Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Η ανταρσία που επικρατεί σε τούτους τους καιρούς δεν είναι για να αναγνωρίσουν σε Μένα τον ζωντανό Θεό. Οι δυνάμεις των σκοτεινών αυτών πνευμάτων αποτελούν κρυφές εστίες στην ίδια γη πάνω στην οποία ζείτε. Στέκομαι από ψηλά και αγανακτώ, γιατί αυτοί είναι, τελικά, οι γιοι Μου και οι κόρες Μου. Η αμαρτία τους τύφλωσε και δεν συνειδητοποιούν τις ανομίες τους. Οι δαιμονικές αυτές δυνάμεις προκαλούν ανταρσία και η άρνηση της ύπαρξής Μου βρίσκεται συνεχώς στη γλώσσα τους. Κι όμως σε βεβαιώνω: Από την Ανατολή θα λάμψει η Δόξα Μου, ωθούμενη από την Πνοή του Αγίου Μου Πνεύματος. Η Ανατολή θα αναστηθεί. Περίμενε παιδί Μου και θα δεις.

ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

3 Ιανουαρίου 2006

Ειρήνη σε σένα. Κοίταξέ Με. Φίλη Μου και σύντροφέ Μου κοίταξε τον Βασιλιά σου και στερέωσε τα βήματά σου. Τίμησε το Άγιο Όνομά Μου, αφού σου επέτρεψα να είσαι παρούσα στην Ιερή Μου Καρδιά και στις Αυλές Μου. Έχρισα την κεφαλή σου με έλαιο για να διακηρύττεις το Λόγο Μου και τη Δόξα Μου παντοτινά.
Το να ποτίζω τη στεγνή, τη διψασμένη γη και να κάνω τα δέντρα να ανθίζουν εκεί που τα πάντα ήταν νεκρά, είναι ευχαρίστησή Μου… Χαίρομαι να δίνω ζωή! Υπέρτατος σε δύναμη και χάρη Εγώ Είμαι. Στοχάσου, κόρη, πάνω στα θαύματά Μου. Ταξίδεψες σε όλο τον κόσμο με Μένα να σου παρέχω την ικανότητα του λόγου. Είναι πιο σωστό να λες σε κάθε συνάντηση ότι ταξιδέψαμε μαζί. Γιατί, μήπως σου πέρασε η ιδέα ότι ο ποιμένας θα εγκαταλείψει το πρόβατό Του; Σε εξουσιοδότησα να μιλήσεις εξ Ονόματός Μου, να επαναλάβεις τα λόγια Μου και να γνωρίσεις το Θέλημά Μου στο λαό Μου, να τους παρηγορήσεις και να τους ενθαρρύνεις, και να καλείς το Πνεύμα Μου για να δένει τα δαιμονικά πνεύματα. Δεν έχεις παρά να ανοίξεις το στόμα σου και θα στο γεμίσω…
Είναι γνωστό ότι το στόμα του δικαίου είναι πηγή ζωής. Τα λόγια των δικαίων καθοδηγούν πολλούς. Η ανταρσία που επικρατεί σε τούτους τους καιρούς δεν είναι για να αναγνωρίσουν σε Μένα τον ζωντανό Θεό. Οι δυνάμεις των σκοτεινών αυτών πνευμάτων αποτελούν κρυφές εστίες στην ίδια γη πάνω στην οποία ζείτε. Στέκομαι από ψηλά και αγανακτώ, γιατί αυτοί είναι, τελικά,  οι γιοι Μου και οι κόρες Μου. Η αμαρτία τους τύφλωσε και δεν συνειδητοποιούν τις ανομίες τους. Οι δαιμονικές αυτές δυνάμεις προκαλούν ανταρσία και η άρνηση της ύπαρξής Μου βρίσκεται συνεχώς στη γλώσσα τους. Κι όμως σε βεβαιώνω: Από την Ανατολή θα λάμψει η Δόξα Μου, ωθούμενη από την Πνοή του Αγίου Μου Πνεύματος. Η Ανατολή θα αναστηθεί. Περίμενε παιδί Μου και θα δεις.
Το να φέρω από μακριά τους γιους Μου και τις κόρες Μου και να σπεύσουν κοντά Μου, είναι το μικρότερο δώρο για την Εκκλησία Μου, γιατί το μεγαλύτερο θα είναι όταν η Εκκλησία Μου συμφιλιωθεί και ενωθεί. Γιατί η Εκκλησία Μου βρίσκεται τώρα σε αναστάτωση και κλυδωνίζεται από τον πονηρό. Υπάρχει δυσπιστία μεταξύ των ποιμένων όταν είναι να μιλήσουν για την ενότητα. Πολλοί ανάμεσά τους δεν προφέρουν την αλήθεια. Σου αποκάλυψα στην αρχή πώς ακρωτηρίασαν το Σώμα Μου.
Ο Ουρανός πενθεί και πολλοί από τους ποιμένες Μου δεν αντιλαμβάνονται πως από τα Μάτια Μου τρέχουν δάκρυα αίματος. Σημάδια! Tι τα κάνατε τα σημάδια; Ποιος από σας επιχείρησε να αντιληφθεί τη σημασία τους;
Σε έβαλα σε τούτη τη μάχη των καιρών σου, τη μάχη κατά της αμαρτίας, γι’ αυτό δείξε θάρρος, κόρη, θα ισιώσω το δρόμο που βαδίζεις καθώς τα χέρια σου θα μεταφέρουν τα Μηνύματά Μου που δίνουν ζωή, κι όταν η αντίδραση που συναντάς γίνεται ισχυρότερη, υπόμεινε τον σταυρό αυτό για χάρη Μου. Είμαι εδώ για να οδηγήσω τα βήματά σου, κατάλαβες; Θα κρατώ διαρκώς τις Πύλες Μου ανοιχτές για όσους θελήσουν να επιστρέψουν σε Μένα. Φώναξε το Μήνυμα που καλεί σε μετάνοια και συνέχισε να υπενθυμίζεις τις αλήθειες που σου έδωσα. Οδήγησε το λαό Μου σε μια Αληθινή Ζωή μαζί Μου.  Μη δειλιάζεις γιατί είμαι πάντα στο πλευρό σου   IC
Έλα! 2 Λάτρεψε τον Κύριό μας. Είμαι ο Δανιήλ, ο φύλακας άγγελός σου και  φύλακας της πύλης της Δικαιοσύνης. Ο Κύριος θα σου δώσει τη δύναμη να νικήσεις τους διώκτες σου. Ο Ισχυρός και Ένδοξος θα σε οδηγήσει με  δεσμά αγάπης για να θριαμβεύσεις εναντίον τους και εναντίον όσων  καταπνίγουν όλα Του τα Έργα. Ο Εμμανουήλ θα συνεχίσει να σε φυλάει για πάντα στη φλογερή Του αγκάλη, ενώ εσύ θα συνεχίζεις να τρέφεσαι από Αυτόν. Και δεν παύω να χαίρομαι που σε βλέπω αιώνια δεμένη με τα δεσμά του Υψίστου και καθώς σε παρατηρώ, τα μάτια Μου γεμίζουν δάκρυα χαράς. Να χαίρεσαι! Δεν έχεις ιδέα τι σου πρόσφερε ο Κύριος, ο Θεός, την ιερή εκείνη ημέρα που σε πλησίασε τρέμοντας από συγκίνηση, με τη Ματιά Του διαρκώς πάνω σου και τα Χέρια Του να στάζουν άγιο λάδι για να σε χρίσει. Και καθώς κοίταζα το θαυμαστό θέαμα του Σωτήρα που πλησίαζε την αγαπημένη Του με τη γεμάτη χάρη Μορφή Του, έτρεμα και εγώ από συγκίνηση μπροστά σε αυτό το φοβερό θέαμα. Και ο Βασιλιάς τότε έγειρε πάνω σου τρυφερά και σε έχρισε, ξαναδίνοντάς σου ζωή.- Σε έκανε να ανθίσεις.
Ω Θεέ, που είσαι γεμάτος αγάπη και σπλαχνικός! Θα Σε δοξολογήσω, Κύριέ μου! Δόξα και μεγαλείο κάθε Σου έργο και η δικαιοσύνη Σου μένει για πάντα!  Μακάριοι όσοι βρίσκουν καταφύγιο σε Σένα! Γιατί κάνεις θαυμαστά έργα για εκείνους που αγαπάς…
Βασιλική, είμαι και ο φύλακάς σου. Όσο κι αν σε κατατρέχουν οι ασεβείς, εγώ πάντα θα σε παρηγορώ και θα σε ευλογώ… Οι ειλικρινείς προσευχές εκείνου του χρισμένου είναι πολύ ισχυρές. Προσευχήσου λοιπόν με θάρρος. Εγώ, ο Δανιήλ, σου φέρνω την Ειρήνη του Κυρίου. Νιώσε την αγάπη Του! Δανιήλ -

1 Οι σκοτεινές δυνάμεις  που μας ακολουθούν συνεχώς κατά πόδας, για να μας βάλουν σε πειρασμό και να μας καταστρέψουν. Η έκφραση «after all» στο πρωτότυπο κείμενο σημαίνει εδώ: τρέχουν πίσω από όλους, κυνηγούν όλους....
2 Μίλησε ο άγγελός μου ο Δανιήλ.


Προσευχή Μετάνοιας & Απολύτρωσης

Αυτή η "Εξορκιστική Προσευχή" δόθηκε από τον Ιησού Χριστό στη Βασούλα στις 13 Νοεμβρίου, 2006.

Η Βασούλα εξηγεί:Ο Ιησούς Χριστός μου υπαγόρευσε αυτή την προσευχή, η οποία είναι προσευχή μετάνοιας, θεραπείας και απολύτρωσης. Είπε ότι αυτή η "εξορκιστική προσευχή" είναι απαραίτητη για τους καιρούς μας τους τόσο πονηρούς.
Οι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να αποκηρύξουν αποτελεσματικά με τις προσευχές τους το Σατανά ο οποίος τους εξουσιάζει, τυφλώνοντάς τους και δίνοντάς τους πολλά βάσανα είτε μέσω ασθενειών ή αιχμαλωτίζοντάς τους. Ο Ιησούς Χριστός λέει επίσης ότι πολλοί άνθρωποι λατρεύουν ψεύτικους θεούς (είδωλα).
Αυτή η προσευχή θα είναι αποτελεσματική εάν γίνεται από καρδιάς και με ειλικρίνεια.
Ο Κύριος είπε:
"Να μετανοήσουν ενώπιόν Μου με αυτά τα λόγια:"
Κύριε, με ανέχτηκες όλ' αυτά τα χρόνια με τις αμαρτίες μου, κι όμως με σπλαχνίστηκες.
Πλανήθηκα με κάθε τρόπο, τώρα όμως δεν θα ξαναμαρτήσω. Έσφαλα απέναντί Σου και υπήρξα άδικος. Δεν θα το ξανακάνω. Απαρνιέμαι την αμαρτία, απαρνιέμαι τον διάβολο, απαρνιέμαι την κακία που σπιλώνει την ψυχή μου. Λύτρωσε την ψυχή μου από καθετί που είναι αντίθετο στην Αγιότητά Σου.
Σε παρακαλώ, Κύριε, να με γλυτώσεις από κάθε κακό. Έλα τώρα, Ιησού, έλα τώρα να κατοικήσεις στην Καρδιά μου.
Συγχώρεσέ με, Κύριε, και επίτρεψέ μου να αναπαυθώ σε Σένα,γιατί Εσύ είσαι η Ασπίδα μου, ο Λυτρωτής μου και το Φως μου και σε Σένα ελπίζω.
Από σήμερα θα Σε ευλογώ παντοτινά.
Απαρνιέμαι τον πονηρό και κάθε άλλο θεό και είδωλο, γιατί Εσύ είσαι Ύψιστος πάνω σε όλη τη γη, υψώθηκες ψηλότερα απ' όλους του θεούς.
Με τον ισχυρό Σου βραχίονα, φύλαξέ με από κακή υγεία, φύλαξέ με από αιχμαλωσία, φύλαξέ με από τη θλίψη και κατατρόπωσε τον εχθρό μου τον διάβολο. Σπεύσε σε βοήθειά μου, Σωτήρα!
Aμήν




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου