Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΘΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΕΡΙ.......ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

EΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 

ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 

ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ 

ΤΟ    ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.




10 Αυγούστου 2015

Κόρη από την Αίγυπτο, ειρήνη σε σένα. Όταν ήσουν νέα, είχες αρνηθεί να ακούσεις τη Φωνή Μου. Αλλά Εγώ είπα στις Ουράνιες Αυλές Μου: «θα την δελεάσω προτού να γίνουν γκρίζα τα μαλλιά της. Θα μοχθήσω μέσα της και σε λίγο καιρό, θα ευλογήσω και θα χρίσω αυτό που ήταν κάποτε ένα άνομο πλάσμα.
Ναι, αυτό είναι το Σχέδιό Μου γι’ αυτήν. Από ένα άγονο δέντρο θα την μετατρέψω σε καρποφόρο δέντρο με θεραπευτικά φύλλα.» Λέω και σε σένα σαν έναν από τους μαθητές Μου: μη φοβάσαι, προόδευσε στα Αχνάρια του Διδασκάλου σου, σε θέλω τέλεια! Μη φοβάσαι όλους αυτούς που θα προσπαθήσουν, για τα συμφέροντά τους, να σε αποθαρρύνουν, κόρη, υπάρχουν λόγια μέσα στα Μηνύματά Μου που είναι ακόμη σκεπασμένα, αλλά θα έρθει η μέρα που ό, τι είναι κρυφό θα μαθευτεί και ό, τι είναι σκεπασμένο θα ξεσκεπαστεί.
Σου τα λέω αυτά γιατί όταν κάποιος προσπαθεί να ερμηνεύσει τα λεγόμενά Μου, κάνει λάθος, ναι, αυτά τα λόγια που είναι ακόμη στο σκοτάδι, γιατί η ερμηνεία τους είναι εσφαλμένη. Αυτός ο σπόρος που φύτεψα μέσα σου θα σώσει πολλές ψυχές. Επομένως, να διδάσκεις αυτά που κατάλαβες με το Φως του Πνεύματός Μου.
Βασούλα, σε άκουσα να λες: «ο Κύριος θέλει να είμαστε οικείοι μαζί Του». Υπάρχει κανείς που να μην έχει καταλάβει πόσο αγαπώ την οικειότητα αυτή μαζί Μου; Τι είπα τότε στον Σίμωνα που Με κάλεσε στο σπίτι του και σκανδαλίστηκε όταν είδε τη Μαρία να Μου φέρεται με οικειότητα; Είπα, «Σίμων, δεν Με υποδέχθηκες χύνοντας νερό στα πόδια Μου, αλλά εκείνη έχυσε δάκρυα πάνω στα πόδια Μου και τα σκούπισε με τα μαλλιά της. Δεν με φίλησες όταν μπήκα στο σπίτι σου, αλλά εκείνη σκέπασε τα πόδια Μου με τα φιλιά της. Δεν άλειψες το Κεφάλι Μου με λάδι, αλλά εκείνη άλειψε τα πόδια Μου με μύρο.»
- Πείτε Μου, τι είναι ευσέβεια; Ευσέβεια είναι όταν υποσχεθήκατε στον Θεό να Του αφιερωθείτε, να αφοσιωθείτε στον Θεό, γεμάτοι με εμπιστοσύνη και πίστη μέχρι το τέλος, αλλά ποτέ δίχως αγάπη μέσα σας. Γιατί με την αγάπη συγχωρούνται οι αμαρτίες σας. Το συνεχές κάλεσμα του ανθρώπου είναι η αγάπη. Γι’ αυτό να μην ξαφνιάζεται κανείς όταν συνεργάζομαι με όσους Με αγαπούν, με όλους όσους έχρισα και κάλεσα να γίνουν προφήτες Μου, και για κάθε άλλο σκοπό.
Α, υπάρχει και κάτι άλλο. Άκουσα τον φίλο σου να σου θέτει μια ερώτηση στην οποία θα απαντήσω: ‘Αν είναι καλός ο Θεός, γιατί υπάρχουν τόσα βάσανα;
Με την θεϊκή Μου δύναμη έδωσα σε όλους σας αυτά που χρειάζεστε για να ζήσετε – για να είστε ευτυχισμένοι – κι όμως πόσοι σ’ αυτόν τον κόσμο Μου έδωσαν αληθινή αφοσίωση; Λείπει η αφοσίωση και όταν δεν υπάρχει αφοσίωση, και μόνο αυτό αποξενώνει κάποιον από το να Με γνωρίσει και να Με κατανοήσει.1 Σας κάλεσα όλους με τη δόξα Μου και την καλοσύνη Μου να είστε καλοί. Ποτέ δεν έπαψα να σας δίνω δώρα, δώρα που θα σας αξιώσουν να μετέχετε της θεϊκής φύσης και να γλυτώσετε τη φθορά σ’ αυτόν τον κόσμο τον γεμάτο φθορά και ανηθικότητα. Αλλά λείπει η αγάπη απ’ αυτόν τον κόσμο, έχει αντικατασταθεί από κάθε είδους ανηθικότητες που είναι καταστροφικές, όχι μόνο για την ψυχή σας αλλά και για το σώμα σας. Υποφέρετε από τα δικά σας λάθη, και από το δικό σας χέρι… όχι το δικό Μου.
Εγώ είμαι το Καταφύγιό σας, ο Σωτήρας σας και το Φρούριό σας! Όποιος Με επικαλείται, ας είναι βέβαιος πως Εγώ Είμαι μαζί του… IC  Η Αγάπη σας αγαπά...


1 Με άλλα λόγια, είναι από την αποστασία μας που υποφέρουμε και πεθαίνουμε, όπως είπε ο Κύριος στο παρελθόν. Αυτοκαταστρεφόμαστε.









22 Ιουνίου 2015

Ειρήνη σε σένα.  Πρέπει να αντιληφθείς πλήρως, παιδί Μου, για ποιον σκοπό σε κάλεσα. Με τη χάρη σού άνοιξα την πόρτα για τις Ουράνιες Αυλές Μου, για να σε διδάξω, να σε χρίσω και να σε διαπλάσω σε έναν απόστολο. Χάραξα κάθε λόγο Μου πάνω στην καρδιά σου. Θυμήσου τις διδασκαλίες Μου: πως οτιδήποτε κάνεις πρέπει να γίνεται με αγάπη! Μην κατέχεις τίποτα που δεν είναι δικό Μου και άκρως αντίθετο στο Θέλημά Μου. Ποτέ μην πιστέψεις, όταν δεν Με ακούς και δεν νιώθεις την Παρουσία Μου, πως άλλαξα ελαφρώς γνώμη! Γιατί το Σχέδιό Μου για σένα δεν εξαρτάται από τους ανθρώπους. Ό, τι έχω στο Νου Μου υπερβαίνει τις ανθρώπινες υπαγορεύσεις.
Είμαι ο Ζωντανός Θεός, ο Παντοδύναμος, και το Φως Μου φεγγοβολεί μέσα και έξω απ’ την καρδιά σου, διαφωτίζοντάς σε με την Παρουσία Μου και με τη Γνώση Μου. Όλες σου οι ταλαιπωρίες θα ανταμειφθούν. Και θα συνεχίσω να δείχνω στο πρόσωπό σου τη Δόξα Μου: το Πρόσωπό Μου πάνω στο δικό σου, για να πιστέψουν οι τυφλοί. Αν και σε μερικούς απ’ αυτούς, θα διατηρήσω το πέπλο στα μάτια τους, για να μη δουν.
Ναι, με τη χάρη σε διάλεξα για να κηρύξεις την ενότητα και τη συμφιλίωση και να καλέσεις τους πάντες σε μετάνοια. Επομένως, παιδί Μου, μη διστάζεις να μιλήσεις για τη στοργή που τρέφω για κάθε ψυχή, και για τη μεγάλη Μου Αγάπη για όλους εσάς! Είμαι η Αγάπη, Εγώ, ο Ιησούς, σε ευλογώ, παιδί Μου. IC











2  Ιουνίου  2015

Μήνυμα αυτό το διάβασε η Βασούλα για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του 10ου Οικουμενικού Προσκυνηματικού ταξιδιού της ΑΕΘΖ στη Ρώμη, Οκτώβριο 2015

Ειρήνη σε σας. Η Γραφή λέει ότι ο Πατέρας Μου υπέταξε τα πάντα σε Μένα και Με έκανε υπέρτατο Αρχηγό. Έχετε μάθει πως Εγώ είμαι η Κεφαλή της Εκκλησίας Μου.  Βασούλα Μου, όλα αυτά τα χρόνια το Πνεύμα της Αλήθειας έδειξε σε όλους σας τη Δύναμή Του, για να εφαρμόσετε και να κάνετε πράξη τα λόγια Μου που είναι ‘ώστε να είναι όλοι ένα, όπως Εσύ, Πατέρα, είσαι ενωμένος μ’ Εμένα και Εγώ μ’ Εσένα…’

Αλλά Κύριε, όπως ξέρεις, ακόμη και τώρα που μιλάς, πολλοί αξιωματούχοι της Εκκλησίας δεν πιστεύουν ότι είσαι Εσύ που μιλάς. Αλλά και παλαιότερα, όταν ήθελες να είμαστε ένα και ενωμένοι, κανένας δεν εφάρμοζε τα λόγια Σου. Τα χρόνια περνούν και τίποτε δεν γίνεται. Η αιχμή της λόγχης είναι πάντα στην Καρδιά Σου…

Σε βεβαιώνω, συνέχισε να διδάσκεις όλα όσα σου έδωσα και μη φοβάσαι τίποτα, γιατί το Πνεύμα Μου σε φυλάει και σου δίνει θέληση και ενέργεια για να συνάξεις τους ποιμένες Μου και να τους θυμίσεις πως υπάρχει Ένας Άρτος και πως όλοι εσείς, αν και είστε πολλοί, αποτελείτε ένα Σώμα. Συγκεντρωθήκατε εδώ από διαφορετικές χώρες και διαφορετικές Εκκλησίες, για να προσευχηθείτε να σας ελεήσω, να θεραπεύσω τη διαίρεσή σας και να φέρω ειρήνη στον κόσμο και ενότητα μεταξύ των Χριστιανών.
Σας ερωτώ λοιπόν ειλικρινά: Δεν έχετε αφιερωθεί σε Μένα με το κοινό σας βάπτισμα; Κοιτάξτε, είμαι πρόθυμος να σας δώσω το δώρο της Ενότητας, να υψώσω την Εκκλησία Μου σημάδι για όλα τα έθνη ώστε να φανεί η Δόξα Μου, αλλά χρειάζομαι την πλήρη συνεργασία σας και τη θέληση να λυγίσετε με ταπείνωση και αγάπη. Και για να ενωθείτε γύρω από μία Τράπεζα και να μοιραστείτε το Σώμα Μου, πρέπει να μάθετε να αγαπάτε, γιατί όλοι γνωρίζετε πως υπάρχει ένα Σώμα και ένα Πνεύμα, ένας Κύριος, μία Πίστη, ένα Βάπτισμα, ένας Θεός και Πατέρας όλων, που ενεργεί μέσ’ από όλους και κατοικεί σε όλους.- Και παρότι γνωρίζετε αυτή την εντολή, παραμένοντας διασκορπισμένοι και απρόθυμοι να μετέχετε στα Μυστήριά Μου και στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, θλίβετε το Πνεύμα Μου. Τότε γιατί Μου ζητάτε να σας δωρίσω το Πνεύμα Μου για να αφαιρέσει τη διαίρεση ανάμεσά σας, όταν οι  προκαταλήψεις εξουσιάζουν την καρδιά σας; Σταματήστε να θλίβετε το Πνεύμα Μου παραμένοντας διηρημένοι με τις μεταξύ σας διακρίσεις.
Αλήθεια, πόσες φορές δεν είπα ότι είμαι Ένας; Σας ερωτώ και πάλι: Πιστεύετε ότι το Σώμα Μου είναι φως, αδιαίρετο, και φωτίζει όλο τον κόσμο; Έρχομαι σήμερα κοντά σας ως Αρχιερέας, για να σας θυμίσω να ζείτε με τρόπο αντάξιο της κλήσης σας, να μαρτυρείτε για την Αλήθεια  συναγμένοι μαζί με την ενότητα που δίνει η πίστη, και η θυσία που Μου προσφέρετε καθημερινά να γίνει  αφορμή για την κοινή συμμετοχή σας στο Μυστήριο αυτό της Θείας Ευχαριστίας. Ζητήστε Μου να ζωογονήσω το άτονο πνεύμα σας, ζητήστε Μου να σας οδηγήσω στο σωστό δρόμο! Δεν πιστεύετε στην Καλοσύνη και την Ευσπλαχνία Μου και πως μπορώ να σας δώσω καινούρια καρδιά; Τότε γιατί συνεχίζετε να στενάζετε για τη διαίρεσή σας; Ζητήστε Μου να ενισχύσω την πίστη σας και να ανοίξω τις καρδιές σας στην Αλήθεια, και με τη δύναμη της Θείας Ευχαριστίας Μου, προσφέρετέ Μου τη ζωή σας για την Ενότητα. Προχωρήστε, γεμάτοι με  πνεύμα  Αγάπης για να καταστήσετε πραγματικότητα την ενότητα αυτή μέσα στην Εκκλησία Μου!
Δώστε Μου τα προβλήματά σας και θα τα μεταμορφώσω μέσα στο λαμπρό Μου Φως για να δώσω ειρήνη στις καρδιές σας. Ευλογημένοι της Ψυχής Μου, να έχετε ομοψυχία για να φτάσετε μαζί σε μια συμφωνία που θα δοξάσει το Σώμα Μου που είναι η Εκκλησία. Μην αφήνετε κενό χώρο στην καρδιά σας, μήπως και γεμίσει τον κενό αυτό χώρο ο εχθρός που περιφέρεται γύρω σας. Θεωρήστε τους εαυτούς σας ευλογημένους, γιατί ο Πατέρας θα κάνει θαύματα και η νίκη αυτή θα δοθεί σε όλους εσάς που αποζητάτε την Ενότητα και την προσμένετε τόσον καιρό.
Η διαίρεσή σας έχει γίνει απόκρημνος βράχος, άκαμπτα σιδερένια ραβδιά με ανθρώπινους κανόνες και διατάξεις, αλλά το αποτέλεσμα των πολλών προσευχών σας είναι πως ο Θεός θα δείξει σύντομα την εύνοιά Του. Από τον Οίκο της Ανατολής και τον Οίκο της Δύσης χρειάζομαι μεγάλες επανορθώσεις και είμαι έτοιμος να συγχωρήσω τα λάθη τους. Πρέπει να σταματήσει κάθε αλαζονεία, να σταματήσει κάθε υπερηφάνεια. Σηκωθείτε λοιπόν όλοι σας, γιατί χρειάζομαι νικηφόρους μαχητές, μαχητές της πίστης, και τίποτε λιγότερο. Δεχθείτε τις ευλογίες Μου εσείς που μοιράζεστε τα πάντα μεταξύ σας. Εγώ, ο Ιησούς Χριστός, σας αγαπώ όλους. IC











10 Απριλίου 2015  

Επισκέπτεσαι τη γη και την ποτίζεις από τις Πηγές Σου που δίνουν ζωή. Φορτώνεις τη γενεά μας με πνευματικά πλούτη μέσω του Αγίου Σου Πνεύματος, ποτέ δεν μας ξέχασες.
Τα  ποτήρια μας ξεχειλίζουν με τη Δικαιοσύνη Σου για να ξεδιψάσεις την ξηρασία μας, τροφοδοτείς την ψυχή μας με ουράνιο μάννα, ρίχνεις ευλογημένο λάδι πάνω στα ανάξια κεφάλια μας και μας δίνεις άφθονα αγαθά.
Αλλά τι κάναμε εμείς; Μετατρέψαμε σε ερημιές τις άλλοτε εύφορες κοιλάδες που μας έδωσες, μετατρέψαμε την Πηγή Σου που δίνει ζωή σε μια άνυδρη γη, κάναμε πράξεις που βλασφήμησαν το Άγιο Όνομά Σου και συνεχίζουμε να διαπράττουμε αδικίες. Στήσαμε παγίδες σε κάθε ενάρετο μονοπάτι, συνεχίζουμε να επιλέγουμε το πικρό φαρμάκι των φιδιών αντί για το γλυκό μέλι που βγαίνει από το Στόμα Σου, κι Εσύ παρ’ όλα αυτά ποτέ δεν έπαψες να μας χαρίζεις την Πιστή Σου Αγάπη!  Κύριε!  Πώς μπορείς και μας ανέχεσαι;

Εγώ Είμαι. Κανένας άλλος δεν μπορεί να είναι πιο πιστός και αληθινός από Εμένα, τον Σωτήρα σας. Μεγαλύτερη αγάπη από την Αγάπη Μου δεν θα βρείτε. Βλέπετε τα θαύματα που έκανα σε εσάς και σε όλους όσους άκουσαν το Κάλεσμά Μου; Ακόμη και σ’ αυτούς που δεν Με αναζήτησαν ποτέ; Μίλησα και Με άκουσαν.
Έψαλα τούτο το Άσμα για να δείξω το Έλεός Μου, προτού να έρθει η Ημέρα Μου, κάλεσα τη γη να ακούσει το νέο Μου Άσμα, από την ανατολή στη δύση, από το βορρά στο νότο, που προηγείται μιας καταλυτικής φωτιάς. Έγραψα όλα αυτά τα λόγια για τη γενεά σας, και θα έλεγα, για την πεινασμένη γενεά σας, για να σας οδηγήσω σε μετάνοια και να σας καθαρίσω από τις αμαρτίες σας. Ήμουν σταθερός στο Κάλεσμά Μου, αλλά ο άνθρωπος μέσα στην ευημερία του εγκατέλειψε Εμένα και καθετί Άγιο. Η ψυχή την οποία έπλασα για να είναι ευτυχισμένη δεν είναι, γιατί το κακό δεν μπορεί να θρέψει και να εφοδιάσει τις ψυχές σας για να είναι χαρούμενες. Σας βεβαιώνω, η Παρουσία Μου επίκειται, αλλά όταν θα φανερωθώ, εκείνοι που ζούνε μες στην κακία και δεν έχουν μετανοήσει, ο τάφος θα γίνει το σπίτι τους για πάντα, και ο ανατολικός άνεμος θα τους συντρίψει.
Σε γέμισα με ευλογίες και φάνηκα σπλαχνικός μαζί σου, Βασούλα. Σου έδειξα την ακόρεστη δίψα Μου για μια ανταπόδοση Αγάπης, από την αρχή του Καλέσματός Μου. Έστρεψα την προσοχή σου στην άφατη Αγάπη Μου έτσι ώστε να εγκαταλείψεις την αποστασία σου, και όπως είπα πριν από λίγο καιρό, ήσουν το πρότυπο της γενεάς σου. Ένα χαμένο πρόβατο ανάμεσα στα πολλά με ανόητα λόγια να γεμίζουν το στόμα σου. Και αντί να σε τιμωρήσω ανταποκρίθηκα με συγχώρεση και με ευσπλαχνία. Και τότε, όπως ο Nυμφίος φροντίζει τη νύφη του, σε οδήγησα από τις πύλες Μου μέσα στις βασιλικές αυλές Μου, για να διδάξω σε σένα και στους άλλους αυτό το άσμα αγάπης, φανερώνοντας σε όλο τον κόσμο τη δικαιοσύνη Μου, και τα πιο μακρινά μέρη του κόσμου είδαν την Αγάπη Μου και το Έλεός Μου.
Θα έρθω σύντομα για να κρίνω τον κόσμο, και κανένας δεν μπορεί να πει πως δεν μίλησα με τον τρόπο αυτό για να τους προειδοποιήσω. Στο παρελθόν, μίλησα στους προγόνους σας μέσα σε μια στήλη νεφέλης, διδάσκοντάς τους και καθοδηγώντας τους πώς να τηρούν τα διδάγματά Μου. Σήμερα, σας μιλώ ακόμη με διάφορους τρόπους. Έχω διάφορους τρόπους για να πλησιάσω το λαό Μου με γενναιοδωρία και με συμβουλή. Μίλησα σε τούτη τη γενεά με Ποίημα, και με έλαιο αγαλλιάσεως έχρισα κάθε ψυχή που επέστρεψε κοντά Μου.
Εικόνα της Αγάπης Μου! Φύλακα των Συμφερόντων Μου! Μείνε ακλόνητη κι Εγώ, ο Κύριος θα γεμίσω το στόμα σου με μέλι και λάδι για να χρίσεις το λαό Μου και να κηρύξεις αυτές τις ομιλίες στο Όνομά Μου. Τα χείλη σου ας προφέρουν λόγια Σοφίας και τις προφητείες που σου έδωσα.
Ω πόσο επιθυμεί η Καρδιά Μου να Με αναγνωρίσει ο λαός Μου μέσα από αυτά τα λόγια. Προσευχήσου γι’ αυτούς και ζήτησε από τον Πατέρα να τους γεμίσει με Πνεύμα Κατανόησης! Για να πάψουν να ρωτάνε: «Τι είναι αυτό; Για ποιο λόγο εκείνο;» Γιατί τα δημιούργησα όλα για κάποιον σκοπό και είχα τους λόγους Μου για όλα τα πράγματα, γι’ αυτό λοιπόν υψώστε τα μάτια σας στον Ουρανό και δοξάστε Με. IC











4 Φεβρουαρίου 2015

Βασούλα Μου! Δεν τράφηκες από το Χέρι Μου;

Ναι, Κύριε, τράφηκα από το Χέρι Σου…

Ναι! Δεν διδάχθηκες στις Αυλές Μου με τη Σοφία;

Ναι, κι αυτό επίσης, Κύριε, ευλογημένο να είναι το Άγιο Όνομά Σου. Η δύναμή Σου υπερισχύει όλων.

Χαρά της Καρδιά Μου, συνέχισε να καλλιεργείς τούτη τη σοδειά με τους φίλους που σου έδωσα στο πλευρό σου και μη φοβάσαι!
Το σχέδιο του Σατανά από την αρχή ήταν να καταστρέψει το σχέδιό Μου για σένα, με τη θρασύτητα, τη βία, την έπαρση και τη ματαιοδοξία τα οποία υπέβαλε σε όσους δεν αναζητούν την Παρουσία Μου. Εγώ είμαι η Δύναμη υπεράνω όλων. Άκουσε, βρήκες χάρη Στα Μάτια Μου, και η Αγάπη σε στηρίζει κάθε φορά που κινδυνεύεις να γλιστρήσεις. Εγώ είμαι ο Βράχος σου.
Βλέπεις, Βασούλα, αυτοί είναι οι Καιροί που η ασύνετη γενεά σου χρειαζόταν τροφή από τον ουρανό. Ξεστράτισαν λησμονώντας τη Μορφή Μου, λησμονώντας τις ρίζες τους, προσβάλλοντας ακόμη και τη Δόξα Μου! Πόσο λυπάμαι αυτές τις νέες ψυχές που έχουν χάσει πλήρως την πίστη τους, πουλημένες στο διάβολο! Η Άβυσσος γεμίζει συνεχώς με την οσμή του θανάτου, και όμοια με ένα τεράστιο καμίνι που γεμίζει εντελώς, ο καπνός της Αβύσσου σκοτεινιάζει όλο και πιο πολύ τον ουρανό κι τη γη κάθε λεπτό. Ο πόνος που βιώνω είναι ασύλληπτος για το ανθρώπινο μυαλό. Η απόρριψη από μέρους τους της Παρουσίας Μου και της Θεότητάς Μου μαρτυρεί εις βάρος αυτών των ψυχών.
Ώ λαέ Μου! Νιάτα Μου, που σας εξουσιάζει ο διάβολος και σας έχει ξελογιάσει, κατευθύνεστε στο χαμό σας! Ακούστε Με όμως! Θα συνεχίσω στις μέρες σας να χαρίζω απλόχερα το Πνεύμα Μου σε όλους τους ανθρώπους για να ανανεώσω τη δημιουργία Μου. Κι αυτό γίνεται τώρα.

Ναι, Κύριε, μας έδωσες την όραση και τη φρόνηση για να τα δούμε και να τα καταλάβουμε. Αλλά γιατί δεν αντιλήφθηκαν οι σοφοί ότι αυτοί είναι οι καιροί που ανακαινίζεις τη δημιουργία Σου;

Αυτά τα πράγματα μένουν κρυμμένα από τους μεγάλους και τους αγέρωχους ομιλητές και αποκαλύπτονται στους ταπεινούς, στις μετανοημένες καρδιές και σε όσους έχουν απλή καρδιά! Αυτοί είναι οι καιροί – όσο ποτέ υπαρκτοί – που αναφέρουν οι Γραφές πως Εγώ, ο Θεός, θα ζήσω ανάμεσά σας με ένα νέο τρόπο1 και θα κατοικήσω ανάμεσά σας. 2  
Αυτοί είναι οι καιροί που θα κάνω καινούρια όλη τη δημιουργία Μου! Αυτός είναι ο καινούριος τρόπος με τον οποίο σας πλησιάζω όλους. Αλλά αλλοίμονο γι’ αυτούς που καταδιώκουν το Πνεύμα Μου, θα καταλήξουν στην Άβυσσο, εκτός κι αν μετανοήσουν! Προσευχή σου γι’ αυτές τις ψυχές, να μεγαλώσουν το χώρο της καρδιάς τους για να δεχθούν μέσα τους το Φως Μου.
Μίλησε στο Όνομά Μου, έτσι ώστε η Δόξα Μου να φανερωθεί με σένα, καθώς και η Δύναμή Μου. Φώναξε χωρίς φόβο, πες σε όλους πως ο Θεός είναι κοντά σας και σας αγαπά!'3

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που μου είπε ο άγγελός μου!

Ναι! Και τότε, εκείνους που η καρδιά τους θα συγκινηθεί απ’ αυτά τα λόγια, θα κατέβω να τους θρέψω όπως ο βοσκός τρέφει το ποίμνιό του. Και θα τους κρατήσω κοντά στην Καρδιά Μου. Γι’ αυτό λοιπόν, Βασούλα Μου, πήγαινε να μιλήσεις στο Όνομά Μου, Εγώ-Είμαι-μαζί σου. Συνέχισε αυτό που πρέπει να κάνεις.4 Είμαι πάντοτε μαζί σου… IC


1 O Κύριος ήταν πάντα εκεί μαζί μας στην Θεία Ευχαριστία, αλλά τώρα εκτός από την Παρουσία Του στην Αγία Κοινωνία μας πλησιάζει με ένα νέο τρόπο σ’ αυτούς τους έσχατους καιρούς μέσα από μηνύματα, αποκαλύψεις και εμφανίσεις όπως δεν ξανάγινε στο παρελθόν.
2 Aποκ. 21
3 Λόγια που μου απηύθυνε ο Άγγελός μου Δανιήλ στην αρχή.
4 Να ετοιμάσω τη βαλίτσα μου για τη νέα αποστολή.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου