Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Όσοι αρνούνται να αποδεχθούν την γλώσσα Μου και σε κατηγορούν, αγαπημένη Μου, δεν έχουν δει τη Μεγαλοσύνη Μου ή τη φιλία Μου κι ούτε έχουν αναγνωρίσει στα Λόγια Μου τη δική Μου αυθεντία, περιφρονούν τον προφητικό λόγο και προσβάλλουν το Πνεύμα της Χάριτος. Στους καιρούς αυτούς που επικρατεί η ανταρσία, μπορώ να μην παρέμβω; Το έλεός Μου ξεχειλίζει, θα πρέπει να παραμείνω σιωπηλός; Αυτός που εξυβρίζει το Πνεύμα της Χάριτος και το Έλεός μου, θα κριθεί αυστηρά … Τα Λόγια Μου καθρεφτίζουν τις Γραφές.

ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

24 Απριλίου 2006

Κύριε, πόσο ένδοξο είναι το Όνομά Σου
σε όλο το σύμπαν!
Τι είναι για Σένα οι άνθρωποι
που δεν είναι παρά χώμα και στάχτη,
για να τους σκέπτεσαι;
Τι είμαστε και τι είμαι εγώ που άφησες τη δόξακαι τη λαμπρότητά Σου για να με επισκεφθείς;
Μας έπλασες λίγο κατώτερους από τους αγγέλους,και μας έντυσες με τιμή και δόξα…Μας έκανες συνεργάτες των Έργων Σου,και μας έδωσες τη δυνατότητα να κυβερνήσουμε μαζί Σου!
 Γέμισες την ψυχή μου με θεϊκές διδαχέςκαι η καρδιά μου ξεχειλίζει από τα καλά νέα.
 Εσύ ήσουν ο Ποιμένας μου…Έκανες τη γλώσσα μου ηχηρή πέναώριμου συγγραφέα.Δοξάζω Εκείνον που με έπλασε,εμένα και όλη την πλάση…
Μη φοβάσαι. είσαι ο τόπος που τον κάναμε κατοικία Μας. Σε μετέτρεψα πράγματι σε δική Μου πένα για να γράψεις τα λόγια Μου, λόγια που θα τα θυμούνται όλες οι μέλλουσες γενεές. Η χάρη γέμισε τα χείλη σου για να γίνεις ικανή να διακηρύξεις το Όνομά Μου με τιμή. Σε έχρισα με μύρο αγαλλιάσεως. Μην αφήσεις την καρδιά σου να πλανηθεί αλλά στρέψε την στη δική Μου Καρδιά,  θυμήσου ότι στο τέλος θα θριαμβεύσω. -
Ο δρόμος που διάλεξα για σένα δεν είναι εύκολος αλλά μη φοβάσαι. Μην παραπαίεις, αφού είμαι ο Κύριος και το Σκήπτρο της Βασιλείας Μου είναι Σκήπτρο δικαιοσύνης. Το χρησιμοποιώ δίκαια για να υψώσω ή να ταπεινώσω. Όλοι εκείνοι που τους διάλεξα και τους ευλόγησα με μύρο, δοκιμάζονται όπως δοκιμάζεται το ασήμι. Τους δοκιμάζω με φωτιά για να κάνω τα στόματά τους άξια να διακηρύξουν τον Λόγο Μου. Νιώσε την αγάπη Μου…. Και τώρα να χαίρεσαι αγαλλίαση που Εγώ, ο Ίδιος, σε δίδαξα στις Αυλές Μου. Να χαίρεσαι που Εκείνος που σου ψάλλει είναι Εκείνος που δημιούργησε το σύμπαν. Είναι Εκείνος που σε έπλασε και που υπάρχει πριν από κάθε τι και συγκρατεί το σύμπαν.
Εγώ Είμαι ο Ποιμένας 1 του Ποιμνίου Μου,
η Κεφαλή του Μυστικού Σώματος
που είναι η Εκκλησία.
Το Αίμα Μου δεν χύθηκε μάταια, αλλά με του Σταυρού Μου το Αίμα  συμφιλίωσα  τα πάντα μαζί Μου. Συμφιλίωσα όλους όσους κατοικούν στη γη και όλους όσους κατοικούν στον ουρανό.
Βασούλα, ποτέ δεν μίλησα με μύθους  αλλά είπα την Αλήθεια. Το χρέος σου είναι να κηρύξεις. Κήρυξε παντού τον Λόγο Μου, για χάρη της Εκκλησίας Μου. Ας ωφεληθεί η Εκκλησία Μου από τα λόγια Μου και από τα απύθμενα πλούτη της Ιερής Μου Καρδιάς. Ο λόγος Μου θα φωτίσει τις καρδιές και οι καρδιές τους, ενισχυμένες από το Πνεύμα Μου, θα στραφούν σε Μένα. Ποτέ μην απελπίζεσαι και μην αμφιβάλλεις για την ισχυρή Μου παρουσία.
Α! Φύτεψα τον Λόγο Μου σε έναν ευχάριστο τόπο! Με ευχαριστεί να συλλέγω τους καρπούς Μου σε τούτη τη γη. Θα αυξήσω σε τούτη τη γη τους βωμούς Μου και θα πληθύνω τα ιερά Μου. Βασούλα Μου, πες Μου αυτά τα λόγια:
'Ο Κύριος είναι μεγάλος,δίνει τη χάρη Του στους φτωχούς,η δικαιοσύνη του διαρκεί αιώνια.Ο Κύριος φυλάει τους ταπεινούς.Με ταπείνωσε και με έσωσε.Τι να αποδώσω λοιπόν στον Κύριογια όλα αυτά που μου έδωσε;'
- Μπορείς να Μου αποδώσεις αντίστοιχη αγάπη. Αγάπη για Αγάπη. Φύλαξε τις Εντολές Μου και ακολούθησέ τες. Θυμήσου ότι Σε διάλεξα για να Με ευχαριστείς με τις προσφορές σου για τον Οίκο Μου. Είμαι η ζωή σου και η Παρουσία Μου μεγαλύνεται μέσα από σένα που συμμετέχεις στο σχέδιό Μου. – Αγαπημένη, είμαι ο Φίλος σου, ποτέ μην αμφιβάλλεις, ειρήνη…  IC


1 Βοσκός (άκουσα και τις δύο λέξεις ταυτόχρονα)





28 Φεβρουαρίου, 2006

Ο Γιαχβέ με τον αρχοντικό Του τρόπο
έσκυψε ως εμάς για να μας πλησιάσει
Με την Μεγαλοπρέπεια που τον διακρίνει,μας έφερε τον Λόγο Του όπως τα
ποτάμια απλώνονται πάνω στην άνυδρη γη. 
Αυτός είναι ο Κριτής μας και ο Νομοθέτης μας.
Τα μάτια που τον γνώρισαν και Τον είδαν
στο Άσμα αυτό της Αγάπης,
δεν θα σφαλίσουν ποτέ.
Τα αυτιά εκείνων που άκουσαν
τον Λόγο Του, θα γίνουν προσεχτικά, και
η επιεικής καρδιά που τον δέχτηκε με συντριβή,
θα διδαχθεί την ακεραιότητα και θα Τον τιμήσει
Σε Αυτόν ανήκει παντοτινά η δόξα...
Με πλησίασαν στην αρχή
δύο βασιλικοί αγγελιοφόροι
από τις ανώτερες βαθμίδες του Ουρανού.
Τα ονόματα τους ήταν Δανιήλ και Ουριήλ.
Με πλησίασαν σαν πρεσβευτές της ειρήνης,
     εμένα, την τελείως ανάξια,
     για να μετατρέψουν τη ρυπαρή αυτή και ξεραμένη γη 1

σε αγρό από κρίνα και ασφόδελους,
     κατάλληλο για να δεχθεί τον Λόγο του Θεού…
Μακάρια η γη που Με δέχτηκε!2 Γιατί από τη στιγμή που  δέχτηκες τον Λόγο Μου, σε μνηστεύθηκα και με τη Γλυκύτητα και την Στοργή  Μου ένωσα την καρδιά σου με τη δική Μου σε μία ένωση θεϊκή, για να Με αποκαλέσεις: Νυμφίο σου… Ο Δημιουργός σου θα εξακολουθεί να σε καθοδηγεί προσεκτικά, δεμένη μαζί Μου με τα δεσμά της καλοσύνης και της αγάπης και να σε κρατά κοντά στην Καρδιά Του, στην ίδια αυτή Καρδιά που πιο κοντά της βρίσκεται ο Υιός Μου, ο Ιησούς Χριστός. Κι Εγώ, μαζί με τον Υιό Μου και το Άγιο Πνεύμα, έκανα γνωστή στη γενεά σου τη σωτηρία. Σε έδωσα σ’ αυτούς,  για να ωφεληθούν από όλα όσα σε διδάξαμε. Η Γραφή λέει ότι τα Λόγια Μου είναι γλυκύτερα από το μέλι, και από το μέλι που στάζει από την κερήθρα. 3 Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο διαπλάθω τους εκλεκτούς Μου. Αυτά τα λόγια είναι αληθινά και θέλω να βεβαιώνεις με  την προσωπική σου μαρτυρία  όλα όσα σου έδωσα. Αυτά θέλω να λες.
Οι ελληνορθόδοξοι ιερείς αμφισβητούν την Γλυκύτητά Σου
Κύριε. Με κατηγορούν αποκαλώντας την γλώσσα Σου ερωτική.
Όσοι αρνούνται να αποδεχθούν την γλώσσα Μου και σε κατηγορούν, αγαπημένη Μου, δεν έχουν δει τη Μεγαλοσύνη Μου ή τη φιλία Μου κι ούτε έχουν αναγνωρίσει στα Λόγια Μου τη δική Μου αυθεντία, περιφρονούν τον προφητικό λόγο και προσβάλλουν το Πνεύμα της Χάριτος. Στους καιρούς αυτούς που επικρατεί η ανταρσία, μπορώ να μην παρέμβω; Το έλεός Μου ξεχειλίζει, θα πρέπει να παραμείνω σιωπηλός; Αυτός που εξυβρίζει το Πνεύμα της Χάριτος και το Έλεός μου, θα κριθεί αυστηρά … Τα Λόγια Μου καθρεφτίζουν τις Γραφές. Όμως πολλοί δεν είναι πρόθυμοι να Με βρουν όπως είμαι, με την Γλυκύτητά Μου και με το Κάλλος Μου. Αυτοί οι ίδιοι απέχουν πολύ από τη θέωση και τη μεταμόρφωση.
Όταν κάποιος δεν Με έχει ατενίσει, πώς να Με γνωρίσει; Πώς να γνωρίσει τη Γλυκύτητά Μου, αν δεν την γεύθηκε ποτέ;  Απ’ έξω φαίνονται άγιοι και καλοί γνώστες αλλά από μέσα είναι βούρκος και πονηρία. Κυκλοφορούν με θρασύτητα και προκατάληψη και κυριαρχούν με έχθρα και κακία , παρενοχλώντας αυτούς που έλαβαν τη χάρη και, μέσω της χάρης αυτής, το Φως και τη Ζωή. Αυτοί που κατέχουν το Άγιο Πνεύμα είναι το ποίμνιο που αποτελείται από τους απλούς στην καρδιά, τους πράους και τους ειλικρινείς. Αυτοί θα Με δοξάσουν με την επιμονή τους και τα καλά τους έργα και μαζί Μου, θα προσελκύσουν πολλούς στην παγκόσμια Εκκλησία. Πόλεις και ολόκληρα χωριά θα μεταστραφούν με τις θυσίες εκείνων που έχω ξεχωρίσει. Μαζί θα καταργήσουμε τις σιχαμερές και άνομες λατρείες, κι έτσι η καρδιά τους θα στραφεί σε Μένα. Συνέχισε να διδάσκεις όλα τα έθνη και να χτίζεις γέφυρες εκεί που δεν υπάρχει καμιά. Ο αγώνας σου δεν τελείωσε αλλά Εγώ είμαι μαζί Σου. Είμαι το στήριγμά σου και στο πλευρό σου. Άφησέ σε Μένα όσους δεν εκτίμησαν την μεγάλη Μου Αγάπη. Να προσεύχεσαι για τους ιερείς, γιατί ο Υιός Μου θρηνεί πικρά γι αυτούς, και να αποφεύγεις να τους κρίνεις. Παρακάλεσε γι’ αυτούς, ώστε κι αυτοί μια μέρα να αναδίδουν ευχάριστη οσμή σαν θυμίαμα και να Με ευχαριστήσουν. Να είσαι δυνατή, παιδί Μου και να έχεις την ελπίδα σου σε Μένα. Σε ευλογώ αφήνοντας στο μέτωπό σου την Πνοή που βγαίνει από το Στόμα Μου.
AlphaOmega


1 Την ψυχή μου

2 Μιλάει ο Πατέρας

3 Ψαλμ 19:10
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου