Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Θα έρθει ξαφνικά η μέρα γι’ αυτούς τους αμελείς ποιμένες όταν θα σηκώσω ψηλά το σκήπτρο Μου και θα τους ρωτήσω: Ποιον υβρίσατε και ποιον βλασφημήσατε; Θα απαντήσουν και θα πουν: Ποτέ δεν βλασφήμησα ούτε και Σε έβρισα ποτέ, αν αυτό εννοείς Κύριε!» «Ναι!» θα πω, «Βλασφημήσατε το Άγιο Πνεύμα Μου της Χάριτος. Βάλατε σαν αποστολή σας να Με καταδιώξετε, να Με προσβάλετε και να Με φτύσετε. Με προσβάλατε με τους ανθρώπους σας. Με την αμέλειά σας και την άγνοιά σας σχετικά με τις Γραφές, επιδείξατε αλαζονεία προς τους αγγελιαφόρους Μου.

ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

31 Μαΐου 2006

Βασούλα, σου δίνεται η Ειρήνη Μου – Η Καρδιά Μου φλέγεται από επιθυμία να δει  όλους τους ποιμένες συναγμένους γύρω από ένα Βωμό. Φλέγομαι από επιθυμία να τους δω να φροντίζουν το ποίμνιό Μου και όχι την τσέπη τους. Φλέγομαι από επιθυμία να τους ακούσω να εκφράζουν την ευσπλαχνία  Μου και τη δικαιοσύνη Μου, να Με εκφράζουν με όλα αυτά που δίδαξα. Να φροντίζουν το λαό Μου με αγάπη και με έλεος. Αντ’ αυτού όμως, πολλοί απ’ αυτούς βάζουν βαριά φορτία στο λαό Μου, που οι ίδιοι όχι μόνο αδυνατούν να τα σηκώσουν, αλλά δεν είναι καν διατεθειμένοι να τα αγγίξουν ούτε και με το μικρό τους δάχτυλο! Αλλά όταν πρόκειται να φαρδύνουν τα ενδύματά τους 1 να προβληθούν σε δημόσιους χώρους ή να εκφωνήσουν μακροσκελείς λόγους για τον Μαμμωνά, είναι ασυναγώνιστοι. Όταν όμως πρόκειται για την αναστήλωση της Εκκλησίας Μου που είναι ερειπωμένη, μηχανεύονται το κακό προσθέτοντας ψευδορκίες στους αγγελιαφόρους που τους στέλνω. Αγαπούν την άνεση και λικνίζονται με ευχαρίστηση στην εξουσία τους αφήνοντας το ποίμνιό Μου χωρίς επίβλεψη να περιπλανιέται δεξιά και αριστερά. Περίμενε όμως και θα δεις. Έκλεισαν τα αυτιά τους για να μη Με ακούνε και δεν Με αναγνωρίζουν όταν ομιλώ. Έκαναν την καρδιά τους σκληρή σαν το διαμάντι απέναντι στα καλέσματά Μου, για να μην αναγνωρίσουν τη φωνή Μου και τα προστάγματά Μου που τα έστειλα με τους αγγέλους Μου μέσω του Πνεύματός Μου. Θα έρθω με τους αγγέλους Μου με δύναμη και θα τους ποδοπατήσω όπως ποδοπατεί κανείς τον βούρκο, για να εκθέσω τη γύμνια τους και να τους ανατρέψω. Στη μάχη αυτή θα προσέξετε τη διαφορά ανάμεσα στους δίκαιους και τους ασεβείς , ανάμεσα σε όσους υπηρέτησαν τα συμφέροντά τους και όσους υπηρέτησαν Εμένα. Βασούλα Μου, τέκνο της προφητείας, κάνε να λάμψει το Φως Μου στα μέρη που σε στέλνω.  Μη φοβάσαι τις διώξεις, Είμαι μαζί σου. Εμπλούτισε την εκκλησία Μου με τα λόγια Μου, μην κοιτάς δεξιά ή αριστερά, αλλά ακολούθησέ Εμένα. Εμείς; Ειρήνεψε λοιπόν και γράψε:
Θα έρθει ξαφνικά η μέρα γι’ αυτούς τους αμελείς ποιμένες όταν θα σηκώσω ψηλά το σκήπτρο Μου και θα τους ρωτήσω: Ποιον υβρίσατε και ποιον βλασφημήσατε; Θα απαντήσουν και θα πουν: Ποτέ δεν βλασφήμησα ούτε και Σε έβρισα ποτέ, αν αυτό εννοείς Κύριε!» «Ναι!» θα πω, «Βλασφημήσατε το Άγιο Πνεύμα Μου της Χάριτος. Βάλατε σαν αποστολή σας να Με καταδιώξετε, να Με προσβάλετε και να Με φτύσετε. Με προσβάλατε με τους ανθρώπους σας. Με την αμέλειά σας και την άγνοιά σας σχετικά με τις  Γραφές, επιδείξατε αλαζονεία προς τους αγγελιαφόρους Μου. Δεν αναγνωρίσατε τη Δύναμή Μου, ούτε το Έλεός Μου, και αποκαλείτε κακό ό,τι είναι καθαρό και άγιο! Πράγματι, βλασφημήσατε τα έργα του Πνεύματός Μου! Στηρίξατε τις ελπίδες  σας στον Μαμωνά, πράγματι αμαρτήσατε επανειλημμένα… Όταν έρθει εκείνη η ημέρα, θα επικαλεσθείτε το Όνομά Μου αλλά δεν θα σας ακούσω.
Βασούλα, μείνε πιστή στο έργο σου με ήσυχη καρδιά και ανάκτησε τις δυνάμεις σου. Προσευχήσου στον Πατέρα να τους συγχωρήσει όλους, όπως κι Εγώ προσευχήθηκα πάνω στον Σταυρό, λέγοντας: «Πατέρα, συγχώρησέ τους, δεν ξέρουν τι κάνουν» Κάνε γνωστό το Όνομά Μου στα πλάσματά Μου. Βλέπεις πόσο ανυπομονώ να οδηγήσω τον Οίκο Μου στη συμφιλίωση και σε μια ζωή ειρήνης και ενότητας;
Κατάλαβε, περιστέρι Μου, ότι από τότε που το Μήνυμά Μου έγινε γνωστό, πόλεις ανοικοδομήθηκαν και γέφυρες επισκευάστηκαν. Αλλά όχι όλες. Χρειάζεται ακόμη να ολοκληρώσω την ενότητα με μία γέφυρα, αλλά αυτός που κυβερνά τον κόσμο δεν εννοεί να υποκύψει. Τοποθέτησε στις δυο άκρες της γέφυρας αυτής την επικράτειά του, συγκεντρώνοντας πλήθος οχυρών σε κάθε πλευρά, για να εμποδίσει το πέρασμα. Όταν τολμήσει κάποιος να πλησιάσει τη γέφυρα αυτήν και να την επισκευάσει, τότε ο κυβερνήτης και άρχων του σκότους στον κόσμο αυτόν, οργίζεται και βγαίνει να πολεμήσει τον απεσταλμένο Μου.
Τι μπορεί να κάνει κανείς για να αφαιρέσει το εμπόδιο αυτό;
Παρακάλεσε Εμένα, το Θεό σου. Προσευχήσου, θυσίασε και μη γυρεύεις έπαινο ή τιμή. Να έχεις πρόσωπο χαρούμενο και να ακούς τις Εντολές Μου. Θα σε ενδυναμώσω για να συγκεντρώσεις τους ποιμένες Μου γύρω από ένα Βωμό. Αυτό θα είναι δικό Μου Έργο. Και θα έχεις τον Αρχάγγελο Μιχαήλ για στήριγμά σου. Είναι ο φύλακας Άγγελός σου, όπως είναι και για όλο το λαό Μου. Θα σε βοηθήσει, όπως και το έκανε πριν από κάθε μάχη. Θα εξαφανίσει τα οχυρά που κρατούν την Εκκλησία Μου διηρημένη, και θα νικήσει. Όσο για τους κυνηγούς που ελπίζουν να σε παγιδέψουν, θα αυτοκαταστραφούν. Θα ανατρέψω το βασίλειό τους με τις ορθές διδαχές Μου και την πιστότητά Μου. Θα ανατρέψω τον εχθρό Μου με εκείνους που ανέστησα από τον τάφο. Θα ανατρέψω οτιδήποτε εναντιώνεται στην Αγάπη και το Έλεός Μου. Θα κάνω να σωπάσουν οι ασεβείς με ποταμούς Ελέους
Αδελφή Μου, σου ζήτησα να προσφέρεις θυσίες και το έκανες. Σήμερα σου ζητώ να κηρύξεις για όλα αυτά που έκλεψε ο εχθρός και που είναι η επιείκεια και το πνεύμα συμφιλίωσης μεταξύ των ποιμένων Μου. Δεν θα αναπαυθώ πριν δω την Εκκλησία Μου συμφιλιωμένη και ενωμένη…. Επίτρεψέ Μου να γράψω στην πινακίδα της καρδιάς σου τις επιθυμίες Μου και τις οδηγίες Μου, αφήνοντας τον στεναγμό των επιθυμιών Μου στο μέτωπό σου. Θύμισε στους ποιμένες Μου ότι εκτός από το να συνάζονται για προσευχές ή ομιλίες, θέλω να τους βλέπω συναγμένους γύρω από ένα Βωμό, να τελούν μαζί με μια φωνή: τη Θεία Λειτουργία. Εμείς; Όλοι οι σπόροι της Ενότητας θα εξαπλωθούν!


1 Νομίζω πως εννοεί «να παχαίνουν»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου