Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Πήγαινε στα έθνη και υπενθύμισε σε όλους την Αγάπη Μου, ότι Ιησούς σημαίνει Σωτήρας, Λυτρωτής κι ότι το μεγαλείο της Αγάπης Μου για σας τα υπερβαίνει όλα... Κατέβηκα από τον Ουρανό για να σας πλησιάσω, αλλά Με ακούσατε; Άφησα το Θρόνο Μου για να 'ρθω μέχρι το δωμάτιό σας να σας πλησιάσω με αβρότητα και να σας υπενθυμίσω ότι είστε οι κληρονόμοι της Βασιλείας Μου. Βγήκα από την Κατοικία Μου και πήρα το δρόμο της ερημιάς σε αναζήτησή σας. Ο Κύριος του ουρανού δεν σας αρνήθηκε την Αγάπη Του, ποτέ! Επέτρεψα στα μάτια σου, δημιουργία, να αντικρίσουν ένα Βασιλιά μέσα στο Κάλλος Του, για να σε ελκύσω. Για να τιμήσω το Όνομά Μου, ανέστησα τους νεκρούς να σας κηρύξουν την Βασιλεία Μου. Πού είναι η απάντησή σας;

ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

18 Φεβρουαρίου, 1993

Κύριε, έως πότε θα τους1 επιτρέπεις να Σε προκαλούν;
Την επόμενη φορά που θα τους μιλήσω, θα σηκώσω θύελλα!
Περιφρόνησαν τις συμβουλές Σου στο οικουμενικό κέντρο, (στην πόλη του Μεξικού) 2 σηκώθηκαν κι έφυγαν στη μέση της συνεδρίασης. Κι όπως γνωρίζεις, οι μεγαλύτερες αντιδράσεις στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών προήλθαν από τους δικούς μου, που δεν ήθελαν την παρουσία μου εκεί.
Αλλά Εγώ ο Νικητής θα τους λυγίσω διπλά... Κοίτα, Βασούλα - του - Πάθους - Μου, έχε την Ειρήνη Μου, μη ζητάς άλλον από Μένα! Ψυχή - του - Πάθους - Μου, πήγαινε στα έθνη και άφησε τις αντιδράσεις σε Μένα, αυτούς που Μου αντιστέκονται θα τους κάνω να σηκωθούν από τις θέσεις τους και να λυγίσουν διπλά. Έχε Μου εμπιστοσύνη. Πήγαινε στα έθνη και υπενθύμισε σε όλους την Αγάπη Μου, ότι Ιησούς σημαίνει Σωτήρας, Λυτρωτής κι ότι το μεγαλείο της Αγάπης Μου για σας τα υπερβαίνει όλα... Μην κοιτάς ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, θυμήσου πώς ο Πατέρας, συγκινημένος από την αθλιότητά σου, σου έδωσε την Ειρήνη Του για να προωθήσεις αυτή την Ειρήνη σε όλους. Ο Πατέρας Μου, συγκινημένος από την απίστευτη αδυναμία σου, φανέρωσε το Πρόσωπό Του σε σένα και διαμέσου Εσένα στους άλλους. Το Άγιο Πνεύμα Μου, σαγηνεμένο από τη μηδαμινότητά σου, θριάμβευσε πάνω σου και έστησε μέσα σου το Θρόνο Του για να εξουσιάζει την ψυχή σου, κι Εγώ γέμισα την καρδιά σου με τα Πλούτη της Ιερής Μου Καρδιάς. Σε λίγο, αγαπημένη της Ψυχής Μου, ένα λευκό ρούχο θα σε καλύψει κι Εγώ ο Ίδιος θα σε τυλίξω μέσα στην Καρδιά Μου, βυθίζοντάς σε στο Φως Μου. Γι' αυτό λοιπόν, παιδί - του - Φλογερού - Μου - Πάθους επίτρεψέ Μου να χρησιμοποιήσω το μικρό σου χέρι για λίγο ακόμη. 
Γράφε: Κατέβηκα από τον Ουρανό για να σας πλησιάσω, αλλά Με ακούσατε; Άφησα το Θρόνο Μου για να 'ρθω μέχρι το δωμάτιό σας να σας πλησιάσω με αβρότητα και να σας υπενθυμίσω ότι είστε οι κληρονόμοι της Βασιλείας Μου. Βγήκα από την Κατοικία Μου και πήρα το δρόμο της ερημιάς σε αναζήτησή σας. Ο Κύριος του ουρανού δεν σας αρνήθηκε την Αγάπη Του, ποτέ! Επέτρεψα στα μάτια σου, δημιουργία, να αντικρίσουν ένα Βασιλιά μέσα στο Κάλλος Του, για να σε ελκύσω. Για να τιμήσω το Όνομά Μου, ανέστησα τους νεκρούς να σας κηρύξουν την Βασιλεία Μου. Πού είναι η απάντησή σας; Κι εσείς που μιλάτε περί Ενότητας, νομίζετε ότι τα κενά λόγια θα σας ενώσουν;
Ποιός από σας είναι έτοιμος να εγκαταλείψει όλες του τις ανέσεις και να Με ακολουθήσει; Πείτε Μου, ποιός από σας θα είναι ο πρώτος που θα βάλει ένα τέλος στην αγωνία Μου και στους στεναγμούς Μου για Ενότητα και Ειρήνη πριν έρθει η Ώρα; Αυτή η Ώρα που κάνει όλους τους αγγέλους Μου να τρέμουν. Ποιός ανάμεσά σας είναι η ψυχή που θα σπείρει στα έθνη σπόρους Αγάπης και Ειρήνης; Ποιός, για χάρη Μου, θα ακολουθήσει πιστά το Φως, επικαλούμενος το Όνομά Μου μέρα και νύχτα; Ποιός από σας όλους θα είναι ο πρώτος που θα βάλει τα πόδια του πάνω στα ματωμένα Μου Ίχνη; Με αναζητάτε ειλικρινά; Να, έρχονται οι μέρες που θα έρθω με βροντή και Φωτιά, αλλά προς μεγάλη Μου λύπη θα βρω πολλούς από σας σε άγνοια και σε βαθύ ύπνο! Σας στέλνω τον ένα αγγελιαφόρο μετά τον άλλο για να διαπεράσω την αδιαφορία σας, αλλά έχω κουραστεί από την αντίδραση και την απάθειά σας. Έχω κουραστεί όσο ποτέ από την ψυχρότητά σας. Έχω κουραστεί από την αλαζονεία και την ακαμψία σας όταν πρόκειται να συναχθείτε για την ενότητα. Έχετε γεμίσει και κάνατε να ξεχειλίζει τώρα το Ποτήρι της Ζάλης.
Μεθυσμένοι από την ίδια σας τη φωνή, εναντιωθήκατε στη Φωνή Μου αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα. Σύντομα θα πέσετε γιατί, με τις παραπλανητικές ανοησίες της δικής σας φωνής, εναντιωθήκατε στη Φωνή Μου. Φυσικά, η Εκκλησία Μου είναι ερείπια εξαιτίας της διαίρεσής σας. Από έλλειψη πίστης δεν ακολουθείτε τις συμβουλές Μου κι ούτε εφαρμόζετε τις επιθυμίες Μου, αλλά την καρδιά σας θα την εκθέσω σε σας και σε όλο τον κόσμο. Θα φανερώσω πώς σχεδιάζατε κρυφά να καταστρέψετε το Νόμο Μου.3
Η έκτη σφραγίδα είναι έτοιμη ν' ανοίξει4 και όλοι θα βυθιστείτε στο σκοτάδι, και δεν θα υπάρχει φωτισμός επειδή ο καπνός που θα βγαίνει από την Άβυσσο θα μοιάζει με τον καπνό που βγάζει ένα αναμμένο καμίνι, ώστε ο ήλιος και η ατμόσφαιρα θα σκοτεινιάσουν.5 Και από το Ποτήρι της Δικαιοσύνης Μου, θα σας κάνω να μοιάσετε με φίδια, με οχιές. Θα σας κάνω να σέρνεστε με την κοιλιά σας και να τρώτε χώμα6 σ' αυτές τις μέρες του σκότους. Θα σας συνθλίψω καταγής για να σας θυμίσω ότι δεν είστε καλύτεροι από οχιές... Θα ασφυκτιάτε και θα πνίγεστε μέσα στις αμαρτίες σας. Μέσα στο θυμό Μου θα σας συντρίψω, θα σας ποδοπατήσω μέσα στην οργή Μου!
Βλέπετε; Οι τέσσερις άγγελοί Μου στέκονται τώρα ανυπόμονοι γύρω από το Θρόνο Μου, περιμένοντας τις προσταγές Μου. Όταν θα ακούσετε βροντές και θα δείτε λάμψεις από αστραπές, να ξέρετε ότι ήρθε η ώρα της Κρίσεώς Μου. Η γη θα σειστεί και σαν διάττων αστήρ θα μετακινηθεί από τη θέση της,7 ξεριζώνοντας βουνά και νησιά. Ολόκληρα έθνη θα αφανιστούν. Ο ουρανός θα εξαφανιστεί όπως τυλίγεται με μιας ένα κυλινδρικό χειρόγραφο,8 όπως το είδες στο όραμά σου, κόρη Μου. Μια μεγάλη αγωνία θα καταλάβει όλους τους κατοίκους και αλίμονο στους άπιστους! Άκουσέ Με: Κι αν οι άνθρωποι σου πουν σήμερα: "Α, μα ο Ζωντανός Θεός θα δείξει Έλεος. Οι προφητείες δεν προέρχονται από το Θεό αλλά από το νου σου" πες τους: "αν και φημίζεστε ότι είστε ζωντανοί, είστε νεκροί. Η δυσπιστία σας σας καταδικάζει, γιατί αρνηθήκατε να πιστέψετε στον καιρό του Ελέους Μου και απαγορέψατε στη Φωνή Μου να εξαπλωθεί μέσα από τα φερέφωνά Μου για να προειδοποιήσει και να σώσει τα πλάσματά Μου. Θα πεθάνετε κι εσείς μαζί με τους κακούς.
Όταν θα έρθει η ώρα του Σκότους, θα σας δείξω το εσωτερικό σας. Θα αναποδογυρίσω την ψυχή σας και όταν θα την δείτε μαύρη σαν κάρβουνο, όχι μόνο θα νιώσετε απελπισία όπως ποτέ πριν, αλλά θα χτυπάτε το στήθος σας με αγωνία λέγοντας ότι το δικό σας σκοτάδι είναι πολύ χειρότερο από το σκοτάδι που σας περιβάλλει. Όσο για σένα,9 (...) μ' αυτό τον τρόπο θα επιδείξω στα έθνη τη Δικαιοσύνη Μου και όλα τα έθνη θα αισθανθούν την κρίση Μου όταν έρθει αυτή η Ώρα. Θα κάνω την ανθρώπινη ζωή σπανιότερη από ποτέ. Ύστερα, όταν μαλακώσει η οργή Μου, θα στήσω το Θρόνο Μου μέσα στον καθένα από σας, και μαζί, με μια φωνή, με μια καρδιά και μια γλώσσα θα Με υμνήσετε, Εμένα τον Αμνό. 
Αρκετά για σήμερα, Βασούλα Μου. Μην πικραίνεσαι για τους δικούς σου, και ας μην ταράζεται, ψυχή, η καρδιά σου. Θα σε δείξω στον κόσμο σαν σημάδι ενότητας. Σου εναντιώνονται και σε απορρίπτουν αλλά τώρα ξέρεις γιατί: γιατί η ενότητα είναι ανεπιθύμητη, όπως και η Αγάπη είναι ανεπιθύμητη μέσα σε πολλές καρδιές. Λείπει η ειλικρίνεια... Έλα, εμείς;
Ναι, Κύριέ Μου.

1 Το Ελληνορθόδοξο ιερατείο.
2 Όλοι ήταν παρόντες. Οι Ορθόδοξοι ήρθαν καθυστερημένοι, έμειναν για είκοσι λεπτά ενώ διάβαζα τα μηνύματα ενότητας του Ιησού, μετά σηκώθηκαν νευριασμένοι και έφυγαν.
3 Ο Ιησούς είπε με πολλή σοβαρότητα τα ακόλουθα.
4 Αποκαλ. 6:12
5 Αποκαλ. 9:2
6 Γεν. 3:14
7 Ησαΐας 13:13
8 Αποκαλ. 6:14
9 Αφορά εμένα προσωπικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου