Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Σήμερα, προς μεγάλη Μου θλίψη, ένα τεράστιο πλήθος από κάθε χώρα παρασύρεται να προσκυνήσει το θηρίο, που έχει γίνει γι' αυτούς ο αρχηγός τους και ο Θεός τους, γιατί δέχτηκαν τα βασίλειά του και τη χλιδή τους. Έγιναν οι έμποροι της γης. Ναι, έδωσαν την καρδιά τους στους καρπούς του κόσμου.



EΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 

ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 

ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ 

ΤΟ 

ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.










22 Οκτωβρίου, 1996

Κύριέ μου, Φύλακα της ψυχής μου,
Φύλακα της καρδιάς μου,Σωτηρία του πνεύματός μου,
έλα και κάψε μέσα μου στη ρίζα του
κάθε τι που δεν είσαι Εσύ.
Πέρασε από μέσα μου για να δώσεις
ζωή σε κάθε τι νεκρό.
Άρχοντα της καλοσύνης, της δικαιοσύνης και 
της ακεραιότητας, μίλησε σε μένα, την κόρη Σου.
Κόρη της Εκκλησίας Μου, αν παραμείνεις υπάκουη στην Εκκλησία Μου, δεν θα Με απογοητεύσεις... Να εξομολογείσαι συχνά τις αμαρτίες σου ομολογώντας ότι είσαι αμαρτωλή και η Οχιά, ο πατέρας του ψεύδους, δεν θα μπορεί να σε ξεγελάσει... Με τη μετάνοιά σου θα δίνεις πάντα τον κατάλληλο καρπό: τον καρπό της αγάπης. Γι' αυτό, έλα να αυξηθείς στην Αγάπη Μου.. Έλα τώρα να γράψεις το μήνυμά Μου:
Σε βεβαιώνω, ο άνθρωπος που ρίχνεται θεληματικά στα πόδια του θηρίου προσκυνώντας το και αποδέχεται τα κοσμικά του βασίλεια, θα ριχτεί στις φλόγες της κόλασης. Θέλω να προσεύχεσαι γι' αυτές τις ψυχές, κόρη Μου, γιατί Μου είναι το ίδιο πολύτιμες με σένα.
Βλέπεις, κόρη Μου, αν και είναι εχθροί σου, πρέπει να προσεύχεσαι γι' αυτούς, για να απελευθερωθούν. Δεν συνειδητοποιούν ότι κάνοντας τον κόσμο φίλο τους, κάνουν Εμένα, το Θεό τους, εχθρό τους. Γι' αυτό ο Νόμος Μου, οι παραινέσεις Μου και η Παράδοσή Μου δεν τους συγκινούν...
Όταν το Πνεύμα Με οδήγησε στην έρημο για να δοκιμαστώ από το διάβολο, και ο διάβολος Μου έδειξε από ένα πολύ ψηλό βουνό όλα τα βασίλεια του κόσμου και Μου τα προσέφερε όλα, υπό τον όρο να τον προσκυνήσω, απάντησα: "φύγε Σατανά! Γιατί η Γραφή λέει: πρέπει να προσκυνείς Κύριο το Θεό σου και να υπηρετείς Αυτόν μόνο".
Σήμερα, προς μεγάλη Μου θλίψη, ένα τεράστιο πλήθος από κάθε χώρα παρασύρεται να προσκυνήσει το θηρίο, που έχει γίνει γι' αυτούς ο αρχηγός τους και ο Θεός τους, γιατί δέχτηκαν τα βασίλειά του και τη χλιδή τους. Έγιναν οι έμποροι της γης. Ναι, έδωσαν την καρδιά τους στους καρπούς του κόσμου.
Ξεγελασμένοι από το σατανά, προωθούν την πλάνη. Βασανισμένοι από τις αμαρτίες τους, προωθούν τον φιλελευθερισμό και τα παρόμοιά του, αψηφώντας την αλήθεια και την παράδοση της Εκκλησίας Μου. Το ψέμα αψηφά την αλήθεια... Θέλω λοιπόν να προσεύχεσαι γι' αυτούς, κόρη, γιατί κι αυτούς τους αγαπώ. Προσευχήσου γιατί βρίσκονται υπό την επήρεια πονηρών δυνάμεων. Αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις του κάτω κόσμου τους ξεγελούν και παρεμβαίνουν στο ιερατικό τους λειτούργημα... Αυτές οι πονηρές δυνάμεις της κόλασης κυνηγούν τις ιερατικές Μου ψυχές για να τις παρασύρουν να πιστέψουν σε κάθε τι που δεν είναι αλήθεια. Γνωρίζεις πολύ καλά το βάθος των πληγών Μου και σε έχω πληροφορήσει για το πόσο πολύ υποφέρω κάνοντας να στάξουν από τα μάτια σου δάκρυα αίματος.1 Πώς να μην υποφέρω όταν βλέπω τους πολύ δικούς Μου, αυτούς που αγαπώ ιδιαίτερα, να ξεγελιούνται τόσο και να δέχονται αυτό το θανάσιμο δηλητήριο... Γι' αυτό, σου λέω με επιμονή: "προσευχήσου γι' αυτούς και δες τους σαν αδελφούς σου που χρειάζονται διόρθωση".
Σήμερα, αυτό το θανάσιμο δηλητήριο προσβάλλει τις ιερατικές Μου ψυχές. Αυτός είναι ο καπνός που διείσδυσε στο Ναό Μου. Παραβαίνουν το νόμο της Εκκλησίας Μου 2 και το αμάρτημά τους θα τους καταδικάσει, εκτός αν μετανοήσουν.
Τώρα είναι η γάγγραινα του Σώματός Μου, αυτοί που ακούνε το Λόγο Μου αλλά δεν Τον υπακούνε. Κανείς δεν μπορεί να τους φανταστεί ασεβείς όταν τους βλέπει, αλλά θα τους αναγνωρίζετε πάντα από τον καρπό τους που είναι: η ανυπακοή. Ανυπακοή στο Νόμο 3 της Εκκλησίας Μου, ανυπακοή στον αντιπρόσωπο της Εκκλησίας Μου, ανυπακοή στην παράδοση της Εκκλησίας Μου, ανυπακοή στο σύνολο του Νόμου Μου.
Μανιώδεις διώκτες των αγγελιαφόρων Μου που τους ξεσκεπάζουν, αυτούς και τα σχέδιά τους σε όλο τον κόσμο, υποστηρικτές του φιλελευθερισμού, διώκτες των Άβελ Μου,4 που τους εναντιώνονται και καθοδηγούν τα πρόβατά Μου στην αρετή, υπερασπιζόμενοι το Νόμο Μου. Γι' αυτούς 5 λέει η Γραφή: "είναι εκείνοι που έμειναν παρθένοι 6 και δεν μολύνθηκαν με γυναίκες. Ακολουθούν το Αρνίο όπου κι αν πηγαίνει. Απ' όλη την ανθρωπότητα, αυτοί έχουν λυτρωθεί ως πρώτη προσφορά στο Θεό και στο Αρνίο. Δεν ακούστηκε από το στόμα τους κανένα ψέμα. Είναι αψεγάδιαστοι."7 "Οι συνετοί όμως θα λάμψουν σαν το λαμπρό στερέωμα, κι αυτοί που βοήθησαν πολλούς να μείνουν πιστοί, όπως τα αστέρια στους αιώνες των αιώνων."8 Αυτοί που καρποφορούν την ανυπακοή, είναι ζωντανό βδέλυγμα στα Μάτια Μου και καταδίκη, με τον τρόπο που παρακούνε το Νόμο Μου που δόθηκε από την Εκκλησία Μου...
Αλίμονο για την Ημέρα εκείνη! Αλίμονο για την Ημέρα Μου που πλησιάζει. Θα είναι Ημέρα μεγάλης θλίψης εκείνη η Ημέρα. Για τους παράνομους θα είναι φόβητρο αφού έβαλαν Εμένα, τον Κύριό τους, σε δοκιμασία. Αλλά σας βεβαιώνω, οι υποστηρικτές του θηρίου θα πέσουν μαζί με την υπερηφάνεια και τη δύναμή τους, και κάθε τι που κατείχαν θα γίνει σκόνη.
Γιατί δεν Με άκουσαν με προσοχή όταν έλεγα στο Ναό αυτή την παραβολή, την παραβολή των κακών γεωργών;9 Οι Γραμματείς και οι Αρχιερείς που ήταν εκεί και Με άκουγαν, ενοχλήθηκαν αμέσως και αν δεν φοβόντουσαν το λαό, θα Με είχαν συλλάβει. Και σήμερα ακόμη έχω εργάτες στον αμπελώνα Μου,10 που συμπεριφέρονται σαν κακοί γεωργοί απέναντι σ' αυτούς που τους στέλνω. Όχι μόνο τους κακομεταχειρίζονται, αλλά είναι έτοιμοι να πουλήσουν και το αίμα Μου.11 Ω, τι λύπη, κόρη Μου, τι αγωνία να τους βλέπω να παριστάνουν τους ανθρώπους που είναι αφοσιωμένοι στο Νόμο Μου. Αλλά Εγώ που διαβάζω μέσα στην καρδιά τους, γνωρίζω το περιεχόμενο της καρδιάς τους...
Είδαν ποιος στέκεται έξω από την πόρτα τους και χτυπάει; Και μάλιστα σε ποιον επέτρεψαν να καθίσει στο τραπέζι δίπλα τους και να μοιραστεί το γεύμα τους; Επέτρεψαν στις πονηρές αυτές δυνάμεις να δειπνήσουν μαζί τους και να καθίσουν πλάι πλάι στο τραπέζι μαζί τους. Δεν διάβασαν: "ήταν το λιθάρι που οι χτίστες παραπέταξαν άχρηστο, αυτό όμως έγινε το πιο πολύτιμο αγκωνάρι." Με αυτό σας 12 επαναλαμβάνω ότι την ημέρα που θα πέσετε επάνω στο λιθάρι αυτό, θα γίνετε κομμάτια. Όποιος πέσει πάνω του, θα συντριβεί.
Κι εσύ, κόρη της Εκκλησίας Μου, ακόμη κι αν οι πονηρές δυνάμεις και όλη η κόλαση εργάζονται μέσω αυτών εναντίον σου, είναι γιατί έχουν αντιληφθεί ότι αποτελείς κίνδυνο γι' αυτούς και ότι τα μηνύματά Μου που αφορούν το Θηρίο της Αποκάλυψης 13 του Ιωάννη, αυτούς στοχεύουν. Ναι, έχεις γίνει απειλή για όλες αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις και ο σατανάς θα φτάσει σε σημείο να βάλει και τη φύση εναντίον σου. Αυτός ο ισχυρός εχθρός σε ακολουθεί κατά πόδας.14 Αλλά μη φοβάσαι. Το Άγιο Πνεύμα Μου, που ζει μέσα σου, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο και ισχυρότερο απ' όλη την κόλαση μαζί.
Γι' αυτό πήγαινε και γέμισε όλα τα έθνη με τα Λόγια Μου. Επίτρεψέ Μου να σου υπενθυμίσω, αγαπημένη ψυχή, ότι σε ανέθρεψα για να ξεριζώσεις την αδικία, να κλονίσεις και να ανατρέψεις κάθε πονηρό πνεύμα που συναντάς στο δρόμο σου, ή στις πόλεις που πηγαίνεις για να δώσεις μαρτυρία. Μην ξαφνιάζεσαι λοιπόν όταν οι δυνάμεις αυτές της κόλασης ενώνουν τις προσπάθειές τους για να σε εμποδίσουν να ασκήσεις το προφητικό σου λειτούργημα.
Αυτές οι επιθέσεις είναι βέβαιο ότι θα έρθουν στο δρόμο σου, από τη στιγμή που θα αντιληφθούν ότι προχωρείς για να τις διαταράξεις και να ξεριζώσεις πολλές από αυτές. Έχεις πράγματι γίνει απειλή και κύρια έγνοια του διαβόλου επειδή, όχι μόνο μεταφέρεις τον Λόγο Μου που είναι άγιος και σε αγιάζει, αλλά και η δύναμη του Αγίου Μου Πνεύματος που ζει μέσα σου τους τρομοκρατεί, επειδή το Άγιο Πνεύμα Μου δίνει στον κόσμο την απόλυτη βεβαιότητα ότι προέρχεσαι από Μένα, τον Χριστό...
Σε ανέθρεψα και για να βοηθήσεις να ανοικοδομηθούν τα ερείπια του Ιερού Μου και να φυτευτεί αυτή η έρημος. Μη φοβάσαι λοιπόν, lo tedhal,15 σου έχω υποσχεθεί ότι θα τελειώσουμε την αποστολή σου χέρι με χέρι, με επιτυχία και με νίκη. Σε διέπλασα δυνατή, για να είσαι ικανή να αντιμετωπίσεις τον ισχυρό αυτό εχθρό. Σου έδωσα το Πνεύμα της Ανδρείας για να διακηρύξεις το Λόγο Μου και την παράδοσή Μου την τρισευλογημένη στο έπακρο των δυνατοτήτων σου. Και η δύναμη που σου χαρίζει το Πνεύμα Μου, θα σου δώσει την ικανότητα του λόγου.
Το Πνεύμα Μου θα είναι η δύναμή σου για να σηκώσεις θαρραλέα τους σταυρούς ως το τέλος. Γι' αυτό ο Λόγος Μου ας χτυπήσει μέσα από σένα και ας διαπεράσει όλα τα κοσμικά βασίλεια, παρασύροντάς τα όλα στην καταστροφή. Ναι! Θα συνεχίσω να σε χρησιμοποιώ ενάντια στις πονηρές αυτές δυνάμεις με το Πνεύμα της Ανδρείας. Κι ακόμη σε αυτή τη μάχη, όταν από καιρό σε καιρό θα ποτίζεσαι στο αίμα από τις μοχθηρές τους επιθέσεις, η Μητέρα Μου κι Εγώ θα σε στηρίζουμε.
Το ολέθριο μαστίγιο δεν θα σε αγγίξει. Εγώ, ο Χριστός, θα βαδίζω μπροστά σου για να σου δείχνω με το σκήπτρο μου τους προδότες της Εκκλησίας Μου που χρειάζονται τις προσευχές σου. Θα σε ενθαρρύνω να τρέχεις πίσω από τους αμαρτωλούς, τους μεγάλους και τους υπερήφανους, τους υποκριτές, τους αποστάτες και τους αγέρωχους ομιλητές.
Με το Σταυρό Μου στο ένα χέρι και το ροδάριο στο άλλο θα συντρίβεις τις αιρέσεις και θα χτίζεις στη θέση τους την Αλήθεια και την Πιστότητα. Θα συνεχίσω να σε στέλνω δεξιά κι αριστερά για να Με στεφανώσεις με τον καρπό σου. Ω,16 δούλοι του Θηρίου, δεν βλέπετε πως σας οδηγεί 17 αργά και ύπουλα στην καταστροφή σας;18
Αλλά, παρ' όλο που συνωμοτείτε για να βλάψετε την Εκκλησία Μου και εξυφαίνετε το σχέδιό σας, δεν μπορείτε και δεν θα θριαμβεύσετε. Εγώ θα είμαι στο τέλος ο νικητής. Έχω ήδη ξεσκεπάσει στα έθνη μέρος από το σχέδιό σας. Και την ημέρα που θα φανερωθεί ο Άνομος, "την ημέρα εκείνη που θα φανερωθείς,19 θα ξεσκεπάσω στα έθνη ολόκληρο το ολέθριο σχέδιό σου. Θα αποκαλύψω σε όλο τον κόσμο τις προθέσεις της καρδιάς σου..."
Πήγαινε τώρα και θύμισε στα παιδιά Μου ότι είμαι ο Βράχος τους και δεν θα τα αφήσω ποτέ. Τους έδωσα παλιότερα σοβαρές προειδοποιήσεις και θα συνεχίσω να τα προειδοποιώ με επιμονή. Μείνετε πάντα πιστοί σε Μένα και στην Παράδοση της Εκκλησίας. Μείνετε πιστοί στο θεσμό της Θείας Μου Ευχαριστίας, αναγνωρίζοντάς Με στο Σώμα Μου και στο Αίμα Μου. Μείνετε πιστοί στις διδασκαλίες αυτού του Πάπα που είναι σωστές γιατί βασίζονται στην Αλήθεια. Εγώ είμαι η Αλήθεια. Παιδιά Μου, μην ξεστρατίζετε από την Αλήθεια, μείνετε στην Αλήθεια. Μένοντας στην Αλήθεια, θα μείνετε σε Μένα.
Τα μάτια Σου, Κύριέ μου,είναι στραμμένα
στα αμαρτωλά βασίλεια του κόσμου,
για να εξαφανίσεις το καθένα τους
από την επιφάνεια της γης,
αλλά θα υπάρξει συγχώρηση
γι' αυτούς που παρασύρθηκαν;
Αν μετανοήσουν, αναγνωρίζοντας το αμάρτημά τους και ορκιστούν πιστότητα ενώπιον του Θρόνου Μου, θα θυμηθώ τον όρκο που έκαναν μαζί Μου όταν χειροτονήθηκαν και θα τους συγχωρήσω με όλη Μου την καρδιά. Έλα, μην ξεχνάς να προσεύχεσαι γι' αυτές τις ψυχές... Έλα, στις διώξεις σου, ο Πατέρας Μου στον ουρανό Σε ευλογεί για να παραμείνεις σταθερή. Στις ταλαιπωρίες σου, Εγώ είμαι στο πλευρό σου για να σε στηρίζω. Σε καιρό κινδύνου,20 το Άγιο Πνεύμα Μου είναι ο οδηγός σου και ο προστάτης σου. Γι' αυτό, διακήρυξε το μήνυμά Μου με πίστη και θάρρος. Είμαι ένας Θεός πράος που σε αγαπά. Και θυμήσου, η παρηγοριά βρίσκεται σε Μένα!

1 Εκδήλωση που ελάχιστοι μόνο είδαν επάνω μου ενώ προσευχόμουν στην ομιλία του Δουβλίνου, στις 19/10/96.
2 AAS,73/1981 pp240-241
3 AAS,73/1981 pp240-241
4 Ιερατικές ψυχές που ευχαριστούν τον Κύριό μας.
5 Οι Άβελ.
6 Παρθένοι εννοεί εδώ πιστοί.
7 Αποκ. 14:4-5
8 Δανιήλ 12:3
9 Λουκάς 20:9-19
10 Η Εκκλησία.
Ο Ιησούς εννοεί: να καταργήσουν την Παντοτινή Θυσία.
11 Στους οπαδούς του Θηρίου.
12 Αποκάλυψη 13.
13 Jesus means, abolish His Perpetual Sacrifice
14 Εννοεί ότι με κυνηγάει.
15 Στα Αραμαικά σημαίνει "μη φοβάσαι".
16 Τότε ο Ιησούς στράφηκε και φώναξε στους οπαδούς του Θηρίου.
17 Το Θηρίο.
18 Ένιωσα τον πόνο του Ιησού και πόσο, παρά το σφάλμα τους, τους αγαπάει ιδιαίτερα.
19 Ο Ιησούς απευθύνεται στον Άνομο.
20 Το κατάλαβα σαν σε "καιρό δοκιμασίας". 












1η Νοεμβρίου, 1996

Σωτήρα μου,
απευθύνω ευχαριστίες στο Άγιο Όνομά Σου,
για την αγάπη Σου και τα θαυμάσιά Σου.
Αλλά να, μερικές φορές το θάρρος μου λιγοστεύει
και μέσα στη δυστυχία μου, εξαιτίας της ενοχής μου,
νιώθω τα πράγματα να ξεσηκώνονται σαν θύελλα
που έρχεται να ξεσπάσει πάνω μου, σαν πανύψηλα κύματα,
και φωνάζω: "ω, τι να κάνω;"
Και μόνο όταν τα κύματα γαληνέψουν πάλι,
μπορεί η ψυχή μου να γευτεί την Ειρήνη...
Μη φοβάσαι, πάσχιζε να Με ευχαριστήσεις. Μη Μου αρνείσαι να είμαι και με τον τρόπο αυτό μαζί σου, εσύ κι Εγώ μόνο... Γίνε ο προσκυνητής Μου, ο προσκυνητής της Καρδιάς Μου, και μείνε για πάντα στην Καρδιά Μου. Σου εγγυώμαι ότι η ψυχή σου θα απολαύσει τις χαρές της Ιερής Μου Καρδιάς. Τα χείλη Μου θα συνεχίσουν να σε τρέφουν και η Καρδιά Μου θα συνεχίσει να σε αγαπά και να σε παρηγορεί. Κάθε βήμα που θα κάνεις θα γίνεται μαζί με Μένα, τον Σωτήρα Σου. Είσαι τώρα ευτυχισμένη που είσαι μαζί Μου με τον τρόπο αυτό, κόρη της Καρδιάς Μου;
Κύριε, ως αυτή τη μέρα,
μετά από όλα αυτά τα χρόνια που
βρίσκομαι σε διάλογο μαζί Σου,
είμαι ακόμη σαστισμένη χωρίς να μπορώ
να καταλάβω την εκλογή Σου!
Να πώς ήμουν, ένα νεκρό σώμα χωρίς τιμή,
και ποιος έρχεται να με επισκεφθεί;
Ο Ακατανίκητος, ο Ύψιστος!
Και με ρωτάς τώρα αν είμαι
ευτυχισμένη που είμαι μαζί Σου;
Ναι, κόρη Μου, σε ρωτώ...1
Δεν τα άξιζα ποτέ όλα αυτά και δεν μπορώ να
εκφράσω καμιά σκέψη που να είναι άξια του δώρου Σου,
αφού Εσύ ο ίδιος είσαι αυτό το δώρο.
Είσαι η χαρά μου, η ειρήνη μου,
το θυμίαμά μου, το χαμόγελό μου,
το γέλιο μου, είσαι η αγαλλίασή μου, η ζωή μου,
η αναπνοή μου, το φως των ματιών μου,
είσαι ο πατέρας μου, η μητέρα μου,
το παιδί μου, ο φίλος μου,
είσαι ο Κύριός μου και ο Θεός μου
και δεν υπάρχει κανείς που να
μπορεί να συγκριθεί μαζί Σου.
Γι' αυτό ναι, πεθαίνω από ευτυχία όταν είμαι μαζί σου!

Ναι! Αγάπα Με και προτίμησέ Με από οτιδήποτε και από οποιονδήποτε. Με τη δική Μου συντροφιά όλα τα καλά θα έρθουν σε σένα. Φίλη Μου και αδελφή Μου,2θα ήταν πολύ αν σου έθετα άλλη μια ερώτηση;
Όχι, Κύριέ μου.
Βασούλα, ο Νόμος Μου είναι η χαρά σου;
Ω, ναι. Ο Νόμος Σου είσαι Εσύ ο ίδιος,
ολόκληρο το είναι Σου και όλα αυτά που είσαι.
Ο Νόμος Σου, Σωτήρα μου, είναι για μένα ζωή.
Άκουσα το Πνεύμα Μου να μιλάει μέσα από το στόμα σου. Γι' αυτό κι εσύ είσαι η χαρά Μου. Ο κόσμος ας μάθει πως ανυψώνω σε Μένα τις ψυχές με την Αγάπη Μου... Τώρα άκουσε Βασούλα, και απάντησέ Μου ειλικρινά σε τούτη την τελευταία ερώτηση: "στο τέλος θα θριαμβεύσω, αλλά εντωμεταξύ θα πρέπει να υποφέρω και να υπομείνω όλους τους θριάμβους του Σατανά. Τους αποκαλώ θριάμβους κάθε φορά που καταφέρνει να οδηγήσει μια ψυχή στην αιώνια καταδίκη. Η ερώτησή Μου σε σένα είναι: "θέλεις να ευχαριστήσεις Εμένα, το Θεό Σου, και να είσαι σαν κρίνο;
Τι μπορεί ένα απλό κρίνο να κάνει για Σένα;3
Ένα κρίνο δεν ανησυχεί για το αύριο. Η κάθε μέρα έχει τις δικές της φροντίδες. Μπορείς, παρά την ανησυχία σου, να αλλάξεις οτιδήποτε από μόνη σου; Ακολούθησε το πρόγραμμα που ετοίμασα για σένα και εμπιστεύσου Με πλήρως! Λοιπόν, θέλεις να είσαι σαν κρίνο;
Αν είναι αυτό που Σε ευχαριστεί, ναι.
Λησμόνησε τον εαυτό σου στα χέρια Μου. Απονέκρωσε το εγώ σου και απαρνήσου τον εαυτό σου για να μπορείς να σηκώσεις το Σταυρό Μου μαζί Μου. Προσκολλήσου στο Σταυρό Μου και μαζί, Εγώ κι εσύ, θα Τον μοιραστούμε για τη σωτηρία των ψυχών. Με τη δύναμη του Σταυρού Μου θριάμβευσα και θα θριαμβεύσω πάλι αυτή τη φορά πάνω στα σχέδια του Σατανά. Γίνε ένα μαζί Μου και αφέσου στα Χέρια Μου για να σε σηκώσουν.
Εγώ, ο Ιησούς, σε ευλογώ. IC

1 Εδώ, με κατέπληξε η απλότητα του Χριστού και ο τρόπος που το είπε, σαν παιδί.
2 Νομίζω πως ο Χριστός με αποκάλεσε αδερφή για να το τονίσει, επειδή δεν του είπα ότι είναι επίσης αδερφός μου.
3 Ξαφνιάστηκα από την ερώτησή Του. 









8 Νοεμβρίου, 1996
Νέα Υόρκη

(Νέα Υόρκη1 5.00 το απόγευμα.)
Κύριέ μου;
Εγώ Είμαι. Κάθε λεπτό της ζωής σου, είμαι μαζί σου. Το Χέρι Μου είναι μαζί σου. Χαίρε λοιπόν και ευτύχησε και έχε την ευλογία Μου. Πριν αρχίσεις,2 πες στα παιδιά Μου ότι ευλογώ τον καθένα τους και τους δίνω την Ειρήνη Μου. Πες τους επίσης ότι ο Πατέρας κι Εγώ χαιρόμαστε μαζί τους κάθε φορά που επικαλούνται το όνομά Μας με αγάπη. Τώρα λοιπόν διακήρυξε στον κόσμο ό,τι έμαθες από Εμάς.
Ο Θεός - είναι - μαζί - σου. 

1Πρώτη συνάντηση σ' αυτή την περιοδεία που περιλαμβάνει: Τάμπα, Φλώριδα, Τσάρλεστον, Ατλάντα, Ουάσιγκτον, Ινδιανάπολη, Μινεάπολη, Σαιντ Λούις.
2 Ο Ιησούς εννοεί πριν να αρχίσω να δίνω μαρτυρία στην ομιλία. 










9 Νοεμβρίου , 1996 - Φλώριδα, Τάμπα

Κύριε;
Εγώ Είμαι. Δεν θα σε αφήσω ποτέ, ποτέ! Η αγάπη Μου γι' αυτούς είναι ασύλληπτη στο ανθρώπινο μυαλό, και σήμερα κατεβαίνω από τον ουρανό για να βρεθώ με ένα ιδιαίτερο τρόπο μαζί τους. Ελάτε να προοδεύσετε στην αγάπη Μου, ώστε η ένωσή σας μαζί Μου να είναι τέλεια.
Όταν οι πρώτοι καρποί γίνονται άγιοι, το ίδιο γίνεται με ολόκληρη τη φουρνιά.1 Εσείς είστε οι πρώτοι μου καρποί και σας θέλω άγιους... Γι' αυτό ελάτε! εξομολογηθείτε συχνά τις αμαρτίες σας για να μη δίνετε αφορμή να δρα ο διάβολος...
Ευλογώ τον καθένα σας. Να είστε ένα! IC

1 Αυτό σημαίνει ότι από τις μεταστροφές τους μπορούν να οδηγήσουν και τους άλλους σε μεταστροφή. 












10 Νοεμβρίου, 1996
Νότια Καρολίνα-Τσάρλεστον

Ειρήνη σε σας. Σε κρίσιμους καιρούς, έχω επέμβει. Είναι γνωστό το Έλεός Μου. Σήμερα πάλι σας προσφέρω την Ιερή Μου Καρδιά και σας λέω: όποιος από σας επιστρέφει σε Μένα με μοναδική επιθυμία να Με ευχαριστήσει, με όλη Μου την Καρδιά, ναι, με όλη Μου τη Καρδιά, θα του παραχωρήσω τις χάρες Μου... Θα του αποκαλύψω τους θησαυρούς της καρδιάς Μου για να τελειώσει το ταξίδι του μαζί Μου... Η Αγάπη είναι μαζί σας. IC











17 Νοεμβρίου, 1996
Σαιντ Λούις

Κύριέ μου, Εσύ που είσαι η σοφία,
Εσύ που είσαι μέσα μας ζωή και φως,
υμνώ το Όνομά Σου το Τρισάγιο.
Όλη η Αγαθότητα ας σαγηνεύσει την ψυχή μου,
για να ζω σύμφωνα με την Εικόνα Σου.
Η Πανταχού Παρουσία!
Χαρά και Ειρήνη της καρδιάς μου,
η Παρουσία Σου μου δίνει γαλήνη και
η ακεραιότητά Σου ανάβει μια φλόγα μέσα μου,
για να μου δείξει ότι είμαι βλαστάρι
της Αγαθότητας της ψυχής μου.
Δόξα στον Κύριό μας, τον Τρισάγιο
Αλληλούια!
Αγαπημένη Μου, η Ιερή Μου Καρδιά πάλλει από συγκίνηση.Πόσο λαχταρούσα να ακούσω το βλαστάρι Μου να Μου λέει μια μέρα αυτά τα λόγια. Από καταβολής κόσμου τα λόγια σου ήταν γραμμένα στην Ιερή Μου Καρδιά και περίμενα υπομονετικά, ω πόσο υπομονετικά, να τα προφέρεις! Απόλαυσε τώρα την Παρουσία Μου, και πιες από Μένα, φάε από Μένα...
Δεν κοπίασα μέσα σου μάταια για να σε αναστήσω. Απόλαυσε τώρα αυτούς τους ανεξάντλητους θησαυρούς που φύλαξα για τους καιρούς σας και δείξε τους στον κόσμο, στον κόσμο αυτό που ψυχράθηκε και είναι πεθαμένος για την αγάπη. Δείξε τον ανεξάντλητο θησαυρό Μου σε όλα τα έθνη και πες τους ότι μεγαλύτερο δώρο από την Ιερή Μου Καρδιά δεν θα μπορούσαν να έχουν.
Κι εσύ, υπόλοιπό Μου, ευλόγησε για Μένα τα παιδιά Μου, αυτούς που σε συνόδευσαν, αφού Μου αφιέρωσαν το χρόνο τους.1 Ναι! Η καρδιά Μου είναι συγκινημένη μέχρι δακρύων. Σας αγαπώ, σας αγαπώ με όλη Μου την καρδιά... IC

1 Η φωνή του Ιησού πάλι έπαλλε από συγκίνηση. 












27 Νοεμβρίου, 1996

Ειρήνη σε σένα. Σωστά είπες στο λαό Μου ότι όλη η αγαθότητα προέρχεται από Μένα.
Μόνο ο Θεός είναι αγαθός και χαρίζω την καλοσύνη Μου σε κάθε πλάσμα. Γεμίζω τα αποθέματά τους για να μη τους λείπει τίποτε.
Πλούσια είναι τα βάθη Μου και πλούσια η γενναιοδωρία Μου. Βασούλα, χαρούμενε αγγελιαφόρε Μου, μπολιασμένε πάνω Μου, δέξου το Άγιο Πνεύμα Μου και μη φοβάσαι. Σε βεβαιώνω, μη φοβάσαι τον κόσμο, τον κόσμο αυτό που έγινε ειδωλολάτρης λόγω της αποστασίας του. Αλλά αφού είμαι Κύριος των νεκρών και των ζωντανών, ο στόχος Μου είναι να αναστήσω τους νεκρούς, ο στόχος Μου είναι να ανακαινίσω την Εκκλησία Μου και αναθέτω αυτό το χρέος σε σένα, ένα χρέος που ξεπερνάει τις δυνάμεις σου και τις ικανότητές σου. Αλλά μην ξεχνάς ποιος είναι μαζί σου. Εγώ είμαι μαζί σου και είμαι η Δύναμη και η Ισχύς. Κανείς δεν μπορεί να πει πως ό,τι κατορθώθηκε μέχρι σήμερα έγινε από σένα.
Από τη μηδαμινότητα δεν περιμένει κανείς τίποτε. Διάλεξα ένα ανίδεο παιδί ώστε, οτιδήποτε επιχειρείται, να γίνεται από Μένα. Γι' αυτό πήγαινε στο Όνομά Μου και διακήρυξε τα μηνύματά Μου που είναι θεραπευτικό βάλσαμο για την ανθρωπότητα. Μην αποθαρρύνεσαι όταν από καιρό σε καιρό το ρεύμα είναι εναντίον σου. Προσκολλήσου σε Μένα. Στάσου ακλόνητη όταν έρχονται στο δρόμο σου δοκιμασίες.
Στη μάχη κατά της αποστασίας, δεν χρειάστηκε ακόμη να αγωνιστείς μόνη σου. Θυμήσου, είμαι μαζί σου... και γνωρίζω τους δικούς Μου. Η καρδιά Μου θλίβεται συνεχώς παρατηρώντας αυτούς που είναι στον Οίκο Μου να είναι ανειλικρινείς και να μην εργάζονται σύμφωνα με το Πνεύμα Μου για την ενοποίηση της ημερομηνίας του Πάσχα. Σου ζητώ να προσεύχεσαι γι' αυτούς, ο Πατέρας Μου να αλλάξει τον τρόπο που σκέπτονται ώστε, από τη στιγμή που τα μάτια τους θα ανοίξουν από το Άγιο Πνεύμα Μου, να μετανοήσουν και να αναγνωρίσουν την πλάνη τους που τους εμπόδιζε να δουν την αλήθεια.
Προσευχήσου γι' αυτούς, το πνεύμα αυτό της υπερηφάνειας μέσα τους που τους κρατάει χωρισμένους από την αλήθεια, να τους εγκαταλείψει για να συνέλθουν. Προσευχήσου γι' αυτούς, για να μπορώ να πω "με την αγάπη τους, όλοι οι άνθρωποι τώρα θα μάθουν ότι είναι αληθινοί μαθητές Μου." Αλλά ακόμη και σήμερα, ο Σατανάς και οι δαίμονές του τους κρατούν φυλακισμένους μέσα στην έλλειψη αγάπης τους, επειδή η αγάπη είναι το διακριτικό σημάδι της πίστης.
Πώς μπορούν να λένε ο ένας στον άλλο "κήρυξα το χαρμόσυνο μήνυμα σε όλο τον κόσμο, κοπίασα για να οδηγήσω την εκκλησία στην ενότητα, τώρα πια με περιμένει το στεφάνι της δικαιοσύνης που ο Κύριος, ο Θεός μου, μου επιφύλαξε για όλη την αιωνιότητα..." όταν ως αυτή τη μέρα αποτυγχάνουν στο καθήκον τους;
Όλοι οι ιερείς θα πρέπει να Με μιμούνται με τη ζωή τους. Δεν μιλώ γι' αυτούς που Με μιμούνται και είναι σαν τον Άβελ Μου που Μας ευχαριστούσε με τις θυσίες του και την ειλικρίνειά του, αλλά για κείνους που είναι σαν τον Κάιν και τον Ησαύ και τον Ιούδα και τους Γραμματείς και τους Φαρισαίους. Γι' αυτούς μιλώ, γιατί η συμπεριφορά τους έρχεται σε αντίφαση με τους άγιους Κανόνες Μου. Θα πρέπει εξαιτίας τους να συνεχίσω να πίνω από το ποτήρι της διαίρεσής σας; Αυτό το ποτήρι που Μου το επέβαλαν;
Ως εδώ, δεν σας πίεσα.1 Σας απηύθυνα έκκληση να ενώσετε τις ημερομηνίες του Πάσχα, αλλά δεν ακούτε το Πνεύμα Μου, έχετε εκμεταλλευθεί την υπομονή του Πατέρα Μου. Και πάλι αυτή τη φορά σας ζητώ να ενώσετε τις ημερομηνίες του Πάσχα, για να σας φωτίσει με τη χάρη του το Πνεύμα Μου και να οδηγήσει τον Οίκο Μου στην ενότητα. Σήμερα σας μιλώ, αλλά δεν εκτιμάτε τα λόγια Μου μέσα σ' αυτά τα μηνύματα. Όταν θα τα εκτιμήσετε μια μέρα, θα είναι πολύ αργά... Α! αν κι ένας μόνο από αυτούς που εργάζονται για την ενότητα, αν κι ένας από αυτούς δεν ενδώσει στα πάθη του, στους φόβους του, και προχωρήσει στην ενοποίηση της ημερομηνίας του Πάσχα, Εγώ, ο Θεός, θα τον εξυψώσω. Αλλά το μόνο που βλέπω από τον οίκο της Ανατολής είναι εξημμένα πνεύματα, πείσματα και φόβοι. Αδελφοί, ωστόσο εχθροί. Οίκε της Ανατολής, έκανες καλά που φύλαξες την παράδοση όπως σας την παρέδωσα και όπως την βίωνε η πρώτη Μου Εκκλησία. Ωστόσο, δεν επιτρέπεις στο Άγιο Πνεύμα Μου να σε θρέψει αρκετά για τη σωτηρία σου και τη σωτηρία όσων βρίσκονται σε απελπιστική ανάγκη σωτηρίας...

Ταλαιπωρείτε τους πρώτους μου καρπούς 2 και τους αγγελιαφόρους Μου, περιφρονώντας τους μαζί με το Άγιο Πνεύμα της χάριτος που τους οδήγησε να βαδίσουν στο δρόμο του. Και συνεχίζετε να τους διώχνετε από τα ιερά Μου, όπως κι Εγώ διώχθηκα από τους αρχιερείς του καιρού Μου...
Εντωμεταξύ το ποίμνιό Μου είναι σκορπισμένο και η απώλεια σε ψυχές αυξάνεται καθημερινά. Γι' αυτό σας λέω, ελάτε και δείξετε ζήλο για τα δώρα του Πνεύματός Μου και μην αφήνετε τον Οίκο Μου άγονο. Ο Οίκος Μου θα επωφεληθεί από τα δώρα του Αγίου Μου Πνεύματος, αν ανοίξετε την πόρτα της καρδιάς σας...
Κι εσύ, Οίκε της Δύσης, έχεις αντιληφθεί με το φως του Πνεύματός Μου ότι ένα σώμα χρειάζεται και τους δύο του πνεύμονες για να αναπνέει ελεύθερα και ότι το Σώμα Μου είναι ατελές με ένα πνεύμονα. Προσευχήσου το ζωοποιόν Μου Πνεύμα να σας συνενώσει. Αλλά πόσο θα χρειαστεί ακόμη να υποφέρω!3 Ο κόσμος παραβαίνει και περιφρονεί τις εντολές Μου και ο Σατανάς θέλει να καταστρέψει αυτό που καθιέρωσα, θέλει να καταστρέψει αυτό που Εγώ, το Αρνίο, σας άφησα: την Εκκλησία Μου. Τη ρίχνει σε σύγχυση, σε αναταραχή, και το σώμα Μου κομματιάζεται από ένα πνεύμα ανταρσίας. Ένα ορθολογιστικό και φυσιοκρατικό πνεύμα έχει καταλάβει το Σώμα Μου, και Με αποκηρύσσει μέσα στα Άχραντα Μυστήριά Μου. Απ' αυτούς ελάχιστοι ασχολούνται με τα δικά Μου συμφέροντα και οι πιο πολλοί καταπατούν τους Νόμους Μου, σα να μην είχαν δοθεί από το Θεό! Ένα ανταγωνιστικό πνεύμα πλανιέται πάνω από την Εκκλησία Μου, αλλά όχι για πολύ ακόμη... Γι' αυτό σε ικετεύω, Οίκε της Δύσης, να προχωρήσεις και να ξεσκεπάσεις τον Πονηρό ενοποιώντας τις ημερομηνίες του Πάσχα, όπως στην πρώτη Εκκλησία.
Όποιος θέλει να γίνει μεγάλος ανάμεσά σας, πρέπει να γίνει υπηρέτης σας και όποιος από σας θέλει να είναι πρώτος, πρέπει να γίνει δούλος των άλλων. Η πρώτη Μου Εκκλησία ήταν σαν παιδί, αθώα και γεμάτη αγάπη, γιατί βρισκόταν στους κόλπους του Αγίου Μου Πνεύματος.
Ύστερα, άκουσα "δεν είμαι πια παιδί και μπορώ να περπατήσω μόνη μου" κι από τότε, βγήκε από τους κόλπους του Αγίου Μου Πνεύματος και συνήθισε το βήμα της να βαδίζει το δικό της δρόμο...
Ω, παιδί του Πατέρα! Καρπέ Μου! Πόλη και νύφη του Αγίου Μου Πνεύματος, το άρωμά σου σε εγκατέλειψε... Γύρισε σε Μένα σαν παιδί και η Χάρη Μου θα είναι πάνω σου και το Άγιο Πνεύμα Μου, το Τρισάγιο, θα είναι οδηγός σου και λυχνάρι σου.
Για να γίνει αυτό, χρειάζομαι έντονη πτωχεία πνεύματος κι ένα ξεχείλισμα γενναιοδωρίας. Α... μα τα παιδιά είναι φτωχά στο πνεύμα και γενναιόδωρα, επειδή η σοφία ζει μέσα τους και είναι οδηγός τους. 

1 Με τιμωρία.
2 Αυτούς που μόλις μεταστράφηκαν από την αληθινή εν Θεώ ζωή.
3 Κατάλαβα συγχρόνως "πόσο θα χρειαστεί ακόμη να υποφέρουμε". Ο πληθυντικός αφορούσε τον Ιησού και τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β'. 












27 Νοεμβρίου, 1996
Παραμονή της 11ης επετείου της Αληθινής εν Θεώ Ζωής

Με το Λόγο Σου, Θεέ μου, με ανέστησες,
για να ψάλλεις σε μένα και σε όλους τους αδελφούς
και αδελφές μου αυτό το νέο άσμα αγάπης.
Τα κόκαλά μου έλιωναν και
η καρδιά μου είχε ξεραθεί
και είχε γίνει άνυδρη γη.
Η ερήμωση με είχε καταλάβει.
Μέσα στην πλήρη μου άγνοια,
ήμουν άδεια και πεινασμένη
και στερημένη, ήμουν γεμάτη από
οτιδήποτε άλλο εκτός από Καλοσύνη.
Μεγαλείο αγάπης,
ήρθες μέσα στη νύχτα μου,
ήρθες σε αυτήν που είχε πάψει να υπάρχει,
για να με γεμίσεις με την πνοή του Στόματός Σου
και να με φέρεις στην ύπαρξη.
Και τώρα, μπορώ να πω:
μεγάλωσα στις Αυλές του Πατέρα μου
και η σάρκα μου άνθισε πάλι,
και η καρδιά μου αναπνέει και
αποζητάει τον τρισάγιο Θεό μου όλη μέρα.
Θεέ, Σωτήρα μου,
ξέρεις ότι δεν είμαι άξια
να βαδίζω στις ιερές Σου Αυλές,
αλλά αγαπώ τον Οίκο Σου.
Αγαπώ τον Οίκο όπου ζεις.
Δεν είμαι άξια να βαδίζω γύρω από το Θρόνο Σου
και να ατενίζω όσο θέλω την εικόνα Σου.
Κύριε, η δημιουργία Σου
ας απολαύσει τα πλούτη Σου.
Δώσε τους ποτάμια να πιουν,
δώσε τους να φάνε άφθονο μάνα.
Μαζί Σου, Κύριέ μου,
είναι η πηγή της ζωής.
Μαζί Σου, Κύριέ μου,
είναι το δένδρο της Ζωής.
Έλα λοιπόν, έλα στο σκοτάδι μας.
Έλα με το Φως Σου,
για να δούμε το Φως Σου.
Κύριε, Θεέ μου,
άκουσέ με και συντάξου μαζί μου.
Έλα να ανακαινίσεις τη δημιουργία Σου
για να μην μπορεί τίποτε να μας κλονίσει πια!
Δόξα στο Θεό, το Θεό της Δόξας.
Τη ζωή μου σου τη δίνω.
Αμήν.
Ειρήνη σε σένα. Οι παρακλήσεις σου έφτασαν ως Εμένα...1 Μπορεί το χώμα να κάνει κάτι από μόνο του;2 Βλέπεις;
Κι όμως άκουσες τις παρακλήσεις Μου.Θα πρέπει να άκουσες και να ένιωσες
την καρδιά μου που Σε αποζητάει.

Αγαλλίασή Μου και παιδί Μου, γίνε δυνατή απέναντι σε όλες τις δυνάμεις του κακού. Μείνε στη Χάρη Μου και φρόντισε για τα συμφέροντά Μου. Γίνε η Ηχώ Μου... Φανέρωσε στον κόσμο την Αγιότητά Μου. Φανέρωσε σε όλα τα έθνη τα πλούτη της Ιερής Μου Καρδιάς.3 Δεν πρόσεξες πως έδωσα εντολή στους ουρανούς ψηλά να ανοίξουν τις πύλες τους και να ρίξουν Ποτάμια μαζί με Μάνα; Θέλω να σας θρέψω όλους με τον Λόγο Μου.
Βασούλα, όσοι έχουν απλή καρδιά, Με βρίσκουν και Με κατέχουν, αλλά υπάρχουν χιλιάδες εκεί στην έρημο που είναι γυμνοί και πεινασμένοι. Και παρόλο που βλέπουν τον εαυτό τους ντυμένο με πλούσια ρούχα, στην πραγματικότητα είναι γυμνοί, πεινασμένοι και αξιολύπητοι. Παρόλο που λιμοκτονούν από τη στέρηση του Λόγου Μου, πιστεύουν ότι κάνουν πλούσιο τραπέζι. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, παιδί Μου. Γι' αυτό, σε στέλνω στο Όνομά Μου να τους πεις ότι ο Κύριος έχει ετοιμάσει γι' αυτούς ένα συμπόσιο...

1 Έγινε σιωπή κι αναρωτήθηκα για ένα σύντομο λεπτό αν είχε φύγει.
2 Ήθελε μόνο να μου αποδείξει ότι είναι με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος που μπορώ και Τον ακούω.
3 Με αυτό ο Χριστός εννοεί "στον καθένα". Όχι μόνο στους καθολικούς αλλά σε όλους. 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου