Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΘΑ ΑΝΥΨΩΣΩ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΝΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ....ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΑ ΕΡΓΑ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ




EΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 

ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 

ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ 

ΤΟ    ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.




14 Ιανουαρίου 2014


Πώς να Σου ανταποδώσω όλα όσα έκανες για μένα;







«Λουλούδι, σαν αγαπημένη κόρη του Θεού, σε αξίωσα να αυξηθείς σε Μένα, για να ζήσω στην καρδιά σου και να σε κάνω να ώριμη στο δικό Μου μέτρο. Το έκανα για να δείξω σε τούτη τη γενεά και στις επερχόμενες, την Καλοσύνη και το Έλεός Μου, πόσο υπερβολικά πλούσιος είμαι σε Χάρη.»

Είθε η γενναιοδωρία Σου να επεκταθεί σε όλους τους ανθρώπους, θα μπορούσα να πω περισσότερα, αλλά και πάλι δεν θα είναι αρκετά!

Γίνε σαν φωτιά, γεμάτη αγάπη για το λαό Μου. Κόρη Μου, θα σου δώσω αρκετή δύναμη για να Με δοξάσεις. Το Έργο Μου δεν τελείωσε μαζί Σου, έχω ακόμη αρκετές μουσικές μελωδίες να βάλω στα Μηνύματά Μου γι' αυτή τη γενεά, προφητικά λόγια και διδασκαλίες Βυζαντινές. Είσαι η κληρονόμος αυτών των Μηνυμάτων, γι’ αυτό κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε παραμερίσει. Σε βεβαιώνω, όσοι μιλούν εναντίον σου θα πάρουν στις Αυλές Μου το μερίδιο της Δικαιοσύνης που τους αναλογεί. Αν δεν ακούσουν και δεν δώσουν προσοχή στα λόγια των προφητών Μου, που ποτέ δεν έπαψα ποτέ να σας στέλνω, θα τους μεταχειριστώ αυστηρά και όπως τους αξίζει! Τα λόγια Μου, Βασούλα, πρέπει να τα λάβουν σοβαρά υπόψη όσοι κατασκευάζουν το ψέμα! Τα δόντια τους είναι ακόντια και τόξα, η γλώσσα τους είναι κοφτερό σπαθί. Βασούλα Μου, έχω δει πόσο άσπλαχνα σου φέρονται μερικοί απ’ αυτούς, λησμονώντας πως Εγώ, ο Θεός, σου τραγούδησα, σε έχρισα και σε διαμόρφωσα μπροστά στους Αγγέλους Μου. Κέντησα την ψυχή σου με τη Σοφία και τη Διδαχή για να φροντίσεις τα Συμφέροντά Μου. Μακάριος αυτός που θα Με ακούσει.
Μάζεψε τους πιστούς Μου και όλα όσα έγραψες μαζί Μου, κάνε να γίνουν γνωστά τα Λόγια Μου. Βλέπεις; Ήρθε η ώρα να αποκαλύψεις τα Λόγια Μου. Έλα, σε αγαπώ κόρη Μου, αγάπα Με και συνέχισε να κηρύττεις τα Λόγια Μου σε όλα τα έθνη. Γιαχβέ είναι το Όνομά Μου. Εγώ ο Θεός ποτέ δεν θα σε εγκαταλείψω.














17 Φεβρουαρίου 2014

Κύριε, τι άλλο να κάνουμε; Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο!

Αχ Βασούλα, ακολουθείς τα αχνάρια Μου, το Πάθος Μου. Πολλοί από τους ποιμένες Μου έχουν εγκλωβιστεί μέσα στη σάρκα τους. Εκείνοι που κηρύττουν χωρίς πίστη και ειλικρίνεια, Με θλίβουν. Το μόνο που θέλουν είναι να επικεντρώνονται στην απεσταλμένη Μου, με σκοπό να δυσκολέψουν τη ζωή της. Ακόμη κι όταν τα Έργα Μου πάνω σου έχουν δώσει καλούς καρπούς στα χέρια τους, αυτοί θα πατήσουν πόδι με μοναδική σκέψη στο νου τους, πώς θα σε διώξουν μακριά. Ωστόσο, ό,τι και να σου κάνουν, άντεξε για χάρη Μου με ταπείνωση και υπομονή, καλοσύνη και αγάπη, το δρόμο που ετοίμασα για σένα. Σου δόθηκε χάρη ανάλογη με το μέγεθος του δώρου Μου.
Να προσεύχεσαι πάντα, παιδί Μου, και να δίνεις μαρτυρία για την αγάπη. Να προσεύχεσαι να αυξηθεί η αγάπη σου και γεμίσεις τα χέρια σου με άφθονους καρπούς. Κι όταν προφέρεις τον Λόγο Μου, να μιλάς  άφοβα. Κατάλαβες; Είναι αξιόπιστος ο Λόγος Μου. Σου είπα ότι η Παρουσία Μου θα είναι παντού και πάντοτε παρούσα, και πολλοί από τους παρευρισκόμενους που θα  σε ακούνε, θα  βλέπουν κι Εμένα.  Παιδί Μου, Εγώ, ο Ιησούς, θα συνεχίσω να εμφανίζομαι πάνω σου!
Όλους εκείνους που κοπιάζουν μαζί σου, τους ευλογώ. Τους ευλογώ για την αγάπη και την αφοσίωσή τους στο Έργο αυτό. Η κακία και η διαστροφή αυτής της γενεάς θα μεγαλώσουν το θυμό Μου και θα φανερώσω τη Δικαιοσύνη Μου με Φωτιά, που θα απλωθεί σε πόλεις και δρόμους και θα φέρει την ερήμωση, που θα συμβολίζει την ερήμωση της ψυχής τους!
Θα καθαρίσω αυτή τη γενεά μόνο με τη Φωτιά. Με αρνήθηκαν, αρνήθηκαν την ύπαρξή Μου, αρνήθηκαν το Νόμο Μου.  Πήγαινε, λοιπόν, παιδί Μου και δώσε μαρτυρία σ’ αυτή την επαναστατημένη γενεά.
Σε ευλογώ με τη μεγάλη αγάπη που σου έχω … IC   Εγώ, ο Ιησούς, Είμαι, ναι......











8 Απριλίου 2014

Εγώ Είμαι. Το σχέδιό Μου για σένα σχετικά με την εξάπλωση της Βασιλείας Μου και την Ενότητα της Εκκλησίας Μου, θα συνεχιστεί με ευλογίες, ευλογίες που θα σε δυναμώσουν, παιδί Μου. Αν οι άνθρωποι αρνήθηκαν να λάβουν υπόψη τους τις προειδοποιήσεις Μου, αν αρνήθηκαν να ακούσουν, δεν θα γλιτώσουν την τιμωρία. Ορισμένοι απ’ αυτούς υποτιμούν τα Μηνύματά Μου, υποτιμούν εσένα, αλλά και τους φωτεινούς θησαυρούς που απορρέουν από την ένωσή Μας και τη θεϊκή μεταμόρφωση που επιτελέστηκε στην ψυχή σου.
Η Εκκλησία Μου χρειάζεται να ανακαινιστεί. Αν ρωτήσει κάποιος: «Με ποιον τρόπο μπορεί να ανακαινιστεί;» Η απάντησή Μου είναι: θα πρέπει να ανακαινιστεί εκ νέου με στοχαστικές διδασκαλίες  που διδάσκουν στην ψυχή τα θεϊκά πλούτη της μυστικής γνώσης. Με τη βαθιά ενατένιση της Θεότητάς Μου. Και τότε η ψυχή θα οδηγηθεί στον Νυμφώνα, όπου Εγώ, ο Νυμφίος, φορώντας κάλυμμα, κρύβοντας τη Θεότητα και τη Μεγαλοπρέπειά Μου, θα την περιμένω. Θα επιτρέψω στην καθαρή ψυχή να αφαιρέσει το λαμπρό κάλυμμα και να ανακαλύψει τη Μεγαλοπρέπεια και τη Θεότητά Μου.
Αν η Εκκλησία Μου σήμερα έπαψε να διδάσκει τον τρόπο με τον οποίο μια ψυχή μπορεί να φτάσει σε μια μεταμορφωτική ένωση μ’ Εμένα, τον Θεό σας, θα είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να Με κατέχει και να Με γνωρίσει. Παιδί μου, μπορεί η ψυχή να ζήσει χωρίς Εγώ να είμαι ενωμένος μαζί της; Όχι. Γι’ αυτό, μαθήτριά Μου, τα μηνύματά Μου δίνουν ζωή, κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο διάβολος, ενοχλημένος, παραπλανά πολλούς για να σε φοβούνται και να σε καταδικάζουν. Πες τους ότι το Πνεύμα Μου απομακρύνεται από τη γλώσσα που λέει ψέματα, από τα χέρια που χύνουν αθώο αίμα, από την καρδιά που εξυφαίνει σχέδια αμαρτωλά, από αυτούς που έχουν την παρόρμηση να κάνουν το κακό, από τον ψευδομάρτυρα που διαδίδει ψέματα και από εκείνον που τη διχόνοια σπέρνει. Και θα προσθέσω, και απ’ αυτούς που αρέσκονται να κάνουν το κακό.
Το να αναμορφωθεί και να ανακαινιστεί η Εκκλησία Μου είναι ενάντια στον πονηρό, που θέλει η Εκκλησία Μου να γίνει έρημος! Και όσο για τους ιερείς σου 1 οι οποίοι έχουν τεράστια ανάγκη αναμόρφωσης, Με αφήνει αδιάφορο το θυμίαμα των εικόνων Μου, όταν αυτό που χρειάζομαι είναι θυμίαμα από την καρδιά τους! Φέρουν το Όνομά Μου, αλλά δεν Με έχουν γνωρίσει σαν ζωντανό Θεό. Τους έδωσα σημάδια για να τους αφαιρέσω το πέπλο του θανάτου, όμως, αδελφή Μου, κανένας τους δεν μετανοεί. Θα συνεχίσω να τους εξαγνίζω 2 για να τους παιδαγωγήσω ώστε, μέσα από τις δοκιμασίες τους, να Με αναγνωρίσουν για Θεό τους.
H σεξουαλική ανηθικότητα είναι αμάρτημα κατά του σώματός σας, που είναι ο ναός του Αγίου Πνεύματος. Αλλά το έθνος σου σήμερα, μαζί με άλλα έθνη, έχει γίνει κατοικία πόρνης. Έχω ιερείς που φοβούνται να ομολογήσουν αυτό το αμάρτημα και κάνουν συμβιβασμούς. Αυτή είναι η ώρα του σατανά. Τα Μηνύματά Μου δηλώνουν την Αλήθεια για την απόσπαση από τα πάθη, κι αυτό πρέπει να το εφαρμόσουν.
Κάποιοι δυσκολεύονται να αποδεχθούν τον Σταυρό Μου κι έτσι υποχωρούν και συμβιβάζονται. Πώς αυτοί θ’ αλλάξουν μετά θάνατον 3 Πώς να ενισχύσω μέσα τους την Αγάπη Μου, όταν οι καρδιές τους έχουν σκληρύνει; Πώς γίνεται οι καρδιές τους να είναι μακριά από τη Σοφία του Θεού, που είναι γνωστό ότι κάνει θαύματα και μπορεί να αποκαλυφθεί σε εκείνον που επιλέγει, μεταμορφώνοντας την ψυχή του για να δείχνει ζήλο στην κένωση του εαυτού του, να είναι βασιλικός στη φτώχεια του και οξυδερκής μέσα στην πραότητά του;
Δεν πρόσεξε κανείς ότι, μέσα από την αυταπάρνησή σου, η Αγάπη Μου σε ανόρθωσε και σε έκανε αγγελιαφόρο Μου, για να κηρύττεις και να διδάσκεις τα αυτιά που είναι πρόθυμα να ακούσουν; Όπως η Παρουσία Μου είναι μαζί σου, έτσι και το Φως Μου είναι πάνω σου και σε σκεπάζει, εσένα και όσους σε περιβάλλουν. Το καθαρό Φως Μου ξεχύνεται και απλώνεται παντού, διδάσκοντας και μεταστρέφοντας.
Πολλοί απ’ αυτούς ακούνε για την Αγάπη Μου, καθώς τους διαβάζεις τα Μηνύματά Μου, πολλοί συνειδητοποιούν ότι τα Λόγια Μου είναι Πηγή που δίνει Ζωή. Κι έτσι συντελείται μια αφύπνιση που τους κάνει να διψούν να μάθουν περισσότερα για τα λαμπρά μυστήριά Μου και για τη Θεϊκή Αγάπη και Γλυκύτητά Μου, που όλα αυτά είναι κρυμμένα μέσα στα βάθη Μου. Τι καταλαβαίνετε τη στιγμή που σήμερα η Εκκλησία Μου εκλογικεύει αυτά τα Μυστήρια; Μυστήρια που είμαι πρόθυμος να αποκαλύψω στις μέρες σας με απλούς και κατανοητούς όρους, μέσ’ απ’ αυτό το όργανο που διάλεξα;
Ο τρόμος του θανάτου παραμονεύει στη γωνία και οι Άγγελοί Μου τρέμουν από τον φόβο μήπως ο Παντοδύναμος μέσα στο θυμό Του αφήσει το χέρι Του να πέσει και να συντρίψει τούτη την πονηρή γενεά.
Χύνω δάκρυα αίματος, όταν βλέπω πως, παρά τα εμφανή σημάδια που δίνω σε όλους σας, οι ποιμένες Μου συνεχίζουν να κατατρέχουν αυτούς που στέλνω και να χλευάζουν με αλαζονεία το Έργο των Χεριών Μου. Κωφεύουν στα Καλέσματά Μου, κωφεύουν στις Κραυγές Μου, αλλά σύντομα, ναι, στο δικό σου σύντομα, η γη θα τυλιχτεί στις φλόγες, όπως τον καιρό των Σοδόμων και Γομόρρων που τα ανέτρεψε ο Πατέρας Μου, και τότε θα δείξω τη δόξα Μου μέσ’ από τον Ανατολικό Οίκο. 4
Σήμερα, έχω εφοδιάσει τον Οίκο αυτό με έναν Φύλακα Αρχάγγελο 5, για να οδηγήσει τον Οίκο αυτό στο να γίνει υπόδειγμα της Αγιότητάς Μου. Κάποτε, στο παρελθόν, αυτός ο Οίκος ήταν σαν χαμένα πρόβατα. Οι ποιμένες τους ατιμάστηκαν, επιτιμήθηκαν και πολλοί θανατώθηκαν. Μια απέραντη καταστροφή γέμισε τον Οίκο αυτό και τους κατοίκους του. Διάλεξα αυτό το έθνος για να Με δοξάσει. Ευλογημένοι από Μένα, το Χέρι Μου θα παραμείνει μαζί τους. Και όλοι θα τους φοβούνται καθώς θα καθρεφτίζουν το Φως Μου. Το Σκοτάδι θα φοβηθεί τη δική Μου Λαμπρότητα, ω ναι, γιατί ευλόγησα αυτό το έθνος για να μην ξαναπέσει και υποδουλωθεί σε ανήθικα πάθη που προέρχονται από τους δαίμονες. Θα εμποδίσω αυτόν τον Οίκο να μιμηθεί τα έθνη στα κακά τους έθιμα.
Θα τους μάθω να πορεύονται μαζί Μου με δικαιοσύνη και αρετή και να σέβονται τη ζωή, ω ναι! Θα οδηγήσω τον Οίκο αυτό στην οδό των Εντολών Μου και όχι, δεν θα σου επιτρέψω 6 να ξεστρατίσεις από τις Εντολές Μου. Συνέχισε να κρατάς σαν φυλαχτό τις Υποσχέσεις Μου στην καρδιά σου. Κράτα το βλέμμα σου προσηλωμένο στον Ουρανό, γιατί Εγώ, ο Θεός, είμαι ο Εγγυητής σου. Έχε την Ειρήνη Μου, Βασούλα Μου, και κρατήσου γερά από Μένα. Έχε Με στην πρώτη θέση. Σε ευλογώ, παιδί Μου. IC



1 Τους Ελληνορθόδοξους ιερείς

2 Όλη την Ελλάδα;

3 Οι άνθρωποι αυτοί

4 Την Εκκλησία της Ρωσίας

5 Τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

6 Εκκλησία της Ρωσίας













27 Απριλίου 2014

Την Ειρήνη Μου σου δίνω. Εσύ που γεννήθηκες από Μένα, άκουσε τα Λόγια Μου και γράψε τα. Έχω ανοίξει τις Ουράνιες Πύλες του Ελέους Μου, της Ευσπλαχνίας και της Αγάπης Μου, για να τις σκορπίσω πάνω σε τούτη τη γενεά. Τους πλησίασα με γλυκύτητα και τρυφερότητα, καθαρίζοντάς τους με την Πηγή της Ζωής που δίνει λουτρό αναγέννησης, και τους ανανέωσα με το Άγιο Πνεύμα Μου. Με μεγάλη γενναιοδωρία σκόρπισα ευλογημένες χάρες, για να κάνω σάρκινες τις πέτρινες καρδιές τους. Αυτά είναι τα εμφανή σημάδια που δίνω σε όλους σας πριν από την Ημέρα της επιστροφής Μου.
Διάλεξα ψυχές για να γίνουν απόστολοι, απόστολοι των έσχατων Καιρών, και τους διαπαιδαγώγησα για να αγωνιστούν στην πνευματική μάχη των τόσο επαναστατημένων σας καιρών...  Εγώ ο Ίδιος τους έχρισα και τους έδωσα εντολή να κηρύξουν και να υπενθυμίσουν στους ανθρώπους τον Λόγο Μου, ναι! Να επαναλάβουν τον Λόγο Μου, αλλά με λόγια γεμάτα φωτιά. Τους έδωσα την άδεια να διώχνουν στο Όνομά Μου τα δαιμόνια και όταν βάζουν τα χέρια τους πάνω στους αρρώστους, να τους θεραπεύουν.
Εγώ, ο Θεός σας και το Παν, είμαι εδώ και συνομιλώ απευθείας μαζί σας σαν Άγιος Σύντροφος και σαν Πατέρας με το παιδί Του. Δεν απομάκρυνα τη ματιά Μου από εσάς, αλλά μέσα στην Ευσπλαχνία Μου έσκυψα πάνω σας για να σας αγκαλιάσω στοργικά όπως η μητέρα αγκαλιάζει το βρέφος της. Και σαν αυλάκι που ποτίζει έναν κήπο, στέλνω το Πνεύμα Μου για να ποτίσω αυτόν τον ξερό τόπο. Δεν είπα πως θα έρθω, μια μέρα που το σκοτάδι θα σκεπάζει τη γη, με το Πνεύμα Μου για να φέξει πάνω σας και να σκορπίσει ως μακριά το Φως Του; Δεν είπα ότι θα σκορπίσω διδαχές σαν προφητεία, διδάσκοντας ακόμη μια φορά το λαό Μου, και θα χαρίσω παντού τη διδαχή, σαν κληροδότημα για τις μέλλουσες γενεές; Και ότι θα αναδείξω μαθητές ανάμεσά σας;
Πείτε Μου, έχετε καταλάβει πλήρως τι σημαίνει «Αληθινή Ζωή» 
και γιατί διάλεξα το Έργο Μου να ονομαστεί «Αληθινή εν Θεώ Ζωή»; 
Επειδή αυτό το μήνυμα, που θα γίνει πιο πλατύ κι απ’ τη θάλασσα, 
είναι ένα δώρο που σας χαρίζει η Σοφία, 
και με τις διδαχές της Σοφίας θα αναγεννηθείτε, 
γιατί η ψυχή σας θα ενωθεί με την Αληθινή Ζωή, 
με Εκείνον που σας ζωοποιεί μέσα σε Μένα, τον Χριστό.  
Ναι, το Άγιο Πνεύμα που χορηγεί τη Ζωή, 
θα σας αναστήσει από τον πνευματικό σας θάνατο και θα σας χαρίσει μια Αληθινή ανάσταση μέσα σε Μένα, τον Θεό σας. 
Ο Εκλεκτός Μου Ύμνος θα ακουστεί στις ομιλίες σας, σαν ποίημα, γλυκαίνοντας τη γλώσσα εκείνων που θα τον αναγγέλλουν. 
Τα χαριτωμένα λόγια που θα βγαίνουν από τα χείλη τους, θα είναι ευλογία για το ποίμνιό Μου.
Κόρη, πες τα λόγια Μου και μη φοβάσαι, στο πλευρό σου Εγώ Είμαι. Θα σε σηκώσω πάνω από όλους τους καταπιεστές σου, όπως σου έδειξα στο όραμά σου.1 Εγώ, ο Κύριος, δεν είμαι μόνο ο Σωτήρας και Θεός σου αλλά και η φλογερή σου Αγάπη, ο Σύντροφός σου, ο Φίλος σου και ο Αδελφός σου, ο Πατέρας σου και το Παν! Έλα τώρα, κόρη Μου, και στηρίξου επάνω Μου. IC    Εγώ, ο Ιησούς, σε αγαπώ!



1 Το όραμα με το Περιστέρι













29 Ιουλίου 2014

Ενώ παντού επικρατούσε βαθιά σιγή θανάτου,
και σκέπαζε τούτη τη γη,
από τον Ουρανό, από τον Βασιλικό Θρόνο,
ξεπήδησε ο παντοδύναμος λόγος Σου,
για να ανυψώσει ακόμη μια φορά έναν άγιο λαό.
Μεγάλοι επίσης θα είναι κι αυτοί,
που είχαν εξαλείψει στο παρελθόν το Όνομά Σου,
θα ανοικοδομήσουν τον Οίκο Σου που ερειπώθηκε
και θα ανεμίσουν σε σημαίες το Όνομά Σου ως Πανάγιο.

Αγαπημένη Μου, ναι, το Όνομά Μου θα το τιμήσουν και θα το αγιάσουν.1  Θυμούνται ακόμη τα γεγονότα της κακής τους συμπεριφοράς, και δίκαια υπέφεραν για τα κρίματά τους, γιατί Εγώ, ο Θεός, γνώριζα αυτά που επρόκειτο να κάνουν. Άκουσέ Με, με την ίδια πράξη που εκδικήθηκα την συμπεριφορά τους, με την ίδια τιμωρία θα πλήξω το δύσπιστο έθνος των καιρών σας. Κατέβηκα στην καρδιά μιας κάποτε κατεστραμμένης χώρας. Γι αυτό μην απορείς, δεν σου είπα ότι θα πραγματοποιήσω τα σχέδιά μου γι’ αυτήν; 2 
Μου είναι εύκολο να κάνω άγιο έναν άθλιο. Είναι γνωστό ότι τα κάνω όλα καινούργια. Έχω τη Δύναμη να κάνω να καρποφορήσει η ευλογία Μου.
Επίτρεψέ Μου να μιλήσω με το δικό σου στόμα και μη φοβάσαι, lo tedhal. Δεν ολοκλήρωσα ακόμη τα μεγαλόπρεπα έργα Μου γι’ αυτό το έθνος.3 
Σε βεβαιώνω, θα τους δώσω τη γνώση για να εδραιώσω το Όνομά Μου εκεί που περιφρονούσαν το Όνομά Μου. Είναι γνωστό, Βασιλική, ότι έχω ανατρέψει τους ισχυρούς και τους θρόνους, τους υπερήφανους, τα ασεβή και διεστραμμένα έθνη που κάνουν απαίσιες πράξεις.  Σήμερα ακούω από τα ασεβή έθνη: «είμαι θεός και είμαι αυτάρκης» και αγριοκοιτάζουν  με κακεντρέχεια τους πιστούς! Τι θα επιτύχετε χωρίς Εμένα, όταν γεμίζετε όλη την κτίση με θάνατο; Θα σας πετάξω εκεί που είναι ξαπλωμένα όλα τα πτώματα, κυνηγημένους από τις αμαρτίες σας. 
Σας βεβαιώνω, όποιος μισεί τον θείο Μου Νόμο, τους κανόνες Μου και τις Εντολές Μου αλλά υποκρίνεται πως τα τηρεί, θα μετανιώσει για τη μέρα που γεννήθηκε.
Κόρη, ορκίστηκα στο παρελθόν να υψώσω την κόρη Μου,  Ρωσία, και να την κάνω ένδοξο έθνος, κι αυτό έκανα. 
Και είναι μόνο η αρχή. 
Μέσα σε μανιασμένη ανεμοθύελλα θα έρθω, και σε κάθε πλατεία θα ακουστούν θρήνοι. Εκείνη τη μέρα, όλοι οι κάτοικοι της γης που  χαίρονται τώρα μέσα στην αποστασία τους, θα θρηνούν τους νεκρούς τους. Μακάριος όποιος στηρίζει την ελπίδα του σε Μένα. Κόρη, απόλαυσε την Παρουσία Μου. IC



1 Οι Ρώσοι

2 Για τη Ρωσία

3 Για τη Ρωσία







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου