Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Η καρδιά Μου χάρηκε όταν σε άκουσα να λες: «Ο Θεός τα έχει όλα υπό έλεγχο, γι αυτό μην απελπίζεστε!» Ναι! Πράγματι, ελέγχω όλες τις καταστάσεις. Μερικές ψυχές ίσως δεν σκέπτονται το ίδιο, όταν οι περιστάσεις στρέφονται εναντίον τους, γιατί βασίζονται απερίσκεπτα στη δική τους δύναμη και στις νίκες τους.

ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

27 Απριλίου 2011

Την Ειρήνη Μου σου δίνω.
Θυμήσου τα Λόγια Μου: όποιος θελήσει να Με υπηρετήσει,  ο Ουράνιος Πατέρας Μου θα τον τιμήσει.
Ήξερα πως θα Με άκουγες πάντα όταν σε κάλεσα και με τη χάρη που σου έδωσα, πως θα Με δόξαζες, όπως θα δόξαζες και τον Πατέρα Μου.  Σήμερα 1 πάλι διώκουν την Οδό, ακόμη κι όταν άφηνα πίσω Μου το άρωμά Μου ενώπιόν τους.  Σαν λύκοι ξεσκίζουν το Σώμα Μου. Τα θαυμαστά έργα που επιτελούνται στο Όνομά Μου δεν τα λογαριάζουν πια. Τα παραβλέπουν. Λέω σε σένα, Βασούλα: μην αποθαρρύνεσαι, γιατί το δώρο που σου έδωσα είχε και συνεχίζει να έχει το σχέδιό του και τη δική του αποτελεσματικότητα. Μείνε πιστή και θύμισε στον κόσμο ότι όλοι έχουν το δικαίωμα και τη δυνατότητα, αν θέλουν, να είναι κοντά στο Στήθος Μου και να χαίρονται τη φιλία Μου, να είναι οικείοι μαζί Μου.
Εσύ που ευνόησα, διδάχθηκες την αξία της οικειότητας, αφού σε οδήγησα στα ενδότερα2 της καρδιάς Μου, γεύθηκες την καλοσύνη Μου και τη μεθυστική και ανέκφραστη αγάπη που τρέφω για όλες τις ψυχές. Είδες, σε ένα όραμα 3 που σου έδωσα, πως το Άγιο Πνεύμα Μου σε διάλεξε ανάμεσα σε πολλούς για να γίνεις η Ηχώ Μου και να οικοδομήσεις την Εκκλησία Μου.
Όλον αυτό τον καιρό 4 ήμουν κοντά σου. Πώς αλλιώς, Βασούλα μου, θα είχες αντέξει τον Σταυρό Μου; Σε γέμισα με μια ενδόμυχη εμπιστοσύνη, δίχως την οποία, το βάρος και το φορτίο του Σταυρού Μου της Ενότητας θα σε είχε συνθλίψει και θα σε είχε αποθαρρύνει να συνεχίσεις! Βλέπεις, περιστέρι Μου; Σκόρπισα πάνω σου ένα ξεχείλισμα αδιάκοπης θεϊκής χάρης για να σε δυναμώσω και να μπορέσεις να συνεχίσεις παρ’ όλες τις αντιδράσεις.
Η καρδιά Μου χάρηκε όταν σε άκουσα να λες: «Ο Θεός τα έχει όλα υπό έλεγχο, γι αυτό μην απελπίζεστε!» Ναι! Πράγματι, ελέγχω όλες τις  καταστάσεις. Μερικές ψυχές ίσως δεν σκέπτονται το ίδιο, όταν οι περιστάσεις στρέφονται εναντίον τους, γιατί βασίζονται απερίσκεπτα στη δική τους δύναμη και στις νίκες τους. Ωστόσο, αργά η γρήγορα,  ο καρπός τους λιγοστεύει και όλα τα υπερφυσικά φώτα αρχίζουν να ξεθωριάζουν. Το ίδιο και η αγάπη τους για Μένα, λιγοστεύει σε βαθμό και σε αρετή, οι κακές τάσεις αρχίζουν να αυξάνονται μέσα τους και οι ενέργειες που είχαν αποκτήσει από Μένα σταματούν επικίνδυνα και δεν απορροφώνται όπως πριν. Η σάρκα αρχίζει να τους κερδίζει και το πνεύμα τους επηρεασμένο από τον κόσμο, συνεχίζει να  τους παρασύρει πίσω στα παλιά τους πάθη.
Αλλά όταν μια ψυχή μένει ενωμένη μαζί Μου και δεν παραμελεί την πνευματική και μυστηριακή της ζωή και όσα την δίδαξε το Πνεύμα Μου, και δέχθηκε να κυριευθεί από το Πνεύμα Μου, αυτή η ψυχή θα βασιστεί σε Μένα και θα πει με εμπιστοσύνη: «Αν ο Κύριος είναι μαζί μας, ποιος μπορεί να είναι εναντίον μας;» Ποτέ δεν θα πει «Ο Κύριος μας εγκατέλειψε» ή «ο Κύριος με λησμόνησε…» 
Κόρη Μου, πρόσφερέ μου το χρόνο σου και θα Μου δώσεις χαρά, μη Μου αρνηθείς τη συντροφιά σου, ειρήνη σε σένα, εμείς; Σε αγαπώ!  ΙC

1 Η ιεραρχία και δύσπιστοι λαϊκοί
2 Ταυτόχρονα άκουσα τη λέξη 'δωμάτιο'
3 Όραμα που δόθηκε την 29η Ιανουαρίου 1989
4 Την περίοδο σιωπής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου