Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΣΚΟΠΕΥΩ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ...




EΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 

ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 

ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ 

ΤΟ    ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.




23 Σεπτεμβρίου 2013

(Σχετικά με το βιβλίο ‘Υπάρχει ο Παράδεισος αλλά υπάρχει και η Κόλαση’)

Αχ, Βασούλα, το να προωθείς το Μήνυμά Μου και με τον τρόπο αυτό, Με δοξάζει. Είμαι παρών. Θα σε υψώνω πάντα κοντά Μου. Μπορεί να αισθανθεί κάτι η πέτρα; Οι πωρωμένες καρδιές  δεν αισθάνονται τίποτα, μόνο η ζωντανή καρδιά θα νιώσει την Παρουσία Μου.
Η γη σας είναι έρημη και ξερή κι έχει μεγάλη ανάγκη από συμπόνια. Χρειάζεται ένα πνεύμα καλοσύνης, ένα πνεύμα ελπίδας, γι’ αυτό ποιος μπορεί να σταθμίσει τα σχέδιά Μου και να τα συμβουλευτεί; Ποιος δίνει σωστότερη καθοδήγηση από Μένα και ποιος μπορεί να γιατρέψει το αγιάτρευτο, αν δεν του δοθεί η δύναμη από Μένα; Όποιος καταριέται το Έργο Μου θα παραμείνει για πάντα σε βαθύ σκοτάδι!  Με όποιον τρόπο παρουσιάζεις την Αγιότητά Μου και τη μεγαλοψυχία Μου, φανερώνοντάς Με σαν σπλαχνικό Πατέρα, σαν στοργικό Νυμφίο, σαν Σωτήρα και Λυτρωτή σας,  σαν Φίλο σας, αλλά και Κριτή σας συγρόνως, Με δοξάζει.
Πήγαινε ειρηνικά, Εγώ, ο Ιησούς, είμαι (ακόμη και τώρα ) μαζί σου. IC






5 Νοεμβρίου 2013

Ειρήνη σε σένα. Η χαρά Μου είναι όταν έρχεσαι κοντά Μου, με τον τρόπο που σου επέτρεψα να είσαι μαζί Μου, στην Καρδιά Μου. Αυτή είναι η χαρά Μου. Φυλάξου από τους ανθρώπους που σου ρίχνουν φαρμακερά βέλη με τα λόγια και με τις σκέψεις. Προσευχήσου για αυτές τις ψυχές. Γράψε τώρα το μήνυμα που σου έδωσα όταν ήσουν στην Εκκλησία1:
«Πες τους ότι είναι η Χαρά της Καρδιάς Μου. Είμαι ο Πατέρας τους... Γιαχβέ είναι το Όνομά Μου...»
Το μόνο που θέλω να ακούσω από σένα είναι αυτό που Μου είπες μόλις τώρα:
«Σε αγαπώ, Κύριε ...»
Αγάπα Με και δόξασέ Με.

AlphaOmega

Πήγαινε στο καλό και κάνε γνωστό το Όνομά Μου ...


1 Το μήνυμα αυτό μου δόθηκε με εσωτερικά όταν ήμουν στην εκκλησία με  φίλους μου κοντά μου.















6 Δεκεμβρίου 2013

Ειρήνη σε σένα.
Όλα είναι νύχτα για όσους δεν θέλουν να δουν.1  Σε κάλεσα, περιστέρι Μου, για να ανοικοδομήσεις τους τοίχους της Εκκλησίας Μου. Σε κάλεσα για να βαδίζεις μέσα στο Φως μου. Δεν  σου έκρυψα το Πρόσωπό Μου για να ομορφύνω την ψυχή σου.
Να είσαι ευλογημένη για όσα κάνεις για την Εκκλησία Μου. Θα πληθύνω μέσα σου τα δώρα Μου, για να ανθίσει μέσα από σένα η Εκκλησία Μου σαν το χορτάρι της γης. Συνέχισε να στρέφεις το αυτί σου σε Μένα, τον Κύριό σου κι Εγώ θα στρέψω το αυτί Μου στις προσευχές σου. Μίλησε επιμελώς για Μένα. Η Αγάπη σε αγαπά! IC


1 Κάποιος που με καταδιώκει με συκοφαντίες.










11 Δεκεμβρίου 2013

Παιδί Μου, Γιαχβέ είναι το Όνομά Μου. Νιώσε την Παρουσία Μου. Άνοιξε την καρδιά σου στη Χάρη αφήνοντας το Φως Μου να λάμψει  μέσα σου. Μη φοβάσαι αφού Εγώ Είμαι μαζί σου.
Η Εντολή που σου έδωσα με  αγάπη είναι να πλησιάσεις το λαό Μου και να διακηρύξεις το Μήνυμά Μου. Κόρη Μου, μίλησα με τη δική σου φωνή, για να ξεριζώνεις το κακό όταν το βλέπεις, να γκρεμίζεις στοές και φωνές που πάνε ενάντια στο Θέλημά Μου, για να οικοδομήσεις τους Ναούς Μου που γκρέμισε ο διάβολος, για να ομορφύνεις τούτη τη γενεά, για να φυτέψεις σε τούτη την εγκαταλειμμένη έρημο. Επανόρθωσε για τους άλλους, κόρη. Κάνε υπομονή σε καιρούς αγώνων και επιθέσεων. Ο Υιός Μου, ο Ιησούς Χριστός, φωνάζει δυνατά από τον Σταυρό του, γιατί η γενεά αυτή βρίσκεται σε απόγνωση, θρηνολογεί γιατί είναι άθεη. Η Καρδιά Μου, σαν Πατέρας  που είμαι, υποφέρει γιατί πολλοί δεν κατάλαβαν το κάλεσμά Μου. Όχι, δεν κατάλαβαν  πως είσαι το δώρο Μου σ’ αυτούς! 
Το να σε έχω μέσα στον κόσμο για να διαδόσεις το Μήνυμά Μου, Με δοξάζει. Κι ενώ εσύ θα  συνεχίσεις να κάνεις το Έργο Μου, επίτρεψέ Μου να προχωρήσω κι άλλο. Χρειάζομαι τη συγκατάθεσή σου!

Η θέλησή μου είναι δική Σου, Κύριε!

θα υπενθυμίσω σε όλους πώς κυβερνώ. Κυβερνώ με Μεγαλοπρέπεια και Αυθεντία, αμερόληπτα και με Έλεος. Θα σε χρησιμοποιήσω για να αποκαλύψω τι στερείται αυτή τη γενεά και τι έχει χάσει. Και αλίμονο σε όσους μένουν αδιάφοροι στα λόγια Μου!
Η Αγάπη είναι μπροστά στα μάτια τους, κι όμως δεν Με αναγνωρίζουν. Αυτό το Μήνυμα απευθύνεται σε όλους. Οι ευλογίες Μου είναι πάνω σου, παιδί Μου, αναπαύσου στον Κόρφο Μου.

AlphaOmega










3 Φεβρουαρίου 2012

Πολυεύσπλαχνε Κύριε, οδήγησέ µας στη µετάνοια, γιατί αλλιώς το πνεύµα µας θα πεθάνει. 1

Ειρήνη σε σένα παιδί Μου. Τα Μάτια Μου, Βασούλα, εισχωρούν στο σκοτάδι της κάθε ψυχής. Υποφέρω απ’ τη δίψα Μου για ψυχές.
Βασούλα, ο κόσµος σήµερα θα προσπαθήσει να σας αφαιρέσει την ελευθερία. Ο κόσµος σήµερα περιφρονεί ό,τι είναι Άγιο. Ορισµένοι2 ισχυρίζονται πως κατέχουν απόλυτη γνώση της Θεότητάς Μου, αλλά µε αυτά που  επιθυµούν Με αρνούνται. Τους µίλησα, αλλά αρνήθηκαν και συνεχίζουν να αρνούνται πως Εγώ µιλώ. Οι ηγέτες της χώρας σου σκοτώνουν και κλέβουν το ψωµί από το στόµα των παιδιών. Κατηγορούν το έθνος σου και του επιτίθενται κατά βούληση. Θα αρπάξουν από παντού όλους τους καρπούς του µόχθου σας.  (Άφησέ Με να µιλήσω) ... Οι άνθρωποι της χώρας σου έχουν πάρει λανθασµένο δρόµο.  
Είστε µια χώρα την οποία ευλόγησα, αλλά παραλείψατε να Με υµνήσετε και να Με δοξάσετε. Οι ποιµένες σας είναι δίχως σύνεση, καθένας τους το δρόµο του τραβάει, καθένας τους ζητάει το συµφέρον του παραµελώντας το ποίµνιό Μου και επιβάλλοντας σιγή στη Φωνή Μου. Ακολουθούν το δρόµο του κόσµου. Βυθισµένοι στα πάθη αυτού του κόσµου, χωρίς ελπίδα και χωρίς Εµένα, τον Θεό σας.
Ο λόγος Μου είναι ζωντανός και δραστικός. Κόβει όπως το δίκοπο µαχαίρι αλλά εισχωρεί βαθύτερα.3 Ωστόσο, µέσα στο σκοτάδι τους δεν πίστεψαν πως σε έχω ευλογήσει µε πνευµατικές χάρες. Κάλεσα όλες τις ψυχές να ανακαινίσουν το πνεύµα τους µε µια πνευµατική επανάσταση, ώστε να ζήσουν ενωµένες µαζί Μου κι Εγώ µαζί τους, αλλά δεν µε άκουσαν. Εξακολουθώ να τους καλώ να εγκαταλείψουν τον παλιό τρόπο ζωής τους, αλλά στηρίχθηκαν πάνω στα πλούτη τους και είπαν: «µε αυτά είµαι αυτάρκης», και µέρα τη µέρα Με έβγαλαν από το νου τους.
Εγώ έχω και Έλεος, έχω και Οργή. Κοιτάξτε τις γενεές που πέρασαν και στοχασθείτε: Με υµνούσαν και Με τιµούσαν. Ήταν παράδειγµα πιστότητας και πραότητας που Με δόξαζε. 
Δεν διαβάσατε: “Αλλοίµονο στην άτονη καρδιά χωρίς καθόλου πίστη, γιατί καταφύγιο δεν θα βρει. Αλλοίµονο σε σας που την υποµονή τη χάσατε. Και τι θα κάνετε όταν ο Κύριος έρθει;” 4
Σκοπέυω τις µέρες αυτές να καθαρίσω τις χώρες από την αποστασία τους, τα πάθη τους και τις αµαρτίες που είναι σαν αναµµένα κάρβουνα πάνω στο κεφάλι τους, σηκώνοντας το βάρος των κριµάτων τους. Και σας βεβαιώνω τώρα: τα λόγια Μου θα πραγµατοποιηθούν όπως στο παρελθόν, όταν σας είχα προειδοποιήσει για τα έθνη σας που αποστάτησαν, ότι οι πύργοι θα καταρρεύσουν και τα κύµατα της θάλασσας θα φέρουν την καταστροφή, σείοντας τη γη και µετακινώντας τον άξονά της. Αυτά ήταν σηµάδια για όλους εσάς, ώστε όταν γίνουν, να ξέρετε πως Εγώ, ο Θεός, µίλησα.
Στη διάρκεια των έσχατων αυτών καιρών, θα χαρίσω το Πνεύµα Μου σε κάθε άνθρωπο, ακόµη και σε όσους  περιφρόνησαν τα λόγια Μου στο Μήνυµα αυτό, εµπαίζοντας την Υπόσχεσή Μου.
Είπα ότι ο Λόγος Μου είναι ζωντανός και µε το Λόγο Μου, µε αυτό τον ίδιο Λόγο που σχηµάτισα τη γη, σας βεβαιώνω πως θα εξαγνίσω τούτη τη γη µε φωτιά και µε θλίψη. Όταν οι άγγελοι αµάρτησαν δεν τους λυπήθηκα. Η Ηµέρα Μου θα σας έρθει ξαφνικά και απροσδόκητα. Θα κλείσω τα στόµατα που λένε ανοησίες.  Και στο εξής, θα ζείτε σύµφωνα µε το Θέληµά Μου. Τα έθνη θα µε δούνε Mε καινούργια µάτια. Η αγάπη και η δικαιοσύνη θα βασιλέψουν γι’ άλλη µια φορά, και δεν θα ακούει πια κανείς για βία.
Σήµερα, τρέφω τα πρόβατά Μου µε τον τρόπο αυτό, και το Πνεύµα µου φέρνει πνευµατική τροφή στους φτωχούς, για να δέσει τις ραγισµένες καρδιές και να τους θυµίσει γι’ άλλη µια φορά ότι η Καρδιά του Κυρίου είναι γεµάτη συγχώρεση, γεµάτη αγάπη και τρυφερότητα, µια Καρδιά που µπορεί να σας ντύσει µε τη δόξα Της, µια Καρδιά  στην οποία µπορείτε να βρείτε παρηγοριά. Φέρνω σωτηρία σε κάθε καρδιά που είναι ανοιχτή. Και αν σας επιτιµώ σήµερα είναι από τη µεγάλη Αγάπη που τρέφω για σας. Η Καρδιά Μου µατώνει γεµάτη θλίψη που βλέπει την ώρα αυτή του σκότους πάνω σας, που σας βλέπει να κυλιέστε στη λάσπη των αµαρτιών σας. Θα σας σώσω µόνο όταν µετανοήσετε και στραφείτε σε Μένα.  IC


1 Σκεφτόμουν την Ελλάδα και όλες τις δοκιμασίες όχι μόνο της χώρας μας αλλά και ολόκληρου του σημερινού κόσμου
2 Ορισμένα μέλη του κλήρου
3 Εβρ.:4:12
4 Σοφία Σειράχ 2:13-14










22 Μαΐου, 2012

(Μήνυμα για την Κύπρο)

"Εγώ είμαι η Πύλη της Ελπίδας όπου υπάρχει απελπισία, της Χαράς όπου υπάρχει θλίψη, της Παρηγορίας όπου υπάρχουν βάσανα. Εγώ είμαι η Θύρα της Ζωής όπου υπάρχει ο θάνατος. Θα μιλήσω στην καρδιά τους, οδηγώντας τους έξω από την ερημιά τους και με μεγάλη στοργή θα φροντίσω τα πρόβατά Μου. Δεν θα είμαι σκληρός μαζί τους και θα ακούσω τους ταπεινούς όταν Μου ζητήσουν να τους συγχωρήσω.
Πράγματι πολλοί από σας λησμόνησαν τη διδασκαλία Μου,  και Με λησμόνησαν, όμως, Εγώ ποτέ δεν σας λησμόνησα, παρότι αχ, πολλοί από σας αμάρτησαν απέναντί Μου… Ελάτε κοντά Μου και μάθετε πως είμαι ο Καλός Ποιμένας. Είμαι η ισχυρή σας προστασία, το δυνατό σας στήριγμα που ζωογονεί το πνεύμα σας και φωτίζει τα μάτια σας. Δίνω θεραπεία, ζωή και ευλογίες. Είμαι τα Πάντα.
Ελάτε κοντά Μου και μιλήστε Μου απ’ την καρδιά σας, και θα σας ακούσω. Μετατρέψτε τη ζωή σας σε μια αδιάλειπτη προσευχή και χαροποιήστε Με. Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε και διορθώστε τον τρόπο της ζωής σας. Εξαγνισθείτε με τη μετάνοια και μη σπαταλάτε πια το χρόνο σας με γήινα πράγματα που φθείρονται, στρέψτε αντίθετα, τα μάτια σας στον Πλούτο Μου που δίνει ζωή. Κάνετε ό,τι μπορείτε για να ζείτε άγια και ειρηνικά με όλους. Να είστε τέλειοι όπως ο Ουράνιος Πατέρας σας είναι τέλειος, και οι αμαρτίες σας δεν θα δυναστεύουν πια στη ζωή σας. Να ζείτε με τη χάρη μια Αληθινή Ζωή με Μένα, τον Θεό σας, και θα σβήσω τη δίψα σας. Εγώ, ο Ιησούς Χριστός, ευλογώ τον καθένα σας. IC»












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου