Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Εγώ είμαι ο Βράχος και το Θεμέλιο της Χριστιανοσύνης. Εγώ είμαι αυτός που είναι, ήταν και θα έρθει....... Ήρθε ο καιρός η Θεία Δίκη Μου να ανατρέψει τους ασεβείς που προσκυνούν το Θηρίο.




EΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 



ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, 

ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ 

ΤΟ 

ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.


15 Οκτωβρίου, 1998

Κύριε, δώσε στ' αυτιά μου λόγια και κάνε την καρδιά μου προσεκτική για να τα αναγνωρίσει. Ναι, επειδή ο Λόγος Σου, Πολυεύσπλαχνε Κύριε, είναι η χαρά μου, η αγαλλίασή μου, η γνώση των σοφών. Έχε πάντα το Λόγο Σου έτοιμο στα χείλη μου, και γέμισε το στόμα μου με τίποτε άλλο παρά μόνο με το Ουράνιο αυτό Μάννα.
Α, Βασούλα, δεν έγραψα για σένα εκατοντάδες σελίδες διδαχής και γνώσης, για να μπορείς να ερμηνεύεις την Αλήθεια και με φρόνιμα λόγια να απαντάς σε όσους σε ρωτούν; Είμαι δίκαιος σε καθετί που αναλαμβάνει το Χέρι Μου. Συγκεντρώσου τώρα σε Μένα για τη δόξα Μου, και μην αφήνεις το νου σου να σου υπαγορεύει. Μην αφήνεις τίποτε να έρχεται ανάμεσα σε σένα και σε Μένα.1 Δεν στόλισα με θεϊκή γενναιοδωρία την ψυχή σου, μέσα στην οποία κατοικώ; Δεν έχεις δει τους καρπούς από τις χάρες Μου;
Αγαπημένη Μου, ο θησαυρός που σου εμπιστεύθηκα ας γίνει σωτηρία για πολλές ψυχές. Με την θεϊκή Μου εξουσία σε κάλεσα και σε επιφόρτισα, παρά τις αδυναμίες σου, να αποκαταστήσεις τον Οίκο Μου και την τιμή Μου.
Αν δεν ήταν αυθεντική,2 θα παρασυρόταν η ψυχή σου καθώς και οι ψυχές των άλλων στο να Με υμνούν και να επιζητούν να στοχάζονται βαθιά τη Θεότητά Μου και να μιλούν με χάρη για την Παντοτινή Παρουσία Μου;
Δεν σε έντυσα με τον εαυτό Μου και μάλιστα σε ορατή μορφή;3 Και ποιος, πες Μου, σε συμφιλίωσε με τον Πατέρα δείχνοντας σε σένα και μέσα από σένα τη λαμπρότητα και την αληθινή εικόνα του Πατέρα; Και ποιος σε πληροφόρησε ότι είμαστε4 ο Νυμφίος της δημιουργίας Μας;
Σου έδειξα πολλά σημάδια της Ευσπλαχνίας Μου. Σε διαβεβαιώνω, αγαπημένη Μου, ότι πραγματικά σε κάλεσα στο βασιλικό Μου γεύμα.
Όταν ο Νυμφίος οδηγεί τη νύφη Του ιδιαιτέρως για να συνδιαλεχθεί μαζί της κατ' ιδίαν και να την κρατήσει πάνω στην Καρδιά Του, σκύβοντας προς το μέρος της, μετά την Εορτή θα μπορούσε εκείνη να διαμαρτυρηθεί; Θα μπορούσες εσύ να διαμαρτυρηθείς;
Να είσαι λοιπόν δραστήρια όταν σε θέλω δραστήρια και ανάμεσα στα πλήθη, τώρα όμως πέρασε την ώρα σου μαζί Μου μέσα σε ιερή περισυλλογή, με το να αναπαύεσαι σε Μένα, και να εγκαταλείπεσαι στο θέλημά Μου. Μη νομίζεις ότι θα είσαι λιγότερο αποδοτική. Έλα και είσελθε στη θεϊκή Χαρά του Σωτήρα σου.
(Τα στοργικά λόγια του Κυρίου μας με καθησύχασαν.)
Να το θυμάσαι, αγαπημένη Μου, ότι η αληθινή και καθαρή θεολογία είναι η ενατένιση Εμού, του Φιλάνθρωπου Θεού σου.
Να είσαι ευλογημένη 

1 Μια σκοτεινή σκέψη πέρασε από το μυαλό μου: " κι αν έκανα λάθος;" Ήθελα να βεβαιωθώ.
2 Τούτη η αποκάλυψη.
3 Ο Κύριος εννοεί όταν οι άνθρωποι Τον είδαν στη θέση μου και το πρόσωπό μου εξαφανίστηκε.
4 Η Αγία Τριάδα. 


















19 Οκτωβρίου, 1998

Κύριε, βοήθα με σε όλα,
βοήθα με να επανορθώνω για το λαό Σου,
για την Εκκλησία Σου, να προσφέρω θυσίες,
προσευχές, που θα υψωθούν σαν θυμίαμα στον
ουρανό και θα γίνουν οσμή ευωδίας για τον
Πατέρα, άγιο μύρο για τον Υιό κι ευχή
αφιέρωσης στο Άγιο Πνεύμα.
Ω Αγία Τριάδα, κέντημα της ψυχής μου,
υπέροχο στολίδι της καρδιάς μου,
έμβλημα του νου μου, αρμονία της φωνής μου,
φρουρέ της ύπαρξής μου,
τι περισσότερο θα μπορούσα να πω
και πάλι να μην είναι αρκετό;
Μόνοι Μας1 περιφράξαμε την περιοχή Μας. Με μια Ουσία, μια Δύναμη και μια Γνώση, είμαστε ένας Θεός, ναι, με μια Θέληση και μια Εξουσία περιφράξαμε την ιδιοκτησία Μας2, της δώσαμε γλώσσα μαθητή και χρίσαμε το θείο Έργο Μας3.
Με τη Δύναμή Μας σαν ζωοποιό υγρό σε πλημμυρίσαμε, όπως ο ήλιος λάμπει την άνοιξη λάμψαμε επάνω σου, δυναμώνοντας την πόλη Μας και το ιερό Μας4, πριν σε κακομεταχειριστούν οι διώκτες σου.
Μέσα στη Γνώση Μας σου αποκαλυφθήκαμε, επικοινω-νώντας οι ίδιοι μαζί σου και σε μορφώσαμε, εσένα και τους άλλους μέσα από σένα, με τη γνώση που έχουν λάβει οι σοφοί, εορτή5 του Ελέους Μας!
Τέρψη της Τρισαγιότητάς Μας, μείνε ριζωμένη στο Θέλημά Μας και γίνε σαν κλαδάκι σμύρνας το καλοκαίρι, για να συνεχίσεις να φανερώνεις την Αλήθεια και να δίνεις μια καλύτερη ερμηνεία της Αποκάλυψης που σου έχει δοθεί.
Θα σε πλημμυρίσουμε με το Φως Μας για να κατανοήσεις καλύτερα το Λόγο Μας, τυπώνοντας την θεϊκή Μορφή Μας σε κάθε λόγο που σου δίνουμε. Το Μεγαλείο Μας θα συμπληρώσει όλα αυτά που ακόμη σου λείπουν. Και τότε, σαν την ελιά τη φορτωμένη με καρπούς και σαν το σφυρήλατο, μαλαματένιο τάσι, με κάθε λογής ανεκτίμητα πετράδια στολισμένο6, θα επανορθώσεις με αξιοπρέπεια, τούτη την ώρα της οδυνηρής αποστασίας. Σαν ψάλτες που ψάλλουν ύμνους αινέσεως, η αδύνατη φωνή σου θα Μας απευθύνει έκκληση με τα δικά Μας λόγια, με τη δική Μας γνώση και σύμφωνα με το δικό Μας Θέλημα. Χάρη στη βασιλική γενναιοδωρία Μας, προικίσαμε μέσα στους Κόλπους Μας την καρδιά σου με Σοφία για να τη μεταδώσεις σε τούτη τη γενεά και να μπορούν να επωφεληθούν απ' αυτήν.
Γι' αυτό λοιπόν, μικρή Μου, συνέχισε να βαδίζεις στο μονοπάτι που στρώθηκε για σένα με ζαφείρια και γίνε κήρυκας και απόστολος της Τριαδικής Μας Θεότητας. Σπείρε σε όλες τις χώρες ώστε η Βασιλεία Μας να απλωθεί από τη μια θάλασσα στην άλλη. Τα βουνά και οι λόφοι θα υποκλιθούν βαθιά μπροστά στη σωτήρια δικαιοσύνη Μας. Και με τη Δύναμή Μας, θα καλέσουμε στην ύπαρξη αυτά που δεν υπάρχουν7 όπως κι αυτά που υπάρχουν.

Εγώ είμαι η Ζωή και η Ανάσταση που ζωοποιεί τους νεκρούς. Μείνε αφοσιωμένη σε Μένα και άνθισε. Μη δυσανασχετείς ποτέ. Γίνε σαν το ρόδο που φυτρώνει στην όχθη ενός ρυακιού. Έχε την ευλογία Μου και ανάδιδε για τον Σωτήρα σου γλυκειά μυρωδιά σαν θυμίαμα, σκορπίζοντας το άρωμά σου μαζί με το δικό Μου μέσα στον Οίκο Μου, μεθώντας τους οικείους Μου και οδηγώντας τους έτσι στη μεταστροφή και στη μια καρδιά.
Θα σε προστατεύσω από τη μανία και τη ζήλια. Πες: " όλα τα Έργα του Κυρίου είναι καλά κι Αυτός για κάθε ανάγκη θα φροντίσει, όταν θα έρθει η ώρα της."8 Ναι, εξύμνησε τα Έργα Μου και γίνε με τον τρόπο αυτό ο Παράδεισός Μου, Παρασκευή μου9.
Ω Κύριε, κάνε να φυλάξω στο νου τις οδηγίες Σου και μην αφήσεις τη λησμονιά να με κυριεύσει! Στερέωσε τα βήματά μου και κράτησέ με ξύπνια και στην υπηρεσία Σου...
Παιδί Μου, η Σοφία φώτισε την ψυχή σου σαν γλυκειά φλόγα και δεν έπαψε να σου φανερώνει τα μυστικά Μας καθώς και τον εαυτό Μας με τρόπο που να αναζωογονήσει τούτη τη γενεά, δυναμώνοντάς την για να αυξηθεί μέσα στη λαμπρότητά Μας και να αξιωθεί τον Παράδεισο.
Με την ελεύθερη βούλησή Μας, Εμείς, μες στην Τριαδική Μας Δόξα, θελήσαμε να σου φερθούμε φιλικά και οικεία και να σε πλημμυρίσουμε με χείμαρρους από χάρες και παρηγορίες. Σου αποκαλύψαμε κάτι ξεχασμένο από την Εκκλησία Μου: τη γλυκύτητα αυτή που ξεχειλίζει, ναι! Την θεία γλυκύτητα του Παντοκράτορα Θεού που προσελκύει μυριάδες αγγέλους γύρω από το Θρόνο Μου, αμέτρητες ψυχές για να Με λατρεύουν και να χαίρονται με αυτό το ουράνιο γεύμα. Με την άφατη γλυκύτητά Μας αγκαλιάζουμε όλο τον Ουρανό.
Η Εκκλησία Μου Με λησμόνησε, ναι, και Με παραμέλησε, η ίδια Μου η Νύφη… Παραμένει γυμνή και δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για την Θεία Μου γλυκύτητα. "Πώς γίνεται, νύφη Μου, να Με αποστρέφεσαι όταν σου ανοίγω την καρδιά Μου για να συνδιαλεχθώ μαζί σου; Η Καρδιά Μου πλημμυρίζει από άφατη γλυκύτητα, αχ, αλλά δεν έχεις αντιληφθεί αυτό που προσελκύει κοντά Μου τη δημιουργία Μου..."
Στενέ Μου σύντροφε, απομάκρυνε τη ματιά σου από το περιβάλλον σου και κάρφωσε τα μάτια, το νου και την ψυχή σου σε ιερή ενατένιση της Καρδιάς Μου, και επίτρεψέ Μου να συνεχίσω τον γλυκό και οικείο διάλογο μαζί σου.
Μια ζωή που την ξοδεύεις γενναιόδωρα για Μένα με την ελεύθερη βούλησή σου Με σαγηνεύει Εμένα, τον Θείο Σύντροφό σου. Μια ζωή που υπέμεινε προσβολές και συκοφαντίες για χάρη Μου Με συγκινεί μέχρι δακρύων. Χαρά-της-Καρδιάς Μου, δεν έχεις ακόμη καταλάβει εντελώς πως, από τη διάπυρη αγάπη Μου για σένα, δέθηκα άρρηκτα μαζί σου ώστε να γίνεις ένα πνεύμα με Μένα. Γι' αυτό λοιπόν, μείνε στην Ειρήνη Μου. Η πιστή Μου Αγάπη ποτέ δεν θα σε εγκαταλείψει.
Αχ, Βασιλιά Μου, η καρδιά μου
συγκινείται από τον έξοχο λόγο Σου,
μεθάει όταν απευθύνεσαι σε μένα.
Η Χάρις10 είναι επάνω μου σαν δροσιά,
επισκιάζοντάς με στο δυνατό κόρφο της.
Το φρούριό μου είναι ο Ίδιος ο Θεός,
ο Θεός που με αγαπάει πιστά.
Βλέπεις, αγαπημένη Μου, κάθε οικοδόμημα που δένεται μαζί Μου, μεγαλώνει ώστε να γίνει άγιο και καθαρό για την Θεότητά Μου. Επομένως, εσύ Βασούλα Μου, μέσα Μου οικοδομείσαι για να γίνεις ιερό σκεύος που Με περικλείει, καθαρό και άγιο πνευματικό κατοικητήριο για την Τρισαγιότητά Μας, όπου θα μπορούμε να ατενίζουμε την εικόνα Μας. Χαίρε λοιπόν κι ευτύχησε μπροστά στο Νυμφίο σου που είναι τόσο γενναιόδωρος απέναντί σου. Μείνε άμεμπτη και δεν θα σε εγκαταλείψω ποτέ.
Τώρα, χαρά-της-Καρδιάς Μου, μπορείς να επιστρέψεις στις άλλες ασχολίες σου. Δέξου από τον Σωτήρα σου τον Ασπασμό της θεϊκής Του Αγάπης στο μέτωπό σου.
Εγώ, ο Ιησούς Χριστός, σε ευλογώ. IC


1 Με την ελεύθερη βούλησή Της η Υπεραγία και Θεία Τριάδα με έκανε δική Της και ήρθε να κατοικήσει μέσα μου, γιατί Αυτή το αποφάσισε και κανείς άλλος.
2 Εμένα .
3 Εμένα σαν δημιούργημα.
4 Πόλη και Ιερό: Εμείς είμαστε η πόλη και το ιερό του Θεού που κατοικεί μέσα μας.
5 Ο Θεός με φώναξε: εορτή!
6 Σοφία Σειράχ: 50: 9,10.
7 Θα οδηγήσει σε πνευματική ανάσταση τούτη τη γενεά.
8 Σοφία Σειράχ 39:33.
9 Το "μου" γραμμένο ελληνικά.
10 Ο Θεός. 


























20 Οκτωβρίου, 1998

Κύριέ μου και Θεέ μου,
είσαι αληθινά πανέμορφος,
και βυθισμένος στην Ομορφιά Σου
είσαι Θεϊκός και Καθαρός.
Πώς να μην ερωτευθώ εγώ και
όλοι οι άλλοι τη Γλυκύτητά Σου;
Η Χάρη είναι δροσιά πάνω στα Χείλη Σου
και με τη μεγαλοπρέπεια και
λαμπρότητά Σου μας ευλόγησες,
μας φέρθηκες με αβρότητα,
μας χάρισες την εύνοιά Σου και μας
κατέκλυσες με αναρίθμητα δώρα, για να
μοιάσουμε όχι μόνο στους αγγέλους Σου
αλλά να μοιάσουμε σε Σένα.
Ο Λόγος Σου μοιάζει χρυσοποίκιλτο ύφασμα
με το οποίο με έντυσες, στολίζοντας
την ψυχή μου για τη μεγαλοσύνη Σου.
Και όλα αυτά τα έκανες
με τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση, χωρίς καν
να σκεφθείς ότι αυτό θα μπορούσε να μειώσει
το βασιλικό Σου Σκήπτρο.
Ο Θεός με έχρισε ...
Πράγματι, σε έχρισα και με μεγάλη χαρά...
Έλα τώρα και στηρίξου επάνω Μου. Πιο πιστό από Εμένα δεν θα βρεις. Δυνατότερο και ισχυρότερο από Εμένα δεν θα βρεις. Εγώ είμαι ο Βράχος και το Θεμέλιο της Χριστιανοσύνης. Εγώ είμαι αυτός που είναι, ήταν και θα έρθει.
Συνεργάτες έχουμε γίνει. Εγώ κι εσύ, εσύ κι Εγώ, δεμένοι σε ένα. Καμιά ανθρώπινη δύναμη δεν θα μπορούσε να αναστήσει την ψυχή σου, αν δεν σου είχε δοθεί από ψηλά.
Σε βεβαιώνω: ο Νυμφίος σου θα συνεχίσει να σε διαποτίζει με τη δρόσο του ουρανού1 , ώστε κι εσύ με τη σειρά σου να ποτίσεις αυτή την άνυδρη γη με χείμαρρους Διδαχής. Και τότε η συκιά θα δώσει τα σύκα της και το αμπέλι τα σταφύλια του. Η ελιά θα είναι καρποφόρα, επειδή ήρθε ο καιρός η Θεία Δίκη Μου να ανατρέψει τους ασεβείς που προσκυνούν το Θηρίο.
Σε λίγο η θύελλα θα κοπάσει...
Υπηρέτησε τον Οίκο Μου και μίλησε στο Όνομά Μου ώστε Εγώ, μέσα στην υπερβατική Μου Αγάπη, να συνεχίσω να ρίχνω βροχή τις ευλογίες Μου πάνω σε τούτη τη γενεά.
Υπηρέτησε τον Οίκο Μου και κάνε το Τρισάγιο Όνομά Μου να ακουστεί από τους αποστάτες σαν μουσική και τότε θα θεραπευθούν.
Υπηρέτησε τον Οίκο Μου χωρίς επιφύλαξη, εκλεκτή Μου, με το καθαρό Μου Μάννα και γέμισε τα πεινασμένα στόματα με το Λόγο Μου.
Υπηρέτησε τον Οίκο Μου για να ανακτήσει τη δύναμή Του υπενθυμίζοντάς Του ότι η Παρουσία Μου φωτίζει κάθε σκοτάδι.
Αχ, Βασούλα, πες τους πώς περιμένω να Με προσκαλέσουν, και μόλις δω τα χείλη τους να ανοίγουν, έτοιμα να προφέρουν τα πρώτα λόγια πρόσκλησης, θα κατέβω κοντά τους και θα τους ανασύρω από αυτά τα σκοτεινά νερά για να πετάξουν μαζί Μου πάνω στα φτερά του ανέμου. Δεν θα κρυφτώ ούτε και θα κρύψω τη χαρά Μου, αντίθετα θα τους μιλήσω με ποίηση, ξεδιπλώνοντας το ένα μυστήριο μετά το άλλο.
Στο ξερό χώμα θα ρίξω νερό2 και ποτάμια3 στην άνυδρη γη. Θα χαρίσω πλουσιοπάροχα το Πνεύμα Μου καθώς και τις Ευλογίες Μου και θα βλαστήσουν όλοι. Με πνεύμα ποτισμένο από τη δρόσο του ουρανού θα Με τιμήσουν. Ο τρυφερός σας Νυμφίος και πάλι σας βεβαιώνει γι'αυτά τα πράγματα, που Εγώ, με την τριαδική Μου αγιότητα προ πολλού σας αποκάλυψα. Δεν υπάρχει άλλος Βράχος από Εμένα, το Θεό σας.
Βλέπεις τα θαυμαστά έργα που επιτελώ για τον Οίκο Μου; Σε όρισα μάρτυρα μέσα στον Οίκο Μου και στερέωσα το Έργο Μου όπου ήταν θέλημά Μου.
Βλέπεις πόσο αγαπώ τον Οίκο Μου; Περιβεβλημένος με δύναμη, Εγώ Είμαι. Γι' αυτό λοιπόν ύψωσε τη φωνή σου μέσα στον Οίκο Μου και ρώτησε τους ποιμένες Μου:
"Υπάρχει κανείς πρόθυμος να εργασθεί με σθένος και αγάπη για την ανοικοδόμηση του ετοιμόρροπου Οίκου Μου; Υπάρχει κανείς που να είναι πρόθυμος να υπερασπισθεί αυτό τον Οίκο; Υπάρχει κανείς που να καταλαβαίνει τώρα αυτά που λέω; Υπάρχει κανείς στον Οίκο του Κυρίου διατεθειμένος να εξαπλώσει τη Βασιλεία του Θεού;4
Αν υπάρχει κάποιος πρόθυμος, τότε Εγώ θα λάμψω επάνω του με τη λαμπρότητά Μου και θα τον ντύσω με τον εαυτό Μου. Θα του κάνω γνωστό τον εαυτό Μου κι εκείνος θα Με δει να στέκομαι μπροστά του. Θα δει τον Αιώνιο και Αθάνατο Βασιλέα και θα προσελκύσει όλους τους ανθρώπους κοντά Μου, επειδή θα έχω πλουτίσει την ψυχή του με την αμετάβλητη Θεότητά Μου και θα τον έχω στολίσει με ό,τι στολίδι μπορεί να φανταστεί κανείς, και με το βασιλικό του αυτό ανάστημα θα μπορεί να θεραπεύσει τούτη τη γενεά.
Οι κουφοί θα ακούσουν και οι τυφλοί θα δουν και όλοι μαζί με μια φωνή θα φωνάξουν: " ανήκουμε στην Αγία Τριάδα: στον Πατέρα, στον Υιό και στο Άγιο Πνεύμα."
Κι εσύ Βασούλα, μην αποκάμεις να γράφεις, κάνε άφθονους καρπούς. Όλοι Μου οι άγγελοι χαίρονται στη θέα αυτών των καρπών.
Βρίσκομαι στο πλευρό σου, μη φοβάσαι λοιπόν.
Σε αγαπώ. IC

1 Κατάλαβα επίσης: με τη γεμάτη χάρη Παρουσία του Ιησού Χριστού.
2 Ευλογίες.
3 Το Άγιο Πνεύμα .
4 Η φωνή του Χριστού ακουγόταν σα να αντηχούσε μέσα σε άδειο χώρο. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου