση Μου που του δόθηκε και τότε, σαν ανόητος θα ξεστρατίσει."
Γι' αυτό ο Σατανάς ανέδειξε τόσους πολλούς ψευδοπροφήτες, που μιμούνται3 τη διδασκαλία Μου και τις θεϊκές Μου ενέργειες. Πολλοί από σας διαβάζουν ό,τι δεν προέρχεται από Μένα αλλά έχει ανθρώπινη προέλευση και είναι ψεύτικη δημιουργία από τον πονηρό. Εγώ όμως θα καλέσω όλες τις κρυφές πράξεις, καλές ή κακές, για να κριθούν. Φώναξα από την αρχή: " Ελάτε όλοι εσείς που περιπλανιέστε σ΄ αυτή την έρημο και ανακαλύψτε Εμένα, τον Τριαδικό Θεό σας."
Βλέπετε, δεν υπάρχει κλειστή πόρτα από την πλευρά Μου, αλλά τα Καλέσματά Μου δεν τα λαμβάνετε υπόψη ούτε τα τιμάτε. Οι συχνές Μου επισκέψεις κοντά σας με την εκλεκτή Μου, που φέρνουν μπροστά στα πόδια σας τον σωτήριο Ύμνο της Αγάπης Μου που θα σας ανακαινίσει και θα αποκαταστήσει τον ετοιμόρροπο Οίκο Μου, έμειναν ανεκμετάλλευτες.
Σε μερικούς από σας είπα: "Θα σας στερήσω τώρα τις επισκέψεις Μου αφού φαίνεστε να αδιαφορείτε για το αίτημά Μου να πολλαπλασιάσετε τους καρπούς των κόπων της στα χέρια σας κάνοντας ευαγγελισμό." Και αυτό έκανα. Επιπλέον, η αποχώρηση αυτή και η αποχή είναι αναγκαίες για την ανάπτυξή σας. Τώρα ή ποτέ είναι καιρός να πιάσετε το δρεπάνι και να θερίσετε με δύναμη. Θερίστε μια σοδειά που εσείς δεν ετοιμάσατε και έχετε τις ευλογίες Μου.
Βασούλα, υιοθετημένο Μου παιδί, μάθε ότι είμαστε4συνεχώς στο πλευρό σου και σε μεταμορφώνουμε με την αγαπητική κοινωνία Μας. Σε βύθισα στις κρυστάλλινες πηγές Μου5 που αναβλύζουν από το Στόμα Μου για να σου διδάξω τη Σοφία, βοηθώντας σε να εισχωρήσεις μέσα Μας, για μια βαθύτερη κατανόηση της Τριαδικής Μας Θεότητας. Ποιος λοιπόν θα μπορούσε να σε καλύψει με ζαφείρια;6 Και τώρα, ποιος σου δίνει ανάπαυση στους Κόλπους Του, και σε απομακρύνει από τα πλάσματα;
Από την αρχή σε έστειλα, με βασιλική γενναιοδωρία, στάζοντας ακόμη από τις κρυστάλλινες πηγές Μου, ανάμεσα στους άθλιους και τους φτωχούς. Βλάστησες στις πηγές Μου, κι όπως τον Μωυσή τον τύλιξα με ένα σύννεφο, σε έχω τυλιγμένη στους μέσα στους Κόλπους Μου σε άγια θεωρία, στη διάρκεια της οποίας η ψυχή και ο νους σου υψώνονται στο Θείο.7
Χάρη στην Αγαθότητά Μου και στην άφατη συγκατάβαση της Αγάπης Μου, σου έδινα πότε - πότε φευγαλέες ματιές της θεϊκής Μακαριότητας. Για να σε διατηρήσω ευτυχισμένη εμφανίστηκα πάνω σου, άλλοτε σαν διάφανο πέπλο και άλλοτε σε περιέβαλα πλήρως, για να δείξω ότι βγαίνεις από τις κρυστάλλινες πηγές Μου.
Για να σε ενθαρρύνω έδωσα θαυμαστά σημάδια στις συνάξεις σου, για να σε συνοδεύουν στην αποστολή που σου ανέθεσα. Η γενεά αυτή υπήρξε μάρτυρας εντυπωσιακών θαυμάτων.
Αχ!8 Μακάρι να εκτιμούσαν περισσότερο μερικοί τους θησαυρούς που τους χαρίσαμε απλόχερα... Εγώ9 είμαι η ζωοποιός ουσία της ψυχής σου και Εκείνος που σε οδήγησε σε μια υική αγάπη για τη Θεότητά Μας, ώστε να ζεις μια ζωή θεϊκή και να γίνεις άλλο ένα παιδί, δια της υιοθεσίας, του Πατέρα. Εγώ είμαι ο Ανώτατος Άρχων της ψυχής σου αλλά και ο Φίλος σου συγχρόνως, που σου δίνω τη δυνατότητα του ελεύθερου λόγου, που σου επιτρέπω να εκφράζεις τη γνώμη σου, τις σκέψεις σου και την ελεύθερη βούλησή σου την οποία σου επέστρεψα.
Βλέπεις λοιπόν Βασούλα Μου, με τι μοιάζει να είσαι κατά χάριν κόρη όπως ο Λόγος είναι κατά φύσιν Υιός;
Κλήθηκες να συμμετέχεις σ΄αυτό το Θεϊκό Σχέδιο Σωτηρίας αλλά και συγχρόνως να έχεις είσοδο στην Τριαδική Ζωή. Έλα να ανασάνεις μέσα Μου και να γεμίσεις την ψυχή σου με την Θεϊκή Αγάπη Μας, την Θεϊκή αυτή Αγάπη που σε προσελκύει σε τέλεια κοινωνία μαζί Μας.
Άκουσε, διαλεχτή Μου, γνωρίζω πόσο επιμελής είσαι όταν πρόκειται για τα Συμφέροντά Μου και τη Δόξα Μου. Γνωρίζω επίσης πόσες θυσίες προσφέρεις για να μεταστραφεί ο κόσμος και πόσο ειλικρινής και πρόθυμη είσαι να Με παρηγορήσεις όταν Με βλέπεις να απλώνω το Χέρι Μου παρακαλώντας, εκλιπαρώντας τον Οίκο Μου να ενωθεί με τη συμφιλίωση και την ειρηνοποίηση. Γνωρίζω επίσης πώς νιώθεις όταν Με βλέπεις δακρυσμένο για την απόρριψη που δέχομαι.
Τώρα όμως με τη σειρά Μου, θέλω ακόμη μια φορά να σε διαβεβαιώσω για τις χάρες που σου παραχώρησα και τη στοργή που έχω για σένα. Ναι, γνωρίζω πόσο πόνο σου προκαλούν οι απουσίες11 Μου, ακόμη κι αν δεν είναι μακρόχρονες αλλά παροδικές.
Αχ, Χριστέ μου, ο νους μου δεν μπορεί ακόμη να συλλάβει τις απουσίες Σου χωρίς να αγχωθεί.
Α, μα έκανα έναν όρκο που ποτέ δεν θα πάρω πίσω, να φέρουμε μαζί εις πέρας την αποστολή σου, να μη σε εγκαταλείψω ποτέ.
Η νίκη πλησιάζει, γιατί η Δύναμη της Αγάπης Μου υπερβαίνει κατά πολύ τη δύναμη του πονηρού και όλης της κόλασης μαζί. Χαίρε λοιπόν και επίτρεψέ Μου να σε κρατήσω στην υπηρεσία Μου, κράτησε τ' αυτιά σου ανοιχτά στη Φωνή της Αγίας Σοφίας. Διακαής Μου επιθυμία είναι να σε διδάξω και τότε μπορώ να ολοκληρώσω το Θείο Έργο που άρχισα με σένα.
Κλεισμένη εντός Μου, στην Καρδιά Μου, θέλω να βρίσκεσαι σε συνεχή κατάσταση περισυλλογής, όπου η ψυχή σου παραμένει γαλήνια και συνεπαρμένη από την γλυκύτητά Μου. Συνέχισε να αντλείς από την Καρδιά Μου τις αποκαλύψεις και τις οδηγίες Μου για να τις διαβιβάσεις σε τούτη τη γενεά και σε όλες άλλες που θα έρθουν. Το Άγιο Πνεύμα θα συνεχίσει να σου χαρίζει την εύνοιά Του φωτίζοντας με το θείο Φως Του τη διάνοιά σου και με το Φως αυτό θα ομορφύνεις την Εκκλησία Μου. Μείνε μικρή, αληθινά μικρή, επιτρέποντας στην ισχυρή Του δράση να είναι ακόμη πιο αποτελεσματική. Να ομολογείς το Πιστεύω με αγάπη και να ενεργείς μέσα στο Φως Μας και ποτέ να μην αμφιβάλλεις για τον Πλούτο Μας, το Έλεός Μας και την Τρυφερότητα που σου δείχνουμε.
Ο Πατέρας Μου άνοιξε την καρδιά σου με μια Του ματιά, σαν διαπεραστική ακτίνα κοφτερή άνοιξε την καρδιά σου και την πλημμύρισε με το ακτινοβόλο Θείο Φως Μας, αποκα-λύπτοντας μέσα σου την Εικόνα Μας, μεταμορφώνοντας την καρδιά σου σε μια Άνοιξη, ανανεώνοντάς σε με ένα ποτάμι από αρετές, ανανεώνοντας το ιερό Μας και την ιδιοκτησία Μας, για να γίνεις ο σωστός κήρυκας που θα Μας επέτρεπε να χαράξουμε πάνω σου τον Ύμνο της Αγάπης Μας, εμπλουτισμένο με απεριόριστη μυστική γνώση και αντίληψη.
Έλα, το Θεϊκό Μου Σχέδιο θα πραγματοποιηθεί σε σένα με Τρυφερότητα, όχι με θλίψη. Δέξου τις ευλογίες Μου και μη φοβάσαι. Σε προσέλαβα γι' αυτή την αποστολή της Ενότητας και με την πρόσληψη αυτή σε τίμησα δένοντάς σε με τον Σταυρό Μου, για να απορροφήσεις όλες τις φάσεις του. Αγκάλιασέ Τον με αγάπη και θυμήσου τη νίκη Του!
Εγώ, ο Ιησούς, που είμαι κοντά σου, σε ευλογώ. IC
Το Πνεύμα του Θεού μιλάει μέσα από μένα,
ο λόγος Του είναι στη γλώσσα μου,
με στερέωσε στην καρδιά Του
σαν πολύτιμο πετράδι πάνω σε στέμμα.
Έσκυψε από το Θρόνο Του για να
στρώσει το δρόμο μου με ρόδα.
Παραχώρησες το Σκήπτρο Σου
σε ένα πλάσμα που δεν υπήρχε,
χωρίς να ανησυχήσεις μήπως αυτή Σου
η σπλαχνική χειρονομία μπορούσε
να υποβιβάσει το Σκήπτρο Σου.
Στους Κόλπους Σου διδάχθηκα τη γνώση των Σοφών,
από βρωμερό κουρέλι με έκανες κήρυκά Σου.
Ευλογημένο το Όνομά Σου, Αμήν.

1 Όλα αυτά μου δόθηκαν σε μια άγνωστη γλώσσα.
2 Σε αυτό το κείμενο, ο Ιησούς αυτοαποκαλείται " ο Νυμφίος".
3 Κατάλαβα ότι μερικοί αντιγράφουν ακόμη κι αυτά τα μηνύματα.
4 Η Αγία Τριάδα.
5 Ο Λόγος του Θεού.
6 Ζαφείρια, εδώ, συμβολίζουν τις αρετές.
7 Στο Θεό.
8 Αυτό ήταν ένας στεναγμός από το Θεό.
9 Ξαφνικά το Άγιο Πνεύμα πρόφερε τα λόγια αυτά.
10 Ο Ιησούς συνέχισε.
11 Με την έννοια ότι δεν με καλεί. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου