Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Πάψε να ρίχνεις την περιφρόνησή σου πάνω σε Μένα, δημιουργία, μετανόησε και άλλαξε την καρδιά σου, δημιουργία, και μη Με πλησιάζεις μόνο όταν σε βρίσκουν ταλαιπωρίες και καταστροφές. Υψώστε τις καρδιές σας σε Μένα και θα τις γιατρέψω!



EΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 

ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 

ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ 

ΤΟ    ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.



4 Αυγούστου 2014

Ιερέα Μου1, μη ταλαντεύεσαι, βάλε τα πόδια σου στα ίχνη Μου και δεν θα χαθείς… Η Παρουσία Μου στην καρδιά σου δεν θα φέρει μόνο ενθουσιασμό, αρμονία και χαρά, αλλά πολύ περισσότερα. Θα σε κάνει να ανακαλύψεις τα πλούτη της Χάρης Μου. Θα ανακαλύψεις πολλά Μυστήριά Μου: τη θέωση της ανθρώπινης φύσης. Μπορώ να μετατρέψω αυτό που είναι σήμερα σκουριά 2  σε αγγελική κατάσταση, τελειοποιημένη κατ’ εικόνα Μου, θαυμαστή και ανώτερη απ’ όλα τα επίγεια κάλλη.
Άκουσέ Με: τα κλαδιά αντλούν ζωή από το αμπέλι και είναι ο χυμός που τα διατηρεί στη ζωή για να δώσουν καρπό, κατάλαβες;  Σε έθρεψα, λοιπόν, εσένα και τους άλλους με σκοπό να καρποφορήσετε. Σε διάλεξα, εσένα που ήσουν σαν τη σκουριά και σε μεταμόρφωσα,   θεραπεύοντάς σε, για να είμαι βέβαιος πως θα καρποφορήσεις για τη δόξα Μου. Ήσουν αδύνατη αλλά η Σοφία Μου σου έδωσε χάρες, για να χρησιμεύσουν για την  ανάπτυξή σου και για μεγαλύτερη δόξα του Πατέρα!
Η συγκεκριμμένη αποστολή που σου έδωσα, Βασούλα, δεν είναι εύκολη, αλλά σε βεβαιώνω πως η Καρδιά Μου πάλλει από Αγάπη για σένα, γιατί πρόσεξα πως, μέσα στην αδυναμία σου αυτή και μέσα στη φτώχεια σου, στήριξες όλη σου την πίστη σε Μένα. Δεν χρειάζομαι το τέλειο, αυτό που χρειάζομαι είναι μια καρδιά γεμάτη επιείκεια και αδιαίρετη, γεμάτη συντριβή και πρόθυμη. Πρόθυμη όχι μόνο να απολαμβάνει την Παρουσία Μου αλλά και πρόθυμη να κάνει το Θέλημά Μου, πρόθυμη να  ριχτεί στον κόσμο σαν προσφορά και θυσία, να θυσιαστεί για την Εκκλησία Μου. Σε αντάλλαγμα, θα συνεχίσεις να χαίρεσαι, όπως τώρα, τη Συντροφιά Μου, που σου δίνει τη δύναμη να αντιμετωπίσεις τις δοκιμασίες σου.  Αυτός ο Ύμνος Αγάπης που έγραψα για όλους σας, θα σας οδηγήσει στη μετάνοια, μέσα από μια πνευματική μεταμόρφωση, και σε μια κοινωνία μαζί Μου. Η τέλεια εκπλήρωση όλων αυτών θα είναι η επιστροφή σας σε Μένα, γιατί θα σας κατέχω τότε κι εσείς θα Με κατέχετε!
Θα γίνω ο Νυμφίος αυτής της ψυχής, ο Άγιος Σύντροφός της, και θα απολαμβάνουμε ήρεμα την οικεία και θεϊκή αγάπη μας. Αυτόν το μισθό θα λάβει η ψυχή που Με υπηρέτησε. Εγώ, ο Ιησούς, είμαι ο πιο γλυκός Νυμφίος, και γνωρίζω την επιθυμία της Νύφης Μου, που είναι η μέλλουσα Μακαριότητα και η αιώνια Ζωή. Έχουν δίκιο οι Γραφές όταν λένε: "H Αγάπη και η Αλήθεια συναντήθηκαν, φιλήθηκαν η Δικαιοσύνη  και η Ειρήνη. Η Αλήθεια φυτρώνει στη γη και η Δικαιοσύνη σκύβει από τον Ουρανό." (Ψαλμ. 85: 10-11)
Αγαπημένη Μου, χαρίζω ευτυχία με τα ευλογημένα δώρα που σου δίνω, δώρα που κανένας δεν μπορεί να σου δώσει ποτέ. Μύρο Μου, θα κάνω θαύματα που μόνο Εγώ, ο Θεός, μπορώ να πραγματοποιήσω με ένα Μου Λόγο. Λάτρευε Εμένα, τον Θεό σου, γιατί είμαι η καταφύγή σου. Θα αναθέσω στους αγγέλους Μου να σε φυλάνε όπου πηγαίνεις στο Όνομά Μου. Θύμισε στο λαό Μου πως όποιος επικαλεστεί το Όνομά Μου, θα τον σώσω! Βασούλα, Εγώ, ο Ιησούς Χριστός,Υιός του Θεού και Σωτήρας, σε ευλογώ. IC


1 Α  Πέτρου, κεφ. 2: 5 και 9. Εσείς όμως είστε η εκλεκτή γενιά, το βασιλικό ιερατείο…
2Εννοεί μια ανάξια ψυχή!










9 Σεπτεμβρίου 2014

Είμαι εδώ... τώρα, μαζί σου. Αχ, Βασούλα, αφού Εγώ σε θεράπευσα, θα σε παρηγορήσω. Γύρευέ Με συνεχώς και θα γνωρίσεις το Θέλημά Μου. Πάντα θα σε καθοδηγώ. Αν Με ακολουθήσεις, το φως σου θα λάμψει σαν την αυγή. Όποιος Με εμπιστεύεται θα κληρονομήσει την αιώνια ζωή. Συγχρόνισε, λοιπόν, τα βήματά σου με τα δικά Μου. Εμπιστεύσου την ψυχή σου στα Χέρια Μου και πες στην ψυχή σου «ο Κύριος, ο Θεός Μου, είναι η σωτηρία Μου».
Σήμερα, ανίερη γενεά, χαμήλωσα τους Ουρανούς και κατέβηκα για να σας πλησιάσω, να σας μιλήσω και να αναζωπυρώσω την πίστη σας. Οι ταπεινοί Με άκουσαν και χάρηκαν και η άφατη Αγάπη Μου αναπαύθηκε πάνω τους. Αλλά η παρανομία του ασεβούς βρίσκεται βαθιά στην καρδιά του. Δεν επιθυμούν την ειρήνη. Γεμίζουν το στόμα των εθνών με ψέματα. Βλασφημούν μπροστά στα μάτια Μου και εξαπατούν το λαό τους. Πώς θα παραμείνω σιωπηλός;
Φανέρωσα την Αγάπη Μου από την Αρχή.  Αλλά ο κόσμος θα παρέλθει μια μέρα1 και μαζί του όσα επιθυμούν οι άνθρωποι. Όλα θα τελειώσουν σύντομα. Είστε έτοιμοι να Με δεχθείτε; Ο καθένας από σας θα πρέπει να απαντήσει στις ερωτήσεις Μου. Θα πρέπει να λογοδοτήσετε σε Μένα, τον Κριτή.
Όπως είπα, Βασούλα, από την Αρχή φανέρωσα την αγάπη Μου, όχι για τα καλά ή δίκαια έργα που τυχόν έκαναν οι άνθρωποι, όχι, καθόλου, για κανένα τέτοιο λόγο, αλλά σύμφωνα με το Έλεός Μου. Η Αγάπη και η Ευσπλαχνία Μου ήταν ο λόγος που σας έσωσα και σας ανακαίνισα με το Άγιο Πνεύμα της Χάριτος, για να γίνετε κληρονόμοι της Βασιλείας Μου!
Το κάλεσμά Μου συνεχίζει να διαδίδεται μέχρι σήμερα, όπως σου το προείπα, παρά τις κακοφωνίες των συκοφαντών σου, παρά τους κατάχλωμους Καϊάφες που σε έχουν κυκλώσει... Καλώ τον καθένα από σας, γενεά, καλώ τον καθένα με διαφορετικούς τρόπους και, αχ, ξέρω πώς σκέφτονται οι Καϊάφες. Δεν θα γλιτώσουν την τιμωρία τους, όπως και όσοι αρνήθηκαν να ακούσουν τις προειδοποιήσεις που έπεσαν σα βροντή από τον Ουρανό στη γη!
Αχ, Βασούλα, φρόντισε για τα συμφέροντά Μου με ακλόνητο ζήλο και θύμισε στην ψυχή σου να μη φοβάται και να μην αγωνιά γι’ αυτά. Φύλαξε καθαρή τη μαρτυρία σου, με πραότητα και σαφήνεια, ώστε όλοι αυτοί που σε κακολογούν επειδή ζεις μια Αληθινή Ζωή μαζί Μου, να καταντροπιαστούν γι’ αυτά που σε κατηγορούν. Όλα πλησιάζουν προς το τέλος τους. Συνέχισε να πηγαίνεις καλά και να είσαι σταθερή, και παραγωγική. Εγώ, ο Θεός, είμαι στο πλευρό σου και σε αγαπώ. Αγάπα Με. IC


1 Είμαστε προορισμένοι να πεθάνουμε










17 Νοεμβρίου 2014

Κύριε;

Είμαι ενωμένος μαζί σου, αγαπητή ψυχή! Ναι, η αγάπη σε ενώνει μαζί Μου. Το μόνο που ζητώ από τα πλάσματά Μου είναι αγάπη, να Με αγαπούν, και θα σηκώσω πάνω Μου το φορτίο των αμαρτιών τους. Αγάπη είναι να υπομένεις στις θύελλες όταν πέφτουν πάνω σου. Με την καρτερία σου, αποδεικνύεις πως προέρχεσαι από Μένα, Βασούλα. Έχεις δει να γίνονται, ανάμεσά σας, όλα αυτά που φαίνονταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν, αν δεν γίνονταν από το δικό Μου Χέρι.
Είμαι εδώ τώρα, για να σε παρηγορήσω και να σε βεβαιώσω για τη Δύναμή Μου. Η Βασιλεία Μου είναι Δύναμη και εργάζομαι μέσα από την αδυναμία, και μέσα από τη φτώχεια! Ήρθα σε σένα για να σου δείξω τα κίνητρά Μου και να μοιραστώ μαζί σου τις επιθυμίες Μου. Δεν θέλω να Με σκέφτεσαι σαν κάποιον που σε χρησιμοποιεί μόνο, αλλά να Με σκέφτεσαι σαν Σωτήρα σου, σαν Θεό σου και σαν πιστό σου Φίλο, που κινείται από ακατανίκητη αγάπη για σένα. Με το να προσφέρεις τον εαυτό σου στον κόσμο, δείχνεις την Καλοσύνη Μου, το Έλεός Μου, και μόνον αυτό τους παρακινεί να δοξάσουν Εμένα, τον Θεό σας.
Σου έμαθα πώς να ομολογείς όχι μόνο τα Μηνύματά Μου, αλλά και το Ευαγγέλιο, τον Λόγο Μου. 
Χθες, σε έκανα να καταλάβεις ότι πρέπει να Μου έχεις εμπιστοσύνη και να Μου είσαι αρεστή. Κι όπως είπα, όλα όσα έγιναν και όλα όσα θα γίνουν θα αποκαλυφθούν και θα έρθουν στην επιφάνεια την  Ημέρα της Κρίσης.
Αυτή η Ημέρα θα είναι δική Μου Ημέρα: Ημέρα που ανήκει στον Θεό… Και κάθε γλώσσα που στράφηκε εναντίον σου θα αποστομωθεί την Ημέρα της Κρίσης Μου.  Η υπεροψία των ανθρώπων θα ταπεινωθεί. Και να θυμάσαι πως η εμπιστοσύνη και η πίστη σου θα είναι η ασπίδα σου από τα φλογισμένα βέλη του πονηρού που σε στοχεύουν. Γι' αυτό,  έχε πίστη σε Μένα κα εμπιστεύσου Με, γιατί μπορώ να σε προστατεύσω και να σε προφυλάξω από τις Αρχές και τις Εξουσίες, τους κυρίαρχους του σκοτεινού αυτού κόσμου, τα πονηρά πνεύματα.
Όσο για σένα, δόξασέ Με με το να μοιράζεσαι τον Μανδύα Μου και μαζί, θα σε οδηγήσω σε σπηλιές, σε κοιλάδες, σε σχισμές, ανάμεσα σε καλούς και σε κακούς, θα ταξιδέψουμε σε έθνη που δεν Με γνώρισαν ποτέ, σε μολυσμένες χώρες όπου κυριαρχεί η πορνεία και η κακία, σε χώρες που Με αντάλλαξαν και Με πούλησαν για μια ζωή ανήθικη. Θέλω να γιατρέψω την απιστία τους. Θέλω να Με γνωρίσουν σαν Πατέρα και Θεό τους. Δεν θα τους κρύψω το Πρόσωπό Μου, θα τους δείξω το Πρόσωπό Μου και όταν στραφούν προς τον ουρανό, θα τους συγχωρήσω και θα τους γιατρέψω. Θα τους δώσω να φάνε από τον άρτο της σύνεσης.

Η καρδιά μου είναι έτοιμη, Θεέ, θέλω να μείνω ενωμένη μαζί Σου κι Εσύ μαζί μου. Ναι, κάνε να φανεί η Δόξα Σου στη γη! Για να φέρει την Ειρήνη και να σωθούν όλα τα παιδιά Σου.
Τελευταία, θρηνούσα και στέναζα για τους καταπιεστές μου, δεν θα το ξανακάνω, θα προσπαθήσω τουλάχιστον!
Ξέρω πως είσαι Παντοδύναμος, γι’αυτό αφήνω όλα τα ζητήματα στα Χέρια Σου…

Δεν θα προβάλεις πια αντιρρήσεις;

Θα προσπαθήσω να μην κολλήσω σε αντιρρήσεις με τη βοήθειά Σου.

Μην είσαι λοιπόν σαν κι αυτούς που σκοντάφτουν πάνω στα λόγια τους

Θέλω να αντισταθώ!

Ακόμη κι αν πέσεις πολλές φορές, Εγώ θα σε σηκώνω, εφόσον οι προθέσεις σου είναι αγαθές. Θα σε μάθω να είσαι δυνατή για να μπορείς να πεις όταν το φίδι σε δαγκώσει: «Με χτύπησαν, ναι; Αλλά δεν πόνεσα. Με έδειραν; Δεν ένιωσα τίποτα. Με συκοφάντησαν; Δεν πειράζει. Με λιθοβόλησαν; Πότε; Δεν αισθάνθηκα πόνο…» Θα ταξιδέψω μαζί σου. Παρά την κούρασή σου από τα πολλά ταξίδια, ποτέ δεν είπες: «Αρκετά! Παραιτούμαι!» Γιατί;

Γιατί είσαι Εσύ μαζί μου!

Ναι! Και γιατί βρίσκεις το σθένος σου σε Μένα. Κι Εγώ ανανεώνω τις δυνάμεις σου, για να μην εξασθενήσεις και παραιτηθείς. Άφησέ Με να μείνω στον κήπο σου για πάντα.

Και επίτρεψέ μου να βρω καταφύγιο σε Σένα.

Έλα να αναπαυθείς σε Μένα, τον Θεό σου. 
Είμαι το καταφύγιο όλων. 
Όλοι μπορούν να έρθουν σε Μένα και να Μου ανοίξουν την καρδιά τους, θα τους παρηγορήσω και θα γίνω η καταφυγή τους! 
Δες, Ο Ων είναι μαζί σου, έχε την Ειρήνη Μου   IC












25 Νοεμβρίου 2014

- Ήρθα τρέχοντας να ακούσω για ποιο λόγο µε καλούσε ο Κύριος…

Ειρήνη, Εγώ ανήκω στην αγαπηµένη Μου και η δική Μου επιθυµία είναι για σένα, αγαπηµένη ψυχή. Σου εµπιστεύθηκα τους Αµπελώνες Μου1 και όταν ήρθε το πρωί, είδα ότι βλασταίνουν και τα άνθη τους ανοίγουν. Όλοι τους είναι µοναδικοί και δικοί Μου, γι αυτό σκοπεύω να οδηγήσω τον καθένα τους στην τελειότητα.
Η µόνη Μου επιθυµία από τότε που ήσουν ακόµη στην κοιλιά της µητέρας σου, ήταν η ανυποµονησία Μου να σε ρίξω έξω στα έθνη, σε όλους τους λαούς, για να τους υπενθυµίσω ποιος είναι ο Άρχοντας της Ειρήνης τους και να τους καλέσω να επιστρέψουν, να επιστρέψουν σε Μένα, να επιστρέψουν στις Αυλές του Γιαχβέ, όπου και ανήκουν! Γι αυτό βιάσου, αγαπηµένη Μου και µαζί, Εγώ και συ, θα φυλάξουµε τους Αµπελώνες µας, όπως ο φύλακας του πύργου, και θα πιάσουµε τις αλεπούδες που τριγυρίζουν τη νύχτα για να καταστρέψουν τους Αµπελώνες Μου.
Βλέπετε πώς έρχοµαι; Έρχοµαι σε όλους σας σαν Πηγή που κάνει εύφορους τους Αµπελώνες, σαν Πηγή τρεχούµενων νερών, µε ρυάκια Καθαρό Νερό που αναβλύζουν από τούτη την Καρδιά.2 Όποιος πίνει απ’ αυτό το νερό δε θα ξαναδιψάσει ποτέ, γιατί µέσα του θα γίνει σαν πηγή µέσα που θα αναβλύζει την αιώνια ζωή.
Ξαναθύµισε στο λαό Μου πως Εγώ Είµαι οι Γραφές, αφού έρχοµαι από ψηλά και ο Λόγος Μου είναι Αιώνιος. 
Εποµένως, Βασούλα, µην περιµένεις ανθρώπινη επιδοκιµασία, δεν έχει καµιά αξία για Μένα, κι εσύ δεν πρέπει να εξαρτάσαι από την ανθρώπινη επιδοκιµασία. Έχω αναδείξει πολλούς µάρτυρες πριν από σένα, δεν είσαι η πρώτη κι ούτε θα είσαι η τελευταία. Έστειλα αγγελιαφόρους που έδωσαν µαρτυρία για την Αλήθεια, στο Όνοµά Μου. Όλοι τους ήρθαν σαν λυχνάρι αναµµένο που φωτίζει το σκοτάδι της ανθρώπινης ψυχής, γι αυτό µην απορείς όταν σε απορρίπτουν µε τη δυσπιστία τους. 
Πολλοί από τους αυτοαποκαλούµενους δίκαιους, µελετούν τις Γραφές, ωστόσο, όταν φέγγω Εγώ µπροστά τους, δεν Με αναγνωρίζουν. 
Αν δεν θέλουν να πιστέψουν αυτά που έγραψα στους καιρούς σας, πώς µπορούν να πιστέψουν στις Γραφές.
Είπα ότι πριν ανατείλει η µεγάλη Ηµέρα του Κυρίου, οι γιοι και οι θυγατέρες σας θα προφητέψουν και οι νέοι σας θα δουν οράµατα. 
Θα χαρίσω το πνεύµα Μου ακόµη και στους ελάχιστους και θα παρουσιάσω θαυµαστά σηµάδια στα ουράνια και στη γη.

- Σε ευχαριστώ Κύριε γιατί Εσύ που µε κάλεσες, δεν µε εγκατέλειψες αλλά είσαι µαζί µου.

Ναι, µέχρι το τέλος που θα είναι και η αρχή. 
Είµαι ενωµένος µαζί σου όπως κι εσύ είσαι ενωµένη µαζί Μου.  Κάνε γνωστό στον κόσµο το Όνοµά Μου και συνέχισε να δίνεις µαρτυρία, για να µάθει ο κόσµος τη µεγάλη αγάπη που τρέφω γι αυτούς. Το Πνεύµα της Αλήθειας θα συνεχίσει να σε οδηγεί, εσένα και πολλούς άλλους στα µελλούµενα. Θα φωτίσει το δρόµο σου µε ζαφείρια και ο κόσµος θα ρωτήσει, «ποιος είναι Αυτός που ανατέλλει σαν ακτινοβόλος Ήλιος;» και θα αναγνωρίσουν το Πνεύµα Μου. «Βγάλε µε από την παγίδα», θα φωνάξουν µερικοί, «Γιαχβέ, Θεέ µου,  βοήθησέ µε και γιάτρεψέ µε», θα παρακαλέσουν άλλοι. Και τότε Εγώ θα τους καλέσω όλους να φάνε από τον καρπό των Αµπελώνων Μου. Εκεί θα µάθουν πως Εγώ είµαι το Φρούριο τους, ο Βράχος τους, ο Λυτρωτής τους, ο Λόγος, ο Θεός τους και ο Ένας και Μοναδικός που θα νικήσει το κακό.
Το Πνεύµα Μου, σαν Ήλιος, θα επιφέρει πλήγµατα σε πολλές ψυχές, και θα τους φανερώσει την ενοχή τους και το γεγονός ότι οι αµαρτίες τους, µέσα στην αθλιότητά τους, παραµόρφωσαν την ψυχή τους, και πόσο ανάξιοι έγιναν στα Μάτια του Θεού. Θα ανοίξει τα µύχια της ψυχής τους και θα κάψει στη ρίζα όλες τις αµαρτωλές τους τάσεις. Και τότε, όταν θα καθαριστούν από το Πνεύµα Μου, θα τους φανερώσω την Αγάπη Μου. Θα τους χορηγήσω µυστική Σοφία και αγιαστικές χάρες, και θα τους ενώσω µαζί Μας.
Σας βεβαιώνω, όποιος θέλει να Με υπηρετήσει, δεν πρέπει να κοιτάξει πίσω του, πρέπει να Με ακολουθήσει όπου βρίσκοµαι, όπου πηγαίνω και όπου τον οδηγώ. 
Όποιος Με απορρίψει, αρνηθεί τα λόγια Μου ή Με εγκαταλείψει λόγω ταλαιπωριών, θα έχει το µερίδιο του. 
Ζήσε ειρηνικά, κόρη Μου, εσένα θέλω. Ναι, το είπα αυτό τις προάλλες αλλά έτοιµος τώρα να έρθω σε σένα, όµως η Σοφία της Αγάπης Μου έκρινε σωστό να σε ανεχθεί, για να παραµείνεις στην υπηρεσία Μου.  Σου τα πρόσφερα όλα, Σοφία και σύνεση, για να ζήσεις για την Αγάπη και να ελευθερώσεις µε το Λόγο Μου εκείνους που είναι πρόθυµοι να ακούσουν τη Φωνή Μου. Όλοι όσοι ήταν µακριά Μου, αλλά άκουσαν τα Μηνύµατά Μου, ας είναι ευλογηµένοι. Τούτο σας λέω: ειρήνη σε εσάς που ήσασταν µακριά και ειρήνη σε εκείνους που ήταν κοντά.3
Σε ευλογώ, κόρη Μου.  IC


1  Οι ομάδες προσευχής της ΑΕΘΖ.
2 Ο Ιησούς έδειχνε με το δάχτυλό Του στην Καρδιά Του.
3 Ησαϊας 57:19











8 Δεκεμβρίου 2014

Την Ειρήνη Μου σου δίνω (…) Άκουσέ με τώρα:
Βασούλα Μου, αυτό το δώρο του να Με ακούς και να έχεις το πνεύμα σου στις Ουράνιες Αυλές Μου, κοντά στο Θρόνο Μου, είναι για να σε κατευθύνω στο λαό Μου όλων των εθνών και των δογμάτων. 
Βλέπεις, αυτή είναι η τελευταία προειδοποίησή Μου. 
Είπα στις Ουράνιες Αυλές Μου: «θα φανερωθώ στο λαό Μου με τον τρόπο αυτό, και  ολόκληρα έθνη θα Με ακούσουν μέσω της κόρης που διάλεξα, μιας κόρης από τον Αίγυπτο, τη χώρα που Με έθρεψε…  Τη χώρα που Με προστάτεψε  από το θάνατο. Ευλογημένη να είναι η Αίγυπτος, ο λαός Μου, η χώρα που θα φυλάω πάντα στην Καρδιά Μου.»
Ήμουν αποφασισμένος σύμφωνα με το σχέδιό Μου να σε πλησιάσω, κόρη, να σε παρηγορήσω και να σε διδάξω με τη Σοφία. Ευαρεστήθηκα μαζί σου,  παρόλο που ακόμη δεν καταλαβαίνεις το γιατί. Χάρηκα που σε είδα μέσα στα Χέρια Μου. Είπα: θα χαράξω γι αυτήν ένα δρόμο, ένα δρόμο που δεν θα παρεκκλίνει από την Αλήθεια. 
Για το καλό του λαού Μου. 
Θα διδάξω έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων με συνετό τρόπο, ώστε να μάθουν απευθείας από το Στόμα Μου. 
Η Φωνή Μου θα ακουστεί σαν χείμαρρος τρεχούμενου νερού. Η φιλία Μου, σαν θεραπευτικά βότανα. 
Η παρηγορία μου θα δοθεί σε πολλούς. Θα παρηγορήσω το λαό Μου. 
Θα κάνω αισθητή την Παρουσία Μου σ’ αυτή τη ζωή και θα κυβερνήσω το λαό Μου και ολόκληρα έθνη με τον τρόπο αυτό.
Γνώριζα, Βασούλα Μου, τις ταλαιπωρίες που θα αντιμετώπιζες για χάρη Μου. Για τον λόγο αυτό σου είπα πως το δώρο που σου έδωσα δεν θα πάψει, και σαν ανταμοιβή θα σου επιτραπεί να Με καλείς όποτε θέλεις με τον τρόπο αυτό, κι Εγώ πάντα θα σου απαντώ. Ένα δώρο διαφορετικό από ό, τι έδωσα σε όσους διάλεξα.
Ταξίδεψα μαζί σου μέσα απ’ αυτή την ερημιά. Γι αυτό, επίτρεψέ Μου τώρα να συνεχίσω το σχέδιό Μου για σένα, επίτρεψέ Μου να σε χρησιμοποιήσω σαν Ηχώ Μου, για να συνεχίσω να υπενθυμίζω στο λαό Μου, προτού η οργή του Πατέρα Μου διαλύσει τούτη τη γη, πως  το βασιλικό αξίωμα ήταν δικό τους, ναι, από την ημέρα που σας δημιούργησα όλους. 
Πάψε να ρίχνεις την περιφρόνησή σου πάνω σε Μένα, δημιουργία, μετανόησε και άλλαξε την καρδιά σου, δημιουργία, και μη Με πλησιάζεις μόνο όταν σε βρίσκουν ταλαιπωρίες και καταστροφές. 
Υψώστε τις καρδιές σας σε Μένα και θα τις γιατρέψω! 
 Αχ, κόρη Μου, χαρά της Καρδιάς Μου, γίνε ένα μαζί Μου!

Το  στόμα μου ποτέ δεν θα πάψει να Σε υμνεί και να Σε επιθυμεί.

Εγώ  είμαι το ισχυρό σου Καταφύγιο, αγαπημένη, ευχαρίστησε την Καρδιά Μου και αγάπα Με. IC















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου