Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΑΙΩΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΕΙΡΗΝΗΣ.

<<......Παιδι Μου, μολονότι πολλοί από σας δεν γνωρίζουν το δρόμο της Ειρήνης και το δρόμο της ενότητας, μην απελπίζεσαι, έχε τις ελπίδες σου σε Μένα. 
Θα έρθω σύντομα να σας ανακουφίσω, όσο για σένα παιδί Μου, οι δεήσεις σου ακούστηκαν απ' όλους στον Ουρανό. 
Θα έρθω να σας ενώσω, ο Λόγος Μου δόθηκε και το Θέλημά Μου θα εκπληρωθεί. 
Εν τω μεταξύ, κάλεσε ένα έθνος που δεν γνώριζες ποτέ και δώσε τους τις οδηγίες που σου έδωσα, κι αν κάποιος "σοφός" σε κατηγορεί πότε πότε ότι Με αποκαλείς Πατέρα, θύμισέ του ότι σήμερα ένα Παιδί γεννήθηκε και το όνομά του είναι Θαυμαστός Σύμβουλος, Παντοδύναμος Θεός, Πατέρας του Μέλλοντος Αιώνος και Άρχων Ειρήνης.
Προσευχήσου γι' αυτούς που αυτοαποκαλούνται διδάσκαλοι του νόμου, το πνεύμα τους να γίνει ταπεινό και φτωχό. 
Προσευχήσου όλα τα έθνη να έρθουν στο Φως Μου και η εκδίκηση που κατατρώγει τις καρδιές τους να ξεριζωθεί, ώστε η Ειρήνη Μου να αγκαλιάσει τις καρδιές τους.
Προσευχήσου η ανατολή να κάνει ειρήνη με τη δύση και ο βορράς με το νότο. Προσευχήσου αυτή η υπερβολική έπαρση και αλαζονεία που έχει καταλάβει ορισμένους ποιμένες Μου να αντικατασταθεί με την ταπείνωση. 
Προσευχήσου να καταλάβουν Τι εννοούσα λέγοντας "όποιος θέλει να γίνει μεγάλος ανάμεσά σας πρέπει να γίνει υπηρέτης σας και όποιος θέλει να είναι πρώτος, πρέπει να γίνει δούλος σας. 
Όπως και ο Υιός του Ανθρώπου που δεν ήρθε για να τον υπηρετήσουν, αλλά για να υπηρετήσει και να προσφέρει τη ζωή του λύτρο για όλους." 
 Μιμηθείτε Με, τον Κύριό σας, και θα ζήσετε......>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου