Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Ο Πατέρας Μου οργίστηκε με όλα αυτά που βλέπει, που λησμονήθηκε το Αίμα και η Θυσία του Υιού Του και καταπατήθηκε. Πίστεψέ Με, η υπερηφάνεια αυτής της γενεάς έχει ξεπεράσει την υπερηφάνεια εκείνων που έχτισαν τον πύργο της Βαβέλ. Έως πότε, για πόσον καιρό ακόμη οι χλευαστές θα διασκεδάζουν περιγελώντας τη Θυσία Μου; Οι άνθρωποι αυτοί θα είναι ανίσχυροι όταν έλθει η Ημέρα της πύρινης φωτιάς Μου.

ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

29 Απριλίου 2011

Η δόξα Σου είναι απαράμιλλη, Θεέ μου!
Εγώ Είμαι, άκουσε!  Εσύ που ευνοήθηκες ανάμεσα σε πολλούς για να ανορθώσεις την Εκκλησία Μου, μην κοιτάς πίσω σου. Το Πνεύμα Μου είναι Εκείνο που σου δίνει την ασίγαστη δίψα να είσαι μαζί Μου. Μην αντιστέκεσαι λοιπόν στην Αγάπη Μου.
Η ψυχή μου προσκολλάται σ’ Εσένα...
Ναι! Και έτσι πρέπει. Εγώ είμαι το φρούριό σου, στηρίξου στην αγάπη που έχεις για Μένα και θα σε φυλάξω από κάθε πειρασμό. Έλα, μη φοβάσαι… Αναπαύσου σε Μένα και θα βρεις καταφύγιο στην Καρδιά Μου. Συνέχισε όπως σε δίδαξα, αλλά ποτέ μην παραμελείς και τις οικιακές σου ασχολίες.  
Ασήμαντη και περιφρονημένη είμαι από τις εκκλησιαστικές αρχές μου, όπως γνωρίζεις.
Έχεις αντιληφθεί τη μεγάλη Αγάπη που έχω για σένα, ψυχή; Θα θυσίαζα και πάλι τη Ζωή Μου αν χρειαζόταν οποιαδήποτε στιγμή, μόνο για σένα, αγαπημένη ψυχή. Ο ζήλος για τον Οίκο Μου Με κατατρώει, και ήμουν και συνεχίζω να είμαι πρόθυμος να στείλω σαν θυσία τους πιο άσημους από το ποίμνιό Μου. Εγώ και ο Πατέρας Μου σε διαλέξαμε από την αρχή να ζεις ενώπιον Μας και να διδάσκεσαι στις Ουράνιες Αυλές Μας τα λόγια της Σοφίας.  Γνωρίζαμε, και σου το είπαμε, πως το βασίλειο του πονηρού θα σε κυνηγούσε για να σε αποθαρρύνει, για να απογυμνώσει το οικοδόμημά Μας και να προκαλέσει χάος γύρω σου. Πως θα  αναδείκνυε καταπιεστές και θα σε συκοφαντούσε ανελέητα. Αλλά κι Εγώ σου υποσχέθηκα πως θα είμαι ο Φύλακάς σου, η Ασπίδα σου, και στην περίπτωση που ο πονηρός και οι κακοί θα έριχναν πάνω σου το δηλητήριό τους, δεν θα κλονιζόσουν και δεν θα παρέκκλινες, αφού θα σε στήριζε η Δύναμή Μου. Εγώ, ο Κύριος, έδωσα  επίσημο όρκο: να σε κρατήσω ασφαλή, να σε αναθρέψω, 1 να σε διαπλάσω 2 για να βαδίζεις μαζί Μου, και να σε κάνω να προοδεύσεις. Σου φανέρωσα την κατάσταση της Εκκλησίας Μου και σε έκανα να αντιληφθείς πως έχει χάσει την αίγλη της, πως έχει ανάγκη σταθεροποίησης!
Σε κάλεσα, επομένως, για τους δικούς Μου σκοπούς, όχι πως ήσουν κατάλληλη γι αυτό το έργο αλλά ούτε και οι μαθητές Μου ήταν, όταν τους κάλεσα. Αυτή είναι η δική Μου μέθοδος διδασκαλίας. Είμαι ανώτερος από κάθε Δύναμη, από κάθε εξουσία ή δόγμα, ή κάποιο άλλο όνομα. Είμαι αυτάρκης. Κι εσύ τώρα έχεις κληθεί και, προς μεγάλη Μου χαρά, πίστεψες…
Σε στέλνω σε όλο τον κόσμο γι αυτόν ακριβώς το σκοπό: να σταθεροποιήσεις την Εκκλησία Μου και να την ενώσεις… Συνέχισε λοιπόν με τον τρόπο αυτό. Σου αφαίρεσα το πνεύμα της δειλίας και σου έδωσα το Πνεύμα της Ανδρείας, παρρησία και ζήλο για τον Οίκο Μου.
Βασούλα, σε βεβαιώνω, όποιος σε βλάπτει, βλάπτει Εμένα. Όποιος σε διώχνει από τον Οίκο Μου για τη μαρτυρία που δίνεις, διώχνει τον Λόγο που σου έδωσα. Είσαι στη δική Μου υπηρεσία και όποιος σε ντροπιάζει άσπλαχνα, θα μοιραστεί τα ίδια δεινά με εκείνους που εμπόδισαν τα Λόγια Μου να μεταδοθούν στους πιστούς.  Δεν έρχομαι με μάχαιρα αλλά με ευσπλαχνία, για να ενώσω, με όρους ειρήνης, και να  τους προσφέρω την Καρδιά Μου. Έγινες ένα ανοιχτό βιβλίο,  εμπνευσμένο από το Άγιο Πνεύμα Μου.  Όταν οι κατήγοροί σου σε κατηγορούν άδικα, είναι επειδή ούτε Με γνώρισαν ούτε Με αντίκρισαν.
Τους πρόσφερα την Καρδιά Μου, αλλά αυτοί στρέφονται αλλού για να την βρουν.  Έως πότε θα υπομένω να βλέπω τους ποιμένες Μου να αποφαίνονται απερίσκεπτα για το Έργο Μου; Αυτή είναι η ασθένεια που τους συγκρατεί, αυτή είναι η αποστασία.
Κύριε, όταν τους λέω πως επικοινωνώ με το Θεό, είναι σα να τους λέω πως έβγαλα φτερά και πέταξα στο φεγγάρι!
Μαλάκωσε το θυμό του Πατέρα Μου και προσευχήσου γι αυτούς. Γίνε σαν τον ψαλμωδό και ζήτησέ Του να δώσει το χρόνο στους ουρανούς να μην ανοίξουν τους πυλώνες τους και να βρέξουν φωτιά! Ζήτησέ Του να δώσει  το χρόνο  στους ανέμους και στις θάλασσες να μη στροβιλιστούν με μανία και να πλημμυρίσουν, ανάβοντας το θυμό του Πατέρα Μου, και καταπίνοντας  ολόκληρα έθνη. Σοδειές και αγροί θα καταστραφούν, οι ιερείς θα πέσουν από τις υψηλές τους θέσεις, τα νεκροταφεία θα πληθύνουν και θα ανοίξουν οι τάφοι, οι μύγες θα πολλαπλασιαστούν και θα ξεσπάσουν μεγάλες επιδημίες και θα έρθει μεγάλη θλίψη σε τούτη τη γενεά. Οι αξιωματούχοι της Εκκλησίας θα χτυπούν το στήθος τους, όταν αντιληφθούν πως δικαιώθηκα. Η γη θα ανοίξει και θα τους καταπιεί ζωντανούς. Ο Πατέρας Μου οργίστηκε με όλα αυτά που βλέπει, που λησμονήθηκε το Αίμα και η Θυσία του Υιού Του και  καταπατήθηκε. Πίστεψέ Με, η υπερηφάνεια αυτής της γενεάς έχει ξεπεράσει την υπερηφάνεια εκείνων που έχτισαν τον πύργο της Βαβέλ. Έως πότε, για πόσον καιρό ακόμη οι χλευαστές θα διασκεδάζουν περιγελώντας τη Θυσία Μου; Οι άνθρωποι αυτοί θα είναι ανίσχυροι όταν έλθει η Ημέρα της πύρινης φωτιάς Μου.
Κι όσο για σένα, μείνε κοντά Μου, μείνε αχώριστη από Μένα, και σαν λυχνάρι φώτισε ζωηρά στο σκοτάδι! Μη φοβάσαι κανέναν! Είμαι μαζί σου!3 Έχε την Ειρήνη Μου. Λάτρευέ Με και γίνε σαν βάλσαμο για Μένα Εγώ, ο Ιησούς, σε αγαπώ, αγαπημένη ψυχή.  IC

1 Nα με υιοθετήσει.
2 Να με μορφώσει και να με διδάξει.
3 Η φράση αυτή ειπώθηκε στα ελληνικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου