Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Πρέπει να σου πω με πόνο και λύπη στην καρδιά όλα αυτά που βλέπω μέσα στον Οίκο Μου: σήμερα ο Τύραννος ποδοπατεί το Σώμα Μου και θέλει να καταργήσει ολότελα την Παντοτινή Θυσία Μου. Ένας απ' αυτούς που ζουν κάτω από τη στέγη Μου Με προδίδει, διαλαλεί την Ειρήνη, αλλά επιζητεί μόνο το κακό, καίει θυμίαμα αλλά είναι για να καλέσει το Σατανά και να λάβει μεγαλύτερη δύναμη.

ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

27 Μαΐου, 1993

Ειρήνη σε σένα. Είμαι το Άλφα και το Ωμέγα. Μείνε ενωμένη μαζί Μου για να διακηρύξεις το μήνυμά Μου με τη μεγαλύτερη σαφήνεια. Ο Λόγος Μου να εξαπλωθεί, όλοι ν' ακούσουν το Κάλεσμά Μου και να καταλάβουν πόσο πολύ τους αγαπώ, να μάθουν ότι οι πέντε Πληγές Μου είναι ορθάνοιχτες. Οι άνθρωποι έχουν μια απεριόριστη ικανότητα να Με προδίδουν και να Με πλήττουν... Πρέπει να σου πω με πόνο και λύπη στην καρδιά όλα αυτά που βλέπω μέσα στον Οίκο Μου: σήμερα ο Τύραννος ποδοπατεί το Σώμα Μου και θέλει να καταργήσει ολότελα την Παντοτινή Θυσία Μου. Ένας απ' αυτούς που ζουν κάτω από τη στέγη Μου Με προδίδει, διαλαλεί την Ειρήνη, αλλά επιζητεί μόνο το κακό, καίει θυμίαμα αλλά είναι για να καλέσει το Σατανά και να λάβει μεγαλύτερη δύναμη.
Ω Κύριε! Δύσκολα μπορώ να πιστέψω ότι αυτά συμβαίνουν...
Κι όμως αυτά συμβαίνουν. Φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνεις... Αυτός, μαζί με τους οπαδούς του, είναι αποφασισμένοι να καθίσουν στο Θρόνο Μου και να κυβερνήσουν τον κόσμο ντυμένοι σαν προφήτες και α! ...πολλοί ποιμένες Μου πλανώνται από τις ψευτοδιδασκαλίες τους και τα λάθη τους. Αφήνουν τον ίσιο δρόμο και πλανώνται ακολουθώντας μια παράδοση που δεν προέρχεται από Μένα, εγκαταλείπουν τους άγιους κανόνες που τους είχα δώσει. Σας είχα προειδοποιήσει γι' αυτούς τους ψευτοδιδασκάλους και ψευτοπροφήτες.
Σας είχα προειδοποιήσει ότι στις έσχατες ημέρες, η Βαβυλώνα θα ανεγερθεί μέσα στην καρδιά του Ιερού Μου και θα μετατρέψει τον Άγιο Τόπο Μου σε άντρο ληστών, σε λημέρι δαιμόνων! Ω, κόρη Μου! Μια φωλιά για να ζει και να βασιλεύει κάθε ακάθαρτο πνεύμα. Είναι πολυάσχολοι με αγοραπωλησίες μέσα στον Ίδιο Μου τον Οίκο. Αυτοί οι έμποροι προωθούν τους δικούς τους μέσα στον Οίκο Μου, ενώ ταυτόχρονα παγιδεύουν τις ζωές των ανθρώπων Μου, καταδιώκουν τους προφήτες Μου, σκοτώνουν τους απεσταλμένους Μου και γλυτώνουν τους δικούς τους ψευδοπροφήτες που εξαπλώνουν αιρέσεις και λάθη! Ντροπιάζουν τους προφήτες Μου ενώπιον του κόσμου, λέγοντας ψέματα στον κόσμο που του αρέσει να ακούει συκοφαντίες και προσβολές. Καταργούν τις παραδόσεις μου για να τις αντικαταστήσουν με περιττά στολίδια και ανθρώπινα δόγματα, και όλα αυτά τα πράγματα τα κάνουν ενώπιον του Θρόνου Μου... Αυτοί οι έμποροι εξαπατούν πολλούς με αληθοφανή επιχειρήματα. Τοποθετούν τους δικούς τους στις καλύτερες θέσεις για να βασιλεύσουν με το σκήπτρο του Ψεύδους.
Σε διόρισα να είσαι η Ηχώ Μου, γι' αυτό πήγαινε και διακήρυξε ότι έχεις ακούσει, πες τους ότι όλοι ζείτε κάτω από τη Μεγάλη Αποστασία που σας αναγγέλθηκε. Πες στους ποιμένες Μου ν' ανοίξουν τα αυτιά και τα μάτια τους στα αγωνιώδη Μου καλέσματα, γιατί πολλοί σύντομα θα αναγκαστούν να φάνε και να πιουν δηλητήριο. Καλέστε τις κοινότητές σας και προετοιμάστε τους για αγρυπνίες με προσευχές και νηστείες. Ο Σατανάς ετοιμάζεται να βάλει τον καθένα σε δοκιμασία, έρχεται να σας διασκορπίσει όλους και να σας διαιρέσει. Ετοιμάζεται να ανέβει στο Θρόνο Μου μέσα στο Ναό Μου, για να πουλήσει το Αίμα Μου και να αφαιρέσει την Παντοτινή Θυσία Μου. 1 Λαέ Μου... Κληρονομιά Μου... Σ' εσάς φωνάζω: ιερείς και λειτουργοί του Ιερού Μου, εσείς που Με υψώνετε κάθε μέρα, ποτέ μη Με εγκαταλείψετε, ποτέ μη Με ξεπουλήσετε... 2 Οι θρήνοι των αγγέλων ήδη αντηχούν και τρέμουν οι ουρανοί μ' αυτό που βλέπουν να 'ρχεται - ακόμη και οι δαίμονες τρομάζουν και χλομιάζουν...
Ο Εχθρός, αυτός που ισχυρίζεται ότι είναι πολύ μεγαλύτερος απ' οτιδήποτε είναι αντικείμενο λατρείας, θα ενθρονιστεί στο Ιερό Μου. Είναι καθ' οδόν, με μια θηλιά στο χέρι και κατευθύνεται προς αυτόν που ορίστηκε από Μένα 3 και που συγκρατεί την ανταρσία για να μην ξεσπάσει. Είναι διακριτικός και θαρραλέος και προσφέρει τη ζωή του σαν θυσία... 4 Τον ευλογώ γιατί κρατιέται γερά από το αμετάβλητο Μήνυμα της Παράδοσης, μα ο Σατανάς θέλει να τον κάνει να σωπάσει για να μπορεί να εξαπλώσει τις πλάνες του 5 με το στόμα εκείνων που ξεπουλούν το Αίμα Μου, και να σας οδηγήσει όλους στο χαμό.
Αυτή είναι η ώρα του Σατανά - που με ποταπά κίνητρα προσπαθεί να καταστρέψει τη δημιουργία Μου. Φώναξε δυνατά, κόρη, γιατί αυτή η μέρα είναι κοντά, και έρχεται για να αφανίσει το ένα έθνος μετά το άλλο. Η Καρδιά Μου είναι ραγισμένη... Η Αγάπη δεν φοβήθηκε να πεθάνει, γι' αυτό λοιπόν κι εσείς, φίλοι Μου και ποιμένες Μου, μη φοβάστε. Ακολουθήστε Με - το καθήκον σας είναι να υπερασπίζετε το Λόγο Μου και την Εκκλησία Μου μέχρι θανάτου. Μη λέτε, "άσε με να πάω πρώτα να χαιρετήσω τους δικούς μου". Σας λέω: " από την στιγμή που το χέρι είναι πάνω στο ποιμαντικό ραβδί, όποιος κοιτάζει πίσω του, δεν είναι άξιός Μου ούτε κατάλληλος για την Βασιλεία Μου." Ακολουθήστε Με στα Αιματοβαμμένα Μου Ίχνη μέχρι τον Γολγοθά.
Κόρη, ευλογημένη Μου, ο Παρηγορητής σου χαίρεται που Τον παρηγόρησες κι εσύ και Του επέτρεψες να χρησιμοποιήσει το χέρι σου. Α... Βασιλική, αυτά τα Δάκρυα Αίματος που χύνω κάθε μέρα προκαλούνται από την αδικία και την κακία...
(Λίγες στιγμές σιωπής και ύστερα ο Κύριος πολύ λυπημένος φώναξε.)
Γενεά! ω, γενεά! γιατί εγκατέλειψες το Θεό σου;
(Εδώ ο Χριστός γύρισε προς το μέρος μου και είπε:)
Άγγελέ Μου, σχηματισμένε από Μένα, μη Με πληγώσεις, αλλά και μην αφήσεις το Χέρι Μου τώρα. Μερικοί θα σε λιθοβολήσουν, άλλοι θα σε σύρουν στη λάσπη, άλλοι θα σηκώσουν τις γροθιές τους και θα σε απειλήσουν, αλλά μην τους φοβάσαι. Λες ότι συσσωρεύουν εναντίον σου τη μια προσβολή πάνω στην άλλη, τη μια συκοφαντία πάνω στην άλλη - σου το λέω, το μόνο που κάνουν είναι να συσσωρεύουν τη μια ανταμοιβή πάνω στην άλλη εδώ στον ουρανό για σένα, και τη μια ευλογία πάνω στην άλλη στο μέτωπό σου από Μένα, γι' αυτό διακήρυξε άφοβα το Μήνυμά Μου. Δώσε μαρτυρία, άγγελέ Μου και δεν θα καταδικάσω πολλές ψυχές για τις πληγές που δέχεσαι. Θα έχεις δίκαιο μισθό για τις πληγές που δέχεσαι στο Σπίτι των φίλων Μου. Σε ξεχώρισα για να γίνεις το θύμα του Πάθους Μου, ο βωμός πάνω στον οποίο θα βάλω την Ενότητα, τι άλλο να ζητήσεις λοιπόν; Τι άλλο να σου δώσω που δεν σου έδωσα; Σου δόθηκε η Σοφία και το Πνεύμα Μου είναι μαζί σου για να σε κάνει να αντέχεις το μαστίγιο του κόσμου και α!... σου έδωσα το δώρο να διψάς για Μένα και να Με αποζητάς - ένα ανεκτίμητο δώρο.
Επομένως, βάδισε μαζί Μου και άσε Με να σε χρησιμοποιήσω και να σε στείλω από έθνος σε έθνος για να τους πεις ότι ο Θεός που ξέχασαν, ποτέ δεν τους ξέχασε. Θύμισέ τους ότι η καρδιά του Κυρίου είναι Έλεος. Ναι, πες τους ότι είμαι πράος και ταπεινός στην καρδιά. Ιησούς είναι το Όνομά Μου. IC.

1 Ο Ιησούς ένιωθε τόσο πόνο που έκλαιγε.
2 Και άλλα δάκρυα από τον Ιησού.
3 Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β'.
4 Ο Πάπας.
5 Του Σατανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου