Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΘΟΔΗΓΩ ΤΗ ΓΕΝΕΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΛΕΟΣ, ΧΟΡΗΓΩΝΤΑΣ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕΣ.




EΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 

ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 

ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ 

ΤΟ    ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.




1 Ιουλίου 2016

Σε αγαπώ, Γιαχβέ, Ψαλμέ μου, Σωτήρα μου και Βράχε μου. Καταφυγή και Σωτηρία μου.

Βασούλα, φυλάω σα θησαυρό τα λόγια σου στην Καρδιά Μου, θυμήσου πως ο δρόμος που όρισα για σένα και για τη θεραπεία αυτής της γενεάς πηγάζει από το Πατρικό Μου Έλεος! Εγώ είμαι πράγματι ο Βράχος σου, ο Ψαλμός σου και ακόμη περισσότερα, Εγώ, που δημιούργησα τον Ουρανό και τη γη μόνο με το Λόγο Μου, ξέρω πως όλο το στερέωμα αναγγέλλει τη Δόξα Μου σύμφωνα με τον τέλειο Νόμο που του έδωσα.
Πλάτυνε την καρδιά σου, παιδί Μου! Κάνε χώρο για την Αγιότητά Μου, και ζώσου με τη Δύναμή Μου, η αποστολή σου είναι ευλογημένη από Εμάς.1  Ψάλλε, λοιπόν, στον κόσμο τον Ύμνο της Αγάπης Μου! Φανέρωσε την Αγάπη Μου για τους ανθρώπους. Πες τους πως Εγώ, ο Γιαχβέ, έσκυψα από τον Ουρανό, από το Θρόνο Μου, για να σας πλησιάσω όλους και να βρεθώ ανάμεσά σας. Η σωτήρια βοήθειά Μου σας χαρίζεται απλόχερα.
Σήμερα, στις μέρες σας, καθοδηγώ τη γενεά σας με Έλεος, χορηγώντας σας ευλογίες παντοτινές. Βλέπετε; Σας γνωστοποιώ τους Τρόπους Μου, διδάσκοντάς σας τους Δρόμους Μου με τη Σοφία, και σαν πινακίδα έστησα τους Αγγέλους Μου σε κάθε σταυροδρόμι για να σας οδηγήσουν σε Μένα, στην Αλήθεια και να Με λατρεύετε σύμφωνα με την Αλήθεια. Τότε κι Εγώ, με τη σειρά Μου, θα φτιάξω μέσα σας μια νέα καρδιά. Να χαίρεσαι, κόρη, και να προσεύχεσαι διαρκώς. Πήγαινε να ασχοληθείς με τις δουλειές σου, και ποτέ μην ξεχνάς την Παρουσία Μου!
AlphaOmega



1Η Αγία Τριάδα















8 Ιουλίου 2016

Βασούλα Μου, Με δοξάζεις όταν Με αναζητείς. Είμαι ο Σωτήρας σας και η Αγάπη Μου Με έφερε στη γη για να σας σώσω όλους. Είμαι Αυτός που όλα τα συγχωρεί και το Μήνυμά Μου σε σένα είναι ένα μήνυμα συγχώρησης. Γι’ αυτό λοιπόν, αφού σε συγχώρησα, πήρες το θάρρος να Με πλησιάσεις με οικειότητα, με εμπιστοσύνη, με παιδική πίστη, γνωρίζοντας πως ποτέ δεν θα σε βλάψω ή θα σε καταδικάσω, αλλά το αντίθετο.  Σε έκανα να νιώσεις την απέραντη Αγάπη Μου, και πόσο χάρηκα όταν τελικά σε έλκυσα μέσα στην Καρδιά Μου! Η Δύναμή μου, τότε, ενήργησε μέσα σου, με σκοπό να ακουστούν τα Μηνύματά μου μέσα από σένα, τούτο το δώρο σου δόθηκε με τη χάρη.  Δεν είχε καμιά σημασία για Μένα που ήσουν η πιο ασήμαντη από τους αγίους Μου, η Δύναμή Μου σε ανόρθωσε και σε στήριξε με τη χάρη.
Όταν σε κάλεσα, σε έκανα να αντιληφθείς ότι το Σώμα Μου είναι Ένα, και υπάρχει Ένα Πνεύμα. Ότι είμαι Ένας και υπάρχει μία Πίστη, ένα Βάπτισμα, και ο Θεός, που είναι Πατέρας όλων, που κυριαρχεί σε όλους, ενεργεί μέσα απ’ όλους και κατοικεί σε όλους, πρέπει να δοξάζεται και πάντα να δοξάζεται. Μικρή Μου, το ότι κατάλαβες πως η ενότητα αυτή είναι κύριο μέλημά Μου και ότι θα Με έκανε πλήρως ευτυχισμένο και δοξασμένο, συγκινεί βαθύτατα την Καρδιά Μου. Και ο λόγος είναι πως η ενότητα θα οδηγήσει όλο τον κόσμο σε μια ειρηνική συμβίωση. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό: θα κάνω τον κόσμο να Με αναγνωρίσει ως
τον Χριστό...
και ως απεσταλμένο του Θεού.  Ναι;

Η ενότητα που θέλεις είναι η συμφιλίωση όλων των Εκκλησιών; Αλλά να παραμείνει ο κανόνας τους που απαγορεύει στα μέλη μιας άλλης Εκκλησίας να μετέχουν στην Θεία Ευχαριστία; Ή η ενότητα που θέλεις είναι να συναχθεί όλος ο κλήρος από διαφορετικές Εκκλησίες και να τελέσουν την Θεία Ευχαριστία γύρω από μία Τράπεζα;

Βασούλα, όλα είναι γραμμένα στις Γραφές. Ο Λόγος Μου λέει ότι το Μυστικό Σώμα Μου είναι Ένα! Κανείς δεν μπορεί να πει στον άλλο, ‘φύγε, δεν σε χρειάζομαι,’ ή ‘φύγε, δεν ανήκεις σ’ αυτήν την Εκκλησία,’ είναι σα να του λέει, ‘φύγε, δεν ανήκεις στο Μυστικό Σώμα,’ το μάτι δεν μπορεί να πει στο χέρι, δεν χρειάζεσαι ή δεν ανήκεις σ’ αυτό το Σώμα, στο Ένα Σώμα. Επομένως, η απάντησή Μου στην ερώτησή σου είναι η ακόλουθη:
Η τέλεια ενότητα θα γίνει όταν όλοι οι ποιμένες, σε οποιαδήποτε ομολογία και να ανήκουν, θα σμίξουν γύρω από μία Τράπεζα και θα συλλειτουργήσουν… Αλλά όσο δεν έχουν Αγάπη μέσα τους και δεν κατέχουν αυτό το δώρο, από φόβο, αντιζηλία, προκαταλήψεις, περηφάνια και τα παρόμοια, το Σώμα Μου θα παραμένει διηρημένο και ο κόσμος θα συνεχίσει να υποφέρει και να απορρίπτει την ειρήνη, να απορρίπτει το Νόμο της Αγάπης Μου, ενώ θα απορροφά εύκολα μέσα του όλες τις σκοτεινές δυνάμεις του πονηρού. Επομένως, όποιος ισχυρίζεται πως είναι εμπνευσμένος και έχει πίστη αλλά δεν αναγνωρίζει πως Εγώ, ο Κύριος, θέλω αυτή την ενότητα και πως είμαι Εγώ που μιλώ … δεν θα υπάρχει ειρήνη…
Ναι, είναι πολλοί αυτοί που δεν Με γνωρίζουν καθόλου. Είμαι μαζί σου, με αυτόν τον τρόπο, γιατί Εγώ τον διάλεξα, και δεν χρειάζομαι εξουσία, συμβουλή ή άδεια για να το κάνω από κανένα από τα πλάσματά Μου. Ήρθα για να οικοδομήσω τα ερείπια της Εκκλησίας Μου, με την αδυναμία, γιατί μέσα σ’ αυτήν φανερώνεται η Δύναμή Μου στην πληρότητά της! Η Αγάπη είναι κοντά σου, γι’ αυτό λοιπόν, Βασούλα, μη μειώσεις την επιθυμία σου να είσαι μαζί Μου, υπηρέτησέ Με με καλή διάθεση κι Εγώ θα συνεχίσω να σου δίνω τη δύναμη να ξυπνήσεις τούτη την κοιμισμένη γενεά… IC










3 Αυγούστου 2016

Εγώ Είμαι. Αγαπημένη ψυχή, ελάχιστοι προσεύχονται από τη γενεά σου, κι ακόμα λιγότεροι είναι εκείνοι που έρχονται και μετανοούν. Μερικοί από τους φίλους σου συνεχίζουν να ρωτούν, «Ο Γιαχβέ, ο Πατέρας μας, δεν θα μαλακώσει; Θα ρίξει πάνω μας μια τιμωρία με φωτιά;»
Αμέσως ανέλαβα δράση, σκορπώντας πάνω σε τούτη τη γενεά όσο ποτέ άλλοτε, το Άγιο Πνεύμα Μου, το Άγιο Πνεύμα Μου της Χάριτος, για να σας ζωοποιήσω με το Κάλεσμά Μου. Για να σας υπενθυμίσω τα πραγματικά σας θεμέλια. Έδωσα σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο οράματα της Δόξας Μου, και ότι Εγώ Είμαι ο Ων. Ζήτησα απ’ όλους πράξεις επανόρθωσης. Ζήτησα θυσιαστική αγάπη, αλλά ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν, ελάχιστοι.
Κοιτάζω από τον ουρανό και βλέπω τόσους πολλούς να μαραίνονται σαν δέντρα που δεν ποτίστηκαν σωστά. Βλέπω τούτη τη γη να μετατρέπεται σε έρημο, να ξεραίνεται, και τα όμορφα δέντρα που είχα φυτέψει στο παρελθόν, γεμάτα πράσινο φύλλωμα και άφθονο καρπό, ικανό να σας θρέψει όλους, να είναι τώρα ρημαγμένα. Ακούω σκληρές φωνές να φωνάζουν με οργή: «ο Θεός δεν έχει καμιά εξουσία πάνω μας», ενώ παράλληλα, δεν παραδέχονται ποτέ την ανομία τους, δεν βλέπουν ποτέ πως τα κλαδιά τους ξεραίνονται και σπάνε πιο εύκολα κι από περγαμηνή. Θα πίστευε κανείς πως αυτό και μόνο θα τους έκανε να παραδεχθούν και να αντιληφθούν πως αυτοκαταστρέφονται από τη ματαιοδοξία τους και να αποφασίσουν να κατέβουν από τα ύψη που τοποθέτησαν τους εαυτούς τους, ομολογώντας πως δίχως Εμένα, δεν υπάρχει Ζωή. Αλλά δεν το κάνουν, ο διάβολος τους έχει κυριεύσει και τους σπρώχνει να συνεχίζουν με περισσότερη προθυμία από ποτέ να επαναστατούν εναντίον Μου.
Είμαι εδώ και σας δίνω σημάδια, Βασούλα, για να σας ζωοποιήσω όλους. Σας στέλνω την Αγία Μου Μητέρα, για να σας εκπαιδεύσει πάλι και να σας διδάξει τα βασικά στοιχεία του Νόμου Μου, για να υπενθυμίσει σε όλους πως δεν είστε μόνοι, και πως η ζωή σας πάνω στη γη δεν είναι παρά μια σκιά που δεν θα διαρκέσει για πάντα.  
Μια φορά πεθαίνετε, και ύστερα έρχεται η κρίση. 
Θα πρέπει να κόψω αυτά τα ξεραμένα δέντρα; 
Να κλαδέψω τα κλαδιά τους; 
Ή να τα κάψω; 
Ή το Χέρι Μου να τα ξεριζώσει από το χώμα;

Κόψε τα και κλάδεψε τα κλαδιά τους, και τότε ίσως να έχουν μια ευκαιρία να μεγαλώσουν πάλι, αλλά με την προϋπόθεση Εσύ ο Ίδιος να τα ποτίσεις…

Αγαπημένη ψυχή, την οποία αγαπώ τόσο πολύ, για χάρη όσων Με αγαπούν, και για χάρη εκείνων των ψυχών που δεν έπαψαν ποτέ να διψούν για Μένα, θα τα κόψω και θα κλαδέψω τα κλαδιά τους, και ύστερα με Ουράνια δρόσο θα τα ποτίσω, κι εκείνους που κατασκεύασαν κάποτε τον τάφο τους με ντροπή, η Παρουσία Μου θα τους σώσει.
Ακούστε Με: είναι γνωστό πως είμαι Πολυεύσπλαχνος και είναι γνωστό πως βλέπω τη θλίψη και την αθλιότητά σας. Θέλω όμως αυτή η γενεά να Μου δείξει τι αξίζει δείχνοντάς Μου την προθυμία της, και θα τους συγχωρήσω και θα γεμίσω το τραπέζι τους και θα γίνω το Παν γι’ αυτούς.
Δεν διαβάσατε: ‘τα Μάτια του Κυρίου είναι στραμμένα σ’ εκείνους που τον αγαπούν˙ αυτός είναι ισχυρή προστασία, στήριγμα δυνατό, στο λίβα ενάντια καταφύγιο, σκέπη για το μεσημεριανό ήλιο, προφύλαξη από παραπάτημα, στην πτώση γλιτωμός. Ο Κύριος δίνει στην ψυχή φτερά, στα μάτια δίνει λάμψη, χαρίζοντας γιατρειά και ζωή κι ευλογία.’1 
Φυλαχθείτε από τον πειρασμό. 
Θα ρωτήσετε, ‘πώς να φυλαχτώ από τον πειρασμό; 
Όπως όλοι οι άλλοι, είμαι θνητός άνθρωπος, με πνεύμα αδύναμο.’  
Η απάντησή Μου σ’ αυτό είναι να είστε σε συνεχή προσευχή, να προσεύχεστε αδιάλειπτα, ποθώντας Με, διψώντας για Μένα και επιθυμώντας Με.’ 
Αυτή είναι η απάντησή  Μου:
μάθετε να αγαπάτε,
η αγάπη είναι το κλειδί
για την είσοδό σας στον Ουρανό.     
Το να Με αγαπάτε σας οδηγεί
στην αδιάλειπτη προσευχή.
Η ανταπόκριση στην αγάπη
φέρνει τη Βασιλεία Μου στη γη,
θαύματα από τον ουρανό και ειρήνη
σε όλους τους κατοίκους της.
Η αμοιβαιότητα στην αγάπη νικά τον Θάνατο.
Η αγάπη ποτέ δεν πεθαίνει.
Η αγάπη θα σάς κάνει να γνωρίσετε
Εμένα, τον Θεό σας,
και να Με αναγνωρίσετε ως τον Ύψιστο.

Αφού όλοι εσείς Μου είστε τόσο αγαπητοί και τόσο πολύτιμοι στα Μάτια Μου,  πρέπει κι εσείς να αγαπάτε ο ένας τον άλλο, αφού το  Πνεύμα  Μου κατοικεί μέσα στον καθένα σας.  Μερικοί από σας ζούνε μέσα στο φόβο, γιατί; Αν η αγάπη σας είναι τέλεια, δεν πρέπει να υπάρχει φόβος μέσα σας, γιατί ο φόβος σημαίνει πως   νιώθετε ένοχοι για τις αμφιβολίες σας κι έτσι φοβάστε τον θυμό Μου, τη Φωτιά Μου και την Κρίση Μου. Καθαρίστε τους εαυτούς σας από την αμαρτία και επιτρέψτε στο Πνεύμα Μου να γίνει η χαρά σας, ο Άγιος Σύντροφός σας, το Λυχνάρι στα πόδια σας, ο Ένας και μοναδικός που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τη Φιλία μου. Τα Λόγια μου, αγαπημένη ψυχή, είναι για όλους εσάς,  για να διδαχθείτε και η ψυχή σας να αποφύγει να αμαρτήσει. Το Άγιο Πνεύμα έχει δοθεί σε κάθε άνθρωπο, και για καλό σκοπό. Αυτό είναι που σας δίνει την αληθινή Γνώση, που εισχωρεί και διέρχεται μέσα από όλα.
Αδύνατη γενεά, φθαρμένη από την αμαρτία, που κυβερνάς τον κόσμο σε χαώδη κατάσταση, έλα και αποφάσισε να αλλάξεις τη ζωή σου. Μη λες πως το Φως της Δικαιοσύνης δεν σε πλησίασε ποτέ, πως σε απέφυγε ή σε αγνόησε. Θέλεις να πιστέψω πως η ελπίδα σου είναι σαν το άχυρο που το παίρνει ο άνεμος; Σαν λεπτή  ψιχάλα που παρασύρεται από την καταιγίδα στη θάλασσα; Άκουσε, γενεά, υπάρχει ακόμη καιρός, και μπορώ να μαλακώσω εντελώς, αν ομολογήσεις την ενοχή σου και μετανοήσεις. Επομένως, κανείς δεν μπορεί να πει πως Εγώ, ο Θεός, δεν μπορώ να μαλακώσω, αλήθεια, ποιος μπορεί να ξέρει τις προθέσεις Μου, παριστάνοντας τον Θεό;
Σας βεβαιώνω, σήμερα, πως όλοι όσοι βρήκαν καταφύγιο σε Μένα και αντιστάθηκαν σε φοβερούς δαίμονες, και παρέμειναν πιστοί σε Μένα, θα γίνουν σαν φως που λάμπει στο σκοτεινό αυτόν κόσμο για να οδηγήσουν πολλούς σε Μένα με τον Σταυρό στο ένα χέρι και στο άλλο το Ροδάριο. Θα γίνουν στήλες φωτός, σε αντίθεση με το σκοτάδι. Επομένως, παιδί Μου, πες σε τούτη τη γενεά, όταν δίνεις μαρτυρία στις συνάξεις τους, πως Εγώ, ο Θεός, ο Πατέρας σας, που είμαι ο Δημιουργός σας, άφησα στην άκρη το Στέμμα Μου, και μπροστά στους αγγέλους Μου, έσκυψα από τους Ουρανούς, από τον Βασιλικό Μου Θρόνο στις καρδιές μιας καταδικασμένης γενεάς, αποξενωμένης από τον Λόγο Μου, για να τους θυμίσω πως Εγώ τους γέννησα, και πως είναι οστό από το Οστό Μου, σάρκα από την Σάρκα Μου, και αν η ελπίδα τους είναι μάταιη και οι κόποι τους ανώφελοι, η ζωή τους παραλυμένη και δυστυχισμένη, είναι επειδή Με εγκατέλειψαν. 
Βασούλα, κοίταξε το λαό Μου και νιώσε θλίψη για τη μοίρα τους. 
Πολλοί απ’ αυτούς δεν καταλαβαίνουν  κι ούτε μπορεί να το συλλάβει ο νους τους πως αυτοί οι Έσχατοι Καιροί είναι ιδιαίτεροι Καιροί Χάριτος και Ευσπλαχνίας που προορίζονται για τον καθένα πάνω στη γη
Προσευχήσου για τους αμαρτωλούς, προσευχήσου για όσους απομακρύνθηκαν ολοφάνερα από την Αλήθεια. 
Πες τους, θύμισέ τους πως όλοι σαν σκιά θα χαθούν απ’ αυτή τη γη. 
Γεννιέστε και πεθαίνετε, αλλά η ψυχή σας ποτέ δεν πεθαίνει.  
Σας αγαπώ όλους.
AlphaOmega



1Σοφία Σειράχ: 34:16-17 Ο Θεός μου έδειξε αυτό το εδάφιο για να το γράψω














5 Σεπτεμβρίου 2016

Εγώ Είμαι. Παιδί μου, κράτα το νου σου και όλο σου το είναι συγκεντρωμένα πάνω Μου, και θα γεμίσω το νου σου, την ψυχή σου και όλο σου το είναι με λαμπρή καλοσύνη και καθαρότητα. Θα σε γεμίσω με αγάπη και με όλα όσα είμαι Εγώ. Όλα όσα θεωρώ αρετές ή πράξεις αντάξιες της Βασιλείας Μου. Συνέχισε να κάνεις όσα διδάχθηκες από την Σοφία.  Δεν σου έλειψε ποτέ το δώρο που σου έδωσα. Δεν έφυγα ποτέ από το πλευρό σου, δεν σε άφησα ποτέ στερημένη. Αφιέρωσέ Μου τον χρόνο σου για να εκφράσω το Θέλημά Μου μέσα σου. Στο εξής, συγκεντρώσου περισσότερο σε Μένα. Κράτησε τα μάτια σου υψωμένα στον Ουρανό, εκεί που είμαι Εγώ. Σβήσε μέσα σου καθετί  που είναι γήινο και μην ξεχνάς πόσο Με ευχαριστούν οι ψυχές οι οποίες, παρά την αθλιότητά τους και την ανεπάρκειά τους, είναι πράες και ταπεινές, γιατί αυτές μπορώ να τις διδάξω και να τις υψώσω στο δικό Μου Πνεύμα για να γίνουν σταθερές στην πίστη τους.
Μέσα σε αυτές μπορώ εύκολα να ριζώσω. Μην κρατάς μνησικακία για όσους βάζουν απαγορεύσεις και εμπόδια στην αποστολή σου.

Κύριε, τη δική μου αποστολή ή τη δική Σου;

Τη δική Μου, -- και τη δική σου, αφού είσαι η Ηχώ Μου, υπακούς στο Μήνυμά Μου  το οποίο σου εμπιστεύθηκα. Το δώρο Μου σε σένα και σε όλους είναι για το καλό σας. Σε έχω εκπαιδεύσει στο να έχεις σαν υπόδειγμα τις διδασκαλίες που σου δίνονται και  μπορούν να γίνουν εύκολα κατανοητές. Έχεις κάποια ερώτηση.

Ναι, Ιησού, έχω. Δεν Σε ενοχλεί, Κύριε, όταν κάποιοι από την ιεραρχία μού απαγορεύουν να μιλήσω και να μεταδώσω το Μήνυμά Σου; Το Μήνυμά Σου που σώζει;

Όταν κάποιος ενεργεί ενάντια στο Θέλημά Μου, είναι η αμαρτία που ζει μέσα του. Ενεργώ με αγάπη, δικαιοσύνη και αξιοπιστία. Έπειτα, μην ξεχνάς ότι διαπλάθω εκείνους που αγαπώ δίνοντάς τους δοκιμασίες. Αυτό αποτελεί μέρος της διαπαιδαγώγησής Μου, εκπαιδεύω τις επιλεγμένες Μου ψυχές για να είναι δυνατές, έτσι ώστε όταν διώκονται, να μη δειλιάζουν, αλλά να παραμένουν σταθερές, ακλόνητες. Μπορεί να αντιμετωπίσουν ψεύτικες κατηγορίες, αλλά δεν θα υποκύψουν. Τίποτα δεν θα τις κάνει να το βάλουν στα πόδια. Βλέπεις, Βασούλα, δέχομαι περισσότερη δόξα με τον τρόπο αυτό.
Όσο για εκείνους που δημιουργούν χάος με τις απαγορεύσεις τους, η Καρδιά Μου πονεί γι’ αυτούς, εκτελούν κανόνες που δεν είναι δικοί Μου και παίρνουν αποφάσεις που δεν είναι εμπνευσμένες από Μένα. Η αμαρτία θα τους τυφλώσει και θα συσσωρεύουν αμαρτία στην αμαρτία. Έτσι λοιπόν, ναι, η Καρδιά Μου υποφέρει και η Καρδιά του Πατέρα Μου φλέγεται από θυμό. Εσύ όμως, όπως είπα, δεν πρέπει να τους κρατάς κακία. Εγώ Είμαι ο μοναδικός Κριτής και θα τους κρίνω ανάλογα την κατάλληλη ώρα.
Όταν ο προφήτης Μου Ιερεμίας παραπονέθηκε για τη δυστυχία του και για τους διώκτες του, λέγοντας: «Θέλω να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με τη δικαιοσύνη: Γιατί ευτυχούν οι ασεβείς; Γιατί είναι ασφαλείς όλοι οι άπιστοι;» 1 
Αυτή την ερώτηση Μου την θέτουν πολλοί από σας. 
Σας λέω: έχει κανείς σας την παραμικρή ιδέα για το ποια είναι τα Σχέδιά Μου; 
Είχατε ποτέ κάποια αμφιβολία για τη Σοφία Μου; 
Και θα πω και κάτι ακόμη, δεν είπα να αγαπάτε τους εχθρούς σας και να προσεύχεστε γι’ αυτούς; 
Επειδή με τον τρόπο αυτόν ο Ουράνιος Πατέρας θα σας αναγνωρίσει για δικούς Του; 
Ο Ουράνιος Πατέρας Μου  ανατέλλει τον ήλιο Του γι’ αυτούς όπως και για τους καλούς και στέλνει τη βροχή Του σε δικαίους και αδίκους. 
Ποιος θα Με ρωτήσει και γι’ αυτό;
Βασούλα, οι δοκιμασίες που σου δίνω θα σε κάνουν να αντιληφθείς πως δίχως Εμένα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, και θα κολλήσεις πάνω Μου ακόμα περισσότεερο, εξαρτώμενη πλήρως από Μένα. Αυτό γίνεται για να σου μάθω πως αν Μου έχεις εμπιστοσύνη, δεν θα πάθεις κανένα κακό. Γιατί θα είμαι εκεί για να σε γλυτώσω στις δοκιμασίες σου.

Είπες πως ο Πατέρας φλέγεται από θυμό εναντίον τους. Ζουν στο παντοτινό Σκοτάδι, και μια επικείμενη τιμωρία μας περιμένει όλους εξαιτίας τους. Θα μαλακώσεις παρ’ όλα αυτά και θα τους υπερασπίσεις;

Θα μαλακώσω αν αναγνωρίσουν την αμαρτία τους και μετανοήσουν. Αυτό που χρειάζομαι από σένα είναι προσευχές, οι προσευχές είναι αναγκαίες γιατί μπορώ να μαλακώσω την καρδιά τους, όπως μαλάκωσα την καρδιά του βασιλιά Αρταξέρξη, βάζοντας ένα ηπιότερο πνεύμα μέσα του. Αν οι προσευχές σου Με πλησιάζουν με εμπιστοσύνη, θα βρίσκεις πάντα ανταπόκριση, και θα ικανοποιώ τις επιθυμίες της καρδιάς σου. Δεν θα σου αρνηθώ όσα πρόφεραν τα χείλη σου.
Είμαι γνωστός, όπως σου έχω πει, ότι ανατρέπω βασιλείς και ξεριζώνω βασίλεια όταν αυτά γίνονται αφορμή να εμποδίσουν τη ροή του Λόγου Μου να φτάσει σε όλους σας. Μην περιφρονείς τους υπερήφανους.  Εγώ ας είμαι ο Κριτής τους. Θυμήσου πως ό,τι κατορθώνεις είναι το μέτρο της δικής Μου Δύναμης και της δικής Μου Εξουσίας.
Θέλεις να μάθεις κάτι που μόνο Εγώ μπορώ να δω; Οι διώκτες σου ζαρώνουν όταν σε βλέπουν να έρχεσαι στην περιοχή τους. Λένε: «ποια είναι αυτή που έρχεται να διδάξει εμάς;» Εγώ είμαι ο μόνος που εξερευνά τις ενδότερες σκέψεις τους και το βάθος των πονηρών προθέσεών τους που είναι ριζωμένες στην καρδιά τους. Σαν τοίχος στήνονται για να αποκλείσουν τον Λόγο Μου. Με κούφια λόγια Με ευλογούν και Με υμνούν  μεγαλόφωνα. Προσευχήσου γι’ αυτούς! Προσευχήσου! Προσευχήσου!
Άκουσε, δεν είσαι μόνη. Ο κόσμος θα σου δημιουργεί πάντα πρόβλημα γιατί είσαι σταλμένη από Μένα. Αλλά έχε θάρρος. Και μην ξεχνάς πως Εγώ σε διάλεξα, δεν Με διάλεξες εσύ. 
Ο Λόγος Μου δεν ήρθε μόνο σε σένα αλλά σε όλους τους κατοίκους της γης. 
Σε χρησιμοποιώ σαν πινακίδα Μου για να χαράξω τα Λόγια Μου και να μπορούν όλοι να διαβάσουν εύκολα τα Λόγια Μου. 
Αυτά τα Μηνύματα θα πραγματοποιήσουν τον σκοπό  Μου. 
Γι’ αυτό λοιπόν, οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι. Πες πάλι σε όλους ότι Εγώ, ο Ιησούς, έχω ακόρεστη δίψα για αγάπη! Αχ, Βασούλα,  ας είμαι Εγώ η μόνη σου Ελπίδα, επιτρέποντάς Μου να γράφω με Σοφία, ένα ιδιαίτερο χάρισμα που σου έδωσα, και μη φοβάσαι τους απαίδευτους και τους ανισόρροπους οι οποίοι, αγνοώντας τις Γραφές, έχουν κάτι να πουν. Άνθρωποι σαν κι αυτούς είναι ξεραμένα ποτάμια, μια άνυδρη γη.
Ο προφητικός λόγος είναι λυχνάρι για να φωτίζει τα βήματά σας στο σκοτάδι. Το Άγιο Πνεύμα Μου παρακινεί τους προφήτες Μου να μιλήσουν εξ Ονόματός Μου. Μάθετε πως, πριν αρχίσουν να εργάζονται, τους οδηγώ στη μετάνοια, κι Εγώ, μέσα στην ευσπλαχνία Μου, συγχωρώ τις παλιές τους αμαρτίες και τις σβήνω, και  δεν τους τις ξαναθυμίζω. Και τότε, η Ένδοξη Μεγαλοπρέπεια τους μιλάει με διάφορους τρόπους, επειδή το Πνεύμα Μου αναπαύεται σ’ αυτούς που έχω επιλέξει. Οι χάρες που λαμβάνουν από Μένα έχουν κι αυτές τον σκοπό τους, θα είναι προς όφελος των άλλων. Δεν θα υπηρετήσουν μόνον Εμένα αλλά θα υπηρετήσουν και τους άλλους. Οτιδήποτε λαμβάνουν από το Άγιο Πνεύμα θα είναι για το καλό του λαού! Για τον Οίκο Μου.
Βασούλα, ασήμαντο πλασματάκι, οι κόποι και οι ονειδισμοί που υπομένεις στο Όνομά Μου Με ευχαριστούν. 
Ο Σατανάς ποτέ δεν έπαψε να σε ταλαιπωρεί, ακόμη και με τα χέρια εκείνων που τάχθηκαν να γίνουν συνεργάτες του Θεϊκού Μου έργου, αυτού του Μηνύματος. 
Ενεργούν με έναν τρόπο που απεχθάνομαι, υπαγορεύοντάς σου με το κοντόφθαλμο πνεύμα τους, προκαλώντας φασαρίες. 
Αντιτίθεμαι στους υπερήφανους και θλίβομαι γι’ αυτούς.
Ιερέα Μου, προσκολλήσου σε Μένα, στην Ελπίδα.  Στη ζωή σου, Εγώ ο Χριστός ήρθα, αυτό δεν σημαίνει κάτι για σένα;

Ένα παρ’ αξίαν δώρο… σε μια άθλια ψυχή, παραμένω σαστισμένη και άφωνη γιατί Εσύ, ο Θεός μου,  δόθηκες σε μένα, χωρίς να σκεφθείς πως κινδύνευε, στα μάτια των ανθρώπων, να καταφρονηθεί όχι μόνο το Σκήπτρο Σου αλλά και όλη η Βασιλεία Σου …

Αν η Αγάπη ήρθε σε ένα ανάξιο πλάσμα, η Αγάπη και η Ευσπλαχνία μπορούν να αγγίξουν και άλλα ανάξια πλάσματα. Πρέπει να τους το πεις αυτό. Θα τους δείξω συμπάθεια και συγχώρεση, αν θελήσουν μόνο να Μου ανοίξουν την καρδιά τους. Να ανακοινώσεις αυτό το Μήνυμα. Θυμήσου ότι είμαι Εγώ, ο Θεός, που σου εμφυσώ την επιθυμία να εργαστείς για Μένα, και κάνε πράξη όλες τις επιθυμίες Μου και τα λεγόμενά Μου.

Πες τώρα στη δική σου ομάδα προσευχής της Ρόδου τα ακόλουθα: τον πρώτο καιρό των Μηνυμάτων εκτιμήσατε όλα τα Συμφέροντά Μου και ξεπεράσατε με χαρά διώξεις και δοκιμασίες. 
Σας έβγαλα όλους από τις δυνάμεις του σκότους, και συγχώρησα τις αμαρτίες σας. Υπενθυμίζω τώρα σε όλους σας να αναζωπυρώσετε την αγάπη σας για Μένα. 
Διαβάζετε τα Μηνύματά Μου, μάθετε να Με αγαπάτε περισσότερο! 
Κάνετε το καλό και  υιοθετήστε τη δική Μου Γνώση. 
Βρείτε καταφύγιο σε Μένα, και θα γίνω το Άσμα σας. 
Διαβάζω όλες τις καρδιές, και γνωρίζω στην εντέλεια τις ανάγκες σας. 
Γι’ αυτό ελάτε σε Μένα, τον Σωτήρα σας. 
Γίνετε η Ζωντανή Μου Εκκλησία
Χαροποιήστε την Καρδιά Μου, συναχθείτε και δεχθείτε την Καλοσύνη Μου. 
Σβήστε από μέσα σας καθετί που δεν είμαι Εγώ, και μοχθήστε για τη σωτηρία σας και τη σωτηρία των άλλων. 
Δεχθείτε στο μέτωπό σας τον Άγιο Ασπασμό Μου. 
Η Αγάπη σας αγαπάει όλους! 
IC



1 Ιερεμίας 12:1


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου