Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

. Τι να τα κάνω τα καθημερινά σας "Κύριε ελέησον;" Τι να τις κάνω τις πολλαπλές θυσίες σας και το λιβάνι σας; Αυτά δεν θα κερδίσουν τη συγνώμη Μου για τις αμαρτίες σας.

Κόρη μου, έχε Με πάντα στην καρδιά σου κι ας είμαι πάντα σαν ύμνος δοξολογίας στην καρδιά σου.
Βλέπεις πόσο η ματιά Μου είναι πάνω σου; Θα συνεχίσω να σε μορφώνω με τη Γνώση Μου στις βασιλικές αυλές Μου και να σε διδάσκω πάντα πώς να πορεύεσαι. Αφού Εγώ είμαι ο Σύμβουλος και ο Δάσκαλός σου, χαμογέλασε, το πρόσωπό σου ας χαμογελάσει, αφού σε περιβάλλει η χάρη! 
Στο παλάτι Μου και στις μεγαλόπρεπες αυλές της Βασιλείας Μου, η δόξα Μου αντηχεί και όλοι εδώ φωνάζουν: "Δόξα!"
Εγώ, που είμαι Παντοδύναμος, Βασιλιάς και Κυρίαρχος, σου έκανα την τιμή να βαδίζεις πάνω σε ζαφείρια (Τα ζαφείρια συμβολίζουν τις αρετές.) αντί για πυρωμένα κάρβουνα.
 Σε οδήγησα, εσένα και πολλούς άλλους μέσα από σένα, στο δρόμο της ενότητας και της συμφιλίωσης, αλλά και μόνο γι' αυτή τη σπλαχνική Μου πράξη, ψευδομάρτυρες ξεσηκώθηκαν εναντίον Μου (Κατάλαβα ότι το "Μου" αναφέρεται σε μένα. Ο Χριστός με συνέδεσε με Εκείνον, εκφραζόμενος με τον τρόπο αυτό. ) και σφύριξαν τη βία τους ενάντια στα λόγια Μου και το περιεχόμενο τους που ζωοποιεί τις ψυχές.
 Όμως μην ανησυχείς, είμαι γνωστός ότι ανατρέπω θέσεις, επιχειρήματα και δύναμη.
Σήμερα, στους καιρούς σας, αποκαλύπτω σε όλο τον κόσμο όσα είπα για την τυφλότητα ορισμένων ποιμένων σας.( Ορισμένων ορθοδόξων μοναχών και ιερέων. )
 Οι ποιμένες αυτοί υψώνουν τα χέρια τους προς Εμένα μέσα στο Ιερό, εξυμνώντας τη Θυσία Μου, δεν καταφέρνουν όμως να ελέγξουν το οργίλο και υπερήφανο πνεύμα τους, ενώ τα μάτια τους αστράφτουν οργισμένα. 
Δίκαιοι και σωστοί διακηρύττουν ότι είναι, στην πραγματικότητα όμως είναι κινούμενα πτώματα. 
Έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και διαλαλούν την ορθότητά τους, την πιστότητά τους σε Μένα, όμως δεν φοβούνται να διαψεύσουν ολόκληρο το Ευαγγέλιό Μου μπροστά στα μάτια των αγίων και των αγγέλων Μου στον ουρανό! 
Οι εντολές Μου συνοψίζουν την πιστότητα και τα χείλη τους θα 'πρεπε να προφέρουν αγία Σοφία, το μόνο όμως που ακούω από αυτούς είναι κομπασμοί, αυξάνοντας έτσι τα δάκρυά Μου στις εικόνες. 
Όταν ένας ποιμένας πέφτει τόσο χαμηλά, θα πρέπει να επιστρέψει πάλι από την αρχή στη μάθηση των μεθόδων Μου και των βασικών αρχών της ερμηνείας των κανόνων Μου και του Νόμου Μου της Αγάπης.
Δεν έχω πει: "Αγαπήσεις Κύριον τον Θεόν σου εξ όλης της καρδίας σου και εξ όλης της ψυχής σου και εξ όλης της δυνάμεώς σου και αγαπήσεις τον πλησίον σου ως σεαυτόν;" Δεν έμαθαν ότι την ημέρα της Κρίσεως θα κριθούν ανάλογα με το μέτρο της αγάπης που είχαν εδώ στη γη;
 Πώς μπορούν να πιστεύουν ότι ζουν εντός Μου και είναι ριζωμένοι σε Μένα όταν βρίσκονται στο έλεος του Πονηρού; 
Σκληρή γλώσσα, βίαιη καρδιά, είναι στοιχεία που έρχονται σε αντίφαση με την Καρδιά Μου. 
Δεν επικεντρώνουν την προσοχή τους στην αγιοσύνη, στην πίστη, στην αγάπη και στην ειρήνη, όπως σας διδάσκει η Γραφή.
 Δεν διάβασαν: "Ο δούλος του Κυρίου δεν πρέπει να φιλονικεί, αλλά να είναι ήπιος απέναντι σε όλους";
Είπα κάποτε  ότι η Εκκλησία τους καταρρέει σαν σάπιο ξύλο και το μόνο που ακούω από αυτούς είναι: "Υπάρχει ξηρασία;" 
Εκτοξεύουν συκοφαντικές κατηγορίες κατά του πιστού αδελφού τους ,( Του πάπα Ιωάννη-Παύλου Β' ) διαπράττοντας θανάσιμο αμάρτημα. 
Έτσι, από τα χείλη τους σκουλήκια βγαίνουν από τα σήποντα σώματά τους, επειδή έχουν καθιερώσει στην καρδιά τους ένα μονοπώλιο επίδειξης και έπαρσης. 
Ως πότε θα ανέχομαι τις προσβολές τους; 
Βγήκα από τις εικόνες Μου για να τους προειδοποιήσω, όμως αυτοί έστρεψαν το σημείο Μου προς όφελός τους και έγιναν ακόμη πιο εχθρικοί απέναντί Μου. 
Τους μιλούσα και δεν άκουγαν.
 Θρηνούσα μπροστά τους σαν φλογέρα, όμως αυτοί έκαναν πως δεν έβλεπαν τα αιματηρά Μου δάκρυα. 
Διαμαρτυρόμουν για τη βία που κουβαλούν στην καρδιά τους κατά του αδελφού τους ( Του πάπα Ιωάννη-Παύλου Β' ) όμως αυτοί δεν αποκρίνονταν. 
Αναγκάστηκα να τους παρακαλέσω, ικετεύοντάς τους σαν ζητιάνος ενώ η αγωνία της καρδιάς Μου γινόταν αφόρητη, όμως αυτοί φρόντισαν να Με αποφύγουν. 
Φώναξα πίσω τους θρηνολογώντας, για να τους εμποδίσω να βαδίσουν στο δρόμο του θανάτου, όμως αυτοί δεν έδωσαν σημασία.
 Όταν κατέβω πάνω τους μεγαλόπρεπα σαν Κριτής και τους κατηγορήσω για τα εγκλήματά τους, γιατί πράγματι είναι εγκλήματα, θα τους δείξω με τεράστια δύναμη πόσο είχαν διαμελίσει το μυστικό Μου Σώμα.
 Πού θα πάνε τότε;
 Πού θα πάνε για να γλυτώσουν από Εμένα; 
Πού θα φύγουν από την Παρουσία Μου; 
στα υψώματα;
 πάνω από το δρόμο; 
στα σταυροδρόμια; 
στο Ιερό ή στην πόρτα τους; 
Εγώ θα είμαι εκεί...
Είναι αναμφίβολο ότι αγνοείτε τα λόγια Μου στις Γραφές, γιατί αν πραγματικά τα τηρούσατε, θα είχατε διαβάσει αυτό που είναι γραμμένο: "Μη δείξεις σε ηλικιωμένο περιφρόνηση( Σοφία Σειράχ 8,6.)..." αλλά άπλωσέ του το χέρι. 
Αν εσείς, που ονομάζετε τον εαυτό σας άγιο και δίκαιο, τρέφετε οργή εναντίον κάποιου, πώς μπορείτε τότε να ζητάτε συμπόνια από Εμένα;
 Εσείς που διατηρείτε μνησικακία κατά του πρεσβύτερου αδελφού σας ( Τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β΄)
, πώς θα πρέπει Εγώ να συγχωρήσω τις αμαρτίες σας; 
Τι να τα κάνω τα καθημερινά σας "Κύριε ελέησον;" 
Τι να τις κάνω τις πολλαπλές θυσίες σας και το λιβάνι σας; 
Αυτά δεν θα κερδίσουν τη συγνώμη Μου για τις αμαρτίες σας.
Άκουσέ Με, έχω κλάψει για όλα τα σφάλματά σου, αδελφέ, ( Ο Ιησούς απευθύνεται σε όλους τους ιερείς και μοναχούς που διαμαρτυρήθηκαν για τον ερχομό του Πάπα στην Ελλάδα) όμως η Καρδιά Μου είναι άβυσσος Αγάπης και Ευσπλαχνίας. 
Εγώ είμαι Εκείνος που ζωογονεί το πνεύμα σου και φωτίζει τα μάτια σου. 
Προσφέρω θεραπεία, ζωή και ευλογίες. 
Αν σου έλεγα κολακευτικά λόγια, δεν θα ήμουν Εγώ. 
Σου εξήγησα καθαρά τα σφάλματά σου για να επιστρέψεις σε Μένα με καρδιά συντετριμμένη και θα σε θεραπεύσω. 
Η επαίσχυντη γύμνια σου είναι τώρα ορατή από τους αγίους Μου και τους αγγέλους Μου στον ουρανό. 
Εκτίθεσαι, αδελφέ, όχι μόνο σε όλα τα έθνη αλλά και στον ουρανό. 
Κι όμως, Εγώ, παρά τη φοβερή σου γύμνια, θα σε στηρίξω και θα σε ντύσω πάλι με τον εαυτό Μου, αν θελήσεις να ταπεινωθείς, μετανοώντας και βάζοντας όσα είπα στην καρδιά σου.
Λύγισε το γόνατο, Ελλάδα, και ζήτησε επ' Ονόματί Μου να συγχωρεθείς.
 Σήκω και αναστήσου από το θάνατό σου, επιτρέποντας στη Μητέρα Μου να οδηγήσει τα βήματά σου, σαν παιδί, στο δρόμο των ζαφειριών (Τα "ζαφείρια" συμβολίζουν τις αρετές.) και στον εξαγιασμό. 
Επικαλέσου Την και επίτρεψε στην Αγία Μητέρα σου να σε παλινορθώσει από τα νεκρά σου έργα, ώστε οι υπηρεσίες που θα Μου προσφέρεις να είναι βασιλικές αφού θα γίνονται με καθαρή καρδιά. 
Επίτρεψε στην Αγία σου Μητέρα να σε επαναφέρει στην αγιότητα και να σε βοηθήσει και πάλι να αυξηθείς και να φτάσεις στη σωτηρία.
Επικαλέσου τους αγίους για να σου δείξουν το δρόμο για τον Οίκο του Φωτός και τα λόγια σου δεν θα είναι πια κενά αλλά θα γίνουν μελωδία ειρήνης, ενώ θα αποσύρεις όλα αυτά που είπες εναντίον Μου, (Το "Μου" εδώ υπονοεί και τον Πάπα Ιωάννη-Παύλο Β΄. Αυτό επιβεβαιώνει τα λόγια του Χριστού στο Ευαγγέλιο όταν μας είπε "ό,τι κάνετε για έναν από τους άσημους αδερφούς Μου, το κάνετε για Μένα.") μετανοώντας στο χώμα και στη στάχτη.
 Α! πότε θα δω τον Οίκο της Ανατολής να χαιρετίζει με ένα άγιο φίλημα τον Οίκο της Δύσης;
 IC
Κόρη Μου, δες τις βαθιές πληγές που προξένησαν στο Σώμα Μου τα στόματά τους. Ευλογημένη, μη σκύβεις να Με γυρέψεις, είμαι πάνω σου και δίπλα σου. Έλα και μπες στη χαρά και την ειρήνη του Κυρίου σου. Κοίτα μπροστά σου και ποτέ πίσω σου και μείνε προσκολλημένη σε Μένα.
 IC

(Το μήνυμα αυτό το έλαβα κατά την επίσκεψη του Πάπα στην Ελλάδα και πολλοί εκεί διαμαρτύρονταν για την επίσκεψή του. Το μήνυμα επιδόθηκε σε πολλούς μητροπολίτες και τοποθετήθηκε επίσης στο γραφείο του αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, δύο μέρες πριν από την αναχώρηση του Πάπα Ιωάννη-Παύλου Β΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου