Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Σήμερα λέω: Στο μέλλον θα κρατήσω κρυφά τα μηνύματά Μου για λίγο, αφού δεν έλαβαν υπόψη το κάλεσμά Μου και δεν έζησαν τις οδηγίες Μου.

Κύριε, σε προσκαλώ κι Εσύ μου αποκρίνεσαι,
μου μιλάς κι όλα γύρω μου αμέσως ανθίζουν.
Όταν είμαι σε αγωνία σκύβεις να με ακούσεις,
όταν Σε καλώ, σπεύδεις να μου αποκριθείς...
Ευλογημένο το Όνομά Σου.

Βασούλα Μου, σου έχω δώσει, αφότου σε παλινόρθωσα, γλώσσα μαθητή για να κηρύττεις, να επιπλήττεις, να διαπαιδαγωγείς και να εξυμνείς. Σου εμφύσησα θεϊκές εμπνεύσεις από την Καρδιά Μου για να είναι αξιόπιστη η μαρτυρία σου.
Πριν σε διδάξω, σε έκανα νύφη Μου και σου έδωσα την χάρη της παρουσίας Μου. Σου έδωσα, με χαρά, την ευκαιρία να προσεγγίσεις την Αρχοντιά Μου για να χαίρεσαι ενώπιον Μου. 
Τώρα τελευταία, όμως, είδα αυτά που είδα. 
Ο νους και τα καπρίτσια των ανθρώπων βρίσκονται στο δρόμο Μου καθώς προχωρώ. Ανάμεσά τους πρόσεξα πολλούς που έχουν μάτια αλλά δεν βλέπουν. 
Σε στεφάνωσα, κόρη Μου, με αγάπη και στοργή γεμίζοντας τα αυτιά σου με διδαχές Σοφίας για να ωφεληθούν εκείνοι που τώρα σε ποδοπατούν. 
Όποιος σε ποδοπατεί, ποδοπατεί τις οδηγίες Μου. 
Δεν έμαθαν ότι η εκλεκτή Μου είναι ένα με το μήνυμά Μου; Ίσως να μη μπορούν να το συλλάβουν ότι σε θήλασα στο κόρφο Μου. Τον άνθρωπο που σε συκοφαντεί κρυφά τον αναγκάζω να σωπάσει. 
 Δεν υπάρχει δωμάτιο στον Οίκο Μου για περήφανες καρδιές. 
Κανένας ψεύτης δεν παραμένει στη θέση του... 
Η παρουσία σου είναι από μόνη της Μήνυμά Μου, είμαστε συνεργάτες...
Αφού είχαν αρχίσει να εξευτελίζουν το Έργο Μου με το να παραμελούν την οδό της Σοφίας και να αμφισβητούν την κυρίαρχη Ισχύ Μου γι΄ αυτήν που διάλεξα να χρίσω με προφητικό χάρισμα, Εγώ, σαν Πατέρας που είμαι, θα απομακρύνω το παιδί Μου απ΄ αυτούς που την ταλαιπωρούν.
 Σήμερα λέω:
Στο μέλλον θα κρατήσω κρυφά τα μηνύματά Μου για λίγο, αφού δεν έλαβαν υπόψη το κάλεσμά Μου και δεν έζησαν τις οδηγίες Μου.
 Η παρουσία Μου, με τον τρόπο αυτό, δεν εκτιμήθηκε κι αυτή ανάλογα κι αν το θεωρήσω αναγκαίο, θα τους αφαιρέσω και τις επισκέψεις επίσης.
Βασούλα Μου, σε ευλόγησα και σε έχρισα γι΄ αυτή την αποστολή. Σε ευλόγησα για να τελειοποιηθείς στο Πνεύμα Μου, να ψηλώσεις σαν τους κέδρους και τα κυπαρίσσια, απλώνοντας τα κλαδιά σου και σου προλέγω ότι θα σου εμφυσήσω κι άλλες αποκαλύψεις. Σε ετοίμασα στις ουράνιες αυλές Μου και, στάζοντας ακόμα ουράνια δρόσο, σε έστειλα σε όλη την ανθρωπότητα. 
Σε έστειλα σε όλους αυτούς ως δική Μου, δικό Μου δώρο, που μεταφέρει τις διδασκαλίες Μου για να τους τις δώσεις και να ωφεληθούν απ’ αυτές, άλλ’ αυτοί θεώρησαν εσένα και τις διδασκαλίες Μου ως δεδομένα. 
Πήραν τα λόγια Μου κι’ αυτήν μου τα μεταφέρει επιπόλαια, πολλοί απ’ αυτούς κουράζοντάς σε άσκοπα, μεταχειρίζοντας απερίσκεπτα το δώρο Μου κι όπως ήθελαν. Δεν πρέπει να παρέμβω; 
Θα τους στερήσω το πιστό Μου λόγο που δίνεται μεσ’ από σένα, αφού οι καρδιές έγιναν αναίσθητες απέναντι σε σένα και στα λόγια Μου.
Είπα κάποτε ( Πρόβλεψη που έγινε πραγματικότητα. Μετά από έξη εδβομάδες μπορούσα να ακούω τη φωνή Του καθαρότερα.) ότι αν την ταλαιπωρούσατε, θα τις έδινα αρκετή δύναμη για να σας ανατρέψει, υπενθυμίζοντάς σας ότι η αυστηρότητά της θα είναι δική Μου αυστηρότητα.
 Είπα σε όλους ότι έρχεσαι από μέρους Μου κι αυτό το σημάδι θα φανεί πάνω σου...(όταν το πρόσωπο του Κυρίου φαίνεται στη θέση μου.)
Αχ, πολλές φορές άκουσα πολλούς να σε χλευάζουν πίσω απ’ την πλάτη σου και να σε διαχωρίζουν από το Μήνυμά Μου! 
Με διχαλωτές γλώσσες έφτυσαν πάνω σου το δηλητήριό τους...
 Μακάριοι αυτοί που δεν ανήκαν σ΄ αυτό το πλήθος κι είχαν την ευπρέπεια να σεβαστούν τις διδασκαλίες Μου, και τον κομιστή τους, γιατί θα τους ανοίξω τις πύλες των αρετών.
Κι εσένα, κόρη, σε βεβαιώνω ότι τα καλέσματά Μου προς εσένα θα συνεχιστούν, δεν θα σε στερήσω από την παρουσία Μου.
 Αν κάποιος σε ρωτήσει γι’ αυτήν τη μαρτυρία, πες του: «Το μέλι έσταζε από την κερήθρα όλ’ αυτά τα χρόνια, αλλά εσείς γυρεύατε άλλα πράγματα. 
Δεν μπήκατε στον κόπο να το γευθείτε.» 
Αντί να είστε ευχαριστημένοι με αυτό που σας πρόσφερα, κυνηγούσατε αχόρταγα τους τελευταίους νεωτερισμούς και κάνατε συλλογή από άλλα μηνύματα σύμφωνα με το δικό σας γούστο. 
Αντί να ακούσετε την αλήθεια, στραφήκατε στα παραμύθια... ( Στους καιρούς μας, υπάρχει πληθώρα από ψευδοπροφήτες, που δεν είναι σταλμένοι από τον Θεό κι όμως είναι ικανοί να εξαπατούν τους ανθρώπους μιμούμενοι τα θεϊκά μηνύματα. Τα μηνύματά τους τυπώνονται σε βιβλία. Αυτοί οι άνθρωποι ζούνε με ψευδαισθήσεις κι είναι πολλοί, ειδικά στη Γαλλία.)
Φύτεψα έναν αμπελώνα και τον ονόμασα: Αληθινή εν Θεώ Ζωή. 
Δεν τον φύτεψα ψηλά στα βουνά αλλά στις χαμηλές πεδιάδες για να είναι προσιτό σε όλους. 
Είχε φτάσει ο καιρός της μισθαποδοσίας, ο καιρός της ανταπόδοσης.
 Κατέβηκα στον αμπελώνα Μου και καθώς διάβαινα, Μου κόπηκε η ανάσα και πήρα μια βαθιά αναπνοή περίλυπος. «Αυτός είναι ο τόπος όπου θα’ πρεπε να βρίσκονται χιλιάδες αμπέλια;» 
Κρυμμένο κάτω απ’ τα αμπέλια πρόσεξα μια άλλη ανάπτυξη, αγκάθια και τριβόλια που όλα τους πνίγανε τα αμπέλια Μου.
Και τότε, μια φωνή ακούστηκε από κάτω απ’ τα αμπέλια: «Α, τώρα έχω την ευκαιρία να χτίσω για μένα μια επιβλητική θέση και να ξεπεράσω τους άλλους». 
Γεμάτος αγανάκτηση, πρόσταξα την απεσταλμένη μου να βγάλει μια απόφαση με την οποία την εξουσιοδοτώ να ξεριζώσει όλα αυτά τα αγκάθια και τριβόλια που μαστίζουν επίμονα τα αμπέλια Μου. 
Εγώ είμαι ο Φύλακας του αμπελιού και θα μπαίνω στον Αμπελώνα Μου όταν θέλω και θα ελέγχω την ανάπτυξη του.
Τους έδειξα την Βασιλεία Μου και τους δίδαξα την γνώση της αγίας πραγματικότητας, αλλά αυτοί δεν Μου ανταπέδωσαν πλήρως για όλες τις χάρες που τους έδωσα. 
Τους ανέθρεψα αλλά δεν ήταν ευχαριστημένοι με την τροφή που τους έδινα. 
Τους έδωσα να πιούν αλλά από την αφροσύνη τους το αντικατέστησαν με υδράργυρο ανταλλάσσοντας τη δόξα Μου με τη δική τους. 
Αν και είπαν κάποτε: «Δεν θα ανταλλάξω την θεϊκή Δόξα με κάποια άλλη», κι όμως αντάλλαξαν τη Δόξα Μου με την προσωπική τους δόξα.
 Τώρα θα φυτέψω στη θέση τους τους ταπεινούς. 
Η περηφάνια δεν δημιουργήθηκε για τον άνθρωπο.
 Για τι πράγμα έχει να περηφανευθεί αυτός που είναι χώμα και στάχτη;
Κι Εγώ, με το Άγιο Πνεύμα Μου θα συνεχίσω να σε επισκέπτομαι με τον ήρεμο αυτό τρόπο, όπως το αίμα κιλά συνεχώς στις φλέβες χωρίς εσωτερικό ήχο, έτσι κι Εμείς θα σε επισκεπτόμαστε. 
Μείνε απομονωμένη μέσα Μου, Βασούλα.
 IC












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου