Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Για Να Ενωθείτε Πρέπει Να Λυγίσετε


Για Να Ενωθείτε Πρέπει Να Λυγίσετε

12 Iανουαρίου, 1988

Κύριε, Θεέ μου.


Βασούλα, άσε Με να σε βοηθήσω. Θυμάσαι το όραμα των τριών σιδερένιων ραβδιών, όρθιων και αλύγιστων;

Ναι, Κύριε, θυμάμαι.

Για να μπορέσουν, λοιπόν, να ενωθούν πρέπει και οι τρείς να λυγίσουν. Δεν είπα ποτέ ότι μόνο δύο πρέπει να λυγίσουν. Βασούλα, αντιλαμβάνεσαι ότι Εγώ, ο Θεός σας, έχω έτοιμο πλήρες σχέδιο για να σας ενώσω;

Νωρίτερα σήμερα το πρωί σκεφτόμουν να Σε ρωτήσω σχετικά με το χθεσινό μήνυμα, για τον τρόπο που πρέπει να γίνεται το σημείο του Σταυρού.

Ξέρω, κόρη Μου, γι' αυτό θέλω να καταλάβεις τι εννοώ λέγοντας "για να ενωθείτε, πρέπει όλοι να λυγίσετε." Σας αγαπώ όλους και από το αμέτρητο Έλεός Μου έρχομαι να σας βοηθήσω να ενωθείτε. Βασούλα, αναζήτησέ Με με απλότητα καρδιάς. Είμαι ένας Θεός Αγάπης, είμαι Πράος και Ταπεινός. Θυμηθείτε τους τρόπους Μου. Για να μπορέσετε να ενωθείτε, αποβάλετε τις εγωιστικές σας προθέσεις, αναγνωρίστε τη Φωνή Μου. Εσείς που σας εμπιστεύθηκα το Λόγο Μου και σας εμπιστεύθηκα χιλιάδες ψυχές, εσείς που σας ανακήρυξα κυρίους του ποιμνίου Μου, γιατί γυρεύετε τα συμφέροντά σας και όχι τα δικά Μου; Τα πρόβατά Μου είναι σκορπισμένα, σκορπισμένα... Έρχομαι, λουλούδι, μέσα από σένα να συγκεντρώσω τα έθνη, να συνάξω τους ιερωμένους Μου και να σας ανανεώσω με την Αγάπη Μου.

Κύριε και Σωτήρα, πώς θα μάθουν ή θ' αναγνωρίσουν τα λάθη τους;

O τρόπος για ν' αναγνωρίσουν τα λάθη τους είναι να γυρέψουν το Θέλημά Μου. Μετανοήστε, σκεφθείτε το Έλεός Μου, πιστέψτε στα Έργα της Θείας Μου Πρόνοιας, αντί να τα ποδοπατείτε. Λατρέψτε Με με ειλικρίνεια, αναζητήστε τα συμφέροντά Μου και όχι τα δικά σας.

Κύριε, συγχώρεσέ με που αδυνατώ ίσως να καταλάβω τα "συμφέροντα". Μήπως εννοείς ότι το μόνο που θέλεις, Κύριε, είναι να συγκεντρώσεις το ποίμνιό Σου που είναι τώρα σκορπισμένο;

Αγαπημένη, ακόμη κι εσύ κατάλαβες τι επιθυμώ περισσότερο, αλλά δεν είναι το μόνο που επιθυμώ. Ξαναδιαβάζοντας αυτή την αποκάλυψη θα καταλάβεις, Βασούλα. 

Ναι, Κύριε.

Θα σου θυμίσω, κόρη Μου, να ευλογείς αυτούς που σε καταδιώκουν. Η Αγάπη είναι πάντα υπομονετική κι ευγενική. Ζήσε άγια. Συλλογίσου την υπομονή που έχω μαζί σου, κόρη. 1 Γίνε η εικόνα Μου, έχε πίστη σε Μένα, έλπιζε και αγάπα Με. Αναπαύσου εντός Μου, ψυχή Mου τόσο αγαπητή. Νιώσε την Αγάπη Μου και τίμησέ Με, το Θεό σου. Εμείς;

Σ' ευχαριστώ, Κύριε, για την αγάπη Σου που με τυλίγει, για την υπομονή, την καλοσύνη και τη συμπόνοια που έχεις για την ψυχή μου. Πιστεύω, λατρεύω, ελπίζω και Σε αγαπώ. Αμήν.

Αχ, αγαπημένη! Η Καρδιά Μου πλημμυρίζει από αγάπη στο άκουσμα αυτών των λόγων σου. 2

Ω, Θεέ, πώς μπορώ να μη Σε αγαπώ, ζω για Σένα, είμαι δική Σου, ακόμη κι αν είμαι πηλός. Ό,τι κάνω, είναι από αγάπη για Σένα. Δεν γυρεύω τα συμφέροντά μου, γυρεύω να δοξάσω τ' Όνομά Σου, γυρεύω να φέρω πίσω σε Σένα τα πρόβατά Σου, γυρεύω ν' ακολουθήσω το θέλημά Σου, Κύριε. Σε αγαπώ, και χάρη σ' αυτή την αγάπη που έχω για Σένα, που Eσύ μου την έδωσες και μου Tην έμαθες, Σου ζητώ, αν είναι επιθυμία Σου, να δυναμώσεις την πίστη μου και να κάνεις απεριόριστη την αγάπη μου, για ν' αξιωθώ να συνεχίσω και να Σε δοξάσω. Αμήν.

Θα σε θρέψω με καρπούς από τον κήπο Μου, θα σε θρέψω, αγαπημένη, υπό το βλέμμα των διωκτών σου, γιατί αυτό είναι το Θέλημά Μου.

Σ' ευχαριστώ, Κύριε Ιησού.

Κρατήσου γερά απ' ό,τι σου έχω δώσει και μην αφήσεις κανένα να σου αφαιρέσει το έπαθλό σου. Η πίστη σου σε Μένα να είναι σταθερή. Να, πάρε το χέρι Μου και άκουσε όταν σου ψιθυρίζω στο αυτί. 



1 Αν δεν ήταν η Αγάπη Του, ο Θεός θα πρέπει να με είχε χτυπήσει από καιρό!
2 Ο Θεός φαινόταν τόσο χαρούμενος!



ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου