Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΑΝ ΟΜΩΣ ΡΩΤΑΤΕ:"Τι λέει ο Κύριός μας στο πιο πρόσφατο μήνυμά Του;" είναι επειδή δεν έχετε ακόμη ριζώσει σε Εκείνον που σας έπλασε και δεν Τον έχετε ακόμη κατανοήσει. Δεν έχετε καμιά αντίληψη Εκείνου, του Θεού σας.

Σπλαχνίσου, Κύριε, τούτη την άπιστη γενεά της οποίας κι εγώ αποτελώ μέρος!

Σήκω, παιδί Μου, και έχε Μου εμπιστοσύνη. Δεν σου έδειξα τη Δόξα Μου και όσα έχω φυλαγμένα γι' αυτούς που αγαπώ, στους Αγίους Τόπους;
Άκουσε, είναι γνωστό ότι για κείνα τα έργα που χρειάζονται φωτιά, θα πρέπει να πυρώσει το καμίνι και είναι γνωστό ότι ο ήλιος καίει τα βουνά τρεις φορές περισσότερο, όταν όμως το Πνεύμα Μου που είναι καθαρή φωτιά, ξεπροβάλλει από τον ουρανό, είναι γνωστό ότι κατακαίει και φλογίζει οτιδήποτε αγγίξει σε ελάχιστο χρόνο, γιατί ποιος ακούστηκε ποτέ ότι άντεξε τη φλόγα Του; 
Και φλογίζει όλους όσους Τον αγαπούν κάνοντάς τους ζωντανούς πυρσούς, ώστε τα λόγια τους να φωτίζουν μέσα στη νύχτα της σκοτεινής γενιάς σας. 
Και σαν πυρσός στο σκοτάδι θα φωτίζουν τα Λόγια Μου.
"Γενεά!" θα φωνάξουν, "ετοιμάσου να ξαναβρείς τον Άντρα (Το Θεό: "Γιατί Άντρας σου θα γίνει ο Δημιουργός σου". ( Ησ. 54:5)) σου!" 
Θα πυρπολούν τα Λόγια Μου και θα ανατρέπουν τις αιρέσεις και καθετί το διεστραμμένο.
 Στο Όνομά Μου θα πολεμήσουν ( Ο Κύριός μας αναφέρεται στους αποστόλους των έσχατων καιρών.) τα διχαλωτά όπλα.( Κατάλαβα ότι με " διχαλωτά όπλα" εννοεί το διάβολο και τους δαίμονες.)
 Είμαι αποφασισμένος να καλλιεργήσω την κοινωνία αυτή και να τους κάνω να καταλάβουν ότι η αθανασία βρίσκεται στη συγγένεια με την Τρισαγιότητά Μας.
Η Βασιλική Μας Γενναιοδωρία θα κάνει τις εκλεκτές αυτές ψυχές να έχουν επιμονή.
Θέλω τώρα να μοιραστώ μαζί σου τη χαρά Μου. 
Αχ, Βασούλα, τον παρατήρησα κι αυτό που είδα Με ευχαρίστησε. 
Τον καθιέρωσα με βασιλική γενναιοδωρία και τον έχρισα για να προΐσταται στη λατρεία και να διδάσκει τον Οίκο Μου τις εντολές Μου και να διαφωτίζει τη χώρα στην οποία ζει γύρω από το Νόμο Μου που είναι βασισμένος στην Αγάπη. 
Αν και θα υπάρξουν άνθρωποι που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους εναντίον του, ο ίδιος θα παραμείνει αλώβητος. 
Θα υπάρξουν άνθρωποι ζηλόφθονοι που θα τον κυνηγήσουν, αλλά Εγώ θα είμαι στο πλευρό του. (Ο Ιησούς μιλούσε για έναν Ελληνορθόδοξο ιερέα που του έδινε μεγάλη χαρά, ωστόσο ο Ιησούς του αναγγέλλει ότι η αποστολή του δεν θα περάσει χωρίς διώξεις, αλλά ότι ο Ιησούς θα είναι στο πλευρό του.)
Μήπως δεν σας αναζωογόνησα όλους;(Όταν ήμαστε στους Αγίους Τόπους. 450 προσκυνητές από την οικογένεια της ΑΕΘΖ, από 12 διαφορετικές ομολογίες.)
Μήπως δεν σας έδωσα ιδιαίτερες χάρες; 
Αχ, Βασούλα, η Αγία Μου Μορφή ποτέ δε θα σβήσει από την καρδιά σου, γιατί Εγώ την χάραξα μέσα σου. Υπερβαίνουν γη και ουρανό το μεγαλείο και η δόξα Μου, γι' αυτό ποτέ μην αποθαρρύνεσαι αφού Εγώ είμαι η Ύστατη και Απύθμενη Σοφία. Βασίσου στη Σοφία Μου και θυμήσου: Έχω βάλει στο πλευρό σου περισσότερους από έναν ουράνιους άρχοντες ( Ο Χριστός εννοεί αγγέλους...) και, Βασούλα Μου, μέσα από τη δική σου αδυναμία θα προωθήσω την ενότητα.

 Κι εσύ που Με διαβάζεις σου το λέω, μείνε ευθύς σε Αγία Σοφία και ακέραιος και τότε θα πράξεις το Θέλημά Μου. 
Το μόνο που έχεις να πεις είναι: "ναι!" κι Εγώ αμέσως θα σε φέρω σε κοινωνία με τη Μοναδικότητά Μας και θα σε πλημμυρίσω με το Υπερβατικό Φως Μου, ώστε να πληρωθείς με την απόλυτη πληρότητα της Τριαδικής Μας Θεότητας, για να αντιληφθείς επίσης ότι η ευγενής ενότητα θα επιτευχθεί όταν κι εσύ θα κλίνεις το κεφάλι με ταπείνωση, αγάπη και υποχωρητικότητα.
Η προσευχή του ταπεινού διαπερνά τα σύννεφα, λέει η Γραφή,(Σειρ. 35:17) αλλά διαπερνά και τις φυλακές του πονηρού και συντρίβει τα σχέδιά του. 
Οι προσευχές του ταπεινού έχουν διπλή αποτελεσματικότητα προς το συμφέρον Μου. 
Αν ο κόσμος, Βασούλα Μου, σε ξαναρωτήσει: "Τι λέει ο Κύριός μας στα τελευταία Του μηνύματα;", 
πες τους: "Ο Κύριος ο Θεός μου, δεν λέει τίποτε καινούριο, συνεχίστε λοιπόν να μένετε σταθεροί και αμετακίνητοι στην πίστη σας. 
Όσο για εκείνους που ακόμη κοιμούνται, ο Σωτήρας μας, ο Ιησούς Χριστός, τους λέει: "ξυπνήστε από τη νάρκη σας, αυτό θα πρέπει να κάνετε, και εγκαταλείψτε την αμαρτία. Ο Θεός σας κάλεσε κι εσάς και μέχρι σήμερα δεν Τον έχετε ακούσει.
 Περιφρονείτε την Τρισαγιότητά Του και περιφρονείτε Εκείνον που σας δίνει το Άγιο Πνεύμα Του.
 Αν ανήκετε στο Φως, τότε ανήκετε στην ημέρα και στη διάρκεια της ημέρας πρέπει να παραμένετε ξύπνιοι. 
Αν όμως ρωτάτε: "Τι λέει ο Κύριός μας στο πιο πρόσφατο μήνυμά Του;" είναι επειδή δεν έχετε ακόμη ριζώσει σε Εκείνον που σας έπλασε και δεν Τον έχετε ακόμη κατανοήσει. Δεν έχετε καμιά αντίληψη Εκείνου, του Θεού σας.
Μακάρι να ξέρατε πόση γοητεία υπάρχει στην Αγάπη Του! 
Και πόσοι θελκτικοί θησαυροί κρύβονται στην Ιερή Του Καρδιά! 
Δεν έπαψε να σας καλεί από την ώρα που γεννηθήκατε. 
Ως πότε θα συνεχίζετε να ξεστρατίζετε; 
Δεν ξέρατε ότι κάτω από το βλέμμα Του θα βρείτε την αληθινή ειρήνη; 
Εσύ λοιπόν που ζεις στην έρημο, μην απελπίζεσαι. 
Ο Φιλάνθρωπος Θεός μας, ο Κύριός μας και το Παν, είναι κοντά σου τώρα για να σε πάρει και να σε οδηγήσει στον Οίκο Του και στο ιδιαίτερο δωμάτιό Του (Κατάλαβα ότι το ιδιαίτερο δωμάτιο είναι η Καρδιά του Κυρίου μας.) όπου θα σφραγίσει την καρδιά σου με τα Θεϊκά Του Φιλήματα. 
Και τότε, όλοι όσοι θα σε δουν, θα σε αποκαλούν "μνηστευμένο με τον Πανάγιο", στον Οποίο έχει δοθεί κάθε εξουσία.
Κι όσο για τους φίλους σου, θα αναρωτιούνται βλέποντάς σε να ανεβαίνεις από την έρημο, "ποιος είναι αυτός που ανεβαίνει από την έρημο, στηριγμένος σε κολόνα από καθαρό λιβάνι, που η ευωδία του απλώνεται πάνω μας και στον αέρα;" Κι εσύ τότε, φλογισμένος από αγνή αγάπη, θα απαντήσεις:
"Σαν την κανέλλα και σαν τον ασπάλαθο, με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος έχυσα το άρωμά μου σαν σμύρνα εκλεκτή. 
Μέσα σ' Αυτόν και μέσα απ' Αυτόν, σκόρπισα οσμή ευωδιαστή. 
Μεταμορφώθηκα με την Θεϊκή Αγάπη του Δημιουργού μου!"
"Μα ποιος ήταν Εκείνος που στηριζόσουν πάνω του;" 
"Εκείνος; 
Είναι το Άλφα και το Ωμέγα, ο Φιλάνθρωπος Θεός που προσελκύει κάθε ψυχή κοντά Του για να Τον ακολουθήσει. 
Δεν βλέπετε; 
Ήμουν κάποτε, όταν με γνωρίζατε, όπως οι πρόγονοί μας στην έρημο και όπως εκείνοι ακολουθούσα τη Ματαιότητα και γινόμουν κι εγώ μάταιος. Τώρα, με επισκέφθηκε η ίδια η Άνοιξη και με έκανε να ανθίσω. 
Με αρωμάτισε και στόλισε την ψυχή μου με στεφάνια από γαρδένιες.
 Ευλόγησε την ψυχή μου με το Όνομά Του το τρισάγιο και τώρα, μπορώ κι εγώ να πω: Έχω αντίληψη του Θεού που η Αγάπη Του είναι σαν πύρινη αστραπή. 
Είμαι τώρα παιδί του Θεού, αλήθεια, βαδίζω προς τη θέωση επειδή αποδέχθηκα τον Πατέρα μας και έκανα ειρήνη μαζί Του... 
Α, πόσο χαίρομαι! 
Δεν με χωρίζουν πια σύνορα από τον Δημιουργό μου. 
Όχι, κανένα απολύτως σύνορο πια!"
Στο εξής, και οι πλέον άθλιοι θα δεχθούν την Θεϊκή Επίσκεψη, επειδή πλησιάζει η Επιστροφή Μου. 
Θα επισκεφθώ εκείνους που δεν είναι καν εξοικειωμένοι με τα Θεία Μου Έργα. 
Μέσα στη μηδαμινότητά τους, δεν έχουν αποκτήσει τίποτα και δεν έχουν καμιά γνώση για Μένα, ούτε έμαθαν ποτέ ότι ο Ων είναι ο Κύριός τους και ο Θεός τους... 
Στις μέρες σας, που η γενεά σας εισπνέει καθημερινά το κακό και την αδικία, η Μεγάλη Μου Αγάπη Με ωθεί να σκύψω από το Θρόνο Μου και να ανοίξω τα αποθέματά Μου στον ουρανό, για να σκορπίσω τις χάρες Μου πάνω στη γενεά αυτή που δεν τις αξίζει και να την σώσω. 
Μπορείτε να το ονομάσετε αυτό: περίοδο απείρων χαρίτων. 
Εγώ είμαι Εκείνος που σας χορηγεί αφειδώς το Άγιο Πνεύμα, και δεν το κάνω επειδή το αξίζετε, αλλά το κάνω από την άφατη συγκατάβαση της Αγάπης Μου.
Θα συνεχίσω να σας πλημμυρίζω, γενεά, μέσα στο χάος σας, με χάρες που δεν τις αξίζετε, βυθίζοντάς σας, για να σας ανυψώσω όλους σε τέτοιο βαθμό ευγένειας, ώστε όταν έρθει η στιγμή να σας παρουσιάσω στον Πατέρα, η ψυχή σας να φαίνεται χρυσάφι αστραφτερό, αφού θα σας έχω ντύσει με τον εαυτό Μου.
Άκουσε προσεκτικά τον Δανιήλ, τον φύλακα άγγελό σου, σε ό,τι έχει να μαρτυρήσει: " Στη γήινη κατάστασή σας, δεν θα γίνετε δεκτοί ενώπιον του Θρόνου του Θεού.
 Κανείς δεν έγινε δεκτός στην κατάσταση αυτή. 
Όμως θα γίνετε δεκτοί από το Θεό και θα εισέλθετε στον Ουρανό μόνο όταν ο Χριστός θα γίνει το ένδυμά σας. 
Τότε μόνο θα σας αναγνωρίσει ο Θεός... "
Ναι, γι' αυτό θα συνεχίσω να σας δίνομαι, να σας δίνομαι περισσότερο και να σας αποκαλύπτομαι με δύναμη και χάρη ενώ θα σας επισκέπτομαι, στολίζοντας έτσι την ψυχή σας με μεγαλοπρέπεια και γενναιοδωρία.
 Θα σας ομορφαίνω συγχρόνως στολίζοντάς σας, όπως στολίζεται η νύφη για το γάμο της, με θεϊκή χάρη και αρετή, ενώ το Στόμα Μου θα σας ψάλλει ποιητικά τη Διδαχή, ντύνοντάς σας με τη Σοφία και την επίγνωση του εαυτού Μου, για να τιμηθεί η Τρισαγιότητά Μας.
Ο Βασιλιάς, μέσα στην ευσπλαχνία Του, θα διαποτίσει την ψυχή σας για να σας βγάλει από τη φυλακή της σάρκας και να σας εισάγει στο Θείο Φως Μου, ένα Φως μυριάδες φορές λαμπρότερο από τον ήλιο. 
Πλησιάστε Με λοιπόν, εσείς που επιθυμείτε τη θέωση και εισέλθετε στη χαρά της Τρισαγιότητάς Μας, για να γίνετε με τη Θεϊκή Μας ένωση συμμέτοχοι στη θέωση...
Κι εσύ Βασούλα Μου, που κάνεις την Καρδιά Μου να σε επιθυμεί όλο και περισσότερο με την άφατη αδυναμία σου, σου το λέω: γίνε ένα μαζί Μου, άφησε το προστατευτικό χέρι Μου να σε καθοδηγεί. 
Ας είμαι πάντα Εγώ η μοναδική χαρά σου, η Ηλιαχτίδα της ψυχής σου, το αστραφτερό Μονοπάτι της ζωής σου, η Φώτιση στις αποφάσεις σου.
 Το Βλέμμα Μου είναι επάνω σου, μπορείς να πεις, καρφωμένο επάνω σου.
Θυμήσου, αγαπημένη Μου, όταν διψάς να έρχεσαι, μικρή, σε Μένα το Νυμφίο σου, πάντα θα έχω να σου δίνω να πιεις. Μην ακούς τα σφυρίγματα ή τη γλώσσα της οχιάς. Το Άγιο Πνεύμα σε σφράγισε με την Ιερή Σφραγίδα Του και σε στήριξε, σε σφράγισε ως δική Μας. Έλα να χαρείς μια περίοδο ανάπαυσης σ' Εμάς. Κι αν κάποιος περαστικός σε ρωτήσει: "Πού είναι η ανάπαυσή σου;" απάντησε και πες: "η ανάπαυσή μου είναι στην Καρδιά του Ιησού Χριστού, Εκείνου ο οποίος είναι στην αγκαλιά του Πατέρα." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου